Hallo igen sverige

Jag befinner mig nu pa Irland, det kanns bra. Resan hit gick bra och jag har inte dott. Jag tankte beratta lite om alla dagar, har ju inte skrivit pa ett tag ju!

Sondag: Idag var den stora dagen. Vi akte fran skolan klockan 3 med buss. Jag var inte alls trott fastan jag inte hade sovit pa hela natten, men dar satt vi i alla fall pa bussen pavag mot Skavsta. Nar vi kom fram till Skavsta sa vantade vi pa att checka in och sadar, val inne sa tog vi en vanda i taxfreen fast jag kopte ingenting. Vi gick pa flyget kvart i sju ungefar och sedan flog vi ivag ganska precis 07.10 sa det blev inga forseningar son tur var. Vi kom fram till Irland strax fore nio och flygresan gick fint. Pa flygplatsen sa at vi lite och gick sedan till bussen som skulle ta oss till Enniscothy och till varat B&B. Efter den tva-timmars langa bussresan fran flyget till Enniscorthy sa kom vi fram och det var skont nar man nastan rest i 11 timmar, det var segt. Val framme vid B&B sa chillade vi lite och jag duschade for jag var alldeles vidrig kande jag, hahah! Sedan sa gick vi ner pa stan och kakade middag. jag at kyckling i nagon gron curry sas och rid till det, det var gott eftersom jag holl pa att hungra ihjal. Efter middagen sa gick vi och kollade runt lite pa stan och pa slottet, vi var sa trotta sa vi gick hem och jag tror att jag somnade javligt fort va.

Mandag: Idag skulle vi besoka skolan som vi har utbyte med men forst vantade frulle som bestod av Fruit and yoghurt och det var gott. Efter frukosten sa gjorde vi oss i ordning och akte till skolan. Nar vi var dar sa fick vi traffa de elever som vi skulle ha utbytet med, alltsa de fran Handels och administrationsprogramet, de tva som kommer till oss fram de programet heter Adam och Amanda och var trevliga. Vi pratade ett tag sedan fikade eller innan vi fikade sa redovisade vi vara powerpointpresentationer och det gick bra. Vi kollade runt lite pa skolan och sedan fick vi skjuts ner till stan. Dar at vi lunch och kollade rubnt lite mer pa stan. Vi hamnade i en butik dar det fanns mangder av jattefina och billiga klader sa jag kunde inte halla handerna i stur sa med mig hem fick jag: en jacka, ett par skor, en halsduk och en troja. Sedan gick vi hem och chillade lite, man var ju sa satans trott efter att ha strosat runt pa stan hela dagen och en massa. Pa kvallen at vi allesammans middag och sedan sov vi.

Tisdag: Idag var det dags for forsta dagen pa praktiken. De som fanns for oss handelselever var: Ett cafe, en butik med smink och parfymer och sant dar (precis som kicks typ) och en mataffar eller ja en mack och en butik med tradgardsprodukter, hushallsprodukter och verktyg (precis som jarnia haha) Vi lottade alla platser sa jag fick den butiken som at precis som jarnia, den butiken hette i alla fall ARRO och det ar en helt ok plats. Personalen ar jattetrevliga och hjalpsamma. Forsta dagen kande jag mig inte riktigt hemma dar men det var for att jag inte var van konstaterade jag men det blev battre framot eftermiddagen. Jag ska vara pa julavdelningen och greja, haha det kan ju bli bra kul vettni. Praktik hela denna dag i alla fall. Jag borjar klockan 09.30  och slutar klockan 17.00 om dagarna, ratt chill, tiden gar fort kanner jag fast inte tillrackligt fort.

Onsdag: Praktik igen. Idag kandes det bra att ga till praktiken, battre an forsta dagen i alla fall. De jag fick gora pa praktiken idag var att marka varor och kolla lite pa julavdelningen. Idag slutade jag ocksa 17.00 i vanlig ordning. Efter de sa gick jag och Dess hem (dess och jag har varan praktik jaaaaaaattenara varandra). Denna kvall sa gick jag, Dess, Sara och Felicia till en pub som ligger pa stan, jag kommer inte riktigt ihag var den heter just nu. Men det var i alla fall Adam (han som ar med i utbytet) som bjod dit oss, det var fotbollsmatch mellan Irland och Frankrike, tyvarr so losade Irland. Men det deppade inte vi for nar vi fick gratis drinkar stup i kvarten, haha! ja dom ar bra givmilda har pa Irland och det ar ju superbra. Jatteartiga ar dom ocksa. Vi var i alla fall pa pubemn till halv tolv for da kande vi att vi var tvugna att ta en taxi hem sa Adam bestallde en taxi och vi akte hem, vi skulle ju upp och jobba imorgon. Sa vi akte hem och jag somnade bums. Det var i alla fall en jattetrevlig kvall och jag drack min forsta Guiness och tro mig, den var mycket god.


Torsdag: Idag vaknade jag upp och gjorde mig i ordning och sedan var det frukost klockan 08.30, Fruit and Yoghurt idag ocksa, och toast med smor och kaffe och flingor och mjolk. Sedan var det dags for praktiken igen. Idag sa markte jag varor igen och markte annu mer varor och annu mer varor.................... Det ar typ det anda jag far gora haha, kul jul. Pa kvallen sa at vi middag bestaende av pizza som vi bestallde hem, sedan satt alla vi tjejer och pratade om en massa olika saker.

Fredag: Sisa dagen pa pratiken for denna vecka, skont som fan sager jag bara! Idag markte jag ocksa lite varor, for det har jag ju inte gjort sa mycket he-he-he. Pa kvallen sa var det tankt att vi skulle chilla och bestalla hem pizza (igen) men det blev andrade planer, istallet sa drog vi ut pa puben och sedan vidare pa nattklubb som jag inte heller kommer ihag vad den hete. Men i alla fall, forsta kakade vi pizza och jag var sa jakla sugen pa ett bad sa jag hoppade ner i badet och badade, det var nice efter en hel veckas jobb. Sedan fixade vi i ordning oss och drog ner pa stan. Det vart en lyckad kvall med nagra drinkar och sadara, vi kom hem efter 3 och somnade vid 4. Det var en lyckad kvall maste jag anda saga, mycket bra musik, tack brudar!

Lordag: Idag vaknade jag upp pa Saras och Felicias rum, jag var mycket trott. Vi gick och at frukost 08.30 och sedan sa gick vi och la oss och sov igen och vaknade upp efter ett. Da gick jag, Dess, Sara och Felicia till Lidl och handlade lite godsaker. Ja pappa det ar Lidl som galler har, nu blir du glad va? haha. Vi vandrade sedan tillbaka hem och at och taggade for en till partynatt, an hade vi inte fatt nog. Sa vi gjorde oss i ordning och drog ut och dansade och hade roligt. Denna kvall var ocksa toppen, thanks!

Sondag: Idag var det sondag, traksondag. Idag gjorde vi verkligen ingenting. Chillade hemma och laddade batterierna for en till arbetsvecka som vi hade framfor oss.

Mondag: Idag alltsa. Har praktiserat som vanligt och efter praktiken sa gick jag och Dess till ett internetcafe som var pa stan, det var pa tiden vaa. Naj men man har faktiskt inte haft tid att ta sig hit, det har varit en massa annat som man vart tvungen att gora istallet, datorn kan man ju sitta vis hemma. Snart ska jag och Dess ga hemat och ta med nagon mat, jag haller pa att hungra ihjal. Sedan ska vi val sova i think. Imorgon ar det en ny dag och dags for praktik igen, feel good.

Det ar bara tva veckor kvar nu. Tank att vi redan har varit har i en vecka. Tank att vi ar har i over huvud taget, kanns inte riktigt. Nu har ni i alla fall fatt en liten uppdate om hur jag har det har nere. Jag har det i alla fall jattebra och jag saknar er dar hemma valdigt mycket. Och Jenny nu har du lite att lasa eftersom du inte var inne pa msn sa LAAAAAAAAS. och Malle, pappa och alla andra. Nu kan ni lasa, hoppas att ni saknar mig ocksa riktigt mycket. Kom ihag att klockan har gar en timme efter sa klockan har ar nu bara 7 medan den ar 8 hemma. Naj, nu har jag skrivit blogg for typ flera veckor kanns det som. Sa nu borjar det bli dags for mig att dra harifran. Men ni far ha det sa bra allihopp. Nu borjar jag trottna pa dessa javla tangenter, det finns ju fan inte de tre sista bokstaverna tyvarr.

Men puss och ta hand om er! Jag ska gora det och leva livet, for det har ar en chans som man bara kanske far en gang i livet, vem vet, inte jag?

Martina






TVÅ TIMMAR

Jag sitter just nu hemma hos Vicky, det är två timmar kvar tills bussen går från skolan, alltså inte alls lång tid kvar. Jag kom till Vicky vid nio ungefär då drack vi vaniljthe och snackade och sådära, det var trevligt. Det blir nog att dynga för det är ju ändå ingen idé att gå och lägga sig nu när man ändå ska upp snart, ehehehhehe. Kommer vara bra trött imorgon, men det är fint!

Naj, nu ska vi tagga, vi har två bussresor och en flygresa att ta oss igenom, chillit värre! Ha det bra Sverigeeeeeeeee, i want to have it fun....

Allright yes box pappa hahaha. Hälsa Lenny :D

martina

the big D

Igår åkte jag hem till Jenny för att tillbringa min kväll där, det var mysigt som vanligt fast nej denna kväll var det nästan lite mysigare med tanke på att vi inte kommer ses på en sisådär tre veckor, nej men mysfaktorn var HÖG denna kväll, haha! Vi åt kinamat, pratade, skrattade, pratade ännu mer, kollade på tv och spelade skissa och gissa och kollade på en massa klipp som man höll på och dö av (dö av skratt av alltså). Idag vaknade jag upp i Jennys säng, vi gick upp vid 11 och åt frulle och snackade om allt och inget sedan kollade vi lite på tv innan Malle ringde och sa att hon var utanför ch skulle hämta mig så jag tog mina saker och klädde på mig. Jag och Jenny kramades ovanligt länge idag, men det var ju inte så konstigt direkt. Jag kommer sakna dig jennyyy! Jag kommer sakna pappa, malle och resten av familjen, men äh vafan dom klarar sig utan mig. Jag ska ha så djävulskt kul dessa tre veckor, verkligen. Jag ska ta vara på de kommande veckorna.

Jag har nyss bastat och det var mycket skönt. Nu sitter jag här i min datastol sista gången på tre veckor, jag är nuduschad och ska snart packa klart det sista, men det blir inge bra för jag packar bara så att det blir övervikt. Vi får ha med oss Max 15 kilo men jag lyckas alltid packa så jag får med mer än 15 kilo, illa! Jag får fixa det där på något sätt, plocka ur något eller något sådant. Jag ska hjälpa till med maten också och äta den sista middagen här innan jag åker. Det blir kyckling inlidat i bacon med ris och nå fetaost och sallad, och till efterrätt blir det panacotta med blåbär och hallon, jag längtar! Lite senare ikväll så skjutsar Malle mig till Vicky där jag ska tillbringa natten, eller natten och natten, snarare kvällen, hahah! Vi ska gå och köpa godis i affären och sådär, i detta regnväder, det spöregnar ju förfan! Men inatt vid 03.00 ungefär så åker vi med bussen till Skavsta flygplats så det här blir min sista uppdatering innan jag kommer till Irland, där kommer jag att uppdatera om och när jag hittar något dator, men det ska jag nog fixa vettni he-he.

Nej nu har jag en massa saker att göra, känner mig lite stressad, men ni får ha det så bra här i Sverige. See you about tree weeks luring pluringar

martina


me and brudsen, we will own ireland. kiss and hugs

2

TVÅÅÅÅÅÅ dagar kvar, vilket cepe jag är. Jag har nyss ätit frulle som bestod av färskt bröd som pappa hämtade tidigt i morse men nu kom jag på att jag drack ju fan ingenting till. Nej jag var så trött så jag gick och la mig igen men då fick jag ett sms av Jenny:" Fredag den 13 idag..." Tack, då beslutade jag mig för att inte somna om men det var bra skönt att bara ligga och softa i sängen, hahah.
Jag ska alldeles strax slänga mig i duschen, känner mig som ett vandrande lik. Pappa ringde nyss och var jätteglad för att hans kärra hade gått igenom besiktningen, lilla pappa! Och snart skulle han komma hem med tysklimpa sa han, han tycke väl att man måste väl fira litegrann så då svängde han in och köpte en jävla tysklimpa, mycket bröd idag känner jag hehe

Idag ska jag åka hem till jeNnyYY och chilla som fan. Hon ska hjälpa mig med en sak, sedan ska vi mysa och kanske kolla på film. Jag kommer sakna dig brudn, men fattaru hur kul vi kommer ha när jag är back on track? Fuck AZZåE

martina


3

Det börjar dra ihop sig, nu är det bara tre dagar kvar, spännande! Jag har förbaskat ont i min vänstra arm efter svinsprutan igår, feber har jag haft också. När jag stod inne på Coop idag så svettades jag som en grisjävel också när jag cyklade hem. Konstigt det där. Imorgon är det fredag och det känns sjukt skönt. Jag ska hem till min älskling jenny och chilla som fan, vi kommer inte ses på tre veckor hehehehe. You have to be whitout me, men det klarar du av lille fittemus, hhahaha! Jag tror jag börjar bli lite nervös inför resan eller så är det något annat som spökar för jag är så jävla flamsig just nu. Äh! Det är så mycket som händer de två kommande månaderna eller de kommande månaderna kanske man ska säga, känns för underbart! Nu ska jag snart slagga tror jag, annars sover jag bort hela dagen imorgon, inte ok!

martina



+



+



=




Svinigt

Tjo. Jag har tagit spruta idag, mot svininfluensan, min arm känns som bortdomnad, tror den är det också för att den känns helt cp, fint! Nej men det går nog över ska ni se. Idag har jag inte gjort så mycket, var ju ledig så jag har chillat. Inatt sov jag 12 och en halv timme, fan vad skönt och behövligt det var. Sedan har jag kollat på Baksmällan och sedan kom Malle och hämta mig och Nicke och vi åkte in till stan sedan för att uträtta några ärenden och sådär, vi avslutade med en mackjävel på Subway, wonderful. Nu är jag proppmätt.
Jag har börjat att packa idag också förresten så min garderop är nästan tom nu, alla kläder som jag använder ligger antingen i eller bredvid resväskan så nu får jag använda de kläder som jag absolut inte brukar använda hahah, fint! Det börjar ju närma sig, det är bara 4 dagar kvar nu sedan åker vi! Jag har faktiskt växlar lite pengar idag också, WOHOW! softination. Imorgon börjar jag skolan klockan 14.50 och då har jag en lektion, mattematik B som jag älskar så mycket men efter den lektionen så har jag inga mer lektioner på tre veckor för på fredag är jag ju ledig igen. På fredag ska jag umgås med Jenny, och på lördag på eftermiddagen någon gång så drar jag till Vicky. Malle skjutsar mig till henne, vi ska fika före. Lilla Malle, hon bara frågade mig på msn när jag skulle åla till Vicky på lördag och jag svarade att jag inte viste och då sa hon:" kan inte jag få skjutsa dig då, då kan vi ta en fika innan också?" då sa jag:" jo det såklar att du får skjutsa mig" haha hon är helt förtvivlad och frågar hela tiden vad hon nu ska göra när inte jag är hemma. Haha, söti!

Nu ska jag kolla på tv en sväng, sedan blir det väl att fortsätta med packningen och sedan sova. Jag måste lägga in lite pengar på banken imorgon också.

martina

Memories

Nu har jag tränat klart, ätit har jag också gjort! Imorgon är det dags för plugget igen, har två stycken lektioner. Fan för att börja klockan 8.00, det borde vara förbjudet. Men det är väl bara att ta sig upp, är ju trots allt ledig på onsdag igen, soft.
Nu ska jag dyka ner i sängen och sedan somna gott, om jag nu kan somna. Känns som om jag har vänd på dygnet men det får jag göra något åt. Är ganska trött så förhoppningsvis så somnar jag. Just för tillfället så känner jag att det ska bli så skönt att åka på lördag, att bara slippa vissa individer på denna gjord, WOHOW!

martina

träna och grejer

Jag ska alldeles strax dra iväg och träna, om en halvtimme så börjar det så jag måste börja dra nu om jag ska hinna. Idag har jag börjat skriva en packlista till Irland för er som vill veta, haha! Man måste ju fördriva dagarna med någonting så då tänkte jag att jag slänger ihop en liten packlistejävel. Städat har jag gjort också. Imorgon har jag skola och sedan ska jag träffa brudarna för att planera projektarbetet och för att kanske ta en liten fika. Skönt att ha någonting att göra i alla fall, börjar tröttna på att vara ledig. Fast ibland kan det vara rätt chillit med lite ledighet.

martina

in my heart

Jag sitter här och lyssnar på musik som jag inte alls brukar lyssna på. Jag och en kompis bytte spellista på spotify så nu sitter jag här och lyssnar på hennes musik, det är bra! Idag så har jag inte gjort någonting speciellt alls. Eller just ja, igår kväll vid 00.00 någon gång så kom Jenny hit, vart en liten impulssak men det är såna saker som är roliga! Hon sov kvar här och idag åkte hon hem efter ett någon gång. Senare på eftermiddagen så gick jag, pappa och Malle ut och promenerade, det behövdes efter denna helg ska jag säga. Jag börjar bli rätt så trött så jag funderar på om jag ska gå och sova alldeles strax, är rätt trött

martina

this is a bad day

Jag känner verkligen det. Jag har ingenting att göra ikväll, inte ett skit! Det ska bli så pissigt skönt att dra iväg till Irland nästa lördag, pissigt skönt, hör ni de? Det ska bli så underbart att slippa er, hehehe. Eller nä det finns väl vissa undantag. Nästa vecka vid denna tid så sitter jag nog hemma hos Vicky och chillar och taggar inför resan, iiiiiiiih jag längtar! Vi åker alltså den 15 november sedan kommer vi hem den 6 december och då är det alltså bara en och en halv vecka kvar tills jag fyller fucking 18 år, den tiden är mycket mycket efterlängtad. Men först och främst så är det Irland som gäller, jag är taggad som aldrig förr!
Den kommande veckan så är jag nog tvungen att ladda upp inför resan. Köpa de som behövs, packa, fixa fram pass och så vidare...............

Nu har jag pratat med min sistah from another mistah och jag ska följa med henne hem idag och sova hos henne, bättre än att sitta hemma och inte göra någonting alls. Dock är jag väldigt väldigt trött så jag borde inte ha lust att göra ett piss idag men konstigt nog så har jag det. Men chill hos Malle är kvällens planer, men först varma mackor med räkstuvning och massa massa maassssssssa ost, fettigt och göttigt

martina

new shit


Jag har nytt läppstift hehehehe

bad romance

Idag var det Föräldramöte med Irlandgruppen, haha min syster hängde med mig istället för pappa för han fick förhinder och mor behöver vi inte ens tala om, eller jag orkar rättare sagt inte ta ypp hela den historian idag! Någon annan gång kanske, eller nej vi struntar i det. Som sagt hängde min syster med mig dit och min lärare trodde att det var min mamma först. Hon sa: "martinas mamma har jag inte hälsat på, det måste jag göra.." då sa Malle:" hej, malena! jag är inte martinas mamma, jag är hennes syster" då svarade läraren: "jaha, ojdå, ni var väldigt lika" hahah, ja vad ska man säga? Nej men det var trevligt med ett litet föräldrasamtal. Nu är det bara 9 dagar kvar tills vi åker. Nu känns det verkligen som om det är på riktigt, jag är helr lyrisk. När jag kom hem så hoppade jag och var fullständigt galen, till och med pappa och malle undrade vad fan det var för fel på mig. Dags att börja packa snart då, det lär ju ta 23 dygn för mig eftersom man ska ha med kläder för tre veckor och man får bara packa 15 kilo, heh, hur ska det gå? Nej men det fanns en tvättshop där nere i byn som man kunde gå till och tvätta sina kläder om man behövde de, så det känns ju bra de.
Idag gick vi igenom power-point presentationerna också för alla föräldrar som var där och jag som hatar att prata för en massa människor. Men som en lärare sa. Dessa människor vet vi ju i alla fall vilka de är, såklart det blir nervöst att redovisa någonting då. Men irländarena känner vi ju inte så då kommer det ju inte att bli lika nervöst att stå och presentera för dem. Nej hörrni, det där är ingenting att oroa sig för, det ordnar sig alltid, det vet jag!!!
Vad har jag annars gjort förutom att ha vart på möte om Irland? Jo jag har vart i skolan på en mattelektion, EN mattelektion som började klockan tre. Då har man ju egentligen ingen jävla lust att åka in till skolan, men jag gjorde det ändå. Bara för att det var matte med tanke på att jag har jävligt svårt med Matte b och jag kommer komma efter sjukt mycket när jag är i Irland eftersom jag missar sammanland 6 lektioner och direkt när jag kommer tillbaka till skolan så har jag ett prov att göra i älskade fucking Matematik i mitt hjärta B. How nice? mmmmmmmmmm me like... not. Men jag ska göra det bästa jag kan.

Imorgon är det fredag och denna vecka har gått sjukt fort den också, älskar veckor som bara svischar förbi. Man hinner knappt blinka. Men skönt med fredag i alla fall, blir chill och pizza på kvällen, gött med fett

Nu är jag hungrig igen och ändå var det inte länge sedan som jag åt, vad är det fel på mig? Äh, ät på ba. ät ät ät ät!

martina




Jag kanske vet....

Hörni. Igår satt jag och pratade med Emma på msn en gamal vän. Eller gammal och gammal vet jag inte om man ska säga. Men vi umgicks i alla fall förr för kanske 3-4 år sedan. Jag var hos henne ibland med mamma(hon bor i småland) och ibland kom hon och hennes pappa till oss. Det var jättelänge sedan vi hade en konversation med varandra. Men igår fyllde hon nämligen 18 år, så då passade jag på att säga grattis till henne och då efter lite snick snack om allt och inget så kom vi in på en massa roliga samtalsämnen. Vi pratade om körkortet, skolan och vad vi ville göra efter studenten. Jag berättade att jag skulle till Irland och då berättade hon att hon alltid hade velat åka dit och blablabla. Men tillbaka till det där med vad vi ville göra efter studenten. Hon ville åka till London och jobba som bartender, "vad kul!!" tänte jag. Jag har ju haft tankar på att jobba där flera flera gånger, för när jag var i London förra året så blev jag förälskad i staden, och jag känner att jag vill tillbaka dit. Så varför inte åka dit efter studenten och jobba och leva livet eller något? Låter inte det nice? För det fösta så känner jag att jag verkligen inte orkar fortsätta att plugga efter studenten, jag är så jävla skoltrött, och för det andra så vet jag inte ens vad jag vill bli och vad jag vill plugga till. Jag vill nog jobba, jag vill jobba och tjäna pengar, jag tror att det är de som jag vill göra efter studenten. Att jobba efter studenten har hela tiden varit en tanke samtidigt som jag har tänkt på att utbilda mig och fortsätta att plugga och bli någonting, fast nej, jag vill nog inte det egentligen, kanske lite senare? Det kanske kommer i framtiden, utbildning osv. Men just nu, och jag är ganska säker på min sak så vill jag nog jobba så varför inte jobba i London när jag ändå vill åka tillbaka dit. Det ökar ju också mina språkkunskaper, och det är ju en erfarenhet. 

Men det var igår det slog mig, att jag vill nog arbeta efter studenten. Men man kan aldrig veta vad som händer efter studenten, man kanske ändrar sig helt hux flux. Men detta är vad jag känner just nu, härligt va? Sen vet jag inte om det blir London som jag flyr till, kanske blir jag kvar i Sweden. Who knows? Den där tanken om vad jag ska göra efter studenten kommer ständigt upp i mitt huvud, dag ut och dag in även fast jag just nu vet vad jag vill göra. Men jag tar dagen som den kommer!




Idag har jag varit hos tandis som sagt, och jag hade iiiiinga hål sa tandhygienisten. Wohoow! Fint. Efter tandläkarn så tog jag min cykel och cyklade till farmor, det var så länge sedan jag hälsade på henne. När jag kom dit så frågade hon om jag ville ha plättar och jag var starving så jag tackade inte nej, och fifan vad goda plättar min lilla farmor gör, okej dom smakade inget speciellt, som smakade som vanligt men det var bara gott helt enkelt. Efter maten så fikade vi lite. Och jag kan gissa att det inte bara är min farmor som då plockar fram de ena och det andra. Både ballerinakakor, pepparkakor, muffins, mariekex, mazariner och ja jag har säkert glömt en massa saker känner det som. När jag åkte ifrån henne strax före 4 så var jag proppmätt efter allt som jag tryckt i mig, men gott vare!! Jag tog min cykel och cyklade hem och jag höll på att frysa ihjäl plus att det snöade litegrann. Första snön idag :D Sedan jag kom hem så har jag inte gjort något vettigt. Setat här och kollat vad jag ska säga imorgon på power-point presentationen när vi har möte, de gick väl brååå.

Nu sitter jag och väntar på att Sofia ska komma, hon skulle komma över en sväng sade hon. Trevligt trevligt!Hoppas att hon inte tappar bort sig där ute i kylan och mörkret.

Fan vad långt detta inlägg blev, och luddigt! Vi hörs.

martina


Ledighet kan vara jobbigt ibland

Jag säger nog det. Det är inte alltid som det är så roligt att vara ledig. Dagarna kan bli så jäkla långtråkiga om man inte har någonting att göra. Igår låg jag hemma och kollade på filmen hela förmiddagen, sedan så krattade jag löv hela jävla eftermiddagen sedan så avslutade jag kvällen med lite bodybump, det var skönt, idag har jag lite träningsverk i benen, fint! Idag var jag i skolan och hade två lektioner sedan så gjorde vi klart Power-pointpresentationen till Irland, efter det så gick jag ner till Stan och kikade runt med Vicky, det var trevlig. Annars har jag inte gjort något vettigt. Mattelektionen idag efter lovet var ju det värst jag varit med om, jag hade glömt bort de mesta av matte B, och tror ni jag har räknat nåt på lovet eller? Nej, knappast troligt!

Imorgon ska jag åka till tandläkaren för jag har tid där klockan 11.30. Det var verkligen på tiden att jag fick en tid där, känns som om det typ var flera år sedan som jag var där sist. Men vi får hoppas att jag inte har några jävla hål eller något annat jävelskap. Efter tandis blir det ett litet besök hos farmor, det var ett tag sedan!

Nu ska jag slagga så att jag kommer upp imorgon, vore ju förargligt om jag missade tandläkartiden nu när jag äntligen har en tid! godnatt.

martina


här var jag blond en period



söndag

Hej käre gamle bloggfan. Idag är det söndag och imorgon är det ingen skola för min del. Eller ja inte på hela veckan faktiskt. Jag har två lektioner på tisdag och torsdag, annars så är jag ledig hela denna vecka och nästa vecka. Sedan så är det ju förfan dags för Irland, det är nu bara 15 dagar kvar, iiiiih. Snart är det dags, det kommer bli en fantastisk resa tror jag. Nice att komma tillbaka till skolan till jul och sedan ta lov, det kan ju fan inte bli bättre tror jag!

För tillfället så är jag jävligt trött och håller på och somnar. Jag funtar på om jag ska gå och lägga mig och dö, låter strålande tycker jag. Jävla skit

martina

RSS 2.0