hallå där

hey, nu sitter jag här, nästan nyhemkommen från stan. Är fett trött och ska snart dra o slagga i min alldeles egen underbara säng:D ska bli så jävla härligt! I dag äre tisdag det betyder att det bara är 2 days kvar på min äckliga praktik, ohyeah, happyface fifan:D
I morgon är det onsdag, och jag tror jag ska åka till morsan redan i morgon, då har jag ju närmre till stationen för jag har ju ingen cykel så jag får ju nämligen ta på mig promenadskorna och promenera till stationen, uscha de är så tråkigt men men de är sånt man får leva med tyvärr. . .

För tillfället går livet som på räls, allt traskar ochå går, lite problems lite här och var men vafan man lever faktiskt bara en gång och då får man leva med dem små problem som kommer upp lite då och då hähä! :=
Nej mina vänner nu ska jag hoppa i slaggen, sov så gott!

Pusspuss// en skön bloggare<3


vår

i am not in the mode right now. Nu har jag käkat o tagit det lite chill, känner mig jävligt uttumlad efter denna dag, vart lite väl sent i går. Får bli tidigare i säng i dag tror jag så att jag orkar upp i morgon.
Fick reda på att vi ska få främmande på påsk, massa käka påskmat o så. Orka! Men aja, det blir nog bra, roligt att umgås lite med släkten och vara lite social för en gångs skull. Det känns som om jag aldrig är social, jag lever i min egna lilla värld där i princip vad som helst kan hända. Men det är sooft att leva sig in i sin egna lilla värld och bara drömma sig bort för ögonblicket, HÄRLIGT!
Kvällarna börjar bli ljusare dag för dag, och det är skönt för då märks det att det börjar bli vår, sen efter vår kommer ju faktiskt sommar:D
nej mina vänner, ska dra o slagga nu. Men vi hörs! Sov gott!

Pusspuss// en skön bloggare<3

Jobba&slita

ja då var det dags för jobbardagar i gen då som inte är så efterlängtat, nej nej nej, jag skulle helst vilja slippa denna dag för den har varit så otroligt lång och tråkig. Fast man har ju gjort en del nytta i alla fall, så klaga kan dom ju inte göra i alla fall. Är så fruktansvärt trött, sliten och hungrig så jag skulle kunna dö vid de här laget, och jag funderar starkt på att gå och lägga mig extra tidigt i dag för trötthetens skull, men vi får se hur det blir med den saken, först ska jag äta och det blir nog: rostade mackor med ost skinka och gurka och sedan några glas eller ett glas med Juice :) det blir finfint!! Sedean blir det väl en sväng framför datorn i gen, för ovanlighetens skull HEHE... NOT! Kolla runt lite här i dotan och se vad det finns för intressant i den här dumma burken som jag inte förstår mig på!!
Jag har shoppingabstinens! Jag vill shoppa hela tiden varje dag, varje timme, varje minut, varje sekund... 24/7 vafan! de är sjukt när jag nyss har köpt en massa kläder. Jag har väl gått och blivit galen, eller jag kan inte gå och bli någonting som jag redan är så vi skippar det där med att jag blivit galen för de vet vi alla redan att jag är, ja för er som inte vet så har jag ju mina tokigheter för mig i bland, men man kan inte alltid vara snäll och rar, innest inne är jag en jävligt så stygg flicka, de vet ni som känner mig riktigt riktigt väl. Right?  ;) HÄHÄ

Jag känner att detta vart en ganska så konstig blogg, så jag tror jag tar och avrundar den nu för att gå och ta mig något gott att äta, jag skriver lite senare gott folk! hare fint...

Pusspuss// en skön bloggare<3

natti. . .

nej, nu är det dags för mig att gå och lägga mig och sova. Lång dag i morgon ju, börjar klockan 10 på praktiken och slutar klockan 18.00. Usch, låt mig bara få slippa denna vecka, men vi får hoppas på att den svävar fort förbi. Sov så gott allihoppa!
Pusspuss// en skön bloggare. . .

hähähähä

jag har käkat kladdkaka nu, jag gjorde mig en kladdkaka sofia kom över vi lyssnade på music och hade de allmänt mys, hähä nu åkte hon hem för att plugga, hon går ju som sagt NV! HEHE, själv går man en lite slappare linje då, så jävla soft linje. JAJA, i kväll blire bara att chilla o tare lungt för att vila upp sig till den kommande veckan. Ska jobba asset av mig nu när det är sista veckan, soft. . .

Nu har det blivit mörkt ute men det gör ingenting för snart får man ställa om klockan och då blir klockan en timme senare:D fett soft... alltså halv nio om det hade varit i dag som man hade ställit om den, men de är tyvärr om 2 veckor som den händelsen utförs!!

Det finns bara en sak jag vill göra nu men det tänker jag inte tala om här, det är bara Sofia som vet... jag är så på, såååå på!!!
jaja, nu ska jag dra i väg härifrån..

Have a nice evening// En skön bloggare

tjohoo!

jag skriver som en ganing här känns det som, men jag har gått in på att skriva blogg nu. jag har kommit på att det är väldigt roligt. Jag är en skön bloggare helt enkelt, en skön bloggare!
Nu är det bara en vecka kvar på praktiken, eller ja 4 dagar om man inte räknar med fredagen sen slipper jag BR för gott kanske. HAHA! Det ska bli skönt med lov, för det förtjänar jag tycker jag. Har jobbat och slitit så hårt på sistonde. Det ska bli skönt att börja skolan sen också, träffa alla i gen, WOHOOW! Jag har hört att det är väldigt väldigt tyst utan oss, alla undrar:" vart är ni någonstans? det är helt tyst utan er", ja där har ni ju svaret. Praktik!! Men snart är vi tillbaka "back on track" dont worry baby! snart finns vi där i gen. Nej mina vänner ska fika med pappa nu, sedan blir det movietime med kladdkaka.

Have a nice day people/ en skön bloggare <3

tråksöndag

I dag är det söndag, tråksöndag! det är den värsta dagen i veckan, det är de verkligen, det finns verkligen inget att göra. Alla affärer är i princip helt stängda, dem har öppet några få timmar annars så stänger dem vid fyra. Jaja, men jag kan säga att gårdagens lördag var värre än vad den här söndagen kommer att vara. Min hals har gett efter sig nu, men den är fortfarande inte helt okej. Men det kommer väl en dag då det går över.

Jag skulle egentligen solat och träffat en kompis i dag, men inte de. Pappa tyckte att jag skulle vara hemma och ta det lungt så att jag skulle bli frisk,tragiskt att höra, men jag vill faktiskt helre bli frisk än att gå ut tidigare och hamna i samma skit i gen. Så nu sitter jag alltiså här, och jag har inte solat i dag, jag tror att jag ska sätta mig och kika på film nu. Sitter vid datorn hela dagarna känns det som, men man får hoppa att det bara är en känsla som jag har...

Just ja i torsdags fick jag pengar också, och då gick fredagsens eftermiddag naturligtvis åt att shoppa med mohiba, sofia & Felicia, men Felicia och Sofia försvann hela tiden, eller så var det jag och mohiba som gick för fort och gick i våra egna tankar, jag vet faktiskt inte hur det var. Jag har varit så shoppingsugen hela hela veckan och sen rätt som det var så kommer det in lite semesterersättningspengar på mitt konto från förra sommarens sommarjobb, de satt inte helt fel, jag köpte i alla fall: ett par skor, 2 tröjor, en skjortklänning, strumpbyxor, och jeans. Niice! Då har man fyllt på garderoben lite i alla fall!

Nu ska jag kila
pusspuss// Martina <3

En spännande lördag!

Jag vaknade upp med att jag inte kunde säga ett ända ord, då förstod jag genast att det var den där dumma halsen som sättit i gång i gen och skulle börja krångla. Usch, jag som hade planerat att vara inne i stan i dag med en väldigt bra vän, men inte det. Det vart verkligen inte som planerat. Men det är ju sånt som händer, i bland blir inte allt som man tänkt sig.

Snart är det påsklov, yees! Jag har längtat så himla mycket, och inte nog med de då är det slut på praktiken också! :D jag kommer gå ut ur BR så himla glad och säga: hejdå BR, vi ses aldrig i gen!:D:D ( om jag inte får sommarjobb där då förstårs, man gör väl allt för pengar!!) Yaya, lite godis hade ju inte setat helt fel nu vid detta tillfälle, men inte de så ska man ju bli av med sin cykel i gen. Nu är det den 3:dje cykelt som blivit stulen, jag blir inte klok ska man inte kunna ställa sin cykel utan att den blir snodd? Hm, aja! skit samma, ska i alla fall få en ny:)

I höst ska jag åka till London, pappa berättade i dag. Wohoooow! ska bli riktigt kul tycker jag:D Det blir därmed min första resa utomlands hihi! nice :)

Nu ska jag gå och köpa mig lite godis tror jag, kan inte hålla mig undan det en endaste dag känns det som!
Ha det bra. Puss // Martina! <3


hiho

Lördag, i dag är det lördag! ja det är de faktiskt, och jag har inte så mycket att göra, eller jag har ingen lust att göra så mycket i dag heller för att jag är så trött.

Jag kom hem från stan i dag också, har varit hos mohaaaiba, det var mys som alltid! mohiba, jag och johanna gick på stan först mohiba skulle klippa sig, sen gick vi på stan lite vi käka osv. Sen åkte vi hem till mohaaiba för att johanna skulle slinga sitt hår, eller mohiba slngade hennes hår, det var sniggt (Y) höhö!

Film lite senare on the night, sen vart de tårtätande osv.

tack och hej

RSS 2.0