en vanlg fredagskväll

Sömnproblem, gråt, ilska, trötthet... vad händer? Jag har aldrig känt så här någon gång. Jag känner mig allmänt trött på allt. Jag vill inte jobba, jag vill inte träna, jag vill inte vara social. Jag vill bara ligga inne i min lägenhet med nerdragna persienner dagarna i ända, nerkrypt under mitt täcke. Tänk om man kunde göra det. Tänk om det inte fanns så många måsten här i livet. Att hösten är här gör det inte mycket bättre. Hösten är fin, speciellt när löven är så gula och fina på träden. Det är vackert! Jag har egentligen slutat att skriva såna här inlägg för att jag insåg att det bara kändes töntigt. Men det är skönt att skriva. Jag känner mig tom och jag är rädd. Jag vet inte hur många gånger jag somnat gråtandes och vaknat med tårfyllda ögon den senaste månaden. Jag är rädd att gå ut med svullna ögon och komma med en bortförklaring att:" äh, jag har inte sovit något inatt..." Om jag bara kunde sätta fingret på vad det är. Men sanningen är den att jag vet inte!!!

Nu ska jag släpa mig och min själ till sängen.. ännu en gång... med tårfyllda ögon.

Godnatt!

haj

Oktober har redan gått halva månaden... Tiden går så sjukt snabbt! Om drygt 2 månader fyller jag 20 och om drygt två månader är det julafton, vart tar månaderna vägen? Var det inte sommar nyss?

Jag har precis duschat och kollat på ett avsnitt av Ensam mamma söker, älskar det programet! haha. Det är fotboll på tv, jag brukar aldrig kolla på det. Men det finns väl inget bättre så fotbollen får stå på... 3-2 till Sverige nu, heheh!
Ikväll har jag varit ute i det sköna höstvädret och tränat lite. Skulle egentligen handlat, men jag orkade inte... Så jag tror att jag först ska försöka ta mig upp i tid imorgon för att åka iväg och simma, har varit sugen på det aslänge. Efter simningen åker jag förbi affären och handlar, ska göra en liten lasagne imorgon har jag bestämt. Klockan 13 imorgon ska jag befinna mig på nagelsalongen sedan blir det jobb för hela slanten. Jag längtar redan till helgen. Imorgon är det onsdag, sedan är det bara två sköna dagar kvar på jobbet. Helgen ska tillbringas med familj och vänner. På fredag ska jag och Malle bjuda över familjen på middag. En sak som jag älskar med min familj är när vi träffas. Jag är tametusan fylld med glädje från och med att jag sitter där med er tills att vi skiljs åt... flera timmar efteråt också! Jämt när familjen ses över middagar eller bara ses överhuvud taget så skrattar man tills kropparna viker sig, vi är så jävla bra. Älskar er av hela mitt hjärta!!!!!! På fredag blir det middag och vin med familjen. På lördag ska jag träffa ett par kompisar över några glas vin (förutom dessi som inte dricker alkohol för tillfället) och ha trevligt... Detta stavas en perfekt helg med andra ord! På Söndag har jag inte riktigt bestämt om jag ska tvätta eller om jag ska ta den gamla hederliga Kolbäcksprommen med pappa och Malle, lutar nog åt det sistnämnda alternativet för vem gillar att tvätta??

Annars så har jag fått vikariera som butikschef i lite mer än en månad. Vad ska man säga om det? Det var roligt, MEN vädigt mycket att tänka på och mycket som skulle göras. Beställningar hit och dit returer här och där, förseningar hit osv. Men nu har man provat på det också och med handen på hjärtat är det ingenting som jag skulle vilja arbeta som i dagsläget. Kanske om några år eller något.. eller inte alls, haha :)

Nä nu ska jag sätta på mig lite kläder.. Sitter här i min soffan halvnaken, endast en handduk untom mig. Så nu slänger jag in handduken för ikväll!

Godnatt!

RSS 2.0