Sjuk igen.

Hej allihopp. Jag sitter här baåtlutad i min nya datastol, den är hur skön som helst! Man kan nog inte sitta bättre än vad jag gör nu. Den är svart, i skinn. Wellwell.
Jag tror jag håller på och bli sjuk igen. Jag är förkyld och hostar som en liten jävel emellanåt. Hemskt drygt, men vad ska man göra? Bara att hålla ut. Jag hoppas bara att jag inte kommer in i den där riktigt sjuka sjukan eller vad man ska säga. Nu är jag ju liksom bara lite halvt sjuk, så jag försöker att vila upp mig så mycket som det går. Och än så länge så har det inte blivit värre.
Jag beundrar min nya lilla flyttbara hårddisk väldigt mycket. Den var välbehövlig. Förut när jag laddade ner filmer och musik till min dator så segade den ihop helt och håller just bara för att jag hade så många filer på datorn. Men nu har jag hårddisken som jag kan lägga över allt på, en smart liten pryl med andra namn. Och jag får plats med hur mycket som helst. Väldigt praktisk!
Nu är i alla fall julafton över och det är väl skönt på ett sätt, fast ändå känns det lite sorgligt. Haha! Nästa år runt jul så fyller ju jag 18, det blir ju trevligt!

Nu ska jag sätta på Madagaskar tror jag. Sedan ska jag sova, måste upp i bra tid imorgon. Ska fira jul hos mamma imorgon, det ska blitrevligt!

kisses Martina

GOD JUL

GOD JUL får man väl ta och säga. Bättre sent än aldrig, hah! Hoppas att ni har haft en bra julafton, för de har jag haft. Nu ska jag ta och kolla på en film. Alphadog ska jag kolla på. Ha en bra kväll!

kisses Martina


Bra låt.



Jag har funnit en mycket bra låt. Lyssna och njut!

tråkkväll

Fytusan vad tråkigt jag har. Jag går verkligen runt i huset och funderar på vad det finns att göra men jag kommer verkligen inte på någonting. Hatar såna stunden när det samtidigt kan vara väldigt skönt också. Men just idag känner jag mig extremt uttråkad och vill göra något. Jag kollade vad som fanns i kylen men de fanns inget ätbart, jag bläddrade i olika tidningar men det var inget intressant som lockade, jag satt mig vid teven men usch vad tråkigt det var att kolla på nyheterna. Nu sitter jag här vid datorn och har precis ätit lite granna. Jag drack te och åt mackor. Nu är jag mätt! Jag kollade också på "Never back down" för andra gången också, den filmen är grymt bra! Och nu har jag precis börjat att titta på " The day after tomorrow" som jag har hört ska vara bra. Har inte kommit så långt i filmen så jag kan inte säga vad jag tycker. Ja, när man inte har någonting att göra så får man helt enkelt fördröja tiden med att kolla påfilm, precis som jag gör. Men det känns ändå inte som om tiden går så mycket fortare.

Nu lyssnar jag på Magnus Uggla också, haha inte vet jag varför. Usch vilken meningslös kväll:D Haha, fast nu ska jag inte klaga allt för mycket, imorgon är det julafton. Känns inte som det för fem öre. Men om man skulle försöka sig på att få lite christmasfeelings, kanske är dags nu!


Jaja, nu ska jag i alla fall lägga alla mina julklappar under kranen. Haha, alla det låter som om jag har hur många som helst, men så är det ju inte! Ha en bra kväll och god jul!

kisses Martina


karaoke

Goddagens!

Jag sitter i min systers rum och chillar lite. Vi har fått besök så dessa 2 kommande nätterna ska jag tillbringa min natt i min fjortissysters rum:) Man vet aldrig hur det kan bli. Hah! Det kanske slutar med värsta blodbadet. Varför jag ska sova här är färför att vi har fått främmande, och dem ska låna mitt rum. Ja, jag var ju den enda som offrade mig, som vanligt ;) höh.
Men än då länge så har vi i alla fall lyckats hållit sams. Vi sitter och sjunger karaoke för att fördröja tiden, kan man ha roligare dagen före julafton? No, i dont think so. Just nu är det Petra som sjunger, låter rätt schyst.. not! Jag funderar på att gå ut i pappas garage och hämta hörselkåporna eller nåt. Jag tror att hon tycker precis samma sak som när jag sjunger...

Nu blev det fel på hennes dator så vi ska byta till min, hehe. Ha en trevlig dag, det ska jag ha.

Martina

let me be the one hwo calls you baby all the time

Nu är jag hemma igen. Har iofs varit det ett tag. I alla fall. Jag fic fina presenter av mor min. Jag fick två armband, ett puder, en mascara, en rougeborste och en liten nessesär, trevligt trevligt.
Jag är trött och funderar på att ladda ner en bra film att titta på nu ikväll. Klockan är ju trots allt 22.00...
Usch villken tråkig blogg, skriver jag inget vettigt är det ingen idé jag skriver alls. Godnatt!

Martina


4e advent

Goddagens! Idga är det den 4e advent, härligt. Bara 3 dagar kvar till julafton. Dock har mina julkänslor bleknat bort en aning. Det finns ju för fan ingen snö på marken, tragiskt. Hoppas att man vaknar någon morgon med att det är helt vitt på marken. Då skulle nog mina julkänslor komma tillbaka. Jag har också bytit ut julmusiken mot den vanliga som jag lyssnar på när det inte är jul. Men jag får ta och ändra på de!
Söndag idag som sagt. Och jag ska alldeles strax åka iväg och träffa mamma. Vi ska fixa och så ska jag få min present. Får se vad det blir. Höhö! Har ju önskat mig lite saker, men vi får se som sagt. Det ska bli mysigt! Så jag sitter här och väntar. Vad jag väntar på vet jag faktiskt inte. Jag bara väntar, hah.

Nu ska jag kila, så att jag kommer iväg någon gång i år. Ikväll blir det storstädning av rummet. Det ligger kläder både högt och lågt här inne i mitt rum. Funderar också på att skruva ner en hylla som jag tycker har blivit så otroligt ful genom åren. Förut tyckte jag den var riktigt snygg men nu tycker jag den är tvärful. Så man kan ändra sig.

Nej, nu har jag brådis, inte bra!

Martina


mätt som en plätt

Hej. Hur mår ni idag då? Jag mår bra förutom att jag är proppmätt. Kom hem från My och Markus för ett tag sedan. Det är pappas frus barn och hennes kille om någon undrar, hah! Vi käkade i alla fall tacos och fikade. Det var trevligt. Dem har ju flyttat och det var första gången som jag var där. Dem bodde mysigt med stall osv, helt okkkkk!
Nu sitter jag här med min laptop och lyssnar på bra musik. Hinder - without you. brabrabra låt..
Jag är uttråkad och har inget att skriva. Jag vill göra något, åka till Sofi-is! Sofi-is vill jag träffa idag. Jenny den jäveln har ju dragit till Spanien över jul, fifan vad skönt, jag vill också! Men icke, jag ska vara hemma och fira en grön jul, bättre kan de ju inte bli, eller!?

Nu står det still i min hjärna. Jag ska nog inte skriva blogg idag för jag har ingenting intressant att skriva om, tråkigt men sant. Men ni får ha en trevlig kväll, för de ska jag förhoppningsvis ha!

Martina


I skolan.

Godmorgon där ute i regnet.

Jag befinner mig just nu i skolan. Jag som egentligen börjar 10.00 sitter 12 minuter över 8 i skolan för att göra ett skolarbete som ska vara klart ganska snart. Så man har ju inget val? Det är i alla fall ett arbete som vi har på IV-valet. Jag, Sandra och Mia gör ett arbete om "Missbruk bland unga" fast vi har inte kommit så långt. Men vi ska ta oss i kragarna och fixa klart det nu. Vi har ju nästan 2 timmar på oss, så vi borde ju i alla fall hinna lite.

Klockan 10.00 så börjar vi ju som sagt på riktigt. Då ska vi samlas i ett klassrum för att fika, sedan så ska vi kolla på olika uppträdanden. Det ska väl bli trevligt. Sedan så är det jullov vad jag har förstått i alla fall.

Sedan ska jag åka hem, äta lite mat och chilla. Tror jag börjar bli sjuk igen. Känns som om jag har feber för att jag fryser som en gris, och det är ju inte bättre med huvudet. buhuu. Får väl ha en chillhelg hemma i soffan, eller nej förresten imorgon så ska vi iväg till örebro och käka mat och sådär. Så Man får väl hänga med i svängarna ändå.
Nej nu måste jag sätta fart och leta fakta om de här tråkiga arbetet. Ha en bra helg!

Martina

ingen rubrik

Hejhej. Jag sitter och försöker plugga samtidigt som jag dricker kaffe, lyssnar på musik och smsar. Men det går inte så värst bra. Jag ska ta tag i det här snart, för det ska vara inskickat senast imorgon. Jag tog nyss en klunk av mitt kaffe och upptäckte att det är på gränsen till kallt. buhuu. äckigt!
Jag missade nog julmaten i skolan dag. Men den är väl egentligen inget att hurra för, för den är väl inte direkt den godaste som man ätit. Jag har istället ätit en god lasange, så nu är jag proppmätt och kan knappt stå på benen. Känns riktigt bra det här.

Na, jag får panik och måste börja plugga. Bara jag får svenskan klar så kan jag andas ut och få jullov. Det behövs så jäkla mycket nu.. Imorgon är det avslutning, och om 6 dagar så är det julafton, soft.

Martina

sista dagen i skolan yäy

Jahapp, då är det jullov för min skull då. Imorgon är jag ledig för att vi har eget arbete på IV-valet och svenskan fick vi göra hemma. Så det blir att plugga svenska imorgon. Får se hur det blir med den saken, för det blir ju lätt att man gör något annat såsom att sitta vid datorn exempelvis. Men nej, jag ska skärpa mig!

Idag var jag i skolan i alla fall. Hade 2 stycken lektioner. Praktisk marknadsföring och engelska. Segaste dagen på länge, jag tror aldrig att jag varit så trött som jag vart idag. Fast jag fick mig en liten tupplur där på engelskan, det var skönt att somna i skolbänken medan dem andra lekte en jätterolig lek.  Ops, men sånt kan ju faktiskt hända. höh

Nu sitter jag hos Sofia, vi ska snart äta mat, pizza eller kinamat, de är inte bestämt än. hm..


44 minuter

Har nyss duschat, det var skönt. Passade bra efter jumpan. Skulle egentligen inte vara med idag men det var fotboll och jag spelade ändå, huh.

Nu ska jag lägga mig och kolla på en film "44 minuter" undra om den är bra. Handlar i alla fall om något gäng som rånar The American bank och det blir helt dramatiskt och en massa, den skjuter ner alla poliser med ryska AK 7:or eller vad tusan det nu heter, ni vet en sådan jag har under sänen HAHA nej jag skoja bara. Kolla på den, den är säkert jättebra. Sedan får vi se om jag vågar mig på en skräckfilm. Känner mig tvungen att kolla på dem två skräckfilmerna som jag lånat av Sandra. Annars var det ju bara ovärt att jag lånade dem, så jag ska se en idag. Jag kommer säkert stänga av efter halva om ens det? We will see. Får tvingar hit Sofia eller någon annan annars. Jag kan ju inte ligga och slöa hela dagen så jag ska ta och baka min tårta till imorgon också.. KULKULKUL! Eftersom det är jag som gör den så kommer den att bli godare än aldrig förr, sådetså...
Näje, filmen vare ju. Kommer in på en massa andra samtalsämnen nu som var väldigt onödiga att ta upp just nu.

Martina


färgade linser

Om du har blogg och har bloggat i mer än 2 månader så kan du gå in på http://www.fargadelinser.se/ och få ett par gratis linser, deni!

Jag ska nog välja dem gröna linserna. Ja, det får nog bli så! :) 



are we human?

Trött trött trött är jag. Jag ska snart sova. Imorgon är det skola igen.. sista vecka som sagt. Inga prov eller inlämningar så vitt jag vet. Skönt! Man behöver inte känna någon press eller någonting, härligt!

Nu blir det sova. God natt!

Martina

wohoooow

Sitter och lyssnar på Rihanna och T.I eller vad tusan han heter.  Grymt bra låt måste jag säga! Mamma är lika seg som vanligt med maten. Tur att jag har mina lussebullar att käka på.. Jag har en kvar nu. Dem har dock börjat bli lite hårda. men värmer man dem i mikron en sväng så smakar dem himelskt!
Idag ska jag inte göra ett enda dugg. Jag sitter här med mjukiskläder och väntar på maten, jag har inget att plugga heller förutom lite svenska som ska skrivas på datorn men de fixar jag när jag kommer till pappa sen. HÄRLIGT!

Nu kan jag inte ens snacka för fem öre. Min röst har försvunnit helt från mig. Jag får bara fram ett enstaka ljud. Om jag ska säga: "Jag kan inte prata" de enda som kommer fram då är " a an e ta" HAHA, ni fattar säkert inte, och sen emellan åt så kan jag inte prata alls. Komiskt det där! Jag får ta och hålla käften ett tag så att jag kan snacka snart... Typiskt att vi inte har typ någon muntlig redovisning i skolan denna vecka så att man kunde slippa den, huh!
Hörrni, det är ju faktiskt bara 2 dagar kvar tills jag fyller årrrr! På tisdag så är jag 17 basssssssst. Soft att fylla typ sist på året, men det går ju framåt i alla fall. Sen är det ju faktiskt bara denna vecka kvar i skolan och på fredag är det lovvvvvvvv. How great? Lovet är så jävla behövligt så de inte är sant. Well well.

Man kanske skulle ta och hjälpa mor med maten lite. De ska jag ta och göra!

Martina



toarulle toarulle

Så sjunger dom i den låten som jag lyssnar på nu. haha! Sjuk låt.

Well. Jag sitter här vid datorn igen och pimplar vatten, inte för att jag vet om det hjälper men ja man får väl hoppas på det. Jag sitter och väntar på Sofia som snart kommer. Vi ska åka till Felicia och baka pepparkakor. Det ska bli roligt! Så jag ska platta håret nu så att jag blir klar någon gång i år..

vad ska ni hitta på ikväll rå?

Martina


Lördag den trettonde

Hejhej. Hur är läget med er? Lever ni? Jag lever tror jag. Har gryyyymt ont i halsen, och kan knappt prata annars är läget under kontroll.
Jag har nyss ätit en lussebulle som jag köpt på ICA. 3 stycken återstår nu. GOTT!
Mamma håller på och lagar mat. Kycklingfilé med purjulök i ugn och ris. Det är gott som fan! Så snart ska jag äta.. Jag håller på och hungrar ihjäl.

Nä. nu ska jag se hur det går i köket! Mamam är seeeg.

Martina

Lucia och grejer...

Hejhej. Hur är det med er en snöig kväll som denna? Med mig är det finnemang bara de att min hals dödar mig och jag är sjukt trött, annars så är det prima ballerina..

Idag har det snöar sjukt mycket. Jag vaknade klockan 09.30 (tidigare än planerat) eftersom jag hade sovmorgon idag. Och jag vaknade till att det var helt snövitt ute, och det snöade också sådär lungt och fint. Stora var snöflingorna också.. Hur härligt som helst nu vid juletider.
Jag gick upp och kom på att just ja. Jag måste ju göra Inköp och varuhanteringsuppgiften som ska vara klar på fredag. Så jag fixade i ordning mig och gav mig ut i snöstormen. Jag säger bara. Fyfaaan vad jag hatar att cykla när det snöar. äckligt. Men what to do?! 

Skolan idag gick fort. En lektion i svenska. Sedan for jag, Desiré, petra och Paula ner på stan. petra och Paula gick till sin pappa medan jag och Desiré gick till donken och käkade. Sedan kollade vi lite på stan os, det var trevligt. Träffade på Anna också, det var kuuuul!
Nu sitter jag hemma hos Sofia och lyssnar på musik och ja.. ehh skriver blogg. jag har förhört henne på franska, och det gick jättebra. Förhörde hon på lite glosor osv.
Imorgon är det partayy, och jag är taggad till 1000. Ska bli ruuligt!! Det är faktiskt lucia imorgon också. Det får man ju inte glömma bort. käka en massa lussebullar och pepparkakor.. GOTTT! Så det blir skolan klockan 08.20 imorgon för att kolla på uppträdanden på scenen, härligt att mista sin sovmorgon såhär på en fredag. Skulle ju egentligen börja 09.30, men ähh, skit samma. Har haft så mycket sovmorgon denna vecka så de räcker...
Sedan blir det att gå på stan med min kära syster Malena. Det ska bli nice. Inte så ofta man hinner med sånt här.. Vi ska i alla fall fika och kolla på julklappar som jag kanske har berättat i ett tidigare inlägg. Kommer inte ihåg det men men anytime.  KUL SKA DE BLI!

Nu kom Sofia upp så nu ska jag vara lite social.. eller vadå social? Hon ska ju ändå plugga. Men men ska i alla fall avsluta detta nu...... Vi kanske hörs senare ikväll när jag är hemma!!!

Martina

åh jävla dag

hejhej hemskt mycket hej. Inte min dag idag. Eller denna dag var faktiskt helt okej till en början. Men usch vad jag är irriterad och arg nu, just nu!!.. bababa! Jaja, strunt samma.

Var i alla fall i skolan idag. slutade klockan 13.00 ungefär. Då gick jag ner på stan med Sandra och Victoria. Trevligt. Victoria köpte julklappisar och jag hade sönder en julgranskula. Det var ju fint. Jag stog och kollade på alla fina julgranskulor på Åhlens. Precis före de så sade Sandra:" snart kommer du säkert ha ner något i marken" och 10 minuter senare så åkte den där jäkla julgranskulan ner. Haha! Jag stod och skämdes och viste inte vad jag skulle göra. Så jag puttade lite försiktig in glas-splittret in mot hyllkanten sedan gick jag fint och sa att jag hade haft ner en julgranskula. Jag sprang därefter fort därifrån. haha! Men så kan de gå..

Nu sitter jag här hemma och har smällt i mig två stycken mackor. Är fortfarande jättehungrig, så jag ska väl kolla vad man kan kasta ihop...
Imorgon börjar jag klockan 13.20.. har då en lektion... svenska. drygt med svenska..

Nu sma jag kila

Martina


Softination....

Hejhej. Vad gör ni en kväll som denna rå? Själv sitter jag och pluggar engelska och emellanåt så spelar jag mahjong, mycket underhållande spel måste jag säga.
Ikväll så behöver jag inte alls tänka på att jag måste komma i säng i tid, utan jag kan ta det chill och läga mig klockan 00.00 och vakna ut pigg och glad imorgon. Det är så att jag har sovmorgon imorgon och börjar inte förän klockan 11.00, det är skönt.... tack!

Imorgon är det onsdag som sagt och jag har endast två lektioner som jag ska ta mig igenom. Den första lektionen som börjar klockan 11.00 är mentortid, det är egentligen ingen riktig lektion. Där tar vi bara upp saker som händer och som har hänt osv, sedan har vi engelska. Och imorgon äre prov/test, kalla de va ni vill. Sedan är det slut på dagen...
Sen på torsdag börjar jag klockan 13.20 i skolan. Och fredag är en helt vanlig dag. Alltså 09.30-14.20. Ja jag ville bara berätta att denna vecka är rätt soft :)
 
Nuuu ska jag göra mig en kopp kaffe eller te, har inte riktigt bestämt mig. Tror jag lider av en lätt ångest. För jag står alltid mellan två val. Den bruna tröjan eller den blåa tröjan? Kaffe eller te? Så har det varit på den senaste tiden. Lite roligt. För Sofia får alltid psykbryt när vi är i affären och jag inte vet vad jag ska välja. B&J eller vanlig vaniljglass.. Fast hon själv är inte så mycket bättre. Gången efter var det hon som var i min sits. Ja, jag vet inte riktigt hur jag kom in på detta samtalsämne men yaya..

Just ja, te vare... eller kaffe?

Martina

Tisdag......

Godmorgon!

Jag sitter i skolan och har näthandel. Det är tråkigt som vanligt. Jag hann inte käka frulle idag så jag håller typ på och svälter ihjäl. Men får stå ut till maten, hoppas det bjuds på något gott, heh!

Idag går jag i skolan till 5, fucking jobbigt. buhuu! Men på den sista lektionen som är psykosocialt arbete så ska vi få besök av AA så den lektionen som för övrigt brukar vara jobbigast på hela dagen kommer nog att bli rätt soft eftersom vi bara ska sitta och lyssna på när dem pratar...
Nu får jag massage också. skönt!

Ska fortsätta nu. Hejhej

Martina

this years love

 

En liten fin låt..

babababa

Hejhej. Klockan är strax efter 12.00 och jag är redan hemma. Har iofs varit hemma en halvtimme redan men äh.. jag är i alla fall hemma nu. Jävla mycket hemma det vart i följande mening.
Jag hade bara två lektioner i skolan idag. Engelska och jumpa. Rätt skön dag.

Just för tillfället så håller jag på och laddar ner Stomp the Yard som jag tänkte att jag skulle kika på. Har lite engelska att plugga på men de tar jag efter. Först ska jag äta för jag håller på och dör. Får se vad mästerkocken Martina slänger ihop.
Nu snöar det ute. WOHOO! Tidigare idag när jag cyklade hem från stationen så var det typ som frysna vattendroppar som regnade ner från himlen, och jag fick dem jäklarna i ögonen och det gjorde ont. Men nu har det övergått till snö som faller vackert mot marken... fast nackdelen med snö är att man knappt kan cykla när det ligger på marken. Man skulle typ åka helikopter eller flygplan till skolan, de hade varit soft...

Mat nu, sedan ska jag bädda ner mig i sängen för jag fryser.

Martina

Söndag

hejhejhej. hur är det med er? Med mig är det bra, har dock ont i ryggen och är så mätt som man kan bli. Men what to do?

Jag är proppmätt för att jag har ätit julbord, det var gott! Nu håller jag på och laddar ner en film. Madagaskar hehe. Och imorgon börjar skolan igen, buhu. Jag orkar verkligen icke. Nu vill jag ha lov lov lov... får stå ut 3 veckor till..

Nu ska jag duscha sedan plugga engelska och till sist kolla på film

Martina


when you where young

Alå...Jag sitter för tillfället och lyssnar på The killers, ganska bra faktiskt, blir bättre och bättre! Jag är i alla fall hemma från Sandra nu. Gårdagen var toppenkul. Käk och bio med tjejerna, hmm... kunde inte blivit så mycket bättre...

Efter skolan igår så gick jag, Petra, Paula och Sandra ner på stan. Desire också om jag inte minns fel. Sandra och Desiré åkte hem nästan direkt därför att dem skulle städa och fixa i ordning lite. Men jag tänkte att det är ju ingen idé att jag åker hem ända till Hallsta för jag hade ju nästan ändå bara hunnit hem innan jag varit tvungen att åka tillbaka till stan igen. Så jag, Paula och Petra stannade kvar på stan och kikade runt lite i affärerna osv. Vid halv 4, 4 så kom Jenny ner på stan till oss. Vi kollade runt ytterligare lite till och Jenny köpte lite julklappar. Vi gick på stan från 14.20-18.00 innan dem andra kom ner. 3 mycket långa timmar, ni skulle bara veta hur drygt det var..
Sedan vid 18.00 så gick vi i alla fall till Spicy och käkade. Jag älskar spicy, så himla gott! Vi satt och pratade, skrattade och tog kort ända tills klockan vart 20.30, för då gick vi till Ica och köpte godis till bion. GOTTIS!
Bion började klockan 21.15 ungefär, och jag kan bara säga att denna film är verkligen värd att kolla på. Den var verkligen jättebra. Jag både grät och skrattade och kände rädsla till denna film (eller hur säger man?). I alla fall en asbra film!
Runt 23.30 var filmen slut. Då stod vi alla och snackade ett tag och sedan så åkte Petra och Paula hem. Medan vi väntade på bussen så åkte resterande skrapanhissen en gång, det var ju kul! Haha. Sedan gick vi till bussen och Victoria åkte hem till sig och Jag, Sandra och Desiré åkte hem till Sandra.. Där bestämde vi oss för att vi skulle kolla på en film. Det vart skräckfilmen Cellardoor, den var helt okej faktiskt. Sedan vart vi dryga och skrattade tills vi fick typ kramp i magen. Nej, men var så jäkla övertrötta så då blir det lätt så..
Vi somnade runt halv 4, 4 någon gång. I alla fall jag. heh!

Idag vaknade jag upp runt 11.00. Vi snackade lite och kollade runt lite i henes hus. Sedan tog vi bussen ner till stan. Jag höll på att missa bussen hem därför att jag skulle lämna tillbaka ett par skor.. Men jag hann i sista sekund. Men vilken springtur.

Tack för igår tjejer. Jag hade jättekul! Ni är bäst <3

Nu sitter jag hemma i min säng och ska snart hämta godispåsen som ligger i köket. Egentligen orkar jag inte, men påsen lockar för mycket..
Jag har inga planer för kvällen. Jag vill göra något roligt, något riktigt roligt. Men samtidigt är jag trött, får se vad som händer i min lilla låda. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Martina


Brudarna i klassen + Jenny :)

fredag den femte december

Godmorgon!

Jag sitter i skolan och har näthandel. Det är inte det roligaste som man akn tänka sig. Vi ska göra en näthandelslösning som våran lärare säger till någon webbsida. Usch nej, jag förstår ingenting. Får ta itu med det där nästa gång eller något för idag orkar jag inte.
Jag vill bara sluta skolan och ta helg. Så att jag kan få gå ut och äta med tjejerna. Dock ska jag inte följa med på bion därför att jag har så djävulskt ont i halsen. Den är typ sönder, har så himla ont och jag hostar som en gris emellanåt! Men jag ska i alla fall hänga med och käka, det kommer bli mysigt!
Annars ska jag inte göra så mycket idag. Ska väl slänga mig i sängen direkt när jag kommer hem och sätta på en film. Jag ska inte bli sjuk! Jag ska sörpla te som en liten jävel, deni!!

Nej, nu ska jag ta mig i kragen och försöka kolla igenom min mall till hemsidan som jag fick tillbaka idag. jag lämnade in den för några veckor sedan och fick tillbaka den idag. Och våran lärare sade att vi skulle kolla igenom den. Men det blir väl som alla andra gånger att jag hamnar vid datorn framför någon blogg eller så.

Näej, genomgång nu... helt plötsligt! Ha en bra helg.

Martina

Tjena där.

Sitter här i vardagsrummet tillsammans med pappa och Brittmarie. Jag och Brittmarie sitter med varsin dator som två stycken nördar medan pappa tittar på "Nytt läge" här bredvid. Jag har nyss lagt över en film på Brittmaries dator som hon ville ha, "save the last dance". Vi får se vad hon tycker om den, jag själv tror inte att hon kommer att tycka den filmen är så bra. Men man vet ju aldrig, hon kanske tycker det är den bästa hon sett?!

Jag städade ju min brors lägenhet idag och det gick som på räls. Tog ungefär 2 timmar. Så nu har man tjänat lite cash, och det är ju inte fel heller.. Sofia gjorde mig sällskap. Hon pluggade och sov den lille gumman medan jag städade. Jag städade undan saker, dammsugade, dammade och diskade. Så nu ser det ut som... ja.. aldrig förr. Skinande rent vettö, d eär så de ska vara!

Innan jag åkte hem med 16.15-tåget för att städa så shoppade jag lite på stan med Desire och Jenny. Jag gick en stund med Petra, paula och Sndra först också. Jag handlade en brun kofta från Gina tricot, den behövde jag. Kände att jag behövde fräscha upp garderoben med något nytt!
När jag kom till Hallsta så köpte jag mig en macka med potatissallad i på Ica. Sofia köpte också en, den satt bra i magen för jag var verkligen svinhungrig!

Imorgon är det fredag. Då är det helg! Som jag har längtat efter den. Varje morgon denna vecka har jag känt att:" Ska jag verkligen gå upp?" Sedan så har jag inte kunnat bestämma mig för om jag verkligen ska gå upp eller om jag ska ligga kvar. Men nej, varje gång har det blivit att jag gått upp.
Imorgon blir det först skola sedan efter skolan ska jag ner på stan och äta med mina tjejer. Vi ska äta spicy, och det kommer smaka väldigt bra. Har redan ätit kinamat en gång denna vecka, men jag tackar inte nej till det. Sedan ska vi gå på bio. Men vi får se om jag hänger med, känner mig lite hängig, ni vet sådär man känner sig innan man precis innan man blir sjuk?! Men jag vill så gärna följa med... Vi får se hur det blir.


Nu ska jag gå och ta en huvudvärkstablett för jag har så otroligt ont i huvudet, buhuu! Sedan ska jag gå och lägga mig. Börjar klockan 09.30 imorgon så jag har ju en liten extra sovstund imorgon, yay! Godnatt!


Torsdag och det snöar.

Hejhej. jag sitter i skolan och har håltimme. Som vanligt på torsdagar, drygt!
Det var tacos i skolan idag, så jag är proppmätt eftersom att vi precis har ätit.. Men det smakade väl bra. Helt okej!

Det har snöat i stort sett hela förmiddagen, och det är ju roligt! Så att barnen kan leka i snön och ha roligt, haha!  Nej, men snö är faktiskt... kul!

Ne-ej.. Kommer inte på något att skriva.. jag har ingenting att skriva. Så jag får helt enkelt avsluta detta tråkiga och meningslösa inlägg.

Martina

onsdag den andra december

Helow. Jag sitter här och väntar på att få ett sms från Sofia där det står:" Nu är jag hemma!" Jag sitter spänt och väntar. Kan hon inte vara hemma snart!? Det är mörkt och läskigt, jag vill inte att hon ska cykla ute så här sent, men what to do? Ja jag kunde ju skjutsat henne på moppen, men den skithögen är cepig för tillfället och den vill inte gå igång. Eller den går igång när den själv vill. Körkort ska bli bättre!
Nu fick jag ett sms.. nu kan jag slappna! 

Sofia var ju som sagt här. Vi kollade på film. "The last dance". Andra gången för mig. Men den är bra så det gjorde inget att jag såg den en gång till. Vi käkade lussebullar och drack kaffe och saft, gotti! Som vanligt ska vi ha något att tugga på. Men det är ju en huvudregel när man kollar på film, höh!

Imorgon är det Torsdag, och det betyder att det är tacos i skolan, mums! Tacos har man inte fått i skolan på ett tag, dem börjar minska ner på de litegranna känns det som. De är ju gott ju! Sedan ska jag hem och städa hemma hos min bror, kuuuuuul! Då har man något att göra dåe. Får fråga lite snällt om Sofia vill hänga på, så tråkigt att städa helt jäkla ensam, men det ordnar nog sig ska ni se!

Nu ska jag sova, jag är trött! Mycket sömn behöver Martina för att vara pigg och kry! Godnatt på er!

Martina

Hej, godatt.

Denna dag börjar att lida mot sitt slut och jag är trött som bara den, magen kurrar också men jag orkar inte hämta något att äta för jag har redan borstat tänderna och ska snart sova. Softination! Nybäddad säng och allt, can not be better!

Imorgon är det onsdag, och det betyder kort dag. Börjar klockan 09.40 och slutar klockan 13.20. Efter skolan så ska jag kila ner till stan. Kolla om jag hittar några julklappar till familjen. Jag får panik, jag har inte en blekaste om vad jag ska köpa för något. Inte till någon av dem! Eller jag har ju ett litet hum om vad jag ska köpa, men åhh... Nej ska inte tänka på de nu. Får ta itu med det imorgon när jag är på stan, det blir lättast så..

Måste bara säga att jag saknar mina favoriter Jenny och Sofia mucho mucho. Men som sagt, skolan är dum och tar upp all tid, what to do? Men snart är det looooov och om 14 dagar fyller jag år!! WOHOOOW! Godnatt.


Martina

andra december

Godmorgon!

Vilket tråkigt väder det är idag.. Jag vaknade till att regnet slog ner på mitt tak (på mitt rum har vi plåttak). Det ska ju snöa istället, för det är ju ändå december! Ja, nu har jag inte julkänslor för fem öre i alla fall. Känns som en tråkig vår, heh!  

Jag sitter i alla fall i skolan nu. Har näthandel, vi håller på med ett arbete i grupp om lagerhotell och skit. Jag förstår ingenting, för när vi skickar våra frågor som vi vill ha svar på så skickar dem bara tillbaka en massa andra frågot. Hah! Men vi ska försöka lösa det där.

Igår somnade jag klockan 21.30, det var skönt! Men konstigt nog är jag inte piggare för det. Men jag kanske måste vänja mig först, fast vad vet jag? 

Nu ska vi göra klart de här arbetet som ska vara inne idag eller nästa gång, kommer inte riktigt ihåg.  

Martina

1:a december

Hej på er!

Idag är det den första december och jag kan verklgen inte förstå att detta år har gått så fruktansvärt fort. Det kändes som om det nyss var nyår ju. Fasiken alltså. Man hinner ju knappt med i farten ju, den bara flyger förbi!
Och om 15 dagar så fyller jag år, nyss kändes det som det var flera månader tills min födelsedag men snart är den äntligen här. Det händer grymt mycket roliga saker som jag ska göra denna månad känns det som!
Bland annat:

- fylla år.
- julafton
- julhandla
- nyår
- fest
- julbord
- julavslutning

Ja det är säkert en massa fler saker som jag ska göra, men dessa är dem jag kommer på just nu. Denna månad är nog den bästa av dem alla. Okej, efter sommaren då!
För övrigt så sitter jag och lyssnar på The Killers, läser bloggar och skriver sms. Bra kombination. Ska alldeles strax stänga av datorn och kolla på tv. Har sagt dem senaste två veckorna att jag ska kolla på de där nya programet "90210" men det har inte blivit av. Så idag ska jag tametusan ta och kolla, det är många som säger att det ska vara bra, så de får man hoppas att det är. Sedan ska jag hoppas bums i sängen för imorgon är det en lång dag. På psykosociologin så ska vi (jag, sandra och mia + några andra) besöka ett ställe som heter "öppna dörren", det ska bli intressant. Det är någon föreläsning.

Nä, nu ska jag prata lite med pappa innan jag bänkar mig framför teven. Ta hand om er och sov så gott!


Jag och Petra för några veckor sedan. :* (OBS, inte min syster)


RSS 2.0