What can I say

Då har denna helg lidit mot sitt slut och det är väl rätt skönt faktiskt. Nu är det inte länge till skolavslutningen. Går bara denna vecka och sedan näst nästa vecka typ 3 dagar.
Jag kom nyss ut från duschen, jag har varit ute och gått Kolbäcksrundan som jag skulle göra när jag kom hem från middagen idag. Det var skönt men såååå jävla varmt, svettades typ sönder 7 gånger om. Så när jag slängde mig i duschen när jag kom hem så vred jag duschen på det kallaste typ, det var ljuvligt. Nu känns det bra, det är varken för kallt eller för varmt. Nu ska jag äta och sedan måste jag skriva ut min filmrecension som jag ska redovisa imorgon på engelska. Bokrecensionen hann jag dock inte göra så den får jag väl strunta i eller något. Äh huvudsaken är väl om jag redovisar en recension i alla fall, sen får han vara nöjd.



mat var det ja..

martini

en trött martinis

Nu ska jag gå och lägga mig och sova under mitt varma täcke helt själv, middag imorgon tydligen? ORKAR INTE. När jag kommer hem blir det i alla fall den gamla vanliga prommen...... Kolbäcksrundan. Jag längtar redan tills jag kommer hem, yes I really do! Aja, godnatt

pussis


ännu en varm dag

Jag säger det igen. Jag älskar verkligen detta väder, det kan fanimej inte bli bättre väder än nu. Jag önskar att det var såhär varmt året runt.
Idag har jag ägnat min dag åt lite shopping på Tuna park med min syster och min bror, det var trevligt. Jag fick med mig en randig tröja hem, det var allt. Jag hade ingen lust att shoppa idag konstigt nog, men man kan ju inte alltid vara sugen på de. Min syster shoppade däremot mycket mer än vad jag gjorde, min bror handlade inte så mycket mer än jag. Vi åkte i alla fall strax före tio och kom hem runt 3 halv 4. Då slängde jag av mig kläderna och la mig i solen och solade, soft! Nu sitter jag i bikini och väntar på att maten ska bli klar, jag svettas fortfarande fastän jag sitter inne i ett svalt rum, eller svalt och svalt det är ganska varmt här inne också, puuh...
Imorgon så blir det ytterligare en tidig morgon därför att vi ska åka iväg någonstans, jag kommer inte på vad det heter just nu. Vi ska i alla fall till B-M:s föräldrar och äta mat för att hennes mamma fyllt år. Just nu så känner jag att jag inte har någon lust att hänga med, men jag känner att jag är tvungen att följa med ändå.... så jag får väl offra mig!!



Som sagt, väntar på att maten ska bli klar för jag håller på att dö av hunger även fast jag ätit världens största och godaste bakpotatis med skagenröra idag, fast det var ju iofs runt 12-taget och klockan är snart 7.... så ja det är väl dags för middag snart tycker jag... (: Jag är helt mör i hela kroppen för att jag är så trött och sliten (ja solen tar på krafterna) och idag har min bränna lagt sig, idag använde jag faktiskt solkräm när jag solade fast såg dock att datumet hade gått ut så den jävla solkrämen gjorde väl säkert ingen nytta. Men äh strunt samma... det blir nog brååå!! Nu ska jag gå ut och kolla vad dom håller på med egentligen, tror det doftar grillat idag? WOHOOW, sjukt gott (y)

Hare gött folk och tare lungt ute i solen........

martini


ÅHH

Vet ni vad? Nyss ringde min älskade Jenny, hon ringde från Bulgarien. Jag vart riktigt jävla glad ska jag berätta för er! Hoppas att du har det brååå där bäbi. Jag saknar dig så jävla sjukt mycket ska du veta... älskling <3 Vi ses nästa vecka!!!

Vi er brååå

Vilka underbara dagar detta har vart. Igår kom Dess hit och tillbringade hela gårdagen och hela dagen idag med mig. Vi har lagat mat, skrattat, pratat och haft det mysigt. Det var jätteroligt att du kom.
Idag åkte Dess och jag in till stan och fikade med Victoria också, göttans! Nej men här kommer lite bilder, obs mycket snigga.

  
  
   
  





Fyfan vad jag har bränt mig känner jag nu. Det bara kliar på bröstet och nu när jag kollade ner så var jag helt röd, hehe skönt! Samma sak i mitt ansikte men där kliar det inte. Imorgon får jag fanimej ta och inhandla en jävla solkräm innan jag bränner upp mig helt och hållet, inte okej! Jag är helt jävla mosig så jag vet inte vad jag ska göra. Imorgon blir det i alla fall Tuna Park med Malena, får väl se om jag hittar något snyggt, förmodligen så kommer jag väl hem med något fastän det inte får hända. Jag måste spara in på mina pengar! Naj, nu räcker de för idag.

martini

cant stop myself from loving you

Nu har jag förflyttat mig till sängen, så nu ligger jag här och myser i min ensamhet och lyssnar på någon jävla dansbandsmusik som kom upp på spotify utan att jag ens sökt på de, rätt nice hehe.. Hela tiden så tänker jag att jag måste sova för att jag ska orka upp imorgon, men sedan kommer jag på att jag är ju fanimej ledig imorgon så jag behöver inte sova än, det kallas chill folk. Men klockan halv 1 ska jag ta tåget in till stan för att möta upp Dess. Vi ska kika lite på stan och sedan drar vi hem till mig, så jag kanske borde tänka på refrängen ändå så man är riktigt utvilad imorgon, vore ju gött att vara de för en gångs skull!



Gött med sol brudar, eller hur? Men vart fan tog den vägen? Helt jävla borta. Men stod det i tidningen att de skulle bli sol imorgon och på fredag? Har fan för mig det. Hoppas för då blir Martina glad. Nudå. Nu ska jag borsta tänderna tänkte jag säga, men nej det har jag faktiskt redan gjort så det behöver jag inte göra. Skönt att inte behöva röra sig från sängen. Men det är väl alltid något som man kommer på att man måste göra innan man ska sova. Hoppas inte det idag!

pussis martini

bloggar som fan

Ett till inlägg idag? Dra på trissan, trodde jag inte om mig själv. Jag brukar skriva högst ett inlägg om dagen eller inget inlägg alls. Men idag blev det två minsann, bra där!
Jag käkae nyss pankisar, ungspannkaka faktiskt och det smakade bra för jag var så jävla hungrig. Nu sitter jag och lyssnar på musik och är mätt i magen samtidigt som jag funderar på morgondagen. Min söta vännina Dess kommer ju till mig imorgon och det ska bli trevligt. Hoppas att det är fint väder så att vi kan grilla och göra roliga saker hela dagen, sedan sover hon kvar och på fredag är en ny dag. Då kanske jag ska ge mig ut på ett hemligt äventyr, we will se folks.
Tillbaka till imorgon då. Ska försöka hinna med att ta en springtur innan jag drar in till stan för att möta na den där snyggdess hoho, sova ut och äta frulle i lurre och ro.... de måste jag för på sista tiden känns det som jag har slängt i mig frullen om mornarna. Skärpning!

Räknade just precis ut att det är 8 skoldagar kvar till skolavslutningen, WOHOOOW! Nu är det nära, har verkligen inte förståelse för att det kan ha gått så fort, att det redan är sommarlov. Kan det vara sant? Okej, det är sant för det är den 27 maj idag och den 11 Juni slutar vi. i like

Nu har jag ingenting mer att skriva om, så här får det vara slut för idag eller... ja för idag

Blondini martini herself


soft

Jaha, sitter i skolan och har slutat för ungefär 20 minuter sedan. Och nu har jag helg för imorgon och på fredag så är jag ledig, fyfa-an vad skönt.
Idag hade vi bara mentortid, engelska och naturkunskap. På engelskan så började jag att skriva min bokrecension som skulle vart klar för några veckor sedan och på naturen så redovisade jag och Dess ett arbete om Vattenkraft, gick helt okej. Så nu har man slutet. Dess sitter vid en dator lite längre bort, typ i andra änden av denna hall. Jag kan se henne nu, e-e. På tal om Dess så ska hon hänga med mig hem imorgon och sova kvar till fredag, kommer bli mycket kul!

Nej nu ska jag ringa till Sofia och höra om hon är hemma så man kan ta en sväng förbi henne, vore gött. Tror hon måste hjälpa mig med engelskarecensionen för jag är som sagt sämst på engelska, inte okej heheh.


pussis

I LOVE

Jag älskar denna sköna sommarvärme, älskar verkligen vädret. Sommar och sol, det är så det ska vara. Helst året runt, men så är det ju inte.











Haha, ja detta var allt från härliga sommarbilder till äkcliga fyllebilder. Kan vara kul att se! Nu äre jag som ska plugga röven av mig, ligger efter med en jävla borecension som skulle vart klar för flera veckor sedan, typ i April. FY Martina!! Skärpning förfan. Rätt nice dagar kvar i skolan denna vecka. Imorgon börjar jag 11.00 och slutar halv tre kanske? På torsdag börjar jag 13.20 och slutar halv 3 och på fredag är jag ledig YÄY. Och på torsdag så är det Dess som hänger med mig hem, punkt!

pussis

sunny day

Vilken underbart skön dag det har varit idag, jag kan inte klaga. Solen har varit framme hela tiden och det har inte varit ett moln på hela himlen, how good? Men fyfa-an vad trött jag har varit idag. Men blev ju inte piggare av att ligga i Vasaparken i ungefär 3 timmar och chilla. Nej men nu har man en fin solbränna på kinderna, är helt jävla röd och det är ju snyggt hehe. Nej men idag hade vi en lång jävla håltimme mellan 09.00 och 14.45 ungefär och då passade jag och brudarna på att dra ner till stan och handla gottigheter och sedan sätta oss i parken för att sola och förtära en massa grejer. Jag och Sandra käkade potatissallad med kyckling och det satt fint. När vi käkat klart så la vi oss ner och solade, sjukt varmt.
Runt kvart i två packade vi ihop våra saker och begav oss mot donken, vi var sugna på glass. Så väl på donken fick det bli en glass med chokladtopping, och det finns nästan inget godare än den chokladsåsen. Galet god
När vi hade avnjutit glassfan så dog vi oss tillbaka till skolan, och dom där skavsåren är fan inte att leka med, dom gör ont som fan må jag säga. Får bli ett par andra skor imorgon tror jag. I skolan hade vi i alla fall naturkunskap en snabbis där jag och dess håller på att göra ett litet arbete om vattenkraft. Klockan 15.45 drog jag till bussen och tog sdan tåget hem. När jag anlänt till hallsta så tog jag min kära cykel och cyklade till Sofia en sväng. Men där lyckades jag somna i sängen av någon anledning, jag vaknade upp strax före sju av att jag kom på att jag var tvungen att skynda mig hem och plugga engelska och sedan skriva ett CV till Irland-resan som är i höst, ska vara inne på Onsdag så jag ska strax skriva den. Men först måste jag slänga i mig något för min mage skriker efter mat. Så mat ska det bli nu, vad det blir får vi se.

Sammanfattning av dagen: Underbar dag med mycket sol, me like me like me like 

pussis

i cant do anything

Klev nyss innanför dörren, har varit ute på en promenix runt Hallsta med farsan och Malena. Det var skönt, skoskaven skavde fint i skorna hehe. Nej men jag har nämligen fått värsta skavsåren från klackskorna som jag hade på mig igår och efter den kvällen, så mina fötter ömmar ganska så väl just nu. Har blåsor lite här och var men what to do?

Igår så var jag i alla fall i stan. Åkte hem till Victoria runt 6 ungefär: Där fixade vi i ordning oss och åt en god rabarberpaj och drack kaffe, göttans. Sedan vandrade vi ner på stan, vi skulle till Vickans kompis Christian tror jag att han hete. Men väl där så drack vi lite vin och sådär. Det var en helt okej kväll, men har som sagt ganska ont i fötterna idag men äh skit samma.

Idag vaknade jag upp i Västerås, astrött. Tog halv 10-bussen hem, och när jag var i Hallsta så hämtade Malena upp mig. Jag var svinhungrig när jag kom hem så jag bestämde mig för att käka frulle, klockan var ju bara strax efter tio såatte. Nu på eftermiddagen så var jag, Malena, pappa och Niklas inne i stan andra dagen för mig. Vi drog till IKEA där jag skulle inhandla mig en hylla till mitt rum och ett nattduksbord och jag hittade de jag skulle så ni sitter pappa ute i vardagsrummet och håller på och monterar ihop bordet, ska gå ut och kika efter hur det går sedan ska jag sätta mig på cykeln och cykla ner till ICA och träffa Sofia en sväng. Det låter väl trevligt?

Skola imorgon Martina. Taggad? JA abbselutt.......... inte  
Nej usch vad tråkigt med skolan, det enda positiva är att man får träffa alla kompisarna igen annars är skolan ett helvete. Naj måste rusa.

pussis


A thousand miles

Jag förstår inte riktigt vad jag gör uppe såhär sent på en fredagkväll. Eller jag menar, jag gör ju ändå inget särskillt så jag skulle ju lika gärna kunna gå och lägga mig och sova.
Ikväll så har jag umgåts med några vänner. Vi grillade och hade det trevligt. Tack för de! Vi allihoppa åkte hem runt halv 11, jag var jäkligt trött och det är jag fortfarande. Nu funderar jag på att hoppa i sängen så man inte vaknar för sent imorgon, det orkar jag inte med. Nu fick jag en sån här panikattack att jag måste gå och lägga mig fort som fan, och inte vet jag varför. Men jag ser fram emot att lägga mig i min säng, vet ni varför? Jo för att den är nybäddad. YES!

godnatt

röj röj röj

För tillfället så sitter jag och är proppmätt. Jag har alldeles precis avslutat kvällens middag som blev potatissallad med åsbykorv, sallad, dressing och baguette. Jag var ashungrig så det smakade så jävla bra måste jag säga(y)
Nu spelar jag röj med Victoria i brist på annat. Naj men jag har så jävla tråkigt och så kom jag och tänka på röj, fan vad kul med RÖJ en sån här onsdagskväll. Lyssnar på darin gör jag också heheheh, jävla fjöll Martina! Naj men han är bra... och fijn pojke.

Idag var det som sagt sista dagen på ICA, och det var väl inte så roligt. Eller jo det var det fan vist för jag hade faktiskt tröttnat, det hade jag. Men nu är det slut med ICA för min del, tillbaka till plugget i några veckor sen är det slut på skolan också.. göttans. 

FUCK vad dåligt det går på röj. Jag ligger under med 9-2 just nu, fuck fuck fuck. Varför? Jag förlorar alltid på det här skitspelet men jag ska i alla fall envisas med att spela det om och om igen och tro att jag ska vinna fast jag i själva verket aldrig vinner. Jag måste ju ge mig snart tycker man. 

Imorgon så ska min syster åka till stan, pappa också tror jag. Man kanske ska hänga med och mygla åt sig ett par snygga skor? Jag behöver faktiskt ett par skor, ett par sommarskor. Vi får se hur trött jag är imorgon. Bara för att jag vill sova ut imorgon så kommer dom säkert åka så tidigt som det bara går, då ligger jag fanimej kvar i sängen. 

Status i röj: 11-3

Vadfan håller jag på med? Är jag verkligen så uttråkad. Vem fan skulle bry sig om hur mycket det står i röj. Jaja! Det finns säkert någon ;P Nu funderar jag på att fortsätta med röj. YA! 

pussisar på er



 


I cant control my dreams

Jag är helt mör i hela kroppen känns det som. Speciellt i benen, för dom viker sig nästan när jag går. E-E. Naj men imorgon är det sista dagen på praktiken, ICA i mitt hjärta! Nej men det ska väl både bli roligt och tråkigt att sluta. Eller nej det ska fanimej bli riktigt jävla skönt, har tröttnat på att plocka varor dag ut och dag in. Ska bli kul att träffa mina tjejer igen, var sjukt länge sedan and I miss you a fucking lot.

Nu är det dags för mig att slagga känner jag. För det är en ny dag imorgon. Det blir inga lnga blogginlägg men man orkar inte när man är så trött som jag är och har varit dessa veckor. Man jobbar och sliter hela dagarna heheheh. Vi gör, eller hur var det Jenny? :D

martini

I can

Tjena.

Jag kom hem från Jenny för ett tag sedan. Nu sitter jag här med träningskläderna på och väntar in Malena som har varit i Fagersta.
Igår åkte jag som sagt hem till Jenny. Vi gjorde väl egentligen inte så mycket. Vi grillade kyckling och sedan åt vi den, men klyftpotatis och creme fraiche till(?) det var gött. Sedan så gjorde vi inte så mycket, eller jag gjorde ett IQ-test där jag fick 84 poäng hehehe, bra Martina. Naj det var fanimej det sämsta jag vart med om. Jaja, jag är väl inte så smart ändå trots allt. 
Nu kom Malena så vi ska väl dra ut och gå nu, hiho. Nice. Sedan ska jag börja göra mitt psykologiarbete som jag är tvungen att göra om för att jag tydligen hade skrivit av lite av någon text, surt!! Men det är väl bara att börja om på nytt då.



Förresten skönt att denna vecka bara innehåller tre dagars jobbande, kan inte bli bättre. Bara tanken på att jag bara behöver gå till praktiken tre dagar glädjer mig riktigt ordentligt. Så jag ser fram emot morgondagen!

Promenad vare ja...

Pussis

läppenna är fint

Haha jag är så uttråkad så att jag råkade måla lite med ögonbrynspennan på mina läppar, vilket resultat, underbart fint! Ni skulle sett men jag han ta bort skiten innan jag tog ett kort, och nu orkar jag inte anstränga mig och måla dom igen. Fint var det i alla fall (Y)

Idag så var jag faktiskt i kyrkan för att min syster konfirmerade sig, det var väl trevligt. Inte att vara i kyrkan men att hon konfirmerade sig menar jag hehhe. Kyrkan är ingenting för mig, men ibland så måste man ju offra sig :) Så vi har käkat smörgåstårta och käkat en massa saker. Förtäring i alla dess former säger jag (Y) till. Ikväll ska jag nog bege mig till Jemp och mysa sönder, för det behöver jag. För jag är sur på min mamma, eller besviken rättare sagt! bababa, jaja. Nu ska jag gå och kolla om maten är klar, sedan ska jag åka till Jemp.. Ha en trevlig kväll!

martini 

Turning me on

Rätt skön dag idag. Först var jag på praktiken hela dagen, plockade upp varor as usual... åt mat och en massa naturgodis. Sedan kom Jenny och hälsade på mig strax före 4. När jag slutet runt 4 så gick vi och fikade på ett fik, hiho. Det var mysigt för det var länge sedan jag träffade na. Sedan tog vi bussen till Kolbäck där vi träffade på Karin, vi snackade om Borgåkorvmoppers, hahaha! Jag tror jag inte skrattat så mycket på länge, sjukt kul... Väl i Kolbäck så tog jag bussen hem till Hallsta. Jag skulle egentligen hoppat av precis vid mig men jag kom på att jag hade cykeln vid stationen så jag gick aldrig av vid mig utan jag fortsatte med bussen till stationen och cyklade hem med min gamla cykel. Väl hemma så drog jag på mig springkläderna och hängde med Malena ut på en springtur, det gick mycket brååå, det kändes så bra. Skönt var det också för den delen haha!

Jag har ont i ryggen nu, måste vara för allt jävla bärande hit och dit och fram och tillbaka på ICA men thats life. Jag klarar mig, kör på ba!! Jag har bara 4 dagar kvar, jävla tråkigt hehee. Vilket jävla blåsigt väder det vart idag förresten, nästan så man blåste bort men det gjorde jag inte hiho.
Och imorgon är det fredag också, wohooooow!

pussis

We can work it out

Nu är jag hemma. Har precis klivit ur duschen och håller för tillfället på och filar mina naglar. Funderar på att måla om dem också, men idag orkar jag nog inte. Får göra det imorgon efter praktiken.

Nu ikväll så var jag, Sofia och Anna iväg till Felicia för att fira henne. Hon fyllde nämligen 18 idag. GRATTIS till dig fels! :) Det var trevligt. Vi åt god mat i form av potatissallad, sallad och kött. Det var gött de. Sedan fikade vi tårta och the, smakade lika gott de. Tack och grattis än en gång!

Jag slutade extra tidigt idag på praktiken, strax före två. Då begav jag mig ut på stan för att hitta en konfirmationspresent till min syster som ska konfirmeras på lördag, men jag hittade fan ingenting. Halsband, örhängen och armband vill hon inte ha för det har hon redan mängder av så det var det ju inte ens någon idé att titta på fastän jag hittade ett jättefint halsband, det var ett kors med diamanter. Tyckte att det var tjusigt men eftersom hon inte vill ha något halsband så skippade jag de. Jag fortsatte att leta men jag hittade inte ett skit. Så jag gick till tåget tomhänt, utan någon konfirmationspresent till sistah. Men äh får fortsätta leta imorgon eller på fredag.

Nu är jag jättetrött, så nu ska jag göra iordning mig inför den kommande natten. Imorgon är det redan torsdag och som jag sa så har denna vecka gått sjukt fort. Helt otroligt! Och vi är redan i mitten på maj, kändes som det nyss var april. Men nej här hänger man inte med i svängarna, haha!

Pussis


sad eyes dont lie

Då har ännu en dag passerat och imorgon är det onsdag. Känns som att denna vecka också kommer att gå asfort. Igår skickade jag in mitt psykologiarbete så nu är det klart och nu behöver jag inte tänka på det mer, skööönt som fan! Praktiken rullar på som vanligt. Mina fötter värker lika mycket varje dag när jag kommer hem efter praktiken. Packar upp varor every dag är det jag gör, sedan får man väl lite extrajobb lite då och då. Igår så bakade jag bröd och satt etiketter på dom grillade kycklingarna, så lite variation är det ju i arbetet i alla fall. Annars så har jag nyss ätit mitt älskade pasta med pesto och smällt ost mumsi! Nu är jag mätt som fan och funderar på vad jag ska göra härnest? Jag är ganska trött så idag ska jag försöka att komma i sängen i bra tid, men hur kommer det att gå med det? Som vanligt så kommer jag bara dra ut på tiden och sedan så kommer klockan att vara 23.00 minst innan jag ligger i sängen.

Nu ska jag hitta på något!

pussis

NY, London?

Jag har ju tänkt väldigt mycket på vad jag vill göra efter gymnasiet. Ska jag plugga vidare, ska jag ta ett ledigt år och jobba eller vad ska jag göra? Om jag ska plugga vidare så måste jag ju veta vad jag vill plugga vidare till, men jag har ingen aning vad jag vill plugga vidare till. Men så snackade jag och Jenny i tele igår om vad man kan göra efter studenten. Jag är verkligen jättedålig på engelska så det skulle ju vara jättebra och verkligen lära sig det så att man kan det flytande, för engelska är ju bra att ha. Vi kom i alla fall in på att man skulle kunna åka utomlands och jobba som Au pair i ett år. Då är man ju liksom i en miljö där alla människor snackar engelska dygnet runt. Och dessutom så får man ju uppleva mycket nytt och så kan man få nya vänner dessutom. Sen så kan man ju faktiskt resa utomlands till exempelvis London eller New york och sedan så går man en språkutbildning i engelska, det är någonting som jag känner skulle vara askul! Tänk att flytta till London och gå en utbildning där precis som i Sverige fast i ett annat land. Jag känner verkligen att det skulle vara askul. Tänk vad bra Engelska man kommer snacka när man kommer tillbaka och tänk vad roligt man kommer att ha. Men samtidigt så tänker jag att man kanske ska ta ett ledigt år och bara jobba?

Fast nej jag vet fortfarande inte vad jag verkligen vill göra. Det här är bara saker som intresserar mig, sedan vet inte jag vad som händer. Men just nu så känns engelskautbildningen väldigt lockande, men vafan det borde bara finnas en sak att välja för då borde inte allt bli så svårt. Tänk om man skulle typ flytta till London och plugga där men sedan så känner man att det inte alls är något för sig, det vill jag inte råka ut för. Jag vill vara säker på de jag gör. Men jaja det är ett år kvar så jag har tid på mig.

Oj, detta kanske vart lite luddigt. Men jag skrev bara lite slarvigt, hiho!

Nuuuu ska jag gå ut och gå, Kolbäcksrundan blir det idag. Gött! Sedan ska jag äta glass för det är jag sugen på. Skulle helst av allt vilja ta en glass nu men då kommer jag få håll håll håll när jag går sen, och det vill man ju helst undvika!

Pussis

Heartache on the dancefloor

Spyr på Psykologin, sitter här och försöker formulera en text på 4 jävla dataskrivna sidor, går ju åt helvete! Men what to do, ska vara klart på måndag som sagt så de är väl bara att skriva skiten.
Idag slutade jag klockan 1 på praktiken så jag hann precis lagom till kvart över 1-tåget, göttans. Vi fick tårta på praktiken idag och jag tror nog att denna tårta var den godaste jag ätit under hela mitt 17-åriga långa liv. Det var en chokladtårta.

Regnet bara öser ner och det är väl rätt mysigt, men inte just nu för tillfället för jag är så sjukt jävla uttråkad som man kan bli. Det känns som att klockan är jättemycket men den är bara halv 8, konstigt! Får väl bli tidig sänggång idag känner jag, i alla fall om jag inte kommer på något vettigare att göra.
Just ja, idag på praktiken så fick jag en biobiljett och en menybiljett av mina arbetskamrater, deni. Haha det tackar jag så mycket för, väldigt snällt tycker jag allt! Nu har jag två stycken biobiljetter att nyttja. En i Hallsta och en i västerås, fint de. Men man går ju nästan aldrig på bio tycker jag. Äh man har så mycket annat för sig ändå.

Nu är klockan strax åtta, eller om 20 minuter och jag funderar på om jag ska gå och göra en kopp te och sätta mih i vardagsrummet och ladda upp inför talang, men vafan jag vill göra något. Men nej vi får helt enkelt se vad som händer. Blir det att jag sitter hemma ikväll så är det väl så, nothing to do...

puss martini 

Kiss me through the phone

God afton. Jag har sprungit runt på stan som en tok med Victoria nu i eftermiddag. Jag kände mig som ett litet barn som var alldeles lyrisk för att hon får shoppa på stan helt ensam med en kompis. Naj men så farligt var det faktiskt inte. Det enda jag fick med mig hem var ett nagellack i färgen "korall", och jag älskar det, färgen är så underbart fin. Sommrigt också för den delen. Victoria köpte nog hem nöstan hela västerås. Ett par skor, byxor och hit o dit.. Men jag var inte på shoppinghumör idag så det enda som fick följa med mig hem var som sagt ett fint litet nagellack



Fint va? Jag ska nog fråga min syster om hon kan måla mina naglar för jag är så otroligt dålig på det, i alla fall på att måla högerhanden. Den är alltid så svår tycker jag. Så det blir aldrig så värst vackert när jag målar. Får ge någon annan förtroendet istället. Syster kan man alltid lita på! Vilken dålig bild det blev också, men äh man ser ju i alla fall vilken färg det är och det är ju de som är huvudsaken.
Praktiken idag gick fort eftersom jag kom dit strax före tolv, eller precis lagom till 12 då min lunch var. Men jag bestämde mig för att jag skulle hoppa lunchen och jobba istället för jag hade ändå ätit lite i skolan. Varför jag kom så sent till praktiken är därför att jag haft ett ytterligare nationellt prov i engelska, denna gång writing och listening, det gick väl inte så bra för jag höt aldrig vad dem säger på hörövningen så det är ju lite surt då. Men jag gjort väl mitt bästa, får väl IG rå:)  fint!

Jag duschade precis och sitter med handduksturbanen på huvudet, funderar på att hänga upp min handduk och sätta i batteriladdaren i datorn för snart dören, och det orkar jag inte med. Haha vilken rolig mening. Imorgon är det fredag och fyfa-an vad denna vecka har gått fort, det säger jag. Det är bara 2 veckor kvar på praktiken efter denna vecka, niiice.

Naj, nu har jag bättre saker för mig. Eller viktigare saker det vill säga. Jag måste fortsätta på ett arbete i psykologi som ska vara klart på måndag, buhuuu.. Hörs hörni!



pussis

When the music hit you

Okej. Victoria bad mig att uppdatera bloggen litegranna så jag får väl göra de nu när jag inte har någonting för mig, hah! Men jag känner att jag sitter som ett cepe, jag typ ligger i datastolen och skriver fel i varenda ord som jag skriver på datorn, illa! Men nu känns det bättre, för nu har jag rättat till mig och sitter nu skönt. Ja vad gör man en sån här tisdagkväll som denna? Jag har varit ute på Kolbäckspromenaden nu ikväll, det var skönt men måste säga att mina fötter värker så in i helvete nu, det började dem göra redan när vi var under tunneln vid Eriksberg, men äh det går väl över med tiden.

Förra veckan så var jag ju hos min lilla farmor och firade henne lite smått, och hon är så jävla söt och cool tycker jag. Just nu befinner hon sig i Estland på en båt eller något, hon är på sparesa i 9 dagar den lille tanten, kommer hem på söndag eller måndag. Det är hon fan värd. Här är den lilla gumman:

   

Min gamle farmor från två olika vinklar.

Annars så har jag inte gjort så mycket. Köpt ett par nya solbrillor här om dagen, ett par rosa. Vist är dom snygga?
 

Jag gillar dem starkt. Själva glaset på glasögonen är ju fan nästan lika stora som tummarna mina, fint de. Nu är det dessa som sitter på var eviga dag. Dag ut och dag in. Från och med i Lördags mina favvisar, hiho.
Annars har jag shoppat ett par byxor, ett par chinos just like alla andra människor har. Men det är snyggt! Sedan har jag handlat två stycken ringar faktiskt. Men jag orkar inte ta kort på allt, nej jag har faktiskt inte ork till det. Först måste man ta fram alla saker som man har köpt, sedan måste man lägga upp sakerna snyggt och sedan måste man ta kort för att sedan lägga in bilderna på datorn och en massa trams. Nej det känns inte som om det är något jag skulle göra, eller jo vist skulle jag kunna göra det, men det låter så himla ansträngande, fanimej! hiho.

Jempen har jag lyckats tagit ett kort på också,



Jempen får avsluta detta välorganiserade inlägg som jag så fint lagt ner en massa tid på. Idag var det roligt att skriva blogg tycker jag, kanske bara för att jag inte har så mycket annat för mig? Naj, nu Vickan har du något att läsa så nu får du vara nöjd. Och jag hoppas att du också uppdaterat i din blogg, annars jävlar heheh.

Vi hörs imorgon bloggis.

Förresten hoppas att ni fattade att dem rosa solbrillorna var ett skämt, jag fick knappt på mig dem för att dom var så småttiga eller så är det jag som är bighead, hm? Och jag skulle knappast köpa mig ett par såna brillz, men färgen var ju rätt grym och sådära hiho... Nej inget fel på brillzen mer än att storleken var några nummer för små

Pussis

We´ve got tonight

Idag är det fredag fast det känns precis som lördag, hm knäppt. Men det är bara för att det var Valborg igår och en massa, och de gjorde att det kändes som fredag igår. Men fredag är det idag och solen lyser precis lika mycket som igår, så jäkla härligt. Igår så grillade jag, Anna, Felicia och Sofia hemma hos anna, det var trevligt de. Jag och Sofia skulle gå n på Ica för att köpa potatissallad och korv, men sen när vi kommer in på Ica och ska ta en potatissalladburk så är det helt slut, hah så vi fick köpa Icas egengjorda potatissallad istället, det gick ju lika bra men den var dock inte lika god som burkarna är så det var ju lite synd, men äh det gick bra. Sedan åkte ci hem till Anna och grillade och en massa, vid 11 så skulle anna åka till Qwarn men vi andra bestämde oss för att inte hänga med, så istället åkte vi hem. Jag kom hem före 12, och jag var sjukt jävla trött och somnade bums när jag kom hem, vad kunde klockan vart? Ja kanske strax efter 12, och idag vaknade jag efter 10 och var rejält utvilad, det var nice. Idag ska jag styrketräna här hemma, hiho. Det är på tiden de, sen får vi se vad jag sa göra.

Första inlägget i Maj också, inte illa, hehehe!

hejhej


RSS 2.0