snöstorm

Hey. Vilket jävla väder vi har haft. Igår var det världens snöstorm, och det var ju grymt. Jag gick inte ut på hela dagen förutom när jag skulle gå ut till bilen och åka hem från Jenny. Jag höll på att blåsa bort, fint.
I fredags var jag alltså hos Jenny, vi hade det mysigt. det var evigheter sedan som vi umgicks känns det som, så det passade bra denna fredag bara hon o jag. pussssssss.
Igår var jag hemma, bastade lite och kollade på One tree hill. Och vet ni, jag har lyckas dragit på mig en jävla förkylning, inte ok. Just för tillfället är min högra näsborre lite mer täppt än den vänstra. skönt att det bara är en vecka kvar i skolan, för jag behöver verkligen ett lov känner jag. Idag ska jag nog göra så lite som möjligt, kanske kanske plugga lite grann, kanske kanske städa lite, och kanske kanske lägga mig i sängen och läsa lite grann, har inte så mycket kvar på min andra bok som jag beställde för kanske 2-3 veckor sedan. har redan löst ut den första. Nu ska jag nog kolla lite på OS, det är störtlopp just nu, låter intressant.

vi hörs när vi hörs.

martina


alla ♥ dag

Vilken härlig dag det är idag. Alla hjärtans dag. Denna dag har ägnats åt att övningsköra med papi, det gick faktiskt bra om jag ska vara helt ärlig. Annars så har jag bara setat här hela dagen, har varit så sjukt trött. Inatt sov jag 13 ½ timme, det var skönt, jag gick och la mig 21.20 igår. Just för tillfället så är hela huset tomt på folk, bara lilla jag är hemma i det tomma huset. De andra är på bio, men jag var ute och åkte lite skidor så dom hann åka innan jag var klar, synd de för jag hade velat se farsan. Får göra det en annan gång heheh. Jag har i alla fall nyss poppat popcorn och ligger i min säng och väntar på att ett one tree hill-avsnitt ska bli klart. Det blir lite biomys här hemma också, dock inte på någon biograf. Fin alla <3 dag det låter som jag har haft va?

Hoppas ni har haft en fin dag. Det är ni värda gullisar!

martina

Utkast: Feb. 8, 2010

Denna vecka kommer bli nice. På fredag har vi studiedag så vi går bara måndag till fredag och en dag är redan gjort. Bara tre dagar kvar i skolan! Känns skönt. Idag slutade vi klockan 15.15, vi hade ingen svenska och det var ju tur det. Hade vi haft svenska skulle vi slutat klockan 16.50, tur att vi inte gjorde de för då hade det blivit en riktig mördardag! När vi slutat så åkte jag, Sanda och Dessi ner på stan och fikade lite, det var mysigt. Vi satt där och drack varm choklad och skattade och pratade. Vi ska nog åka till Gustavsvik på lördag, fifan vad jag är sugen på det.... att bada. Vad ska jag annars ägna mig åt denna vecka? Jo jag ska plugga för att jag har prov i samhällskunskap på Onsdag, lika kul som vanligt, älskar samhällskunskap med världens bästa lärare. På torsdag har jag prov i Etik och livsfrågor också, wohoow. Ett till av mina favoritämnen :)
I helgen var jag ute på krogen med Sandra och Ida, det var trevigt. I lördags var jag hemma och pluggade lite, var så sjukt jävla trött, konstigt? nää... det blev inte mycket pluggande i alla fall, istället la jag mig och läste i min bok. Jag läser just för tillfället 14 år till salu, bra bok men hemsk..

Nu ska jag kolla på ett avnitt till av One tree hill, eller nej först ska jag duscha. Imorgon har jag sovmorgon, WOOOOOOOOW!



jag ritade lite idag.

RSS 2.0