blaha

Och hostan sitter fortfarande kvar. Okej, den kanske inte går bort på en dag. Men det kanske kunde bli lite bättre i alla fall? Men najnaj, icke. Jag är inte pepp på någonting, verkligen ingenting, inte ens Valborg känner jag nu. I eftermiddags kände jag mig pepp men inte nu längre, och jag vet inte varför heller. Tråkigt men ja så är det.
Nu ska jag fortsätta att kolla på efterlyst som snart är slut, sedan ska jag sova.

Förresten måste jag säga grattis till min lilla söta farmor som fyller år idag, vi var där och fikade idag! Grattis älskade farmor :)

Well well, det var väl det som jag ville ha sagt. Vad mer? Na inget som jag kommer på.

Martini


Min fina vän



En bild på mig och på min fina vän bellsa, puss på dig! Jag har nyss tränat, det var skönt det.  Körde en massa övningar med hantlarna, nu är jag lagom slut i armarna. Jag är svinigt hungrig och har tänkt att ta något att äta i flera timmar men jag har aldrig gjort det. Jag hinner bara tänka:" hmm, undra vad vi har ute i köket?" sen tänker jag litegranna på vad som finns och så, men sedan påbörjar jag något annat som får mig att glömma bort att jag skulle äta. Vi har i alla fall en ny ost i kylen, och en sån liten sak kan famimej göra mig glad, hah! Jag är ju knäpp. Men så är det... 
Imorgon är det onsdag sedan torsdag och sedan fredag och då är jag ledig från praktiken för att det är den 1:a maj. Gött va? Och på torsdag kommer Sofia och Felicia hem från Paris också, de har varit där med sin franskagrupp tror jag. Roligt. Något sånt där skulle vi aldrig göra med våran klass, hah! 
Jag som skulle plugga idag, tror ni jag har gjort det? Naj, fan för mig. Det blir aldrig som jag tänkt mig. Istället för att göra de jag måste göra så gör jag en massa saker som jag lika bra kan göra när jag inte ska göra de jag är tvungen att göra. Haha oj vilken konstig mening. Men det får stå så ändå. Vad händer nu då? Jo jag ska ta mig något att äta, duscha måste jag göra också. Duscha först, äta sen. 

Dance inside me

Säg inte att jag blivit sjuk igen, min hals gör helt jävla ont och jag hostar minst varannan sekund, kan det bli värdelösare? Naj tror nog inte det. Men ännu så har jag inte tappat rösten, och det är bra de. Nej men jag tror faktiskt inte att jag kommer bli så mycker sjukare än såhär, *peppar peppar t i trä* hiho. Jag ska alldeles strax ta tag i mitt Psykologiarbete som ska vara klart den 11 Maj, lika bra att börja nu annars så kommer man ju aldrig igång. En pirre skulle ligga fint i min mage just nu, men naj icke. Jag ska snart träna, idag blir det styrketräning... göttans! Nu håller jag på och hostar sönder, så nu ska jag gå och se efter vad min kära syster gör. Tror hon är påväg ut!

mjaåå

Göttans idag. Min hals är helt tjock och jag känner mig febrig, kul! Denna söndag kan inte bli sämre. Det är någonting konstigt med söndagar, tycker inte om dom för dom känns så dystra och tråkiga. Igår så vart det fest med Anna och Bella, det var faktiskt helt okej. Kanske spårade ut lite där i slutet, men äh.. Det var roligt



Bellsa var taggad :)


Anna, Bella och jag. zöta ni är tjejer :*


Maskinen bakom mig är en grävskopa, tack


gulleru :*


Puss på er och tack för igår flickor <3

Nu blir det för mig att typ pimpla en massa jävla te, Funderar på hur jag ska göra med Kolbäcksrundan idag, jag ska nog försöka ta mig runt i värsta fall ringer jag till Anna så får hon hämta mig... typ i Sörsta hehhehe. Naj, men nyss pratade jag med BM och jag beskrev hur det kändes i halsen när jag andades in och hon sa att det kunde vara en halsinfektion, kul. Hoppas innerligen inte att jag åkt på de, orkar inte att vara sjuk såhär års. Jag tänkte nu när det är så fint väder ute och så..  Fast jag står ju ändå bara inne i en affär hela dagarna såatte. Men får väl hoppas på att det blir bättre, hiho. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa.

losing you

"All I have is you", lalallalaa. Sitter och lyssnar på musik och funderar på vad man ska hitta på idag? Lördag, då tycker man ju att det borde hända något eller har jag fel? I värsta fall får man väl sitta hemma och kolla på något pensionärsprogram som går på tv, typ "på spåret" eller något i den stilen, MM kul. Man borde fan njuta av att inte ha något att göra. För när man går i skolan så har man fan häcken full dag ut och dag in, man är ju förfan tvungen att plugga på helgen ju och då är det illa, och när man har en massa skolsaker att göra så finns det jättemycket roliga saker som man kan göra men som man inte har tid att göra för att man är tvungen att plugga på en massa prov, arbeten, och redovisningar och en massa jävla trams. Men nu när man har praktik så har man ingenting att plugga till och man flrväntar sig liksom att nu är det helg nu kan man göra alla dessa roliga saker som man inte har tid att göra när man går i skolan, men nej då händer det tamefan ingenting, surt som fan. Men det är väl sådant som man får ta, hiho.

Idag gick jag upp klockan 08.00 för att jag skulle simma med Malle, och det gick väl bra. Fast det var svårare att komma upp måste jag säga. Men efter en stund så drog jag mig upp och jag förstod inte riktigt vad jag höll på med. Gå upp klockan 08.00 på en lördag när man kan sova myyyycket längre, men på ett sätt var det faktiskt riktigt skönt att gå upp tidigt för då sover man inte bort hela dagen och man hinner med att göra mycket mera. Nu har jag alltså varit uppe i snart 7 jävla timmar, hysteriskt. Jag är trött och funderar på att ta en powernap, men naj jag vill kolla på en ängels tålamod så det ska jag göra nu. Ha en fin dag ute i solen, älskar vädret men helgen suger

martini


River flows in you

Gött, den där latten satt där den skulle. Jag gjorde mig nyss en latte och den var mycket god, fast nu ligger den i magen och skvalpar. Hiho, den försvann fort. Annars sitter jag här i mina arbetskläder, kom hem för ett par timmar sedan ungefär. På min arbetsväst så har jag en skylt där det står "praktikant" haha, roligt va?! Sedan har jag en kniv som sitter fast på något konstigt sätt på mina byxor. Jag tänkte tvätta mina kläder som jag har på praktiken så det är därför jag sitter med dem på, jag orkar inte ta av dem heller, jag är helt enkelt för slö för det. Nu smällde det i dörren också, kan det vara så att mina gullgulliga syster kom hem, hope so för här sitter jag och har det supertråkigt. Det var hon som kom, hiho.

Förresten så provade jag dem där hårprodukterna som jag beställde, och dem gjorde faktiskt susen, fast har dock inte provar dust it än. Men den är säkert lika bra som dem andra produkterna... Den där produkten som skulle hålla håret rakt hela dagen var bra för här sitter jag fortfarande med spikrakt hår fastän jag gått ute i blåst och cyklat och grejat, supernice va!!
Klockan halv 1 lunchade jag med Dess, jag åt Kycklingwook medan Dess åt Fläskfile med pommes frites, wooken var sådär, helt okej men smakade lite för mycket Soya för min smak och jag som inte tycker om soya, men det gick ner i alla fall.

Nu ska jag gå och hjälpa till med tacosen, jag som fortfarande är mätt efter wooken som jag åt fastän det var flera timmar sedan jag käkade den. Blir väl jag som får skära alla grönsaker då, hehehe kul.

-------------------------------------------

Update!

Nu har jag käkat tacos med familjen, det var gött! Vi satt och pratade och skrattade när vi ätit klart, hahaha! Nu ska vi nog åka ner till affären och köpa Cheesebolls, göttans som fan! Sedan blir det väl att kolla på Talang, blir väl en lika tråkig helg som förra helgen. MM kul!


Snygga kläder på praktiken, right?

   
martini



(y)

/martini

drippin like water

KUL, här hade jag skrivit ett jättelångt inlägg och sedan råkar jag trycka på någon annan knapp, fan vad irriterande. Men jag skriver väl om då, fast mer kortfattat nu. I alla fall efter dessa dagar på Ica så känner jag mig helt jävla mördbultad. För det första så är mina fingertoppar helt jäkla ömma för de där förbaskade kartongerna som man river i stup i kvarten och för det andra så är min rygg helt paj för att jag inte packat upp varorna på rätt sätt, har säkert böjit ryggen helt fel så jag kommer få operera bort hela ryggraden eller nåt sånt, fint de. Naj men om jag ska klaga riktigt jävla mycket så gör hela min kropp helt ont, hahaha.. Men nu ska jag sluta gnälla för det blir inte bättre av det. Imorgon är det sista dagen på praktiken sen är det helg, och på måndag är det nya tag. Men först ska jag njuta av helgen.... Vad som händer återstår att se.

Imorgon är det nationella prov i engelska, hur det ska gå vet jag faktiskt inte. Engelska är inte mitt ämne så det blir nog inget högre än G i alla fall. Jag fick G- på psykologiprovet, jag suger, totalt oduglig! Men det gör inget, för det finns så mycket annat som jag är bra på. hehehe.
Men som sagt, vi får se hur det går imorgon. Ska göra mitt bästa vettni.
Idag kom mina hårprodukter som jag och mina systrar beställt för några dagar sedan. Jag beställde någon spray som man har i blött hår innan man ska föna det, denna spray skyddar mot värme såsom plattång och fön. Sedan en spray som man har i när man har plattat håret så att håret ska hålla sig rakt och sist men inte minst en Dust it som gör att man får lite volym på hårhelvettet, nice. Nu ska jag prova den för första gången, det blir säkert kanon.

Nu har jag skrivit detta inlägg i 100 år, så jag ska nog ta och runda av här. Sitter och försöker komma på vad jag ska skriva men kommer inte på något vettigt, som vanligt. Skriver bara en massa trams som egentligen inte ens är nödvändigt men som jag skriver ändå bara för att skriva. Så nu är det bra med de. Nu ska jag slumra sött i min säng och vakna upp pigg och glad imorgon säger vi... nej där ljög jag

martini


Bra e ni :*

cola i pyjamasen

Jag tror jag håller på och spricker. Jag har nyss ätit våfflor för hela veckan känns det som. Men gott var det, och nu äe man inge hungrig på en kvart... ungefär. Nejrå, nog klarar jag mig till imorgon i alla fall. Idag när jag kom hem från praktiken så vart det en promme igen, dock inte lika långt som vanligt. Idag gick vi runt trångfors, en lite kortare runda men det var skönt att röra på sig. Nu sitter jag och funderar på om jag ska gå ut till pappa och Malle i vardagsrummet och kolla på tv eller om jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig, hmm det blir ett svårt val. Men ännu är dte nog liite för tidigt att lägga sig så jag ska nog gå ut och kolla på tv en stund tills jag somnar i soffan, haha. Det blir fint de. Får se hur länge jag lyckas hålla mig vaken, för jag är sjukt trött idag. Jäspar var tredje sekund ungefär, de är nice dä. hiho.

pussis


Do I look like I sell drugs?

Första dagen på praktiken var avklarad då. Idag började jag klockan 10.00 och slutade strax innan 4 så jag hann bra till kvart över 4-tåget. Idag fick jag i princip bara plocka upp varor och sådär, plockade frys och färskvaror hela dagen så man blev ju lite frusen... Klockan 12 hade jag lunch, käkade donken med Dess, trevligt trevligt hiho... Efter praktiken tog jag tåget hem och cyklade till Sofia där vi cyklade till något litet jävla fik här i Hallsta och drack kaffe och hade det trevligt sedan så satte vi oss på någon bänk i solen och softade. Sedan vart det så kallt så vi cyklade hem till Sofia och gjorde ingenting särskillt, pratade om allt. Men lite senare så vart jag tröttis och bestämde mig för att jag skulle cykla hem, och det gjorde jag också. Nu sitter jag här och ska strax sova, är sjukt trött. Konstigt, man blir så himla sliten av att arbeta hela dagarna. På kvällarna när man lägger sig i sängen så somnar man på en gång. Men när man går i skolan så blir man inte särskillt trött tycker jag inte, eller det beror väl på vad man gjort. Fast man blir ju bra trött skolan, fyfa-an säger jag bara! Är glad att jag slipper den nu några veckor framåt. Naj, jag är riktigt trött. Bäst att man går och lägger sig så att man orkar med morgondagen också, ja det får bli så.

martini

Alå alå alå


                         
                  
                                                                    Bra där brudar

Tja, jag kom nyss hem, eller nyss och nyss för ett tag sedan. Jag och anna var och käkade glass vid lustigkulla, det var gött. Jag åt en stor jävla mjukglass med lakritsströssel, satt bra i magen. Men frågan är nu om jag kommer få håll när jag nu ska ut och gå om ungefär en halvtimme? Ja men det visar sig väl när jag är ute och går, jag tror med all sannorlikhet att jag kommer få håll. Men äch vafan det är bara att gå, det försvinner väl någongång under promenaden, när vet jag icke. Som sagt glassen satt där den skulle och nu mår jag riktigt illa och lite håll väntar fint de..
Förresten så mätte vi hur långt det var runt kolbäck, alltså den rundan som vi brukar gå. Den var 1 mil och 3 kilometer tror jag det var om jag inte minns fel? Ja men det är ju härligt, rätt långt ändå.

Ja det har inte hänt så mycket mer idag. Eller just ja, var ju en sväng in till stan också. Fick ett par skor av Malle, tack tack gullefjun. Inga särskilda skor, bara ett par vita vanliga tygskor, kan ju vara bra att ha, snyggt nu till våren också, hiho.  Annars så har jag inte gjort något alls. Nu blir det att invänta Malle sedan prommisen, niiiiiiiiiiiiice

pussis

Uttråkad och rastlös babababa

Åhh, jag är verkligen rastlös på riktigt nu. Sitter här och tänker på vad man kan göra, men nej har insett att idag så får jag väl hålla mig inne också, kul! Jag kunde lika bra åkt in till stan och träffat Vickan ikväll, men nej nu är de för sent för de går ingen buss eller nåt och bababa, har så jävla tråkigt. Men what to do? sitter i alla fall och snackar med Victoria och Jenny på msn, det är kewl, lyssnar lite på musik och mm chillar.
Nu har jag lyssnat på samma låt 485 gånger men kommer inte riktigt ihåg var den heter och jag orkar inte kolla heller för de är jag för slö för.. Men den är brååå i alla fall.

Imorgon ska jag ut och gå runt kolbäck igen med Malena och papi, man har ju skön träningsverk i röven och i slutet av ryggen nu, och värre blir det väl imorgon, göttgött! Men fanimej vad skönt det är. Och på måndag så börjar praktiken. Ja det var väl ungefär de jag ville säga, nu ska jag sätta på låten för den 486:e gången, hehehe. nördjävel

puss

Somebody watching me

Ännu en solig dag har vi framför oss, ser det ut som i alla fall.. För att vara lördag så tycker jag att jag är uppe ovanligt tidigt, de är gött de.

Nej fan vad jag inte kommer på något att skriva, har skrivtorka idag. Inte kul... Jag skulle försöka se på direktsäningen från Falun där Dess tävlar i Discodans men det kommer inte fram något på själva rutan,, buhuuu jag vill se bruden ju.. Men det stod någonting om att det hade blivit nå fel med att programet skulle komma upp någongång på dagen, så jag ska hålla utkik.

pussisar

I drink tequila sunrise because its a summerdrink hehe

Idag kom det soliga och fina vädret tillbaka. Har varit mycket skönt ute idag, fast det blåste dock lite för mycket tycker jag och inte var det varma vindar heller... Men huvudsaken är ju att solen tittar fram, hiho..
Idag är det fredag och det var sista dagen i skolan på 5 veckor... tänk jag ska inte gå i skolan på 5 veckor, hur jävla skönt låter inte det? Istället för de så ska jag praktisera, praktisera på Ica skrapan i Västerås. Yaya, bättre med praktik än att gå i skolan i alla fall.

Idag är jag så grymt jävla uttråkad, vill göra något radikalt, något riktigt jävla galet, men icke. Alla de som jag brukar umgås med är upptagna idag, och lilla jag sitter här hemma och är trött som in i helvete, blir väl att sova tidigt idag och imorgon också säkert. Jag gör ändå ingenting vettigt på helgerna, absolut ingenting... härligt härligt.. Nu ska jag gå ut och lägga mig i soffan och kolla på nåt, eller rättare sagt nu ska jag gå ut till dem andra i soffan och sova, för somna det kommer jag göra och absolut om jag lägger mig ner. För idag på tåget så var det nära ögat alltså, så fort jag blundade så var jag rädd att jag skulle somna. Ja det är inte bra det där, skolan tar kål på en totalt!! Nej, ut till dem andra i soffan var det. Ni får väl ha en kul kväll, de ska inte jag ha

   
                                                            Cool brud i brillz 91

/Martini

ont i benen vare

Nu är jag tillbaka. Har varit ute och gått och kollat på en lägenhet tillsammans med min syster, pappa och bm. Men angående den där jävla promenaden, jag tror mina fötter höll på att dö och mina ben ska vi inte tala om, men jag ska inte klaga för skönt de vare allt. Har inte gått såhär långt på länge, jag har rättare sagt aldrig gått såhär långt tror jag. Jag, pappa och Malena var ute och gick runt Kolbäck idag, det tog 2 timmar ungefär och nu är jag alldeles slut. Imorgon kommer jag att gå som ett mongo i skolan och det känns ju bra, det kommer jag absolut göra i fall träningsverken dyker upp. Så jävla sköööööönt. Oj glömde bort att jag skrev att blogginlägg, kom in på andra spår men nuså nu är jag här igen. Min rumpa värker, kanske beror på att jag sitter jävligt konstigt på min datastol fast nej jagt ror det är för den där promenaden, men inte kan man känna av det såhär fort? Äch jag vet inte, imorgon har jag säkert ondare än vad jag någonsin haft...

Nu orkar jag inte skriva mer, för jag kommer inte på något att skriva om mer än att jag är trött och ska sova precis nu. Imorgon börjar jag halv 10, soft. Imorgon är det fredag också och det innebär... helg! Vi får se vad som händer då. Jag ska i alla fall träffa Sofia, det har jag bestämt. Godnatt

pussis

FAN de går inte att lägga it någon bild, får tare imorgon

hajhaj :)

Precis innan jag ska börja skriva ett blogginlägg så funderar jag alltid på hur jag ska börja inlägget. "idag har jag..." "Just nu sitter jag..." " Skolan idag var..." Ja jag vet inte riktigt hur jag ska formulera det ibland, men äch det blir väl som det blir. Denna börjar var ju rätt nice, hehe.

Idag började jag som sagt klockan 08.20 i skolan med prov, och fyfanimej vad dåligt det gick, jag satsar helt ärligt på ett ig:) Men nej nu ska jag inte tänka på det mera, nu är det gjort i alla fall och det är de som är huvudsaken. Efter skolan så gick jag på stan med anna en stund sedan tog vi tåget hem och nu sitter jag här hemma, skulle behöva plugga Administration men det är någonting som hindrar mig.... datorn as usual!! Imorgon har vi ett prov i administration som jag tycker är helt jävla meningslöst ämne, det är så sjukt tråkigt. Men nej får stå ut, det är inte långt kvar tills det är sommarlov.

JUSTFAN jag måste ringa till min praktikplats idag, idag måste jag verkligen göra det, idag idag idag!! Känns lite  smådumt att ringa precis i sista stunden så jag ska dra mig till telefonen och få det överstökat så fort som möjligt. Igår när jag ringde så var han ju inte ens där. Aja får hoppas han är där idag...

pussis


Onsdag den 15:de april

Nu har jag förflyttat mig till köket. Jag brukar alltid sitta inne på rummet med datorn, men lite miljöbyte är ju inte helt fel heller. Klockan är strax efter sex och jag håller på och hungrar ihjäl, jag är alltid hungrig nu för tiden... But what to do? Får väl ta mig något att äta snart.. Men först så måste jag plugga. Imorgon klockan 08.20 har jag psykologiprov, och jag kan ingenting, verkligen ingenting så jag satsar på ett IG imorgon, fint de. Nej men det är så det kommer att bli. Annars då, är trött som fa-an. Imorse när jag vaknade klockan 08.00 och bestämde mig för att znosa(?) en timme till så kändes den timmen som en evighet, helt sjukt. När jag vaknade varje 9:onde minut så kändes det som det gått hur länge som helst, men icke, konstigt hiho. Jag är sjukt trött, kan vara för att jag sovit alldeles för mycket. Sov i 10 nästan 11 timmar inatt och det var nog för mycket... 

Imorgon börjar jag som sagt klockan 08.20 med Psykologiprov, sedan så har vi håltimme i think? Fast nej jag har ingen koll för fem öre, det enda jag vet är att jag ska skriva ett roligt Psykologiprov imorgon bitto.. hehe. Nej men det fixar sig nog alltid!!

Nu klickade jag mig in på denna youtube-länk. Kolla bara så kära dem ser ut.. hiho
http://www.youtube.com/watch?v=5al3HVGWlAU&feature=related

Naj, nu ska jag plugga psykologiiigiigigigigigig om jag orkar och har lust, vi får se om det slutar med att jag slänger in bokjäveln i väggen eller nåt

pussis

4 bilder, bättre sent än aldrig

Ja, bilderna får faktiskt tala för sig själva. HAHA. Enjoy!!










Ja, fyra mycket snygga bilder, HAHA! Jag dör. Jag hade i alla fall riktigt kul den kvällen för en vecka sedan ungefär :D Nu ska jag plugga lite lite till sedan ska jag slagga fastän jag börjar 13.30 imorgon, hiho, busis!

Martini

Pluggtime, vad annars?

Jag blir lite småsur över mig själv. Imorgon har jag prvo i Naturkunskap men torr ni jag sitter och pluggar? Nej utan istället sitter jag här och gör ingenting, det är ju smart... Men jag ska, jag ska verkligen ta mig i kragen och plugga röven av mig ikväll, börjar ju trots allt 13.30 imorgon (egentligen 11.00, men tror inte jag orkar gå på mentortiden som börjar då) så jag kan ju plugga ganska länge idag och sedan kan jag å upp tidigare imorgon för att plugga lite. Men inte tror jag att jag kommer pallra mig upp imorgon bitti för att plugga på ett prov, då ligger man ju hellre och sover, hiho. Men som sagt snart så, när musiken tystnar i mina öron så ska jag resa mig från stolen och öppna skolboksjäveln.. Men håll ut det är bara denna vecka kvar, sen är det praktiiiiiik, woooohow!

Nu ska jag kila, har lite viktigare saker för mig, hiho. Kanske skriver senare!

pussis



 

måndag den 13:de April

Tja. Dags att uppdatera lite här i bloggen igen. Jag har nyss kommit ur duschen och sitter nu och lyssnar på lite musik och ska alldeles strax klä på mig. Inväntar min syster för att jag ska fråga henne om hon ska med ut på en promenix, hoppas att hon vill hänga på, då blir jag glad hiho. Något jag är sjukt jävla sugen på just nu är Pasta med pesto, how good? Tänk Pasta med pesto och sedan smält ost över, så jäääävla gött, så jag hoppas att min låtsasmamma kommer ihåg och handla det annars blir jag suris på henne.

Vad har jag gjort i helgen rå? Jag har umgåts med Jenny en hel del, både i fredags och i går och idag, gosigt! Vi drack kaffe, kollade på tv, grillade, åt chips, drack smoothie, åt godis, ja allt man kan göra typ. De är nice!! Nu sitter jag här igen och ett helt påsklov har kommit till sitt slut, det är faa-aanimig riktigt tragiskt att behöva gå tillbaka till skolan efter ett sånt här långt och skönt lov.. Men jag har bara denna veckan kvar sedan är det praktik i 5 veckor, sen när vi kommer tillbaka till skolan efter praktiken så är det kanske 3-4 veckor kvar i skolan, sen är det SOMMARLOV! Jag längtar som tusan vill jag säga, längtar som FAN!

Min syster ville inte hänga med ut och gå och det har jag förståelse för. Då får jag gå själv eller fråga Sofia eller nåt, jag ska i alla fall ut och gå innan jag ska avnjuta en god Pasta med pesto som min låtsasmamma lyckligtvis köpte hem, hiho.

Naj nu ska jag klä på mig och gå ut och gå, de här går inte!!

Martini

soligt och varmt som fan

Jag älskar vädret idag, det blåser inte det minsta och solen är fortfarande framme, det kan nästan inte bli bättre. Idag har jag ätit påskmat och det smakade väl gött, nu är jag mätt som fan!! Inte nog med att jag tryckt i mig en massa mat så har jag tryckt i mig 4 ton godis också, men det kan ju aldrig bli för mycket av sånt tycker jag... Jag har legat och solat hela eftermiddagen och jag tror minsann att jag fått lite lite färg, men inte syns det så mycket bara om man kollar riktigt riktigt noga, hiho.

Ikväll så vet jag inte vad jag ska göra, jag har no plans, kanske drar till jemp, kanske gör något annat. Men ligga och kolla på stjärnorna på studsmattan med jemp låter ju ganska mysigt och lockande, inte? Nej men vi får se vad jag tar mig till. Nu ska jag ut i solen och socialisera med folket. Hare gött


Martini

påskis

Idag är det skärtorsdag, tror jag hah, denna dag ska jag inte göra ett skit, jag ska städa hela jäkla dagen och jag är inte på städhumör för fem öre idag ska jag säga. Vissa dagar kan man faktiskt känna att man vill städa och att det verkligen är kul att städa, men så känner jag inte idag. Jag sitter bara här och försöker fördriva tiden med en massa annat som jag egentligen inte behöver göra. Jag behöver ett stort last med godis känner jag...

Igår gick jag och la mig klockan 21.20 men ja somnade inte förän runt 11, konstigt nog. Kanske har vänt på dygnet, jo de måste jag ha gjort, det har varit mycket sena kvällar på sistonde, men det är så det ska vara, bäst att passa på nu medan det är lov hiho.. 

Nu ska jag ta tag i städandet på riktigt, annars kommer jag aldrig igång, icke brååå. Men ha de fint, kanske skriver mer sen!

Puss 

keep rockin

Gårdagen var mysig. Vi åkte till Sofia och fikade lite tårta och en massa, det var göttans de vill jag lova. Tack för de gulligull!! Senare mot kvällen så åkte vi iväg några stycken till backen och grillade lite och hade det trevligt. Vissa fick slut på batteri i bilen och sådära men de löste sig vettni. Jag hade det trevligt i alle fall:) Tack för kvällen, och grattis än en gång sofia!

Idag vet jag inte vad jag ska hitta på, kanske drar till Jemp sen. We will se. Först måste jag äta nåt för jag lider av grov hungernöd!

puss

idag är en bra dag

Nu sitter jag påklädd och färdigfixad för dagen. Klockan är strax halv 4 och jag sitter här och inte gör något vettigt, jag satt mig på trappan ett tag för att sola lite lätt, men jag gav upp ganska fort för att det inte var tillräckligt varmt för att sola i bikini, hiho, men man måste ju prova. Vill bara att sommaren ska komma nuuuuuuu...

Idag är en dag då jag är glad, kan vara för att det är Sofias födelsedag hihi. Kan vara för att det är fint väder ute. Jag vet inte. Tänk att vädret kan påverka ens humör så mycket... naj, nu ska jag snart åka till Sofia, för den gosisen fyller ju år idag som jag berättade, stora tjejen... den bästa tjejen i världen som jag tycker så mycket om, betyder mazor mest för mig <3


GOSIS och jag :)


halådär

Vaknade upp till ännu en solig dag, det känns jävligt bra men har ångest för att jag ligger kvar här i sängen och slöar. Men det ska bli ändring på de. Ska alldeles strax gå upp och göra någonting vettigt.

Igår var jag hos Jenny, det var trevligt. Det känns så jävla bra att åka till henne när det är fint väder. Fint väder= Jenny liksom, fattar inte varför men it feelt so nice ba, de är gött de. Vi fikade i alla fall på markan och hade det allmänt roligt.

Idag den 7 april fyller Sofia Lindvall 18 år, GRATTIS SOM FAN BABY! :* och senare idag ska jag åka hem till henne, deni. Det ska bli mysigt.. annars så ska jag väl inte göra något särskillt. Jag ska äta frulle nu i alla fall, för jag är sugen på de, hiho. Vi hörs senare!

pussis


söndag baby söndag

Jaha, då var det söndag igen. Det kändes som om det nyss var fredag, helgen har liksom bara svischat förbi i hög fart. Skönt att det är lov hela veckan så man slipper ha ångest för att gå till skolan, men ångest kommer jag ha ändå på lovet för jag har tusen saker att plugga. Psykologi, naturkunskap, Nationella prov engelska muntligt och administration, jag orkar fan inte... men vafan de är väl bara att bita i de sura äpplet och köra på. Efter provet eller vad det nu är så kan man tacka sig själv för att man verkligen pluggade fastän man egentligen inte ville. Nej nu ska vi inte prata om skolan eller om prov och läxor nå mer jag vill helst koppla bort skolan för ett ögonblick och njuta av att ha lov.

Idag är det som sagt söndag och jag är sjukt trött eftersom jag kom hem klockan 8 i morse, och jag har bara sovit 4 timmar, buhuu. Men jag har inte tid att sova för jag ska strax ut och köra bil med papi, kewl tycker jag. annars så hade jag en rolig kväll igår med Victoria, tick tack :*


Fredag baby

Här sitter jag i min ensamhet och lyssnar lite på musik, käkar frukost och försöker fixa lite med ett par skor som jag och Vickan beställde men som vi inte fick. Så nu ska jag se hur vi ska göra, hon tanten som jag pratar med säger att det förmodligen inte kommer komma några skor. Men att vi ska vänta tills nästa vecka och se, annars sker en återbetalning. Nu kommer det här med att vänta igenn. Jag HATAR verkligen att vänta, det är fan det värsta som finns. Och det är säkert inte bara jag som ogillar det, fyfan! Men what to do, de är väl bara att gör en sån där jävla återbetalning, suger hårt..

Strunt samma, det är fredag idag och det är hur fint väder som helst ute. Så de ska vi vara glada över. Fast jag har inga planer för dagen i nuläget. Men jag måste i alla fall ner till banken och ta ut pengar och kanske ta en sväng förbi grandma. Annars så är det rätt dött här. Nu när det är finr väder vill jag hitta på något, men kanske kan åka hem till Jemp en sväng idag, wohoow. Det skulle ju vara trevligt E-E.

Naj, nu ska jag sätta på korvjävel till farsan som kommer hem snart.. Hare gött!

pussis


what a beautiful day

Hallå! Denna dag har varit helt underbar. För en gångs skulle så har jag känt att dagarna är värda att levas eller hur man säger. För det första så har det varit ett helt underbart väder ute både idag och igår och det gör humöret så himla fucking bra, älskar detta vårväder, vinden som blåser är ju till och med skön. Helt otroligt! Jag har i alla fall varit i skolan idag, slutade klockan halv 3 ungefär. Då bara sådär så sade Dess såhär:" martina, det känns som om du ska följa med mig hem" hah, så sa jag:" ska jag följa med dig hem?" hon: JAA, följ med mig hem!!" HAHA, så gjorde jag det. Och hon bode mycket trevligt, och det hade ett jättefint hus och dem gjorde jättegoda hamburgare, hiho!! Vi var ute i det fina vårvädret och gick litegranjna sedan gick vi hem till henne och chillade lite, kollade på datorn osv. Vid halv sju så åkte jag och dess med hennes syster till stan. Jag skulle till tåget och Dess till sin dans, sedan for jag hem. Tick tack för dagen smulan (:
När jag kom hem så var jag ute och körde med pappa, och det gick faktiskt mycket brååå. Nu sitter jag här i min datastol nöjd över min insats idag och det är ju gött, hiho!!

Vad ska jag göra nu då? Inget särskillt faktiskt, tänkte lägga mig och läsa en av mina böcker som jag beställde hem för några veckor sedan. Har faktiskt inte haft tid att läsa den någonting dessa veckor, endast några få blad. Men nu på lovet ska jag försöka läsa så mycket som möjligt även fast jag har en massa prov som det ska pluggas till till efter lovet, men äsch det ordnar sig! Just fan ska göra en bokrecension(?) till den veckan också.. ÅHH, får hoppas att jag hunnit läsa ut boken som jag ska påbörja ikväll tills dess så kan jag göra en recension av den boken. Hatar recensioner, dessutom ska den göras på engelska, ännu värre eftersom jag är sämst och då menar jag verkligen SÄMST på engelska!! Men det löser sig det också..


                              
                                                              mah girls

                         
                                                                fina brudar 97, HEHE

Jag får aldrig kort på mina andra polare vettni, det är bara dessa som vågar vara med... (:
Mene, hoppas på en lika solig och fin dag imorgon också. Älskar sol..

PUSS och godnatt

surjävel

Ja de är precis vad jag är. Victoria och jag hade beställt två par skor och två bikinisar men så idag när jag hämtade ut paketet så visade det sig att bara bikinisarna hade kommit. Sedan idag när tog kontakt med dem (nelly) så säger dem att vi kanske inte ens kommer att få skorna. Orka, är så jävla sur nu, jag som verkligen ville ha skorna var typ kär i dem. Nej men fan det är så tråkigt när sånt här händer, när det var något som man så gärna ville ha också.

Annars så passade bikinin perfekt, snygg och enkel var den också så det var ju ett plus i kanten, annars så kan dagjäveln ta sig, hiho. Och som grädden på moset så har ju mitt bankkort slutat att fungera. Igår när jag skulle ta ut mitt paket och betala så gick inte kortet så gick jag till automaten för att ta ut pengar istället, men när jag väl har stuckit in kortet i hålet så står det att det är fel på kortet och att man ska kontakta banken, Orkar inte såna här skitdagar. Dem går en verkligen på nerverna, dö.
Annars så har jag bara vart i skolan idag, slutade klockan 11.30 ungefär, skulle egentligen slutat halv 3 tror jag, men hade varken engelska eller naturkunskap och på fredag så är vi kanske lediga wohooow! Men om vi inte är lediga på fredag så har vi endast en lektion, ovärt tycker jag. Men jaja, thats life.

                



             



pussis


RSS 2.0