härliga dag

Nu vart det plötsligt sämre väder ute, det mörknade och det började att regna, orka och blixtra. Inte bra, inte bra! Men det ser ut att ha lugnat ner sig lite granna nu. Får hoppas på mycket sol imorgon istället!

I alla fall det har varit en grymt soft dag idag. Jag har inte gjort ett piss. Vaknade upp, käkade brunsh, duschade, klädde på mig, gled in till stan med bm och handlade. Känns härligt, har verkligen njutit av denna dag, och det känns allt annat än dåligt. Imorgon får vi se vad som händer. Vi får folk hit redan imorgon, men det gör inte mig något för jag ska sova ut läääänge läänge imorgon. Jenny kom hem idaaaag som sagt, kanske gliider iväg till henne imorgon en sväng, men det återstår att se.
På Söndag åker bästaste älsklingsvän Sofia iväg till Gotland i en vecka, nu är det din tur att lämna mig för en härlig solsemester på härliga Gotland, gonna miss yo bäjbi. Jag hoppas du får det så jävla skönt, för det är du värd. Okej? det låter som om du åker typ imorgon, fast så är ju inte fallet. Det är ju faktiskt hela 3 dagar kvar :) En stor puss på dig min älskade! Du betyder så mycket.

Nej, nu ska jag kolla runt lite sen ska jag alldelles strax gå och lägga mig! Ni får ha en fin kväll gott folk för de ska jag ha!

Martina


händer ikvällish?

jag kom nyss hem från staden, var där och skulle hämta min mobil, men tror ni den har kommit eller? Nej, det var väl självaste fan. Nu måste jag vänta ända till måndag. Usch. Är det något som jag verkligen hatar så är det att vänta på en massa saker hit och dit. Men man får väl leva med det :) Efter besöket hos The phone house så åkte jag och min plastmorsa till Ica maxi för att handla till partyt på lördag. Pappa fyller nämligen år och sen ska vi i släkten fira Britt marie som fyller år. Det ska bli trevligt..
Nu har jag ingenting planerat, verkligen ingenting. Känner mig rastlös med tanke på hur mycket jag har haft att göra under de senaste veckorna. Har ju varit borta var och varannan dag känns det som, och så är det nog också, vad jag kan minnas i alla fall...

Eftersom Sofia ska måla ballkongen idag så får väl jag sysselsätta mig med något annat. Jenny kommer ju hem idag förresten. KUL :D Kanske ska dra till henne en sväng? Det låter väl som en bra idé :)

Nu är jag sjukt sugen på något att äta, usch vad jag ska äta hela tiden, haha!  Alltid ska jag ha något att äta eller tugga på, så är det när man är tjock och jag behöver mycket mat:) Nej där försökte jag bara leka lite rolig, men i själva verket var det där inte roligt på något sätt. Och det är ju bra att jag är medveten om det själv också. Nu ska jag kiiiilaaaaaa...


Martina

torsdag

jag vaknade idag i en asvarm säng, usch hatar att vakna på mornarna och det är alldelles varmt, inte undra på jag har ju för tusan tuntäcket i min säng fortfarande, har inte orkat att byta. Men det är snart höst så det är ingen idé att börja krångla med de nu :)

Alldeles strax ska jag ringa och höra om min telefon har kommit, har den inte gjort det så blir jag sur, det blir alltid så att den kommr typ 20 veckor senare än vad den egentligen ska...
Men att det är fint väder gör en ju på bättre humör, så jag kommer ju inte deppa ihop helt om den inte kommer idag, ja. Nej nu ska jag ta och klä på mig och duscha en sväng. Ha en fin dag!

Martina

onsdag!

Nu har jag köpt min mobil, får den dock inte förän imorgon, ska in och hämta den om den har kommit fram, men det ordnar sig ska ni se. Det är lika fint väder idag som alla andra dagar, så nu ska jag dra ut och sola tänkte jag! Man måste passa på medans solen är framme. Vi hörs! Puss

Martina

älskar livet

jag har konstaterat att jag älskar livet, i alla fall nu på sommaren. Allt känns så bra och man har ingenting att begränsa sig till, man behöver inte oroa sig för när man ska lägga sig så att man ska orka upp dagen därpå eller om man har pluggat tillräckligt till provet, ni hör ju själv hur det låter. Livet är helt underbart just nu!

jag kom nyss hem från Sofia min vän, vi har inte gjort så mycket. Malin var där och jag skulle egentligen färga håret, men Sofia och Malin övertygade mig om att jag inte skulle göra det eftersom det skulle slita så mycket mer på mitt hår. Först inne på Ica när vi stod och kollade på hårfärger tyckte vi inte att det fanns några snygga färger så vi drog till Coop och kikade, struntade i alla fall i att köpa hårfärg som sagt. Köpte istället: en mango, en loka, godisnappar och en 200-grammare till chockadkaka, ja bättra på fettet lite. Det måste man göra var och varannan dag nu eftersom det är sommar och grejer, men nu känner man sig i alla fall påladdad igen efter lite candy in tha stomack :) haha! Känns bättre att kombinera godiset med lite mango däremellan...

Imorgon är det onsdag och då ska jag nog hänga med pappa in till stan och köpa mig en ny mobil, det behöver jag! Jag köper en likadan som förra gången, jag tycker om det... Efter det får vi se vad som händer. Har ont i halsen, fast det kanske bara är något jag inbillar mig för på sommaren kan man ju inte vara sjuk, jo vi konstaterar att det bara är något jag inbillar mig. Är trött och funderar på att snart gå cih lägga mig så jag orkar upp imorgon, det blir en hård dag trots att jag inte har planerat så särskillt mycket att göra imorgon... Men det ordnar sig alltid ska ni se!

Nej snart slocknar jag här mitt framför datorn om jag fortsätter att skriver mer, men vi hörs väl imorgon! Ha en fin kväll allesammans!

tisdag

tisdag idag, och det beryder att min låtsasmorsa fyller år, japp! Trevligt. Just nu har hennes två jobbarkompisar kommit, det skulle komma en hel rös med folk på eftermiddagen sade hon, men så vaknar jag halv 12 med att det redan har kommit en massa folk. Jaja, nu är jag i alla fall uppe, har käkat smörgåstårta till frulle och tårta till efterrätt, haha gott var det.
Idag ska jag vara social eftersom vi har främmande senare på eftermiddagen ska jag som sagt träffa Sofiaa... mycket roligt... Om solen fortfarande är uppe så ska vi någ sola och bada, men vi får se annars blir det sanda någon dag :)

Måste bara säga att jag har aldrig sovit så bra i min säng som jag gjort idag, fifan det var så skönt att somna direkt när man lade sig i sängen sen vakna upp på ett strålande humör dock lite senare än vad jag hade tänkt mig, men det gör inget. Solen skiner och vädret är så jävla bra så de ka inte bli bättre, plus att jag ska köpa ny mobil imorgon..

Jag kommer inte ihåg om jag berättade i förra inlägget att jag tappade min en dagars nya mobil i vattnet på sjön. Så himmla klantigt av mig så de inte är sant, haha. Lite komiskt var det ju också att det skulle bli just denna dte kunde lika bra varit min gammla och fula mobil, men ska köpa mig en ny på Onsdag, då drar pappa och jag in till stan i think, det blir nog en likadan som den jag tappade i vattnet, den var riktigt bra!

Nu ska jag gå och vara lite social, känner mig grymt folkskygg när jag sitter här, hahaha! Ha det så bra, och ha en fin dag!

måndag

hejhej, nu är jag hemma från båtresan med min kära vänninna :) det har varit mycket trevligt och roande att vara ute på sjön vill jag lova. Man blir mycket brun och det är ju också väldigt roligt. Vi åkte förra tisdagen och idag kom jag hem. Jenny och hennes familj är kvar ute på vattnet. Men jag var tvungen att åka hem idag pga att min låtsasmamma fyllet år imorgon men jag förstår inte vad jag ska göra hemma, jaja det kan ju alltid vara lite pjoligt att vara hemma när ens platsmamma fyller :) mihihi!

Skönt att vara hemma ändå, blivit mycket resande nu på sistonde men hellre att ha något att göra än att bara gå runt på ett sommarlov och inte göra någonting, yes. I morgon ska jag i alla fall gå upp i lagom tid får ju massa främmande och så, senare på eftermiddagen träffar jag nog Soffan, puss på dig! mycket angenämnt :)

Nu ska jag förflytta mig till sängen, orkar inte sitta på denna stenhårda stol längre, får nästan träsmak i arslet. Det är icke skönt vill jag lova. Bättre att sitta i en mjuk och skön säng

Nu ska jag fortsätta att kolla runt lite på internet. Vi hörs alla glada!



bååtresa..

Ja, nu är det så att jag ska ut på en liten semester igen men min väninna jenny:) det ska bli skoj. Så jag kommer inte skriva blogg på någon veckan tyvärr... haha,

Idag har jag fått en ny mobil av min snälla far, tack tack tack! den är brun och vit och är jättevacker. Senare på eftermiddagen kom Sofia förbi (hon är här nu men ska strax åka hem :( ) och jag ska fara iväg till Jenny min vän. Vi ska kolla på SATC  :D älska satc! <3 satc in my heart.

Nej nu ska min sofia åka hem, måste ta förväl av henne. Ses om en vecka om jag inte hinner upppdatera innan.:


Ha en fin kväll allaesammans, för jag ska ha en riktigt trevlig vecka :D PUSSSS!


hejhej!

Nu har jag vaknat, klätt på mig och ätit. Sitter här vid datorn som vanligt.. funderar på att dra till min väninna Jenny ett tag eftersom att vi bestämde det igår, och då får det helt enkelt bli så...
Det är inte så fint väder ute idag, det ser ut som att det ska börja regna när som helst, och nu började det att regna ;P haha..

I alla fall. I danmark var vädret i alla fall inte på topp, det blåste och regnade typ jämt. Så man kunde inte sola eller bada, men på torsdagen och fredagen då passade et sig att solen skulle komma fram. Det vart riktigt varmt och skönt. 

Okej, dagarna vart långa så jag orkar verkligen inte srkiva dem in i minsta detalj. Men det var i alla fall skönt att komma bort en sväng, hihi. Men skönare var det att komma hem. Men man vart ju inte riktigt brun som en pepparkaka som man hade tänkt sig, men mina pigment gör nog att jag inte kan bli så brun.
Men på återseende, nu ska jag gå och göra något vettigt! haha! 

Ha en fin dag! puss 


hem ljuva hem!

Nu är jag hemma och ska inte iväg ett skit mer i sommar mer än kanske till sthlm med jenny:D de ska bli super tycker jag! haha. Jag funderar starkt på att dra till Jenny nu en sväng, saknar denna brud sjukt mycket. Ska iväg til henne nu. Berättar mer om Danmark imorgon eller något :)

Ni får ha en fin kväll. PUSS PÅ ER!

ses om en vecka jao

ja nu ska jag sova, ska upp senare kvart i 6 imorgon. Och för att jag ska orka upp så måste jag sova nu, undra hur det ska gå i och med att jag typ har vändit på dygnet rätt rejält. Men Martina ska fixa det :) Hinner inte blogga något imorgon innan jag drar, kommer vara supertrött och en massa så jag kommer not enbart klä på mig sätta mig borsta tänderna sätta mig i ilen och trycka in lurarna i öronen och lyssna på min mp3 vägen till Götet.


Men vi hörs. Ha en bra vecka för de ska jag ha, komma hem brun som en pepparkakka, hahaha! hejdå!

fredag

tjenare bloggen, nu är jag hemma från turen till eskilstuna. Det var mycket trevligt att umgås med mina systrar. Jag kom hem med ett linne som min syster köpte till mig, sen köpte jag själv ett par gråa cityshorts och ett par hörlurar med fetaste basen jao. ar på väg att köpa en ipod, men kände att haf var tvungen att hålla igen med pengarna lite nu eftersom jag ska till sthlm senare denna månad. Men var bra sugen på att köpa den, men det får bli en annan gång. Alldeles strax ska jag packa, har inte ens börjat att tänka på vad jag ska ha med mig, äh det  visar sig nog ska ni se.

Mirr rum ser ut som ett slagfält nu, och det beror inte bara på mig utan att min syster har kastat in typ 30 ton kläder i min säng också. jaja, får ta och fixa de vid ett senare tillfälle.

Ska kila nu, måste börja fixa lite. Men ni får ha en fin kväll..

hejdå!

Mot eskile

Jappjapp, nu drar jag. Och nedladdanet med Step up vart ju inte så lyckat om man säger så, typ haövfärdig fastän jag laddade hem hela filmen. Alltså när man ska sätta på filmen så kommer det ljud fram och precis som om det är en film som spelas, men det är ingen bild. Utan det är bara en sådan bild som när man lyssnar på musik :S undra hur de kan komma sig. Jaja, men de får vi lösa sen. ha en fin dag!

Hejdå.

halloj

Sofia åkte nyss hem, skulle egentligen blivit en film. Men den hade integ blivit klar så det gick inte, men det får bli en annan gång :) Måste verkligen sova nu, ska upp tidigt imorgon, klockan 8. Ska till Tuna park med mina systrar, deni! ;) Men ni får ha en fin kväll!

hejdå


solen har återvänt

japp, idag har det varit jättebra väder, dock har jag inte bloggat idag någonting. Men jag hann inte därför att jag gick upp och skulle till stan och jag hann inte sätta på datorn tyvärr. Sen kon jag hem från mamma för ungefär en halvtimme sedan. Men nu är jag här. Jag hittade en bikini, shorts och 2 linnen i stan idag. Det duger för mig idag. Ska ju följa med min syster till Tuna Park imorgon, men hittar jag ingenting speciellt om inte något som jag verkligen verkligen vill ha då köpet jag ju de, men annars får det vara.

Funderar också på att åka en sväng till min väninna Jenny senare när jag ätit och så också, vi får se. Måste börja packa också, för snart åker vi ju till Danmark. Ska bli så sjukt skönt. :)

Hoppas att det blir lika härligt väder imorgon som det var idag. Det gillar vi :) Nu ska jag äta grillad kyckling, ris och currysås, MUMS!

Hejhej...

kåmpiz, hej

Nu har jag kommit he, eller har varit hemma ett tag. Men min bror har varit här, så snackade med han lite ock så, det var trevligt. Han åker till Gotland imorgon, soft. Men det blir ju sweet för mig också, för jag drar ju på lördag... igen! Skönt på ett vis, men kommer sakna mina låmpizar Sofia och Jenny och dem andra också..

Nu kommer i alla fall lite pics på mina things som jag köpte i London, allt är dock inte med pga att vissa saker är i tvätten.



En blå tuklänning, 4 par trosor varav ett par gav jag till Jenny, 5 örhängen,
en boddybutter, en London tjocktröja, en halsduk, en brun väska,
en blå tröja (är ej med på bilden).

Ja det var nog de, skärpet glömde jag men de kommer på nästa bild. Orkade inte lägga i ordning alla saker igen, så jag tog kort på skärpet tillsammans med klänningen på nästa bild istället.


Yes, jag älskar klänningen mycket, skärpet är inte heller så dumt.


Nej, nu ska jag sova. Ska upp i bra tid imorgon,  ska till stan med min vän Sofia. Behöver köpa in en ny bikini, ett par shorts, en top och ett par nya hörlurar...

Ha en fin kväll. Hejdå!





drar nu!

Nu drar jag iväg, kommer hem någon gång efter halv nio.
Förresten håller jag på och kollar resor, det finns väl några som verkar bra. Men ibland önskar man verkligen att man var en förmögen kvinna, men icke!! Får se hur det blir, jag är såå sugen på att resa! Så jävla kul skulle det vara.

Hörs sen. Hejdå!

onsdag

hejhej bloggen, vaknade för en kvart sen, har ätit gröt haha som jag aldrig brukar göra. Men det smakade helt okej med lite sylt i. Jaja, och hur tjock känner man sig inte nu när pappa och bm är på väg och hämtar pizza mitt upp i allt? Men som sagt, man lever bara en gång.. Pizza är gott!
Idag är det soligt och varmt ute, nästan så man skulle lägga sig på gräsmattan och sola, fast nej det ska jag ju göra hela nästa vecka så jag får hitta på någonting annat tills jag ska iväg på bilkursen, hehe.

Vad kan man göra en onsdag på ett sommarlov? Ja det finns nog inte så mycket att välja på utan man få ta intiativet själv och komma på något som man kan göra, enklare än så är det inte. Imorgon blir det i alla fall stan med Sofia, senare på eftermiddagen så åker jag och min syster hem till mamma på ett besök :) Det ska bli trevligt!
Sen på torsdag så åler jag, Petra och min syster till Tuna Park. Det ska också bli mycket trevligt, var ett tag sedan jag var där, men det blir nog bra..
Nackdelen med att jag ska gå och ränna runt på ett shoppingcentrum är att jag alltid köper saker som jag egentligen inte behöver, och på så vis så försvinner ju mina pengar på nolltid, det är en dålig vana som jag har... Men jag ska skärpa mig!

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen kommer fader hem med pizza som jag ska sätta mig ute i solen och käka, MUMS!

Ses senare, förresten måste lägga upp en klänning som jag köpte i London också lite senare... så jävla snygg...

Hejdå

eviga nattblogg

kom hem för ett tag sedan, har varit ute ocg gått med Sofia, och det var skönt, det var inte alls kallt ute. Jag som drog på mig halvduk och leggings under mjukisbyxorna och allt, men jag trode faktiskt att det inte var någon värme ute. Men man kan ju ha fel ibland, haha! Ack så fel det vart.

Imorgon är det Onsdag och då ska jag och pappa på körkortskurs, det ska bli skönt att ha den gjord så att man kan börja övningsköra någon gång i år. Men snart så, då är ni ute på farliga vägar, för så kommer jag. Nej jag skoja, jag kommer nog klara det där galant ska ni se, men frågan är den om pappa och jag kommer komma överens där fram i sätet, det är en sak som återstår att se.. haha.

Jag är riktigt trött trött trött, så jag ska nog gå och lägga mig nu. Tror jag ska upp tidigt imorgon om jag orkar och gå ut och gå. Jag får ställa klockan och om jag inte orkar stiga upp så tänker jag stillsamt lägga mig ner igen och somna om. Ja så får det bli, sedan efter jag har gått tänker jag äta frulle. Bättre kan det inte bli.

Ska lägga mig nu. Ha en fin natt! Hejdå

tisdag

Jag kom hem från stadne för ett tag sedan, vi växlade pengar, handlade och åt glass. Nu sitter jag här och lyssnarpå musik, har nyss lagt in bilderna från London på datorn också, dock är det inte alls många bilder, men några fåtal i alla fall. Så det är bara att kolla på. haha. Senare i kväll ska jag träffa Nardin, vi ska käka pirre, är sjukt sugen på de, trots att jag tryckt i mig alla minichipspåsarna och tobleronen så får det lov att bli en pizza idag. haha.

Man kanske ska börja tänka på att packa igen? För snart drar man iväg till lite varnare bredgrader eller vad man ska säga, haha. Nej men vi ska i alla fall åka till Danmark nu, på lördag drar vi. Klockan 6 på morgonen r vi tvygna att börja åka till Göteboerg. Man skulle ju behöva en ny bikini faktiskt, det är ju bra om man har en sådan om man hade tänkt sola och bada, eller vad säger ni? Jag vill antingen ha en brun eller en vit har jag bestämt mig för, hittade en fast den köpte min syster, den jäveln! ;P haha. Nej men jag får helt enkelt hitta någon annan, för vi kan ju inte vara lika på alla stället. Det skulle ju vara lite komiskt om vi kom med samma kläder också, hehe! Jaja, får samla mod och titta på torsdag istället :D

Okej, nu ska jag fortsätta och kolla runt lite på bloggarna. Men lägger ut lite bilder nu också. Ha en fin kväll. Hejdå!




Jag och syster, jag var dock astrött...


Vackra du, jag älskar dig!


Det fanns mycket fina blommisar och...


zöta hästisar.. haha!


Dock inte så många bilder, men man tager vad man haver brukar man ju säga. Ska kila nu,


hejhejhej


Godmorgon

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan, jag har nyss ätit frukost och nu sitter jag här. Jag funderar på om jag ska hänga med in till stan och försöka hitta en ny bikini? Fast vet inte om jag har någon lust med det idag, kanske tar det på torsdag då jag drar in till stan en vända med Sofia. Fast vi får se hur det blir, beslutsångest, yes!

Idag är det i alla fall bättre väder än vad det var igår. Detär ju skönt det i alla fall.

Just nu sitter jag och lyssnar på caligula, jag lovar att det är en jävligt skön låt. Fifan.. man blir så glad av den låten. Jag blir helt hysterisk glad! jag ska väl inte överdriva allt för mycket nu men bra är den i alla fall.

Det vart nämligen så att jag drar in till stan, ska växla lite pengar till danmark, och lägga in lite pengar ppå mitt konto, sen får vi se om jag hittar någon bikini.
Ska kila nu. Ha en fin dag. Hejdå

blogg på blogg

ojoj vart lite tårta på tårta nu, 2 bloggar på nästan bara 1 timme. Inte dåligt, hehe, nej men hade inget att göra så jag var tvungen att skriva en blogg.

Ska i alla fall sova nu, för att klockan börjar bli mycket och jag är sjukt trött. Ny dag imorgon, får som sagt se vad som händer då!

Ha de fint. hejdå

tjo och chim

kom hem från sofia för ett tag sedan, nu sitter jag här och håller på och ska kolla på en film. Fast vet ej om jag orkar för jag är ganska trött och jag håller på och somnar. Idag har det varit en chill dag, bara tagit det lungt osv. I morgon vet jag faktiskt inte vad som händer, jag tar dagen som den kommer.

Det sägs att imorgon skulle det inte vara så bra väder, men sen på onsdag skulle det bli upp mot en 20-25 grader. Det är väl helt okej ;D Jag skulle ju inte tacka nej till om det blev 25-30 grader heller...

Jag har kommit fram till att jag vill verkligen resa utomlands. Jag skulle egentligen hängt med Jenny till Spanien, men hela resan skulle gått på kanske en 10 000kr plus att jag ska ha en massa fickpengar också, och då skulle hela min lön gå ut till det och jag skulle inte ha ett öre kvar, det kändes ju lite surt. Men all inclusive skulle ju inte sitta fel. Men man kanske kan åka iväg någonstans i höst tänkte Sofia och jag, vi kollade på priserna och dem var inte så skyhöga. Fast vi får se hur det blir med det, och vad pappa säger om det. Men de får vi helt enkelt ta vid ett annat tillfälle. Jag ville i alla fall jättegärna hänga med till Spanien, men sicken otur att man inte är så rik som man önskar att man kunde vara.. AJAJ!

Nu ska jag fortsätta att kolla filmen, eller kanske kolla resor för nöjes skull, fast då blir man bara mer sugen och frestad på att åka, och det är inte en bra idé tycker jag.

Ha en fin kväll. Hejdå!

promenad i regnet?

jag känner för att ta en promenad i regnet oavsätt om jag blir genomblöt, det låter helt knäppt men det är faktiskt inget som hindrar mig från de just nu. Det brukar alltid vara just regnet som hindrar än men inte för mig denna gång, såå det får nog bli en promenad. Ska också höra med Sofia.

Nu blir det ändrade planer, ska åka hem till Sofia en sväng. Hon städar sitt rum, och jag ska nog se till att det blir ordenkligt gjort när jag kommer dit. mohahaha. Jag skojja bara, det där gör hon nog så bra själv ska ni se. Men nej, nu blir det att röra sig till Sofia, trots att regnet öser ner... Skriver senare gott folk.

Ha en trevlig dag! Hejdå

måndag

vaknade rätt tidigt idag eftersom jag la mig ganska tidigt igår. Har nyss ätit och sitter nu och väntar på att en film ska bli klar...
Jag har lust att köpa en ny mobil idag, eftersom den jag har är en gammal och ful som knappt går att ringa med längre, så jag vill köpa en ny bättre modell, fast de vette tusan om det blir idag. Kanske ska ringa och höra med mamma om hon har lust att hänga med eftersom det är lite knasigt mellan father och mig. Men vi får se hur det blir :) Hade nämligen tänkt att lägga in lite pengar på mitt sparkonto också, annars kan jag lova er att mina sommarjobbspengar är slut innon 2 veckor.. För mig finns det inga gränser när det gäller pengar, otur är väl det. Men jag lär mig någon gång också ;P En ny mobil ska jag ha i alla fall.

Nu ska jag ringa till mami, hörs! hej

söndag.

Det är söndag idag, och jag är trött. Håller på och laddar ner en film som jag någon gång ikväll ska titta på, om den hinner bli klar förstårs. Den heter Definitely Maybe. Den verkar bra. Ska snart ta mig något att äta också..

Var hos Jenny och hämtade min cykel idag, sen cyklade jag hem. Fifan de va ganska jobbigt eftersom jag hade motvind och sen går min cykel så jävla sakta, men men de får man leva med helt enkelt. Är i alla fall hemma nu och det är ju bra jue. 
Imoron är det ju måndag, har ingen aning om vad som händer då. Hm, jag tar dagen som den kommer helt enkelt, det är väl de bästa sättet? höhö.

Har faktiskt inget mer att skriva. Hejdå


nu är jag hemma!

hejhejhej, nu är jag hemma. Skönt är väl de. :D haha. Har köpt en massa saker. haha ni ska bara veta. I alla fall ska käka snart sen ska jag vidare till jenny, om jag kommer dit på något sett, min moppe är sönder så jag kan inte åka dit med den. Men vi får väl hoppas på att hon fnner lite bensin till sinmoppe:) nej nu har jag faktiskt inte tid at skriva mer. Men jag skiver mer om vad vi gjorde och så vid ett senare tillfälle. Ha de bra. Hejdå!

Jenny Johansson Frank - lördag

Idag är det lördag, och det betyder att bästa martina kommer hem från sin London resa. Hoppas hon har hatf en bra resa med mkt shopping osv, men det tror jag minsann :)

Jag åkte hem till Alexandra igår, vi drog in till powermeet och kollade lite på bilar osv.. Käkade donken i Wasa och så köpte jag nytt vattenpipa-kol. Så drog jag och alexandra hem till henne och rökte lite pipa. Det var trevligt, sen på kvällen så käkade vi pizza också! Gottigotti :)

Idag vet jag inte vad som händer. Martina kommer ju hem, men när vet jag ej? Kanske träffar henne idag eller imorgon eller nått, vi får se helt enkelt.

Jag är jättesugen på att åka ut med båten nu, supersugen! :)

Nej, ska fråga alexandra om jag kan få låna hennes dusch nu, ha det så bra!! /Jenny



Här är jag dårå.. Rökandes på vattenpipan

Jenny Johansson Frank

Jaha, där ser man! Andra inlägget bara idag, känner mig lite stolt nästan, heh skoja. Sitter och lyssnar på min gud, Ulf Lundell. Han har vart min stora idol enda sen jag var liten. Han är bäst helt enkelt.

Idag har jag vart nere vid båten, men jag vart inte kvar där så länge för Robin och Wiktoria kom. Så då hängde jag med dom till kiosken. Sen drog jag hem till mig och dom fortsatte hem till robin och käkade. Nu vet jag inte vad jag ska göra rikrigt? Hm, vi får se. Tror det blir att bara ta det lugnt och spela lite gitarr i kväll. Ska skriva ut massa nya låtar från internet så jag har nått nytt och fräscht att spela. Är så himla trött på mina böcker och tidigare utskrivna papper, så nu ska jag se om jag hittar nått nytt och kul.

Imorgon blir det att vara med alexandra inne i stan på Powermeet(en?!).. Nu blir det nog inga mer inlägg för idag, så om vi inte hörs så får ni ha en trevlig kväll! 

vad kan man säga om bilden: Jag vill på båtsemester nu!! bilden är ett ihopklipp från förra årets båt-tur :)

Vi hörs! Jenny


Jenny Johansson Frank

Jaha, då har jag fått uppgiften att "gästblogga" lite. Vi får se hur det går, jag hinner inte blogga lika mycket som Martina brukar göra. Men någon enstaka gång ska jag allt försöka hinna med. Jag får iallafall hoppas att Martina har det bra i London, haha! Jag skickade ett brev till henne idag, vad det stod tänker jag banne mig inte avslöja, heh.

Jag sitter och lyssnar på Amy Macdonalds supermysiga låt "This is life", gud vad jag gillar dne låten. Lyssna själva: http://youtube.com/watch?v=c6MRYLWJb1o

Nej, jag ska hoppa in i duschen nu, för Alice, Mamma, Wilma och jag ska gå ner till båten och fika och bada :) Jihoo!!
Ha  det så bra/Jenny




Här är då jag som lyckligast, hah!! (På skolavslutningen i ettan)

nu åker jag :)

nu ska jag åka, vi hörs jenny om du läser det här ;D Puss på er! hahaha, jenny du kan ju alltid gästblogga if you want to do it! :D

hejdå!

arg och stressad!!

Jag är så jäkla arg! Jag skulle lyfta upp en typ säng på övervåningen som hade stått i mitt rum... för det första så sade jag till min lptsasmamma att det var en grej som hade åkit bort från sängen, det enda jag fick till svar var:" ja men den ska nog på någonstand där", men hon hjäpte mig tametusan inte, hon bara gick runt i huset och grejade med sitt shit. Då blev jag riktigt sur, så jag sket i att laga den där jäkla sängen utan jag lät det bara vara. Sen skulle jag gå upp med sängen, då så ser hon att sängen är jättetung att jag inte orkar lyfta upp den för trappan, och att jag typ tappar den hela tiden. Hon går bara förbi och tittar, till slut blev jag så jävla arg att jag slänge sänghelvetet i trappjäveln (haha ursäkt uttrycket). Hon ba: "men du kan väl be om hjälp och hitala dit" Om hon ser att jag har problem då brukar man väl vafan hjälpa.
På råga på allt så gjorde jag illa foten och det är ju på grund av henne. Men strunt samma. Nu ska jag inte bara ta upp det negativa utan det finns ju faktiskt posetiva things också här i världen...

Idag åker jag ju faktiskt, om tre och en halv timme går flyget, så nu måste jag duscha och klä på mig, annars blir jag mer stressad än vad jag redan är. Tror att pappa skulle köpa någon grej också, så jag lär ju skynda mig. Men vi hörs väl måste kila nu!!

Hejdå!! 

the day before.

Ja, nu har jag fixat klart alla sakerna jag ska ha med mig. Dock inte så mycket eftersom jag inte ska vara borta så länge, men det är faktiskt ganska ovanligt för att vara mig för jag brukar ju packa ner mycket mera kläder än vad som behövs. Men denna gång anpassade jag mig faktiskt riktigt bra. Nog om det, det är ju faktist första gången jag reser utomlands och jag har inte resfeber. Just nu känns det som om jag inte kommer få de, fast det är säkert bara något man säger. Imorgon när jag sitter på flygplatsen eller i bilen på väg till flygplatsen så kommer den komma, det är jag alldeles säker på. Men det ska bli roligt som fan att komma bort... det behöver jag. Jag får vara glad att jag inte behöver gå upp klockan 4-5 på morgonen eller något, de skulle jag inte klara av. Och då skulle jag deffenitivt inte sitta här nu, då skulle jag ligga och sova för drygt 3 timmar sen ungefär. Men kommer väl gå upp vid en 10 kanske, det blir perfa eftersom flyget går 15.10, (jag sa fel till dig jenny) men 15.10 i alla fall.. SOFT! Har ju laddat in massa nya låtar i min mp3 nu också, dock är min mp3 typ sönder men jag får väl hoppas så jäkla mycket på att den håller hela resan i alla fall, skulle verkligen behöva köpa en ny men det får vänta ett tag. Men man får väl hoppas på att jag inte störtar eller något, för de vore väl förjävligt...

no, de här går inte. Ska kila! Hejdå..


london tomorrow.

Imorgon är det onsdag, det betyder att då åker vi till London. Det ska bli mycket roligt tycker jag:D Håller på och packar och fixar litegranna, är trött och sliten. Men ska sova extra tidigt idag. Fast fröst ska jag åka till Jenny en sväng till tror jag trots att jag kommit hem från henne idag, men de gör ingenting..

Som sagt, jag kom hem från Jenny idag. Sov kvar hos henne från i går till idag. Hade mycket trevligt. Och det är ju sådan tur att vädret håller på och vända igen, hello sunshine. Dem sa att det skulle bli soligt imorgon (onsdag) då jag åker iväg. Vi får hoppas att det är fin fint väder när jag kommer tillbaka. I alla fall, vi gjorde inte så mycket igår. Vi var i stan och köpte lite grejer. Jag köpte bland annat 3 sjalar, en klänning, hörlurar, 2 par örhängen och ett par skor. Vi käkade också i stan, det vart kinamat, de smakade så jäkla bra i alla fall när man var så hungrig som vi var... Jenny köpte 3 sjalar tror jag?! Ja i alla fall, vi tog en fika och tog tåget hem där det spöregnade. När vi kom hem till mig i hallsta så lämnade jag bara av mina grejer sen drog vi vidare hem till Jenny. Jenny skulle köpa mp3 av robban så vi drog dit och så. Det var trevligt. Sen gick vi vidare hem till Jenny eftersom hon skulle keka, pirre kekade hon och även jag. Vilken dag, först kinamat sen pirre, de kan inte bli bättre.. HÖHÖ.  Efter det så tror jag faktiskt att vi chillade på jennys rum, ja de va nice. Men det vart för varmt efter en stund så vi gick ut på en liten promenix, med Isa på köpet till och med (eller hur man säger). Det var ovanligt varmt för att vara just denna dag eftersom det hade regnat hela dagen typ. Men det var varmt i vilket fall som helst.. Det vart kallt efter en stund då bestämde vi oss för att gå in och kolla på film, vad filmen hette kommer jag tyvärr inte ihåg, har sjukt dåligt minne måste jag be och få berätta. Men den var bra. Klockan vart halv 3 och vi gick hem till Jenny och sleepade. Skön kväll!

Vaknade idag upp hemma hos Jenny, var tvungen att åka hem på en gång för att fixa i ordning lite things här hemma. Det gick fort, och nu sitter jag här och ska alldeles strax gå ut och käka jordgubbar med glass, sen vill jag nog åka till Jenny en sväng till som jag sa... Ja, det får helt enkelt bli så..

Ska kila nu, men ni får ha det så bra... Hejdå!



haha, bilden!!

RSS 2.0