baka baka baka

Hejhej, idag är det lördag, ny dag alltså! Idag ska jag och mamma baka lussebullar, deni. Jag lyckades övertala henne, hehe! Sen får vi se vad jag gör. Kanske bara ta de lungt, träffar Sofia. Vi får helt enkelt se. Trött som ett as är jag i alla fall.

Måste bara berätta också att jag är grymt sugen på chips så det lutar åt att jag snart går och köper mig en påse, fast det är inte bra för ekonomin. Nåja, får tänka över saken...

Det här inlägget vart grymt kort och tråkigt. Haha, vet inte varför jag skrev det. jaja, ha de bra!

Martina


Fredag den 28 November

Hejhej där ute i vårvädret. Haha, vad fult de där lät. I vårvädret, så är det mitt i November och det är vinter typ. Fast det kan man ju inte tro, det är ju plusgrader och all snö har smältit bort. Det känns som rena rama vårvädret ju. Men nu på kvällen blev det lite kyligare.

Jag befinner mig just nu hos mamma. Jag kom nyss hit. Ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan ska jag åka hem till Sofia där vi åker vidare till Anna.. trevlans vettu!
Jag ska alldeles strax smsa pappa och säga att han ska slänga över lite pengar ändå, för jag kommer nog inte klara mig. Jag känner det! Fast det skulle ju vara jäkligt bra om jag inte fick några pengar... hmm.. får tänka lite på de där!

Nu ska jag hoppa in i duschen, känner mig som ett troll i håret och sedan ser det ut som om jag inte sovit på några veckor pga att jag är svart runt ögonen från marcaran. Men ni får ha en trevlig helg allesammans, för de ska jag ha!

Martina


Imorgon ska jag till mamma.

Imorgon är det en speciellt dag, nämligen fredag! Nej jag skoja bara. Det är en helt vanlig fredag imorgon, inget speciellt med det. Imorgon är det mammahelg igen, som vanligt så ska det bli jätteroligt att åka dit, så mysigt.
Jag ska tvinga henne att vi ska bara lussebullar. För nu har jag gått förbi pressbyrån på tågstationen dag in och dag ut och känt lukten av dem där nedrans lussebullarna hur länge som helt. Nu får det vara nog, nu vill jag göra lussebullar så jag kan äta dem och känna mig nöjd. Tänk er en färsk och mjuk lussebulle att tugga på. MUMS!


Imorgon får man pengar. Men dum som jag är så sade jag åt min pappa att jag inte ville ha pengarna förän på måndag. Vad tänkte du Martina? Haha. Jo, jag tänkte att om jag får pengarna på måndag istället så sparar jag ju in dem längre. Alltså jag gör inte av med dem lika snabbt. Men vad ska jag leva på i helgen kom jag på strax efter det. Well well, nu är det sagt. Jag får stå ut tills på måndag eftersom jag är så osmart.

Kaffe på de här, fast då kanske man får svårt att sova. Inte bra inte bra! Tror jag skippar kaffet och tar en kopp te istället, andra koppen för dagen faktiskt. Har blivit något som jag dricker varje dag nu. Jag dricker någon smak som heter Novemberblandning, den är faktiskt jättegod. Nej som sagt.... en kopp te var det ju.

Martina


Jag utnyttjar håltimmatimmarna i skolan

Tja. Sitter i skolan och har en lång och dryg håltimme. Har nyss ätit och det serverades kycklingschnitsel. Dock fanns det lite snuskigheter i min och paulas mat men de ska vi inte ta upp nu..
Jag är verkligen snortrött idag, tröttare än vanligt. Helt otroligt. Jag som tyckte att jag gick och lade mig ganska tidigt igår, och tycker då att det borde resultera i att jag är pigg som en nötkärna idag eller vad man brukar säga. Men nejnej, inte de heller.
Annars rullar livet på som vanligt. Sova, äta, skola, plugga, äta, sova sedan ska man dö också. haha!  Så är det...
Så här sitter jag och bloggar. Imorgon är det fredag också, det ska bli skönt med helg. Måste säga att denna vecka har gått otroligt fort, ovanligt fort faktiskt. Nästan så man inte har hängt med i skolan ju. Dagarna bara flyger förbi och snart är jullovet här också, inte nog med det. Min födelsedag! How wonderful.. nej om man skulle ta och utnyttja håltimmarna här i skolan och plugga lite till provet imorgon.

Martina

hej och hå.

Vad gör ni en onsdagkväll som denna? Själv sitter jag här i min varma säng med en massa doftljus runtom mig. Jag tyckte att det var omysigt i mitt rum så jag tänkte piffa till det lite extra, och det gjorde jag ju rätt i. För nu luktar det underbart i mitt rum och det är varmt och skönt. Fast nu ser jag att två ljus håller på och smälta så snart ligger det väl stearin över hela bordet här bredvid mig, men jag orkar inte hämta något att ställa dem på så jag får blåsa ut dem när de väl rinner över... eh, jag är ju då bra osmart! Haha

Har i alla fall pluggat litegranna, det gick väl bra tills den stunden då jag kom på att jag ville se mysteriet på greveholm. De programmet eller filmen eller vad det nu är var grymt länge sedan som man tittade på, jag älskar det. hah! så jag håller på och laddar ner de just nu, går bra segt mene de tar sin lilla tid. Det gäller att ha tålamod och vänta. Det har gått ungefär  procent av 100 så de är snart klart ska ni se... nu skulle min kära storasyster vara här. Hon är ett precis lika stort fan av mysteriet på greveholm som jag.. undra om man ska ringa och berätta!

well. ska gå och ta mig lite kvällskäk nu. Sedan ska jag kolla på kära mysteriet på greveholm.. om den har hunnit blivit färdigladdad.. Usch vad dåligt samvete jag har nu. Jag gör och planerar bara en massa andra onödiga saker som jag ska göra som jag ej borde göra och som inte är nödvändiga.. buhuu!

Martina

Tog fel på tiden.

Nu har jag setat här i skolan i ungefär 1 och en halv timme. Jag trodde vi började klockan 09.40 som vanligt, men vi började vist 11.00. Vist kan man ta fel på tiden ibland, och det är ju så jävla segt att bara sitta och vänta. Klantigt martina, klantligt! Haha, jag är världstrött och kunde sovit en timme längre. Att jag inte tänkte på de, lite smått irriterande, men what to do? Nu är jag ju redan här.

Idag är det Onsdag, vi har bara mentortid och engelska. Inte så många lektioner, så det är ju skönt! Slutar klockan 13.20 om jag inte är helt ute och cyklar, men det tror jag inte.
Igår kollade jag på film. My summer of love eller något, så jävla sämst! Den ska ni inte se, hah!

Men nu ska jag kila. Ska börja gå mot skåpet och hämta prylarna. Men vi hörs!

Martina


Tisdag.

Äntligen har denna dag nått sitt slut, eller nästan i alla fall. Som sagt är denna dag den värsta på hela veckan. haha! Men nu är den över, och de är jag glad för.

Idag när vi skulle ha psykosocialt arbete så skulle vi åka till ett dagis och intervjua en fröken där. Vi åkte dit med bussen i bra tid så vi skulle hinna till halv 4, allt gick så bra. När vi kommer fram letar vi efter dagiset vi ska till som vi knappt hittar, lite irriterande. Men det tog inte så lång stund innan vi hittade de. Vi gick dit, sedan när vi kom dit så visade det sig att den fröken som vi skulle snacka med var sjukskriver sedan kanske 2 veckor tillbaka och våran lärare har inte ens sagt någonting till oss. Då hade vi alltså åkit dit i onödan. Det vore ju bra om man fick någon information i detta ämne, men tydligen inte. Jaja, det var väl inte hela världen. Men lite sur är man ju, men det går nog snart över ska ni se. Inget att hänga upp sig på, finns så mycket värre ju.

Nu ska jag kolla på en film och sen äta och till sist så ska jag plugga lite Inköp och varuhantering..niZe! Ha en fin kväll people!

Martina

Det är måndag inte tisdag

Ja, det märks att jag är trött. Skrev Tisdag som överskrift i förra blogginlägget istället för måndag.. fanimej alltså. Typiskt.. borde ta mig något att äta för att sedan gå och sova. Imorgon börjar jag klockan 08.10 som sagt. Nu börjar jag känna att mina axlar börjar göra ont efter boxningen, ryggen och magen också för den delen, det är så det ska vara. Härligt! Imorgon vaknar jag nog upp med en sju dundrans träningsverk i hela kroppen. Godnatt!

Martina

Måndag.

Tja. Jag sitter här och lyssnar på lite musik och har för en stund sedan duschat. Jag funderar på om jag ska plugga lite Inköp&varuhantering snart, skulle behövas!

Idag slutade jag ungefär klockan 10.50 efter en timmes boxning. Var alldeles slut i kroppen. Jag och Dessi gick i alla fall och åt, sedan gick vi ner på stan. Dessi köpte ett par coola skor och en assnygg vit klänning, nice! Sedan tog jag tåget hem klockan 13.15 och när jag kommit till stationen i Hallsta så cyklade jag hem till mamma för att käka lite mat osv. Det var egentligen tänkt att vi skulle kolla på en lägenhet men det skulle inte bli förän klockan 19.00 och jag kände att tiden inte räckte till, så jag åkte hem till pappa.

Så nu sitter jag här och är alldeles trött, ikväll ska jag sova tidigt för dte är en lång dag imorgon. Plus att vi på psykosocialt arbete ska besöka ett dagis och ställa ungefär 30 frågor om dagismiljön osv, kulkul! Jag och mina polers vet ju knappt vart vi ska vara någonstans, och det är ju en jäkligt bra början! Nej, men vi får helt enkelt se hur det går imorgon. Det visar ju sig.

Martina

Klänningar!

Jag har hittat några snygga klänningar:







Jag hittade några flera, fast här är tre av dem. Nu ska jag åka hem till Sofia och ha det mysigt, hah! Ta hand om er så hörs vi!

Martina


Söndag.

Hallådär. Idag är det söndag som alla vet, veckans tråkigaste dag, right? Idag har jag faktiskt inte hunnit med så mycket, klockan är ju faktiskt inte så mycket än. Det luktar pannkakor ända in i mitt rum, Mmmm, gott! Nu väntar jag bara på att pappa ska ropa och säga:"Martina, det är mat!" Som han just gjorde.. Roligt. Nu blir det att käka pannkakor, sedan så ska jag umgås med min lilla söta Sofia. Mysigt! Ha en bra dag!

Martina


Lördag

Hejhej. Hur är det med er idag då? Med mig är det strålande, tror jag, hah! Jag sitter här i vardagsrummet och tittar både på teve och på datorn, på tv är det "stjärnor på is", kulkul! Har inte så mycket annat för mig.

Nyss åkte min syster och hennes kille hem, dem har varit här och käkat och så. Det var mycket trevligt må jag säga. Mycket skratt, haha!
Så nu sitter jag här i min ensamhet och har allmänt tråkigt, vad ska jag göra? Jag funderar på att sätta på en film. Jag började att kolla på "A walt to remember", men sedan kom min syster så jag kände att jag var tvungen att stänga av och vara lite social. Så jag kom inte alls långt på filmen. Jag torr jag ska fortsätta se på den sen. Sedan laddade jag ner någon film som hete "La Zona", den verkade bra. Vi får se!

Oj, nu är det ju "Tack gode gud" de måste jag se. Får bli en film efter de, kul kul kul! Ha en bra kväll, för de ska jag ha, haha eller inte!

Martina

Torsdag

Hejhej, vilken seg dag detta har varit. Plus att jag har varit så jävulens trött idag. Usch. Nu är jag i alla fall hemma, och har nyss kollat klart på en film. "Streetkings", dålig film. Och nu blir det till att plugga lite Näthandel B, har prov i morgon i det. Och jag har inte pluggat ett skit, så det kanske är på tiden att jag gör det nu. Men jag läste igenom häftet en gång igår tror jag, och då fattade jag absolut ingenting. Men ska väl ta och sätta igång så att det sätter sig i hjärnan någon gång.
Fast först så ska jag äta pannkakor, älskade pannkakor!

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva nu.. Inget som jag kommer på i nuläget.

Martina

träna träna träna..

Jag befinner mig nu hos Sofia. as usual! Jag har ätit en mandarin och känt mig nyttig. För en gång skulle så gick man till affären utan att komma ut med något gottis som godis. Det känns riktigt bra!
Vi har kollat lite olika kostråd, haha! Fan vad fjantigt det låter, men känner att man måste börja ändra sin kostvana lite va, typ mer frukt, äta riktig frukost och äta mat regelbundet istället för lite då och då. Jaja, får väl ta tag i det där så småning om!
Jag fick nyss ett ryck och började att cykla som en galning på Sofias träningscykel som står här inne i rummert, sex minuter cyklade jag. Ointressant att veta, men jag känner att medan Sofia sitter i sin säng och räknar matte så är jag tvungen att göra någonting också. Okej, då tänker säkert ni:"men varför kan inte du hjälpa henne då?" men ni förstår, jag förstår mig inte på Matte C så värst mycket har jag förstått. Klarar jag knappt av matte A så är det ju knappast troligt att jag förstår Matte C.  Nog om det. Nu ska jag i alla fall gå och göra henne sällskap och sedan ska jag väl bege mig hem snart. Börjar klockan 08.00 imorgon tyvärr. Men jag ska nog allt greja det där, trots att jag inte riktigt gillar att stiga upp sådär tidigt. Well. ha en bra kväll!

Martina


Hey there.

Hur äre fatt med er? Lever ni? Jag lever i alla fall. Och med mig är det utmärkt bortsett från det att jag fryser sjukt mycket och att jag är grymt jävla trött. Men what to do liksom? Livet går vidare för de.
Jag har nyss gjort klart Svenskan och psykosocialt arbete som ska vara inne imorgon. På svenskan är det en uppgift om när man var liten, några frågor som man skulle fråga sina föräldrar om eller om man viste dem själv. I alla fall, dem skulle besvaras på något sätt. I psykosocialt arbete är det ett konstigt jävla arbete som jag inte kan förklara hur man ska göra. Men tråkigt är det, som vanligt när det gäller detta ämne! Längtar tills den 9:onde då vi ska ha gruppuppgift för då får man arbete hemma då behöver man inte komma på lektionerna, det gäller i alla fall fram till jul. det är ju chill!

Vad händer nu då? Inte så mycket kan jag tro, jag ska alldeles strax äta. Sedan ska jag ta en sväng förbi Sofia och softa litegranna. Härligt!

Annars så är veckan lugn. Jag har två lugna skoldagar framför mig. Imorgon har jag bara två lektioner, men med en gryyyyymt jävla seg håltimme på fyra timmar, kan inte bli segare. Vore ju schyst om dem kunde flytta ihop lektionerna så dem blir efter varandra på något sätt, men icke sa nicke!

Lite mat i magen nu då, de skulle ju inte sitta fel för jag är faktiskt hungrig, hörsdå!

Martina

Tjenare

Är fortfarande i skolan, och det känns som om det är hur länge som helst kvar tills denna dag är slut. Klockan är bara 14.00 och det är hela 3 timmar kvar tills vi slutar. Och vi kommer säkert inte få sluta tidigare heller. Sug!
Vi har småföretagande, och vi fick reda på proven som vi gjorde i fredags. jag fick VG, och jag är nöjd med tanke på att jag tyckte att det var ganska så krångligt. Men jag lyckades i alla fall och det är ju huvudsaken.

Nu har vi tydligen slutat, så jag ska väl ta och stänga av. Fast kanske sitter kvar en stund. Finns ändå inget att göra där ute, kallt är det i skolan också. Well well!


Tisdag, skolan.

Godmorgon. Jag sitter just nu i skolan och har precis börjar min näthandelslektion. Jag är trött och höll på att inte komma upp ur sängen idag. Jag skulle hellre legat kvar i sängen och sovit bort hela dagen, men nej. Det går ju inte. Har ju en lång och härlig skoldag framför mig idag.

Idag går jag i alla fall i skolan till 17.00, lång jävla dagjävel, sedan ska jag hemoch plugga engelska, för jag har prov imorgon i Verbkonstruktioner. Det är jättekul! Sedan ska jag sova, efter denna dag kommer jag vara helt död, sedan är det bara sköna dagar kvar iskolan. Tack och lov!

Nu ska jag arbete annars blir det som vanligt ingenting gjort här och det blir ju inte så bra. Resulterar i att jag kommer att hamna efter.

pussi 

Måndag

Hejhej. Nu är det en ny vecka. Och snart är det jul. Och jag fyller år om mindre än en månad, jag längtar faktiskt grymt mycket. Då vill jag göra något kuuul!
Första dagen i skolan gick i alla fall snabbt. Hade bara en engslaklektion och jympa. På jumpan så hade vi box, eller ja dem som ville fick ha boxning annars fick man välja att gymma, att ha volleyboll eller något annat, kommer inte riktigt ihåg vad det fanns att välja mellan. Men det var roligt med box i alla fall, fast det var jobbigt. Men det är ju de det ska vara annars är det ju ingen vits med det, höh!
Nu är jag i alla fall helt slut. Jag har precis ätit och snackat med Sofia i telen, hon är i skolan. Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen för jag har ju inte ens duschat efter boxen så det måste jag göra. Eftersom jumpa är våran sista lektion på måndagar så känns det bättre och smidigare att ta sitt pick och pack och åka hem och duscha istället. Så det ska bli skönt att ta en dosch. Nu får jag duscha hur länge jag vill också för nu är jag hemma själv, haha. Annars när familjen är hemma brukar det bli ett jäkla gnäll när man duschar

Lite senare ska jag åka hem till Sofia och baka torrfia och kolla på film, haha där var jag väl lite trixig? "P.S I love you" blir det nog kanske. Tills hon kommer hem ska jag väl plugga och kanske hinner jag kolla på någon film. Ja det visar sig.

Nu ska jag duscha, bäst att ta vara på tiden nu när man är själv hemma. Ha det bra!

pussi


Sunday.

God eftermiddag!

Hur står det till med er då? Med mig är det bra. Jag är så glad för att snön typ har ösit ner idag, stora och vackra flingor. Dock så har det slutat nu, och det är ju lite tråkigt. Men man får ju hoppas att det inte äär den sista snön som faller, det tror jag inte det är heller.
Idag sov jag till kanske 12.00, det var skönt att sova ut. Jag gick upp och åt frukost kollade lite på teve och pratade med mamma. Sedan har jag väl inte gjort så mycket. Jag sitter här vid datorn och lyssnar lite på musik och funderar på om jag ska slänga mig i duschen och sedan åka hem till pappa och plugga, och eventuellt övningsköra. Har lite smått ångest över pluggandet, har engelskaprov på tisdag. Men jag får ta igen det ikväll och imorgon.
Ikväll blir det chill och plugg och imorgon blir det box i skolan igen, och jag satsar på en sju jävla träningsvärk som förra gången.

Jag tror jag ska duscha nu i alla fall, för jag är lite frysen. Hörs lite senare!


Ute i sista sekund.

Ja, jag har ju inte precis varit så flexibel idag när det gäller datorn i alla fall. Men jag tänkte slänga in ett blogginlägg nu när jag ändå sitter här framför datorn.
Idag har jag gjort allt och ingenting känns det som. jag har städat, käkat glass, handlat med mamma och umgåts med Felicis och Sofia. Det var roligt. Vi hade en massa skojjigheter för oss, alltid lika roligt! Tack för denna kväll.
Annars har jag väl inte gjort så mycket idag. Mest tagit det lungt. Det har ju vart ganska fint väder idag, soligt fast blåsigt men om jag inte såg fel så stog det 12 plusgrader på termometern, kan det stämma? Ja det vet man aldrig, fint var det i alla fall.
Är det lika fint väder imorgon så ska jag tvinga ut min kära mor på en härlig promenad, det skulle vara skönt nu medans det är riktig höstväder vill säga. Tråkigt sen när det blir grått och trist ute, usch vad tråkigt det är. men så är det ju, what to do liksom?!

Nej, om jag skulle börja avrunda och tänka på refrängen som man brukar säga. Skulle vara skönt att lögga sig lite tidigare än igår, fast det finns ju så mycket kul att göra här på datorn, men vi får se vad som händer. Ni får ha det så bra, och ta hand om er!

pussi


Fredag..

skönt med fredag, ja! Har dock inga planer. Skulle egentligen åkit hem till Jenny men nej har ingen transport dit eller vad man ska säga. Så det blir en hemmakväll med Sofia, vi ska kolla på satc och käka chips och dipp. Gött såhär på en fredagskväll! Men först ska jag hem till mor lilla. Har inte varit där på ett tag, ska bli roligt att åka dit!! Sedan har jag inget mer planerat i helgen. Men jag får väl ta dagen som den kommer helt enkelt, skönt de också. Men på samma gång känner jag att jag vill göra något kul!

Förihelvete, måste packa och jävlar vad klockan runnit iväg. Nyss när jag kollade var den ju bara strax efter halv 5. Men får lägga på en rem, vi hörs senare eller imorgon! ta hand om er!

pussi

Torsdag.

Hejhej, hur är det med er idag då? Med mig är de utmärkt. Fick en sovmorgon till 10.00 idag. Den var välbehövd. Sedan gick jag till skolan och hade en lektion klockan 13.20, svenska. Vi hade uppsatsprov eller vad man ska säga, och det gick cäl helt okej bara de att när jag hade skrivit alldeles för många ord (man skulle skriva en uppsats med 200-400 ord) då fick jag skriva om den. Jag hade ungefär 20 minuter på mig så jag fick stressa, men jag han klart precis i tid så det var ju tursamt.

Nu sitter jag här hemma och har precis pluggat på småföretagande, måste ta en paus för att sedan fortsätta. Imorgon är det fredag också och jag har absolut inga planer inför helgen. Ska till mamma i alla fall, det är den helgen. Var ett tag sedan man var där. Annars vet jag faktiskt inte.

Förresten har jag hämtat ut min mobil idag också. Jag lämnade ju in den på lagning pga. att knapparna var helt spruckna och mellanslagstangenten funkade inte men nu är det fixat. Dock funkar inte mellanslagstangenten så jag ska lämna in den igen, dåligt att dem inte lagade den! Men det får vänta ett tag för jag orkar inte springa där varje dag. Men måste ju i alla fall göra det inom 2 år, för det är ju så länge som garantin håller sig. 

Nu ska jag kolla på tv sedan ska jag fortsätta att plugga. 

pussi 

Tisdag...

Jävla skitdag. Har varit trött hela dagen, och det bidrar till att jag blir sur men det kan även bli så att jag skrattar sjukt jäkla mycket. Idag har det varit lite blandat. I skolan var jag övertrött och skrattade för de minsta kändes det som. Det blev ju inte bättre av att ens jävla syster snor kläder som jag har sagt till henne om 79000 gånger om att hon inte ska göra, men hon fattar ju fanimej ingenting. Ibland kan hon vara så jävla jobbig, då hatar jag henne mest av allt! Som nu, idag!

Jag har inte ätit sedan 11 i skolan och jag är svinhungrig, varför går jag inte och tar något att äta? Nej, för att jag inte orkar, hah dåligt!
Vi hade svenskaredovisning och svenskainlämning idag, det gick inte så värst bra för mig. Inte redovisningen i alla fall, nu har jag bara småföretagande-prov på fredag som sägs vara sju jävla svårt, är ganska många sidor att läsa på. Men jag får väl göra så gott jag kan. Det är inget ämne som direkt inresserar mig!

Imorgon är det onsdag och det är inte alls jobbiga dagar kvar i skolan denna vecka. På torsdag börjar jag klockan 13.20 också därför att vi inte har någon psykosocialt arbete.

Mat nu!

Idag har jag namnsdag, Martina!

Yäyä, idag har jag namnsdag, två stycken till och med. Martin och Martina. Haha, nä inte Martin. Men Martina har jag namnsdag på i alla fall, soft med namnsdag, inte alltid man har det. Okej, det känns som om jag tar det här med namnsdagar lite för seriöst. Tagga ner lite kanske?!

Jag kom på att jag glömt släcka min fönsterlampa innan jag lade mig i sängen. Och nu orkar jag inte gå upp och släcka den, så den får helt enkelt vara på, hur dumt det än ser ut.
Skolan då. Vi hade box på jumpan, svinjobbigt men roligt! Hoppas på träningsverk imorgon om inte redan ikväll. Älskar att ha det för då känner man att man gjort nytta. Bra Martina, bra!

Nudå, vad händer nu? Jo, jag ska plugga klart det sista på svenskan som sedan ska redovisas och lämnas in imorgon. Sedan kommer Sofia kanske över och vi ska käka gottisgodis oh kolla på "Step up 2", bättre än så kan det inte bli. Men vi får se hur det blir. Hon ska ju som sagt kolla på en soffa idag och sedan skulle hon plugga lite så vi får se hur det hinns osv.

pussi

             




Söndag

Hejhej, hur mår ni idag då? Jag mår utmärkt. Har inte bloggar på en hel evighet känns det som. Sist jag bloggade var igår innan jag drog till Jenny. Och sedan dess så har jag inte bloggat.

Har haft fullt upp idag. Det är ju fars dag så Malena och hennes kille kom hit och vi fikade osv och hade det trevligt. Jag gav pappa två stycken trisslotter varav en vann han faktiskt 25 kronor på. Det är bra! haha. men det var i alla fall trevligt då jag inte träffar dem så ofta.

Och sen har jag faktiskt köpt en vinterjacka idag, eller pappa köpte en åt mig. En mörkblå northbrook, ganska stor fast den är asskön! Tack papi. Den var välbehövlig måste jag säga.
Nu sitter jag här och tittar på "sanningens ögonblick" vilka människor det finns alltså. Haha, jag skulle aldrig ställa upp på att vara med i de programmet. Men roligt att se vad folk svarar på de där frågorna. Helt sjuka frågor är det, ja det finns säkert många som kollar på det. Jag ör nog inte ensam om det!

Nu ska jag fortsätta att kolla på sanningens ögonblick sedan måste jag läsa ut min bok, det är sån tur bara några få sidor kvar sedan slipper jag den usla boken. Nu är nog Linda rosing med på sanningens ögonblick för bruden som satt där nu hoppade av. Men vi hörs imorgon, det blir sängen så fort som möjligt idag. Ta hand om er!

pussi


Inspirerande musik.

Jag sitter här i sängen och lyssnar på lite inspirerande musik. Amy Mcdonald, har fastnat vid de låten, den är ju grymt bra! Men det finns risk för att jag tröttnar på den snart för jag och Sofia lyssnade sönder den igår, hah! Men what to do?

Tillbringade fredagskvällen igår hemma hos Sofia, vi kollade lite på idol och lyssnade på musik. Ja ni läste säkert gårdagens inlägg, haha! Det var i alla fall mycket roligt. Stackaren får tillbringa sin lördag i skolan, hur roligt är det? Håll ut babylito, snart slutar du! (hon slutar klockan 14.00)

Det luktar hamburgare, så snart ska jag väl snart klä på mig riktiga kläder och dra mig till köksbordet. Fan vad äcklig jag känner mig. Klockan är snart ett och jag ligger i sängen med persiennerna nerdragna, datorn i knät och med pyamasen på, men jag hoppas pappa köpte nytt schampoo när han var och handlade så att jag kan duscha. Sist jag duschade var flaskan nästan tomm. Ja men det fixar sig nog!

Nu blir det lunch sedan får vi se om jag övningskör, det beror på vad pappa har för planer på eftermiddagen. Annars ska jag umgås med Jennyponken. Det blir toppen!

wild night.

Här sitter jag på en stol hemma hos Sofia, åt nyss en massa jävla chips och känner en jävla spykänsla nu, mm härligt! Vi lyssnar på bra musik och dansar, helt vilt. Sofia är värst ska jag meddela. Riktig porrstjärna, höh!

Nu lyssnar vi på Linda Bengtzing, haha, det kan inte bli bättre! Sofia ska upp till skoln imorgon. Hon börjar klockan kvart över 9 medan jag ska ligga och sova.
Förresten ska jag kanske övningsköra imorgon, det var evigheter sedan. Och sedan ska jag åka till Jenny, det är soffinvigning, det ska bli mycket roligt. Vi har inte sets sedan söndags, så de ska bli roligt!

Nu ska jag kila. Ha en bra fredag!

pussi

Fredag.

Fan vad skönt, nu är denna vecka också slut. Bara helgen kvar, och det kan inte bli så mycket bättre! Okej, jag ska iofs plugga en del idag, men vafan. Får jag bara det klart idag så har jag hela helgen på mig att göra ne massa saker. Eller massa och massa,  jag kan i alla flal njuta av helgen då..

Idag i skolan så var vi på lunchkonsert. Jag tror att det var typ jazztema för att dem sjung bara jazz. Men det var väl sådär. Vissa var bra och vissa var lite sämre, HAHA!
Annars har det varit rätt chill. Hade 3 lektioner som inte var så jobbiga. Ja tog 14.15-tåget hem och nu sitter jag här och ska snart fortsätta att skriva lite svenska som ska vara klar på tisdag. Sedan ska jag laga mat, chicken blire!

Nu måste jag börja, annars kommer jag aldrig att få något gjort, och det vore ju förjävligt tycker jag allt, men ta hand om er och ha en bra fredag!

pussi 


stan hela dan...

Hallo.

Jag är alldeles slut i hela kroppen. Känns som om jag gått på stan hela dagen idag, fast det är ju inte sant. Iofs har jag gått på stan, men inte allt för länge. Hm, jaja! Kanske är träningverk?

Hur som helst så har jag i alla fall varit in till stan idag med Sofia. Fär träffade vi på Anna och vi kikade efter farsdagpresenter och sedan satte vi oss och fikade. Jag tog en stor och då menar jag en grymt stor och god chokladboll och kaffe. Smakade jäkligt bra, fast chokladbollen var rätt så mastig. Men vad gör det? Den var ju god. Sedan åkte Anna hem, så fortsatte vi kolla på farsdagpresent, men ingenting hittades. Istället kom Sofia hem med en rödaktig sjal, den var jättesnygg! Älskar när man får ett sånt där utbrott då man känner att man verkligen måste köpa med något klädesplagg eller något annat hem, sedan 5 minuter efter man köpt saken så får man världens ångest. Det är sånt jag lever med, hah! Härligt är det!

Vad har jag annars gjort idag? Jo, jag har plockat av vinteräpplena från vårat äppelträd och lindat in dem i papper så att dem ska hålla sig över vintern, dem är otroligt goda. Roligt var det!

Vi tog i alla fall 18.15-tåget hem, nu sitter jag här i min säng och har ätit lite mat och ska snart läsa lite i min favoritbok, bättre än så kan det inte bli! Så jag ska helt enkelt spendera denna torsdagskväll i min säng framför en bok. Sen i morgon är det skola som gäller. Sista dagen, fredag, det gillar vi! På återseende.

Torsdag, ledig.

Jag ligger i sängen och är slö. Har nyss läst bok och druckit en kopp kaffe. Eftersom jag är ledig idag har jag inte så mycket att göra, så jag ska snart gå upp och duscha och fixa i ordning mig. Ska in till stan med Sofia efter lunch, men ska inte spendera några pengar har jag bestämt mig för. Måste hålla i mina pengar om dem ska räcka denna månad. Jag längtar till december månad för då är det både julafton och min födelsedag. Det är typ det ända jag tycker är positivt med vintern, nej men snön är väl också rätt mysig!

Jag kom inte hem från Sofia förän runt halv 12 igår, tiden bara rann iväg. Men vi hade ju faktiskt en intressant konversation om Obama att genomföra, så jag har ju i alla fall något att skylla på. Politik har aldrig varit min grej, men det här tycker jag var riktigt intressant, huh! Kanske ska bli mer insatt i politiken ändå, för det kanske ändå är något för mig? hah.

Just nu lyssnar jag i alla fall på Coldplay - fix you, den är grymt bra. Jag brukar inte tycka att denna sortens musik faller mig i smaken, men det här är den enda låten som har gjort det.

Om man skulle ta och klä på sig då, klockan är ju ändå halv 12. Eller man kanske skulle ta och åka in till stan med pyamasen på? Undra hur folket skulle reagera? Well, ta hand om er!

Onsdag.

Redan onsdag, skönt. Imorgon är jag faktiskt ledig, undra vad man ska hitta på då?! Egentligen så är lediga dagar så jäkla sega för det finns inget att göra, alla kompisar går ju i skolan på dagarna. Fast det finns ju en fördel och det är att man får sova hur länge man vill, det är riktigt soft!
Måste ju plugga satan imorgon också, så det är bra att jag har en ledig dag imorgon! Micket micket bra!

Idag hade jag bara 2 lektioner, sedan slutade jag klockan 13.00. Då kilade jag ner till stan med Desiré, vi kollade lite på stan. Och jag kollade efter en vinterjacka, men jag hittar ingen...surt, får väl leta vidare någon annan dag. För jag var så trött och orkade somnade nästan på tåget hem, helt slut!
Nu är jag i alla fall hemma, jag ska nog träffa en kompis lite senare, om jag orkar! Jag har ändå inget annat för mig. Skulle egentligen behöva läsa ut den där förbannade boken, men vafan. Den är så seeeeeeg...
Men måste tyvärr ta saken i mina händer och läsa klart den...

Men först ska jag dricka coffee och äta något. hörs!

pussi

Stänger ner för idag.

Klarar inte av att plugga idag. Därför så har jag inte gjort nästan någonting idag. Så jag lägger av för dagen. Har setat här framför datorn och haft roligt. Läst lite bloggar, ätit äpplen och tagit det lungt. Skönt.
Imorgon har jag sovmorgon så det betyder att jag får sova längre. soft! Slutar klockan 13.20 så det är ju rätt lagom. Tror jag ska träna lite imorgon. Härligt!

Nu klarar jag inte av att ha mina små ögon uppe längre, dem bara faller ner och jag vet inte hur jag kan motverka det? Lite sömn kanske vore en bra medicin, ja det tror jag! Godnatt på er.


En liten chock.

Världens tråkigaste bok. Tjockaste också för den delen. Har knappt tagit mig igenom halva. Men jag är så illa tvungen, för att jag ska skriva om den sen. Blir ett jobbigt projekt. Men det ska nog gå bra ska ni se. Med min vilja så tar jag mig igenom det här

Är i alla fall hemma nu. Kom hem ganska nyligen. Runt 6 var jag hemma. Är ruskigt trött nu efter denna oerhört långa dag. Jag sitter här och försöker plugga fast min hjärna vill inte sammarbeta, den har redan gått och lagt sig tror jag. Får väl läsa litegranna sedan göra dem så kallade "Läsloggarna" lite vartefter jag läst i boken.
Kan inte pappa komma hem snart så att jag kan äta, jag håller på och hungrar ihjäl. Han sa att jag kunde vänta med att äta tills han kom hem från något möte, men det där mötet verkar ta en hel evighet, undra vad dem pratar om som är så viktigt!? Jaja, han kommer väl snart får vi väl hoppas...

Nu ska jag återgå till svenskaläxan som jag höll på med tidigare. Ska göra ett till försök med att få hjärnan att sammarbeta, för det här måste bli gjort förr eller senare. Alltid dessa svåra uppgifter på svenskan.

pussi


tisdag,skolan.

Godmorgon!

Sitter i skolan och har näthandel, och äter äpple. Det ärgott fast jaghar nyligen borstat tänderna så det smakar lite konstigt,det går nog över!

Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Går ju i skolan till 17.00 så jag hinner väl inte göra så mycket. Nu måste jag arbeta!

hej

äpple är gott.

Yes, det gillar vi. Äpplen är riktigt gott, har ätit 3½ stycken äpplen idag, det är oväsenligt för er att veta men nu skrev jag det ändå, i brist på någonting att skriva. Jag är i alla fall hemma nu och är förjävla trött. Jag har duschat, det var skönt, så nu är jag redo för sängen. Men först ska jag läsa lite i min bok; "en liten shock", måste måste läsa ut den boken denna vecka. Det är ett krav. För nästa vecka ska vi vara klara med en bokuppgift, men det ska vi nog ordna, har ändå inte så mycket för mig denna vecka. Dock ingen brådska med uppgiften, men vill i alla fall läsa ut boken. Rätt dryg bok, får väl gå ändå!

Long day tomorrow, gonna sleep.. Godnatt och ta hand om er!

pussi


En tripp till affären.

Ya, det vart en bj. Jag tog min kära cykel och trampade till Sofia där vi tillsammans cyklade till Ica för att köpa BJ. Snart ska jag äta den, det ser jag fram emot!
Jag sitter nu i Sofias säng och väntar på att hon ska käka klart, jag är alldeles slut efter cykelturen. Jag brukar ju vanligtvis ta moppen till henne men det gjorde jag inte denna gång. Ville känna mig lite mer motionsvänlig och lite variation är ju inte fel så jag tog cykeln. Rätt skönt att cykla ändå, men burr vad kallt det är ute. Okej, det brukar vara kallare, så jag ska väl inte klaga så värst mycket!

Nu ska jag kika runt lite och snart hoppas jag att Sofia kommer upp med min BJ som står nere i hennes frys så att den inte ska smälta, sedan ska jag umgås med min lille Sofia som jag inte träffat på ganska många år (känns det som). Vi hörs senare kära läsare, haha!

pussi



skolan igendå.

En liten sång.

               

           En liten låt som jag tycker var bra. Jenny spelade den i hennes radioprogram todayy!

Måndag!

Hejhalå. Idag var det första dagen i skolan efter lovet, det var väl ganska skönt att komma tillbaka fast jag har hellre lov. Men det kommer ju fler lov. Men nu får vi lägga lovet bakom oss och fokusera på skolan istället, måste klara det här nu innan jul då vi får våra julbetyg. Och det vore ju förargligt om jag inte får gofkänt i någon kurs. Men det ska gå bra, jag vet att det kommer att gå bra. Jag måste bara tänka positivt och göra mitt bästa.

Idag så käkade jag på subway efter skolan med Sandra. Vi slutade klockan 11.00 och jag höll på att hungra ihjäl, så det vart subway. När vi hade käkat klart så åkte Sandra hem och medans jag väntade på att tåget skulle gå så kilade jag in på Cubus och kikade lite. Jag kom ut därifrån med en blommig klänning, jag tyckte om den så det var därför jag köpte den, hah ja för jag skulle väl inte köpa ett plagg som jag tyckte var fult, eller?!, jaja, jag köpte en klänning sedan åkte jag hem med tåget som gick 12.15. Nu är jag hemma och jag gör inte så mycket mer än att jag sitter här och latar mig. Har man inget plugg så går det ju bra att sitta här, och man får väl passa på nu när man inte har något plugg. Men lugn bara lugn, det kommer!!

Jävla Sofia, hon slutar inte förän klockan 16.50, vilka jävla dagar hon får genomgå. Men hon ä ju inte ensam om det. Det finns faktiskt dagar då jag går till 5. Imorgon till exempel. Mmm, längtar redan dit!

Nu när jag kom på att jag faktiskt går från 08.10-17.00 imorgon så känner jag att veckan kan dra åt helvete. Blä! Nej, nu ska jag göra kaffe! Kanske inte ska överdriva allt för mycket, men vafasiken. Finns inga värre dagar. Men vi tar oss igenom den dagen också. Nu till kaffet, vi hörs senare! Ta hand om er.

pussi


                               Ska man satsa på en bj ikväll kanske? :)


Back to school

Nu har jag ätit och packat upp väskorna. Det gick ganska fort ändå jue, fast jag skyndade mig en aning för det är ju så tråkigt att packa upp som jag sa i förra inlägget. Well well, nu har jag i alla fall gjort det, skönt!

Fyfan vilken gangstatripp vi gjorde till Norrköping, wohoow!! Det var mycket roligt och deffinitivt skönt att komma från Hallsta en sväng. Vi gjorde allt möjligt. Vi kollade på bio, shoppade, provade peruker, åt, lekte med småbarn, kollade på tv, spelade ett roligt paketspel och massa annat. Det var i alla fall skoj, vi kunde omöjligt ha missat någonting? Det här var i alla fall en sak som jag sett fram emot väldigt länge så det var ju roligt att det verkligen blev av... Det är ju synd att man börjar skolan imorgon och att man inte kan få en vecka till med lov, it sucks! Men vad ska man göra? Det är ju BARA 49 dagar kvar eller vad Jenny sa tills det är julavslutning i skolan, hur skönt låter inte det liksom! Jag längtar som bara den, det får vara min nästa höjdpunkt, för vad jag vet har jag väl inget annat att se fram emot förutom min födelsedag som är den 16:de december. Annars är det bara julavslutningen den 19:de... Ett tag kvar men det går undan!

Klockan är nu kvart över 7 och jag sitter och vätar på att "ensam mamma söker" ska börja, sedan efter det ska jag sova.. Jag är trött, har åkit tåg hela dagen höll jag nästan på att säga. Nej, men trött är jag, så sömn behöver jag för att jag ska orka med skolan imorgon..dock ingen lång dag, men kan behöva sova tidigt ändå för just nu vill jag bara sova.. Men får inte missa "ensam mamma söker". 

Nu ska jag prata lite med familjen, får se vad dem har att säga. Eller rättare sagt, dem undrar nog vad jag har att säga. Hah, tack för "helgen" Jennu, you know, nu är vi real gangstah babe, hahaha!!

pussi 



Söndag, hemma!

Hejhej!
Nu är jag hemma från Norrköping. Det är skönt, men jag skulle inte tacka nej till en veckas till lov! I alla fall, allt gick bra och jag är hemma. Känns som att jag har ganska mycket att göra. Måste packa upp som jag hatar att göra, jag ska äta, fixa inför skolan imorgon och sedan får man ju inte missa "ensam mamma söker".

Men nu måste jag äta, jag är ashungrig. Jag skriver lite senare ikväll. hejhej!

RSS 2.0