Nattinlägg

Jag slänger in ett litet inlägg såhär på kvällskvisten, jag har ändå inget annat för mig. Idag är det fredag och det var sista dagen på jobbet innan helgen, och det var skönt mådu tro. Jag har vart så sjukt trött denna vecka så jag måste få sova ut riktigt jävla ordentligt den här helgen.
Ikväll har vi haft lite främmande här hemma för att fira pappa och BM. Vi har ätit god mat och ätit tårta och druckit kaffe, mycket trevligt måste jag säga. Nu är jag helt slut och funderar på om jag ska byta om från mina jeans och min oversizade tröja till ett par shorts och en stor jävla t-shirt. Jag tycker det låter lockande så det får nog bli så, sedan ska jag sätta på ett avsnitt av OC, just nu så är det så jävla spännande. Jag är på säsong 1 och jag måste nog se ett avsnitt, fast jag kommer säkert somna. Men det gör ju ingenting. Jag skulle egentligen sovit hos Malle idag men det blev aldrig så, jag stannade hemma istället. Hon skulle ändå tvätta imorgon klockan 7 och sådär, sedan skulle hon träffa en kompis så det blev inget av med det. Äh det kommer ju flera gånger.

Nu ska jag byta om och se vad folket gör här i huset, dom ska försöka blåsa upp en jävla luftmadrass men dom hittar ingen pump så jag vet inte hur det går med den saken. Haha! Blir väl att blåsa förhand höll jag på att säga. Nej men det ordnar sig väl. Sov gott!

pussis/martini

Hard work

Imorgon är det fredag, fyfanimej vad denna vecka gått fort, då menar jag verkligen fort! Kändes som om det nyss var måndag, och sedan är det plötligt fredag, sick! Jaja, den här dagen har varit bra seg. Jag trode att den aldrig skulle ta slut, tiden gick liksom inte framåt och man kollade på klockan varje sekund typ. Men jag var nog världens lyckligaste när dagen var slut klockan 16.00 för då väntade en promme runt Kolbäck, fucking skönt var det! Så nu sitter jag här efter allt rensanande på alla jävla dagisar eller hur man säger. Usch, det var verkligen tråkigt men äh det finns fan värre saker, det här var egentligen ingenting.
Jag sitter och äter på mina Salta-hallon som jag köpte i Gränna, men jag har knappt rört dom för att jag har tyckt att dom har varit så jävla äckliga, men nu när jag har sugit på några stycken så börjar dom att smaka riktigt bra tycker jag. Men nu när dom börjar smaka som bäst så håller dom på och tar slut och jag täker inte direkt åka till Gränna bara för att köpa några jävla godisar, najnaj så galen är jag faktiskt inte. Då åker jag hellre ner till kära Ica och handlar.

Jag ska ta och kolla på ett avsnitt av OC och fortsätta att suga på mina Salta-hallon, har druckit the så nu fryser jag inte som jag gjorde innan. Men mest av allt nu skulle jag behöva en säng och en varm famn att krypa upp i, världsmysigt, ligger högt upp på listan just nu säger jag bara (y) men äh, imorgon ska jag jobba och sedan kanske det blir en myskväll hos min kära syster. Fast först kommer det några folk hit för att fira Pappa och BM. Några har redan kommit idag och det är min faster och hennes man, ganska trevligt faktiskt. Nu ska jag sluta att skriva. OC var det ju, älskar OC.................... hestbest säger jag bara

pussis/martini



HAHA, kommer du ihåg vickan? ;D
fina tider


Nothing to say

Nej men precis va. Jag har faktiskt ingenting att säga. Jag gör ju ingenting om dagarna. Det enda jag gör är att jobba, i alla fall två veckor till. Sedan ska jag ta vara på dom sista två veckorna av lovet, det ska jag verkligen göra! För sedan börjar skolan och då måste man bry sig om en massa läxor och shit, nej usch nej. Just nu och en månad framåt ungefär så vill jag verkligen inte ens tänka på skiten. perkkele.
Nu har i alla fall denna helg nått sitt slut och det är en ny arbetsvecka imorgon, kul. Så det blir väl att lägga sig nurå, skönt för jag är faktiskt väldigt trött efter dagens löptur. Fan vad jobbigt det var, fast det var bra skönt! Först sprang jag och Malle 6 kilometer på spåret, sedan så började vi snacka om att springa uppför slalombacken och då var vi tvugna att springa en vända så det gjorde vi. Helvete vad jobbigt det var, men bra nice ändå. Så när jag kom hem idag från spåret så var jag helt jävla slut, imorgon kommer jag vara död!

Sova var det ja, kylle vad skönt!

pussis/martini

Yllekofta

Fan vad jag inte uppdaterar här längre. Nej men jag har fan inte tid om jag ska vara seriös, eller jag är för slö om jag ska vara riktigt ärlig. Hela denna vecka så har jag jobbat och fyfan vad trött man blir. Varje kväll så har jag somnat mellan 9 och halv 10 bara för att jag har varit så jävla trött. Men nu är första veckan avklarad i alla fall och jag har bara två veckor kvar och dom kommer nog gå fort, hoppas!
Vad har jag gjort annars då? Igårkväll åkte jag i alla fall hem till Jenny och myste till det lite granna. Vi gick runt strömsvik och skrämmde upp varandra mer än nödvändigt, men det var kul faktiskt och en välbehövlig promenad måste jag säga. Älskar att träffa Jenny när man inte sett henne på några dagar för då kan man börja skratta åt minsta liten sak som man säger och det är precis det som är så jäävla nice, du är bra du brudN. Eller det vet du ju redan! Jag sov kvar där as usual och på morgonen därpå strax efter 11 så hämtade min syster upp mig och Jenny sedan for vi till stan för att kolla runt lite. Jag var trött och dryg, fjantade till det riktigt också, som alltid när jag är trött. Men det är bra kul ju! Sedan lämnade Jenny oss för att fika med sina vänner då åkte jag och Malle hem, vi var klara på stan så vi tog bilen hem. Annars har jag inte gjort ett skit idag. Jag har ätit mat och choklad och druckit cola, det är typ allt. Och nu sitter jag här, känns onödigt. Känns som om jag borde sova för jag dör av trötthet snart.

Åh, vill inte jobba på måndag... fast jo det vill jag vist. Jag vill jobba. Men det som tar emot är att jag måste gå upp fucking sex, det är verkligen inte okej! Det värsta är ju liksom att kliva upp ur sängen sen är det liksom lungt, men just att kliva upp ur sängen, det är svårt det! Men det går, det gör de. Imorgon blir det att sova ut riktigt jävla ordentligt sedan ta en löpartur med Malle någongång vid lunch. Vi kör på en löptur imorgon istället för Kolbäcksrundan, man måste ju variera litegranna. Sedan är det jobbarvecka igen, wohoow! Måndagar är värst, tisdagar är inte heller någon höjdare, onsdagarna är lite bättre för att man börjar komma närmare veckans slut. Torsdagarna och fredagarna är absolut dom bästa dagarna i veckan. Nu ska jag sluta babbla för jag vet inte ens vad jag babblar om, haha! Mina fingrar bara glider över tangenterna.

pussis/martini



En brååå låt. love to den

Kylle förihelvette

Då är första dagen avklarad på jobbet rå. Skönt är väl de men jag är halvt död nu, fyfan säger jag bara! Hur ska jag stå ut dessa tre veckor? Fast i och för sig, jag vänjer mig ju efter några dagar säkert.

Nu är det jag som ska sova, kommer somna så fort jag lägger huvudet på kudden, i promise! Imorgon är det nya tag som gäller, kul.

puss/martini

Empty house

Fan vad det känns tomt nu när inte Malle bor här längre, känns sjukt tomt. Usch! Jag hatar när jag känner tomhet, det är verkligen det värsta som finns! Hon flyttade ut idag till sin nya lya. Nu har jag någonstans att ta vägen när dagarna blir allt för tråkiga och jag inte har någonting att göra.
Den här helgen har jag tillbringat hos Jenny. Jag åkte till henne i torsdags och kom hem igår. Vi hade roligt som alltid. Vi kom på eller jag kom på den braiga idén att vi skulle tälta igen, och so we did. Haha, vi kollade på oc men hela sällskapet somnade tyvärr, kul.
Sedan har vi spelat kort och jag har försökt att lära mig poker men nej, jag kommer nog aldrig att förstå det där spelhelvetet, perkkele, yllesvårt förfan! Jag fick tre stycken berlocker av henne som jag har på mitt armband som jag också fått av henne när jag antingen döpte mig eller när jag konfirmerade mig, tror jag fick det när jag döpte mig. Jo så var det. Dom var i alla fall assnygga, så nu sitter dom fint på mitt armband. Jag köpte en bh till jenny, det behövde hon tycker jag, heheh. Igår åkte jag hem på förmiddagen och hjälpte Malle i lägenheten, och det kommer bli så grymt snyggt såatte det är ju nice.
Imorgon så börjar jag att jobba. Imorgon och tre veckor framåt, bra segt men fint med cash. Sen har jag ju sådan tur att jag bara behöver åka några kvarter för att äta lunch. Min söta farmor ska nämligen laga mat till mig så jag slipper åka hem på lunchen för det tar ju ungefär 79 timmar att åka hem till mig. Så nu får man helt enkelt se till att roa sig på helgerna riktigt jävla ordentligt. Efter dessa tre veckor så är det ju bara 2 veckor kvar av sommarlovet. Fanimej vad detta sommarlov går fort, jag kan inte förstå.

Om man skulle ta och sova nu så att man kommer upp imorgon. Vore ju förargligt om man försov sig första dagen på jobbet, inte okej! Fast det kanske är lite väl tidigt att gå och lägga sog tjugo över nio, fast ändå inte. Skönt att sova satana!
pussis/martina


puss älskling

Hajhaj

Tjena blogg! Jag har precis målat klart mina naglar, den sista handen är alltid så svår att måla själv men det gick med lite färg här och där, det är fint de! Idag har jag solat i princip hela dagen, man måste ju passa på dom stunderna som solen är framme. Sedan har jag målat naglarna och kollat på oc, mysigt.
Imorgon kommer min Jemp hem också, fan vad jag saknarej brudN (min alldeles egna kroppkaka)... imorgon blir det andra bullar, you and me.
Det ligger en påse med salta hallon bredvid mig, men dom är inge lockande för dom smakar inte så gott. Jag tycker inte om dom, synd är väl det. Jag köpte dom för att jag trodde dom skulle vara goda, men icke..

Nu ska jag kila, har lite andra things för mig!

puss/ martini 


Recept på Ölandskroppkakor

HAHA, ja så stod det på framsidan av ett vykort som jag fick av Jenny idag. Fint va? Det var fint gjort av henne tycker jag. Nu blir det mycket kroppkakor gjorda i detta hus heheh.
Nu är måndagen över och imorgon väntar tisdagen. Jag har nog lite planer för morgondagen. Först så ska jag åka till min systers lägenhet och hjälpa henne, har ju som sagt ingenting annat för mig sedan blir det Kolbäcksprommen på kvällen. Fan vad nice! Har saknar Kolbäcksprommarna men det har ju varit lite annat som kommit emellan men nu kör vi igen va... Annars så har det varit sol idag, hoppas att värmeböljan har återkommit, skulle ju vara för jävla gött. Idag när jag tittade ut på himlen så var den blå med några enstaka moln då slängde jag på mig bikinin och skyndade mig ut för att sola men då när jag lägger mig ner för att sola så går solhelvette i moln och det blir kallt, fuckin solfan. Okej tare chill martina. Nej men de vart inget av med de, utan jag åkte till stan med Malle istället. Hon skulle hämta sin mobil och sedan så käkade vi glass glass glass, magnum mandel för min del. Magnum mandel för allas del tror jag? Nu har jag precis duschat och har planer på att gå och lägga mig, känns som att jag behöver sova riktigt jävla ordentligt. På måndag börjar jag ju att jobba också. 07.00-16-00 i tre veckor, JAA! Nej det gillas inte, men äh lite cash skadar ju inte just nu skulle jag vilja säga och tre veckor går faktiskt ganska snabbt.

PUSS/ Martini

Now i am home

Hej! Nu är jag äntligen hemma från min oändliga semester. Känns som om att jag varit borta i flera veckor, usch hemskt. Men nu är jag äntligen hemma och jag har väl haft det helt okej. Kunde väl önskat lite mer sol och bad, men icke! Det var typ mulet och målnigt varje dag, tråkigt som fan. Man ville ju fan sola och bada så man kunde böi lite brun men nejnej, solen kom aldrig fram. Men jag hann få lite färg på magen i alla fall. Det var typ den som vart brunast, göttans. Men nu ser det inte ut som om det ska bli någon sol längre. Kan inte den där värmeböljan bara komma tillbaka så att det blir sådär svinvarmt som det var för ett par veckor sedan, det var underbart skönt, så ska det vara hela sommaren tycker jag. Nu är jag i alla fall hemma och det är sjukt skönt, har verkligen längtat hem. Redan i onsdags så kände jag att jag bara ville hem. Och nu så. Nu måste bara Jenny komma hem hem hem för jag saknar dig älskling.

Jag orkar verkligen inte skriva om alla dagarna som jag vart borta men jag kan väl säga lite kort om vad vi gjort. Någon dag så var vi i Halmstad och kollade litegrann, där köpte jag även med mig ett par skor hem och en liten annan sak som jag inte tänker berätta här, hemlis. En dagvar vi över till Köpenhamn också, det var trevligt. Naj jag orkar inte skriva mer nu. Det var i alla fall roligt att komma bort men roligare att komma hem. Tack och hej!

pussis Martina

Nu drar jag

Bilen är packad och allt är klart, nu väntar vi bara på Malle som ska sluta från jobbet. Hon slutar ett så hon borde komma hem när som helst. Och när hon kommer hem så åker vi. Vafan jag har ingen lust känner jag, inte just nu i alla fall. Men man får väl ta det med en nypa salt, det här kommer bli kul, för det blir ju vad man gör det till brukar man ju säga. Jag känner att jag behöver piggas upp litegrann för jag är så sjukt trött, vad passar inte då bra om inte en kopp kaffe? Smakar mycket gött just idag. Nu kom min syster hem så jag ska väl ta och avrunda och göra mig i ordning. Men ni får ha det så roligt här hemma, vi ses när jag kommer hem. Och Jenny jag är taggad för bad, bärs och bastu när jag kommer hem någon gång, right? I will miss you. Kommer kännas konstigt att inte se na på över en vecka med tanke på att vi umgåts typ varje dag sedan vi fick sommarlov, men hey jag kommer ju snart hem. Jag är ju förfan inte borta all evighet, och tur är väl det.

Men hare gött nu rå och hoppas ni får en fin vecka, för de ska jag ha! Skönt att man kan ha med mobilen för en gångs skull.

PUSS OCH KÖTT FIFAN!


ojojoj, denna bild hade jag glömt bort att jag hade på datorn.
Fina brudar va? :D Båda är helt äckliga och grejer... fint älskling


Hej hallå

Jag sitter här bland alla mina kläder och grejer som jag ska packa ner i en jävla väska. Jag hatar att packa, fast det är roligare att packa än att packa upp. Imorgon åker jag och la familia bort i en vecka, till och med 9 dagar blir vi borta, surt. Just nu känner jag inte alls för att åka någonstans, jag vill bara vara hemma och chilla och umgås med mina söta prickar till vänner men icke, men imorgon drar jag!
Jag ska snart tvätta håret för sen runt tre kommer Malle och hämtar upp mig och så drar vi till Köping. Malle ska klippa sig och jag ska försöka att hitta ett par solbrillor för mina har gått sönder, buhuu. Men jag vet ett par som jag vill ha, hoppas att dom finns kvar rå annars blir jag surig. Ikväll ska jag nog umgås med Sofia, Anna, Felicia och Malin, vi ska väl in till stan och kolla läget litegranna, jag har inte pratat något med dom idag så det kanske är bäst att göra det snart hehe.
Jag kom på att när jag kommer hem nästa söndag så har jag bara en veckas till ledighet sedan så börjar jag att arbeta, shit det är ju inte alls långt kvar om jag tänker efter. Bra att det bara är tre veckor som jag ska jobba för det är ju inte så fruktansvärt länge ändå, men det ska bli skoj. Förra året var det ju riktigt party där i kommunen, jag körde bil och gejer, gött! Vi får se hur det blir i år. Synd att jag inte hade körkort för då skulle jag fått åka runt och köra bil och ledit stäpatrullen sa min chef, HAHA! Synd där. Blir la soft med tre veckor med pratkvarn i alla fall. För er som inte vet vem pratkvarn är så är det en brud som jag jobbade med förra året och hon sa inte ett ljud till mig under de tre veckorna jag var där typ, eller hon sa inte mer än vad hon behövde i alla fall. Nog snackat om detta.

Im gonna wash my hair now and then going to Köping, very nice! Have a nice day people, I will have it!
HAH, okej jag vet inte hur det där vart, men äh nu ska jag i alla fall tvätta håret och sedan åka till Köping om ni inte förstod det jag skrev ovan. Min engelska är ju som sagt som den är, åt helvete med andra ord!

Puss på er gullegrisar


söta brudar, me and sista :*

hej hej hej

Är allt bra med er? Med mig så är det bra i alla fall. Jag sitter i köket och är prpppmätt efter att jag har käkat hamburgare, jag tryckte i mig två stycken stora och det är ju rätt bra. Det var meningen att jag skulle åka in till stan idag och träffa Dess och Sandra men jag kände att jag hade alldeles för mycket att göra hemma så jag skulle inte hinna med det idag, usch förlåt verkligen, jag som hade lovat och allt. Men istället så var jag tvungen att städa mitt rum som med andra ord såg ut som ett bombnedslag, tvätta kläder tills fredag, damsuga huset (det gjorde jag medan jag ändå var igång med damsugaren) och vika tvätt. Det tog sin lilla tid men jag blev klar med städandet i alla fall tvätta hann jag inte med för att det var någon annan familjemedlem som tvättade så de får jag väl ta tag i imorgon eller något. Sedan så bestämde Sofia och jag att vi skulle ha picknick så de hade vi. Vi åkte till affären och köpte med oss kanelgifflar och bragokex med choklad på och sedan lite saft och grejer, det var mums med lite fika sådär på kvällskvisten. Vi satt där och pratade literann och sedan började det att regna så då beslutade vi oss för att cykla hemåt och det gjorde vi. Imorgon är det torsdag och då börjar powermeet också, det blir nog en sväng in imorgon va. Nu ikväll ska jag försöka se om tvättmaskinen är ledig, dom tvättar ju som idioter i det här huset. Annars så får jag väl hitta på något, helst något som man gör sittande för jag är så jävla mätt och kan knappt stå upp, det är fint de

Men ni får väl ha de så bra för nu ska jag hitta på något, typ spela kort eller någonting, men alla i min familj är så jävla tråkiga och kommer med undanflykter bara för att dem inte vill spela kort. Dom säger typ: "nej jag har annat att göra" då säger jag:" som vaddå?" "ja tvätta bilen, eller städa" fyfan för dom. Nejrå får väl hitta någon annan spelkompis eller så får jag helt enkelt göra något annat, men jag orkar inte förflytta mig om jag ska vara ärlig. Tältningen i måndags var hård jävligt hård, känner fortfarande av tröttheten som jag bär på. Ingen sömn, fuktiga täcken och snarkande människor är ingen hit måste jag säga, men det var fan roligt ändå tycker jag. Nej men ha det bra hörni!

Martina

RSS 2.0