tjo man!

tråkdag, inget planerat!
Det är lov, jag har inget att göra. Fan vad surt, men men de är väl sånt man får leva med någon gång i bland tyvärr. HAHA! nej men det är skönt att bara vara hemma och chilla o ta det lungt, men just i dag vill jag göra nåt!
Sofia sover säkert eller så gör hon något annat, jaja dock orkar jag inte skriva här något mera nu. hörsdå.

hihihi:)

I dag är en ny dag. Känner att jag får mycket bra skrivarkänsla när jag skriver här, men om jag här rätt de vet jag faktiskt inte, och jag tror faktiskt att jag har helt fel, som vanligt. Whatever!

Jag var i stan i går, jag köpte lite kläder: en klänning, ett par leggins, örhängen och en hudkräm, thanks mamma, det var mys att besöka stan jag menar det är inte ofta man är där så att säga HE HE.
Sen åkte jag hem till Felicia och umgicks lite med Felicia och Sofia, det var mycket trevligt. Kikade på melodifestivalen lite, pratade osv. Det var råligt. höhö! Sen lite senare efter midnatt så for jag och Sofia hem, direkt när jag kom hem gick jag och sov, var sååååå trött, uscha! jaja, och snart ska jag bege mig till Västerås, ska åka till en kåmpiz, hihi!! yaya men ska kila nu. Hare gött!!

hejhej

HE HE!

Nu sitter jag här och är sjukligt avundsjuk på alla denna människor som har så sjukligt mycket kläder, inte nog med de dem är ju så fruktansvärt snygga också! Alltså det är som om dem kan gå och köpa kläder när dem vill, själv har man typ hälften så mycket som alla andra har.

Trött är jag också, orkar verkligen inte gå till praktiken i morgon fast jag måste och det är ju faktiskt sista dagen också innan sportlovet:) sköööööööööööönnt, känner att jag verligen är värd ett jävla fucking loooov!!! YES.. yaya  sitter och funderar på om jag ska slagga snart eller om jag har något mer intressant att skriva här kanske. Men jag tror inte att världens bryr sig så mycket om mina åsikter, höhöhö! JAJA.

I morgon är det en ny dag... men nya möjligheter! yeah right baby!!!

Dröm sött!


bläääääääääääääööööööööö!

jävla shit, jag hoppas man får skriva exakt vad man känner här för det är de jag tänker göra i alla fall!!!

Denna dag började bra, och kunde inte sluta dåligare. Jag är ledsen för de jag gjort och jag ångrar mig så fruktansvärt och jag hoppas att du förstår att jag verkligen inte gjorde de här helt medvetet, för de gjorde jag verkligen inte!!

Jag har varit sjuk sedan i måndags, 40 graders feber, illamående, magont, huvudvärk och spyor är de jag varit med om, de är soft (Y) skönt att slippa praktiken i alla fall. Men i morgon blir det att ta tag i praktiken i gen och bita i de sura äpplet och gå tillbaka och göra de som ska göras mer kan jag inte göra faktiskt, får stå ut dom här veckorna...

Vilken värld vi lever i. Vi hakar upp oss på småsaker som går fel och när människor gör fel, men tänk på rymden den är hur stooooooooooooooooor som helst, ni kan inte fatta! De är sjukt men så är de i alla fall.. fyfasiken alltså kommer nog aldrig förstå hur stor rymden är och aldrig helelr vad som dälkjer dig bakom själva rymden, är det någonting där eller är de helt snart, de måste ju nästan vara någonting dör vad vet jag??

Jag känner att jag blivit en rymdnörd, nejrå ingen orsak att jag blivit de, bara Sofia som vet allt om rymden och henne kan man kalla rymdnörd om inte annat... ;P

jag hatar allt!

Ska slagga nu, hörsdå!!  


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0