Norrköping, dag två ;)

hejhalå!

Kom nyss hem från stan, köpte en liten present till "presenttärningsspelet", är dock inte klar riktigt ;) Ikväll ska vi kolla på Idol, äta tacos, köra presentspelet och chilla, rätt nice! Imorgon blir det bio, en riktig shoppingrunda och lite mat på stan.. Bättre kan det nog inte bli? Nej.. Nu måste jag fixa klart min present, blir spännande att se vad dom andra har köpt för nått, hehe. Hej så länge!

Norrköping

Goddag!

Nu har vi kommit fram, det gick bra! Vi har inte hunnit med att göra så mycket men det blir väl mera lajbans sen? Hittils så har vi kollat på film, vart på ÖB och ätit pannkakor, det var gott!

Idag så ska Jenny visa mig alla deras gangastah-kvarter, det kommer bli oerhört spännande. Efter det blir det en vända ner på stan för att kolla in läget lite granna. Annars så är det väl inget mer planerat idag.
Idag på tåget så satt det en hög chilenare och flörtade med Jenny, han hade en rosa mössa som slutade strax ovanför öronen, han verkade lite halvmysko.. Snackade med tågets fönster osv?! Haha, annars var han helt okej ändå ;) Nu ska jag kila, ta hand om er!

Fullt upp idag.

Ja faktiskt så jag har haft fullt upp idag. Eller nästan i alla fall. Jag har i alla fall glömt bort att blogga idag, hah! Har tänkt på det lite då och då men just när jag tänkt på att blogga så har jag varit upptagen med något annat.
Vad jag har städat idag. Har dammsugat hela huset, dammat, vattnat blommorna och slutligen så har jag faktiskt nyss bakat en äppelkaka. Hoppas att den smakar bra. Dock hinner jag inte smaka dem pga att jag åker hem till Jenny redan idag eftersom tåget går så tidigt imorgon.

Jag har i alla fall packat klart väskan nu och städat mitt rum. Usch, får ångest om jag inte städar innan jag ska åka iväg någonstans, men nu är det gjort. Tack och lov! Ja hörrni, jag börjar faktiskt också bli lika nervös som Jenny angående den där tågbiljetten. Haha, jag har ännu inte köpt någon. Pappa är så seg, eller så är det jag som måste påminna honom. Nej. Men han kommer faktiskt hem när som helst, då MÅSTE jag köpa den där biljetten. Fast jag har säkert nådan otur att dem är slut eller något. Fast nej, det får inte ske!

Jag glömde bort att jag inte vattnat blommorna i mitt rum. Bäst jag gör det nu medans jag kommer ihåg det, annars är det lätt hänt att jag glömmer bort det, men sånt är livet!
Nu ska jag kila. Måste kolla apfelstrudeln. Ta hand om varandra och ha ett trevigt lov, för de ska fanimej jag ha, gangstah here we come, wohoow!!


pussi





Då var denna tisdag slut..

Ja, dags för mig att sova tror jag. Är så jäkla trött. Får ta nya tag imorgon, för då är det onsdag! Bara en dag kvar till Norrköping då, yay here we come, gangsta! Ni får sova så gott. Sköt om er!


Mätt och belåten.

Fyfasiken vad jag har ätit. Jag var ju och kollade jacka här i  Hallsta efter en jacka. Men jag var nästan säker på att jag inte skulle hitta någon och det gjorde jag inte heller.
PÅ hemvägen så tänkte jag att jag skulle åka förbi mamma en sväng, och det gjorde jag. Väl där så sade hon att dem skulle åka in till stan med Petra och markus (mina syskon). Hon frågade om jag ville hänga med och jag tänkte att jag har ju inget annat för mig så jag kan ju lika gärna hänga med in till stan. Inne i stan så handlade min syster en massa kläder och vi käkade. Jag var så jäkla velig, jag viste inte vad jag skulle ta. Typisk beslutsångest, men det stod mellan kycklingsallad eller bakpotatisen. Det vart bakpotatis med smögenröra och grönsaker, how good? Jag vart proppmätt, så jäkla gott var det, fy satan! Så när vi hade ätit klart och började gå så fick jag håll efter kanske 20 meter. Sjukt, men det är sant. hah! Nu är vi i alla fall hemma och jag är trött. Men konstigt nog så har jag haft svårt att sova flera dagar i rad. Det kanske är för att jag är van att gå upp tidigt på morgonen och sedan gå och lägga mig tidigt. yaya!

Snart blir det att köpa biljetter till Norrköpingresan. Pappa sitter just nu mittemot mig och håller på med den andra datan, inte vet jag vad han sysslar med, men någonting gör han. Får ta och säga till han annars lär jag ju inte kunna köpa några tickets idag. Men det ska jag nog fixa förr eller senare. Håll ut Martina!



Ny dag, nya möjligheter!

Godmorgon! Jag har nyss vaknat och ätit frukost. Jag upptäckte idag när jag vaknade att jag hade glömt att ställa om väckarklockan. För när jag vaknade så visade den 10.56, och jag fick panik. För jag hatar att vakna alldeles för sent, jag får svårt att sova på kvällen då. Men sådan tur var så hade jag bara glömt att ställa tillbaka klockan eller ställa fram eller vad man nu gjorde. Så klockan är nu 10.15. Ganska bra tid ändå!

Hade tänkt att kolla en till film, men hittar ingen bra som jag vill se. Så det blir ingen film. Chillar här vid datorn istället. På eftermiddagen hade jag tänkt att inviga mina nya skor som jag köpte igår, vart ett par svarta stövlar. Jag ska åka och hälsa på farmor en stund. Det var länge sedan så jag tycker att det börjar bli dags. Jag menar, imorgon hinner jag ju inte göra det för då måste jag fixa och dona med mina saker till Nrkpg då jag drar till Jenny redan imorgon. Vi vill försöka att slippa all stress och allt krångel, plus att vi ska åka så tidigt som klockan 09.44 på torsdagsmorgonen. Då är det ju bättre om jag sover hos henne en natt först och sedan tar vi bussen tillsammans till tågstationen.
Då kan man käka på stan, ta en kaffe och chilla. Då kan man ju liksom kolla läget. Jaja, mer om de sen!

Ihhh, det är bara 2 dagar kvar nu!! wohooa! :D Det ska bli så roligt, vill verkligen åka härifrån, har tröttnat på att dag in och dag ut köra samma rutiner som alltid. Men nu ska vi ge oss ut på andra äventyr. HAH! Det blir nize.

Nu tills dte roligaste man gör när man sitter vid datorn. Läsa alla bloggar såklart, har en mängd bloggar som jag brukar läsa! Ta hand om er!

pussi


Farmor, den bästa som finns.. <3

Höstskor.

Sen är det ju också det här med höstskor. Jag har inte ens köpt mig ett par, utan jag traskar fortfarande runt i ett par svarta tygskor bland annta. Men ett par stövlar vill jag ha till hösten i alla fall, ett par höga och bekväma stövlar. Jag hittade ett par snygga stövlar på skopunkten. Ett par svarta och ett par bruna. Samma sko fast i olika färger.


Antingen den färgen...




eller den. Jag kan inte riktigt bestämma mig. Det ordnar sig, har några andra skor som jag tycker om också. Men vi får se vad jag kommer hem med. Ska i alla flal åka iväg med pappa och kolla idag. Han skulle vist till stan, så jag hänger på han när han ändå ska iväg. Sedan får vi se vad och om jag kommer hem med någonting!

hej så länge.


Måndag.

Då var det måndag igen och lika glad är jag för det. För det är ju nämligen lov denna vecka och det betyder ingen skola. Jag har ätit frukost för en stund sedan. Och det vart äl lite senare än vad jag hade tänkt mig. Men så blir det ibland. Höh!

Jag har inga planer för dagen. Det enda jag vet att jag ska göra är att jag ska köpa mig en ny vinterjacka. Annars så tänkte jag mest ta det lungt och sätta på en film. Måste ju ladda upp inför Norrköping jue, Jenny and me become gangsta :) höh, softilation! Det ska bli riktigt kul.

Jag har ingenting att skriva om idag. För jag har redan skrivit om allt som man kan skriva om. Så jag får väl gå och tänka ut något att skriva ellrt något, haha! Nej, detta vart ett för jävla tråkigt inlägg så jag ska lägga av ni. hej

Imorgon är det (inte) skola.

Kollade nyss på ensam mamma söker. Det är faktiskt bra tycker jag. Nu är jag liite trött och funderar på om jag ska gå och lägga mig! För jag har bestämt mig att jag ska gå upp i bra tid imorgon så att jag hinner äta en riktig frukost och njuta av den. Det var länge sedan jag upplevde en lång och härlig frukost. Känns sorgligt, men det är så sant som det kan bli...

Borstat tänderna och fixat mig inför sängen har jag också gjort. Så det är ju skönt att man har det gjort. Funderar på om jag ska förflytta mig från denna stol till sängen istället. Låter som om det vore mycket skönare än att sitta här och pina sig genom kvällen!

Söndag.

Tjena!

Jag hade en mycket trevlig kväll igår hos min bästa vän Jenny. Vi åt fläskfilé, kroketter, sallad och sås. Det var asgott, bra lagat älskade Jenny. Själv stod jag typ bara och kollade på. haha! som vanligt. Vi kollade i alla fall på stjärnor på is och chillade. Bara tog det lungt liksom. Det var soft. Vi hade inte umgåts sedan Måndagen så det var 5 dagar emellan. Men det var nog bara bra att det var ett litet uppehåll. För då är det mycket roligare att träffas nästa gång.

Imorgon ska vi köpa biljetter till Norrköping. Jag längtar som fan. Vi har redan bestämt att vi ska kolla på bio på fredag eller på lördag, och inte nog med det så har vi till och med bestämt vilken bio vi ska kolla på. Och det blir "Låt den rätte komma in", vi får se om den är bra. Men när vi såg på trailern så verkade den vara asbra så vi får väl hoppas på att den är lika bra som den verkade. Sedan har vi inte bestämt något mer som vi ska göra. Men v tar väl dagen som den kommer helt enkelt. Skönt att inte behöva bestämma en massa saker i förväg..

Vad händer annars idag då? Jag har inga planer för dagen. Jag ska ta en lång och varm dusch i alla fall för jag är genomfrusen. Sedan ska jag väl inte göra så mycket. Det blir en lugn ikväll ikväll..
Imorgon ska jag i alla fall köpa en vinterjacka, som jag sa. En varm som man verkligen inte fryser i. Sedan ska jag möta upp Jenny på stan för att köpa tågbiljetterna. Det är ju bättre att vi köper dem tillsammans så att allt blir rätt istället för att vi köper på tu man hand, då kanske det blir en massa krångel.

Fyfasiken vilken tråkig söndageftermiddag. Jag vill begrava mig under täcket och sova bort hela eftermiddagen! BLÄ.



Lördag.

God morgon! Jag vaknade nyss av att pappa förde ett jävla oväsen. Men det var bara bra, för snart får vi främmande och jag känner att jag måste vara uppe i tid.
Usch var jag inte har någon lust att sitta vid datorn idag, jag tror att jag ska stänga av datorn helt och håller idag. En datorfri dag helt enkelt! Skulle vara soft.

Idag är det i alla fall dopkalas här hemma för min syster Petra som döpte sig i onsdags. Det kommer lite folk hit så ska vi käka smörgåstårta osv. Sedan när det är över så drar jag hem till Jenny. Vi ska laga mat och hare nice.. Det kommer bli super!
Imorgon ska jag in till stan och köpa mitt ett par nya skor och en räjäl vinterjacka som man ej behöver frysa i som jag gjorde förra året. Ja, jag gjorde ju det stora misstaget att köpa en isckefodrad jacka, och det var ju inte lite dumt av mig. Men detta år så ska jag köpa en riktigt varm och som är fodrad. Sedan har jag ing me rplaner för helgen. På måndag ska Jenny och jag i alla fall boka biljetterna till Norrköping, WOHOOW! Kommer bli fett nice.

Nu ska jag duscha, och sedan lägga en ögonmask. Jag har aldrig i hela mitt liv gjort det. Men jag ska väl prova och se vad det är för något. Ha en bra lördag!

pussi

YÄY!

Kom nyss hem från skolan. Nu har jag ett helt lov framför mig som jag kan se fram emot, känns gött! Vad gör jag annars en fredag som denna? Jo, jag lyssnar väle på lite musik och tare chill. Ska nog sova en sväng, är ganska så trött. Sedan ska jag äta pizza, pappi ska köpa.. Det ska bli gott! Är faktiskt sugen på det, och de är ju bra! Undra vart pappa är, har inte sett till han. Äsch, han är säkert och handlar..

Nej om man skulle börja plugga nu då.. haha! jag skoja! Jag tror jag ska lägga min mobil på laddning och sedan kolla vad det finns för gottis i kylen... om det finns något det vill säga! Sedan ska jag sooova. Är döhungrig och det har ju sina anledningar. Idag när jag skulle käka fisk i skolan så åt jag som vanligt, sedan hämtade jag en liten bit fisk till. Och tror ni fan inte att jag tuggar på en del av en ryggrad eller? Jag måste säga att det är nog det äckligaste jag gjort i hela mitt jävla liv. BLÄ! snuskigt var det och jag fick spykänsla. hörs sen!

pussi

Fredag.

Hejhej. Sitter i skolan och har näthandel. Idag ska vi lämna in den där skissen som jag satt och gjorde hela eftermiddagen och kvällen igår och det har jag gjort nu. Så idag blir det inlämning, kul! Jag vill bara att denna dag ska ta slut så man kan få åka hem och känna att det är lov, pizza på det blire!

Idag blir det inte en sådan jobbig dag. Alla dagar är lugna om man inte har IV-val, för då blir dagarna extremt jobbigt. men idag blire inget IV-val. Har småföretagande, praktisk marknadsgföring och sedan någon lektion till som jag inte minns vad det är. höh.

Nu ska vi börja med något nytt på näthandeln så jag ska väl sluta att skriva och istället koncentera mig på denna lektion. Hörs sen!

pussi 

Fenito..

Nu är jag klar med näthandel och nu är det Fenito med plugget för en vecka eller sådär. SOFT! Nu behöver jag inte tänka mer på det. Nu lägger jag det bakom mig och blickar framåt.
 
Imorgon är det fredag, alltså sista dagen på denna vecka. Sedan är det helg, och lov för den delen! Det blir väl inte at göra så mycket speciellt i helgen mer än att jag ska umgås med Jenny på Lördag, hennes lillesyster skulle vist inte vara hemma så då blir det Jenny och jag då. Men det är ju lika trevligt det! Det är dopkalas på lördag också eller vad man ska kalla det. I stället för att ha det sent på en onsdagskväll som inte är så nödvändigt så ska vi ta det nu på lörsag istället, och min kära lilla syster kommer att få en massa doppresenter precis som jag fick. Kul. Det är väl de som händer på lördag. Just ja, imorgon ska jag umgås med Sofia också. Vi ska göra något riktigt kul. Det var riktigt länge sedan man gjorde något kul, så man får ju hoppas på att vi är påhittiga denna gång...

Teven är det som gäller nu, sedan ska jag sova! Har dock sovmorgon imorgon. Men kan vara bra att komma i säng i tid för de. But we will see vad som händer!

pussi

If i where a boy

Shit, det är redan torsdag och denna vecka har verkligen gått asfors. Och det är jag glad för.

Eftersom vi bara hade en lektion idag och slutade klockan 09.40 så bestämde jag och några tjejer i klassen att vi skulle dra och bada, eller rättare sagt motionssimma. Och det gjorde vi. Så jag kom nyss hem från simminingen, vi tog en sub efter också. Så jävla gott måste jag säga, så nu är jag mätt. Det är godare än donken... nästan. Det gick bra att simma. Vi simmade kanske 700 meter. Men det känns bra, då har man gjort någon nytta idag i alla fall. För jag vet hur lite det skulle bli gjort om jag skulle dragit hem direkt efter skolan. Glad att jag inte gjorde det och istället tog en simtur. Man kanske ska börja med det varje tosrdag på håltimmen!? Varför inte liksom, man har ju ändå inget för sig då...

Nåja, nu är jag i alla fall hemma och känner att det fortfarande kliar på kroppen efter det där kloret som fastnar på kroppen efter man badat, det kliar så ini helvete om man får säga så, även fast jag duschade med duschkräm och allt på badet. Men man får väl ta en sväng till in i duschen ikväll annars lär jag ju klia sönder mig, höh! Jag ska kolla runt lite på olika bloggar nu och sedan ska jag plugga det allra sista på näthandeln. Känner verkligen att nu vill jag ha klart det här så jag kan få höstlov någon jävla gång.

Så... jag ska gå och sätta på lite kaffe och sedan ska jag gräva ner mig i dem där förbannade ritningarna igen. Well, få se vad det blir utav det där. Äsch, huvudsaken är att jag vet vad jag gör i alla fall, och det vet jag!

pussi


Onsdagkväll med dop och Sofia.

Då var dopet klart. Det gick utmärkt, men man såg bara henne stå och fnittra där framme. Sedan drog dem ner hennes huvud i vatten, sedan var hon döpt. Efter dopet bjöds det på fika. Marchipantårta (stavning?) och kaffe. Det var mycket gott för magen, välmehövligt.
Just nu sitter jag hemma hos sofia och softar, dricker kaffe och lyssnar på musik. Skulle väl egentligen behöva plugga, men vad tror ni händer? Jo, istället sitter man här och har det bra med bullar och kaffe och hela faderittan. Men ska väl ta tag i mitt liv och börja snart. Eller jag är nästan klar så jag ska bara kolla igenom, eller Sofia ska få kolla igenom (hon är proffs på att skriva) så att det ser bra ut. men jag slår vad om att det kommer vara 1000 saker som är fel eller som ser konstiga ut, men jag är van! haha.

Imorgon är det en kort dag. 08.00-09.40. Jag har bara en lektion Psykosocialt arbete, och vi har redovisning i grupp och inlämning av ett arbete som jag kämpar med för fullt. Sedan slytar jag efter det, och då ska jag ta på mig min bikini och bada med mina vänner, basta ska vi nog också göra. Det är inte så ofta man gör det nu för tiden, man har ju inte alls tid med sådant. Sedan tror jag att jag ska lägga mig i solariumet och sola en sväng. Sedan efter man badat och bastat så känner man sig ren och fräsch igen. Så kommer min dag se ut imorgon, hah! Och snart är denna vecka slut, fyfa-an vad skönt!

Nu ska jag börja med arbetet. Fast nej, nu är inte Sofia här uppe. Hon gick nämligen ner för att popa popcorn och värma nya bullar. Jag säger nog det. Hon bara göder och göder mig ända tills jag ser ut som en stor jävla boll. Hon kommer alltid upp med något mera. Som denna gång så skulle hon ner och hämta bullar då kommer hon i trapper och frågar om hon ska poppa pop corn. Kör på bara. Jag är gjord för att äta. Sedan kommer hon upp med: Popvorn, bullar och en jävla skål med äpplen. Vilken jävla kombo. Well, nu kom hon i alla fall! Får se om det blir något gjort. Hörs imorgon, för här lär jag väl sitta hela jävla kvällen!

pussi


Fin höstdag.

Goddagens!
Idag ska jag på dop, min syster på 14 bast är tvungen att döpa sig annars får hon inte konfirmera sig. Synd för henne, kul för mig! Jaja. annars vad gör jag en dag som denna? Har pluggat på näthandel som ska vara inlämnat före lovet, så måste köra på lite nu. Sedan har jag fixat med Psykosocialt arbete som ska vara klart imorgon och som ska redovisas i grupp. Mmm, kul! Jag får ta det med en nypa salt för snart är det LOOOOV!
Och som en bra start på detta lov så ska jag på lördag åka hem till Jenny som är hemma själv med sin syster så ska vi laga mat och ha det allmänt nice. Det kommer bli braoo! 

Nu ska jag drao och hitt på nåt kul, för sen ska jag på dop! deni.. Vi hörs sen va? hare så bra tills dess hörni:)

pussi

                              
                                                                                     PUSS!

blablabla

Höst, absolut den värsta årstiden.. på ett sätt! Men man kan ju se det på helt olika sätt.. Jag ser den i alla fall som en tråkig och delvis en depprimerande tid. Allt blir mörkare och det blir kallare när man kliver ut. Fast jag kan faktiskt hålla med om att hösten kan vara väldigt mysig vissa stunder ändå.

Det jag ser mest fram emot nu är när jag ska åka till Norrköping med Jenny. Ska bli otroligt skönt att spendera en stor del av tiden tillsammans med henne, någon som jag tycker om så innerligt, min bästa vän... Det  är också en sak som gör en på mycket bättre humör, att umgås med dem man tycker om bäst. De människor som gör mig glad! Tack gode gud för att det finns sådana människor, vad skulle jag annars göra?

Nej, annars ser jag på hösten som en jäkligt trist årstid. Det ska vara sommar och sol då man har något att glädja sig till. Exempelvis sommarlov och att kunna känna sig fri från skolan och inte behöva känna press från  alla äckliga läxjävlar. Precis såhär känner jag! fan för hösten.

Nu ska jag drömma mig bort bland mina älskade skolböcker som jag älskar så mycket. Vi hörs väl, annars får ni ha en bra kväll ute i höstkylan!

pussi

Måndag!

Hej bloggen.

Måndag och det vart ingen skola för mig idag. Eller jag skulle egentligen till skolan på engelskalektionen för att sedan göra klart ett arbete med Desiré men tror ni inte att jag är så jäkla dum i huvudet och bara glömmer bort att det ska vara klart till imorgon. Ja, ibland så är inte min hjärna i funktion. Så är det. Men ska plugga hemma nu isället, usch. Hatar mig själv när jag inte gör saker klart i tid. Dessutom var det ett grupparbete också. Men strunt samma, nu ska jag göra det hemma i alla fall. Det blir bra..Bara jag kommer i gång så.

Nej, nu ska jag pluggish. Ha en bra måndag så hörs vi kanske senare.

pussi




Jag tycker om er!
 

i am tired of this

jag är så trött på hela högen,
lämna mig i fred!


i´m so tired of this

jag är trött på hela högen, palla er.
lämna mig i fred!


Söndag.

Hejhej. Idag är det söndag. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på.
Imorgon är det i alla fall skola. Kul.. hejhej

pussi

En helt vanlig lördag.

Hallå där. Sitter här en helt vanlig lördag och lodar framför datorn med Sofia. Vi har inte så mycket annat för oss. Har tagit en kopp kaffe och chillat lite. Läsit en tidning och ätit godis. Ja, så som lördagar brukar se ut. Skulle egentligen åkt till Jenny idag, men min moppe krånglar och mamma hade ingen lust att skjutsa. Men vi ska umgås i veckan, det har vi lovat varandra, min lille gulleplutt och jag.
Man kanske ska ta ett glas vin och känna sig lite vuxen för en gångs skull. Ett glas vitt vin. Fast vi får se hur vi gör med den saken. Nu ska jag kila. Vi hörs imorgon gamle blogg!

pussi

Hallåaa.

Jag vaknade nyss. Och jag måste meddela att det var väldigt skönt att få sova ut. Det behövde jag från topp till tå eller vad man säger, hah! Idag är det lördag och jag måste ta tag i städningen på mitt rum, jag mår nästan dligt över att vara där. Nej, men känner att jag måste plocka med lite saker och så. Sedan ska mami och jag åka till stan en sväng, köpa ett nytt tangentbord efterom detta tangentbord är helt bakom flötet.

Sedan får vi se va jag gör och tar mig till. Någonting skoj blir det väl, det är ju lördag! Nåja, bäst att bärja med rummet i år. Ska snart käka också, ha en kanonlördag folk. Se you soon!

pussi 


Nu är det lördag.

Här sitter jag och typ ruttnar bort. Sofia åkte hem för ett tag sedan. Och vad gjorde vi då? Jo, vi åt, åt, åt och åter åt. Och tror ni vi gör något annat än att äta när vi umgås? Nä, eller inte vad jag kan minnas i alla fall. Känns som om vi äter konstant. Men så är det..

Just nu håller jag på och somnar. Tror jag ska ta en dusch, och bädda rent i min säng. Skulle vara så jävla skönt att lägga sig och sova i en nybäddad säng, men frågan är om jag orkat bädda? Jo, det gör jag, får helt enkelt försöka, lite får man allt offra sig.
Imorgon blir det nog en vända till stan också, tror att mamma snackade någonting om att vi skulle åka in. Hoppas det,är riktigt sugen på att kolla vad Västerås har att erbjuda. Sedan ska jag väl antingen umgås med Jenny eller Sofia. Vi får helt enkelt se hur det blir imorgon.

Nu ska jag duscha, bädda sängen och sedan sova. Skööönt! Se you tomorrow, och sov gott. Godnatt!

Fredag.

Denna veckodag har jag längtat till hela vecka. Och nu är det änsligen fredag. Dem är så jäkla bra på något sätt. Jag älskar helt enkelt fredagar, och lördagar. Fast fredagar kommer först.
Jag är nu hemma från skolan. Jag har nyss gjort pajdeg till pappa och Brittmarie och nu håller jag på och packar till mamma som jag ska till i helgen. Ska bli skönt! Jag är trött och ska sova en stund när jag kommer hem till mamma. Annars i helgen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, jag ska umgås med Sofia en sväng i alla fall. Sedan får vi se om jag hinner umgås med Jenny, det skulle vara rooligt. Jag behöver dig!

Usch fy, nu kommer det till det här packandet. Men jag har kommit på att jag inte behöver ha med mig så mycket saker därför att jag blir ju inte borta så länge. Det är tråkigt att packa och tråkigt att packa upp, men det är ju sånt man måste göra ibland.

Måste sätta lite fart nu, men vi kanske hörs senare alla gulliga. Ha en bra kväll!











Haha, bilder från skolan med mina älskade vänner =)

Har jag blivit en mediastjärna?!

Ska man säga tvstjärna, eller kanske mediastjärna. Vad skulle ni kalla det? Först så smsar får man sms konstant på mobilen dårå sedan så får man erbjudandet att vara med på radio. Min bästa väns radiokanal då som jag skulle medverka i, proffsig som tusan. Jag skulle besvara en fråga och så. Och inte nog med alla smsen och de gryma radiopratet. Utan tror ni inte att jag är med på TVn sen eller? På "du är vad du äter" för den delen... Ni kan inte ha missat mig (man såg mig knappt någonting, hahaha). Min vän Jenny var också med, så det var ju roligt för henne också tycker jag. Så det var väldigt roligt. Okej, jag kanske överdriver en gnutta. Men vafan, det är ju inte varje dag man är med på tv ju. Dock syntes jag inte så mycket men strunt samma, jag var där i alla fall...

Alldeles strax ska jag i alla fall hoppa till sängs. Har  iofs sovmorgon imorgon men det kan ju vara bra att komma i säng i tid. Men då är risken att jag får för mycket sömn och blir övertrött och försover mig... Precis som jag gjorde idag.. Undra hur jag ska bära mig åt!? Jag löser det här på något sätt. Bara jag får ta mig en funderare så ordnar det sig nog så småning om. Imorgon är det fredag och det kan verkligen inte bli bättre. Härliga, älskade fredagar, lovely! Nej, det blir sängen ändå... God natt!

Torsdag...

Tjolahopp. Ännu en dag av skolan har gått, och det börjar närma sig höstlov.
Idag försov jag mig. Vaknade klockan 07.00, fast jag egentligen skulle vaknat och gått upp runt 06.00. Så jag hann alltså inte med 07.30 tåget så det var bara för mig att ta nästa tåg som fick klockan 08.30. Så jag missade i princip hela psykosocialt arbete, men för mig gjorde det ingenting, för jag avskyr det ämnet. Igentligen var det inte ens värt att gå till skolan idag. För när jag kom till skolan var klockan ungefär 09.15 och så har vi håltimme i 4 timmar och sedan efter det en svenskalektion. Hur roligt är det liksom? Idag gick jag till skolan för en timmes lektion alltså, mycket värt måste jag säga.. Annars var väl skolan helt okej. Hade ett sju jävla sug efter godis, så det vart väl att ta en sväng förbi garamellfarbrorn med mina kära klasskamrater, jag i nuläget så känner jag att jag inte skulle tagit den där sista godisen ut påsen, för fy vad jag mår illa nu... Well, är hemma nu och ska alldeles strax åka iväg en sväng.

Men glöm inte att kolla du är vad du äter ikväll klockan 20.00. Jag är med där ikväll, roligt va?:D Nu måste jag kila, ha en trevlig dag.

pussi

God natt alla (läsare)!

Sova? Jatack. I en nybäddad säng också, kan det bli så mycket bättre?! Har en rätt skön dag imorgon. Har endast två lektioner men slutar ändå klockan 14.20 därför att vi har ungefär fyra timmars hål, såå drygt.. Men men, man får roa sig med något under tiden.
Trött trött trött. Nu ska jag slagga... dröm sött allihoppa så ses vi tomorrow everybody!

pussi


Capish?



I am starving (igen) och ska sån tur är snart äta igen. Det blir min älskade pasta med pesto idag. Brittmarie står och lagar i ordning det för att jag smet undan. Haha! Hade verkligen ingen lust att laga någon pasta idag. Vill bara sätta mig vid matbordet och äta, inget mer med det. Capish? Nu är det matdags, äntligen!! Ha en soft kväll. Här är en nice låt också om ni vill höra. hej så länge!

Onsdag!

Hejhej.

Hur mår ni idag? Jag mår bra! Jag hade mitt sista prov innan lovet idag som gick kanoners vettni, så det kanske är därför som det är extra bra idag. Också för att min bästa vän Jenny kom nyss. Mycket angenämt.
Jag har nyss damsugat mitt tum och bäddat om i sängen. Jag älskar nybäddade sängar så samtidigt som jag damsugade så tänkte jag att jag bäddar nog om min säng i samma veva. Så nu är det gjort. Done!
Lite senare ikväll får vi se vad som händer. Kanske träffar Sofia eftersom det var idag hon kom hem från den där elevrådsutbildningen och inte imorgon, så det var ju svinkul det också!

Jenny sa att jag skrev mera med min högra hand än med min vänstra hand när jag skrev på datorn. Det har jaf faktiskt inte lagt märke till, men när hon frågade så tog vi reda på det ocg jag skrev mera med höger hand. Ointressant att veta för er men jag kände för att skriva det. Så nu vet ni det också. Iintressant vetade om mig helt enkelt.

Jag ska gå och äta någonting med Jenny nu. Jag glömde ju mitt matkort hemma idag. Eller när jag var i skolan så trodde jag att  jag hade tappat bort det men så var inte fallet utan jag hade bara glömt det hemma. Bra är väl det för nu slipper jag ju i alla fall att köpa ett nytt matkort för 50 spänn. Okej inte världsmycket pengar men nu hittade jag i alla fall och det var bra. Nä, nu ska jag vara lite socia. hörs sen!

pussi

happyface

Jag vet inte vad jag ska skriva om i bloggen nu. Just nu så står faktiskt min tankeverksamhet helt still. Den har somnat för dagen. Gått och lagt sig! Jag känner också att just nu så skulle sömn betyda väldigt mycket för mig. Men engelskan, ENGELSKAN Martina FÖRFAN! Sätt fart, rappa på!! Jag vet ju att jag skulle plugga istället gör jag en massa annat. Martina, Martina, Martina. Shame on you. Nej, men ska jag vara ärlig så känner jag mig säker på engelskan (så säger jag bara, sedan går det skit på provet). Fast det är nog inte en dålig idé att plugga lite till så att man blir riktigt säker på engelskan som man så gärna pluggar. Jag ska ta mig i kragen och plugga lite nu innan jag somnar på denna osköna stol. Eller nej, det är nog ingen risk att man somnar på denna hårda stol, känns som en trästol fastän det är en datastol och datastolar brukar väl vara ganska mjuka?!?

För övrigt så har jag nyss kommit ur duschen. Kollade på det där programet S.O.S Familj. Det var bra. Vilken familj, typiska tonårsgirls som bara tjaffsar och bråkar med sin familj. Jag känner igen mig i det där. Men dem tiderna är förbi för länge sedan, höh. Och nu när vi ändå pratar om TV-program så ska jag ta och berätta att på Tosdag mina vänner, då ska jag vara med på tv. Både Jennys familjjag kommer att vara med på "du är vad du äter". Coolt va? Det tycker jag är asgrymt i alla fall. Men kolla då om ni har lust med det kanske, kan bli riktigt intressant.. Jag skiter i plugget nu! Min hjärna är inte i funktion och jag ska sova nu. Godnatt på er!


En låt!



Ja, jag har gjort mig ett försök på att ladda upp en låt. Med Victorias hjälp faktiskt. Tick tack. :D Nu återstår det bara att se om den funkar. Måste se om den gör det, lyssna i sånna fall!

Tisdag.

Goddagens!

Idag slutade jag skolan klockan halv 2 så jag tog 14.15-tåget hem. Hade inget IV-val idag så det var därför jag slutade extra tidigt, annars vet ni ju att tisdagar brukar vara asdryga och dödslånga, men idag slapp vi IV-valet för att vi skulle arbete hemma istället. Kom hem runt kvart i 3 då jag fixade i ordning varma mackor, var sjukt hungrig så då passade det alldeles utmärkt, sedan satte jag mig i sängen och läste en tidning. Jag höll på att somna för att jag var så jäkla trött... Men icke, för jag måste plugga imorgon har jag engelskaprov på do-omskrivningar. Och eftersom jag rent ut sagt suger på engelska så måste jag verkligen ta tag i det här och plugga så att allt sitter som det ska. Höh.

Appropå prov så har jag ju haft 1 redovisning och ett prov idag. Provet gick faktiskt bättre än förväntat medan redovisningen gick sämre. Är ingenting för redovisningar och för folkgrupper som man ska prata för. Nej det går inte, jag blir så nervös så jag tappar nästan bort de jag ska säga. Men det gick nog bra ändå ska ni se. Jag tog mig igenom redovisningen i alla fall och jag kollapsade inte eller något sånt, det var ju tursamt.

Då blir det att tagga till Engelskaprovet som är imorgon. Bara att börja läsa på meningarna. " The bird do not sing in the forest" etc. jaja, ska väl dra mig åt böckerna nu innan det blir för sent. Ikväll är det väl S.O.S. Familj på TV också? Missade det färra gången så jag ska se det idag... om jag kommer ihåg, för det verkade intressant. Well well. På återseende babes!

pussi

Nu vill jag ha höstlov!

Höstlovet är efterlängtat, yes, som fan! Längtar tills du och jag sitter där på en parkbänk eller något och bara har det bra. Njuter av höstlovet liksom. Hah! Kan inte bli bättre, dig tycker jag om mest älskade vän :*
Känner verkligen att jag måste ha en breake från skolan. För mycket just nu, kan inte koncentrera mig. Men de är så få veckor kvar, så jag står ut ;)

Har pluggat idag efter skolan. Och det har faktiskt gått ganska bra. Från att inte ha kunnat ett piss till att vara ganska säker på sin sak. Det är ju ganska bra. Men ska hoppa in i duschen nu och sedan fortsätta att plugga, känner att jag måste läsa igenom det några gånger innan jag lägger plugget åt sidan.
Sedan har jag skrivit klart svenskan också, det är ju skönt. Ska redovisa den imorgon. Sedan har jag bara engelskan kvar denna vecka, på onsdagen! Soft. Sen veckan därpå på torsdagen så har vi bara inlämning på våran analys i psykosocialt arbete.
Nu känns allt bra. Ska, duscha plugga och sedan sova så vi hörs imorgon igen. Ta hand om er!

pussi


Måndag.

Har kommit hem från skolan nu. Åhee, nu blir det att gräva ner sig i böckerna, har prov imorgon och jag får panik därför att jag kan ingenting. Praktisk marknadsföring. Det skulle ju vara sjukt om jag fick dåligt på det här provet. För på förra praktisk jag hade så gick det så jäkla bra, och om det nu helt plötsligt skulle gå hur dåligt som helst börjar jag ju undra. Men jag ska plugga röven av mig nu idag. Försöka att inte sitta vid datorn. Som om det skulle gå?! HAHA! Nej..
Jag är törstig också, så jag måste hämta något att dricka. Mja.

Eftersom jag slutade så tidigt idag så gick jag på stan med Sofia en sväng. Hon skulle shoppa litegranna. Det hon fick med sig hem var en grön mycket snygg tröja och en godispåse. Sötis! Och idag lämnar hos mig för att åka till Hudiksvall där hon ska åka på någon sorts elevrådsutbildning. Ja vet inte riktigt vad det heter men något i den stilen är det i alla fall. Hoppas att du får kul gullet, eller du kan ju inte läsa min blogg. Men om du råkar kunna det så får du ha det så bra!

Nu ska jag plugga Praktisk marknadsföring.


Godkväll!

Imorgon är det måndag igen, och det innebär en ny vecka. Härligt med nya veckor då man får uppleva dem härliga tisdagarna igen. :) Nej, ska inte snacka om dem det blir för uttjatat.
Ska sitta kvar i skolan och plugga imorgon med Desiré, för sitter jag hemma så får jag absolut inget gjort, det vet jag! Så att plugga i skolan är ju då ett bra alternativ.

Men ska jag komma upp till skolan och hinna göra mig i ordning imorgon bör jag dra och lägga mig nu, för klockan är snart 23.00 och imorgon börjar jag klockan 08.20 och det innebär att jag är tvungen att ta 07.30-tåget. Och då måste jag gå upp redan vid 06.00. Mm det är mycket roligt.. eller inte! Så nu ska jag sätta på mig sovtröjan och sova hade jag tänkt. men vi hörs imorgon efter plugget, vet inte riktigt när jag kommer hem eftersom jag ska stanna kvar på skolan och plugga lite Praktisk marknadsföring och engelska och svenska. Godnatt på er!

pussi

Då var det äntligen överstökat!

Nu har jag kommit hem. Intervjuen tog inte mer än 5 minuter. Haha, jag som hade förberett mig och trott att den skulle vara minst en halvtimme. Men tydligen inte. Och det var väl bra med tanke på att jag hatar att stå och prata inför folk som jag inte känner. Men det kändes inte så farligt ändå, och det var riktigt skönt att känna så...
Det gick i alla fall mycket bra och han sade att han tyckte att jag verkade trevlig och att han skulle höra av sig senare i veckan. Det var nämligen så att han hade 3 stycken till intervjuer nu efter mig. Och han sade att han skulle välja ut 2 stycken av alla 4.. Man får väl hoppas på det bästa! Nåja, nog pratat om det. Jag ska i alla fall ha mobilen till hands var eviga minut denna vecka, det kan ni skriva upp.

Nu ska jag plugga litegranna, jag kom på att jag har flera prov tills i veckan. Eller 2 prov och 2 inlämningar. Uscha!! Det tycker vi inte om heller. Men kör på bara!

hörs gott folk, ha en trevlig söndag! Det ska jag ha.

pussi 

A big day...

Jag kom nyss in. Har skjutsat hem Jenny för hon ska på brottarträning senare och jag ska ju också iväg på ett spännande möte. Nu ska jag snart slänga mig i duschen för jag fryster som satan, och jag hatar att frysa, det är bland det värsta jag vet. Sen kanske jag kollar på någon film eller så ska jag plugga lite granna för jag har prov på tisdag och i nuläget så fattar jag ingenting av det, vi har prov i praktisk marknadsföring. Men det ska nog gå bra ska ni se. :)

Nä, nu börjar jag bli allt för nervös. Jag ska gå och duscha nu, sedan lägga mig och kolla på en film i min varma sköna säng. Vi hörs senare.

pussi


Lördag=Pirogdag.

Hejsan allihoppa.
Jag har nyss ätit frulle, kände mig riktigt hungrig så då passade det bra med en macka med ost och paprika. Röd paprika ska det vara! Grön smakar skit, gul är okej och orange vet jag inte riktigt hur den smakar, typ som gul kanske? Jaja. Nog snackat om paprikajäveln nu.
Tidigare idag har jag hjälpt pappa att sätta i nya fänster och fy satan vad tunga dme var, dem vägde grymt myckeet, men jag är glad att jag inte tappade det i marken eller något, för då skulle hela mitt sparkonto vara åt helvete. Hah! Inte roligt.
Farmor och Malena är här, dem bakar piroger. Dem första plåten är i ugnen nu, så snart får man väl provsmaka den första.  Det ser jag fram emot!
Lite senare idag kommer Jenny hit. Hon har varit i Bålsta hos en kompis, sedan frågade hon om hon kunde komma hit. Och det fick hon ju såklart. 
Jag ska också hinna med att springa idag. Jag ska springa med Malena, höh! Får se hur det går, men först måste jag ju vänta på att maten i magen ska smälta, annars får jag ett sånt där äckligt håll som känns som om man får tusen knivstick i magen. Det vill man helst inte uppleva...

Just nu sitter jag alltså och väntar på att få springa, på att Jenny kommer och att dem där förbannade pirogerna ska bli klara. Dem tycks inte bli det. Ingen fart i ugnen vettni. Men det kommer nog ska ni se...
Ska gå ut i köket och se hur det går för dem. Ha en härlig lördag!

pussi


En mysig fredagkväll.

Hej!
ikväll är jag väldigt flottig. Det dryper fett om mig.
Jag ligger i Sofias säng och tittar på när hon målar tånaglarna. Det är mycket roande, sitter här och njuter av lukten från tånaglar. Det låter väl mumsigt? Tånaglar på en fredag, de hade man ju hoppats väldigt hårt på. Tänk att tånaglar kan göra en fredagkväll så perfektomento!

Funderar på vad man ska göra här näst. Något galet skulle ju sitta bra, men vet inte om vi har ork till det. Knappt så vi kunde pallra oss till affären som ligger ett stenkast bort. Ja, viket tragiskt liv. Vi kommer nog på något att göra, meb vad det blir får vi allt se. Det är en annan femma!!

Imorgon kommer i alla fall farmor och syster Malena för att vi ska bara piroger, MUMS! Älskar dem. De är alldeles speciella. Det är mos i dem. Smakar gudomligt gott!

Jag ber om ursäkt för denna sjuka blogg ikväll. Men är så uttråkad denna kväll och sedan är jag på dryghumör. Fast nej förresten, uttåkad är jag inte för jag sitter ju hemma hos min älskade Sodia. Du är bäst, i loove you!

Nej men gud. Nu får man ju reda på vem som åker ur idol! Måste se de. Hörs imorgon alla vänner! Ha en bra kväll.

pussi

Freedagg!.

Fredag idag, känns riktigt bra! Inte så bra väder, tyckte jag såg något regnstänk på fönsterrutan nyss, hoppas att det inte börjar att regna, det skulle ju vara förjävligt!
Jag har i alla fall nyss målat mina naglar röda. Köpte ett nytt nagellack idag, en nagelfil, en eyeliner och en foundation. Nu har jag shoppat klart och måste spara dem sista slantarna jag har kvar på mitt konto, hah! Om det ens finns några kvar, jaja. Om det finns några kvar så får de ligga på mitt konto..

Ikväll är inget planerat, de jag vet är att jag ska träffa Sofia sedan får vi se vad som händer. Jag vill göra något roligt. Det vill jag iofs hela tiden, men idag vill jag partaja eller något likande! Kanske en tripp in till västerås för att se om den där mystiske mannen sitter och väntar på Sofia och mig, eller nej jag glömde bort.. Har ju tagit fel på dagen, det är ju lördagar som han brukar sitta där. Eller har sett han en gång där så jag chansar på att han brukar sitta där varje lördag.
Det skulle i alla fall vara rätt komiskt om man träffade på han där igen någon dag.

Nu ropar Brittmarie att äggen kokade. Och jag som lovade att sätta på klockan på 6 minuter när dem hade börjat koka, men det hade jag ju såklart glömt bort. Så nu ropade hon på mig. Bäst att jag hjälper henne där ute med maten. Ha en trevlig fredagskväll!

pussi


Godnatt.

Jag ska gå och sova nu så att jag blir riktigt utvilad tills imorgon. Det skulle kännas bra att vakna helt pigg och fräsch någon gång. Jag vaknar nästan alltid med att jag är helt nyvaken och trött, och det går inte över under dagen utan den där tröttheten finns kvar hos mig hela dagen, det är därför jag är så trött nu på kvällen. Jag börjar klockan 09.30 imorgon om jag inte minns helt fel, skönt med en liten sovmorgon!
Fast innan jag går och lägger mig så måste jag bara berätta att idag på psykosocialt ömne så fick vi tillbaka proven vi gjorde för kanske 2 veckor sedan. Och jag sa ju alldeles säkert att jag viste att jag skulle få IG på det provet, men... jag ska berätta för er att jag lyckades faktiskt att få ett G på det provet. Det trode jag aldrig! Är nog världens lyckligaste nu som inte behöver gå och oroa mig över något omprov som måste göras eller att jag ska få IG i något ämne.  Det slipper jag. Fast detta år är ju inte slut än, så man vet ju aldrig. Men man får ju hoppas på det bästa.
Nu ska jag sova i min skööna säng, godnatt!


Måste få ur mig detta.

Ja. Jag måste få skriva av mig lite nu. Känner att jag behöver göra det!

Idag när jag och Sofia satt och kollade på olika konversationer insåg jag verkligen vilket svin jag har varit, och jag är glad att jag insett det nu, att jag insett det dåliga jag gjort. Vilken äcklig tid som har passerat. Den får mig att må illa, spyr när jag tänker på den, så jag vill helst inte tänka på den alls.
Förut var jag en äcklig människa som vart sur för det minsta lilla och jag trode att jag var något. Fast jag ville egentligen inte vara den Martina, men jag kunde tydligen inte sätta mina gränser utan jag lät mig bli påverkad av andra, det är illa. Riktigt jävla illa! Idag kan jag inte förstå att jag varit sån.. Och ni anar inte hur jäkla glad jag är som fattade att det jag gjorde inte var rätt, att det jag gjorde inte var bra. Jag var ju liksom ingenting bättre för att jag ändrade personlighet, tvärtom. jag blev någonting helt sämre.
Men det dåliga var att jag kom på det för sent att jag förändrats negativt. Jag skulle kommit på det innan allt började. Innan jag höll på att förlora dem bästa vännerna i världen. Jag är besviken på mig själv som lät det gå så långt. Jag borde väl ha litat mer på mina riktigt vänner än någon som bara ljuger och far med osanning? Men nej, det gjorde jag inte. Jag var så otroligt dum i huvudet. Hädan efter ska jag tänka mig för när jag gör något, för detta vill jag aldrig ska hända igen!

Du är en psykopat, ett äckel. Du är en vidrig fan som aldrig aldrig mer ska få komma in i mitt liv, aldrig vara min vän mer. Jag vill aldrig mer ha något gemensamt med dig!

Tack för att ni finns mina vänner. Ni är verkligen dem bästa i världen! Jag är så otroligt glad att jag har er, utan er skulle jag nog inte må så här bra, ni vet ju vilka ni är! Ni är allt och lite till, hoppas att ni vet det. <3 Er vill jag aldrig förlora!

Tjenare.

Hemma från skolan nu. Hade som sagt en väldigt kort dag idag, gick bara till 09.20. Jag har varit och handlat räksallad till maten. Ska käka korv med mos idag och pappa ville ha räksallad till så han frågade mig lite snällt om inte jag ville åka ner och köpa det till han. Och jag hade ändå inget annat för mig så vist åkte jag ner och köpte räksallad. Men nu är jag hemma, helt genomfrusen efter turen ner till affären.
Eftersom jag tappade min ena vante idag när jag skulle till tåget så hade jag tyvärr inga vantar att ha så det är därför jag typ är genomfrysen, men har i alla fall hittat vanten nu. Den låg vid min cykel vid stationen ungefär, fast hittade den inte förän jag kommit hem igen, hemt dyngblöt och dan. Inte så roligt att ha på sig den heller.
Vad händer idag då? Jo jag ska snart äta mat för jag är vrålhungrig sedan ska jag sätta igång med plugget igen. Eviga plugg, de står mig upp i halsen! Sedan ska jag iväg på ett ärende, efter de så ska jag möta Sofia och hon ska hjälpa mig litegranna. Och jag ska väl försöka att hjälpa henne, är inte lika duktig som henne i skolan så det bliroftast hon som får hjälpa mig, men jag brukar förhöra henne på franskaglosor, det är jag duktig på!
Och sist men inte minst så ska jag åka förbi Jenny en sväng, känner för det idag, och man vet aldrig vad Martina kan hitta på när hon är i farten?! HE HE.

Nu måste jag äta för annars avlider jag vilken minut som helst känner jag. Men jag skriver senare hörrni. ha en bra dag alla zöta...

pussi


Ben&Jerry.. MMM

Har tryckt i mig en hel B&J cheescake Brownie ikväll. Eller inte riktigt, familjen fick smaka också och de typ älskade det. Eller pappa gjorde det i alla fall far han åt upp min sista. Haha. Fast det gjorde inget för jag har ändå ätit upp nästan en hel burk, alltså en halv liter, det är hemskt, men det är så himmelskt gott, går knappt att motstå! Någon mer än jag som tycker B&J är en greate taste?
Men känner att jag måste dra ner på gottissakerna nu eftersom det blivit lite mycket på sista tiden.
Känns bra nu för jag har börjat skriva på både svenskan och psykosocialt arbete. Sofia ska få hjälpa mig med att kolla igenom lite så att det ser bra ut och så.
Annars har det varit en soft dag, pluggat lite som sagt umgåts med Sofia. Och snart ska jag bums i säng för jag börjar klockan 08.00 imorgon, och det är ju tråkigt men det roliga är ju att vi slutar klockan 09.40 direkt efter Psyksocialt arbete. Då blir det hem och plugga och sedan iväg för pillrenas skull. Snart är det fredag och det ska bli lika skönt som vanligt om inte skönare!? Fast ser verkligen inte fram emot nästa vecka, så helgen kan typ stanna på lördag eller något. haha! Nej, men nästa vecka är det fullt upp som sagt..

Sängen nästa, är alldeles för trött för att sitta här framför dumburken och inte göra någonting.. ni alla får sova så gott så syns vi ju imorgon igen. Godnatt och sov gott!

pussi


                 


Home and away.

Nu är jag hemma från skolan. Har setat och pluggat lite på min bokanalys som ska vara inne nästa vecka och på min svenska redovisning om en personlig sak. Jag tänkte att jag börjar skriva på två saker så känner jag i alla fall att jag har kommit igång. Och än så länge så går det superbra. Det är ju en riktigt bra barnbok jag lånat. Haha! Roliga bilder.

Snart ska jag åka iväg och möta upp Sofia på hennes skola sedan ska vi cykla till Hallsta järn för att jag ska göra ett litet inköp. Och nej, det är inga järnprylar eller något i den stilen utan det är en foundation. Svårt att tro men det är sant, dem har en liten hörna där dem säljer smink och liknande saker. Och det är ju bra att dem säljer sådant här i Hallsta över huvud taget eftersom Hallsta inte är så stort. Nog om det. Ska försöka plugga lite mera innan jag drar iväg. Se you later alligator.

pussi

Soft dag i skolan.

Jag sitter i skolan och börjar min andra lektion om tio minuter. Alltså klockan 11.00, det är ingen komplicerad lektion det är bara mentortid där man går igenom typ frånvaro och saker som kommer hända i skolan. Typ lediga dagar eller så. Sedan är det mat och jag håller på och svälter ihjäl. Jag gick upp för srnt idag så jag hann inte käka frukost. Well. Pluggeliplugga idag... eftersom jag slutar tidigt idag så hinner jag med att plugga både svenska och praktisk som är till tisdag. Om jag inte börjar idag så kommer jag inte att börja allt. Jag kommer bara att skjuta upp alla saker mer och mer och till slut sitter jag där, en dag före provet eller inlämningen och har knappt Börjat. Sedan sitter man där panikslagen hela natten och försöker att skriva ihop ett arbete som bara blir piss. Det är därför jag ska börja idag! Smart va?!

Nu ska jag börja gå till min lektion så att jag inte kommer för sent, det vore ju förjävligt ju.

Nu ringde Jenny också,, så nu ska jag sluta! Hörs hemma. ha en bra dag!

pussi


Mitt i smeten...

God afton!

Jag kom nyss hem från Jenny, att jag orkar hålla på och åka. Men måste man så måste man, höh!! Imorgon måste jag börja plugga. Vi har väldigt mycket till nästa vecka. Engelska prov, Praktisk Marknadsföring, Svenska redovisning och Psykosocialt arbete. Det kan inte bli en värre vecka. Ja, helgen får jag helt enkelt ägna åt en massa pluggeliplugg, trevligare än då kan det ju inte bli väl!? Jag lånade i alla fall en bok av Jennys lillesyster idag som heter "Gittan & fårskallarna", den behöver jag när jag ska göra en recension av en barnbok på Psykosocialt arbete. Jag ska läsa boken och den verkar vara väldigt rolig för barn, hah! Tack så hemskt mycket Alice!

Idag när jag skulle åka hem från Jenny så var det typ en säkring som hade gått så varken blinkersen, tutan eller bensinmätaren fungerade men det kom jag inte på förän jag hade åkt en bit till då jag provade blinkersen och tutan. Jag vart livrädd och var på god väg att vänta om hem till Jenny igen, fast sen tänkte jag att äsch jag åker på och hoppas på att jag kommer till bensinmacken i Kolbäck. Sedan när jag hade åkt en bit till kom jag på att det var en säkring som hade gått typ eller, jag viste i alla fall att det var lungt, att jag skulle komma hem. För denna sak hade hänt förrut. Men i alla fall, man vet aldrig vad som kan hända där ute i smeten när det är kallt, dimmigt och äckligt. Hatar egentligen att åka så sent. Men nu är jag hemma, levande också! Vilka risker man tar i livet.

Jag är trött efter denna dag och ska alldeles snart sova, sitter och tänker på om jag ska skriva lite i min bok. Haha! Känner för det, måste få ut mina tankar och känslor som är lite fööör privata för att synas här idag. Mene de kan ni ju ta en funderare över vad jag skriver om i min lilla bok!? My secrets.
nonono, om man skulle ta och tänka på refrängen som man brukar säga. Sooo tired! Men glad att denna otäcka tisdag är över, softa dagar framöver denna vecka. Imorgon har jag lite sovmorgon. Början klockan 09.40 och slutar klockan 13.20, rätt skönt! Men ni får väl sova så gott inatt och drömma om något bra. Ses imorgon igen.. Som jenny säger...

Tjing

071008 skolan!

Hej! Jag sitter nu i skolan och har en Näthandel B lektion, så himla drygt och jag förstår verkligen ingenting. Eller en liten knutta men inte mycket alls. Hemskt att man ska vara så dålig i skolan, hah! Men jag har ju som sagt inte skolhuvud för fem öre, alla kan ju inte ha de ju!
Det är bara början på denna oändligt långa dag, och jag är hungrig. Efter denna lektion har vi Svenska sedan är det lunch, tack för det! Det behöve jag, för jag hann inte med frukosten idag. Valde istället att ligga kvar lite extra i sängen, det är det nog värt.

Jag har en tendens att alltid när jag ska sätta mig vid någon dator som är i skolan eller hemma hos någon annan att jag sätter mig vid någon dator som antingen är är trasig på någon eller några tangenter eller så är det något annat fel som gör att det jag skriver blir helt fucked up. Haha, på denna dator var det någon som hade bytt plats på tangenterna E och R. Det var ju lite roligt, så jag fick sitta och trassla med det halva lektionen. Någon som trodde att den var rolig, men i själva verkar var den personen inte rolig för fem öre. Well well.

Ska väl fortsätta nu, vi slutar snart och då är det dags för svenska. Vi ska börja något nytt tror jag eftersom vi redovisade vårat intervjuarbete förra gången. Hoppas för guds skulle att det blir något roligt så att man kan se fram emot svenskatimmarna. Vi hörs när vi kommer hem!

pussi

Sedan ångrar man sig.

Fyfasiken, det blev mer hemhandlat än väntat! Detta köpte vi: En kladdkaka, 4 godisbitar (japp, dubbelnougat, pigall, break m) och en 200-grammare chokladkaka. Hur tjockt får det bli? Nu mår jag skapligt illa och ångrar att jag stoppade i mig så mycket av allt. Jag säger inte att jag ångrar att jag åt något för det gör jag absolut inte, men att jag tog liiiite för mycket av vissa grejer kan jag säga att det gjorde jag. Haha, men det får man väl göra något åt, träna kanske? Ja, we will se vad som händer.

Härnäst ska jag i alla fall sova. Var nyss uppe till Petra (lillesyster) för att snacka lite med det man får tillbaka är ett hysteriskt: "MEN GÅ, DRA UT HÄRIFRÅN NU!" Medans hon snackar i telefonen med någon. Ja, småsyskon, vilket hysteri det är bland dem. Dem är väl för gulliga (läs dryga och sega). Men man vänjer sig vid dem efter några år, det har i alla fall jag gjort, nästan. Wellwell.
Tillbaka till början, vi sa sova va? Ja just ja, härnäst ska jag sova. Vill verkligen inte ta upp detta nu men vi har ju den där sega och långa dagen imorgon, så sömnen behövs. You know 08.10-17.00, kan faktiskt inget annat än ogilla dem dagarna, som jag sagt så många gånger förr. Men är tisdagen över kan man andas ut och ta det lite soft, observera LITE soft! Man vet aldrig vad man kan få för läxor och prov i plugget, överraskningar kommer lite här och var!

Okej, usch... ska inte förpesta min sömn med skolan nu, nu ska jag ta och sova. Är mycket trött men först, borsta tänderna och sedan sängen. Sov så gott allihoppa! Godnatt.

pussi

choklad är min passion.

Fyfasiken vad gott det är med choklad, därför har jag beslutat mig för att åka hem till Sofia där vi ska tag i våra liv och åka och köpa oss mycket mycket choklad. Vissa stunder är tametusan värre än andra, som idag. Då är mitt sug efter choklad extremt vill jag lova! Så mycket choklad sa vi att vi skulle satsa på. Fan nu måste jag dra. Det bara rinner i munnen. Nej ska kila nu! Hej på er!

pussi

Måndag

God middag!

Kom precis hem från skolan. Idag hade vi en sådan där tidig dag då vi slutar extremt tidigt. klockan 11.20. Eller extremt tidigt vet jag inte om det är, men tidigt för mig i alla fall. På jumpan gymmade vi, det var skönt! Men nu när det är så fint väder ute så blir man ju lite sugen på att ta en promenix, solen skiner och det är så fint ute. Men förska ska jag titta på en film. "En gåva i livet" heter filmen. Fast innan jag ska kolla på film så måste jag slänga mig i duschen, har inte ens duschat efter gymmet för jag tänkte att jag skulle duscha hemma, så så får det väl bli.

Idag tänkte jag också träffa Sofia, men hon slutar klockan 16.50, men jag får väl stå ut tills dess. Är så sjukt sugen på choklad så jag ska nog satsa på en 200-grammare lite senare, och jag kan faktiskt rekomendera Marabous mörka choklad, den är grymt god! Så prova den om ni inte redan har gjort det.

Naj, nu ska jag doscha innan den blir för sent. Tiden bara rinner iväg. Sedan får jag väl roa mig själv eftersom det inte finns så mycket att göra här hemma eftersom ingen är hemma höh, men det ordnar sig. Jag ska ju kolla på film.. Bye alla zötisar.

pussi

                                                                                         
                                                                                 


Träna träna träna.

Det är härligt att känna när kroppen arbetar. Att känna hur man verkligen kämpar sig igenom träningspasset. Vilken runda det vart idag. Sofia och jag planerade att gå ut och gå jättesnabbt idag men det vart mer än så, det vart till och med en springtur på spåret. Det kändes extra bra efter avslutat träningspass. Nu hoppas jag på att jag vaknar upp med en sju jävla träningsverk imorgon, det är allt jag vill. Att knappt kunna röra kroppen pga träningsverk är riktigt soft!

Imorgon blir det gymmet en vända på gympan. Man får välja mellan att springa ett konditionstest eller att vara på gymmet. Dem som klarat konditionstestet får antingen vara på gymmet eller göra kontitionstestet igen om man vill förbättra sin förra tid. Jag klarade mig förra gången, så det blir gymmet imorgon. Skönt att det är sista lektionen också.

Nu är det ju för tusiken Ensam mamma söker på tv, höh. Får inte missas! Blir en tidig kväll idag, så jag går og och lägger mig efter ensam mamma saker. Ni får ha en bra kväll så ses vi imorgon!

pussi

you are.

God morgon!

Hur mår ni idag då? Jag mår alldeles utmärkt men jag är hur trött som helst. Jag har nyss lagt in nya låtar på mp3:an, kände att jag behövde något nytt, för jag är trött på dem gamla låtarna. Då var det gjort :)
Snart ska jag gå till köket och äta frukost, om det finns något att äta rättare sagt! Jag tror Sofia och jag rensade både frysen och skafferiet igår, så vad det finns kvar återstår att se. Hah! Känner mig som Sveriges största tjockis idag, åt det ena och det andra igår. Allt från pizza till pasta med pesto och the. Sjukt tjockt, men vad gör man?:D
För övrigt så var kvällen kanon. Så idag blir deta att vila upp sig till skolveckan.
Jag tycker att söndagar är en typisk ångestdag. Man har en massa att göra, plugga, städa och kanske ha ångest för gårdagen. men sån tur är så har jag varken ångest för gårdagen, för plugget eller för att städa. För plugg har jag inget och städa gjorde Petra så det behövde jag inte.SOFT!

Nu ska jag äta frukost, sedan ska jag börja fixa mina saker och åka hem till pappa, ikväll blir det en snabbpromme med Sofia, myycket nice! Vi hörs sen! ha en bra dag.

pussi

Sundayy.

Jag är såå trött och ska alldeles strax sova. Har nyss duschat och ska snart sova. Haha jag älskar att duscha mitt på natten. Men i alla fall, Sofia åkte hem för kanske 20 minuter sedan. Vi har haft en soft kväll och chillat och tagit det allmänt lungt. Så himla skönt!
Nu är jag trött och färdig för sängen. Imorgon är det söndag och jag ska hem till pappa igen, annars vet jag inte vad som händer. Blir nog en lungn dag för på måndag är det skola igen, blää!

Godnatt Sverige!

pussi

Jobbintervju.

Jag ska på jobbintervju. Roligt va?:D Ja om ni undrar vart det är så är det faktiskt på Burger King, haha! Roligt, vi får hoppas att jag är tillräckligt trevlig för att få jobbet. Jag ska vara sååå trevlig, hoppas dem vill ha mig! Haha det visar sig. Nästa söndag klockan 16.00 ska jag vara där, och jag kommer absolut inte glömma bort det i första taget. Mitt huvud är som en kalender.. höh! Har inte berättat för Sofia än, hihi! Ska göra det när vi ses sen, vilken buse jag är!! men Jenny har jag berättat det för. Hoppas att Sofia inte läser bloggen före jag sagt något för jag vill berätta det för henne hah!

I alla fall, jag var ju och kollade när Sofia spelade Volleyboll match idag och dem vann och herregud vad duktig hon var min älskling. Helt fascinerad! Dem vann med 3-2, och dem spelade asbra tycker jag. Det var roligt att titta. Måste kolla nästa gång också.

Blir en pizza ikväll tror jag. Men Sofia om hon är sugen.. Jag är i alla fall ashungrig och måste käka något som går snabbt. Skulle egentligen göra potatisgratäng med nej det tar så lång tid. Så det får bli typ imorgon eller något. Nu ska jag kolla runt på dem andra bloggarna sedan ska jag gå runt och vara glad och vara nervös (i förskott). haha!

Ha en bra kväll!!
pussi


Lördag.

God middag eller vad man säger. hah!

Jag kom nyss hem till mamma. Jag sov kvar hos Jenny i natt för det var lika dimmigt som det var förra gången jag var hos Jenny.
Nu sitter jag i alla fall här och ska alldeles snart fixa i ordning mig, jag ska nämligen iväg och kolla på när Sofia har Volleybollmatch, det ska bli roligt att se henne spela. Har faktiskt aldrog gjort det så det börjar bli dags. Jag slår vad om att hon är mucho duktig. Kan jag ha fel? Nä. tror inte de. Haha.

Ikväll får vi se vad som händer, har inte rikigt planerat det än. Men någonting hittar jag nog på. Nu måste jag börja göra mig i ordning. Jag ska möta Anna klockan 14.50 utanför sporthallen där matchen är. Så jag måste lägga på en rem, jag sitter här i en turban på huvudet och med en handduk runtom mig. Vi får höras senare, då berättar jag vilket lag som vann.

Ha en bra dag alla söta.

pussi

Fredag.

God eftermiddag!

Kom nyss hem, men ska snart iväg igen. men jag passar på att slänga in ett snabbt inlägg innan jag drar iväg en snabbis igen.
Har ju som sagt varit med Jenny i skolan idag, så jag sumpade min sovmorgon. fast det gör inget, jag hade trevligt. Så nyss har vi kommit hem till mig för att snart åka iväg till teatern, eller ska skjutsa jenny dit (som vanligt), sedan efter det ska vi kolla på film och ha det mys hemma hos henne :) Passar perfa en fredagskväll som denna när man är trött och sliten. Förresten ska jag till mamma idag också, ska vara där i helgen. Mycket mysigt!

Okej, klockan börjar närma sig 18.00 och hennes teater börjar då, så jag ska väl börja runda av detta inlägg och börja klä på mig varma kläder, för nu ska vi ut i höstkylan igen, *burr*! Men ni får ha en jättehärlig kväll så hörs vi.

pussi


what a crazy day.

HAHA, snacka om att denna dag har varit helt crazy. Sista dagen på denna veckan så det kan man ju faktisk förstå. Känner mig asfel. Först idag åt jag kebab med tjejerna i klassen, sedan kanske 3 och en halv timme senare så hamnar Jenny, jag och Desiré på spicy hot, hah! Ja, är man matglad så är man.

  
                                       

                          
                          Sandra, Desiré, Paula, Petra och jag! Victoria var det som tog kortet.

Haha, härliga bilder va!? Tagna idag i skolan påväg hem från stan där vi hade ätit lunch som bestod av kebab och cola, bästa tjejerna! :)
Nu ska jag se mig omkring och se vart pappa kan vara. Har inte hört ett ljud från honom idag mer än i morse.
Imorgon blir det nog att hänga med Jenny till skolan, hah om jag orkar ta mig upp. Jag är ju trots allt ledig från skolan. Men jag kanske offrar mig för hennes skull då. Vi får se hur det blir. Vi hörs senare eller så hörs vi imorgon :D Ja, just ja...har ju lagt undan en sko på din sko idag, en svart skinnsko med en liten klack och ett silverspänne på. Maggan lade jag undan den på. Ska bli en sant nöje att hämta den imorgon... om jag hämtar den den vill säga. Men hörni vi hörs, ha en bra kväll för de ska jag ha!

pussi


last day.

Wohoow, imorgon är det sista dagen på denna skolvecka, sedan är det helg för min del!
På fredag har vi inga lektioner så vi är lediga, det är soft. Så man kan nästan säga att det är fredag imorgon, höh! Imorgon ska jag äta på stan med mina vänner, kebab blir det. Usch, det var mycket länge sedan jag åt det så jag känner att det är dags för en kebabis tillsammans med mina vänner..

Kom nyss hem från Sofia, fyfan vad vi är knäppa. Inga är som vi, inga! Men jag älskar dig otroligt mycket ändå!
Nej, dags att ta en dusch för att sedan sova. Imorgon är det en tidig morgon igen, börjar klockan 08.10 med IV-val. Mums! Ha en nice kväll, hörs imorgon!

pussi


En vanlig skoldag.


Det här är en helt vanlig skoldag i plugget för oss.




Höstregnet.

Ja, nu kommer höstregnet. Det regnar ute samtidigt som det är iskallt ute. Det är värdelöst. Men höst är ju också en årstid liksom våren, vintern och sommaren. Hösten måste man ta sig igenom oavsätt om man tycker bra om den eller om man tycker mindre bra om den. Jag säger som jag sa förr. Hösten kan också vara väldigt skön, och det är den om det inte regnar och blåser. Om det är lite småkyligt det gör inte så mycket det hör bara till hösten, men när det börjar bli minusgrader, nej nej. Fast har man kläder som är varma så går det ju ann såklart.

Idag var jag i alla fall i skolan. Det går ovanligt bra i skolan nu. Känns bra. Alla läxor som vi fått denna vecka är färdiggjorda och vi har inga prov. Jag gjorde klart allt i skolan idag så jag skulle slippa göra det hemma. Så nu går jag helt rastlös hemma, men det är ju mitt eget fel egentligen. Nej, det är faktiskt skönt att komma hem och känna att man faktiskt inte har något att sätta sig och plugga till. Men jag ska inte säga för mycket, för snart kommer det säkert en massa prov som det ska pluggas till.
Så vad händer ikväll? Det blir väl bara att chilla och tare lungt, är ganska så sliten om dagarna. Det är ytterst sällan jag orkar göra någonting efte skolan. Knappt så jag orkar gå på stan.

Haha, måste bara berätta att pappa, jag och min syster funderar på att gå finskakurs. Haha, kan ni tänka er vilket kackel det kommer bli här hemma sedan. Går vi den där finskakursen kommer vi gå runt här i huset och snacka flytade finska med varandra, de låter väl fint? Nja, vi får se hur det blir med den grejen. Kan ju vara en rolig sak, men får se vad det blir utav den roliga saken. Haha, jag tyckre i alla fall att det lät skoj.

Nu ska jag kolla på en film eller något, jag ska i alla fall inte sitta här vid datorn, det har jag för ont i huvudet av! Hörs, adios!

pussi

RSS 2.0