biooooo...

Kom nyss hem från bion. Den var mycket bra! Vi kollade på Mamma mia, höh! Den var mycket bättre än förväntat. Tiden gick fort, när filmen var slut så kändes det som att den precis hade slutat... Nu är jag supertrött efter att ha setat i en minibiosalong som var fullsmackad, dock bara 35 platser, hah!! Nej, men ska alldeles snart stänga av datorn, måste bara kolla igenom allas bloggar och spela lite Mahjong till. Jag är fortfarande fast i det. Det är sjukt, men vad gör man? Det är ju roligt att spela...
Jag har ätit för mycket godis när jag satt där inne på bion så jag gav de sista till far min. Jag har märkt att jag har alltid en tendens till att äta så mycket att jag blir illamående, det var samma med Donken igår när jag käkade en och en halv Bigmac, det är inte bra. Måste träna på det där! Annars kommer jag se ut som en Bigmac om några år...Nejdå, ingen fara med det..

Nu ska jag kila runt lite på dem andra bloggarna sedan ska jag titta lite på tv med pappa och Brittmarie sen är det dags för sängen. Jag börjar 08.20 imorgon och slutar 09.20. Det första lektionen är Engelska och efter den ska vi egentligen ha Jumpa, men imorgon har vi ingen Jumpa så jag slutar 09.20, soft som fan! Men ni får sova så gott när ni väl ska sova. Vi hörs!

Puss Martina


Söndag...

Hej bloggen. Idag vaknade jag upp hos Sofia. Klockan var väl vid en 11.00. Anledningen till att vi skulle gå upp så tidigt var för att dagen innan kände vi oss så äckliga och allt de där. Så vi bestämde oss för att imorgon Söndag när vi har ätit frukost så går vi hem till mig och byter om sedan går vi till Kolbäck, och nu har vi gjort det, det var himlans härligt bara de att det blir så långtråkigt. Det är skönt och så men det känns helt tråkigt att gå, men det får man väl antagligen leva med. Riktigt ordenkligt med motion fick vi idag i alla fall och det känns rikigt bra.

Ja, gårdagen var lite, jag vet inte riktigt hur man ska beskriva den, men den innehöll väldigt mycker promenader och ofräscha ting, roliga och roliga saker. Jag kan bl.a. inte förstå att jag verkligen tryckte i mig en och en halv Bigmac och Co med plusmeny, förstår ni det? Det är i alla fall helt sinnessjukt. Ingen normal människa skulle kunna göra något sådant. Well well, jag var hungrig, men jag åt nog kanske lite för mycket för jag mådde jäkligt illa.

Under denna kväll kändes det som vi gjorde allt och ingenting, som om vi liksom bara gled runt där för att vi inte hade någonting annat att göra. Men dte kan ju vara en kul grej ibland också.
Sofia och jag satt utanför donken för att vänta på hemfärden. Det kom fram en mysko man ch frågade m vi kunde vakta hans cykel medans han skulle gå in på Donken, vi vaktade hans cykel för vi satt ju ändå bara där. Men vi hade ju inte direkt räknat med att han skulle börja snacka om växthuseffekten eller vad det nu var. Han berättade att han var 39 år och arbetade med att turnera med artister, dessutom hade han en son på 7 år också. Efter ett tag gick vi därifrån, kändes bäst så!

Det hände många crazy saker, men jag orkar inte skriva in precis allt, höh! Vi får ta det någon annan gång. Nu ska jag duscha och äta sen ikväll ska jag på bio med min syster! 



Här är bästaste Sofia :)



Jag drar till med ett jäkla smile, höh!

Nej nu måste jag kila vi hörs senare! Ha en bra dag.


Puss Martina



godkväll eller godmorgon?

Ja, man ska man säga? det är inte natt och  inte morgon, jo morgon är det allt. haha! Sitter hos Sofia på hennes laptop, vi ska snart sova. har varit i stan idag och varit med om en hel del saker. Både roliga ohc mycket mycket konstiga saker, hah! nästan så man blivit lite rädd ibland. Jaja, är i alla fall i säkerhet nu och ska sova för jag kommer somna när som helst. Vi hörs imorgon. Sov gott!

Puss Martina

främmande idag.

Alå alå, jag sitter här och har precis skjutsat Petra, min syster till sin kompis. HAHA! Ja, man måste ju som sagt vara snäll lite då och då. Hah.
Min syster, min farmor och min farbror kom nyss hit. Mycket trevligt. Vi har som tradition varje lördag att dem kommer hit och bastar och så, fast det är sällan jag bastar för jag är inte så förtjust i det. Fast ibland kan jag känna att:" fyfan vad skönt det skulle vara att basta nu" så då brukar jag hänga på, men inte annars, då föredrar jag hellre en lång, varm och skön dusch istället.
Senare ikväll ska Sofia och jag dra in till stan, vi får skjuts av min låtsasmamma sen får vi se när vi drar hem. hihi! Hoppas det blir roligt. Brukar bli mycket galet när vi är i farten. Men det är det som är poängen lixom. höh!

Jag ska nog hoppa in i duschen nu, ni kan ju kika in lite senare för att kolla in outfiten för dagen. Vi hörs senare gott folk! :)

Puss Martina

Lördag.

Hejhej blogg. Jag kom nyss hem från min kära vännina jenny. Jag åkte som sagt till henne igår kväll och som vanligt så sov jag kvar hos henne, jag orkar aldrig åka hem därifrån. Igår var jag verkligen jättetrött. Såklart, efter en hel skolvecka så är det inte konstigt att man blir helt slut och hållet på och somnar så fort man lägger huvudet ner. Nej, så igår vart det i alla fall en chillkväll. Vi gick och lade oss runt 23.00, hah! Och det är inte likt oss, vi brukar alltid lägga oss runt 01.00-02-00 eller senare. Ja, men det var i alla skönt att sova ut. Sov 12 timmar i natt tror jag, och jag sov så hårt att det kändes som att jag hade sovit i flera hundra år. Mja, nu är jag i alla fall hemma. Jenny skulle till stan och jag hade ingen lust att följa med, jag kände för att åka hem till la familia och så vart det. :) Hoppas du får mycket trevligt i stan gulleplött! <3

Ikväll blir det stan med Sofia, hihi! Min syster ringde i morse och frågade om jag och min lillesyster ville gå på bio med henne ikväll klockan kvart över 6, såklart vi ville det men jag hade ju som sagt andra planer för kvällen och jag kände att jag kan inte svika Sofajaa nu, så bio fick det bli en annan gång.

Ska ni göra någonting roligt i helgen? Gå på bio, tälta, tare chill? Ja, det finns massor att hitta på.

Naj, nu ska jag snart käka, det blir grillat idag. Sedan ska jag hoppa in i duschen och sedan far jag vidare till Sofia. Men vi hörs säkert senare, annars får ni ha en trevlig kväll!

Puss Martina


HELG.

Hej och hå, nu är jag hemma från en lång skoldag. Slutade halv 4 idag och fick lov att ta kvart lver 4 tåget hem, surt på en fredag. Men men vad gör man när man inte fått de bästa schemat, men får gilla läget lixom.
Ida ska jag nog bara chilla hemma, käka lite tacos. Sen ska jag umgås med Jennyyy när hon har slutat teatern jao. Jag tror jag ska sova en stund tills dess, för jag är så jäkla trött. Höll på att somna på tåget flera gånger, hah! de hade ju sett fint ut.
Nej jag ska helt enkelt njuta av denna helg, för på måndag är det skolan igen. Jaja, men det ska vi inte prata om nu! Inget plugg har vi fått än heller, skönt. Då behöver man inte tänka att man har en massa saker sm ska göra i helgen, men skulle tro att nästa vecka blir det att arbeta i ett lite högre tempo. Så är det att börja 2:an, men det gillar vi! HUH.

Men den här veckan har gått ganska fort i alla fall, fast det kan ju också bero på att vi inte haft så långa dagar. Att vi bara haft introduktion och sådan. Det var en skön start på höstterminen...

Nej, nu ska jag slänga mig i sängen och sova ett tag! Hörs lite senare och ha en trevlig helg!

Puss Martina

Fredag och sista dagen i skolan.

Godmorgon, allt bra mer er? Här är det kanon! Det är ju Fredag idag och det innebär att det är sista dagen i skolan denna vecka sen är det helg, och om jag inte minns fel så är det inte så tråkiga lektioner, en av lektionerna är näthandel B i alla fall, kann bli riktigt kul. Ska i alla fall bli riktigt soft! 
Helgen är planerad men vi tar det sen, måste göra i ordning mig nu. Tåget går om en timme och jag ska äta frukost, föna håret och platta det innan. Måste rappa lite känner jag..

Ni får ha en bra dag så ses vi senare.

Puss Martina


Nu ska jag sova.

Jag kom nyss hem från Jenny, fick skjuts av hennes mamma, tack tack! Vi hade trevligt, vi gick ut och gick och pratade som vanligt. Vi gjorde allt och ingenting som sagt!
Imorgon ska jag träffa Jenny igen. Måste först hem och fixa lite saker, sen kommer Jenny förbi och hämtar mig, HEHE! Trevligt trevligt. Är grymt trött nu i alla fall. Imorgon börjar jag 09.30 så jag måste nog sova nu, ska upp klockan 07.00 imorgon, blää och usch för tidiga morgnar, men får helt enkelt leva med dem!

Ska slagga nu, hörs imorgon!

Puss Martina

Hemma från skolan...

Nu är jag hemma från skolan, jag slutade lite lite tidigare idag, skulle egentligen slutat klockan 14.10, men eftersom det var första gången vi hade lektion med henne så fanns det inte så mycket att göra, ch vi påbörjade inget arbete eftersom det var första lektionen. Så denna lektion kollade vi igenom betygskriterierna och körde någon lek, minns inte riktigt vad den hete. Det var helt okej. Sedan tog jag bussen ner på stationen och väntade på tåget, nu sitter jag här hemma.
Både när jag cyklade till och från stationen så hade jag motvind, usch. Det är jobbigt att cykla i motvind ska jag berätta haha, men jaja!
Nu sitter jag och äter godis, det är gott! Känns som om jag inte käkat de på länge så jag är allt värd det! Bättre´att jag går och äter något istället för jag är hungrig!
Vi hörs nog senare!

Puss Martina

Torsdag..

Herregud vad denna vecka har gått fort alltså. Imorgon är det redan fredag redan och det känns verkligen att denna vecka gått jättefrt, man hinner knappt med. höh!
Jag har som sagt sovmorgon idag. Satt klockan på 10.00 för att jag skulle duscha, men tror ni att jag har duschat än? nej jag hamnade såklart här vid datorn, men det gör ju inget. Ska snart hoppa in i duschen.
Väldigt skönt med sovmorgn idag. Jag gick och lade mig klockan 00.30 igår ungefär och jag vaknade klockan 10.00 men somnade om till 10.30 så sammanlagt har jag sovit ungefär 10 timmar. Känner mig riktigt utvilad, fast kommer säkert bli övertrött för att jag har sovit för länge, nej men just nu känner jag mig riktigt pigg, vi får väl se hur länge det håller!!
Idag efter skolan så har jag inga planer, jag åker väl hem och chillar. Vi har inte fått några läxor hitills och jag tror inte vi kommer få det denna vecka i alla fall, skönt är väl det?

Men vad ska ni hitta på idag dåe? Jag ska ta och hoppa in i duschen nu, men vi hörs väl senare!

Puss Martina

Snart äre helg..

Hej hallå. Kom nyss hem från Sofia. Vi har varit ute och cyklat, det var mycket skönt. Sedan var vi en sväng på Coop. Bella jobbade denna kväll.. höh. Minns mina dagar från Coop, dem var helt fantastiska, med tidiga morgnar och dåligt humör. Det var min sommar för ett år sedan, mycket roligt måste jag ändå säga trots dem tidiga morgnarna och de dåliga humöret.. Men nu jobbar jag inte där längre tyvärr, tråkigt är väl det, men men. Nu äre som de är. :)
Imorgon börjar jag klockan 13.20 så idag är det ingen brådska med att komma i sängen, kan lungt gå upp runt 11.00. Känns soft faktiskt!

När jag kom hem gick jag förbi vardagsrummet. Min pappa och Brittmarie satt och kollade på någon film, just vid detta tillfälle var det en kvinna som hade blivit inlåst eller vad man ska säga i en kista. Fy fan säger jag bara det där med kistor och att bli inlåst i ett trångt utrymme är något som jag verkligen har fobi för. Skulle jag vakna upp i en kista vet jag inte vad jag skulle göra, fy tusan vilken klaustrofobi alltså. vad ska man göra lixom? Det är ju så trångt och man får ju panik bara av att inte kunna röra sig, nej jag hoppas sannerligen att jag inte råkar ut för det någon gång. Måste bara berätta att den där kvinnan överlevde sån tur var. Hon hade en pistol med sig i kistan så hon sköt hål på gånggärnen och kom ut, tur var väl det. Jag som satt där i soffan helt panikslagen fastän det inte ens var jag som låg däri. Då kan man ju tänka sig vilken panik man skulle få om man själv låg däri. Nej, jag vill inte ens tänka tanken. Nu ska vi inte prata mer om det där tycker jag, blir lite småskraj. höh!

Jag ska gå ut och ta något att äta, jag är ashungrig verkligen! Får se om jag skriver något senare, kanske somnar, who know?

Puss Martina


äppelpaj med havregryn.

Tjo. Jag har nu kommit hem från skolan. Hann även med att göra en äppelkaka också.. Så nu står den i ugnen och ska bli klar. Jag hoppas denna är god, jag hade havregryn på, precis som Jenny hade på sin hemma hos sig.. Men ska jag erkänna ser den inte så god ut, den ser bara torr ut. Men man får väl hoppas på de bästa.. höh!

Skolan idag var helt okej, men jag var så satans trött! Hade 2 lektioner. Den första i Livsmedel och den andra var engelska, sen på slutet hade vi mentorstid. Det var en rätt skön dag!
Imorgon ska jag egentligen börja klockan 08.00 men vi har inget individuellt val så för min del så börjar vi klockan 13.20 imorgon och det är därmed den ända lektionen vi har. Svenska, surt att åka dit för en lektion, men vad gör man inte? Soft som fasiken med lite sovmorgon. Det kan behövas.
Nu ska jag vänta på att min äppelpaj blir klar sedan ska jag nog träffa Sofia ett tag, höh! Vi får se vad vi hittar på, något ska vi väl göra i alla fall. Eller så blir det bara chill precis som igår.. Man orkar nästan inte göra någonting om dagarna nu när man går i skolan, men blir så trött och utmattad. Well well.

Ska kila nu, kolla runt lite på dem andra bloggarna, sen ska jag ta ut min äppelpaj ur ugnen, sen ska jag smaka den, sen drar jag vidare till Sofia ett tag. Hörs nog senare ikväll!

Puss Martina


Jag tycker om dig ändå sista.

Onsdag!

Ännu en skoldag idag. Idag börjar jag klockan 10.50 så jag tar 09.30-tåget idag, det blir perfa, okej jag kanske får sitta och vänta i skolan i kanske en halvtimme, men bättre de än att jag kommer försent! Jag slutar i alla fall inte så fasansfullt sent idag, runt 14.20 slutar jag, ganska lagom. Nu har jag klätt på mig, ätit frukost och plattat håret. Nu ska jag borsta tänderna och fixa det sista sen ska jag fara iväg till the train. Hörs senare!

Puss Martina

Kvällspromenad!

Jag kom nyss hem från promenaden med Sofia. Det var skönt ute, och jag har inte så ont i huvudet längre.. tur är väl det. Imorgon börjar jag 10.50, så det är inte så tidigt. Jag är trött och borde sova. Känner att nu skulle jag kunna somna som en prinsessa, fifan! Undra vad tusan man ska ha på sig imorgon, ja det är nästa problem, men det får vi lösa imorgon. Ska borsta tänderna och hoppa i sängen nu så jag orkar med skoldagen tomorrow. Vi ses imorgon, sov gott!

Puss Martina

Hemma...

Nu är jag hemma från skolan, från Sofia och från fikan med jenny :) Alltid lika trevligt att träffa mina flickor...
Sklan idag vart rätt lugn, vi fick lite information och papper och sedan har vi fått 2 nya mentorer. Christina och Andreas, trevligt trevligt!
Efter vi samlats i klassen så skulle vi gå och äta lunch tillsammans, efter det slutade vi. Jag gick ner till stan med några vänner, där gick jag runt en stund, provade en assnygg skinnjacka på Hm.. Jenny ringde och sade att hon hade slutat skolan så vi gick och fikade tillsammans på Brogården. Jag åt ett wienerbröd, en chokladboll och en Cola, HAHA! Jag slår på stort. Nej men det var roligt att ses trots att vi sågs senast igår, höh. Vi hade mycket att prata om, som vanligt.

Jag tog 15.15-tåget hem, där mötte Anna och jag upp Sofia. Vi åkte vidare till Ica för att Sofia skulle hämta ut ett paket  ch köpa godis och Anna skulle köpa B&J-glass... Sedan åkte vi vidare hem till Sofia där vi chillade bre efter en hårt skoldag. Nej, men alla var bra trötta efter skoldagen, för man är ju inte direkt så van att gå upp så tidigt som vid 07.00-tiden...
Men man vänjer sig alltid efter man gått några veckor...

Jag är helt trött men ska gå ut och gå en sväng med Sofia, usch känner mig tjock och mustig! Det kanske är samma sak, men jag känner mig helt enkelt tjock och mustig....

Nu ska jag kila ut på en promenad med Sofia. Jag har ont i huvudet och måste lufta hjärnan en aning. Kanske bloggar en gång till innan jag går och lägger mig, blir en tidig kväll för mig idag! Ha det bra.

Puss Martina

I skolan...

hejhej,jag skriver lite från skolan nu. Jag och mina kompisar ska snart gå ner på stan.. Där jag ska vänta på att min vänninna Jenny ska sluta, hon slutar klockan 14.15. Tills dess är jag på stan med mina små söta vänner. höh!

I skolanidag fick vi bara en massa papper och sengick vi igenom en massa saker. Trevligt.

Nej, skulle bara skriva lite kort vad som har hänt här i skolan första dagen. Nu ska Vi traska ner på staden, vi hörs senare. Och ha en bra dag!

Puss och kram, skumbanan sa Petra att jag skulle skriva!


Tisdag och skolaaaa.

Yes, då var tisdagen här. Jag gick upp klockan 06.55 idag, och jag har nu duschat, ätit frukost och klätt på mig. Ska bara platta håret, sminka mig lite och borsta tänderna sen ska jag bege mig till tåget.

Jag hade inget problem med att gå upp idag, fast i början ville man ju faktiskt ligga kvar i den där varma sängen. Haha, som grädden på mosen skickade jenny ett sms ba: "ja det är rätt kalt ute", men men ut i kylan ska jag ändå. Jag är så illa tvungen, får sätta på mig rejält med kläder.

Nu måste jag skynda mig lite så jag inte får stressa, tåget går 08.30 och jag måste cykla dit först också. Men vi hörs när jag kommer hem från skolan.. ha en bra dag!

Puss Martina

Dagen förs skolstart.

jappjapp, imorgon börjar skolan. Idag har jag köpt ett 12ämnes block som jag ska ha i skolan, både lättare och smidigare att ta med sig till alla lektioner. Någon kalender hittade jag däremot inte, det får bli skolans tills jag hittar en som jag vill ha.
Jag var hos Jenny en stund nu på kvällen, vi pallade äpplen till en äppelkaka. Mycket roligt, haha! Fifan, ingen är som vi. Ingen skulle göra som vi, sinnes ju... Var i alla fall tvungen att dra hem ganska tidigt vid 9 för att jag skulle käka, duscha och fixa i ordning till imorgon. Skönt att ha allt klart så man inte behöver börja böka med det imorgon bitti.. well done...

Nu är jag skapligt trött och ska nog gå och lägga mig så jag orkar upp i skaplig tid imorgon... Tåget går klockan halv 9 imorgon..

Sov gott och ha en fin kväll!

Puss Martina

skuulan.

Hallåååå,, jag kunde inte lägga upp bild på min frilla igår, så får göra ett nytt försök idag helt eneklt.
Sitter här och lyssnar på musik, åt för ett tag sedan. Det blev potatisgratäng med fläskfile och champinjoner, så jävla gott! Ja i alla fall, nu väntar jag på att pappa ska komma hem. Vi ska handla en kalender och skolblock till mig, har lite smått panik. Men det ordnar sig alltid...
Jag är helt rastlös och vet inte vad jag ska göra, kanske ska man gå ut och ta en promme, nej det är jag för slö för.. Får helt enkelt sätta på en film, för här vid datorn kan jag inte sitta och ruttna sista dagen... Får se vad som händer mot kvällningen, blir nog en tidig kväll i alla fall. Måste sova tidigt, fast det blir väl som alla andra gånger, att man inte kan somna... typiskt när man ska börja skolan. Men man får försöka så gott de går! haha.

Ska kila, ha det så bra!

Puss Martina


Inte snyggaste bilden, men det är frillan som räknas.

Måndag..

Måndag i dag, det innebär sista dagen på detta sommarlov..
Jag gick i alla fall nyss upp, man kan ju inte sova bort hela sista dagen, den måste man ju ta vara på... Idag ska jag ner på samhället och kolla efter en kandender och sedan kollegiblock. Sedan ska jag nog sola, annars blire en lugn dag. Kanske sticker till Jenny också ett tag, hihi! Det visar sig.

Nu kom i alla fall pappa hem. Dags för kek! Ha en bra dag, hörs senare!

Puss Martina

Sweet dreams.

Nu ska jag sova, är mycket trött! Imorgon är det sista dagen på detta sommarlov, tråkigt men sant! Ni får väl i alla fall sova så gott så hörs vi imorgon... ha en fin kväll!

Och fifan vad jag tänker på dig, varför?

Puss Martina

Halloooo!

Hejhej, vad gör nii för något? Jag kom hem till pappa för ett tag sedan, nu sitter jag hör vid datorn. Har nyss ätit middag. Gott med mat för jag var riktigt hungrig...

Idag har jag klippt mig hos Anna, jag vart mycket nöjd. Tack tack tack så mycket Anna! Det blev att klippa page. Jag har aldrig vågat att klippa av mig så mycket hår, men nu gjorde jag det äntligen, känns riktigt bra, och jag trivs redan i det.
Kanske lägger upp en snyggisbild på frillan min, mihih!

Imorgon måste jag ge mig ut på jakt igen efter en kalender. Finns inte så många ställen i Hallsta att kolla på, men får väl gå in på bokhandeln, den enda bokhandeln här i hallsta! Hittar jag ingen där så ger jag upp. Då får det bli de skolan erbjuder, haha!
Men sist jag var där som var för ungefär en vecka sedan, då hade dem i alla fall hysteriskt mycket kalendrar. Hoppas att det finns kvar :)

Jag känner mig så glad. Skolan börjar snart och ska bli så soft att sysselsätta sig med något istället för att gå hemma hela dagarna, det blir långtråkigt i längden.

Nu ska jag kolla runt på dem andra bloggarna och chilla lite framför datorn.. Ha en fin kväll!!

Puss Martina



Söndag!

Tjena.. Läget? med mig är det kanon, fint väder och allt ju!
Sitter här med min vännina, hon är lite bakis pga dem där järnen som hon drog igår. Synd med sant.. Vi var nyss på Kinarestaurangen och käkade, sedan har jag ätit hemma nu också. Är proppis, blä! Känns så äckligt att vara det, men vad ska amn göra?
Idag ska Anna klippa page på mig. Har funderat över det länge, men har varit lite velig. men nu vill jag verkligen, så senare idag klipper jag mig. Sofia ska också klippa sig, men inte Jenny, hon ska hem snart :/ Hon börjar skolan imorgon, fifan va kul! Självv börjar man på tisdag, dålig dag att börja på tycker jag. Jaja..

Igår kom i alla fall min bror hit, han kom inte som beräknat. Han sa att han skulle komma vid 1 typ, men han kom runt klockan 04.00, han var superdryg, men vi var drygare. HIHI, busigt! Men det enda han gjorde var i princip att komma hit för att däcka i soffan. Sen en timme senare ungefär säger han att han måste hem för att han ska komma upp (han har en date). Jaja, treligt i alla fall :)

Nu ska jag kila, och vara lie social, vi hörs senare!

Puss Martina

händelsefull kväll.

hejhej. jag sitter här med Jenny vid min sida. Vi kom nyss in efetr att ha varit ute i ett dramatiskt Hallsta. haha! nej, men det var trevligt... Jenny sitte och tar några järn och kollar i i skolkatalogen, hon har hittar en iktig heting i katalogen som hon ska satsa hårt på. HAHAHA! fint..

Snart kommer min bror upp och gör oss sällskap, det behöver vi för vi är så uttråkade. haha..

Inte så långt blogginlägg men jag har annat för mig, det är ju sista helgen på sommarlovet. På tisdag är det skola igen som sagt, ska bli roligt!  :)

Nu ska jag kila, men ni får ha en bra kväll!

Puss Martina.

Lördag!

Alåå. Jag har inte blogat på hela dagen. Jag har istället varit ute och plockat svamp med mor min och min syster, mycket trevligt men hittade dock inte så mycket svamp, men annars vare riktigt soft där ute i skogen..

Vad gör jag nu? Jag gör faktiskt inget speciellt, sitter här och lyssnar på bra musik och chillar. Idag får det nog bli en pizza, kanske med Jenny elelr med Sofia. Vet inte riktigt, kvällen är inte så plenerad än.. jag vill i alla fall göra någonting ikväll eftersom snart börjar skolan och då har man inte tid med att chilla och ta det lungt, utan då blir det att plugga röven av sig, det låter så jävla fint! :D Älskar verkligen plugg :)

Apropå svamp, jag älskar när man plockar svamp och när man går där och letar, plötsligt får man syn på något gult som föreställer kantareller. Och så hittar man först en sen, sen kollar man runtom den svampen så hittar man många flera, man blir så glad. Det är ju lite surt om man drar ut i skogen för att plocka svamp sen hittar man inga, men det kan ju hända vem som helst..

Nu ska jag kila, snart ska jag köpa mig en pizza. Sen om jag får allt för tråkigt drar jag nog till Jenny kanske, eller Sofia kanske kommer förbi en sväng. hihi! men ni får ha en toppenlördag, i will!

Puss Martina






mätt och belåten..

Just nu sitter jag hemma hos Sofia, vi kom hem från stan för ett tag sedan, det var partaj. Men vid drog hem, var inte på partajhumör heller tyvärr, så vi drog hem till henne och tjockade i oss 3 stycken minibaguetter var med ost och gurka. Så jävla gott!
Jag är skapligt trött, men ändå är jag sugen på att göra något, men vet inte vad!
Jaja i alla fall, Sofia och jag har haft en toppenkväll, tack min älskade vän, kunde inte blivit bättre!!

Nu ska jag kila, ha en bra kväll så ses vi imorgon...

Puss Martina


en sann vän!

Det finns en människa här på jorden som jag ser upp till lite extra och det är min bästa vän och livskamrat Jenny Frank. Det finns nog ingen omtänksammare och bättre människa än henne. Hon har alltid funnits där om det varit något, det är nog inte bara jag som tycker såhär mene jag ville bara skänka en liten tanke till dig min älskade vän!!
Mja, fifan vilken brud alltså, kan inte annat än tycka om! :*
Vi har faktiskt varit vänner i snart 15 år, deni! hihi

Men dig behöver jag deffenitivt inte, blää! Nu har jag insett vad jag egentligen gett mig in på,  något dåligt jävla skit och inom mig finns endast en äcklig jävla ljup ångest usch blä fy... shame on me!!! Varför lyssnade jag inte ens från början? Nej, därför att jag är så jävla envis och ska alltid tro det bästa om en person.. Jag känner att det jag har gjort är fel fel fel, det här är inte bra för mig. Jag både känner och vet det, du är inte min typ och dig kan jag inte dela någonting med mer, jag kände inte igen mig själv...men hujedamig vad jag tycker om er mina vänner. Det finns inga bättre, eller jo min familj men det kan man ju räkna ut ändå!
Det är såhär jag älskar livet, på det här viset ska det vara. Allt är nu perfekt! Men sedan finns det ju vissa undantag, men det är ingen världslig sak, bara en liten plutt i universum.

Slutsnackat om det, nu har jag packat min väska, så jag funderar på att snart fara till mamma. Eller inte före 4 för då slutar mamma jobba. Men åker väl dit efter 4 någon gång... tills dess vet jag inte vad jag ska hitta på, måste kolla vad jag ska ha på mig ikväll också, jag har ingen blekaste vad jag ska ta! Jag har inga kläder dessutom, blää! Shoppingabstinens har jag också... vad jag klagar! Men sådanna dagar har man ju faktiskt också, höh! :)

Nu har det slutat regna och solen tittar förvånadsvärt fram. Kors i taket, det trodde man aldrig.. Men bara för jag sa de där så börjar det väl säkert att regna vilken sekund som helst...

Nu ska jag kila, ha en bra helg, för det ska jag absolut ha! :D

Puss Martina



En mycket gammal bild på mig, fast här är jag som gladast!

Freeeeddaaag.

Idag är det fredag, och jag vaknade och gick upp runt 10.00 idag, ja det börjar bli allt tidigare varje morgon nu, Det är bra så att jag inte försover mig första dagen i skolan, hah.. Det skulle ju inte vara så bra!

Der regnar som vanligt ute... tänk om man kunde vakna till skinande solsken. Men det får man nog aldrig vara med om i år igen, höh. Sommaren är nog över sorgligt nog!! Men denna sommar har varit så jäkla bra alltså..
Umgåsts massa med alla vännerna och varit i London,  jobbat och en massa. De känns som jag aldrig har varit hemma denna sommar, men det är skönt, då har man i alla fall utnyttjat denna sommar också...

Nu ska jag äta frukost innan jag svälter ihjäl..Jag är mycket hungrig.. Ha en bra dag!

Puss Martina

Snart är det helg...

Vart tror ni jag hamnade efter det jag sa att jag skulle göra någon nytta istället för att sitta vid datorn. Jo, jag gick och gjorde en kopp te i en julmugg, sedan gick jag och satte mig här igen. Ja det går som i ett mönster mellan datorn, köket och mina vänner. heh.
På tal om muggen som jag drack ur, jag tycker det är väldigt komsikt. Varför jag just tog en julmugg kan man ju fråga sig? Jo jag valde julmuggen därför att den var stor och så härlig. Det är mycket roligare att dricka te ur stora muggar än små, så det fick bli den snygga julkoppen.
Nog om koppar och te. Snart är det helg och jag har tränat idag, det vart lite styrketräning. Det var skööj, känns att man har gjort någon nytta. Imorgon ska jag ta en springtur, på morgonen tänkte jag... Sedan ska jag äta lunch och sen får vi främmande av min kusin och hans fru, det ska bli trevligt med tanke på att jag inte träffar dem så ofta därför att dem bor i Jönköping. Efter att dem varit på besök så åker jag till mamma, ska vara där hela helgen. Och helgen är så gott som planerad. Det blir lite partaj och umgås med vänner och familj. Ja, med mamma då. Mina syskon är knappt hemma så ofta så då får jag passa på att umgås lite extra med mor min eftersom vi inte ses såå ofta.

På ett sätt längtar jag faktiskt lite till hösten. Jag säger som Jenny. Då man efter skolan kan sitta på ett Cafe tills det blir alldeles mörkt ute och bara prata över en kopp te.. Det känns mysigt på något sätt!! Ja, sen kommer man ju ett steg närmare vintern också och då fyller nämligen jag år. Detta år fyller jag 17 år. jag älskar födelsedagar. Dem är mysiga!

Det finns en sak som jag blev väldigt fascinerad av igår när jag, Jenny och hennes mamma satt och pratade lite smått. Och det är att det finns sjörövare. Dem finns verkligen, det är liksom något som jag bara kan tänka mig i filmer och sådant! Kan ni tänka er en sjörövare ute på havet som tar över folks skepp och sedan mördar dem. Det är helt coolt att dem finns över huvud taget... ja, så häftigt! Hoppas att man inte råkar på en sådan någon gång om man skulle komma på att man ville dra ut och segla där borta där dem befinner sig! Då får man passa sig. Hah, nejdå.. Det är nog ingen fara, och det är nog inget som jag skulle komma på att göra.

Lika fascinerad är jag av rymden, men den diskussionen kan vi ta en annan gång för nu ska jag alldeles snart sova, det skulle ta flera timmar för mig att skriva om allt jag är fascinerad av.

Ha det bra!

Puss Martina

     
Rymden är häftig...


im tired...

Hejhej, jag sitter och äter underbart goda popcorn just nu. Jag brukar inte tycka om popcorn, men idag var jag sugen och bestämde mig för att poppa en påse, och då gjorde jag det. Jag är så himla trött också, idag ska jag verkligen försöka att dra mig från Mahjong!
Idag var jag en sväng till Jennys arbete som sagt, hann inte att vara där mer än en timme, för min bror hade inga nycklar in och då var jag tvungen att åka och öppna, typiskt.. men vi hann ju i alla fall med att fika, och det var ju huvudsaken, haha. nejdå, det var lika trevligt att ses som vanligt. Hon hade också städat och gjort det fint, mycket lovande..

Sedan åkte jag hem och nu sitter jag här och trycker i mig popcorn som sagt. Pappa och jag ska nog ut och köra idag, trevligt!

Men fy fasiken vad denna vecka har gått fort. Imorgon är det redan fredag. Nyss var det ju måndag kändes det som.. Men det är säkert för att jag ser fram emot skolan som dagarna går så snabbt, haha NOT!

Nej, nu ska jag gå och göra någonting vettigt. Känns inte bra att sitta här hela dagarna i ända... Ha det bra!

Puss Martina


Torsdag..

God morgon god morgon!
Jag har sovit som en prinsessa inatt, nu sitter jag här i sängen med min laptop i knät, jag vaknade för ungefär en timme sen.. Sedan dess har jag bara suttit här vid datorn och nördat framför Mahjong, as usual!
Jag ställde klockan på 10.30 idag för att jag skulle komma upp i någorlunda tid, men som vanligt så blir det ju aldrig att man går upp då, utan man ligger kvar i sängen och drar sig, så sköönt! Men man kan inte säga att jag riktigt har gått upp än heller med tanke på att jag fortfarande ligger under täcket..

Det regnar här, eller ena stunden ösregnar det och andra stunden så är det uppehåll, sen ösregnar det igen, sen är det uppehåll! Så håller det på hela tiden, men tur att man inte är ute på något skogshajk eller något liknande, för då skulle man vara genomblöt vid det här laget, hah!!

Undra vad jag ska äta idag, pappa har inte sagt eller gjort någon mat som jag ska äta. Hoppas att han kommer hem med en stor jävla kebabpizza, det skulle passa så jäkla bra just nu, har varit sugen på pizza hela veckan... och jag menar, ännu bättre blir det ju om då pappa skulle komma hem med en.

Idag har jag inga planer, kanske drar till Jenny lite senare. Just nu jobbar hon för fullt på sin låtsaspappas jobb. Hoppas du har det roligt där bland hyllorna, och städa riktigt fint nu!

Nej om jag skulle ta och stiga upp ur sängen nu, låter som en bra idé. Ha de fint!

Puss Martina

Onsdag...


Aldrig kan jag vara normal... men man blir ju som man umgås! höh...

Hallå hallå hallå...
Jag har inte skrivit på hela dagen pga att jag har inte varit hemma, utan jag har spenderat hela den här dagen på stan... nästan! Jag var tvungen att hitta en kalender, men bara för att man just nu behöver en som mest så finns den nästan ingenstan. Jag kom inte hem med någon kalender för jag hittade verkligen ingen. Sen pratade vi med en kille som sa följande:" ja, alltså alla bokhandlar och så trycker bara en upplaga av kalendrar, sen säjer dem ut alla kalendrar, sen finns det inga kvar är det så. Så jag skulle rekommendera att ni fort som tusan skyndar er till en bokhandel av någt slag"
Men jo, tack för den hjälpen. Jag och jenny var typ inne på alla bokhandlar som fanns bara för att vi skulle köpa den där nedrans kalendern, men men vad ska man göra?

Vi åkte i alla fall in till stan vid halv 9 i morse. Jennys mamma skulle klippa sig då, så då passade vi på och hänga med in eftersom vi ändå skulle gå på jakt efter kalenders som var slut i nästan alla butiker. Eller jag ska väl inte säga slut, men det fanns inga som passade mig i smaken. Nej usch, det var utplockat.

Jenny och jag åt i alla fall en frulle på Waynes Coffee eftersom vi ej hann med det hemma, fast det var drygt för först fick vi sitta ute och vänta en hel timme på att butikerna skulle öppna. Fast det gjorde iofs inte så mycket eftersom det var så skönt väder ute, i alla fall vi käkade frulle på Waynes. En Bagel med rökt skinka och ett glad färskpressad apelsinjuice för mig, MMM, soo good!

I alla fall, sedan drog vi till båda akademibokhandeln, men där fanns inget som föll oss i smaken...

Vi gav upp och tänkte att på Ica maxi borde dem ju ha kalendrar... där har dem ju allt!

Men nej, det var där som den där gubben berättade om att dem bara tryckt en upplaga av kalendrar. Well done, istället gick vi ut ur Ica ch tänkte i alla fall trösta oss med en Frensh hot dog, det kändes lite tröstande i alla fall, och det smakade väldigt gott! hah!

Vi åkte hem till Jenny sedan, vi pratade och städade och kollade igenom H&M kataloger och promenerade och åt mat. Ja, allt kan man genomgå med dig, spelar ingen roll vad...

Nu är jag i alla fall hemma. Jag är trött efter att ha gått upp klockan 07.00 idag, men det är väl dags att börja vänja sig vid det tyvärr. Blää, orkar inte börja skolan samtidigt som det ska bli så jäkla roligt. Man får börja plugga igen och allt. Ska bli så skönt att komma igång...

Nej, nu ska jag sova för jag är verkligen jätte jättetrött. Hoppas ni haft en trevlig dag, det har jag haft i alla fall. Trots att jag inte hittat en kalender. HAH!

Puss Martina


HE HE :)

hejhejhej, jag kom nyss hem från jennöö. Eller nyss och nyss, för en halvtimme sedan kanske... sitter här vid datorn och gör absolut ingenting. Ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon,. Måste upp ur sängen vid 7 för jag ska vara hos Jenny klockan tjugo över 8 senast :) det ska jag fixa... Så det är nog bäst att jag hoppar i sängen snart, för jag måste nog ta en dusch innan jag drar iväg också, buhuu. Blä, hatar att duscha på morgnarna, men det är väl sådant som  man får ta i denna situation.
I stan ska i alla fall jag köpa lite skolprylar till skolan börjar, blir nog en loggbok och block. Sen tar vi nog en fika någonstans medans hennes mamma klipper sig :) mysigt!

Nej, kjag börjar faktiskt bli lite sömnig, men innan jag går och lägger mig ska jag borsta tänderna och läsa vad som står i mitt sms som jag nyss fick..
Ni får ha de bra..

Puss Martina

the day look great.

Just ja, i fredags var jag inne i stan med pappa och min syster. Pappa var så snäll och köpte dessa kläder till mig, jag älskar dem hårt...

En blå, stor och skön tjocktröja från Bik bok.


En blå söt klänning från Gina tricot..

Haha, denna gång vart det bara blåa saker, men man måste ju variera litegranna. Förut körde jag alltid på svart och vitt. Men nu blev det blått, känns bra!

Ska kila nu, ha det bra!

Puss Martina

Tisdag,,,

Halloj, jag satt nyss och spelade Mahjong på datorn, och börjar man spela det där så är man så jäkla fast, och det är precis vad jag blivit. Jag satt uppe hela natten till typ 01.00 för att slå mitt dåvarande rekord. Jag skulle egentligen lagt mig runt 11 för att jag skulle upp i bra tid, och då var 01.00 sent. Klockan rullade på och till slut var jag tvungen att gå och lägga mig ändå.. Fan, va så jeefla arg på att jag inte slog mitt rekord..
Men sen idag har jag spelat de hela morgonen och sen nu för 2 minuter sedan så slår jag mitt rekord, OHYEAH! höh, Jaja, det var ju roligt för er att veta det, eller inte va? Blää, kännert mig som en riktig nörd!!
Jag var i alla fall ute på en liten springtur i morse också, jag skulle egentligen inte tränat förän imorgon, men det vart en sväng idag också. Softi att röra lite på fläsket..mja..

Idag har jag inga planer, kanske drar till Jenny en sväng senare. Just nu är hon hos en kompis och senare skulle hennes mamma hämta upp henne för att dem skulle hämta tapeter, sen skulle hon sova.. Men vi får se hur det blir, annars får det väl bli en chill-dag idag också, börjar tröttna hårt på dem här eviga chill-dagarna känner jag... dem tar på krafterna, hah! Nej men det börjar bli lite väl långtråkigt, blä! Och hallsta har som sagt börjat skolan denna veckan... So what should we do?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en bra dag..

Middagsdags...

Nu har jag både hunnit med att träna och kört med bilen, okej övningskört som det heter. Känns bra, det gick bra att köra, men det kommer ju gå bättre så småning om.

Just nu sitter jag ch väntar på att spagettivattnet ska koka upp, är rädd att det vilken sekund som helst kommer att koma över... well well, jag ska i alla fall göra Pasta med pesto idag, så gudomligt gott!
Så nu måste jag kila till köket igen och rädda spagettivattnet innan pappa ropar från köket.
Skriver ingen mera blgg idag pga att jag måste sova tidigt, höh.. så säger jag alltid men det blir aldrig så. Men denna gång ska jag visa att det verkligen infaller. Hur nu ni ska veta det?!

Ha det bra.

Puss Martina

Nu känns det bra...

Jag tycker om känslan när man har gjort något bra. Ex när man har varit ute och sprungit, man har verkligen kämpat sig igenom träningen, sen när man är klar så tänker man:" Nu har jag gjort någon nytta, nu känns allt bra" Jag älskar den känslan, för då kan man ju faktiskt unna sig något gott också. Precis som jag ska, jag ska nog höra vad min kära vän Sofia ska göra idag, hon började skolan idag och hon lär väl sluta när som helst tycker man...Nej, men då ska jag i alla fall tvinga med henne ner till affären så att jag kan köpa mig choklad.. hoho!

I alla fall, träningen gick bra.. Jag sprang hela rundan eftersom jag tycker det är så jäkla drygt att gå. Träningsschemat var som så att man skulle gå snabbt, sen springa lungt, sen gå lungt, sen jogga fort. Nej, usch vad långtråkigt.
Ibland går det ann att gå, men då ska man gå i rask takt, höh!

Nu ska jag klä på mig och sen får jag hoppas att Sofia har lite tid för mig, hihi! Min älskade. Nej nu ska jag kila härifrån datorn, börjar bli tok för mycket sittandes här vid datorn...

Puss Martina

Måndag!

Om jag ska vara ärlig så gick jag inte alls upp klockan 08.30 idag, jag tog mig en liten sovmorgon idag faktiskt. Jag gick upp klockan 11.00 istället, lite skillnad. Men jag ska i alla fall sätta igång på riktigt idag, jag åt frukost bestående av ett äpple och en banan för ungefär 40 minuter sedan. Och snart kommer pappa hem och då ska vi äta lunch. Tror det blir nå kött, mooms! Sedan ska jag smälta maten sen är det bara att ge sig ut på en liten springtur. KÄNNS så jäkla goodie... Undra hur det går för Jenny idag? ja jag får helt enkelt ringa till henne en sväng lite senare...

Jag kunde inte somna riktigt bra igår, jag låg bara och vred och vända mig hela tiden, usch kände att jag var på ett sådant där drygt humör. Som när jag kan skratta åt vad som helst.. haha!
Sen några minuter senare så skickar Jenny ett mycket roligt sms, så tror ni inte att jag låg där och garvade där alldeles själv i min ensamhet, (undra hur det såg ut?)
Sen var vi i alla fall tvugna att sova, så jag försökte än en gång att sova. Och jag vet inte efter hur lång tid efter men jag somnade i alla fall någon gång strax därefter, tur var väl det..

Nej det känns som om jag måste gå och städa undan lite i mitt run, de ser med andra ord förjävligt ut, så de får jag göra något åt!

Vi hörs senare, ha en fin dag!

Puss Martina



zöta va?


sleeptime.

Mja, nu ska jag sova.. rätt skönt att sova tidigt för än gångs skull. Nu är jag klar för att sova, har redan krypit under täcket. Mucho skönt.

Ska upp i tid imorgon, ska upp och träna eftersom det inte blev något idag, var inte på humör. Men i morgon börjar jag på riktigt, då jävlar. Är så jäkla motiverad och peppad nu, ska få vältränad kropp, höh!

Men sov så gott allesammans, ses imorgon!

Puss Martina


Vart tog sommaren vägen? I love you. Min bästa vän och livskamrat!




tankar och funderingar

Alla har vi både tankar och funderingar över olika saker. I mitt liv saknar jag många, både människor som jag helt glömt bort och som plötsligt kommer upp i mitt huvud igen, och människor som finns där hela tiden men som man inte träffar så ofta. Synd är väl det, men man kan ju inte göra något åt den situationen tyvärr.
Det finns också så mycket som jag skulle vilja säga och uttrycka mig fast jag vet att om jag skulle göra det så skulle allt bara gå snett. Ingenting vill gå som man vill, men det är väl så livet är, motgångar, motgångar och motgångar.
Man vill spy på allt...
Det finns en person som jag skulle vilja sätta mig med och säga precis vad jag tyckte och tänkte, vad den personen skulle bli paff...
Ibland vill man säga en sak, när man väl har gjort det så ångrar man att man sa det, för när man träffar den människan så skäms man bara.

Jag vet att ingenting hjälper fastän man gnäller, i know i know i know, men jag vill bara skriva så som jag känner just nu. Någonstans måste jag skriva det. Jag säger som Jenny, allting får ju inte plats i huvudet.. och jag menar, bloggen är ett bra ställe att skriva ut sina känslor på.

 Martina





sundayyy.

jag sov 11 och en halv timme inatt, mycket skönt. Nu är jag så utvilad som man kan bli, tror jag! Nu sitter jag här vid datorn, helt rastlös. Jag springer mellan datorn och teven, det är ju OS på tv, men är inte så intresserad av det så jag håller mig vid datorn.
Gårdagen spenderade jag hemma, åt god mat och sådär. Senare på kvällen drog jag till Jenny en sväng, trevligt trevligt. Vi gjorde allt och inget, som vanligt. Jag åkte hem vid halv ett-draget, jag var trött och mina ögon höll på att falla ner 23424 gånger i minuten, nej men trött var jag i alla fall! Väl hemma slängde jag mig i sängem, så jääääkla skönt att lägga sig i sängen och bara somna när man är dötrött, och det var precis vad jag gjorde... och vaknade nästa morgon med att jag var utvilad men är tyvärr inte på något vidare humör, well well. Livet har ju sina konsekvenser, bad but true..

Idag har jag inga planer. Jenny är upptagen och ska på kalas och fixa klart sitt rum och Sofia ska städa och hon börjar skolan imorgon. Jag får väl helt enkelt ta det chill idag, kanske drar ut och övningskör med far min lite senare idag, vi får helt enkelt se hur det blir.. det visar sig!


Nu ska jag dra ut och träna tror jag ha en bra dag! Höres.

Puss Martina


bla bla bla. . .

Usch och blä, känner verkligen att jag håller på och bli sjuk. Fast när jag känner att jag håller på och bli sjuk så brukar det alltid vända och då brukar jag bli frisk, fast det händer ytterst sällan. Fast det är ju roligt när det väl händer, fast man vill ju inte att det ska hända. Men bara för att skolan börjar så ska väl jag drabbas av det där, hah! Peppar peppar ta i trä ska man väl säga då...

Jag började att kolla på en film, men jag fattade ingenting av den så jag stoppade filmen och nu sitter jag här och kollar runt lite, pappa har börjat med maten så snart är den klar, tack gode gud, jag håller på och hungrar ihjäl asså... Anyway, nu ska jag gå ut i köket och kolla om far min behöver någon hjälp. Vi hörs! Ha det bra.

Poss Martina.

Lördag...

Idag har jag övningskört, det gick faktiskt förvånadsfullt bra för att vara första gången för mig... höh. det var ju inte så svårt med växeln och de som jag trodde. Roligt var det i alla fall... Nu sitter jag här framför datan och lyssnar på Om du lämnade mig nu med Lars Winnerbäck och Miss li, en så jäkla vacker låt!

Jag sitter här och är ashungrig, inte undra på för vi ska ju käka typ den godaste maten idag. Det blir grillad kyckling, klyftpotatis, sallad och bearnaisesås, himlans gott är det!!
Min hjärna är helt tom idag för jag är trött och känner mig sjuk... så jag ska nog gå och lägga mig och kolla på en film på datorn istället. Skolan börjar ju trts allt snart och vill inte vara sjuk tills den börjar, för då är det plugga och träna som gäller.
Fifan just ja, jenny och jag ska börja träna på måndag. Eller det var Jenny sm hittade en bra sida på internet med träningsdagbok och en massa shit, sen har man en personlig tränare som har lagt upp ett schema på vad och hur man ska träna, det verkar sjukt bra, så på måndag sätter vi igång. Och att skolan börjar är ju ännu bättre, för då går man lixm till skolan, sen när man kommer hem tränar man sen pluggar man. Då har man ett schema som man följer varje dag.. Det ska i alla fall bli riktigt härligt!!

Nej nu hänger inte min hjärna med mera, nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på film! Ha det så bra!

Puss Martina


Torsdagen + anna skipper + Winnerbäck

Hejhej, Vaknade hos Jenny idag. Igår var det Larsa i Strömsan, det var mycket trevligt...  Tack Jenny för att jag fick hänka! Dagen igår började med att jag vaknade hemma, jag gjorde i ordning mig och åt sedan drog jag till Jenny.. Först skulle jag, Alexandra + Jennys familj och nåra till vara med på en inspelning av du är vad du äter. Eller inte hela inspelningen utan i slutet när man ska göra de som man har sol mål. Ex denna tjejs mål var att kunna köra ett helt galopplopp, och det klarade hon! Dem ordnade ett så kallat fejklopp som hon skulle köra, och vi var med som publik. Mycket angenämnt, höhö! I alla fall, precis när det var klart så började det att störtregna, det verkligen slog mot bilrutorna, men det kan ju vara mysigt ibland. HIHI!

Efter inspelningen åkte vi i alla fall till Larssa, vi fick en sådan där snygg gul väst, sen väntade vi på att vi skulle få våra uppgifter, jag stod som parkeringsvakt och tog betalt för parkeringen. Det var väl trevlans men tror ni inte att det där satans regnet kom tillbaka eller? Jo, det var precis vad det gjorde.. Usch. Stod där i jeans, en röd höstjacka, en orange poncho och en gul reflexväst. En mycket bra och fin kombination tycker jag allt! Nej, men jag blev inte blöt i alla fall, det var bara skorna som fick lida lite extra, dem var extremt blöta när vikom hem till Jenny efter midnatt, men det gjorde ingenting för vi skulle ändå inte gå någonstans mer denna kväll. Vi hade gjort vårt denna underbara kväll.

Jag hade i alla fall en jätterolig kväll, tackkkkkkk för den!! Nu ska jag kila och göra mig i ordning för ikväll blire partaj, behövs för jag är uttråkad... Nu får ha en trevlig kväll så ses vi. Uppdaterar nog ingenting mer idag, vi hörs!

Puss Martina.

Torsdag...

Idag vaknade jag lite senare än vad jag hade planerat, jag ställde klockan på 09.00 fast när klockan ringde så orkade jag inte gå upp så jag lpg kvar i sängen till 11.00, så jäla skönt att bara ligga och filosofera, mja! Sedan fick jag ett sms av Jenny att hon var astrött för att hon hade setat uppe typ hela morgonen från 03.30 och kollat på brottning på tv, hah! Knäppis hon är.. jaja, om jag förstog rätt så fick Sverige brons i Brottning, och det är väl bättre än ingen medalj alls..

Well well, jag har nyss duschat och gjort mat till min bror eftersom han hade så bråttom iväg, och min syster är skitsur på mig för att jag inte lagade mat åt henne precis den sekund som hon ville. Jaja, ni vet ju hur fjortonåringar är, höh! Man får gilla läget lixom.. Jag ska snart äta så jag hinner till Jenny, jag drar dit så fort jag ätit och gort mig klar. Det blir nog suveränt!

Måste kila och fixa klart lite saker nu, hörs nog inget mer ikväll eftersom det är fullt upp hela eftermiddagen och kvällen. Men ni får ha en fin dag så ses vi!

Puss Martina.

Hemmaa...

Hej hallå, nu är jag hemma. Det vart så att jag for iväg med några kompisar till en annan kompis som fyllde år, det var mycket trevligt!! Vi fikade, pratade och umgicks. Det vi åt var: glass, strutar, colakulor, maränger, tårta och blandsaft med kolsyra, det var gott för magen... Jag är trött och ska nog sova vilken minut som helst, ska bara kolla runt lite på olika bloggar först... Imorgon ska jag också gå upp i tid, det kändes riktigt bra faktiskt. Det känns som om man får så mycket mera gjort då, och det är nog så sant som det är sagt...

I morgon är det Lars Winnerbäck som gäller, börjar klockan 6 fast jag åker till Jenny redan vid 1 om inte före de, därför att vi skulle vara med i TV eller vad hon nu sa, jag begrep inte riktigt de hon sa så mycket, men det ordnar sig imorgon ska ni se. Det ska bli roligt, det kommer säkert vara mycket folk och mycket bra förband.. jaja, jag kommer ju bara gå runt med en gul och fin väst som syns över hela området, hur det där kom in vet jag inte riktigt men det blir säkert toppenkul ska ni se.

Nu ska jag kolla klart så jag får gräva mig ner under täcket och sova någongång ikväll.. Ha det så bra!

Puss Martina.

Onsdag eftermiddag..

Nu har jag stått och bakat en äppelkaka hela dagen typ, hah, nej men ganska länge tog det i alla fall. Och nu när jag har ansträngt mig så mycket så hoppas jag att den blir riktigt god, det är äpplen från vårat goda äppelträd, deni!
Jag funderar på om jag ska kila ner till samhället och köpa mig lite vaniljvisp till äppelkakan, fast jag vet inte. Det får jag ta en funderare på..
Jag hade vist varit så upptagen i min äppelkaka så jag både missade att det ringde på min mobil och att jag fick sms, mja men så kan det ju gå ibland tyvärr. Men det var nog inget världsviktigt... men vad vet jag?

Det får nog bli en runda ner till samhället, jag har ändå inget att göra så varför inte ta en tripp ner dit på med detsamma. Japp, det får bli så. Vi hörs väl senare. Ha det bra!

Puss Martina

Time to early mornings..

Yes, nu äre dags, gick upp klockan 09-00 idag, men jag vet dock att det inte kommer att hålla mer än max 2 dagar, sen kommer jag tröttna på att gå upp runt klockan 9 varje morgon nu på lovet. Men men man kan ju försöka så länge det varar. Nu är klockan 10 och jag har gått upp och både ätit frukost och borstat tänderna,okej, nu har jag krypit ner i min varma säng i gen och ska alldeles snart sätta på en film, så jäkla skönt... Det vart inte så sent igårkväll heller, jag brukar lägga mig runt 2-3, men igår somnade jag runt halv 12, mycket skönt vare...

Idag har jag inget planerat, nu ska jag i alla fall kolla på en film sedan i eftermiddag ska jag tametusan baka mig en äppelkaka, för det är jag sugen på sedan jag fick det hos Jenny i söndags, med vaniljsås. MMM! Fast jag är ingen superkock så jag vet icke om den kommer bli ätbar, men det visar sig.

Nu ska jag i alla fall läsa bloggarna sen ska jag som sagt titta på en liten film.. Vad det nu kan bli vet jag faktiskt inte. Ha det så bra, puss!

Martina

Lars Winnerbäck...

Jag sitter här och försöker lyssna på Larsa, haha!! Brukar aldrig lyssna på han, men min bästa kompis jenny lyssnar på han väldigt mycket osv. Så jag försöker väl tycka om hans låtar, just nu går det vl sisådär eftersom jag nyss börjat att lyssna. Jag har fixat i ordning mig för sängen redan, skönt, då behöver jag bara hoppa ner unger täcket, känns jäkligt bra faktiskt! Jyst nu lyssnar jag på hugger i sten, den är ball! haha!
Jag har aldrig förstått mig på hur man kan börja tycka om en musik, men det känns bra med Larsa ska jag säga. HAHA, riktigt skön musik!

Ville bara försäkra er om att jag lyssnar lite smått på Larsa. Nu ska jag fortsätta läsa bloggar! Ses imorgon! Puss

Martina

fitnessmacka!

Nyss tryckte jag i mig en hel fitnessmacka, inte vet jag vad det är för speciellt med den sortens mackan men god var den i alla fall i alla fall om man lade i lite: ost, skina, tomat, gurka och fetaost, då blev den mucho smarrig. hah!
Förresten vart det ingen present idag eftersom min kära kompis bestämde sig att bjuda sin syster på bio istället. Jag tycker att det var en mycket bra idé, bra gjort Sofia! haha.. Jag var i alla fall hos farmor idag och fikade, det bjöds på munk och svartavinbärs saft, det var en bra kombination för det smakade gudomligt ska jag berätta för er. Jag tror jag aldrig har varit hos min farmor utan att hon inte har bjudit på fika. ( undra om jag fick till de där, hoppas ni förstår) alltså alltid när man ärdär får man fika, har aldrig varit där utan att jag inte har fått fika. Jaja, så är farmödrar, tycker om att bjuda på saker och ting, och dessutom är dem obeskrivligt gulliga också. Samtidigt som jag hälsade på min farmor fick jag mig en promenad också, det var skönt men det var riktigt kvavt i luften idag, jag som trodde det var kallt och regnigt, men icke! När jag kom ut med min höstjacka och hela alltet så var det så äckligt varmt så jag var tvungen att ta av mig jackan.

Well well, sitter här i sängen mätt efter min fitnessmacka, finns 2 stycken kvar, en som jag kan käka till frulle imorgon! Känns bra!
Nu ska jag kolla på film, vet inte än vad det blir. Ska försöka få över Sofia hit också. Men hur jag ska lyckas med det, det återstår att se! Hon har ju som sagt tränat Volleybolli så hon är säkert helslut! Ha det bra. Puss!

Martina

Födelsedagspresent...

Nu är de så att min bästa kompis ska köpa en födelsedagspresent till sin syster, fast hon vet inte vad hon ska köpa. Vi får fixa det där, det blir nog bra i slutändan ska ni se.
Jag har nyss klätt på mig och ska alldeles snart till sofia tror jag, eller vi ska ner på samhället och kolla present vare ja. Sen är jag sugen på något att äta, så det får nog bli en sväng in på Ica också, det känns bra!

Nu ska jag kila, ha det bra. Puss!

Martina

Tisdag.

Tisdag idag, känner mig riktigt jävla hängig om jag ska vara ärlig, kanske håller på att bli sjuk? Nej så kan det inte vara. Jag är nog bara lite utmattad. hah.
Igår träffade jag i alla fall Sofia som kommit hem frå Gotland, det var mycket trevligt. Hon såg ut precis som förut, lika sööt! Anna kom också förbi, så vi tre satt inne i sofias rum och chillade lite och snackade, mys!
Sofia och jag var också förbi mamma också, jag skulle kolla om jag hade några kläder där eftersom mina kläder bara försvinner, jag köper en massa nytt men sen försvinner det, hah, mysko! Dom kommer väl fram om det är jag som har slarvat bort dom. Men vi bytte i alla fall några ord med henne sen gick vi hela långa vägen hem till Sofia igen, jobbigt eftersom min kondition inte är på topp just nu, är OT så det ryker om det. Mja, de får man leva med. Ska sätta igång och träna snart igen...
Just för tillfället sitter jag här i min säng och lyssnar på musik och chillar, det är soft! Ikväll ska jag nog sova extra tidigt eftersom jag måste försöka vända tillbaka på dygnet nu, skolan börjar ju som sagt snart de ska bli så kuul! :D

Nu ska jag läsa en bok, jag läser en bok som heter: "Magdalena Graaf - Det ska bli ett sant nöje att döda dig" och än så länge så är den mycket spännande men mycket sorglig tyvärr.. Men jag tycker att ni ska läsa den, även Carolina Gynnings bok Ego girl, dem böckerna är greate!

Ha det så bra så ses vi. Puss!

Martina


fetaostsallad.

Nu har jag stårr och gjort mig en rejäl fetaostsallad to tha family, kommer bli såå gott! Nu väntas bara örtbröden som snart ligger i ugnen och ska bli klara, Det kommer smaka underbart! Fast glömde dock kycklingen som skulle vara ett plus till salladen. men den får vi ta med nästa gång. Ja, jag hade inget att göra medans jag väntade på att ugnen skulle bli klar så jag satte mig här och bloggade litegranna, det är ju trevligt tycker jag. Nej, nu ska jag gå och kolla om ugnen har blivit klar annars måste det ju vara något fel på den för nu har jag väntat i allt för lång tid, nu orkar jag inte vänta mer. Jag är hungrig! Ha det så bra!

Martina



Kolla hur gott det ser ut. Fast min ser dubbelt så mycket godare ut!


when the rain falls...

Och regnet bara öser och öser ner, att det aldrig kan upphöra?! Tur att man har datorn att underhålla sig själv med när det är sånt här dåligt väder, fast det är ju rätt långtråkigt att sitta vid den här saken dag ut och dag in, i alla fall när dte är sånt här väder. Fast tycker jag inte har setat här så mycket nu, har umgåts ganska mycket med vännerna särskillt Jenny my friend, man måste ju passa på nu innan skolan börjar. Det kommer bli grymt mycket i skolan känns det som, men vad vet jag? Haha, det visar sig.
Nu har jag i alla fall nyss duschat, det var mycket skönt!! Och nu sitter jag här igen, lyssnar på lite musik och ska snart göra lite nytta här i huset... Känns bra! Lite senare ska jag åka till fröken Sofia, mycket nice! Hon har som sagt varit på Gotland och kom hem idag!

Nej, de här inlägget var inte så intressant kände jag så nu ska jag kila en stund. Ni får ha det så bra!

Martina




Måndag...

Måndag, jag vaknade upp hos Jenny. Vaknade ovanligt tidigt, faktiskt klockan halv 11. När jag hade vaknat så ringde pappa och frågade om jag kunde ka hem och laga mat till han kom hem, och det kunde jag ju såklart göra, så vänlig som jag är! hah. Men det vart väldigt gott, dock stekte bag bara köttfärsen och satt på spagettivattnet men det vart gott fastän det inte var jag som gjorde exakt hela maten.
Känner mig sjukt hängig idag, jag vill bara ligga i en mjuk och stor säng med ett puffigt täcke över mig och bara mysa.. Det skulle vara underbart just nu för jag fryser som tusan. jaja.
Men sofia kom i alla fall hem idag, KUUUL! Känns som om jag inte träffat henne på åratal, men nu är hon i alla fall hemma. Träffar nog henne en stund sen. HIHI!

Nej nu ska jag gå och ta på mig något skönt på mina bara axlar eftersom det inte finns någon mjuk och sköön säng i närheten.. Ha det bra!


Martina

jag vill ha en synth

haha, nej det vill jag inte ha. Jasg lyssnade nyss på den låten, sök på "jag vill ja en synth" på youtube aå kommer den upp. Nu har jag nyss målat mina naglar genomskinliga, ätit och så tänkte jag åka till Jenny igen:) Hon ska fixa klart sitt rum så jag får väl sitta bredvid och kolla på, men det kan nog bli riktigt kul ska ni se. :D Nu ska jag kila så jag inte blir allt för sen, haha! Ha en fin dag så kanske jag skriver mer senare.

Martina

Söndag!

Idag vaknade jag ungefär klockan 11, rätt bra för att vara en sönda och just bara för att jag hade ställt klockan på halv 12 så ska jag såklart vakna tidigare, så är det alltid. Hah, men så äre! Jga funderar på om jag ska röja upp lite snabbt i mitt rum för att sedan gå ut och gå en liten sväng, känner mig sjukt tjock efter denna helg, så jag borde nog gå ut och gå en vända! Pappa, min plastis och mina syskon kommer ju inte hem förän i eftermiddag och Jenny ligger säkert och sover än så just nu finns det inte så mycket att göra. Jaja, man får gilla läget helt enkelt.

Förresten så har jag inte skrivit om kryssningen, den vari alla fall toppen. Vi dansade, åt, spelade, träffade människor. Ja det var roligt helt enkelt. Nästan så man tycker att de där kan man göra mycket oftare, för de är ju inte ens dyrt heller. Jaja, det här är nog inte sista gången skulle jag tro...

Nej nu ska jag hoppa i kläderna och gå ut på en promenad, ganska hyffsat väder idag! Men ni får ha en fin dag allesammans.

Martina


rubrik jao.

Jag kom nyss hem från min vänninna jenny, det har varit en trevligt kväll hah. Imorgon är detlördag, och min familj sticker ifrån mig tidigt och kommer hem på eftermiddagen någon gång. Jag ska nog i alla fall ställa klockan så att man kommer upp i vettig tid, känner mig just nu grymt sugen på tacopaj, FYFAN vad gott det skulle vara just nu, kanske ska jag göra mig en paj imorgon och ta med hem till Jenny imorgon, haha! Det vore roligt att byta ut blåbärspajen mot en riktigt god tacopaj, eller vad säger ni? Nej det vette sjutton om jag orkar göra en tacopaj. Har säkert inte ens alla ingridienser, men det ordnar sig.
Hur som helst så tror jag att Jenny och Ewa skulle tycka om min tacopaj..

Nu ska jag nog gå och lägga mig, är skapligt trött och känner att jag verkligen måste börja att vända på dygnet för snart börjar skolan och då är det nog ingen bra idé att sitta uppe halva nätterna för att sedan stiga upp tidigt på morgnarna. Nej det får bli ändrig på det Martina. Nu ska jag i alla fall sova. ha en fin natt!

Martina


borta bra men hemma bäst

Hejhej har varit hos mamma i drygt en vecka nu. Kom tillbaka till pappa idag, det var trevligt! Ska nog träffa jenny senare, hon kom hem från sthlm idag, och det verkade som om hon hade haft det väldigt bra...
I alla fall, jag var på kryssning med mamma, petra, niklas, min kusin och hennes mamma +3 kompisar till dem, det var i alla fall mycket trevligt. Men är dock väldigt trött nu, tror jaghar sovit för mycket nu när jag kom hem, över 12 timmar och det är för mycket för mig. Jag kan sova som mest 7-8 timmar för att det ska vara lagom för mig, annars blir jag övertrött eller trött för att jag har sovit för lite. Men det ordnar sig nog, hah!!

Just nu sitter jag och bloggar i min säng medans jag väntar på att maten ska bli klar, det blir grillad flöskfile, potatis, sallad och sås, MUMS JA! Det är riktigt gott. Men känner att jag börjar tröttna på grillat nu, det har blivit lite mycket, men man får ju aldrig nog av det förän man har grillad alldeles för mycket, okerj nu vet jag inte hur jag skrev. Nu ropar pappa att det är mat så nu ska jag äta sen drar jag vidare till Jenny, hörs senare ikväll eller imorgon. Ha en fin kväll!

Martina

Jessica Alba...

Mja. Jessica alba är så jäkla snygg, en av dem som jag faktiskt tycker ser riktigt bra ut.








PUSSSS!




Onsdag!

Tjenare, idag är det onsdag, veckan har gått skapligt fort tycker jag. Gick upp klockan nio idag, tidigt för att vara Martina. Varför jag gick upp så tidigt var för att jag var tvungen att åka in till stan och hämta min mobil och jag lovar att idag så hade den faktiskt kommit, jäkligt tur för dem ska jag säga. Men i alla fall, hämtade min käre telefon sen åkte vi och hmtade några grejer som mamma hade beställt till bilden. Ja, jag har inte hunnit gjort så mycket mer idag mer än att duschat en lång och varm dusch när jag kom hem, det var mycket skönt! Nu ska jag klä på mig och äta något, börjar bli hungrig. Men jag tycker att ni ska kolla in denna sida först, mycket bra sida. ha en fin dag!

Martina



http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=1537

Hos en kär vän.

Nu sitter jag hos Nardin, vi har nyss ätit sju jäkla mycket glass som ingen annan människa skulle orka äta. Usch vad jag mår illa just nu, hah!! men jag får väl skylla mig själv, Gott var det till en början i alla fall! de ska ni veta. Jag har precis skrivit ett sött litet meddelande till Nardin i hennes lilla bok, fast det får ej läsas förän jag åkt hem :D hihi, busis som jag är!! Om ni vill veta så handlar meddelandet om min barndom som tjock, mycket intressant läsning ska ni veta...

Nyss ringde min bror om att han inte hade någon nyckel in till tha house, så jag är så illa tvungen att rycka in och låsa upp till han, så jag ska ta och bege mig hem en liten sväng. Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll! Puss på er!


Martina

regniga dagar

Ja, usch det är så himla tråkigt med regniga dagar, fast det är rätt skönt ändå. Det är så man känner att man inte behöver göra så mycket, det är då man kan krypa ner under sitt stora duntäcke och bara mysa framför en film, det är det bästa, speciellt om man är twå!

Jag har inte tänkt på det så mycket, men det är ju så att snart är ju sommarlovet slut och skolan sätter igång igen, uscha! Detta sommarlov har verkligen gått på tok för fort, eller vad tycker ni? Men man har ju fått en hel del saker gjort, och det är ju bra!!

Jag har: varit i london, varit i danmark, varit på båtsemester med min vännina Jenny Frank och jobbat sen på torsdag åker jag på kryssning med mamma, får väl se hur det blir då!!
Usch, tanken på att skolan snart börjar får mig att bli riktigt jäkla depprimerad. Man skulle ha lov året om tycker man ju, men så roligt får man väl inte ha de. Nej, nu ska jag inte gnälla nå mer om skolan. Guud vad roligt det ska bli att börja i 2:an, jag ska plugga aset av mig, HAH! De kan ni ge er på!

Jag har kommit på att jag lägger typ aldrig upp bilder i min blogg, eller jo ibland gör jag det, fast det är ytterst sällan ska jag säga. Men jag är inte en sådan som tar en massa kort och lägger ut, för jag tar nästan aldrig kort över huvud taget. Nu vet ni det också, hah!! Skulle egentligen hänga med på bio idag, men jag känner att jag har ingen lust med det idag, fast samtidigt känner jag att jag vill hänga med i svängarna. Nu för tiden känns det som att jag har beslutsångest för vad jag än gör, hm det ordnar sig nog ska ni se. Nu ska jag i alla fall kila, ska lägga mig och vila ett tag.. ha en fin kväll! Puss på er.

Martina

Tisdag!

Idag vaknade jag av att Petra kom in och väckte mig, vaknade och gick upp i ganska hyffsad tid. Den vart väl kvart lver tio skulle jag tro, jo det var den. Nu har jag ätit frukost, klätt på mig och borstat tänderna så nu när mamma som är jäkligt seg är klar så drar vi in till stan, och idag hämtar jag min mobajlo! HÖHÖ. Kanske tar en tripp in på gina också, vill ha en tröja som finns där, men vi får se hur det blir med den saken. HAH!

Nu måste jag skynda, mamma är inte så seg ändå. Ha en fin dag!

Martina

äntligeen!

Jo, nu är det faktiskt så att imorgon ska jag hämta min mobil. Dem sa måndag, men jag väntade en dag extra för säkerhetsskull, hah!! Imorgon ska i alla fall jag och mamma åka in till stan och hämta min mobil, sen kanske vi kollar runt lite på stan efteråt, jag kom på att jag måste köpa nya kollegiblock. Min vän Sofia hade köpt några coola block som det stod "school is cool" på, haha, dem verkade gryma. Kanske ska satsa på dem. HAHA, nej men vi får se vad jag hittar :) Måste också köpa mig en loggbok eller en kalender så att jag håller reda på alla prov och läxor som vi har, det vore väl ganska så smart, well?

Idag var jag som sagt på kalas, det bjöds på smörgåstårta och klasskaka till efterrätt, det var mums vill jag lova! På torsdag åker jag också på kryssning, mycket trevligt måste jag väl ändå säga :)

Nej nu måste jag sova så att jag kommer upp imorgon, måste upp i bra tid så man får någonting gjort under dagen.. ha en fin kväll och sov så gott!

Martina

Måndag!

Usch vilken seg dag. Sov hos Jenny till idag. Vi gick inte och lade oss förän klockan var efter 3, och när jag vaknade idag kände jag att det ända jag ville var att ligga kvar i sängen och sova bort hela dagen, men det gick ikke. Ska nämligen på kalajs, kusin fyller 18. Grattis får man väl ta och säga!

Igår i alla fall. Jenny vart så jäkla sugen på räkor bara sådär lixom och jag vart sugen på brieost. Så vi bestämde oss för att vi skulle äta ostbricka på kvällen, vi tog moppen och åkte och hanlade saker. Åh gud det är ju så gudomligt gott, skulle kunna äta hur mycket som helst av det, men det är mycket mycket kalorier i denna ost, hah! Men det stoppade inte oss från att äta.. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord... som vanligt sen satt vi och pratade i hennes rum halva natten. Ja, när jag umgås med Jenny så kan vi träffas utan att göra något speciellt, vi kan ses och sen sitter vi bara och pratar sen åker jag hem.. det är så skönt att ha det så!! Okej, jag vet inte hur jag kom in på de här. Men i alla fall.

Ikväll får vi se vad som händer, kanske stannar hemma och tar det lungt för att imorgon åka till Ikea med mamma och sedan vidare och hämta min nya mobil, senare på kvällen kanske jag far till Jenny en sväng :) Det visar sig vad som händer.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen måste jag hinna packa också, för innan klockan 3 kommer mamma och hämtar mig och min syster så jag får ta och lägga på en rem nu. Ha en fin dag!

Martina 

Söndag!

Vaknade runt 1 idag, sköönt att sova ut. Fast jag tror jag vaknade ett antal gånger före de också, men det är inget som jag minns, det känns bara som om jag gjorde det!! Det var trevligt igår i alla fall tycker jag.

Idag ska jag nog ta en sväng till min vännina Jenny, det var ett tag sedan vi sågs nu, så idag vänder jag näsan mot Bårgåsund, hö-hö! Men först ska jag duscha, äta och klä på mig för det har jag faktiskt inte gjort, hah!
Jag hoppas att ni hade en mycket trevlig kväll igår. Har inte så mycket att säga eftersom jag berättat typ allt ;P Men lägger nog upp någon liten bild från igår kanske.

Vi hörs, ha en riktigt fin dag!

Martina


Okej, det går inte att lägga upp några bilder, det är något krångel! För göra ett försök senare tror jag.. :)


hej och håe

Det är full fart här, vi har kollat på roliga klipp på youtube. Grymt skoj. Hinner inte skriva så långa inlägg idag, utan det blir många och korta i sället för långa och få. Men det går nog minst lika bra :) Alla är så glada och så jäkla fulla, hah! Men det är roligt, känns som jag ätit hela dagen så nu mår jag sjukt illa, hah!!

Jaja, nej om man skulle fortsätta att vara lite social så vore nog det bra, hah. Tror jag hörde någon från köket som sade:" vart tog martina vägen?" hah, ja dte är väl lika bra att jag skyndar mig dig innan dem kommer hit och bär mig dit. Jag bloggar nog inget mer idag, för jag är jäkligt trött och efter denna brakfest ska jag hoppa i sängen på än gång. Så det blir inget mer bloggande idag.. Men jag hoppas att ni får en fin kväll för de ska jag ha :) Bilder kommer imorgon eller när jag orkar lägga upp dem!

Martina

lite för översocial?

ja precis, just nu känner jag mig en aning översocial. Jag går runt och serverar likör och kaffe och tårta och så. Det känns sjukt socialt. HAHA!! Tänkte bara att jag skulle sitta och prata med allt folk och inte göra ett handtag, men istället så får jag gå runt och fylla å kaffe hos alla, och fylla på likör. Det känns ju inte lite översocialt :) Okej, på ett sätt känns det som om jag överdriver, men vatusan, någon gång ska man få göra det också...

Nu ska jag fortsätta därute. Ha de fint :)

Martina

lördag

Idag är det kalas för pappa och bm, yes! Trevligt. Igår var det menat att Sofia och jag skulle dra in till stan och fika/äta mat. Vi träffade på Anna och Malin på stationen så det vart att hänga på dem i stället, vi hade inget annat för oss så vi tänkte att vi väl på dem då. Jag vet inte vad man ska säga om kvällen, lite blandade känslor, hah. Men jag tycker allt att vi kunde satsa på en hemmakväll med film och en jävla massa godis. Men nu vart det som det vart, jag hade ganska trevligt ändå:)

Nej, nu har det kommit en del folk så nu måste jag gå och vara lite social, hah! Hur skulle de se ut om jag sitter här vid datorn? Just nu känner jag mig inte social för 5 öre. Men vi hörs senare. Ha en fin dag!

Martina


RSS 2.0