hallåjaa :D

glömde totalt bort att uppdatera bloggen igår,, hade fullt upp hela dagen. Men nu är jag här igen, och lika soligt är det idag, och de är såå härligt. Jag gick på stan med Jenny igår, köpte mina shorts och den där sommriga toppen som jag pratade om i ett tidigare blogginlägg, nu är sakerna i alla fall hämtade. Jag älskar dem. Idag ska jag grilla med mamma och co, sen blir det nog att dra vidare till jenny, sjärövarpartaj vettu:) trevligt.
Nu är det endast 2 skoldagar kvar sedan är det skolavslutning wihoooo, längtar som tusan ska ni veta.
Nu ska jag platta mitt hår osv. ni får ha en trevlig dag. Sköt om er my dearest friends!

PUSSS/Martina

god kväller!

varför skriver man blogg? det är en bra fråga, men det har vi nog alla delade åsikter om. Jag skriver blogg för att det är kul och för att jag ska inspirera andra människor, haha. Men dte är faktiskt rolig att blogga, man skriver precis som man tänker och känner, det är ju de blogg också dels är till för. 

Imorgon är det fredag, det innebär sista dagen på veckan, det blir stan efter som sagt med min polare Jenny, det ska bli trevligt. Jag är trött så jag funderar på om jag ska gå och ta en hårdmacka och sedan gå och lägga mig och sova, det skulle vara skönt. Ska upp vid 7 imorgon så det är bäst att jag går och lägger mig snart så att jag orkar upp. Ska till mamma imorgon också, det ska bli riktigt roligt. Mer bloggande imorgon bitti om ja hinner eller när jag kommer hem från stan och kommer hem till mamma, tar dock inte med mig laptopen så det blir litebloggandes från mammas dator för min del. Men ha en superduper-kväll så hörs vi imorgon alla mina underbara läsare. Sköt om er allihoppa!

PUSS/Martina

hallåååå

älskar detta väder, det finns inget bättre. Nu är det verkligen sommar mina söta vänner, och som jag sa igår, hoppas att detta underbara väder håller i sig...
Jag kom i alla fall hem för drygt 20 minuter sedan, när jag skulle ta min cykel på stationen när jag kom till hallsta så märke jag att det var punka på mitt bakdäck på cykeln, orka. Segt, när man vill komma hem så fort som möjligt så vist ska det komma något i vägen, men hur som helst är jag i alla fall hemma nu efter alla undanflykter! Efter skolan idag så var jag ner på stan en sväng och kollade lite kläder, eller rättare sagt jag lade undan 2 plagg som jag ska gå ner och köpa antingen imorgon efter skolan eller så åker jag in med mamma på lördag, det var i alla fall ett par bruna shorts och en blommig sommartopp, jag föll för toppen på än gång när jag såg den och bestämde mig för att köpa den, jag ska lägga ut en bild på hur den ser ut, jag tror säkert att det är många utav er som också tycker den är ashärlig nu till sommaren.
Tyvärr hittar jag inte bilden på toppen, men den är i alla fall jättesöt och jag gillar den starkt så det blir mitt nästa köp, sen ska jag ju naturligtvis köpa lite nya assecoarer också, dvs, örhängen, ringar och armband, men det blir mest örhängen.
Nu ska jag göra klart redovisningen för imorgon som man är tvungen att göra sen ska jag ut i solen och chilla. Jag uppdaterar säkert senare ikväll. Ha en underbar eftermiddag, ta hand om er!

So long fuckers!

sunny days..

ja nu har dem soliga dagarna återvänt, så himla skönt tycker jag. Nu är det verkligen sommar och jag hoppas att det kommer vara såhär bra väder en längre tid nu. Det är faktiskt bara en vecka som återstår i skolan nu, iiihhh!! Längtar tills sommarlovet börjar, har sett fram emot det så länge.

Nu sitter jag i alla fall hos en polare, mohiba. Vi har vart på stan hela dagen, skönt, måste njuta av tiden då det är soligt och fint väder. Hängde i alla fall med henne till hennes jobb sen, max. det var trevligt, fanns inte så mycket att göra men hade inget bättre för mig faktiskt. Är riktigt trött.
Det var grymt skönt med sovmorgon idag har dock inte lika lång sovmorgon imorgon som vi har haft igår och idag, det är ju lite synd, tycker att man ska ha sådanna lyxdagar för jämnan ;) Men sån tur har man ju inte. I morgon är det torsdag börjar 10 för att vi inte har någon information och layout, lite sovmorgon i alla fall. Nej nu ska jag kila, har saker jag måste fixa. Men vi hörs imorgon bloggen, och sköt om er alla söta och underbara läsare, you go!

So long Fuckers!

alllååee

sitter i min säng kollar lite kläder på internet, finns mycket snyggt som man skulle vilja ha till sommaren. Önskar att man kunde få allt man ville ha, men så är det ju självfallet inte. Om man vore miljonär du, då skulle man leva som en kung. haha. Man kan ju drömma..
Plugget imorgon, börjar 1 igen, skönt. Kan man sova ut riktigt ordenkligt. Men ska nog gå upp i rätt hyffsad tid ändå. Ska kolla klart kläderna på internet sen ska jag ta och sova tror jag, jag kan inte sova för mycket för då blir ja riktigt trött dagen efter. Kan högst sova 8-9 timmar annars blir jag övertrött, och det är assegt! Men vi hörs imorgon alla ungderbara läsare (om det finns några). Ta hand om er allihoppa!

PUSSS/ Martina

tiiiisdaaag

nu har jag testat lite kläder, lite shorts och tröjor och klänningar. Måste köpa nytt känner jag. Det får bli på fredag eller på måndag. Jag ska ju åka till London den 2 maj också:D det blir nog lite shopping där också, eller mycket, det visar sig...
Börjar 1 imorgon också konstigt nog, haha. Det är alltid så att det är jättemånga lektioner som är inställda veckan före sommarlovet börjar eller så är det så att lektionerna man går på är jävligt slappa, men det är så det ska vara. HAHA.
Jag hoppas att det blir lika skönt väder som det varit idag i morgon, fyfasiken vad man lever livet så. :D jaja. Nu ska jag kolla lite på t och fortsätta att kolla kläder, vi hörs kanske senare alla söta rara små bloggare. Sköt om er och ha en trevlig kväll!

PUSS/ Martina


bara 7 dagar återstår!!

yes, nu är det bara 7 skoldagar kvar i skolan sen slutar vi. jag är så glad, plus att det är så jäklans fint väder ute idag också. Har mitt fodral och ett vitt linne med bara ben idag, det känns så sommrigt.
Jag har ett sommarjobb också, så pengar är det minsta jag behöver tänka på. Åhh, läget är så himla stabilt just nu!  Det är typ 34 grader i skuggan, funderar på om jag ska ut i solen och sola medan solen är framme, för nu har man ju inget plugg mer. Soft... I morgon ska båran lärare bjuda oss på glass,,, tror jag. HAHA. Vi ska i alla fall göra något tillsammans eftersom våran kurs är slut, så dem här dagarna som är kvar blir det bara skoj med klassen och på lektionerna, det är roligt. Känns som man går på dagis igen, nejnej, haha.

Som sagt så började jag plugget klockan 1 idag och sutade halv två, värt, det ända man skulle göra var att lämna in en inlämningsuppgift och få hennes mailaddress så man kunde mejla över arbetet också. Jag åkte hem efter plugget, sitter nu vid datorn efter att ha ätit min älskade pasta med pesto, MMMM! finns inget godare, hm vad ska man göra nu då? Ska nog gå ut i solet ett tag tror jag:) Men jag uppdaterar säkert senare! Ni får ha det så bra, sköt om er!

PUSSS/ Martina

8 dagar lvar!!

hello, dålig uppdatering igen, men det beror ju på skolan och allt plugg som tar upp varenda eviga minut. Men så är det nu i slutet av terminen och allt. Nu bloggar jag igen, inte lika flitigt som för några dagar sedan, men det kommer, de kommer ska ni se. Hade mitt sista prov idag, det gick bra kändes det som. Och imorgon är det den sista inlämningen som jag redan är klar med, ska bara finslipas lite. Sen är det inga mer prov på ett tag..

Plugget idag i alla fall, hade prov sen arbetsmiljö sen åkte jag hem till mohiba, vi pluggade och sov. Usch vad trött jag var, och det kan nog bero på att vi satt uppe hela dagen och skrev en massa. Men sov i alla fall en stund på eftermiddagen, sköönt!! Kom hem, duschade, åt och nu sitter jag här. Det känns skönt att vara hemma, behöver inte tänka på att gå och lägga mig i tid idag heller, eller såklart jag ska tänka på de, fast jag börjar ju faktiskt klockan 13.00 imorgon tack vare att vi varken har någon Matte eller Information och layout, det är riktigt skönt vill jag nedela. Endast en lektion i morgon alltså:)

PUSSS/ Martina

Besök hos söta farmor..

idag har jag, pappa och min syster varit hos farmor och ätit pizza och käkat tårta, det smakade väldigt bra vill jag meddela :) Det var hon som jag berättade om igår som hade åkt moppe med mig, haha! Det var i alla fall riktigt roligt att träffa henne, dock så hinner jag ju inte åke och hälsa på henne så mycket nu när det har varit så mycket i skolan, men i sommar då ska jag försöka hälsa på min gulliga och rara farmor så mycket jag kan. :)

Ännu en dag mindre tills skolan slutar, fy satan vad jag längtar alltså:D Jag ska åka in till stan idag till en polare, vi ska plugga till det sista provet vi har innan msommarlovet och vi måste verkligen få bra på de. Vi ska plugga sönder... ;P Men lite chilla blir det också såklart, annars går man in i väggen om man pluggar för mycket, höhö. inte bra inte bra!!

Nu ska jag fixa mina prylar så jag är klar tills tåget går klockan 17.30, jag kanske uppdaterar senare om jag inte är allt för uptagen. Men jag ska försöka att hinna med, mitt pluggande¨får inte ta över bloggen, verkligen inte!!
Ha en fortsatt underbar söndag!! Sköt om er.

PUSSS/Martina


Nardin..

Just för tillfället sitter jag hemma hos Nardin, hon har en knäpp bärbar dator. Hennes mus är knäpp, hennes dator är gammal  så hon har iungen mus som man förstår sig på. men jag lär mig nog medan jag håller på ska ni se mina vänner. Sköna tangenter har hon i alla fall ska ni veta. Vi ska snart gå och köpa godis, jag ska äta upp mig. nej ´jag skojja bara, jag är bara jättesugen på något. Då får det helt enkelt bli lite godis denna lördagskväll. Gött. Ja, det var de de. Jag ska nu försöka att avsluta det hör blogginlägget.. ha en fin kväll allesammans! ta hand om er.

Pusss/Martina

yäyä, äntligen klar!

Yesbox, nu är jag äntligen klar med mitt branscharbete om hårtorken. Jag är otroligt glad för de, för det har varit så jädrans tråkigt tycker jag. Men nu är det över. Nu ska jag bara lämna in arbetet och redovisa de muntligt inför klasen, ja vad kul. :) NOT. Jag tycker inte om att stå och redovisa för publik, men men vad gör man liksom? Man får lida för stunden, någon gång måste man faktiskt lära sig.
Nu är det bara att börja plugga till Flretagsekonomiprovet Kurs A, sen är det helt slut. Jag ser verkligen fram emot tirsdag eftermiddag då det inte är några läxor eller prov på nästan 3 hela månader.

Nu ska jag bara ta det lungt, ska umgås med en kompis senare tror jag. Det behövs idag! I morgon åker jag till Västerås för att plugga med en polare. Nu ska jag kila iväg, farmor sitter här bredvid mig. Måste bara medge att hon är 83år och har åkit med mig bakpå min moppe i sommras då hon var 82, mycket modigt tycker jag. Dessutom tyckte hon det var grymt kul också. Hörs senare alla läsare. Sköt om er!

PUSSS/ Martina


lördag

det är en rätt skön dag idag, eller vad vet jag? jag har ju inte ens varit ute idag, men tittar jag ut genom fönstret så ser det faktiskt ganska ljuvligt ut ute ;D Soft!! Ïdag blir det grilla, fläskfilé tror jag att vi ska grilla.
Kan ni tänka er: grillad fläskfilé, klyftpotatis, tzatsiki och en jävligt god sallad till. MUMS! fasiken vad gott det ska bli. Jaja, sen blir det bara att ta tag i pluggandet igen. Måste plugga både Bransch och produktkunskap och Företagsekonomi A som jag har prov i på tisdag, bläää! men det är ju faktiskt mitt sista prov innan sommarlovet så jag lär ju vara jävligt glad :D 
Jag ska plugga satan och få MVG på detta prov, de kan ni ge er faan på. ojoj!
Vaknade i alla fall för ungefär en halvtimme sedan. Vet ni, jag har börjat att sova med öppna persienner, inte vet jag varför. Men jag har kommit på att jag tycker det är mycket bättre att vakna med att det är ljust i sitt rum på mornarna i stället för att vakna med att det är mörkt. Och sen om man har persiennerna uppe så behöver man ju inte krångla med att dra upp dem, då har man en sak mindre att göra... Nu ska jag klä på mig och sen ska jag gå och hjälpa pappa med att göra salladen och tzatsikin till maten. Jag uppdaterar senare alla läsare. Ha en superduperdag..!!

PUSSS/Martina

trött jao..

hello, sitter här framför datorn och skriver blogg. det känns bra att vara här. Jag är så trött så de känns helt onödigt att jag sitter här för jag gör ändå inget speciellt, eller jo. Jag ville vänta med att skriva blogg till rätt tillfälle kom. HAHA! nejdå.
Trots att klockan bara är 02.45 så börjar det att ljusna ute, det är otroligt men sant, hehe!
Imorgon är det lördag, då ska jag inte göra ett smack, det ända jag ska göra är att sitta hemma och plugga, de är faktiskt de ända. Jag vill inte göra något annat heller, vill bara vara hemma och chilla och ta det lungt. Det tycker jag låter som en väldigt bra idé:) Vi ska grilla imorgon också, MUMS!, finns inget bättre på sommaren!!

Nu fick jag otroligt ont i min handled, det liksom värker i den. Så jag tror att jag måste sova nu. Har skrivit för mycket på datorn idag. HAHA! :D eller så är det väl skolan som tar kål på en. Kanske kanske inte.
Men ni får sova så gott, för det ska jag göra i alla fall. Ha en bra natt alla söta läsare!

PUSSS/Martina

hello sweet...

sitter nu i skolan och väntar på att min lektion ska börja, jag har företagsekonomi A, tråkigt men det går väl ann. Har bara 2 lekrioner idag så, skööönt!
Idag är det fint väder, hoppas att det blir fint hela helgen. Skulla vara kanoners (Y). Har skrivit ut min novell som vart på sju sidor nyss också, och två stycken andra arbeten som jag hade i svenska, det var meritförteckning och ett anställningsbrev, jag är faktiskt nöjd. Får se vad det blir för betyg.
Nu ska jag gå och hämta mina grejer till lektionen så får vi höras senare i dag gott folk:ha en solig dag mina kära vänner!

PUSSSSSS/ Martina

God morning!!

God morgon allhioppa, jag håller på och fixar mig till skolan nu, måste snart börja cykla till stationen. Idag slutar jag klockan två, skööönt. Får se vad som händer då, nu ska jag i alla fall börja åka till skolan. Jag hoppas att ni alla mår riktigt bra i det fina sommarvädret, för det gör jag. Ha en underbar dag!

PUSSSS/ Martina

hello again!

okej, nu vart detta inlägg 2,3 eller kanske till och med 4 minuter försenat. Jag glömde bort att jag skulle skriva, men sånt kan ju hända lixom. Jag har pluggat klart, och har fixat i ordning mig inför tha bed, jag haf faktiskt inte lust med något annat än att bara slänga mig ner i sängen nu och sova riktigt gott. Så jag tror att jag ska göra de nu. Ha en superdukerkulig kväll, om inte nni också ska sova! Hörs imorgon alla gullisar

Pussss/ Martina

Usch vad det krånglar.

det här internet krånglar hela tiden, jag är ledsen men blev faktiskt inget mer bloggande igår pga internetkrånglandet. Men nu är jag här igen.
Vad har ni för er en kväll som denna?:D
Själv sitter jag här och är sjukt sugen på chips, det bara vattnas i munnen på mig. Men det är för långt för att Martina ska orka cykla ner, i alla fall när man är så trött som jag är nu, haha.
Plugget flyter på bra, och det är inte alls mycket kvar. En inlämning och ett prov nästa vecka, sen är det snart slut. Ja, ett sommarlov säger man ju deffenetifft inte nej till:D
Plugget idag gick fort, slutade halv 4, hade utvecklingssamtal då haha det gick jättebra! Jag trode det skulle vara värre än vad det var, men nej det var inte så farligt.

Jag ska nog ändå gå ner och köpa dem där chipsen, måste ha något att tugga på medans jag sitter här vid datorn och skriver. Men denna gång ska jag uppdatera, det lovar jag er. Ha en underbar kväll.

PUSSS/Martina

God morgon...

hoppas att ni har sovit gott, idag är det onsdag och det betyder plugga igen. Har kartprov imorgon på alla Sveriges län och orter, eller inte alla orter men alla län i alla fall.
Nu ska jag fixa i ordning mig, det ser ut som om det blir fint väder ute idag:)

Ha en jättebra dag allesammans!

Pusss/ Martina

blogguppehåll, inte meningen!

Nu är jag här igen, anledningen till att jag inte skrev blogg igår var att grannen som håller på och bygger ett nytt garage "råkade" ha av närverkskabeln på något sätt, inte vet jag hur, kanske med grävmaskinen eller något. Vad vet jag? Jag fick i alla fall panik eftersom jag hade en massa att göra på datorn, som jag nu äntligen kan sätta igång med, men riktigt stressad är jag allt. Well done, nu ska jag börja med det. Känns som jag sitter fast i samma skit som jag gjorde förra veckan, alltså att jag har lika mycket kvar att göra som jag hade förra veckan.

Igår pluggade jag och mohiba hela kvällen, vi hade nämligen prov i Turism idag som gick ganska bra faktiskt:D Och det kommer inte bli IG i alla fall, och det känns bra att kunna känna så. Det är så sällan man gör det!
Jag har också fägat håret, hm klockan 00.30 i söndagskväll vare va? Ja alldeles rätt, knäppa som vi är så skulle jag färga håret mitt på natten. Mörkbrunt vart det, från typ mörkblont till mörkbrunt. Jag vart nöjd:)
Jag är hungrig och ska snart hitta på något att äta, pappa är och handlar just nu så jag får väl slänga mig framför matbordet när han kommer hem, haha!
Nu ska jag gå och göra lite nytta, jag uppdaterar senare mina vänner. Ha de så braa och sköt om er!

PUSS/ Martina.

lördag eller söndag? hmm

är det lördag eller är det söndag idag? det var en sak jag funderade på idag, det kändes verkligen som lördag men det är söndag... weird, vilken konstig känsla.

Nu sitter jag i alla fall här framför datorn, mamma har köpt någon ny skärm där man både kan sitta vid datorn och titta på tv på, det är rätt soft! haha.
Snart ska vi ätasmörgåstårta, just för tillfället är det bara jag och min lillebror som är hemma här för dem andra är ute någonstans. Petra och Malena är och hämtar Melissa och mamma och Janne är ute och håller på med mamams däck eller något.  Snart kommer dme in i alla fall.

Ska försöka fixa lite skjuts till mohiba också, får fjäska lite extra för mamam som fyller år i dag elelr malena som ska åka till köping sen, vi får se hur det går. Tar i alal fall inte med mig min barbara denna gång. Ska plugga annat :)
Har sjukt mycket i skolan nu, har 2 inlämningar denna vecka, en redovisning, och 2 prov. Det blir att plugga för hela slanten. :D

Nej nu har alla kommit, ska gå och vara lite social nu för en gångs skull. ha det fint så ska jag nu gå och njuta av den underbara smörgåstårtan. hihi!

PUSS/ Martina

GRATTIS MAMMA! <3

I dag fyller då min kära mamma år hela 47 år. Hon blir ruskigt gammal, hahaha :D nejdå, min kära mamma. Jag har inte köpt något, så dum som jag är. Nej men min syster håller på och ska köpa, hon säger ju aldrig vad hon vill ha, jobbigt läg. Men men det blir nog bra, min syster brukar vara bra på sådana där saker.
Vet ni vad, jag tror att tårtan blir bäst idag, det blir smörgåstårta. MMMM, de är det godast som finns i tårtväg.
Det blir säkert en kanondag ska ni se, men mycket presenter och tårta och bullar och grejs..

Sen efter firandet av mamma ska jag åka till mohiba, jag har nämligen glömt min plånka (plånbok) så smart som jag är med mitt busskort och hela skiten i. Så det blir att jag åker till henne, vi ska plugga också så jag blir kvar där tills imorgon. Då ska jag även passa på att färga mitt hår och äta oss tjocka med hjälp av godis och cookies:) haha. det blir kanoners, inte nog med det.

Vi ska titta på hus idag också, klockan 1:D det ska bli riktigt trevligt, fast jag vill ju i och för sig bo i västerås, men vänta bara. Mamma ändrar sig på nolltid, snart kommer hon komma och säga att hon vill bo i västerås som hon ett antal gånger gjort förr ;P Nej nu ska jag gå och äta frukost med la familia:D

Uppdaterar senare mina vänne. ha en underbar dag!! Ta hand om varandra!image14
                    Älskade Mamma Sanna <3

Saleisha= top modell!

 image13  Saleisha

Du är så vacker, är så glad att du vann top modell.
Har hejat på dig från första början!
Det kommer gå bra för dig i framtiden. vad tycker ni om top modell vinnaren? :)                             


Ny tröja idag...

tack mamma för den fina tröjan, det är ju du som fyller år imorgon men ändå så är det jag och min syster som får saker. Denna gång fick jag och min syster i alla fall en tröja, en tjocktröja, den var helsnygg, tack i like it:) Jag kom i alla fall hem från mohiba idag. Mamma hämtade mig hos hemma nu i eftermiddags efter en helgalen kväll igår, men det var grumt kul i alla fall:D Tack för igår alla brudar! :)
Vaknade idag hos mohiba i alla fall vi gick och åt frukost sen kollade vi klart på en till skräckfilm som vi inte kollade klart på igår, det var två stycken filmer som vi dock inte hann se. hehe, men vi blev nog uppskrämda för dem filmerna vi redan sett. Och jag som blev så rädd att jag hoppade från att jag låg på magen till att jag efter 2 sekunder låg raklång på ryggen bak hos mohiba och CO, sjukt roligt i álla fall..

Mamma hämtade mig i alla fall hos mohiba och vi skulle tydligen äta på max, jahaja då var det bara att hänga med och slänga i sig ett orginalmål och det smakade inte fel måste jag säga. Vi åkte i alla fall hem och jag har nu duschat lääänge, det var skönt! Nu sitter jag här vid datorn med en handduk på huvudet och en runt mig. Ska gå och klä på mig nu sen blir det bara en lugn hemmakväll med la family. :)

Hoppas att ni får en rolig kväll alla läsare, de ska jag ha! Glöm inte att det är hockey ikväll också, inte för att jag själv är någon hockeyfantast då, men det kan ju vara roligt att titta på eftersom det är Sverige som spelar ikväll. Jag uppdaterar säkert senare.

PUSSSSS/ Martina

ny dag, nya möjligheter....

jaoo, nu sitter jag här i mohibas säng och skriver blogg. Klockan är kvart i 3 på en frdagkväll. HAHA. Vi har tittat på skräckfilm typ: "The nun" och så började vi att titta på filmen "the baby room" eller nåt sånt, men vi kollade aldrig klart. Nu sitter vi här och pratar och pratar, jag var nyss trött men nu är jag inte det minsta trött. Weird! HAHA.

Nej har faktiskt inte så mycket mer att säga nu. Vi hörs imorgon mina vänner. Dröm sött för er som inte lagt er än!

PUSSS/Martina

hejhejhejhej ;D

det är fredag idag. Jag sitter hemma hos mohiba och jag känner mig såååå social. Vi är 7 stycken här och mer kommer och jag sitter här vid datorn medan dem andra sitter och snackar hahaha, känner mig så social. :D eller inte! men men vi ska i alla fall hyra 3-4 skräckfilmer idag. Det ska bli nice.

Jag fick reda på mitt nationella provet idag också. Jag fick IG tyvärr. Men jag ska gör aom de eller jag ska göra nå grejs så att jag kan gå G ändå. ;D det ska bli nice, jag frågade min lärare och hon sa att jag skulle få G i matte ändå...  

HAHAHAHAHA, nu sitter alla och asgarvar,mohiba är kvällens komiker. Jag känner mig helt jävla outsiders jag sitter här i min egna lilla värld och skriver blogg. Det finns inget bÄttre än att skriva blogg. deärnice!:)

nu sitter jag här och skrattar för mig själv medans dem andra sitter och snackar, dem borde tycka jag är helt psyk!

Nej nu ska jag gå ifrån datorn en stund, jag känner mig inte social för fem öre HAHA! :D Så nu är det väl dags att dra sig härifrån.. Ha en alldeles underbar fredagkväll, ha en underbar helg över huvud taget. Jag skriver senare ikväll och även i helgen såklart.

PUSSSSSSSSS / Martina

jag är så jäkla social

haha, jag kom inte på något bättre att skriva som rubrik, men den hör runriken var väl inte så dum?:D nejdå, den är alldeles perfekt.
Jag kom i alla fall hem för ungefär en timme sedan, har varit i stan och pluggat en massa, det var soft :) Jag älskar att plugga, det är mitt liv!
DEnna dag har varit otroligt jobbig, först börjar dagen med information och layout sen efter hade vi en jädra lång håltimme därför att vi inte hade engelska. Vi gick ich käkade istället, gött!
Sen hade vi turism, och jag och mina älskade vänner mohiba och jennifer fick VG+ på våran japanarbete, är väldigt nöjd ;D yes! Sedan hade vi jumpa, och det var roligt, vi spelad einnebandy, haha låter kanske inte så nice men det var de. Mitt lag van såklart! mohaha. efter jumpan hade vi den sista lektionen som var brasch och- företagsekonomi, vi skulle ha ett litet test men jag hade inte hunnit plugga till det för jag skrev en massa andra arbeten på datorn. Det gick väl inte sådär superduperbra om man säger så, men jag gjorde mitt bästa i alla fall...

Imorgon är de fredag och det betyder att det snart är helg. Det blir filmkväll imorgon hemma hos mohiba med en massa folk, ska bli riktigt trevligt tycker jag allt. ;D Måste bara försöka få min bror att låna ut några kronor till mig, det kommer nog gå med lite tjat ska ni se.

Jag har ont i ryggen ocg i magen och det kan nog bara bero på en sak, lingonveckan usch. Ska gå och sova nu, älskar att sova när det regnar (precis som det gör här nu), jag kan verkligen somna så bra då. Att höra regndropparna falla ner på taket är så mysigt. Well. Ha en fortsatt trevlig och nice kväll så hörs vi imorgon.

PUSSSS alla söta barn och även alla andra läsare

/Martina

Gomorgon!!!

Hoppas att alla har sovit gott, det har jag gjort. Man vill nästan inte kliva upp ur sängen när det är sånt här tråkigt väder, usch. Nej nu måste jag rusa till tåget som går om 20 min. Jag skriver i skolan eller när jag kommer hem. Ha en braa dag, sköt om er!

PUSSSS

Forex and Munkar jao!

ja det finns ju ett problem just nu,och det är maten. vad fasiken ska jag äta, jag vill laga någon mat för jag är hungrig som tusan. Kanske är bäst att jag går och kikar vad som finns i köket innan det blir för sent, eller vad säger ni, har ni något bra förslag på vad man kan äta?

Jag var för resten och växlade pengar på Forex idag, dock bara 6 Euro men det är i alla fall något men dem pengarna gick åt till att köpa munk till mig och mohiba, muuuums säger jag bara, munkarna på Munk&muffins smakar så underbart gott alltså, helt färska jao!!

Jag ska göra som alla andra och skriva min outfit här på bloggen, det blir väl trevligt?:D

Vita killklackskor skopunkten, ljusblåa jeans bikbok, svart klänning ginatricot, lila skärp ginatricot, svart kofta vero moda. Nice jao ;D

Nu ska jag kila, jag skriver senara gott folk. Ha de så braaa...

PUSSSSS <3


snabba dagar!!

det är redag onsdag och snart är det fredag, veckan har gått så himla fort känns det som. Men än är den inte slut.
Jag kom nyss hem från skolan, slutade 14.20 idag det var skönt för jag har en del att plugga, fast nu är engelskan inlämnad och klar i alla fall och det är ju tur.

Denna dag har faktiskt gått ovanligt snabbt i jämförelse med hur otroligt långsamt den brukar gå. Skulle också gå till skolsyster idag, men när jag kommer dit visar det sig att hon inte är där. Jag hade tid klockan 14.10 men så stod det på hennes dörr att hon var på teater och att hon skulle komma tillbaka klockan 14.40 fast vi hade bokat tid och allt, knäppt! Hon måste väl åt minstonde skrivit upp det.. jaja det var inte hela världen det komemr nya chanser. Hähä..

Vad ska ni hitta på för något idag? ;D

Nu ska jag ta mig något att äta, sen ska jag börja att plugga sen får vi se vart de slutar någonstans, säkert i telefonen eller någon annanstans. Jag uppdaterar säkert senare raringar..




PUSSSSSS Martinaaaa

feel so good...

jag sitter och pluggar för fullt, det går faktiskt rätt bra. Har skrivit mycket på min novell så den är snart klar och har inte alls mycket kvar på min engelskauppsats som jag just nu håller på och skriver. Jag känner mig så motiverad till att plugga nu, är verkligen fett pepp. Ska ta en liten paus för att gå och ta ett litet snacka med pappa om hur dagen har varit sedan ska jag fortsätta att plugga så jag blir klar med det här någon gång i år ;D

Vad har ni gjort för något i dag? Har ni haft en bra dag alla läsare?:D
Hoppas att ni har haft en kanondag, för det har jag haft trots att jag inte gjort något särskillt, dagen har bara varit allmänt bra liksom.
Imorgon är det onsdag och det betyder att snart är det fredag, för när onsdagar kommer så går dem sista dagarna alltid så fort. Det är knäppt men det känns så bara. Nu har jag träsmak i rumpan så jag borde lyfta på mig ett slag sedan ska jag gå och sova så jag orkar med morgondagen. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon mina allra bästa vänner! pusselipusssss..

happiest me

                                                       /martina

Nu har jag städat klart...

Hallå där alla läsare, nu har jag gjort klart de jag ska, nu har jag gjort någon nytta. Jag har damsugat hela huset, vikit tvätt, tagit ur diskmaskinen, städat mitt rum, rensat mitt rum, lyftit bort ett bord från mitt rum och dammat. Gissa om jag är helt slut, men pappa och min styrmamma vart i alla fall väldigt glada. Det är tur att dem har en sådan hemhjälp som jag, hur skulle dem annars klara det?!? Ja det kan man ju undra. HAHA. Nu ska jag plugga, usch det tråkiga tar aldrig slut. Men det roliga är att idag var det faktiskt inte så tråkigt att städa huset, det var roligt för jag var så motiverad till att göra det. Jag ville bara fortsätta och fortsätta men till slut orkade jag inte mer. Jag lagade mat efter att jag hade städat, det vart potatis och köttbullar, mums!

Nu sitter jag hä vid datorn igen, jag måste måste måste verkligen plugga, har som sagt väldigt mycket att göra, men bloggen är ju också en läxa ju. En läxa till varje dag. HAHA! Nej men ska ta och skriva klart min svenskanovell nu sen ska jag börja på min engelska uppsats som ska vara klar imorgon sen har jag bara Bransch- och produktkunskapen som återstår, men den ska vi nog göra klart ganska så snart. Jag uppdaterar senare när jag pluggat lite, ha en superbra kväll allihoppa. Sköt om er!

Puss Martina.

Haloow!

Jag skulle skriva tidigare idag, men då råkade jag kryssa ner bloggsidan därför att jag höll på med något annat mitt upp i allt, så osmart som jag är. Men nu ska jag skriva utan att kryssa bort rutan, och nu ska jag hålla mig till bloggen.

I alla fall, började halv 9 idag med att vi hade nationella prov delprov B i matte, det gick väl inte så bra. Kändes mest som jag chansade på de mesta. Men man får hålla tummarna för att det går som jag vill:D Jag slutade i alla fall efter vi hade gjort klart nationella provet, alltså halv 11. Det var skönt skulle egentligen gått till halv 4, men icke:) Jag åkte hem och packade mina saker som jag skulle ha med till pappa, skönt att komma tillbaka till pappa fast saknar redan mamma!:(
Jag åkte sedan till pappa där jag fixade och donade litegranna, nu sitter jag här och funderar på om jag ska ta en sväng in i duschen fast jag vet inte riktigt, de skulle vara skönt. Men måste ordna min packning först så att den kommer på plats.
Nyss var det någon som ringde men när jag svarade så var det ingen som sade något utan dom lade på, okej för mig. Haha, undra var dem ville!?!
Jag är så trött så jag undrar om jag inte ska ta och lägga mig och sova en stund innan jag börjar att plugga, just ja Har ju en engelskauppsats som ska vara klar tills imorgon om Abraham Lincolm, och jag har bara skrivit ungefär 6 meningar, jag får jobba på de nu i stället för att göra en massa andra saker som jag egentligen inte behöver göra, men bloggen är ju ett måste. 

Den resterande veckan har jag inget planerat vad jag vet, bara plugg så som: Engelska, Bransch- och produktkunskap, Svenska novell som jag ska försöka att fortsätta med idag/ikväll och sen inte så mycket mer, men det är nog för mig. Nu ska jag kila och göra dte som behövs, självklart uppdaterar jag senare idag! Ha en underbar dag så ses vi senare, sköt om er!

Puss Martina

Måndag, soligt men kallt

idag var det dags för skola igen, roligt:) HAHA! Jag slutade klockan tio i ett i dag så det var inte en sådan lång dag, det orkar vi inte med. Men i morgon är det dagt för nationella prov igen, haha denna gång ska man sitta 2 timmar, segt. Men jag hoppas att det ska gå bra.
Efter skolan åkte jag ner till stan, vi käkade sen åkte vi hem till henne för att plugga men det vart inte så utan jag somnade i hennes säng och hon hamnade framför tv:n. Haha men nu har vi i alla fall pluggat hela dagen, och jag är helt trött. Har pluggat ca 4-5 timmar... ojoj. haha.

Vid halv 5 rinde pappa och sade att vi skulle åka och köpa skor, så jag begede mig ner till stan och köpte mig skor. Nice, vart ett par vita och så, snygga var dem:)  Sen skjutsade pappa ner mig till mohina igen, och nu sitter jag här och skriver blogg och lyssnar på musik. Kan inte bli bättre ju. Nu ska jag kila, måste gå in mina skor tills imorgon, haha annars kommer jag att få skavsår så det bara ryker om det och det tycker vi absolut inte om! Men ni får ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi senare. Sköt om er!

Puss Martina

Gonatt ...

Jag sitter för tillfället med en glass i handen, inte vet jag varför för jag är inte ens sugen:S men men jag ville ha någonting att äta så jag tog mig en magnum som låg där i frysen och väntade på mig. Smakar i alla fall bra, och snart är det dags att börja dra sig till sängen. Jag är alltför trött, somnade i dag runt halv sex och sov en timme, det var mycket skönt... Nu börjar glassen att ta slut och det betyder att jag ska gå och lägga mig. En ganska soft dag är det imorgon. Måste ner till stan efter skolan och köpa kokosolja innan det blir för sent, eller för sent och för sent men innan jag åker till danmark i alla fall och det är ju ett tag tills dess´. men sen kanske det blir ´strålande sol här hemma också, då gäller det at vara snabb med kokosoljan.

Nu ska jag sova, ha en bra kväll så ses vi imorgon allihoppa! Sköt om er.

Puss Martina

hej mina vänner!

Solen har hållit sig framme hela helgen och det är superskönt tycker jag, och lite färg har man allt fått både på benen och i ansiktet, hääärligt! :D Smörjde in mig med kokosolja så att man lättare skulle bli brun och resultatet vart väl rätt bra haha trots att man inte låg så länge, men skönt var det i alla fall.
Imorgon är det skola i gen efter en helskön helg som gått så himla fort, men det ska bli skönt att börja i gen. Snart är det ju sommarlov endast 17 dagar kvar, ska bli så härligt vill jag meddela. jag har ju som sagt planerat en hel del i sommar, ska bli jätteskoj!

I veckan blir det väl plugg och chill som gäller, är less på skolan nu men snart äre över. Sommarlov i nästan 3 månader. ojoj, kan inte bli bättre.
Min mamma hade lagat en jättegod maträtt idag, det var lax på wokbädd med ris och någon god sås till, det var smaskigt. Alldeles perfekt till denna sköna vårdag:) Nu är jag mätt och sitter här och skriver blogg, jag ska sova tidigt idag annars blir det svårt att komma uppimorgon, hehe. Nej nu ska jag läsa vidare några andra bloggar. Ni får ha det så himla bra och sköt om varandra så hörs vi senare eller imorgon! :)

  Puss Martina

Utgång nu!!

Nu ska jag ut i solen och få lite färg hoppas jag, man måste passa på medan den är framme. Ha en  underbar dag så hörs vi senare. Sköt om varandra!

Puss Martina  

God morgon!!!;D

Idag är det lördag och jag vaknade ovanligt tidigt :S Jaja,både bra och dåligt. Dvs det dåöiga är ju att man sover bort hela dagen medans det bra är att man får sova i sin sköna säng. Nu när det är fint väder var det faktiskt tur att jag vaknade tidigt eftersom jag ska laga mat med mamma idag. Mys!  Klockan är nu 11.20 och det är redan 22 grader varmt, I SKUGGAN! :O Det kunde man verkligen inte tro, sommaren är tydligen redan här :D det är såååsoft! Mamma kom hem i natt klockan 3 efetr att ha varit en sväng på krogen med sin väninna. HAHA! dom är ju för roligt alltså, ni skulle sett.:)

Dagens planer blir i alla fall att chilla lite i solen och sedan laga man with momie, kan inte  bli böttre såhär på en lördagskväll!! Men nu ska jag äta frukost så att det inte blir alltför sent. Vi hörs senare, ta hand om varandra och ha en jävligt underbar dag för det ska jag ha :D

Puss Martina

P.s. drick mycket vatten nu i värmen!

lördag...

det är lördag och jag är så trött, funderar på om jag ska sova snart. Jag duschade nyss, det var sköönt, nu dricker jag cola, det smakar väldigt bra. I morgon ska jag nog umgås med jenny ett tag, det ska bli trevligt, hehe! Jag längtar verkligen till att vakna upp imorgon. Till att vakna upp i det vackra vädret, jag ska sola och pressa framför solen, så skönt!!

jag räknade precis ut att det bara är 17 skoldagar kvar till sommarlovet, det är nu dem lägger upp hur många prov  och inlämningar som helst och det är så stressigt, men det går finfint ändå:D Det är bara att bita i de sura äpplet tills man når slutet. Nu ska jag sova. Ha en underbar kväll. Sköt om er så ses vi imorgon:)

Puss Martina

Pizza och en ensam fredagkväll.

Nu sitter jag här igen, framför datan som vanligt. Jag är just nu hon mami, ska vara där hela helgen. Min syster och hennes kompis kom nyss hem hähä, de ska ta hit sina boys i dag, trevligt trevligt :) Men som sagt jag ska hålla mig undán´jag ska snart köpa pizza... på en fredagkväll också, usch det finns verkligen inget annat att göra, det är sanslöst!! Men det ordnar sig ska ni se hähä.. Nej jag ska ta och kila nu, jag ska beställa pizza och gå ut och sätta mig på min ballkong  och njuta av det underbara sommarvädret, hehe:) Jag älskar verkligen det här vädret. Nu måste jag gå, jag uppdaterar säkert senare. Ha en underbar kväll allesammans! Ta hand om varandra!

Puss Martina

Förlååååt så jäkla mycket!

Jag bber verkligen om ursäkt för att jag inte skrev blogg igår, men det är ju så nu när det är så himla härliiiiiigt väder ute, man vill inget annat än att vara ute i solen och bli brun och fin!! Men det ska bli skärpning på mig, jag lovar!
Jag hade i alla fall Bransch och produktkunskapsprov i dag, det gick faktiskt förväntansfullt bra;D Jag trode inte de skulle gå så bra som det gick, men där ser man, det blir inte alltid som man tror!! Efter plugget gick jag ner till stan med mohiba, vi käkade donuts och drach iste :) Mmmmm. Vi gör lixom tvärtom, man ska ju egentligen käka glass i detta soliga och varma väder, men vi körde på Donuts i stället, och det går ju lika bra... Sen tog jag kvart över 3 tåget hem för att jag skulle åka till mamma i dag. Jag träffade Jenny på tåget, det var myche trevligt tycker jag ;D Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och är så illa tvungen att skriva blogg, men det har jag faktiskt ingenting emot för jag tycker det är helkul. ;D
Vad har ni gjort för roligt i dag då? Vad ska ni göra i dag för något? ;D Jag ska nog bara chilla och ta det lungt och jag inte åker in till V-ås i gen:) Vi får se vad jag känner för senare :) ojojoj, nu har tiden gtått fort, för ett tag sedan då jag kollade var hon bara halv 4, men jaja. haha jag ska ta och fixa mina grejer till mamma nu, jag uppdaterar senare i kväll, förresten ska syrran ha en liten tjejkväll hemma så jag får väl hålla mig undan eller något. Jag är bara så trött så jag orkar säkert inte göra något särskillt. Men vi hörs senare och ha en skön dag allesammans! Ta hand om varandra!

Puss Martina

ÄNTLIGGGEN:)

Nu är jag äntligen klar med min del på gruppuppgiften, det ha tagit sin tid men nu ör dte klat. Jag är så glad, men nu är det bara en sak kvar och det är provet på fredag.
Ja nu har ni fått svaret på att jag inte uppdaterar lika ofta just i dag och det är ju för pluggets skull. Men vänta bara till sommalovet kommer, då bli det uppdatering varannan kvart, haha! Nej men ofta blir det i alla fall. Eller det beor på vad jag ska göa om dagarna. HAHA. Jag tänkte lite fel, det är ju för skjutton sommalov, då ska man ju göra en massa grejer jue...
Dagen i dga har varit rätt soft faktiskt, först nationella prov, sen en hååltimme på ungeför 2 timmar och då var det ju bara att arbeta med Tuism-arbetet som ska vara klart till imorgon, sen de bästa av allt. Maten såklart, hamburgare var det i dag och det smakade urmärkt vill jag säga er gott folk. Sedan var det engelska och det gick fort sen var det Företagsekonomi och jag fick reda på mitt resultat från provet, dock bara G men vatusan bättre än IG ju ;D Jag är nöjd med tanke på hur svårt ämnet är. Efter företagsekonomin slutade vi klockan 14.20. skööönt. Jag tog tåget hem och började att råplugga, sen har jag setat på mitt rum hela eftermiddagen och kvällen för att plugga, det är jäkligt soft! Min familj borde börja undra om jag blivit folkskygg. HAHAHA!
Hmm, undra när jag börjar i morgon, jag tor att vi börja klockan 08.40 med Arbetsmiljö och säkerhet fast jag vet inte riktigt. Det visa sig imorgon. Nu ska jag i alla fall gå och sova för jag är riktigt trött. Ha en underbar kväll så ses vi imorgon. Ta hand om varandra!

image12

Jag säger nog det, jag är helt knäpp!

Resa till Tokyo?

Jag har helt glömt bort att skriva blogg därför att jag har pluggat så in i nordens mycket idag. Ja där ser man plugga gör en helt borta, man glömmer bort allt annat som existerar typ. Jag har i alla fall sjukt mycket i skolan just nu, idag hade jag nationella prov imorgon är det en inlämning på Turism och på fredag är det Bransch-och produktkunskapsprov, BLÄ på skolan! Jag orkar inte mer nu.

Jag och 2 kompisar håller i alla fall på att göra ett arbete om Tokyo, det ska vara inlämnat imorgon så jag måste lägga på en rem, haha! Det skulle ju inte vara helt fel att resa dit på riktigt. Verkar som en cool stad men många sevärdheter. jag måste fortsätta att plugga nu, har en novell som jag ska skriva klart också, har bara kommit halva än så länge och den ska vara klar nästa vecka, eller man fick en extravecka på sig också om man verkligen behövde, men jag har ändå panik. Det ordnar sig ska ni se:D Nu ska jagplugga lite till. Ha det så bra så uppdaterar jag senare. Sköt om varandra!

Puss Martina


SOOOOOLIGT I DAG!!!

hallååja, nu sitter jag i skolan gen. jag hade nationella prov och började klockan halv 9, det gick ganska bra fast det kunde ju gått bättre. Men men nu är det gjort, så skööönt!! Men man får ju se fram emot nästa nationella prov som är nästa onsdag i stället, hähä! NOOT. snart börjar min lektion i gen, halv 12 tror jag att jag börjar, jag har engelska  blää.

Men nu måste jag kila, ska firtsätta at skriva på ett skolarbete som ska vara inne i morgon. men jag uppdaterar senare, tills dess får ni ha det så bra. Ta hand om varandra!

Puss Martina

hallelåjaah!!

Nu sitter jag här, nyinkommen. Usch vad kallt det var ute, nästan så man tror att det skulle kunna vara en kall höstnatt. Men sådan tur är så är det ju inte det ;D Jag är i alla fall genomtrött ochfunderar djupt på att gå och sova strax, ska ta halv 8 tåget i morgon, och det betyder att jag måste gå upp redan vid kvart över 6 tiden om jag ska hinna fixa i ordning mig. Fast sen beror det ju också på hur skönt man sover i sängen också, ligger man skönt i sängen och har ingen lust att gå upp så ligger man kvar i sängen en kvart extra fast sen är man så illa tvungen att gå upp annars drabbas man eller i alla fall jag av panik haha!!

I morgon är det nationella prov som gäller. Matte är det. Och det är inte precis min starka sida, men jag får göra mitt bästa och jag hoppas och tror att jag kommer att klara det, då blir jag glad. Hä-hä. Sedan blir det ett till nationellt prov i matte nästa onsdag och det är då man ska sitta typ 3 timmar eller något, det kommer nog bli grymt jobbigt, men såklart vi ska klara det också ;D HAHA! Jag är en riktig optimist när dte gäller skolan, och det är väl bra. Nu ska jag sova. Men ni får ha det så jättebra så hörs vi. Sköt om varandra och sov så gott!

Puss Martina

Bloggar från skolan!!

Nu sitter jag i skolan, jag har precis avslutat Bransch- och produktkunskapslektionen, skönt, nu är det bara 1 lektion kvar och det är turism. Hoppas att den lektionen går lika fort som den förra lektionen jag hade! Oj, min lektion börjar om 1 minut, bäst att jag skyndar på så jag får gå hem någon gång i dasg, haha! Men jag skriver senare när jag kommer hem eller något. Det ser ut att bli lika fint väder som det var i går, jag älskart verkligen. Men ta hand om varandra och ha en jättebra daag så hörs vi senare!

Puss Martina

Godmorgooon!!!

Nu har jag vaknat till lite. I dag gick jag upp en ganska bra tid, och det är lika fint väder i dag som det var i går, och dte är underbart. I dag ska jag nog klä mig med mitt vita linne med söta knappar från Gina, en rosa tunika från Gina, svarta piratleggings och mina söta Ballerinaskor, Jagn kör på något enkelt idag för det kommer nog bli väldigt varmt ååååh så skönt :D

Jag slutar skolan 15.30 i dag i dag, jag tar tåget kvart över 4 om vi inte får slutat tidigare. När jag kommer hem åker jag iväg till min bästa kompis en stund, Jenny. Det ska bli skönt att träffa dig en sväng i gen, skåda stjärnorna och skit ): mys med dig!

Vad ska ni hitta på i dag?:)

Nej nu måste jag kila, mitt tåg går om ungedär 1 timme och 5 minuter men jag måste röra mig om 50 minuter och jag har knappt klivit upp ur sängen, men jag skriver kanske en snabbis när jag kommer hem från skolan annars om det blir för stressigt skriver jag ikväll när jag kommit hem från Jenny. Ha en underbart bra dag i dag, och ta hand om varandra så hörs vi senare!

Puss Martina

Mor har hittat till bloggen.

Ja, en trevlig nyhet är väl att min mamma har lyckats att hitta hit till bloggen. HAHA, hon kommenterade till och med ett inlägg som jag hade skrivit i dag, jag tycker att det är roligt. Först trode jag att det var någon som drev med mig, men det visade sig att det inte alls var det utan det var mamma som hade skrivit, gulligt av henne tycker jag. Jag älskar dig mamma, och jag älskar även dig pappa<3 ni är dom bästa i mitt liv! Nu ska jag sova tidigt för en gångs skull. Ha en underbar kväll så hörs vi i morgon mina vänner. Ta hand om varandra!

Puss Martina

FA-A-A-A-AN!!

Gissa vad som nyss hände? Jag hade skrivit en jätte jättelång blogg, och sen så försvinner den när jag ska ladda upp den. ÅHH vad irriterande. Det var verkligens dagens hemskaste. Jag kan ju i berätta lite kort i alla fall de jag hade skrivit i en lite längre verision.:D

Jag har i alla fall nytt ätit, Pasta med Pesto, MMM så jäkla gott alltså, ni bord eprova dte om ni inte redan har gjort det! Jag rekommenderar det verkligen. Jag är i alla fall jättemätt nu, jag funderade på att ta en glass, men nej det lir nog inte så nu, den får vänta ett tag till. Jag är förr mätt för den just nu. Nu ska jag sitta här på min altan och chilla en stund, det är jätteskönt här. Det är inte alla som har en altan att sitta och jäsa på, nej vissa har tur! :)

Snart börjar i alla fall Outsiders, i dag handlar det om Annorlunda människor, dvs. människor som står för att dem är annorlunda, det ska bli jätteintressant att titta på. Jag skriver sen vad jag tycker. Nu ska jag väl bara sitta här på altanen tills Klockan slår 20.00, fram tills dess ska jag fortsätta att skriva på min novell, suck... Fast som jag sa, det är ganska roligt ändå. Roligare blir det när ni får läsa den sen, Fast jag torr att jag delar upp den och lägger upp en del per dag eller så, annars får ni läsa tills ni får alldeles fyrkantiga ögon. Mina vänner, måste få något gjort nu.!Jag skriver senare, ha en underbar måndagkväll. Ta hand om Varandra!

Puss Martina

Fylld pasta med pesto! MMM

Hur gott låter inte det på en skala 1-10? Fylld pasta med pesto, MMMM! Jag älskart, det är det godaste jag vet verkligen. Särskillt med pasta till, kan inte bli bättre. De ska jag banne mig äta i dag, jag ska be pappa köpa det i dag till mig när han åker ner och handlar mat, det vattnas i munnen på mig när jag tänker på det ;P Var bara tvungen att skriva av mig lite här, jag menar ni kanske ville veta vad jag hade tänkt att käka i dag. Nu vet ni i alla fall det och jag ska nu fortsätta med min novell. Har redan skrivit 2 sidor sedan jag började för 2 timmar sedan, det är inte så bra, eller jo det är bra för att vara jag! :D Ha de så bra så länge, sköt om er!

Puss Martina

Novellskrivande. . .

Hej och hå, nu är jag hemma. Eller har i och för sig varit hemma ett tag nu men kom i alla fall hem från skolan för ungeför 4 minuter sedan, skönt!! Nu sitter jag och pluggar på min Svenskanovell, eller pluggar och pluggar jag sitter och skriver min novell som ska vara inne nästa måndag, och min novell är en kärleksnovell om en tjej som är jättekär i en kille, och till slit blir dem tillsammans. Det är typ en orginell ovell ju, haha! Men jag hade ingen bra fantasi denna gång. Jaja, har i alla fall kommit ganska långt på novellen och jag hoppas få den klar så fort jag kan, för jag orkar inte hålla på och skriva hela tiden, det är drygt fast samtidigt är det faktiskt ganska roligt ;P Men ändå det bir segt i längden. Hähä, jag kan lägga upp min novell här på bloggen när den är klar kanske? ;D Det beror på hur lång den blir, heter man Martina kan den antingen bli en halv sida kort eller 10 sidor lång, man vet aldrig med mig.

Nu ska jag i alla fall fortsätta att plugga sen ska jag nog gå ut i solen medans den är framme, just ja. I dag har det varit jättefint väder ute, solen har skinit hela dagen och man blir så glad av det. Man kan inte ens gå i en tjocktröja, det blir varmt ändå, skönt att sommaren är på gång att komma! Hoppas att det blir en tidig sommar i år, och hoppas att den tar slut långt in i september, de vill jag...

Nu ska jag fortsätta att skriva så att jag slipper sitta hela kvällen vid denna dator. HAHA!! Ha en superbra dag så uppdaterar jag senare mot kvällen om inte tidigare!!

Puss Martina

image10
Dock en väldigt ful bild på mig, men den bjuder jag på i dag! :)

Hallåe där!

Nu sitter jag här i gen, jag har inget bättre för mig än att sitta här framför dataskärmen känns det som. Haha men vad gör det, jag har ändå inget annat för mig:) Snart ska jag slänga mig i sängen för jag är astrött verkligen, men de får jag väl skylla mig själv för, haha!! Nej mina vänner, ska sova nu måste upp tidigt i morgon tyvärr,  börjar skolan halv nio men måste ta tåget klockan halvåtta om jag inte är allt för trött för att gå upp klockan 6, hmm det visar sig.
Just ja måste bara tillägga att jag tycker att just vid denna årstid så börjar alla människor att skaffa sig pojkvänner och flickvänner, fifan och vad har man själv, inte ett dugg. HAHA! JAJA, jag har ingen panik, jag stressar inte! Det kommer när det kommer:)  Alla är så söta ihop tycker jag, ta år er alla som ser detta! Ha en underbar kväll allihoppa så ses vi!

Puss Martina

image9


söndag/trött!!

det är söndag i dag och i morgon är det skola i gen, Åh, tråkmåndag vill jag tillägga. Jaja. Hann inte skriva något i går pga att jag gjorde en massa annat i stället. Men nu ska jag skriva.

I går åkte jag till Västerås för att träffa Mohiba, det var trevligt! Jag åkte med halv 8 tåget, när jag kom in till stan så möte jag upp hon på stan där hon satt och fikade med några kompisar. Sen drog vi och kollade vilka filmer som gick på bio för att vi bestämde oss för att vi ville kolla på bio dårå. Det blev till slut Doomsday..
Vi åkte hem till Mohiba där hon skulle byta om och göra sig i ordning, medans Roa som också var med och Mohiba gjorde sig i ordning så gick jag ut och promenerade med henens mamma, det var ett väldigt skönt väder, jag älskar skogslukten speciellt...
Ja i alla fall, när vi kom hem från promenaden så gjorde jag i ordning mig också litegranna, sen gick vi i väg till bussen och åkte ner till stan, bion började 21.30 så vi kom ner perfekt till ungefär 21.10. Vi fick bra sittplatser. Vi som kollade på bion var jag, mohiba, johanna och en tjej som heter Roa. Sen åkte jag, Mohiba pch Roa med bussen mot gryta och Johanna gick hem. När vi kom hem så gjorde vi faktiskt inte så mycket, vi gick och sov för att Mohiba skulle upp tidigt att arbeta dagen därpå, vi kom hem vid 12 och kom inte i säng fören . Stackars Mohiba, inte många timmars sömn för hennes del.. buhuuu! :(
I alla fall, medans mohiba jobbade mellan 08.00-16.30 så var jag hemma hos henne och umgicks med hennes mamma, haha det låter knäppt med grymt skoj faktiskt, HAHA! skönaste familjen är dom.
Mohiba kom hem vid 5 då pluggade vi de sista till i morgon. Skönt att ha de gjort. Jag tog tåget hem klockan kvart över 8 och nu är jag hemma, jag är väldigt trött. Jag vill sova!!! Hoppas att ni alla har haft en toppenhelg, för de har jag haft, dock har jag inte varit hemma så mycket men men. Ha en bra kväll!

Puss Martina

Nu vart ja peppad!

Jag är aspeppad på att skriva blogg, jag vill göra det hela tiden. Det är roligt, jag tycker det är riktigt roligt. Jag vill faktiskt veta vad ni tycker om min blogg, tycker ni den är rolig? HAHA, det skulle vara riktigt jäkla roligt att veta.
Puss!

lalalllallal:)

det är lördag idag, och jag vaknade ovanligt sent, jag vaknade vid ett. HAHA, jag brukar alltid vakna typ vid 12 eller halv ett, men det var soft att sova lite längre i dag det vart ju lite sent i går med allt pluggande och så.
I dag ska jag åka till västerås, ska träffa en kompis, har inte sett henne sedan i Onsdags HAHA, de lät typ som om jag skulle säga: har inte sett henne på typ några månader eller ett år, haha. Men så var dte icke tänkt att säga, nej men ska ta halv 4 tåget eller halv 5 det beror på hur bra jag hinner med allt och så. Mohiba jobbar först till halv 4 så vi får se, hon kanske jobbar över.
Jag kommer i håg förut när jag skulle sova hos henne, då satt jag på Max från klockan 17.00-23.00 för att hon jobade, och jag satt och pluggade, men mestadels satt jag nog och sms:ade och skådade henne när hon arbetade. Det var nice, men jag hade ju inte lite ont i häcken när ajg reste mig upp sen. HAHA! :d jaja vad gör man inte?

Idag är det inte så soligt ute men jag kan tänka mig att det är varmt ändå, för det ser väldigt varmt ut även om inte solen tittar fram. Man får bara hoppas på att det inte är kvavt ute, jag hatar det, det är så äckligt då!

Nu har jag klätt på mig, och ska snart börja föna och platta håret. Jag tänker nog inte gå ut med mitt tantlockiga hår idag, haha det får bli en annan dag!! Jag gillat mitt lockiga för ungefär 2-3 månader sedan, då var det snyggt, men nej nu har det börjat växa ut alldeles för mycket, och jag ska inte göra om det, de är en sak som är säker.
Nej nu ska jag ta och avrunda, jag kanske slriver lite senare alla glada. Ni får ha en jättetrevlig dag  för det ska jag ha så hoppas jag att vi ses!

Puss Martina

fredag=pluggarkväll!

haha, denna fredagkväll har gått till att plugga Bransch- och produktkunskap och umgåts med la familia, det var länge sedan jag umgicks med min familj, och det kändes härligt at göra de nu, det låter väl för härligt eller vad säger ni? Ja, jag älskar att sitta och plugga på fredagkvällar:) En riktig liten pluggis är vad jag är. Eller inte!! 
Nej men jag är faktiskt riktigt illa tvungen till att plugga i dag, ska lämna in en sak på mådag och om jag börjar med denna sak på söndag så kommer jag få lida av en massa panik som jag inte har någon lust till att göra. Jag hoppar helst över det!
Vad har ni gjort för roligt denna kväll? Kollat på bio, vart på fest eller kalas eller enbart chillat och tagit det lungt? Det finns mycket man kan hitta på här i världen.
Jga känner att jag inte har så mycket mer att skriva här nu faktiskt. Jag är så trött och borde nog hoppa i säng nu, skönt att jag redan har borstat tänderna och gjort mig klar för natten. Jag hoppas ni har haft en underbar dag, för det har jag haft! Vi hörs i morgon allesammans.

Puss Martina

stressigt och alltihopp på samma gång

usch, jag känner mig verkligen stressad, det känner som jag lovar alla att göra något. Först frågar den första om man ska göra något då säger jag såklart ja om jag inte har något annat för mig, sen frågar en annan och då har jag glömt bort att den första redan har frågat så då säger jag ja till den också, usch. Jag är sämst på att planera säger jag bara, kaos!!! Vad ska man göra lixom? Jag känner bara för att lägga mig i sängen och sova i 1000 år, SKÖÖÖNT, agree? YES. Jag är helt trött och slut i kroppen..  Okej, jag ska inte bara klaga på mina dåliga sidor jag har faktiskt bra sidor också, fats just nu kommer jag inte på något, det är nog därför jag tänkt så mycket på mina dåliga sidor. JAJA, man har sådanna dagar också, det blir bra :) HIHI.

I dag hade jag planerat att chilla hemma, för att sedan dra till västerås, men jag vet inte vart jag har lagt mitt tågkort :S slarvigt av mig! jag vill verkligen in till stan, men kanske i morgon.:P jag är sjukt sugen på att grilla kyckling och äta typ potatisklyftor eller potatissallad, sallad och bearnaisesås, MUMMMMMMMMS! det skulle sitta fins jut nuk, men vi får se vad pappa lagar i ordning för got mat sen, han är ju lixom min mästerkock här i huset, sån tur är! Hur skulle jag annars klara mig?!?

I morgon är det lördag, vad ska man hittga på då tro?! jag har blivit en brud som hela tiden måste göra saker, jag måste hålla mig sysselsatt vad jag än gör. Jag hade tänk att chilla hela eftermiddagen och kvällen i går, men tror ni att det vart så eller? nej, knappast. Helt sjukt ju..Måste bli ändring på de nu, kan inte hålla på såhär :P Det känns inte bra på något sätt, nej jag skojjar med er, något jag gör väldigt ofta känns det som. Dem som könner mig rätt vet hur jag är. Mina vänner mina vänner, jag uppdaterar senare:) Om jag gör något i kväll ska jag komma hem på kvällen idag. Jag lovar det!! Ha en fortsatt trevlig fredag!

Puss Martina

FIFAAN!

God eftermiiddag, är helt seg och trött i dag. :S Och det kan bara bero på en sak, jaja. Kvällen vart inte som förväntat, verkligen inte, man kan ju undra vem det var som snodde morsans krämburkar?? Jag är så sjukt förbanand och irriterad just nu i dag så jag ska nog inte skriva blogg just för tillfället. Jag torr jag uppdaterar lite senare.. Vi hörs, ha en trevlig dag!

Puss Martina      


RSS 2.0