Torsdag 29 mars 2012

Torsdagar är härliga dagar, för då vet man att det snart är fredag!
Jag har avslutat mitt första jobbpass för att klockan 15.00 gå på veckans sista jobbpass på Hemmakväll! Jag skulle behöva köpa mig ett åar nya byxor, vi får se om jag orkar gå runt och prova några.. Imorgon när jag är ledig ska jag sova riktigt längre, eller i alla fall tills jag vaknar! Sen ska jag äta frulle i lugn takt, kolla på Nyhetsmorgon och efter tio, städa lite, laga mat. På kvällen ska jag hänga med saknade vänner... Anna och Felicia och säkert någon/några mer. Men Anna och Felicia som jag vet.. Det blir utgång också. Jag längtar!!
På lördag ska jag, Malle och Petra till Ikea. Jag behöver nya tallrikar och ett par nya löparskor också för den delen. Vi får se om man hittar något trevligt. Annars har jag inga andra planer för helgen, jag ska hinna träna också!
Idag orkade jag inte sminka mig så idag går jag osminkat. Jag slängde med sminkväskan i fall att jag skulle ångra mig, annars får jag gå runt och se ut som en trött jäkel, men äh det bryr inte jag mig om! Det är såhär jag ser ut helt enkelt.. Med eller utan smink.


Oh

Dra mig baklänges på en skottkärra vad trött jag är!! Ögonen svider som jag vet inte vad... Det känns att man har jobbat, det ska det göra också! Jag känner i alla fall att jag lever. Nu ska jag hem, hoppa in i duschen och sedan slänga mig i sängen direkt!! Sista dagen imorgon innan ledighet, håll ut!!!


On my way

Sådär! Då var jobb nummer 1 avklarat, nu är jag på väg till nummer 2. Jag hann precis lagom hem för att äta lunch, byta kläder och fixa i ordning mig! Hoppas att kvällen går snabbt. Imorgon är det torsdag och jag jobbar hela dagen igen. Från 07.15-22.05 sedan är jag ledig på fredag och hela helgen, skönt!!
Jag gjorde en jättegod fläskfilégryta igår, jag längtar redan tills jag får äta den igen!




Onsdag 28 mars 2012

Godmorgon godmorgon!

Idag kör jag två jobbpass. Det första börjar..... Nu!!!

Puss


Måndag 26 mars 2012

Jaha, då var det måndag igen och helgen har redan sprungit förbi! Jag har haft en jätteskön helg med vin, grillning och häng med syster och farmor. I lördags hängde jag med Jenny och sov över där. På söndagen tog jag mig en skön promenad hem från Jenny som bor i Kolbäck hem till Malle i Hallsta. Väl hos Malle blev jag bjuden på våfflor dagen till ära, gott var det med grädde och färska bär till! Efter lunchen förflyttade vi oss ut till balkongen för årets första solning och tusan vad härligt det var, jag tror nog till och med att jag fick lite lite färg! På kvällen gick jag över till farmor, det var bingodags men inte vann jag något denna gång heller, synd! Men jag tycker att det är kul att spela ändå :) mysigt att umgås med farmor!
Petra sov hos mig från igår till idag också. Vi åt hamburgare och kollade på bb! Imorse gick jag upp i tid så att jag skulle hinna träna, klockan 12.00 skulle jag befinna mig hos Petra på hennes praktik för att klippa barret och nu är det gjort. Petra är jätteduktig, och jag går aldrig ifrån henne missnöjd! Jag är en stolt storasyster!!! Efter vi var klara gick vi och åt lunch på Vivaldi, sallad vart det för våran del!

Nu har jag precis ätit mat och min rast är slut. Jobb till 22.05 är det som gäller nu!

Puss


Lördag 24 mars 2012

God kväll!

Idag har det varit en skön dag. Jag vaknade klockan 10.30 och då skulle klockan ha ringt 09.00 men det gjorde den inte.. Jag åt frulle och åkte sedan till pappa!
Sedan åkte jag med Jenny och Adam till affären och handlade mat, storhandling var det som gällde!

Ikväll hänger jag hos Jenny, vin och god mat. Jag längtar!!!

Bingo imorgon som jag tjatat om minst 5 gånger!


Fredag 23 mars 2012

Jag är så glad! Dels för att det är fredag och för att det är så himla skönt väder! Tro det eller ej men fint väder gör bra värkan, i alla fall på mig!
För tillfället sitter jag hemma hos pappa i näs, älskar att vara här. Man blir så avslappnad och harmonisk!
Ikväll är det jobb från 17.00-23.00, drygt på en fredag men det är tur att man trivs så det gör inte så mycket! Imorgon blir det häng med Jenny, lite alkohol ska man väl kunna förtära också! Annars så blir det bingo på söndag med farmor lilla. Blev ju inget förra veckan pga att jag fick hoppa in och jobba, men nu så
:) Idag fick jag mina kläder också, dom var fina och jag är nöjd!

Dags att hoppa in i bilen och ta sig mot jobbet, jag är taggad!!!!!

Puss


Torsdag 22 mars 2012

Fy vad trött jag är idag! I morse låg jag kvar extra länge i sängen, jag orkade verkligen inte stiga upp. Till slut kom jag upp i alla fall och nu sitter jag på jobbet och har precis ätit lunch. Jag sitter så skönt så nu vill jag inte gå ner och jobba igen... Det är tur att man får gå hem om ett par timmar :)

Annars så njuter jag för fullt av den sköna värmen, har hört rykten om att det ska vara 17 grader ute, rena rama vårvädret ju. Hoppas att den är här för att stanna!
I förrgår beställde jag några nya klädesplagg så jag hoppas att jag kan hämta ut dom idag. Det är: en kjol, en klänning och två toppar! Kul med lite nytt i garderoben såhär till våren.
När jag kommer hem så ska jag träna, fast jag är mer sugen på en promenad ute. Vi får se, jag har i alla fall en skön träningsvärk i armarna idag från gymmet igår, gött!

Dags att lyfta på fläsket och gå med lite sopor kanske, så jävla tråkigt men sånt som måste göras!

Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464195/images/2012/pic_195033456.jpg" class="image">


Världens bästa vän

Jag har världens bästa vän, Jenny Johansson Frank! Ingen i hela världen skulle någonsin kunna ersätta hennes plats som hon har hos mig, i mitt hjärta och i mitt liv! Vi har gått igenom så mycket ihop, tillsammans har vi bildat den vänskap vi har idag och jag skulle inte ens kunna tänka mig ett liv utan henne. Jag VET att vi kommer sitta på varsin stol om 60 år och prata om alla roliga, dumma och galna saker vi gjort, jag bara vet det!
Jag har ingen annan vän som jag känner såhär för. Jag och Jenny är så olika som man kan bli men ändå så himla lika. Vi tycker nog lika i många frågor! Det som gör Jenny till en sån fantastisk vän är att hon verkligen tar mig för den person jag är, jag är alltid mig själv när jag är med henne! Hon går också sin egen väg och är trygg i sig själv!
Jenny är den människa som jag ringer om jag är ledsen. Hon får mig alltid att känna mig värdefull och hon kommer alltid med så bra råd! Och om du är ledsen så lovar du mig att alltid berätta för mig så att jag kan hjälpa dig precis så som du hjälper mig!

Haha, såna här förklaringar körde man på i lågstadiet men jag lovade ju att skriva ett inlägg om vilken fantastisk vän du är, så here you go!!

Jag älskar dig min fina vän och du kommer alltid att vara vän no1 för mig!
Glöm inte det! Tusen pussar och kramar till dig från din Martina <3

Hahaha. detta är den enda bilden på dig och mig som jag har! Men jag älskar oss oavsätt vilken bild vi är på.


Onsdag 21 mars 2012

Oj vilket fint väder det är idag! Det var nästan för varmt med skinnjacka.. Man blir så himla glad av solen och värmen som är ute. Det får mig att längta ännu mera till sommaren.
Igår deklarerade jag, jag kommer få tillbaka ungefär 15000 kronor, herregud vad mycket pengar! Det hade jag verkligen inte räknat med, trodde snarare att jag skulle få betala tillbaka, men icke! Planen är i alla fall att spara undan så mycket pengar som möjligt. Men lite ska jag ha till sommaren också!
Idag har jag tränat och lagat mat. Maten vart god, som alltid när jag lagar den! He he.

Ikväll är det jobb för hela slanten, fast jag känner mer för att sitta ute i sköna solen men det får vi ta någon annan dag!

Vi hörs!


Dålig update

Idag har jag inte haft tid att skriva i bloggen, har haft fullt upp på jobbet! Det har varit en bra dag i alla fall. Skönt att det är onsdag imorgon för då har nästan halva veckan gått och det är nästan fredag vilket innebär... Löning!!! :D jag har inga planer alls för helgen men vi får se vad jag tar mig till!

Nu känner jag bara för att lägga mig och sova i min sköna säng! Har sovmorgon imorgon och börjar 15.00 :) lite träning ska hinnas med och matlådelagning!

Godnatt!


Måndag 19 mars 2012

Hej!
Ny vecka igen, nice! Jag är på väg till jobbet precis, det är väldigt blåsigt men solen är framme med jämna mellanrum!!
Imorse gick jag upp klockan 07.00 för att tvätta, segt! Men jag var verkligen tvungen... Jag åt frulle i form av: en portion gröt m. Äppelmos och mjölk, två hårdmackor m. Ägg och kaviar och leverpastej och gurka, ett glas proviva och en kopp kaffe, perfekta frullen! Efter frullen gick jag iväg och tränade. Sprang 3 km på 14 min, nytt rekord för min del! Sedan tränade jag rumpan och magen. Dagens träning, check!

Nu ska jag ladda inför den kommande jobbkvällen, nu suger det i tarmen efter kaffe!!! Ahhh. Hörs!

Puss


Lördag 17 mars 2012

Lördagen börjar lida mot sitt slut men vilken skön dag det har varit! Jag startade dagen med frulle, sedan åkte jag och malle och handlade lite grejer för att sedan fortsätta till gymmet för ett härligt träningspass. Efter lunch åkte jag hem till pappa och bastade och åt middag, nu sitter vi alla i soffan och ska kolla på gladiatorerna.. Älskar det!! :D imorgon är det Bingolotto med farmor, tvätt och träning som står på schemat!

Puss


Fredag 16 mars 2012

Ikväll har jag tillbringat kvällen på detta sätt! Kan inte bli bättre ... Är fortfarande hos pappa men ska alldeles strax åka hem till mig, jag ska duscha och sova!!! imorgon är det sovmorgon som gäller, sedan träning och chillmode all day long! :)

Godnatt!


Friday im in love

Hej hej hej! Sista jobbdagen på veckan sedan är det helg... Ikväll ska jag hänga med pappa och malle, vi ska äta mat och kolla på Bond, fin fredag!
Jag tror att jag ska börja denna fredag på jobbet med en chokladbanan, det är jag värd :)


Övertid

Nu är jag på väg hem från jobbet. Jag jobbade över en timme idag, det är så sjukt mycket att göra. Jag har prissatt filmer och sprättat kartonger i ett idag känns det som, jag älskar mitt jobb så att jobba över lite då och då gör inget :)
Nu ska jag hem och byta om, dra till gymmet och göra av med resten av energin som finns kvar sedan ska jag hem och däcka på soffan.. Skönt!!!

Puss :)



Torsdag 15 mars 2012

Ahh, vi är redan i mitten på mars.. Det är sjukt vad tiden går snabbt!
Det är också sjukt att det är helg igen snart, fredag imorgon.. Jag har inga planer inför helgen, det blir chill om jag inte ska jobba på hemmis :) på söndag ska jag tvätta, fy tusan vad drygt. Men jag måste, jag har inte haft tid att tvätta i veckan eftersom att jag har jobbat som idiot..
Nu ska jag fylla på med godis så att tiden går lite fortare, ikväll ska jag träna och kolla på bb.

Puss


Pizzatime

Är hemma nu efter en dag på jobbet. Mötte upp min syster när jag klev av bussen, vi gick och handlade grejer till pizza och nu är det klart! Det blir bb, film och pizza ikväll. Petra sover över till imorgon, mysigt tycker jag!

Tänkte bara säga hej! :) i bakgrunden ser ni mina nya fina tulpaner som jag köpte idag!! Älskar dom.

Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/464195/images/2012/pic_193926537.jpg" class="image">


Lunchchillar

Det är precis vad jag pysslar med just nu. Har tryckt i mig rester från thaimaten från igår, det var gott men jag känner mig inte riktigt mätt ännu! Jag ska nog gå över gatan och köpa mig en chailatte, Antonia kom in vid 3 så jag köper nog en till henne också, då blir hon förvånad! Lillmagen kan behöva lite sött ibland (åt en glass vid lunch för att jag var hungrig... Och ett äpple.)
Nu är snart rasten slut, så jag ska smyga ner till butiken nu.

Pusd


Soliga onsdag

God middag! Idag vaknade jag av en skinande sol som trängde sig igenom mina persiener, gött! Idag var det extra gott med frukost och fastän håret var lite lagom skitigt så fick jag till frillan idag, det gillar jag!!
Är på jobbet nu, på Hemmakväll. Jag har packat upp lite varor men jag är irriterad för vi fick inte våran viktigaste vara... STARBAR!!!! Men vad ska man göra?! Jag ska ringa upp som jäklarna och läsa lite för dom......
Efter jobbet ikväll ska jag träna, ska fråga om Petra vill hänga med mig också. Annars så har jag gjort mig förtjänt av en glass, så det ska jag köpa sen!
Back to work, see ya!

Puss


Hej igen :):):)

Nu har jag gymmat, det var skönt! Nu ska jag gå till affären och köpa mig en sallad och en liten tvål till toan, har glömt det varje gång jag har handlat.. Men nu jäklar ska jag komma ihåg! Jag funderar på om jag ska köpa ben & jerrys också men jag kan inte riktigt bestämma mig, hej hej beslutsångest.
Nu vart det lite thaimai istället för en sallad... Och ingen tvåljävel vart det heller!!! Fuck. Nåja, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan hoppa i pyjamasen, bb it is!
Imorgon är det jobb och träning som
står på schemat, tänka sig att det är helg snart igen.. Och nästa helg ska jag förmodligen åka till Jönköping :D ahh, älskar att ha saker att se fram emot för då är det roligare att jobba osv.
Nej, duschen var det..

Puss och godnatt!!

Hot mama har ni här. Enjoy!!


Tisdag den 13 mars 2012

Nu är jag på väg hem från jobbet, dagen har varit bra... Precis som jag antog! Nu ska jag hem och byta om för att sedan bege mig mot gymmet (ja, jag tog sovmorgon imorse och struntade i gymmet) och tighta till kroppen lite granna va..
Jag bloggar efter gymmet, hihi. Bloggtjejen har återkommit :)
Tänk att det fortfarande är ljust ute och klockan är 18.00!!!!


Ta det lunch

Det är precis vad jag skulle behöva göra nu när stressen är ett faktum. Därför ska jag gå upp en timme tidigare imorgon och starta dagen med ett jobbigt jävla träningspass!
Jag stressar upp mig ibland, men jag tror mest att det är omedveten stress. Ibland kan jag stanna upp och tänka: " Martina, sluta stressa och chilla lite.." det funkar en stund sedan är man där igen. Jag ligger nerbäddad i min säng och ska sova, som jag längtat! Imorgon ringer klockan 06.20, sedan kör jag öppning i butiken.. Jag känner på mig att det blir en skön tisdag, Wohoo!

Godnatt!


Måndag underbara måndag!

Nu sitter jag på bussen påväg till jobb nr. 2! Hann med en snabb dusch (så att jag slipper lukta rök hela eftermiddagen) och lunch.
Förresten är det något med måndagar som jag gillar, dom är bra fast samtidigt tråkiga!


Härliga måndag!

Idag blir det en lång dag för mig! Befinner mig just nu med gamlingarna sedan 07.00 imorse. Jobbar till klockan 13.00 sedan är det jobb 2 som gäller! Jag är ändå på bra humör därför att solen lyser och det är så himla vårigt och skönt ute!
Frullen och kaffer ligger i magen, nu är det jobb för hela slanten!

Puss!


Söndag den 11 mars 2012

Nu börjar denna vecka lida mot sitt slut... Idag jobbar jag till 20.00 så jag hinner tyvärr inte vara ute och njuta av det fina vädret vi fått idag!
Igår när jag kom hem från jobbet åkte jag hem till pappa en sväng, där serverades det minestronesoppa och bröd, älskar soppa! Efter ett par timmar skjutsade malle hem mig och jag kröp ner i sängen på en gång, så idag är jag utvilad :)
I veckan ska jag jobba och träna så mycket som jag hinner, annars har jag inga andra planer :)
Nu måste jag fortsätta på jobbet. Kände bara för en liten uppdatering såhär på eftermiddagen.

Puss


Lördag 10 mars 2012

Den här lördagen har varit jobbig. Efter gårdagens vinmängder och alla jägershots förväntar man sig en riktig jävla baksmälla.. Jag har kommit på att det är fan inte värt att slösa bort en dag och må dåligt. Jag har varit trött konstant idag, mina ögonlock har varit som bly. Här sitter jag nu, nyduschad och är överlycklig över att jag alldeles snart får krypa ner i min älskade säng. Imorgon är det jobb 12.00-20.00!

Nu kallar sängen! Puss


Vin är gott

Nu är vi på g, vi har ätit pizza. Bu dricker vi vin och jäger!!!!


Hej modeblogg

Ikväll dansar jag loss med mina nya pjuk. Älskar dom!!!


Jobb..

Idag kör jag jobb med gummor och gubbar, härliga fredag!
Dags att dela ut lunch, börjar själv bli hungrig i lillmagen.
Längtar tills ikväll, är sugen på vin!

Puss


@jennys place

Befinner mig just nu hemma hos Jenny! Vi har ätit tekakor och läst gamla "mina vänner" böcker.
Nyss skulle jag äta soppa men den smakade skit... Vilken besvikelse! Nu får jag vara hungrig istället!


Mitt liv...

Är underbart... Jag har en fin familj, världens finaste vänner som jag älskar mer än något annat, en egen mysig lägenhet, världens bästa jobb med världens bästa kollegor. Jag kan inte begär mera!! Och inte nog med det så är det vårväder i luften, how nice?!??
Ja, ni förstår nog att jag mår rätt bra i dagsläget och jag är så tacksam för att jag får ha det så bra :)
Jag jobbar fortfarande kvar på Hemmakväll men jag har jobbat upp mig lite sedan jag började här. När jag började här hade jag 2 dagar i veckan, nu arbetar jag som vice butikschef, måndag-fredag. Jag måste få säga att jag är väldigt stolt över mig själv, att jag har tagit mig så långt på så kort tid. Jag älskar mina kollegor, dom är roliga och vi alla går så bra ihop.. Det är jag glad över!
Jag har lite hemligheter och planer.. Jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det blir som jag vill, det skulle vara helt jävla underbart!!! Time will tell!

Jag står för tillfället i butiken och jobbar. Jag kör stängning, så 1,5 timme innan jag får slå igen dörrarna och åka hem och sova! Imorgon och på fredag är jag ledig vilket innebär att jag jobbar hela helgen istället! Men jag har i alla fall lite planer för dessa lediga dagar. Imorgon ska jag åka hem till Jenny och hänga, Ewa kommer också. Vi ska äta tekakor och provsitta deras nya soffa... Hoppas den är skön, annars jävlar! :)
På fredag ska jag laga mat och dricka vin med mina fina Irlandsvänner Felicia och Sara, mysigt! Jag tycker om att ha mina dagar planerade samtidigt som det kan vara jävligt soft att vara lite impulsiv ibland.
Träningen tar mycket plats i mitt liv. Jag skulle inte klara mig utan den. Jag tycker om att utmana mig själv och jag älskar när jag presterar mer än vad jag trodde att jag klarade av! Nog om träning.

Nu har jag knåpat ihop ett litet (stort) inlägg till dig Jenny, och jag har skrivit det på mobilen också! Så nu hoppas jag att du läser, för det var ju det du ville! :) älskar dig!

Nu ska jag fortsätta att jobba och jag lovar att jag ska uppdatera så fort jag hinner och har tid över. Jag har kommit på att det är roligt att gå tillbaka och läsa gamla inlägg. Ett inlägg per dag borde jag väl ändå kunna fixa!

Puss!


RSS 2.0