welcome beutiful

Jag är nyduschad, nyinsmörjd och lite småtrött på de. Dagen har varit lugn och sådära. Jag har pluggat teori och kollat på film, rätt chill. Idag så fick min bror och hans sambo barn också, det vart en liten linn :D jag har sett kort på henne och hon är så jävla söt, så liten. Man vill bara äta upp det lilla livet! Så nu har man blivit faster, jag tycker att det låter lite gamalt, eller? Äh, skitsamma. Jag är väl gammal.
Från det ena till det andra. Mina One tree hill avsnitt är klara och jag ska nog lägga mig i min säng och kika lite, man är ju fast, inte ok! Imorgon ska jag övningsköra med papi och åka in till stan, måste ha en ny väska känner jag, får se om jag hittar något, inte slösa pengar martina, inte inte!

martina

happy time

Det svider som fan på mitt nagelband, råkade dra bort en skinnbit som jag absolut inte skulle dragit bort! Men är huvudet dumt så får väl kroppen lida som man brukar säga. För tillfället så gör jag ingenting speciellt. Jag har nyss borstat tänderna och smörjt in mig, så nu är jag fräsch, känns dajli......... Idag har jag shoppat ett par byxor och ett par leggings, eller man kan väl säga att det är två par leggings eftersom ett av paren är ett par svarta JEANSleggings, jajajaj shit the same. Jag funderar starkt på att hoppa ner i sängen... och kanske kanske ringa ett samtal till jenny för att höra vad hon gör just precis nu i denna stund. Mina Oth avsnitt lär ju inte bli klara idag och det suger ju balle tycker jag, men får väl ha tålamod och vänta sig lite.
Imorgon ska jag försöka plugga lite teori och övningsköra massa med papi...... om han har tid det vill säga. Men jag säger att han får allt ta sig lite tid hehehehe. Och appropå ingenting så var det ganska nice att komma tillbaka till skolan idag, bättre att vara i skolan med pruttisarna än att sitta hemma och häcka och vara sjuk, how boring? Naj, nu ska jag stänga av denna dumburk för att byta position som blir sängläge, sounds good tycker jag. Så jag kopplar i mitt headset och plingar Jenki en sväng nu..
låter fett
nice


pussipuss

better today

HAHA, jag ringde nyss till Gröna lund och gjorde en Telefonaudition och det var väl trevligt de. Jag smörade lite extra mycket, för vem skulle säga nej till ett jobb på gröna lund om man fick chansen? Dom skulle höra av sig på mail så man får väl hoppas på de bästa. hehehe
Idag så mår jag betydligt bättre än vad jag gjorde igår, jag har bara lite ont i halsen idag men jag hoppas att det kan gå över helt till imorgon eller till fredag högst. Det börjar bli ba tråkigt att bara gå hemma vaje dag. Det enda jag gör är att kolla på film och sover. I förrgår sov jag 15 timmar, jag somnade klockan 19.00 på kvällen och vaknade klockan 10 morgonen efter, det var riktigt nice. Har aldrig sovit så länge förut. Alldeles snart så ska jag gå ut till postlådan och se om jag har fått någon avi om att jag har ett paket att hämta ut på posten. Har nämligen två böcker och ett minneskort som ska komma vilken dag som helst, jag vill börja läsa nu nu nu! Annars får jag väl sätta på ännu en film, som om jag inte har tröttnat på att kolla på film puh... har nog kollat på alla världens filmer snart skulle jag tro!

martina


sjukis

Nu är det så att jag har turen på min sida och har åkt på halsfluss, är det inte för underbart? fifan säger jag bara. Jag lever på soppa och vatten, men knappt de går att svälja, fint. Äh, jag blir nog frisk snart ska ni se.
Jag gick till skolan som vanligt idag med kände att det var någonting som inte stod rätt till så jag drog hem, tur var väl det.
Jag ska snart kolla på ett avsnitt av One tree hill sedan ska jag läsa min tidning som jag köpte till mig idag och sedan ska jag sova tidigt. Nej förresten, jag ska sova nu för jag är rätt trött.

matina

svingod

Tror ni inte att jag har börjat hosta som en jävla idiot i detta ruskväder? jo det är precis vad jag har gjort. Och det resulterar i att mitt huvud känns som en jävla betongklump. Det låter väl rätt oskönt, att man hostar så man får ont i huvudet?!? Fy fan vad drygt det är, jag hostar ungefär 48584 gånger var tionde sekund. Känns som att det är något som sitter fast i hasen som inte vill komma upp, någon dammtuss eller något?! Äh, det blir väl bättre får man hoppas på för jag står inte ut med hosta, det är de värsta jag vet!
Jag håller på och somnar, mina ögonlock vill inte hålla sig uppe så länge till, jag känner hur dom långsamt faller neråt! Detta går inte, nu ska jag sova. Skönt med en liten sovmorgon imorgon, börjar klockan 09.50 med Etik & livsfrågor, YES cannot be better, favvoämnet right now! Men man får väl göra det bästa av situationen, snart är det helg igen, only a few days left............. mmmmmmmmmm

martina


Ready for the floor

hej dudes. För tillfället så håller jag på och pluggar, prov imorgon i Praktiskt maknadsföring B, och nästa vecka har vi prov i Paktiskt marknadsföring C. Jävlar i min lilla låda. Äh det ska nog gå bra! Jag pluggar för fullt och just för tillfället så sitter jag och Dessi och förhör varandra över msn, och det går ju....hmm......sisådär, haha.
Idag så har jag faktiskt varit duktig och bokat en körlektion nästa vecka på fredag, great. Nu ska jag ta tag i körkortet på riktigt, när snön har försvunit så ska jag köra så mycket jag hinner och kan. Mitt mål är körkort innan sommaren, jag kan klara det, jag ska klara det! Imorgon är det fredag, det blir nog ganska chill. Ska hem till Malle och softa och på lördag så ska jag nog umgås med Jenny om det blir som planerat annars så får vi se vad jag hittar på....
hahaha. kolla vad jag fångade för snygg bild på min lille vän dessi...


hahahah, jag tycker om dig bäbis!!! pusss


nu ska jag bege mig, måste plugga lite till sen lägger jag ner, då blir det oth.

martina



kylig måndag

Jag sitter i skolan med Dessi på en liten jävlig håltimme. Vi har rast ända till 15.20, fyfan vad drygt. Och vad gör man inte för att slå ihjäl alla timmar, jo man sätter sig vid datorn så att tiden går såklart. Idag så är mitt hår elektriskt, inte så intressant för er att veta men det är så jävla irriterande för det bara fastnar på kinderna och i nacken hela tiden, usch vad obehagligt. Jobbigt med måndag, man är alltid så himla seg då och det resulterar i att man inte får någonting gjort varken i skolan eller hemma. Idag så ska jag i alla fall träna klockan sju, men jag skulle egentligen behöva plugga till prov som är på fredag men jag vet att det inte kommer att bli något gjort, så jag tror att jag tar tag i det imorgon... eller... vi får se hur det blir. Jävla skola, jag är redan trött på den fastän det inte ens gått en vecka, skönt när sommaren kommer då blir det åt minstånde lite lättare att ta sig till skolan. Kyla och snö blir inte roligt i längden tycker jag, sommar skare va!!!!!!!

Nu ska jag fortsätta att kolla på lite utbildningar och se om det finns någon som intresserar mig. Kanske skulle man flytta upp till Kiruna eller nåt? Vi får se hehehehehe


tumm...........e

Ja hörni, dem flesta som känner mig vet vilket otroligt grym tumme jag har. Men ni som inte vet hurdan tumme jag har ska såklart få ta del av min tumme också.
Min tumme är en stor del av mitt liv, det är därför att den är till storleken väldigt stor och grotesk. Denna tumme gör mig till en väldigt speciell person.
Det är många som tycker om min tumme för den den är. Den kan få många att falla i skratt.
Och är det någon som säger eller gör något dumt mot/om min tumme då fäller den er till backen med endast sin tyngd. Som ni ser i detta inlägg så har min tumme en väldigt stor betydelse för mig, han är liksom en del av mig.

Nej men jag ska väl ta och runda av detta inlägg. Nu ska jag slänga upp tummen på en kärra och dra iväg mot nya äventyr. Ha en bra kväll önskar tummen er alla!

martina - en skön bloggare!


drop it, drop it, drop it

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag sitter i alla fall just nu i min säng och pratar med Jenny i telefonen, det är trevligt! Vi pratar om gårdagen, nyår och så vidare. Det låter som om Jenny haft ett roligt nyår, hon berättar just nu om att hon stått mot något jävla hus och skrikit:" för ni är pinsamma gnaget" hahaha, brändbrud91 :D men jag gillar henne ändå...
Imorgon kanske jag ska gå ut, men vi får se hur jag gör, har inte riktigt bestämt mig än.. det visar sig!

nu ska jag snacka vidare med denna brud och sedan ska jag kolla på ett avsnitt av One tree hill, fint som fan. godnatt

martina


RSS 2.0