Jag gjorde det!

AAAAAAAA. Jag tackade ja till lägenheten. Jag vet att jag innerst inne verkligen vill flytta hemifrån. Men det här är alldeles nytt för mig så jag har verkligen legat och funderat på detta sjukt mycket, jag har känt mig osäker och frågat mig själv flera gånger. Vill jag verkligen flytta hemirån? Kommer jag klara av att flytta hemifrån? JAAAAA. Jag kommer klara det. Så nu ska jag flytta och det ska faktiskt bli kul och spännande. Det jag längtar mest efter är att få laga en massa matoch göra matlådor, hahah! Om jag vill äta tacos på tisdag, ja då gör jag tacos. Det blir ett besök på Ikea snart så att man kan köpa lite behövliga grejer. AAAH, det skk bli så kul mina vänner!!! Jag sa att jag skulle flytta hemifrån innan jag var 20 och tametusan så blir det så och det är jag glad över.

Imorse gick jag upp klockan 8 och bestämde mig för att ta en promenad i det soliga vädret. Älskar när man vaknar och det är soligt och fint ute. Så nu har jag precis ätit frulle efter en timmes promenad. Nu dricker jag kaffe och ska strax hoppa i duschen. Sedan ska jag äta lunch med pappa och åka till jobbet! :D

Ha en fin dag!

puss

vårkänslor på riktigt

Ahhh, för tillfället älskar jag livet! Är inne i en riktigt underbar period i livet just nu och det känns alldeles för bra. Och nu är våren äntligen här, det gör bara allt mycket mycket bättre. Jag har fullt upp hela dagarna känns det som, fast ändå inte. Jag jobbar på Hemmakväll och hemtjänsten och jag trivs som fisken i vattnet.
För ett tag sedan gjorde jag en intresseanmälan på en lägenhet och jag fick ett erbjudande på den förra veckan, KUL kände jag!! Jag, pappa, Bm och Petra var och kollade på den igår men jag kan tame tusan inte bestämma mig, hur var det med beslutsångesten? Jag blir galen. Jag vill verkligen flytta hemifrån, det är min största önskan just nu. Men tapeterna var inte i bästa skick och jag är inte ens säker på att dom ska tapetsera om.. På torsdag måste jag svara på om jag vill ha den eller ej, men man får inte reda på om dom ska tapetsera om den förän i Maj kanske! Jag hatar att ta såna där beslut.. Jajja, jag får fundera så det knakar ända ner i tårna.
Annars rullar allting på som vanligt. Våren har tågat in och det är ljust mycket längre på kvällarna, det är härligt! I helgen kanske jag åker till Linkan en sväng och hälsar på lille Sofia tossen, det var länge sedan jag var där nu så det är dags! Älskar Linköping lika mycket varje gång jag åker dit.

Idag har jag varit ledig så jag har tagit det chill och nu på kvällskvisten så körde jag ett hårt träningspass, så nu är jag slutkörd, chill.. Det är så det ska vara! heheheheeh. Har precis druckit en kopp te och nu funderar jag på om jag ska krypa ner i sängen och kolla på en liten film. Imorgon ska jag jobba och äta våfflor. GOOOOOOOOOOOOOTT!

puss och hej




RSS 2.0