hej alla bloggläsare!

Hahah, älskar min rubrik! Ahhh, jag är så skojfrisk. Näe, jag hatar ordet skojfrisk...
Nu ska jag vara seriös. Idag har varit en skön dag. Jag har bara varit hemma men har fått mycket gjort. Jag har städat, kollat på tv, läst dagstidningen, ätit frukost, vikt tvätt, ätit lunch, lyssnat på musik, ätit mellanmål, bakat muffins, tränat, duschat, varit på apoteket, cyklat och ätit middag.. Det är säkert någonting som jag har glömt men äh. Nu har jag precis ätit och duschat, jag har varit och tränat nu på kvällskvisten och det gick braooo, skönt att vara nytränad! Jag är så taggad på träning nu så jag har redan planerat in en springtur imorgon, nu är det perfekt väder för att springa så man får passa på, på torsdag kanske det är snö!?
Imorgon har jag inga planer. Eller dom kanske ringer mig för lite jobb, men det har inte jag någonting emot.. På onsdagar brukar det faktiskt inte vara så mycket i kalendern.. Vi får se vad som händer helt enkelt. Däremot på torsdag så har jag lite grejer. Jag ska först gå och fixa mina naglar för att sedan gå till jobbet för att ha personalmöte, det är vårat första möte så det blir spännande att se vad vi kommer fram till! Haha. Det blir nog jättekul ska ni se! På fredag ska jag kanske åka till Stockholm om min lille vän är frisk tills dess, hoppas!! Annars så blir det bara jobb hela helgen, wohow!

Nu ska jag nog äta ett äpple och leta efter min plånka som jag inte kommer ihåg vart jag lagt!

puss så länge

This is who I am

Idag har jag gjort en galen sak. Jag blev övertalad att tatuera mig! Tanken har funnits hos mig i nu över ett år (kom på att jag ville göra ett litet hjärta på visten när jag var på Irland Nov/dec 2009) och efter mycket funderingar så sitter det nu ett litet rött hjärta på vristen. Det låter som ganska lång tid, men jag har faktiskt samtidigt funderat på att göra en tatuering i nacken men inte kommit på vad jag velat göra där. Och eftersom jag var mycket säker på att jag ville ha ett litet hjärta på vristen så kände jag att det var på tiden, så idag hände det! Jenny tvingade mig lite, först ville jag inte. Men sedan fanns det ingen återvändo. Jag ångrar det inte, jag älskar det!
Annars så har jag tränat ikväll, sjukt skönt. Gör mig redo för träningsvärk de 3 kommande dagarna! Har precis duschat och ätit så nu sitter jag här och kollar runt lite. Har spenderat dagen men Jenny. Vi har fikat och kollat på Big brother. Imorgon ska jag umgås med Dessi på eftermiddagen, jag tror att vi ska fika och ha det mysigt! På torsdag ska jag jobba, på fredag ska jag ut med gänget på jobbet... Vi ska på afterwork, heheh. På lördag blir det nog vinkväll med mina fina systrar och på söndag blir det solsidan, chill och.... träning! Jag måste klämma in en till dag med träning innan söndag också, kanske en springtur innan jobbet på torsdag. Äh, det odnar sig!
Älskar att jag har fullt upp denna vecka, särskilt i svåra tider, då vill jag icke sitta hemma i sin ensamhet! Men jag kommer på bena snart igen, eller jag måste faktiskt säga att jag ÄR på bena igen. Känns underbart! Men... man har ju sina up- and downs ändå, men det måste man acceptera. Man får tillåta sig själv att ha sådana dagar då och då, det blir man nog stark av tror jag!

Nu ska jag avsluta detta inlägg och dricka lite te kanske? Det var ju ett tag sedan, teälskare som jag är!

puss




happy times :d


Måndag 14 mars

Det är ingen glad Martina som skriver idag. Men jag gör så gott jag kan. Idag har jag umgåts med min Jenny. Jag vaknade i morse och fick panik, ångest. Jag ville ut från huset, ville inte vara ensam. Så jag åkte hem till Jenny. Vi köpte med oss frukost och gick sedan hem till henne och kollade på Big brother och åt frulle. Jag känner mig gladare när jag har människor runt om mig, särskillt när jag är ledsen över någonting, då klarar jag inte av att vara ensam! Lite senare åkte vi in till stan, jag skulle fixa mina naglar så nu är dom fina igen. Vi satte oss sedan på ett fik och chillade. Jag var sugen på att shoppa och det gjorde jag också. Jag köpte en beige kofta, ett par svarta jeans och en svart topp... det var jag allt värd! Nu sitter jag här hemma och väntar på min syster, vi ska titta på film hon och jag. Jag kilade förbi jobbet och lånade hem en... Kid heter den, hoppas att den är bra!

puss

wohoow

Äntligen börjar jag kännaa mig bättre. Febern är borta men jag är fortfarande lite småförkyld och har lite hosta men det är ju ingenting... Så imorgon är det back to work, känns alldeles underbart! Jag har dock bara varit hemma i 2 dagar, men.. det räcker gott och väl för längre skulle jag nog inte klara av. Herregud vad tråkigt det är att vara sjuk, det har jag konstaterat!
För tillfället håller jag på att laga kycklingfilé i ugnen som jag tänkte ta med till jobbet imorgon, till det blir det pasta.. mmmm.

Och eftersom jag inte åt någon semla på semeldagen så ska jag äta en ikväll, en hemmagjort en. Annars så blir det lugnt ikväll, ska försöka att sova tidigt så att man är pigg och glad imorgon. Vad skönt att det är fredag igen, vi är redan inne i mitten på mars snart :D Idag var jag för en gångs skull glad för att det regnade, jag vill bara att snön ska försvinna fortare än kvickt och det är jag nog inte ensam om vid detta lag :)

Nu ska jag kolla till kycklingen i ugnen, sedan ska jag vispa grädde och mosa mandelmassa!

PUSS

yadå

Fint. Nu har man åkit på en liten sjuka igen. Här ligger jag nerbäddad i min säng med en grov jävla fökylning, halsont som heter mer än fucking duga och en satans feberhelvete. Inte nog med det så har jag ont i bihålorna också... Vid såna här tillfällen får man tycka synd om sig själv, och det är precis vad jag gör i denna stund.
Annars har jag jobbat, både igår och idag, men imorgon och på torsdag är jag äntligen ledig.. Det behöver jag verkligen, så att jag får vila upp mig lit granna. sedan blir det jobb hela helgen lång istället, det blir la gött!
Nu ska jag stoppa i mig några alvedon och krypa ner under täcket och kolla klart på The Backup-plan som jag lånade hem från jobbet today.
Imorgon blir det chillpill all day looooong.

pussokram

friday im in love

Skönt med fredag idag känner jag! Idag vaknade jag kvart i nio men låg kvar i sängen till halv tio. Då bestämde jag mig för att göra frulle till mig och Petra sedan gick jag upp med det till hennes rum, där satt vi och kollade på gårdagens avsnitt av big brother och åt frukost, det händer inte ofta men det var mysigt! Nu sitter jag och kollar runt lite. Idag ska jag jobba 17.00-23.00, kulkul. Skönt att man åker bil i alla fall, då slipper man att åka buss, för det hatar jag, i alla fall på kvällarna när det är märkt och jävligt. Igår gjorde jag nagelförlängning så nu tar det dubbelt så lång tid att göra en massa saker, som te.x. knäppa upp/knäppa byxorna och öppna en makrillburk m.m m.m men man vänjer sig väl förhoppningsvis :) annars vore det ju galet! Det blir nog braoo.

Imorgon ska jag umgås med fels och sofia, dom kommer hem i helgen och det gillas mycket! :D saknade brudar...

Nä, nu ska jag snart hoppa i duschen... dammsuga ska jag göra också!

P.S. Idag har jag haft körkort i prick 10 månader, heheh! D.S.

puss

RSS 2.0