over my head

Trött är vad jag är. Jag behöver sova, få ordenkligt med sömn! Jag funderar på att lägga mig nu. Lägga mig i sängen och läsa en tidning skulle passa bra innan mina ögon slocknar. Det får bli så!
Imorgon är det tisdag och man kan inte annat än älska alla andra dagar som är efter tisdagarna. Tisdagarna är rena rama mardrömmen medans alla andra dagar är helt bra. Vi hörs imorgon. Godnatt!


Inga prov och inget plugg denna vecka, skööönt!


Ta tillbaka varenda ord.

Tja bloggen.

Har varit en lång och jobbig dag i skolan idag så jag har varit hur seg som helst. Usch, det är inte roligt för andra att se hur dryg jag verkligen är när jag är riktigt trött. Men kom inte i säng igår riktigt när jag skulle då det finns ju en anledning till att jag var trött och dryg. För lite sömn ja!

Annars har dagen varit helt okej. Vi fick tillbaka våra Praktisk marknadsföringsprov och jag fick MVG, känns så bra! Men jag tycker personligen inte att det ämnet är så svårt, jag förstår det ganska bra. Det är ju hur bra som helst för att vara jag, för annars brukar jag ju mestadels vara helt trögfattad när det gäller skolan, men denna gång lyckades jag äntligen.
Idag fick man pengar också, jag är mycket klaf eftersom jag varit mycket fattig denna månad, men nu kom äntligen pengarna och jag kan känna mig någorlunda rik i alla fall. haha!
Jag har hittat en dikt Eller, jag hittade den bland min gamla dagbok och jag kommer så väl ihåg när jag klippte ut den ur en tidning för att jag tyckte den var så bra.

Säg att du aldrig mer vill se mig.
att du bara har lekt med mina känslor.
att du aldrig menade de där orden som du sa
om att du ville träffa mig och att du hade tänkt på
mig varje dag.
sedan första gången vi sågs...
Ta tillbaka varenda ord, gör vad som hels,
utom att vara tyst...
för jag klarar inte det längre.

Ja, den var väl vacker? höh. Jag var mycket för dikter för kanske 2-3 år sedan, men inte nu längre, synd är väl det för de är ju en kul grej. haha! Nu ska jag snart kolla på Idol om det ens är något ikväll. höh! Vi hörs sen fellows!

pussiss


Tisdag.

Godmorgon!

Jag är trött och seg och känner på mig att detta kommer att bli en grymt dryg dag. Det känns som om jag klivit upp ur sängen alldeles nyss, men de är ju inte sant!
Jag sitter i alla fall i skolan på en tråkig näthandelslektion, jag håller på och dör av trötthet! Vi har nu en liten rast, men jag är slö så jag orkar inte gå ut. Sedan så ska vi sätta igång och arbete igen. Usch, orkar inte! Det här är inte min dag!

Idag får vi nog förhoppningsvis reda på resultaten från Praktisk marknadsföringsproven, och det är höjdpunkten på denna dag, yes!!
Jag har inget plugg än så länge denna vecka, och jag hoppas inte att det kommer något denna vecka. För de kan väl tänka på hur mycket prov vi hade förra veckan, så det vore rart av dem små lärarna att låta oss få en fri vecka. Det behöver vi. Höh!

Nu ska jag fortsätta arbeta, vill bara att denna dag ska vara över någon gång. Well vi hörs senare!

pussi

Jag tycker om!

Mhm, innan jag går och lägger mig för att sova så ska jag visa er en mycket snygg väska som jag mer än allt vill köpa. Den är inte ens dyr. Och snyggaste modellen och färgen har den också! Går inte annat än älska. Kolla själv!




Damn så snygg. Drygt 152 kronor från topshop eller något sånt! Det är ju rena rama kapet ju. Men får tänka på att hushålla med mina pengar som jag får imorgon. Behöver jag verkligen denna väska? Nej, jag vill ju köpa den enbart för att jag tycker den är assnygg och för att jag verkligen vill ha den. Vi får se hur det blir. Nu ska jag i alla fall sova. Ja lång dag imorgon, det är ju tisdag! Blää.. Får stå ut till 17.00. God natt!

Förstår ni nu varför min tumme är så speciell?




Den är äkta, den är grotest, den är sevärd, kramgo och mysig. Vad mer behövs liksom? Ingenting är svaret på den frågan. Jag skulle kunna sitta i timmar och skåda denna härlighet. Man kan inget mer än att le för sig själv och vara överlycklig över att man fått denna tumme på sin hand.
Ni ser också skillnaden här på en helt normal tumme och såklart min kramgoa och groteska bamsetumme. Men som jag sagt  min tumme är min tumme och det är helt fantastiskt hur den har hjälpt mig genom livets alla motgångar.

Sådärja, då var det avklarat! Nu behöver ni inte mer tänka :"hur fasiken ser hennes tumme ut egentligen eftersom det är så speciell för henne." Här har ni både svaret och en bild levererat direkt till er på den verkliga tummen. Enjoy!

pussi

Sommaren är saknad av många.

Ja är det någon som inte saknar sommaren vid det här laget? Jag tycker jag har sett att folk överallt har skrivit att dem saknar sommaren, och det gör inte minst jag! Jag kollade nyss på lite bilder från Jennys bilddagbok och just nu tycker jag att det skulle vara sommar året om. Jag tycker inte om kyla, och jag hatar att frysa! Det är det västa jag vet, ska det vara kallt ute så ska man bära en rejäl vinterjacka och ett par nice vantar för att värma tummis och övriga fingrar, egentligen skulle man dra på med termobyxor och hela skiten för att vara varm. Men det blir nog lite för klumpigt att gå i, så vi skippar termosar och de andra vinterkläderna. En varm vinterjacka och ett par rejäla vantar för tummisarna är allt jag bejär en snorkall vinterdag. Förresten ett par varma skor vill jag också ha. Ska faktiskt köpa mig ett par snart.

Candyy, i want some candy! Sjukt godisabstinens har jag också, nästan så att jag gör vad som helst för att resa mig från denna stol och gå ut i de kalla höstvädret och cykla ner till affären. Fast nej, så allvarligt är det inte.


Haha, helt sliten och trött efter denna dag. Här satt
jag på en restaurang i Strängnäs och väntade på
min mat, kycklingfilé och klyftpotatis med tzatsiki.

Horoskopet.





Skytten: 23/11-21/12

Hösten bjuder på ljuvlig romantik och på massor av fina möjligheter. Du kan göra riktigt lyckade affärer eller fynda i stor stil när du shoppar. Särskilt mycket tur har du som gillar det allra hetaste modet. Det här är också fina veckor för en resa, helst till en pulserande metropol.

kärlek/sex
4
kul/nöjen 4
tur/pengar 4

Wohoow! Ser bra ut.

Nu har jag slutat!

Hur skönt som helst. Tycker både jag och min tumme, har slutat för en timme sedan ungefär. Funderar på vad jag ska göra härnäst. Eller jag vet vad jag ska göra, först ska jag plugga lite svenska i skolan med Desiré, sedan ska jag ta tåget hem, chilla lite. Maten måste få sjunka väl till botten innan jag ska ge mig ut på dagens promenix.
Idag i skolan sprang vi 2 kilometer, men de räckte inte för mig. jag vill bara ha mer och mer! Så jag ska ge mig ut på en riktigt jävla fetinglång promenad idag igen, det kan ni skriva upp!

Well mina kycklingar dags att ta tag i skolböckerna nu för en gångs skull. Jag orkar verkligen inte, är för trött för det men man måste väl! Min tumme värker. Hörs sen.

pussi

Ickepeppad.

Konstigt nog så är jag otroligt opepp för att gå till skolan imorgon. Känner att jag bara vill sova bort dagarna och inte kliva upp. Jag vet att varje morgon kommer att starta med en ljup ångestattack: "Jag vill inte gå till skolan""
Vi har dock inga prov denna vecka i skolan och vi har knappt något att göra så vad har jag egentligen att oroa mig över? Dem tidiga mornarna förstårs. Dem är verkligen ett helvete! Att vakna upp i sin varma och otroligt sköna säng och veta att man är tvungen att ta sig upp därifrån på något sätt känns helt kasst. Men man får ta det med en nypa salt! Det är ju snart jullov, ungefär 2 månader om inte mindre. Känns riktigt bra, stå ut Martina! :)

Just ja. Just nu så sitter Jenny i Västerås Konserthus och lyssnar på Ulf Lundell som har spelning eller vad man ska säga. Då hon tycker om han väldigt mycket och var väldigt taggad för denna konsert så hoppas jag med all kärlek från mig att denna kväll blir riktigt lyckad. Dessutom kommer hon ju få en massa snygg snygga kort också!

Vad tycker ni om Ulf Lundell? Jag personligen har aldrig lyssnar så mycket på han, men det är ju inte så man håller för öronen i alla fall! Det finns bra låtar som han har gjort.

För övrigt så har jag ganska ont i tummen, jag råkade lägga tummen i ett häftstift, ao! Det gjort ont kan jag meddela. Så nu har jag plåstrat om min stackars tumme som alltid finns där för mig.
Förresten eftersom jag tjatar så mycket om min tumme hit och min tumme dit så ska jag ta tag i mitt liv och knäppa ett kort på den. Men lova mig att ni inte får gripas av någon slags skrattattack eller något sånt för då blir jag inte glad.

Ska kolla om det är något roligt på tv nu, hörs senare!

pussi



Jag längtar tills denna dagen är kommen. Leva sitt liv och göra
vad man själv tycker, känner och vill! Du, jag och tummen Sofia. 
                                                             


Idag har jag varit på mitt gamla dagis..

Ja minsann, det är inte varje dag man besöker sitt gamla dagis. Men idag fyllde mitt gamla dagis 60 år så då passade dem också på att ha öppet hus där man fick komma och fika och titta på gamla bilder. Men som ni alla förstår så var ju jag där endast för fikats skull, inget annat, skämt o sido. Nej, men vi slog oss ner vid ett bord och kollade igenom några fotoalbum sen jag och Jenny gick där, och det var så himla roligt att se. Vad gullig man har vart egentligen. Men sedan när jag satt där och betraktade de olika bilder på mig själv så tänkte jag att när jag var liten så hade jag precis likadan tumme som jag har nu. Alltså grotesk och helt underbar, eller undra om den var i likadan storlek då som nu? Det kan man ju fråga sig. Var den stor och grotesk eller liten och vek? Jag tror på stor och grotesk, och om det vore så så skulle det inte förvåna mig:)
Ja, det var i alla fall mycket roligt att få se bilder från när man var en liten skitunge. När man ser bilder från olika tillfällen så minns man verkligen hur bra det var att vara barn. Jag önskar man kunde bli barn på nytt, men så lätt är det ju faktiskt inte!

Jag kom nyss in från en intensiv promenad med Sofia. Ni vet väl att en tjej som jag med finskt upsprung alltid har varit en hejare på att promenera fasligt fort. Alla med finskt ursprung är speciellt på något sätt, i alla fall jag! Well, promenaden var behövlig efter denna helg. Känns helt enkelt extra bra att avsluta helgen med en promenix såhär på kvällskvisten. Så nu blir det väl att ladda upp inför skolan imorgon, wohoow! Ännu en underbart seg vecka framför sig. Men jag är en stark tjej som klarar av allt.

Nu mina zöta tummisar ska jag inte uppehålla er något mer med mitt tok. Vi kanske hörs senare, det gör vi nog! Tills dess får ni ha det great!

pussi

Söndagen är här.

God middag!

Jag sitter här och väntar på att maten ska bli klar. Jag är ashungrig och magen bara skriker efter mat. Idag ska jag åka på öppet hus på mitt gamla dagis för att kolla på gamla bilder från förr där förhoppningsvis jag och min bästa kompis Jenny finns med... Det ska bli roligt att se hur man har förändrats genom tiderna, eller har jag förändrats någonting från den tiden? Nej så kan det väl inte vara? Well done. I alla fall sedan ska jag gå ut på en riktig långpromenad senare mot kvällen med Sofia, det behöver både min tumme och jag känner jag faktiskt. En riktigt jävla rask promenad så det verkligen känns i fettet att man har rört sig. Det är härligt! Dess utom är det kanonväder för en promenad också.

Naj naj om man skulle röra sig till duschen nu för att sedan få lite things gjort under dagen, min tumme kan behöva det! Men på återseende får man väl ta och säga, tummen önskar er en trevlig söndag!

pussi

Magnus Uggla.




Framför er har ni Magnus, Magnus Uggla. Det är en man, trotts det långa lockiga håret, och han är förutom en man en hejjare på låttexter. Det vet alla som har hört hans ljuvliga stämma på radio. För det är väl ingen som seriöst köper hans skivor? Han skriver bland annat om hans dotter som är poppis bland killarna och även om hur fort han får utlösning. Spännande och intressanta texter som vi alla kan relatera till.
Klädstilen är oklanderlig. De lite lösa jeansen som framhäver dom taniga låren och saknaden av rumpa. den randiga cardigan gör så att ölmagen blir lite extra framhävande. Helt perfekt!
Blicken på denna bild är busig och man känner verkligen vilken busig människa han är. "Lev livet, busa på och vad glad" säger denna avslappnande blick.
Tack Magnus för att du är den du är! Du är den som lyser upp min vardag. Min vardag som präglas av min tumme och mitt finska ursprung.

//SOFIA ÄR BÄST

Historien om min tumme.

Ja hörni, dem flesta som känner mig vet vilket otroligt grym tumme jag har. Men ni som inte vet hurdan tumme jag har ska såklart få ta del av min tumme också.
Min tumme är en stor del av mitt liv, det är därför att den är till storleken väldigt stor och grotesk. Denna tumme gör mig till en väldigt speciell person.
Det är många som tycker om min tumme för den den är. Den kan få många att falla i skratt.
Och är det någon som säger eller gör något dumt mot/om min tumme då fäller den er till backen med endast sin tyngd. Som ni ser i detta inlägg så har min tumme en väldigt stor betydelse för mig, han är liksom en del av mig.

Nej men jag ska väl ta och runda av detta inlägg. Nu ska jag slänga upp tummen på en kärra och dra iväg mot nya äventyr. Ha en bra kväll önskar tummen er alla!

pussi


Ny blogg.

Ja som ni serr så har jag ny design. Ja en helt ny blogg helt enkelt. Och tack Mia för att du ville ta dig tid och hjälpa mig, hemskt mycket tack!:)

Nu ska jag rulla vidare till älskade Sofia, vi får se vad som händer. Någon skoj hittar vi alltid på. ´Men om vi inte hörs senare så får ni ha en trevlig lördagskväll. För det ska jag ha!

pussi på er

Lördag.

Halvligger här i sängen och har precis pratat klart med min älskad Sofia i telefonen! Ikväll blir det att umgås med henne och ha det mys. Den tjejen tycker jag verkligen riktigt mycket om!
Igår när jag skulle åka hem från Jenny runt 00.30-tiden så var det så dimmigt ute på vägarna att jag knappt såg vägen, det var inte det roligaste, men hem kom jag i alla fall. Annars skulle jag inte sitta här nu. Det var som sagt bara chill går hos Jenny som jag sa, man är ju så himmla trött efter en hel skolvecka, så jag höll på att somna i hennes fåtölj. Sedan kände jag att jag var tvungen att dra hem för jag skulle övningskört idag. Men tror ni inte att jag vaknar typ halv 12. Jag som trode att pappa skulle väcka mig, men icke! Så det vart inge körning idag. Får väl bli imorgon eller något..

Snart ska jag i alla fall käka grillad hamburgare med bröd och strips. MMM! gött. Sedan ska jag duscha och klä på mig. Just nu sitter jag här i leggings och en förstor t-shirt, kan ju också vara skönt när man inte orkar klä på sig.. Jag verkligen känner hur magen skriker efter mat, är så hungrig trots att jag käkade frulle för ddrygt 1 timme sedan, men är man matvrak så är man!
Well, dags att åtminstonde kliva upp ur sängen igen, fast den är så varm och skön att jag helst vill ligga kvar. Men måste tyvärr dra mig upp härifrån nu, har lite småsaker som jag måste fixa här hemma innan maten. Have a nice day people.

pussi

oi oi.

Fy fasiken vad kallt de är. Det är verkligen ingen värme ute, och det hade man väl inte räknat med heller eftersom det nu är höst.
Jag kom nyss hem efter att ha varit och lämnat Jenny vid teatern, så nu sitter jag här och väntar på att den ska sluta, (den börjar nu) så att vi kan göra något vettigt ikväll. Fast det blir nog säkert chill för oss eftersom vi är helt slut efter denna vecka. Haha, tills dess ska jag bara att ta de lungt, käka pizza med familjen tror jag också att det blir. Jag vet inte riktigt om dem har bestämt sig där ute för var vi ska äta, men jag är på alla förslag. Jag känner inte att jag behöver vara med och bestämma idag, utan det där får dem andra sköta idag.

Idag hade jag som sagt prov i Praktisk marknadsföring, och det gick skitbra! Jag hoppas på VG, för jag vill inte ha allt för höga förhoppningar, så vi säger VG. Det låter bra. Det här är ett av dem tre proven som har gått bra denna vecka. Dem andra har faktiskt gått åt helvete rent ut sagt. Men det får man väl leva med. The life goes on ändå!
Annars har plugget gått rätt bra denna vecka, är sååå glad att det är helg. För det behöver jag.
Jag klarar inte av att vakna varje morgon och tro att det är helg fast sedan så kommer man på att det är en helt vanlig skoldag, sedan suckar man djups och lägger ner huvudet i kudden igen. Det är en bad feeling! Men nu ska jag sova ut i helgen och bara umgås med mina underbara vänner och familj. Det kan väl inte bli bättre än så? Knappast. Nej nu ska jag gå och ringa och beställa pirra! Vi hörs antingen senare eller imorgon! Ha en bra kväll.

pussi


Älskade fredag.

Nu sitter jag i skolan, har näthandel. Vi ska gå in på olika sidor såsom: Ikea, sova.se, osv för att kolla vad man tycker är bra och dåligt med sidan. Vi ska nämligen göra en nätshop eller något sådant. Så du håller vi på och kollar på vad våra konkurrenter vad som är negativt ovh positivt med deras sidor. Det är väl nice. man ska vara klar med en A-4sida när lektionen är klar och jag är redan inne på min andra sida, wohoow! Så jag har inget att oroa mig för..tror jag i alla fall!

Nej, om man skulle fortsätta att ägna sig åt lektionen nu så vore ju det bra. Men vi hörs när jag kommer hem.
Förresten jag har prov efter denna lektion, wich me good luck! hah!!

pussi


Nu känner jag mig säker.

Jag har nyss duschat och kollat lite på Idol. Blev inget topmodel idag på grund av att båda teveapparaterna var upptagna, men sånt är livet. Fpr offra mig ibland! Dock kollade dem på Idol på båda tevena men jag orkade inte säga någonting. Jag hade annat att göra ändå. Som tex plugg, har prov imorgon...igen. Fast nu känner jag mig faktiskt riktigt säker på min grej. Det jag läser verkar komma in i huvudet och fastna där. Och jag hoppas att jag känner samma sak imorgon. För det värsta som finns är ju om man skulle få hjärnsläppet mitt uppe i provet, då skulle jag bli riktigt irri. Men nu ska vi inte tänka så. Det kommer gå bra.. *peppar peppar* som man brukar säga, hah!! Lol...
Lyxfällan har ju börjar nu för fan, får man ju inte missa! Men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon. Känner att efter teven måste jag sova. Fast har iofs sovmorgon imorgon till 09.30, så det är mycket skönt! Hej så länge och godnatt.

pussi


Snart får jag finbesök.

Höh, ja. Det är inte alla som får det. Nej men min bästa och sötaste vännina Jenny ska komma förbi, hon har slutat skolan tidigt idag så hon passar på att komma hit till mig då. Gulligt! Hon ska hjälpa mig att plugga. Eller hon ska förhöra mig på Praktiskt Marknadsföring, jag har nämligen prov imorgon. Ingen nyhet att jag har prov, men det ska bli roligt. För Praktiskt marknadsföring är faktiskt något som jag tycker är ganska roligt att plugga. Ovanligt att jag tycker det är roligt att plugga men det faktiskt sant.

Kolla in dessa snygga bilder från skolan.

                         

Vist är vi söta, haha!! Jag är riktigt osminkad. Det var en riktigt fuldag!
Fast dess är alltid söt.

Torsdag.

God middag eller vad man ska säga. Jag sitter nu hemma hos Sofia och chillar lite. Slutade skolan redan efter 9. Skulle egentligen ha svenska idag men vi behövde inte gå till den lektionen utan vi fick jobba fritt hemma med det istället. Då slapp vi den där långa håltimmen son var idag också, flr dem är verkligen asdryga!
Provet idag gick rent ut sagt åt helvete, jag satsar på IG. Nej, men det gick absolut inte bra på något sätt. Jag vet inte vad som hände. I och för sig hade jag inte haft så mycket tid till att plugga till det, men nu är det ju som det är. Bara att vänta och se vad det blir för resultat.
Men nu ska vi inte hänga läpp för det. Solen skiner och det är superbra väder ute idag också, precis lika fint väder som det var igår. Och jag älskart! Dock måste jag plugga idag också, för att vi har det sista provet imorgon för denna vecka. Och nästa vecka har vi inget prov, inget som jag har inskrivet i alla fall. Skönt som fan!

Jag har något långt ner i halsen som är något otroligt uppretande. Varje gång jag sväljer så känns det som om jag har typ något som är hårt och sticker in i skinner i halsen usch vilket obehaglig känsla. Dessutom har jag gjort allt för att den ska försöka försvinna, men den sitter fast som limm. Jaja, ska inte tänka så mycket på det. Får koncentrera mig på andra saker.

Nu kommer Sofia upphoppandes för trappan, så nu ska väl jag lägga ifrån mig datorn annars mördar hon mig. Haha, nejdå, det gör hon inte. Har faktiskt fptt tillåtelse till att låna den. Höhö, eller här är det rättare sagt att man bara rycker åt sig sakerna man vill komma åt, precis som jag gjort nu. Men vi hörs senare!

pussi

Ångest?!

Jag sitter här och har ångest över att jag inte kan någonting till provet som jag har imorgon i Psykosocialt arbete. Jag har pluggat och pluggat men jag förstår verkligen inte, vad ska man göra då? Jag får panik, för provet är imorgon direkt på morgonen. Nej jag får helt enkelt sitta och plugga tills jag fått in alla dessa ord i mitt huvud. Mikro, meso, avvikande, etnocentrism och alla dessa ord. Ja imorgon är det överstökat i alla fall.
NU ska jag råplugga sedan ska jag sova så fort jag kan så jag kommer upp imorgon, börjar klockan 08.00 och slutar 09.40. Hörs imorgon då!

pussi

Onsdag.

Haloj fellows.

Siter och funderar på om man skulle ta en promenad i detta sköna väder, känns nästa som om sommaren håller på och tar över våren. Om det kunde vara så vore ju de supernice, men icke. Hästen är snart här och det är ju härligt, sedan kommer vintern. Det bästa med vintern är att jag fyller år då, inget annat. Eller jo julafton också, haha!

Idag har jag varit i skolan. Vi hade som sagt halv studiedag, så vi började klockan 09.30 och slutade klockan 12.00 fast jag slutade tidigare eftersom jag hann göra klart mitt prov innan 12.00 då lektionen egentligen slutar, men man fick gå när man var klar. Och det gick väl sådär, jag hoppas i alla fall att jag får godkänt för då behöver jag inte oroa mig för en massa omprov och sånt. Så det är bara att sätta sig och börja plugga till det andra provet denna vecka som är imorgon, Psyksocialt arbete. Det är dem där svåra orden som jag skrev upp några exempel på för några dagar sedan, förstår inte hur jag ska kunna lära mig dem orden. Fast med denna inställning så tror jag deffenitift inte att jag klarar av det. Men jag får väl göra så gott jag kan. Innan jag börjar plugga så ska jag tametusan gå ut och gå en vända, man kan inte motstå det i denna vackra väder. På återseende!

pussi

Tisdag and im dying..

Hej bloggen!

Fy tusan vilken dag alltså. Jag har haft någonting att göra idag precis varje minut och timme känns det som, i alla fall eftersom jag inte har haft tid att sitta här vid datorn. Vanligtvis brukar jag sätta mig vid datorn det första jag gör när jag kommer hem från skolan. Men idag kom jag hem från skolan efter 18.00 någon gång. Slutade 16.45, alltså en kvart före vi egentligen skulle sluta, så jag skyndade mig till tåget som skulle gå om en halvtimme och bussarna går alltid på så konstiga tiden, men jag hann dit i bra tid! Hatar att stressa, men så är livet!
När jag kom hem så åt jag i alla fall, sedan var det bara att sätta igång att plugga till Livsmedelsprovet som är imorgon, härligt! Har nu setat och skrivit rent alla papper eller jag har två stycken kvar att skriva, och jag tror jag kommer vakna upp med nackspärr imorgon eftersom jag har setat i min säng och skrivit och nacken har typ kollat ner i blocket hela tiden. Känner mig som en giraff. haha!
Ja denna dag har varit väldigt lång och seg. Ja, som en vanlig tisdag.

Imorgon börjar jag skolan klockan 09.30 så det blir en liten sovmorgon, dessutom så slutar vi klockan 12.00 därför att vi har en halv studiedag. Det innebär att vi har först en lektion som är Praktisk Marknadsföring sedan efter det så är det provet i livsmedelskunskap sedan slutar jag. Rätt skön dag ändå!
Nu har jag tagit min paus så nu tror jag att jag ska återgå till plugget igen. Är snart klar, då får jag sova! Jag kanske kanske uppdaterar en gång till senare annars hörs vi imorgon.

pussi


Dukti Martina.

Jag känner mig riktigt duktig nu, har pluggat hella kvällen, fast på ett sätt känns det som om jag inte fått någonting gjort. På livsmedelskunskapen så är vi tvugna att plugga på vårat prov genom att läsa på några papper som vi fått, jag tycker inte om det för det känns inte som att man får ut något av det, fast vad vet jag?!? Har inte ni något förslag på hur man kan plugga bra? Jag har i alla fall en hel del att uträtta denna vecka, bland annat detta:


 - Måndag: Plugga.

 - Tisdag: Plugga.

 - Onsdag: Livsmedelskunspapsprov på grönsaker

 - Torsdag: Psykosocialt arbete prov, svåra ord.

 - Fredag:  Praktisk marknadsföringprov, olika exponeringssätt.

Ja, som sagt en hel del att göra denna vecka, men bara att bita i det sura äpplet och köra på liksom. Här går man inte rastlös heller. Det är bara att ligga i hela tiden, det är de som gäller. Fast det får vara nog för ikväll. För nu är det teven som gäller, sedan sängen. Imorgon är det en sådan där seg dag igen. Ni vet 08.10-17.00, hur segt som helst.  Så teven nudå. Hörs imorgon sötisar. Godnatt!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Åh, nu får jag inte upp några bilder heller. Blir galen! Får göra ett försök imorgon då.



candycandycandy

Ja, är grymt sugen på godis. Har nu pluggat hela eftermiddagen (nästan) och tycker nu att jag förtjänar lite lite godis. Jag ska gå ner och lägga mina sista slantar som jag har i plånboken på lite godis, nej de där tyckte jag bara lät tragiskt. Men det är sant för de ska jag göra, men först ska jag ta mig något att äta för jag är vrålhungrig. Hoppas att pappa har köpt gurka, för det måste jag ha om jag ska käka macka eller nåt. Det är gott annars smakar det bara torrt, fast iofs det går väl ann utan gurka också, fast detsmakar bättre med gurka på. Okej, nu ska vi inte prata om vad som är gott eller vad som inte är gott att ha på mackan. Komiskt samtalsämne. :)
Jag känner på mig att jag när som helst kommer att få sådan där huvudvärk som leder till nackspärr och det är inte roligt, har varit med om det 3 gånger förr och råkar helt inte ut för de en gång till.
Nu ska jag stoppa något i magen så att den slutar kurra, sedan är det godiset som får ta plats.

pussi

Måndag.

Jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på musik och funderar på om jag ska börja plugga eller inte. Egentligen har jag ingen lust och jag orkar verkligen inte, men denna vecka har jag mitt första prov på onsdag så det kanske är dags, eller?!?
Idag i skolan så oriendetade vi i alla fall, sista gången, och skönt var väl de. Så nästa gång på jumpan blir det peeptest, höh. Där visar det sig hur pass bra kondition man har, usch. Tanken på att jag ska genomgå det är skrämmande, för jag vet att min kondition har blivit så grymt dålig, men jag ska göra mitt bästa. Sen får det gå hur det vill.
Jag vill måla naglarna och tror att jag ska göra det innan jag börjar pluggandet, kom på att jag har ju för jössenam 3 prov denna vecka, så det blir fullt upp. ojoj. Det blir inge dator denna vecka är jag rädd för. ojoj! Men jag får plugga så gott jag kan så hörs vi senare helt enkelt. Hare brao!

pussi


Jag är en trött jävel.

Jag är så himla trött, mina ögonlock vill åka ner hela tiden. Jag tror att det är dags för mig att sova, dock är det ingen dryg och lång dag imorgon men jag har ändå fullt upp imorgon, så det är bäst att jag går och lägger mig så att jag orkar med morgondagen och blir rejält utvilad.
Jag tror att jag börjar bli van vid de här tidiga kvällarna. Till och med på helgerna går jag och lägger mig runt denna tid, och det är pga skolan. Men det är skönt, då behöver man inte sova så länge på helgerna, utan då kan man ta vara på dem lediga dagarna och göra något av dem istället för att sova. Fast i och för sig, det kan ju vara skönt att sova riktigt riktigt länge ibland också, verkligen sova ut till 1 eller 2. Time for bed som man brukar säga. Godnatt!

pussi/martina

  
Hon är väl bedårande min syster? Så otroligt söt. <3


Jag har blivit pluggis.

Har kommit hem till pappa nu efter en helg hos mamma. Det känns genast mycket bättre att skriva på tangenterna här på min egen dator än hemma hos mamma på hennes dator, kan vara för att jag inte är van. Eller det är nog så.

Det har i alla fall varit en bra helg, har umgåts med Jenny i princip hela helgen sedan har jag varit hemma med mamma, mina brorsor och med syster lilla. Vi kollade på film och käkade pirre. Alltid lika mysigt!
Sedan har jag varit på kräftskiva med Jenny och sådär.

Idag när jag kom till pappa kände jag att mitt rum behövde genomgå en rejäl städning och så vart det. Jag dammade, städade undan kläder och prylar som jag inte längre ville ha och sen slutligen dammsög jag, så nu skiner mitt rum som aldrig förr. Jag älskar verkligen när man städar sitt rum så att det blir skinande rent, det är så roligt att vakna upp i ett nystädat rum. Det är verkligen härligt! Så nu har jag i alla fall det avklarat. Måste faktiskt också säga att jag har pluggat en hel del ikväll också, och inte nog med det så har jag varit ute på en långpromenad som var på drygt 1 timme och en kvart. Det känns som om jag har hunnit med mycket idag, både det ena och det andra. Så nu ska jag ta en paus och kolla på "Ensam mamma söker" sedan ska jag ta tag i plugget igen!

Vi hörs sen alla gullebullar!

pussi 


Söndag den tjugoandra

Fyfan vad skabbig jag känner mig idag, helt äcklig och dann. Dessutom har jag ätit fööör mycket goda saker, usch ja vi ska inte ta det här nu tycker jag, då skulle ni bli äcklade! Nejdå, men det är oväsentligt. En sak är säker och det är att jag ska gå ut på en långpromenad idag i alla fall, med bra musik i öronen sedan är det bara attträska, för såhär får det inte sluta. Men är det helg så är det.
Sov i alla fall kvar hos Jenny igår också, orkade verkigen inte åka hem, dessutom var det dimma så på vägen till Jenny höll jag på och köra i diket, så jag stannade kvar där. Vi vaknade upp idag och käkade frulle och kollade på Idol på tv, det var repris av tre stycken program, det är så roligt att titta på. Sedan öppnade vi en chipspåse, och tro det eller ej, vi åt nästan upp hela påsen på ett knyck, inte nog med det. Vi hade en skål dipp till det också, fy Martina! Men man måste ju unna sig gottis på helgerna.
Snart kommer mamma hem också, hon har varit och handlat, så jag ska snart hoppa in i duschen och sedan äta. Och eftersom mina hörlurar är sönder så ska jag fråga min syster snälla om jag kan få låna henens minneskort till min mobil så jag kan lyssna på musik när jag promenerar idag. Men nej hörni,om man skulle röra på sig mot duschen. Vi hörs senare.

pussi


Hejsan hej halå.

Hur är det med er efter denna lördag? Men mig är det skitbra, fast är dock lite trött. Det kan man ju förstå eftersom jag har varit ute i skogen och plockat svamp och enstaka blåbär fast blåbären stoppade jag direkt i munnen, hah!!
Jag har nu umgåts med mamma, mina bröder och min syster under kvällen. Vi åt pizza och kollade på en rolig film "Hotelliggaren", den var kul! :) Sedan så begav jag mig iväg till Jenny igen, det var svinkallt att åka moppe så jag höll än en gång på att frysa ihjäl. Men men, jag kom i alla fall fram. Då åkte vi till deras kompisar och dem hade ätit kräftor och sådär, och jag som inte ens viste hur man skalade en kräfta lärde mig det, haha. Känns helt noob att inte kunde det! Men nu kan jag det, sedan käkade vi efterrätt den bestog av äppelpaj med vanijvisp och kladdkaka med grädde, moms, det smakade bra det.. Nu sitter vi i alla fall här hemma hos Jenny genomfrusna och danna. Det är mysigt dä! Men om man kanske skulle ta och avrunda detta inlägg för dagen, eller rättare sagt kvällen så hörs vi imorgon. Ha en bra kväll!

pussi

Svampplockning med bästa.

Nu är vi tillbaka efter svampplockningen. Det gick bra som fan ska ni veta, vi hitade ungefär en liter, alltså en hel påse Det tycker jag var bra gjort av oss, vi hann knappt gå 2 meter förän vi hittat de svamparna. Hittade vi ett gäng svampar så hann vi inte gå mer än 2 leter förän vi hittade nya svampar, vilken lycka alltså!
Men när vi hade traskat genom typ hela skogen så bestämde vi oss för att slå oss ner på våran piknikfilt och fika lite. Det blev varm choklad, saFT och chokladbollar. Och det smakade utsökt!! Vi satt där på piknikfilten och bara fulade oss när vi besämde oss för att börja gå mot moppen. Men för att vara lite smarta så letade vi ju såklart svamp på vägen tillbaka också, men dumma som vi är så går vi samma väg hem som vi gick dit, så det blev ju inget bättre med det. Jaja, så blir det alltid.. brända som vi är ;)
Vi tränade lite blindbock på hemvägen också, allt bra att kunna!

Nu är jag i alla fall hemma hos mamma, jag har nyss duchat och så. Det var jätteskönt med tanke på hur mycket jag frös. Det är ju inte något sommarväder som man säger så..

Nu ska jag i alla fall klä på mig, sitter här med en turban och med en handduk runtom mig. Bäst att klä på sig. Ikväll får vi se vad jag gör :) Kanske träffar Jenny igen, ska i alla fall vara hemma och umgås med mamma nu eftersom det är hennes helg! Vi hörs senare folk, ha en trevlig lördag! Förresten, ska ni göra nåt kul? :D

pussi

Lördag!

Halloj bloggen.

Idag är det svampdagen så idag ska jag och Jenny plocka svamp, haha!! Vi ska ta med oss fika och bege oss ut i skogen ett tag, det låter väl härligt? Nu är vi laddade och klara så nu ska vi bara klä på oss ytterkläderna och dra iväg och hitta ett bra ställe med mycket svamp. Vad ska ni hitta på idag?
Vi hörs senare bloggis!

Pussi

Fredag.

hallå hallå hallå bloggen.

Så himla skönt att det ät fredag idag. Verkligen, älskar fredagar. Dem är härliga. När sista lektionen är slut på fredagar går man alltid med ett leende på läpparna från skolan.. Jag har planerat att jag typ ska slappa på helgerna nu i flera veckor, men det blir aldrig så. Man har en massa annat att göra som man inte har tid att göra i veckorna så man går i skolan och har en massa plugg att utföra. Så därför blir aldrig helgerna som man tänkt sig. Det är väl bara att sikta in sig på att varje helg är det någonting som ska göras.

jaja, skolan idag flöt på rätt fort med tanke på hur många lektioner vi har på fredagar. Eller många och många, men fredagar är en av dem dagarna som vi har mest lektioner på. Om jag inte minns fel så har vi 4 lektioner, usch! Som grädden på moset slutar vi klockan 15.30 också, det är liiiite väl sent på en fredag tycker jag allt. Men här får man inte vara med och mestämma heller. Nej, inte de heller!!

Idag är det ju som sagt fredag och jag ska umgås med min älskade lilla Jenny idag, som vanligt på fredagar och efter hennes teater.. Men det som är bra är ju att det är ju alltid lika trevligt att umgås varje gång. HAHA!

Nej, nu ska jag vänta på att min lillla Jenny ska komma sedan vi fara hem till henne och göra några hyss, som alltid dåe! Men  vi hörs väl, om inte idag så hörs vi imorgon. Ta hand om er och ha en bra helg!

pussi


Godnatt för mig.

Nu har jag setat bänkad framför teven i princip hela kvällen, och nu ska jag sova för att jag är riktigt trött. Har hållit igång hela dagen trots att jag inte haft några lektioner, har haft annat att göra istället. Då passar det inte bättre med något annat än en varm och mjuk säng.
Imorgon är det helg också, denna vecka har gått sjukt fort. Känns som det snart är jullov har ju redan gått snart en månad i skolan. Well well nog om det. Vi hörs imorgon. Godnatt!

pussis


weird dag

Denna dag har verkligen känts konstig. Först var jag i skolan till 11.00 sedan åkte jag hem med tåget och så kom Sofia hem till mig efter 13.00 sedan åkte vi och käkade pizza på Maestro sedan åkte vi hem till henne för att hämta träningskläderna och fixa lite saker och nu sitter vi hemma hos mig igen. Känns som om man ara har flygit mellan massa olika ställen idag, helt hysteriskt. Men vad gör man, haha? Det finns väl sådana här dagar också, om det inte finns värre? Tycker faktiskt inte att denna dag varit så jobbig, bara rätt soft. Har gjort en massa sjuka saker.
Nu sitter jag här vid datorn och dricker saft och äter kladdkaka medans Sofia har parkerat arslet i min säng och plyggar franska, en riktig franskatjej har vi här! Hon är mycket duktig.
Jag själv är värdelös som inte pluggar men borde det egentligen göra det. Usch, shame on me!! Men det är ju ingen panik för proven är inte förän i slutet av nästa vecka så det är ju bra.

naj om man skulle ta och hjälpa fröken Sofia med att förhöra henne på hennes franskaglosor, det ska jag göra nu! Men vi hörs senare.

pussi

Kladdiskaka och Sofia..

Bloggis bloggis.

Nu är jag hemma från skolan.. Jag tog 12.15 tåget hem, och jag måste bara meddela att jag höll på att somna, så trött var jag. Dock hade vi bara en lektion så jag förstår inte varför jag var trött. Men nu var jag det i alla fall...
Jag har städat undan lite i rummet för det såg förjävligt ut, det såg med andra ord ut som ett bombnedslag. Men nu har jag fått lite ordning i alla fall, skönt är väl de..

Just för tillfället så sitter jag och väntar på att Sofia ska komma, min lille sötisfia! Vi ska baka kladdkaka och poppa musik, eller haha poppa musik vet jag inte riktigt. Men en sak jag vet är att vi i alla fall ska baka kladdkaka. Jag tänkte precis säga att kladdkaka är bättre och nyttigare än godis men så är det ju givetvis inte, så dum jag är som tänker så. Men ibland kan man ju få lite konstiga tankar och då blir det lätt fel i tankeverksamheten.
Naaje nu tycker jag att hon ska ta och komma, den där kladdkakan lockar rätt så mycket, det bara vattnas i munnen på mig.
Nu kom hon, då ska jag ta och dra mig drån datorn. Men vi hörs senare!

Pussi

Torsdag.

Hallo. Har precis slutat skolan, hade bara en lektion idag. Så nu står jag vid datorn inne i biblioteket. haha, det finns ingen ledig så jag fick ta denna stådator. Jag var ändå bara tvungen att skriva ut ett arbete som jag ska lämna in idag så då passade jag på att slänga in ett blogginägg på samma gång. Och det gick ju ganska fort... jag ska bara käka i skolan sedan ska jag ner på stan och lämna in mina skolfoton som jag inte ska ha. Usch, jag hatar skolfoton!
Well well, är trött för jag kunde inte somna igår och det berodde nog på att jag sov så pass länge igår. Och jag brukar ju i vanliga fall gå upp tidigt på morgonen eftersom jag ska till skolan och sedan lägger  jag mig ganska tidigt, så det var nog bara därför att jag sov så länge igår..

Nu ska jag vänta på att maten öppnar sedan ska jag käka och gå ner på stan med dem där nedrans bilderna som jag måste lämna in. Hörs sen!

pussi

fy vad läskig.

Jag har nyss kollat klart på tv. Kollade på Topmodel och Efterlyst. Jag tycker verkligen att efterlyst är hur läskigt som helst men ändå tittar jag på det. Varenda gång jag kollar på det sitter jag och tänker:" hur kan jag sitta och kolla de detta program?" men inte går jag därifrån heller. Jaja, det finns ju värre saker, som.. hmm.... spindlar. Usch, tänk om det skulle krypa en jättestor spindel i ens säng när man vaknar. Man känner typ något under täcket och så kollar man då kryper det en jättespindel där under, FYFAN vad jag skulle skita på mig! BLÄÄ..

Nej om man skulle ta och sova så att man orkar upp imorgon. Det är ju inte någon speciellt lång dag imorgon men bäst att lägga sig ändå så man är pigg och kry åtminstånde. Hatar att stiga upp ur sängen och vara trött! Så därför ska jag sova nu och vakna pigg som en nötskrika! Hörs imorgon, godnatt på er.

pussi


Här är förresten lite av svampen vi hittade i söndags! haha
Böttre sent än aldrig.

Topmodel och efterlyst..

Guu va proppmätt jag är. Jag har nyss ätit hur många pannkakor som helst. Det satt fint i magen ska jag säga. Nu är jag riktigt mätt och belåten och ska snart sätta mig och kolla på först Topmodel som börjar nu klockan 20.00 sedan efter det så tror jag att det är säsongsstart för Efterlyst och det måste jag se. Fast egentligen så vill jag inte kolla på efterlyst för jag tycker att det är så läskigt men det är något som drar mig till Teven vid 21-tiden när efterlyst ska börja. Ja, men det är intressant att veta vad som händer här i världen.
Jag kom på att imorgon så går jag bara i skolan till klockan 09.40 och de är ju jäkligt soft. Jag har endast en lektion imorgon som börjar klockan 08.00 och det är en lektion i förbannade Psykosocialt arbete. Men det går nog snabbt ska ni se. Bara jag hänger med på lektionen och gör det som ska göras så flyter det nog på i bra takt. Efter skolan så ska jag sitta kvar och plugga lite, det behövs. För jag anser att jag pluggar bäst i skolan. Inte för att jag brukar göra det så ofta men när jag väl sitter i skolan och pluggar så känner jag att jag får någonting gjort. Och så blir det oftast inte hemma, där hamnar man bara framför datorn eller gör något annat önödigt. Så dårför har jag bestämt mig för att sitta kvar i skolan ett tag och plugga lite...

Nej, om vilken minut som helst börjar topmodel så nu måste jag kila! Puss sweeties!


Onsdag.

Hallå där. Idag är det onsdag. Det var egentligen skoljoggen och någon föreläsning i skolan idag men jag bestämde mig för att stanna hemma och plugga denna dag. Dessutom har jag ont i halsen och är förkyld. Halsen började gå över där ett tag men jag tror att den är påväg tillbaka nu. Blää! Så jag behövde den här dagen till att vila upp mig och plugga lite extra till alla prov som är nästa vecka. Two week ago i had nothing to do, today i have my hand full. Ja, det är precis så. haha. Roligt att jag fick med lite engelska också. Det är inte alltid man får det.
Jag är grymt uttråkad nu efter att jag pluggat tillräckligt. Idag får det vara nog, eller i alla fall nu på eftermiddagen. Kanske pluggar en stund ikväll också.
Annars vet jag inte vad jag ska hitta på idag. Har inget planerat. Jag är grymt sugen på kebab i alla fall, eller chips. Ja det skulle vara gött. Men mest sugen är jag på en riktigt stor kebabtallrik. Men vi får se om jag orkar göra någonting åt det suget.
Jag ska ta och hitta på något att göra nu. Är ganska så rastlös! Vi hörs senare!

pussi


Det här ser väl lockande ut?


Tisdagen den sextonde september

Tjenare, nu har jag pluggat nog. Har nu gjort klart läxan på psyksocialt arbete, är mycket glad och lättad! Är så glad att ha det klart. Nu behöver jag inte tänka på att göra det imorgon precis som jag hade tänkt. Då har jag tid att plugga till proven i Praktisk marknadsföring och i Psyksocialt arbete. Livsmedelsuppgifterna har vi inte fått än så dem kan vi inte plugga till.
Näj, om man skulle ta och pallra sig i säng kanske? Haha, det lär behövas,har verkligen varit fööör trött idag. Och det får nog bli skolan imorgon ändå. Det blir en liten springtur på morgonen (skoljoggen i skolan) eller springa och springa det blir nog en promenad eftersom min kondition är inte på topp just nu. Men den ska vi träna upp ska ni se . Men vi hörs imorgon, godnatt!


Sminkfri idag.. höh!

hemma efter lång dag i plugget.

Fy tusan vilken dag. Det har varit en lång dag med lektion på lektion, vi har haft korta raster imellan men bättre de än att man har en lektion och sen en rast på 1 timme sedan en till lektion osv. Har i alla fall varit en sjukt lång dag från 08.10-17.00. Men jag lovar er att den sista lektionen fick mig att vilja dö. Usch, den gick så segt, gissa vilken lektion jag talar om? Jo, Psykosocialt arbete såklart. Och jag var ironisk igår när jag sa att jag älskade de ämnet för det gör jag inte. Kan ni förstå hur det känns att sitta 2½ timme och lyssna på något som man knappt förstår?  Men jag försöker leva mig in i dem svåra orden och verkligen försöker att förstå.. Så nu blir det råplugga på alla dem roliga orden som vi har till nästa vecka och en löxa som vi fick idag. Har redan börjat med måste tyvärr fortsätta efter middagen ikväll. Sedan ska jag plugga lite annat, men vi får se hur mycket jag orkar och hur långt jag kommer.

Imorgon är det Onsdag och vi har ingen riktig skoldag. Vi har skoljoggen och någon föreläsning om mobbning, undra om man ska pallra sig upp ur sängen och springa dem där 5 kilometrarna och sedan gå på den där föreläsningen som håller på till ca 16.00 eller om man ska stanna hemma och sova ut för att sen plugga hela dagen, hmm, vilket låter bäst? jag får ta och fundera över det där för nu ska jag laga lite mat, jag är mycket hungrig. Hörs senare!

Näthandel B i skolan..

Nu sitter jag i skolan igen, jag har näthandel. Jag fick nyss reda på att vi skulle ha gjort 3 frågor, men jag har tyvärr inte gjort dem.
Nu ska vi gå ut på olika nätshoppar och kolla runt och så ska man skriva vilket nätshop man tycker är bäst. Det finns några att välja mellan.
Jag får förresten skjuts hem av pappa idag, han sak hämta sin fru i stan som har varit på sjukhuset, så dett är ju skönt att slippa åka både tåg och buss idag..

Bäst att jag jobbar nu, annars blir det inget gjort. Hörs!

time to go to bed.

God kväll!

Som sagt, jag har ju långdag imorgon. Och vad jag behöver för att jag ska orka med den dagen är rejält med sömn som jag sällan får pga att jag aldrig går och lägger mig när jag säger att jag ska. Men nu känner jag att jag verkligen måste sova och orka med morgondagen, för det är många viktiga lektioner som ska genomgås. Bland annat en 2-timmarslektion i Psykosocialt arbete som är så gudomligt roligt där vi arbetar med svåra ord så som: Anomi, Samhällsklass, Minoritetsgrupper, kulturrelativism, socialisation och många andra härliga ord... Jag älskar de ämnet helt enkelt! Jag ska också ha Praktiskt Marknadsföring om jag inte minns fel, och där arbetar vi med... ja vad arbetar vi med där? Jag minns inte riktigt, men något kul är det i alla fall.
Nu väntar min älskade säng, godnatt!



Ja, man böörjar ju bli lite skoltrött ja!


the greatest.

Nu har jag kollat klart på filmen, och den var mycket bra. En och annan tår rann nerför kinden också, men så är det alltid med dem där filmerna. Dem är alltid så sorgliga. Men det hade jag räknat med redan innan.
Nu sitter jag i sängen som vanligt och knapprar på tangenterna, de går i ett! Har faktiskt inget annat för mig, jag känner att det är för tidigt för mig att börja plugga. För vi har inte prov förän veckan efter denna, så jag känner att jag ska vänta några dagar till. Kanske inte är så bra, men känner att det blir bra så.. Jag har en tendens att alltid börja plugga för sent. Ungefär 2-3 dagar innan prov/läxförhör. Sedan när det väl är prov kommer jag på mig själv att jag borde nog ha börjat plugga lite tidigare. Sen säger jag att jag alltid ska förbättra mig, men så blir det aldrig! anyway.
Imorgon är det tisdag, det betyder att det är en lång dag. Går från 08.10-17.00, finns inga värre dagar, men vad ska man göra? man får helt enkelt leva med det!

Hur ser eran dag ut imorgon? Chill?

Puss Martina

Halåå måndag!

Jag förstår inte att man kan vara så trött som jag är idag. Usch, sån tur var så hade vi bara två lektioner idag. Engelska och Idrott. Engelskan var helt okej men sedan var det idrott. Jag brukar vanligtvis tycka att idrott är ganska roligt faktiskt men när det gäller orientering så är det inte min grej har jag insett, men när jag gick på högstadiet sprang jag som en galning mellan alla olika stationer och jag och min kompis tog nästan alla och lyckades nå en VG eller MVG-gräns, jag minns inte riktigt. Ruskigt bra var jag i alla fall då. I alla fall det gick inte så bra, vi lyckades ta 3/11 stationer idag eller vad man säger, jaja vi ska orientera nästa vecka också så jag får väl göra bättre från mig då och anstränga mig lite mera.
Efter idrotten åkte jag hem, jag duschade och stod länge länge i duschen, jag var typ genomfrusen. Det är jättekallt ute nu, det märks att det börjar bli höst. Så fort jag går utanför dörrarna känner man lusten att gå in igen, men det gäller att klä på sig ordenkligen med kläder, då blir det nog inte så kallt..
Nu ligger jag i min sjukt jävla sköna säng under mitt grymt sköna täcke och funderar på vilken film jag ska se. Hartre stycken att välja mellan, beslutsångest. Men det blir nog en film som heter star. Det låter bra! Haha, har ingen aning om vad det är för film, den handlar i alla fall om en tjej som försorar sin pappa då hennes mamma ger henne skulden för att han dog sedan så misshandlar mamman henna och bla bla bla. Blir säkert jättebra!

Japp, nu ska jag gräva ner mig under mitt tjocka duntäcke och kolla på film. Finns inget bätte i dett typiska höstväder! Vi hörs senare!

Puss Martina


ny vecka och nya tag

Imorgon är det en ny vecka, måndag börjar den med såklart! haha
Jag kom nyss hem från Sofia, crazy måste jag väl nästan säga att det var, nästan lite för crazy, tror vi gick lite över gränsen där va? Nejnej, här går man aldrig över gränsen heller:) Puss på det!
Känner att jag måste börja motionera lite mera, har blivit för mycket äta gott och för lite motionera men då passar det ju underbart bra med lite orientering imorgon på en måndagsmorgon klockan 09.20 efter engelskan..
Nu ska jag äta lite mat sedan ska jag sova, vi hörs imorgon! Ha en bra kväll.

Puss Martina

jag hade rätt.

Jajamensan, nästan 3-4 påsar svamp, det vart 1½ hinkar faktiskt. Det är asmycket tycker jag, vi hittad ett ställe som var helt proppfullt med svampar tog dock inget kort på själva svampstället, men jag tog ett på några svampar som ligger på diskbänken och håller på att bli rensade.
Nu är jag i alla fall hemma. Sofia sa precis att hon hade fått Sex and the cityfilmen på sin dator och jag vill se den, jag ska nog fråga henne om jag inte kan få komma hem till henne och kika på den. Det skulle ju vara himla trevligt tycker jag. Men nu har jag råkat tagit bort bilderna från datorn och kameran, åhh! alltid jag. Men vad ska man göra?
Vi hörs!

Puss Martina



Söndag.

God eftermiddag!

Sista dagen på helgen. Det har varit en helt okej helg. Bara tagit det lungt eftersom jag känt mig lite småsjuk. Men det börjar gå mot bättringsvägar. Idag vaknade jag efter tio. Jag åt frukost och klädde på mig. Jag bestämde mig för att inte sätta på datorn, och det gjorde jag inte. Istället satt jag mig och kollade i mina friditsresor-tidningar. Fyfan, allt ser så härligt ut på bilderna, man drömmer sig bort och önskar att man låg där på en solig strand någonstans. Men det kan man ju glömma, nu äre kalla sverige och plugg som gäller. Det gillar vi. heh!

Nu på eftermiddagen ska jag ge mig ut i skogen och plocka svamp med min låtsasmamma, höh! Jag hoppas innerligt att vi hittar svamp nu. Jag hatar att gå ut i skogen för att plocka svamp, sen hittar man inget. Så jäkla tråkigt. Men vi kommer nog hem med  3-4 kassan ska ni se. Det gäller att ha förhoppningar.

Nu ska jag klä på mig skogskläder eller vad man ska säga. Kläder som är tåliga för skogen!! Men vi höres väl senare, typ några timmar! hejhej

Puss Martina

godnight fellows.

Naj, nu ska jag ta och sova. Jag är myckett trött och min hals håller på och göra mig galen, hate this shit, men men det går över. Imorgon blir det bara en lugn dag hemma. För på Måndag är det ju skola igen, måste vila upp mig tills dess. Måste börja plugga då också, för veckan därpå har jag 3 styckna saker att plugga till. Livsmedelskunskap, sociologi och något mer som jag inte kommer på nu. Nog om det! Sov gott och ha en trevlig kväll ni som inte hade tänkt att sova än!

Over and out!

Bastu och mys.

Jag är så jäkla rastlös. Sofia har varit här ikväll, vi bastade och åt gottis. Hon åkte hem för ett tag sedan, så nu sitter jag här helt uttråkad och själv och gör ingenting en lördagkväll i september, kan jag inte hitta på något roligare i mitt lilla liv va?:P haha. Jag kunde i och för sig hängt med sofia hem och kollat på "Sex and the city movien" men jag har ont i halsen och sen är jag förkyld så jag kände att nej jag stannar hemma. Fast kanske ångrade mig lite, vad ska jag göra här hemma? jaja, nu har jag ingen lust att ge mig ut och cykla inte. Får väl lyssna lite på musik och äta mina små älskade nötcreamer som jag har i kylen. Det är vad min kväll kommer bestå av. Men skönt med lite chill ibland också. Men men, smsar med Jenny, hon verkar ha det bra i alla fall och det är ju skitbra de :) höh!
Imorgon är det söndag, vad ska man göra då liksom, tråksöndag. Finns ingenting att göra, blää. Gud vad negativ jag är ikväll, såhär ska det ju inte låta. Men man har ju sådanna dagar också, det är väl tillåtet?! höhö

Nu ska jag hämta mina små nötsaker, ha en toppenkväll allihoppa. Det ska jag ha, eller försöka i alla fall!

Puss Martina


Lördag..

Godmorgon bloggen!

Idag är det lördag och jag vaknade tidigt, jag som hader tönkt att sova extra mycket. Men nej inte, såklart jag ska akna tidigare bara för att jag minst vill det. Vaknade klockan 11.30. Men får bli en rejäl sovmorgon imorgon då, fast känner att jag är ganska utvilad nu också, så det här var en minisovmorgon eller vad man ska säga?!
Jag sitter i alla fall i min ensamhet i min säng och på sidanom har jag min frulle som består av två tunnbrömackor med skinka i, så jefla gott.
Igår spenderade jag min dag i skolan, slutade runt 15.15 vi fick sluta lite tidigare sedan åktr jag och Jenny hem till mig för. Vi sjöng singstar, haha. Kul är ju de, hah! Sedan vart vi sugna på chokladbollar så vi ställde oss och bakade de, sedan gjorde vi kaffe och satt oss och fikade vid mitt köksbord. (någon gång måste man lära sig att dricka kaffe faktiskt, och det smakade inte så dåligt) Det var hysteriskt goda chokladbollar, det är inte alltid man lyckas så som vi gör, men vi gjorde det! Sedan for vi hem till Jenny, vi kollade på tv och tog det allmänt softly. Vi kollade på rullstolsbasket, blindfotboll, 60 meters rullstolslöp, volleyboll för dem som hae mist exempelvis ett ben eller något, det var ganska intressant och roligt att kolla på faktiskt. Dom kan dem där, inte dåligt. Jasg åkte hem vid 00.30, jag var äckligt trött, och inte blev det bättre med att det var typ 20 minusgrader ute, jag höll på och frysa ihjäl, well well. När jag kom hem somnade jag som en stock och vaknade idag upp pigg som en nötkärna..

Idag är det lördag och jag har ingen aningom vad som händer. Jenny ska på kräftskiva och Sofia vet jag inte vad hon håller hus, miss you baby!.. Livet är hårt! Men det blir bra till slut..
Ska kila nu, måste ta något att dricka. Glömde ta med de när jag gjorde mina mackor. Ha en fin dag så hörs vi säkert senare!


Bild från i sommras på båtresan med jenny :)


Här jag jag dagen före båtresan, jag var mycket taggad!! hah :D

Puss Martina!


Tacos=lyx..

HAHAHA, jag och Jenny läste nyss en bilddagbok där en brud ansåg att tacos var lyx om man åt det hos andra för då behövde man inte betala något själv. Man blev liksom bjuden på maten istället för att få alla utgifter som kan bli ett par hundra. Dessutom bolwade hon också, fine! Låter som om hon lever ett riktigt lyxliv, höhö!

Nej usch vad dryg jag är, är verkligen jättetrött. Det är därför jag skriver sådana här dumheter. Sån är jag ju inte annars, de ska gudarna veta.
Nej jag känner att jag måste vila upp mig nu så jag blir pigg och kry till måndag igen... Jenny sade nu också att jag skulle säga att hon hade köpt en snorgrön ny plastklocka för endast 20 spänn, det är ett riktigt kap.. Nej ni får ha ent revlig kväll så synd vi antingen senare eller någon annan dag! Hejdåhej

Puss Martina



nu ere fredag

Yes, idag äre fredag! Så jäkla härligt. Jag börjar 09.30 idag så jag fick lite sovmorgon, känns bra! Fast det är drygt för idag slutar vi klockan 15.35 och så sent vill man ju inte sluta på en fredag. Men fredagarna brukar gå fort så vi får hoppas att den här också gör det.
Idag ska jag hem till Jenny och försöka hjälpa henne med plugg, haha! Inte för att jag är så himla mycket bättre, men man kan ju i alla fall försöka. Höh! Sedan ska jag bara ta de chill.

Nu ska jag klä på mig så ja hinner till the train. Ha en bra dag!

Puss Martina

Godkväll..

Jag ska nu hoppa i sängen. Har kollat på både Idol och en dokumentär om den 11 september 2001. Mycket intressant måste jag säga. Nu är jag dötrött och måste sova, fredag imorgon. Det betyder sista dagen på denna vecka, skönt med helg, det förtjänar jag. Ha det så bra och sov gott!

Puss Martina

AJDÅÅL

HEJ! Nu har jag pluggat klart för denna kväll! Har skrivit klart Livsmedeskunskapen som är till imorgon. Känns bra att vara klar med det för imorgon är det inlämning och/eller redovisning, vet inte riktigt vilket av de, haha jag har inte sådan bra koll.. Men det löser sig nog.
Idag ska jag sova tidigt men först ska jag kika Idol, för de får man ju inte missa. Det är ju auditionen som är det roligaste ju nästan. Yes, de är ju så. Nu hör jag från teven i vardagsrummet att det börjar, så jag får väl ta mig dit. Men vi hörs kanske senare, annars får ni ha de så bra!

Puss Martina

Torsdag...

Hej bloggen. Idag är det torsdag. Hann inte skriva så mycket igår pga att jag var i skolan hela dagen, sedan var mitt internet helt cepe igår så jag kunde tyvärr inte skriva.
Nu sitter jag i alla fall i skolan. jag har haft en lektion, Sociologi. Vi hade det i  timme och 40 minuter, huja. Det är inte det lättaste ämnet i alla fall. Men man får göra så gott man kan. Nu vi vi snart haft 2 timmars håltimme, vi ska ha utterligare 1 och en halv timme. Det ör så drygt för det finnt ingenting att göra.. Men man får helt enkelt hitta på något medans tiden går. Denna håltimme har vi setat och gjort ett arbete till Livsmedelskunskapen som ska vara klar imorgon. Vigör ett arbete om Kryddgrönsaker, det är mycket kul. Well well.
Tacos i skolan idag, det var gott eftersom jag inte hann äta frukost idag, då kändes det extra gott med lunch...

Just ja, vad gjorde jag igår? Jo, jag gick fört till skolan och hade mina lektioenr sedan träffade jag Jenny på stan. Vi åt kebab med bröd, gott! Sedan tog vi tåget hem till mig för att sedan åka vidare hem till henne. Måste bara berätta att på vägen hem från stationen såt räffade vi på en liten gammal tant några hundra meter från mitt hus. Hon frågade om vi hade sett en hund springa lös, men vi svarade att vi inte hade sett en hund springa lös. Det visade sig att den här tanten hade varit hundvakt till hennes sons hund när hon sedan hade somnat i sängen så hade hunden tagit sig loss och sprungit ut, men vart det viste hon inte. Så hon såg alldeles shockad och förskräckt ut, stackars liten. Vi hjälpte henne i alla fall lite grann, men tyvärr så hittade vi ingen hund. Det var riktigt synd! Hoppas att hon har hittat hunden nu i alla fall.
Väl hemma hos Jenny så tog vi plats i soffan och kollade på Idol haha fyfan, jag tror jag höll på att frysa ihjäl, det var hur kallt som helst ute så jag grävde typ ner mig under Jennys täcke i deras fåtölj, mycket skönt! Kvällen vart lång och jag kom hem sent för att vara en skolvecka.
Just ja, så det var därför som jag försov mig idag. Jag vaknade 06.51, och jag greps av panik. jag hatar att försova mig.. men det gör ju alla!! ;P
Haha vilket roligt blogginlägg, känns verkligen som jag fått med hur många olika saker som helst.

Idag vet jag faktiskt inte vad som händer, jag ska i alla fall hem efter skolan och sova kanske, är grymt trött! Men vi får höras senare när jag kommer hem från skolan! Nu ska jag fortsätta med mitt arbete! Hare bra.

Puss Martina


Haha, jag hittade en jättegammal bild på mig här i skolan!

Onsdag..

God morgon!

Nu har jag nyss plattat håret och ska snart klä på mig. Jag har gott om tid på mig. Men snart är väl klockan så pass mycket att jag måste börja åka och då har jag väl inte ens klätt på mig. Hah!
Idag vaknade jag av att Jenny ringde. Det första jag hör mig själv som är en kille som gått upp i målsbråttet, eller Jenny påpekar det för jag hade redan pratat med min syster före det och somnat om. I alla fall så vaknade jag upp idag med en helt annan röst, hah, kan ju vara roligt att variera lite ibland.  Men det är skönt att rösten alltid blir bättre till dagen, det är bara på morgnarna som det är värst. Så då behöver jag inte skämmas allt för mycket. höh!!

Nu måste jag klä på mig och göra mig klar. Tåget går om 40 minuter, hörs i skolan eller när jag kommer hem! Tror jag träffar Jenny på stan efter skolan, jag slutar 14.20 idag. Skönt :) ha en bra dag!

Puss Martina



Hemma efter en hel dag.

Hallå. Nu är jag äntligen hemma. Har inte varit hemma på hela dagen pga att direkt efter skolan så fick jag ju som sagt en lägenhet att städa. Jag menar, vad gör man inte för sin käre broder?:) Nu är den i alla fall som sprillans ny igen och det är tack vare mig, höh! Jag damsugade, dammade, diskade och plockade undan en massa. Det blev i alla fall stor skillnad efter om man jämför hur det såg ut när jag kom. Ja hoppas att han blev nöjd i alla fall, det visar sig väl om en si sådär i timme då han kommer hem från arbetet. Ja, att städa är ju inte killars sak så det får vi tjejer ta tag i helt enkelt.

Vad har hänt annars idag? Jag har såklart varit i skolan hela dagen. Det var en sån där jobbig dag. Gick från 08.10-17-00 fast vi fick sluta tidigare så jag hann med 16.15-tåget, tur de. Annars skulle jag knappt varit hemma än.
Dagen gick ganska fort om man tänker efter, dessa dagar brukar i andra fall gå mycket långsamt fast idag var det inte såå farligt. Men helt skulle jag skippa dem här dagarna helt och hållet. Men det är ju som sagt bara 2 år kvar, sen så ska jag ta en paus från skolis. Mycket skönt!

Nu måste jag plugga lite engelska, sedan ska jag be pappa eller Britt-marie att förhöra mig på det. Det är meningar som man ska kunna utantill, drygt. Men med lite plugg till så fixar jag det här galant ska ni se. Men vi hörs senare eller imorgom, det beror på hur mycket klockan blir. Annars får ni ha en jättebra kväll så hörs vi!

Puss Martina

hos bror min.

TJA bloggen. Sitter för tillfället hemma hos min bror i hans lägenhet. Han ringde till mig idag runt lunch och undrade om jag ville städa hans lägenhet, och det ville jag såklart. Kruxet är bara det att jag förstår mig nästan inte på detta tangentbord. Jag trycker alltid fel så helt plötsligt kommer kalkyratorn upp eller vad det heter. Haha.
Ja, det kanske är dags för mig att börja städa så att jag blir klar någon gång i år. Ser inte sååå välstädat ut, men innan jag går utanför dessa dörrar ska det vara skinande rent här. Det kan ni lita på! haha. Men på återseende, hörs senare alla sötisar!

Puss Martina


Skolan!

Just nu sitter jag på lektion, Näthandel B. Vi har genomgång. Haha, vi pratar om E-handelsföretag eller något liknande... Ska jag vara ärlig så förstår jag ingenting, att låna pengar? Komplicerat som tusan... Men man lär väl sig någon gång..
Jag är inte så engagerad, jag sitter mest och dagdrömmer och tänker på annat, dåligt av mig. Men när man inte förstår så kan man inte koncentrera sig på att lära sig.
Men det är nog bäst att jag avlutar denna blogg och arbetar, för nu ska vi läsa igenom kapitel 2 i boken. Mycket kul! Nu ska jag verkligen försöka att förstå.
 
Vi hörs senare. Ha en bra dag!

Puss Martina

TV-kväll ikväll..

Yes, ikväll är det tv för mig som gäller. Det går 3 program som jag hade tänkt att jag skulle kolla på. Alla 3 går på 5:an och det är ju soft. Först är det "X-effect" sedan "Next" och sist men inte minst "The faboulus life of"... Ja, ska inte sitta vid datorn i alla fall, haha! Känner att det blivit för mycket dator och för lite plugga. Men jag får ta och skärpa till mig med mina studiet och allt vad det innebär, när man väl kommer till kritan ångrar man sig ändå så himla mycket, och det är då den där ångesten träder fram. Det tycker vi inte om, så bort med datorn och koncentrera dig på pluggandet istället. Sounds goood! :)

Nu sade min kära vän till mig att hon skulle ta hål i naveln också, det kom mig som en chock men det blir säkert asbra! haha ;D well done, kanske man också ska satsa på hål i naveln?

Nu ska jag äta, hörs kanske senare om jag inte somnar!

Puss Martina

Måndag..

Goddagens!

Nu är det Måndag igen och skolan är igång efter helgen. Imorse kände jag verkligen inte för att stiga upp ur sängen utan jag ville bara dra täcket över huvudet och sova vidare. Men tyvärr så var jag så illa tvungen att gå upp. Började min första lektion klockan 08.20 idag. Fast slutade runt 10.00 kanske. Då åt jag och sedan drog jag ner på stan med nåra kompisar och kollade klassfotona som kommit upp, hahaha! Man såg ut som ett helvete rent ut sagt.. Men det förvånae mig inte, för man blir aldrig bra på skolkort.
Nu är jag i alla fall hemma. trevligt är väl det... höh. Jag har pluggat klart det sista på Praktisk Marknadsföring och på dem engelska meningarna som är till på Onsdag..

Jag funderar på om jag ska göra kladdkaka.. fyfan. Jag satt precis och kollade på recept och det kom fram bilder på bland annat olika kladdkakor och det såg så jäkla gudomligt gott ut, det liksom vattnades i munnen! Fast och andra sidan så har jag faktiskt smällt i mig en hel del gottis-saker i helgen. Så vi får se hur jag gör med kladdkakan, men det lutar i alla fall mot att göra den. Om ni vill drägla lite kolla bilden då. MUMS!


Nå, ser det inte riktigt gott ut? haha!!

Puss Martina

dålig uppdatering!

Dåligt skrivet av mig denna helg. Men har faktiskt haft fullt upp.. Gjort det ena och det andra som man inte hinner med i veckorna. Men det har varit en väldigt soft helg:)

Jag kom nyss hem till pappa. Eller har vart här tidigare idag men var iväg till en kåmpis ett tag och chillade litegranna. Nu sitter jag här framför datorn och kollar runt på bloggarna, jag ska snart sova tror jag. Börjar klockan 8.20 imorgon och slutar 11.20.. Det blir en kort och bra dag, det är skönt! :D
Imorgon efter skolan ska jag plugga engelska och Praktisk Marknadsföring. För till på tisdag har vi läxa i Praktisk Marknadsföring och till på Onsdag har vi läxförhör i Engelska och jag har verkligen inte tagit tag i Engelskan som jag skulle behövt gjort för typ 3 dagar sedan. Shame on me Martina!! Imorgon blir det att råplugga engelska. :) Roooligt!!!

Nu ska jag borsta tänderna och sova, vad gör jag uppe? Ha en fin kväll..

Puss Martina






Söndag...

Hallådär.. Idag är det Söndag. Idag vaknade jag klockan 12.30. Skönt att sova ut för en gång skull.

Gårdagen var i alla fall jättekul. Jag, Sofia, Anna och Felicia träffades utanflr Ica för att handla snask. Jag handlade en 200-grammare. Chokladkaka var det då, satt bra i min stora mage. Nu är den uppäten i alla fall. Sedan så hade vi pyamasparty. Dansade bland annat till Gamla godingar som Sven Ingvars, black Jack, Jimmy Jansson och massa annat. Vilket jävla röj det var alltså! Måste göras om.. Pyamasparty är nog bland det roligaste jag vet..

Idag är det tråksöndag, jag har ätit Tacos idag också, älskar det, så jäkla gott. Fast jag kan ju muntra upp mig själv med att säga att jag just nu sitter hos Sofia och har det trevligt. Det gör denna söndag bättre tycker jag..

Nu ska jag läsa bloggarna, vi hörs senare! Ha en bra dag.

Puss Martina

Lördag!

Hej hopp.. Jag skrev aldrig blogg igår kväll, det berodde på att jag inte var hemma. Igår tillbringade jag min kväll hos Jenny, det var mys! :)
Idag är det Lördag, och jag vaknade gansa tidigt idag. Runt 10.30.. Kollade lite på tv ovh åt frukost Srda har jag inte gjort så mycket. Nu sitter jag här och har det allmänt chill...

När jag har gått ut gymnasiet ska jag flytta till London ett år. Och det är inget som jag bara säger, utan det SKA bli av.. Eftersom när jag gått ut gymnasiet har jag inget som jag känner att jag måste göra utan jag ska ta ett år att bara åka bort härifrån och bo och jobba i London, det låter väl som en asbra idé? :D Det bästa med saken är ju att pappa tycker det också är en bra idé, dessutom så får jag sällskap av Sofia, hur kul kommer inte det bli?
Jag är aspepp på det här och det här är någonting som jag verkligen vill göra. Något som jag kommer se fram emot tills det sker. Fyfan alltså, aspepp! Jaja, det är ju ett tag, men nu har man i alla fall något att se fram emot!! Jag vill åka nu.

Idag sa jag laga tacos med familjen, det ska bli smarrigt! och trevligt att umgås med mamma som jag ej träffar så mycket... Senare så ska jag åka och träffa några vänner, vi ska umgås och ha trevligt.. var någonstans vet jag inte än. haha!!

Nu ska jag säga till mamma att jag är hungrig och vill börja laga tacos. Det liksom vattnas i munnen på mig, höh! men ni får ha en bra kväll så kanske vi hörs senare :) ha en bra dag mina zötisar!

Puss Martina


veckans sista skoldag... :D

Ja, nu har jag duschat och käkat frulle.Det gick fort. Men nu ska jag fortsätta, sitter här och lyssnar på musik samtidigt som jag tänkte måla naglarna, haha! Vill som sagt inte stressa, så vi hörs väl lite senare hoppas jag. Ni får ha en bra dag.

Puss Martina

Fredag,,

God morgon.
 
Jag vaknade nyss efter att ha fått 11 timmars sömn, så jäkla skönt. Nu är jag utvilad och ska snart hoppa i duschen. Jag tar nog 13.30-tåget till skolan idag.. Usch, man har verkligen ingen lust till att gå till skolan för en timmes Livsmedelskunskap, speciellt inte jag som bor flera mil bort. Men man får tänka att det är fredag och att snart är det helg.
Igår ville jag verkligen dra härifrån utomlands, en vecka eller något. Det skulle vara hur soft som helst... Nästa år vill jag verkligen.
Någonstans jag verkligen vill åka tillbaka till är London, så jäkla kul alltså. Fanns så himla mycket att göra, och det blev typ altdrig tråkigt att vara där. Men jag ska tillbaka, det ska jag!!

Vad händer ikväll då? Själv har jag inte allt så jätteplanerat. Men antingen så träffar jag Jenny eller Sofia, vi får se. Någonting hittar vi nog på :)

Nu ska jag duscha, klä på mig, äta frulle och platta håret. Har mycket tid på mig så jag ska inte stressa allt för mycket. Men ni får ha en bra dag i skolan och allt så hörs vi lite senare.

Puss Martina

shit pomfritt :O

Ja, jag ska berätta en sak för er som hände när jag ikväll skulle åka hem från min bästa vännina Jenny.
Jo jag åkte moppe hem från henne, när jag sedan var i Kolbäcksbacken så ser jag i backspegeln att det kommer bilar bakom mig. Den enda bilen ser ut att vara en polisbil som jagar någon och har bråttom. Och jag tänkte då på att för det första är mitt lyse trasigt sen för det andra så kör min moppe en aning för fort, så jag trodde att den där bilen jagade mig. Så jag saktade genast ner mycket för att jag var så jääääävla rädd, mitt hjärta slog i typ 230, jag menar. Roligt om man blir stoppad av polisen sen så får man inte ta körkort förän man är typ 20. Hur roligt är det på en skala 1-10? ;P haha... Men jag ska berätta att det var ingen polisbil sån tur var. Det var en bil med släp som hade ett blått ljus, sen hade väl jag fått för mig att det såg ut som en polisbil. haha. Men det var det icke... Nog om det. Nu är jag hemma i alla fall!

Dagen har varit ganska bra faktiskt men jag har känt mig en aning trött och hängig, ja, ett tecken på skoltrött kanske? Ja så är säkert fallet. Jag slutade skolan klockan 14.30 idag men vi fick sluta en aning tidigare, run 14.10 tror jag att det var. Vi hade endast 2 lektioner idag. Den första var sociologi som pågick ungefär 1½ timme, efter det var de håltimme i ungefär 4 timmar, hur segt är inte de? Så jag och två stycken vänner gick ner på stan och kollade lite på resor osv, det var mycket trevligt. Sen var den sista lektionen svenska...
PÅ stationen kom Jenny, hon hade missat sin buss så hon hängde med mig hem med tåget istället... Det gick lika bra eftersom vi skulle träffas och fika och sådär...
Nu sitter jag hemma efter att ha kommit hem från jenny för ett tag sedan. Jag sitter och äter två stycken mackor med ost och gurka på, MUMS! Är vrålhungrig och då passar det sig riktigt bra med ett par mackor såhär på kvällskvisten...

Jo, det är såhär att imorgon så börjar jag nämligen inte skolan förän klockan 14.35 och det suger väldigt hårt ska jag berätta för er. Alla lektioner utom den sista är inställt pga sjukdom eller annat skäl. Vi snackade med läraren som vi har i det sista ämnet som är Livsmedelskunskap, vi frågade om vi kunde få läxa istället och ta hem och göra. Men vad tror ni tanta säger? Nej vi ska ha lektion, är det lektion så äre! Något i den stilen i alla fall. Så min klass och jag måste åka till skolan för en liten lektion. Och jag som måste åka från Hallsta. Jaja, vad ska man göra? Lika bra att gå på den där dumma entimmars-lektionen ändå.. vi får se hur jag gör :) Skulle vart bra skönt att vara ledig ändå.

Well well, nu ska jag läsa bloggarna sen får jag se vad jag hittar på. Ha en bra kväll, de ska jag ha!

Puss godnatt Martina

Gästblogg

Jaha, nu kastade martina datorn i knäet på mig och sprang helt plötsligt ut i köket och skrek: SKRIV GÄSTBLOGG!! Jag ba: okejokej :] haha, men vad fan ska man skriva? Jag vettetusan vad jag ska skriva..

Jag har vart i skolan och det har vart skoj som vanligt. Treorna håller på att planera nollning till ettorna, tvåorna ska nog få vara med å kolla när dom nollas. Skoj, faaan vet inte vad jag ska skriva, så nu skiter jag i det här. hejdå/ Jenny Johansson Frank


tidiga dagar

Jag kollade nyss på Idol audition. HAHA! Det är ju riktigt roligt... vissa människor kan verkligen inte sjunga, men det är ju roligt att lyssna ändå. Haha.
Jag har duschat och gjort i ordning mig så nu ska jag faktiskt sova alldeles strax. Jag börjar klockan 8.00 imorgon, jag går upp runt 6.00, riktigt härligt, med tidiga dagar, NOT! Bara att bita i det sura äpplet och köra på racet liksom... snart är det ju helg och det är ju riktigt härligt!!

Nu ska jag sooooova, jag är trött och behöver sömn, det blir ännu en dryg dag imorgon tyvärr. Men vi hörs imorgon, ni får sova så gotti! Sköt om er.

Pussi/ Martina


Onsdag!!

Jag sitter här framför datorn och lyssnar på musik. Kom hem från skolan för ett tag sedan och funderar på om jag ska plugga lite engelska och kolla igenom min svenska- skrivuppgift för sista gången, den ska in imorgon...
Imorgon är det en dryyyyg dag, Börjar klockan 08.00 med Individuella val i typ 2 timmar sen efter det är vi 3-4 dryyga timmar hål. Hur nödigt är inte det på en skala liksom? Aja, strunt samma. Snart är det ändå fredag igen och dagarna går ändå ganska så hastigt framåt och det är super tycker jag... Nästa onsdag ska vi ha ett litet grammatikprov i engelska så denna gång måste jag verkligen plugga gärnet eftersom Engelska inte är min starka sida, speciellt inte grammatiken, bläää!
God mat var det i skolan idag i alla fall. Det var Chicken nuggets, pommes/ris och tzatsiki. How good? Jag säger nog det, hah! Jag blev proppmätt och höll i princip på att spy, men gjorde det ej. haha! Tur va?

Vad ska ni hitta på idag då? Kanske plugga eller något? Vad vet jag? Gör något kul vettja. hah!

Nu ska jag kolla runt lite på bloggarna sedan ska jag plugga engelska och svenska. Hörs senare!



Pussi


God nattii, pyss!

Nu har jag gjort allt som behövs för dagen. Det vill säga: pluggat, ätit mat, varit i skolan, borstat tänderna. Och nu vill jag bara dyka ner i sängen och sova. Känner nu att skolan tar verkligen kål på en, man blir helt hängig och när man blir hängig så blir inte skolan rolig, speciellt inte när man ska lastas med 78000 olika läxor. Men jag får vara glad att jag inte fått 78000 läxor denna vecka, men jag förväntar mig att om några veckor så står jag där fullpackad med läxor som måste göras. Ja skolan är hård, men så är det!

Förresten är det höst nu. Det är kyligt hela dagarna från det att man går utanflr dörrarna på morgonen tills det att man kommit hem från skolan klockan 18.00 på kvällen. Hösten är ändå härlig, men just nu känns den lite tidig! Jag vill ha mer sommar, iofs det är september månad och inte direkt någon sommarmånad, men det kunde ju gott vara Juni och Juli lite till.
Jag saknar sommaren!

Nu ska jag sova! Vi hörs imorgon, då är det nya starka tag som gäller, stå ut! Sov så gott, godnatt!


Look at this.

hörni hörni, ni har väl inte glömt att kolla in världens bästa Jennys blogg? Om ni har det så tycker jag att ni ska kolla in den, den är världsbäst, huh!

www.nogg.se/jennyjohansson

Love to you babe! <3

Skolan för hela slanten.

Hallå bloggen. Har inte bloggat på hela dagen. Har faktiskt vart i skolan hela långa dagen. Kom hem för någon timme sedan helt jävla hungrig och trött. Ja det har varit en tuff dag idag verkligen. Började klckan 08.45 och slutade 17.00. Eller ja, vi fick sluta tidigare idag eftersom det var första gången på Individuella valen, och då hade vi bara introduktion så det var inget märkvärdigt med det, slutade runt 15.30 så jag åkte ner till stan och träffade min älskade vän Jenny ett tag, hon käkade och så, trevligt att se dig igen gullet!! Men nu är jag rejält trött i alla fall och sängen blir tidig idag.

Annars har det varit en chill dag och inget stress som tur är. Jag kom i alla fall hem för drygt en timme sedan. Jag skrev klart den svenska skrivuppgiften som ska vara klar på Torsdag. Men jag gjorde klart den till idag så att jag inte behöver tänka på den nå mera. Jag har inga mer läxor denna vecka, bara svenskan då som jag gjort klart. Men ska kolla igenom lite och ta bort lite meningar och så för det är så att texten ska vara mellan 200-400 ord och jag har typ 600. Ops, höh! Men jag är nöjd med min text så det får nog vara som det är om jag inte gör några småändringar.
Snart ska jag ta mig något att äta, ska bara kolla runt på bloggarna litegranna och fixa lite till morgondagen så jag har det klart. Annars Ska jag ta det lungt framför teven eller datorn som vanligt, sedan väntar sängen!

Vi hörs senare, ett inlägg till hinner jag allt med innan jag slocknar för dagen!

Puss Martina

sen kväll.

Ojoj, Klockan är snart 23.00. Jag lovade mig själv att vara i säng före 22.00. Men det gick ju inge bra.. Just nu sitter jag och hetsäter två stycken mackor för att jag sen ska skynda mig till sängen. Måste upp klockan 06.00 imorgon. För min första lektion börjar 08.10 därefter är det fotgrafering klockan 08.45, usch! Tycker verkligen inte om det, men man har ju inget val, man måste ju vara med på bild med sin klass om man inte väljer att skolka, men det vill jag icke göra. 
Jag duschade nyss, så skönt att duscha sent på kvällen. höh, man känner sig så fräsch när man lägger sig i sängen sen. 

Nej, nu måste jag borsta tänderna och hoppa i sängen. Vi hörs imorgon gott folk, sov gott och ta hand om er!

Puss Martina

Hos sofia..

Hej hopp. Just nu sitter jag hos sofia. Sofia pluggar medans jag sitter här asdryg och håller på med hennes cam. HAHA! Man kan inte ha roligare! haha. Jag är så jäkla trött och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vill ha godis, fastän jag mår illa! höhö. nej men något är jag sugen på i alla fall...

Nej, nu får Sofia bli klar med pluggandet. Hon har pluggat både Fysik, Biologi och Kemi. Jag förstår inte hur dem kan klara av det där på NV, det är ju svinsvårt. Hon läste en text och jag fattade absolutly ingenting. Jaja, det är väl så när man inte är så NVsmart.. hah!

Mu ska jag kila, hare gött!

Puss Martina

hjälp mig.

Är det någon som skulle vilja göra min design till denna blogg? Den här är alldeles för tråkig. Så jag vill ha något nytt! Det vort ju schyrre om någon ställde upp!

Puss Martina


Baka liten kaka.

Jag är rastlös och funderar på om jag ska göra lite chokladbollar, vart väldigt sugen på det... Men frågan är om man orkar göra det, man måste ju diska allt och jag är så trött. Fast det gör ju iofs ingenting med lite disk, huvudsaken är just nu att jag får mina chokladbollar.. Jag sitter här och väntar för fullt på att folk ska börja komma hem från skolan. Men det verkar som om alla har långdagar idag, typiskt. Men jag får väl göra något med min syster som kom hem för inte så länge sedan... om inte hon är tråkig som vanligt och ska vara med sina kompisar. haha! Nej, annars får jag helt enkelt ta en springtur eller nåt. Vi hörs!

Puss Martina

Måndag morgon.

Klockan är 11.00 och jag har precis kommit hem från skolan. Slutade 09.20 idag och bestämde mig för att ta 10.15-tåget hem så jag gick ner på stan med några vänner för att det skulle ta längre tid. Jag hatar att sitta och vänta, då var det bättre att gå ner till stationen än att ta bussen. Jag var i alla fall tvungen till att köpa halstabletter för min hals är illa ute nu. Känns som jag håller på och bli sjuk, köpte i alla fall fishermans friend eller vad dem heter, dem är starka och bra. Ja vad händer nu då när man är hemma såhär tidigt? Jag tog med mig engelskan hem i alla fall som vi inte hann klart med idag på lektionen så jag får väl sätta mig ch göra denn, det är såå roligt med engelska, eller inte nej! Nej jag är värdelös på engelska, men vad ska man göra? Någon gång måste man ju faktiskt lära sig. haha!!
Jag sitter och väntar på att klockan ska bli runt 12 så jag kan käka, känns lite tidigt att äta nu för då kommer jag i alla fall bli hungrig innan klockan 15.00. Så jag väntar ett tag, får mätta mig på mina halstabletter så länge.

Nu ska jag plugga. Vi hörs senare gott folk!

Puss Martina


Gött med halsisar såhär på höstkanten...


RSS 2.0