inte alltid som vanligt

Jag har nyss tränat! Efter ett träningspass brukar man känna sig glad och peppad och vara på bra humör, i alla fall jag. Tyvärr känner jag motsatsen till det. Jag är varken glad eller på bra humör.. peppad är jag inte heller för den delen, blandade känslor! Inte en gång till?!




söndag

Nu börjar denna vecka lida mot sitt slut. Det har gått sjukt fort och imorgon är det redan sportlov för alla skolbarn.. Själv får jag inte vara med om något mer sportlov, jag får låtsas att jag har sportlov istället. Man känner verkligen att man har jobbat en hel vecka i sträck, man är helt slut. Imorgon ska jag jobba, fast jag hoppar in i hemtjänsten imorgon. Kan ju vara nice med lite variation. På tisdag så är jag tillbaka på hemmakväll, wohow! Vi får se om det blir något mer jobb i veckan, jag hoppas på det. Annars så ska jag träna och ta det chill. Kanske hyr jag hem någon film från jobbet, men det blir absolut inget mer godis för min del. Det känns som att man gått och tryckt i sig hela dagarna, och det känns inte riktigt bra. Ändring på det! Imorgon ska jag och Malle dra på boxning, som jag har längtat efter träning! Man har inte riktigt haft tid på sistonde.. Nu när det blir barmark så ska jag sätta igång med löpningen också, HÄRLIGT!

Nu ska jag strax stänga av datorn och gå och sova. Imorgon jobbar jag på hemtjänsten 07.00-16.00. aaahhh!

puss

friday i love

Jag sitter i min säng nergosad i min sköna Hemmakvällhoodie. Jag har precis kollat på film med Petra, vi kollade på Going the distance och den var bra tycker jag :) en riktigt fin kärleksfilm!
Ikväll när jag kom hem från jobbet så stod maten klar på bordet. Det var fisk, potatis, sås och sallad.. Jag hade till och med varit så snäll så jag fick efterrätt också och den bestod av creme brulé.
Idag har jag jobbat hela dagen. Det har gått bra och jag tycker verkligen att det är roligt :) Men idga har det varit mycket kunder så man har haft att göra hela tiden.
Nu är jag mätt efter allt jag har tryckt i mig och funderar på att sova. Imorgon ska jag jobba igen så det är väl lika bra att kasta in handduken. Jag börjar klockan 10.50 så jag och Antonia öppnar imorgon. Jag är sjukt trött och har ont i mina fötter och i huvudet. Men det gör ingenting, det går nog över förhoppningsvis! :)

Skönt att jag hoppade av Naturkunskapskursen känner jag! När jag för några veckor sedan tänkte på att jag hade en massa uppgifter att göra i Naturkunskapen så kände jag bara hur ångesten började krypa fram. Jag kände verkligen att jag hade en massa annat att göra med mina två jobb. Jag kände att det inte fanns tid och plats för studier just nu. Jag prioriterade jobbet före och det kändes bättre så, så jag valde att hoppa av kursen och sedan får jag ta tag i den vid ett senare tillfälle när jag känner att jag har tid och är motiverad! Hade jag inte haft Hemmakväll hade jag nog kanske tagit mig igenom Nab!

Jaja, nu ska jag sluta tjöta och stänga av datorn och borsta tänderna sedan ska jag lägga mig och sova! Sitter nästan och sover för tillfället! Godnatt.

Puss



tisdag den 22 februari

Nu är jag hemma igen, skönt! Jag har precis tagit mig en dusch och nu sitter jag här och kollar min mail och lyssnar på bra musik. Idag på jobbet så har vi pratat om att ha en filmkväll, halloweenfest på jobbet+ övernattning, afterwork mm.mm.mm KUL. Annars så har dagen varit som vanligt bara de att jag kom hem 20 minuter tidigare från jobbet. Jag fick skjuts hem av en först okänd kvinna men när jag sedan satt i bilen så kom jag på vem det var. Det var min lillebrors kompis mamma.. Men det var skönt i alla fall, då slapp man gå i kylan.
Imorgon ska jag till kiropraktorn och sedan ska jag jobba, ingenting märkvärdigt. Det blir nog en superbra dag imorgon för vi har smygöppning av butiken imorgon, komsi komsi och köp..

Nu ska jag kolla runt lite och sedan ska jag gå och sova, är SJUKT trött och egentligen borde jag icke sitta här! Smell you later.

puss

work

Jag älskar mitt jobb. Redan från första början kändes det bra och nu känns det ännu bättre! Jag har så sjukt roligt på mitt jobb. Roliga arbetskompisar har jag också.. Allt är bra förutom att vi jobbar dygnet runt.... nästan. Nej faktiskt inte, men med dessa folk kan man nog jobba hur länge som helst känns det som. Idag jobbade vi från 08.00-20.00 (med lunchrast och några småraster här och där) och det kändes som kanske 5 timmar eller något, inte 12 timmar. Nu är jag i alla fall hemma och färdigduschad.. Jag ska egentligen sova för imorgon är det en tidig morgon igen. Men äh, här sitter jag och har det bra och är mätt i magen efter all thaimat som vi vi tryckt i oss på jobbet... fy sjutton vad jag älskar stekta nudlar med kycklingfilé, jag får aldrig nog! På onsdag ska jag till kiropraktorn och kolla upp mina knän också. Det är nog ingenting allvarligt, jag vill bara veta varför jag går runt och har ont var eviga dag sedan är jag nöjd!

Nej, nu ska jag gå och sova. Förresten så undrar jag varje dag vilka 5 personer det är som läser min blogg. 5 personer och jag kan verkligen inte lista ut vilka dessa personer är. Jenny vet jag i alla fall, men resten har jag ingen aning om. Äh. Nu ska jag sova!

puss

lördag den 19 februari

Jag kommer knappt ihåg hur det var att sitta och chilla framför datorn. Men nu vet jag.. Inte nog med att det är underbart väder ute och med solen som skiner. Jag har ju fått ett litet jobb på Hemmakväll och sedan i tisdags så har jag spenderat hela dagarna i butiken, och det har satt sina spår. Jag känner mig trött fastän jag sovit i över 12 timmar i natt (för mycket sömn?) jaja. Jag trivs i alla fall som fisken i vattnet och som handen i handsken med både jobbet och arbetskamraterna :) Dagarna går sjukt fort så man hänger knappt med. Från klockan 08.30 till och med 20.00 har jag varit där både i torsdags och igår, men det är tur att det är roligt annars skulle jag inte stå ut... På måndag fortsätter vi och jag längar jättemycket... jag vill fortsätta nu! Sedan ska jag jobba hela helgen lång, så denna vecka blir fullproppad.
Idag ska jag vara hemma. Jag ska basta och ta det väldigt lugnt. Jag ska nog kolla på någon film också. Herregud vad skönt det är att vara ledig!

Nu ska jag kolla till bebisen som ligger och sover bakom mig i min säng. Linnsan är här och hon är sötare än någonsin!

pusspuss


tisdag den 15 februari

Igår var det alla hjärtans dag, jag gjorde ingenting speciellt för det.. jag chillade hemma hela dagen lång. Laddade upp för min första dag på det nya jobbet gjorde jag. Det var faktiskt roligt. Vi har prismärkt en jääääääävla massa filmer och larmat alla dessa också,, herregud, jag kommer att drömma om filmer inatt tror jag, om jag inte gör det är det något fel! Imorgon ska jag stiga upp tidigt för att skjutsa BM till Köping tjugo i 7 sedan ska jag lägga i högsta växeln och skynda mig hem för att ta mig in till stan igen. Imorgon blrjar jag klockan 9 igen, men man vet aldrig när jag kommer hem. Idag kom jag hem strax efter halv 7, men jag gillar det. Jag är hellre borta hela dagarna än att sitta hemma hela dagarna :) Jag har nyss fixat i ordning en liten sallad som jag tänkte ta med mig till jobbis imorgon, nu är det Larsa och jag, ska alldeles strax gå och sova så att man kommer upp pigg och fräsch imorgon! Först måste jag lugna ner mig lite, annars kommer jag aldrig kunna somna.
I helgen ska jag laga mat till min kära familj. Parmalindad fläskfilé som är rödvinsmarinerad, klyftpotatis, sallad och sås. Jag och Jenny gjorde det för inte så länge sedan och det var en hit... i alla fall enligt mig :)

Naj, nu ska jag kolla runt lite innan jag stänger av datorn! Ha det fint

puss på er mina gullegrisar

brudhelg

Vilken underbart rolig helg det har varit! Jag, Jenny, Eva och Alice var i Säfsen och åkte skidor och myste och det kunde inte bli bättre än vad det var :) Jag var kung i backen, Jenny också... Jag skulle lätt kunna vara kvar där en vecka till om jag kunde det. MEEEEEEN jag börjar ju nytt jobb på tisdag, WOHOOOOOOW. Det blir ja och Hemmakväll :) det känns faktiskt bra. Trodde aldrig att jag skulle få det, men tydligen tyckte hon att jag skulle jobba där och det var ju kul att höra! Så helgen var great.... Lite vurpor, god mat, och MYCKET skratt, framför allt. En sån här helg vill jag ha snart igen...

Imorgon väntas det jobb igen på hemtjänsten och träning, på tisdag ska vi börja bygga butiken (hemmakväll), det blir nog en asbra vecka! Till helgen har jag inga planer alls. Ska nog bara vara hemma och jobba (hemtjänsten) om dom behöver folk. Har inte varit hemma på några helger nu känns det som! Imorgon är det alla <3 dag också, kul :)

Nu ska jag dricka the och invänta solsidan!

puss

temat är mys

Jag håller för tillfället på att packa ner grejer i min stora väska som jag tar med till säfsen imorgon. Jag tog en stor väska för att allt ska få plats, jag menar... Termosarna tar ju en sju jävla plats. Jag har bestämt mig för att bara packa ner mysiga och varma grejer.. Kofta, sockor, mysiga byxor och fluffsiga tröjor. Ja, inga stela jeans eller genomskinliga toppar och spetstrosor här inte, mamelucker kör jag på till helgen... det ska vara allt från lovikavantar och grova jävla hemmastickade vintersockor till långkallsonger och en jacka som tål skidbackegrader. Ja, tror jag fick med det viktigaste... och temosar såklart. Sedan ska jag vara kung i backen... eller haha, jag ska i alla fall kunna åka minst halva backen när jag åker därifrån på söndag. Jag är säker på att detta blir en mycket rolig helg, HAHA! Det kan verkligen inte gå fel....

Najnajnaj, tillbaka till väskan och packningen... Måste sova snart också, ska jobba ett pass från 07.00-12.00 imorgon också innan vi far iväg från byn!

puss på munnen!






vart lite nostalgisk när jag kollade på lite gamla kort. På den tiden
var man riktigt snygg! en sisådär 4 år sedan... kanske?

hejhej

Hallå! Vilken underbar dag det är idag. Solen skiner och det är inte ett moln på himlen! Det gillar vi. Denna vecka börjar redan att lida mot sitt slut, imorgon är det torsdag. Denna vecka så har jag jobbat mestadels. Jag har hunnit med en intevju i morse och lunch med Jenny idag, sedan har jag tränat alldeles nyss, det var skönt. Igår var jag så trött så att jag somnade på soffan i en timme. Jag vaknade i panik när pappa sa att klockan var strax över tio... Fan, jag som skulle gå och sova på riktigt klockan nio somnar på soffan, men sånt händer ibland. Det var väldigt skönt att ta en liten nap på soffan i alla fall!
I helgen var jag i Linkan, nu är jag som sagt i Hallsta... underbara Hallsta :) Snart ska jag hoppa in i duschen, resten av kvällen ska spenderas med planering av helgen då jag, Jenny, Alice och Ewa ska till Säfsen och åka skidor, WOHOW.. Just ja, jag måste hämta en bok hemma hos Anna först också. Sedan tar jag bilen till Jennis! Imorgon ska jag jobba hela långa dagen och det är inte det roligaste just nu FÖR DET GÅR MAGSJUKA bland pensionärerna, men äh jag jobbar ändå. Jag får dränka mig i handsprit så ska det nog lösa sig hehe!

Gotta go.

kiss

älskade farmor

Jag älskar verkligen min farmor, hon är fan den bästa som finns! Jag pratade med henne i telefonen nyss och hon berättade att hon skulle hälsa på en vännina idag, hon hade bestämt sig för att prova en annan väg men att hon hade gått fel istället, haha! Lille gullfarmor..
Idag har jag jobbat hela dagen känns det som. Jag är helt slut nu så jag ska alldeles strax ta mig en dusch sedan ska jag kolla vad det finns för middag hemma. Träningsvärk har jag också, i axlarna, i rumpan och i benen... Men det ska kännas för då vet man att man har gjort någon nytta, hehe!
Imorgon ska jag arbeta igen, hela långa dagen från 07.00 till klockan 21.30, fast jag har rast mellan 11.00-15.30, tur det, annars skulle jag krevera.......

Dags att styra upp lite här hemma tror jag, sen ska jag duscha längeeeeee!

kiss

RSS 2.0