cykla och grejer

Hej! Som vanligt så har jag lämnat bloggen lite åt sidan på sistonde. Jag tänkte ju inte precis satsa på att bli en storbloggare direkt, så jag bloggar lite när jag känner att jag har lust och tid, som nu!
Det är nu bara 39 dagar kvar tills studenten är, det närmar sig verkligen nu och jag längtar ihjäl mig! Det enda jag har ångest över är vad jag ska göra efter studenten. Jenkan och jag har ju snackat om Norge, är fan bra sugen! Men vi får se hur det blir med det. Studentmössan har i alla fall kommit och det är ju bra, det kanske jag har nämnt!
Idag efter skolan så cyklade jag och Dess ner till stan. Hon hade cyklat till skolan idag sen skulle hon ner på stan och jag också, så då skjutsade jag och hon satt där bak! :D hahah, det var roligt att cykla i stan tyckte jag. Man kanske ska skaffa sig en liten cykel att cykla med i stan när man är där? Kul.. Vi mötte Jenny sen gick vi till bussen och sa hejdå till lille dessi som skulle till dansen. Nu efter träning, plugg och dusch så sitter jag här och ska alldeles strax gå och sova, har en liten sovmorgon imorgon och det tackar vi för, mmmmmmm! Det blir en kort dag, har bara två lektioner. Efter skolan ska jag ner till körskolan och plugga lite teori, det närmar sig nu, uhuhuhu!

Nej, om man skulle stänga av datorn och få sig lite sömn, det är tisdag imorgon vilket betyder att det bara är softa dagar kvar i skolan, om man bortser från fredagen då vi ska sitta och göra Nationella i svenska i fem timmar. Jag bävar för det kan jag säga, men det ska nog gå bra!

Sov så sött gullungar.

martina


för mig er du bezt gUMman

you've got the love

Idag är det påskafton, känns ju jättekul. Är pisstrött och lyckades somna i soffan när farmor och jag satt och kollade på biljard på tv. Jag tror att hon satt och försökte prata med mig, men hon märkte nog att hon inte fick något svar, så när jag vaknade så satt hon inte där. Lille farmor. Idag så har jag övningskört till Köping med pappa och Malle, i köping stannade vi och fikade på ett fik sedan körde vi iväg igen och åkte runt lite. Det gick bra att köra idag kände jag. De flyter på liksom... Det är ju så jävla fint väder ute idag, jag dör. Jag gick ute med en stickad tröja och det blåste liiite liite kallt, men det var inte så farligt, det var typ skönt :) Men man ska inte ta av sig för tidigt, för det är de man gör fel och blir sjuk istället, så på med kläder, det är inte sommar än!

Nu ska jag läsa en bok eller något, lånade en av min syster. Risken är stor att jag somnar så vi får se hur det blir med det. MMMM ikväll ska jag ät ostbricka, denna kväll är nästan räddad känner jag, eller nej kanske inte. fan!

puss martina



sommar vill jag ha nununununununu

RSS 2.0