words

Sist jag skrev ett blogginlägg satt jag i ett hus i näs och skrev, nu sitter jag i min alldeles egna lägenhet och skriver. Jag trivs här mer och mer för varje dag. Sitter och sörplat jordgubbste ur min nya temugg och ska alldeles strax tända ljusen som sitter i min nya kandelaber (stavas det så?), älskar den så jag var tvungen att köpa den och nu är den min! Jag har jobbat idag och det har varit en kaosdag på jobbet så nu är jag alldeles slut. Men imorgon jobbar jag kväll så jag har inte så bråttom till sängen.
Jag har beställt en iphone 4 också, en bit liten rackare så förhoppningsvis kommer den till mig denna vecka.. hoppas!!! Känner mig som ett litet barn på julafton, jag längtar tills den kommer. Jag har en liten hemlighet också som jag inte tänker berätta riktigt ännu, kanske om 2-3 veckor eller nästa gång jag skriver ett litet blogginlägg. Man vet ju aldrig hur länge det dröjer innan jag syns till här igen! Jaja. Nu tappade jag lusten till att fortsätta skriva här så jag ska läsa expressen och aftonblandet för att kolla om det hänt något nytt i världen, sedan ska jag lägga mig i min sköna älskade säng!!!! Kärlek till den.

Vi hörs när vi hörs!

pussss

hey ho

Känner mig pigg och glad efter att jag tog beslutet att ta en morgonpromenad imorse. Härligt var det samtidigt som jag kände svetten rinna längs ryggen! Kom hem från prommen strax efter halv tio, då hade jag varit ute i lite mer än en timme. Jag åt en frulle bestående av en smörgås med skinka och gurka, en tallrik med fil och flingor, ett ägg och en kopp kaffe. Nu sitter jag i soffan och kollar på teven samtidigt som jag tittar runt på datorn. Jag märkte också till min förvånan att det nu regnar ute... Det är verkligen behövligt med lite regn som rensar luften.
Veckan har bestått av jobb på hemtjänsten och besök i min lägenhet. Har inte flyttat in ännu fastän jag haft nycklarna i en vecka. Men i helgen så blir det av, AAH äntligen!!! Dock jobbar jag varje dag till och med söndag. Men jag får klämma in det på kvällarna, när jag inte jobar helt enkelt. På lördag och söndag jobbar jag delad tur på hemtjänsten, då är jag ledig mitt på dagen i 4 och en halv timme, då ska jag passa på att måla :) Jag måste också hämta säng, soffbord och tvbord på Ikea. Men det löser sig, allt går om man vill!
I måndags var Malle och jag ute på en cykeltur. Det var sjukt härligt måste jag säga. Cykla borde man göra oftare.. Vi cyklade runt Westerqvarn, Kolbäck och Berg.. 2 timmar cyklade vi och jag ska inte sticka under stolen med att jag hade ont i rumpan efter det, herregud!

Nu ska jag skala potatis osv. Sedan måste jag hoppa in i duschen, har inte duschat sedan prommen. I eftermiddag blir det jobb från 15.00 till 22.00 på heeeemmakväälllll!!!!!

Puss och hej

RSS 2.0