sol

Äntligen har solen börjat lysa lite mer. Denna dag har jag spenderat ute i solen och jag har faktiskt fått lite mer färg måste jag säga, behövligt! Idag ska jag på intoduktion på sommarjobbet från 15.30-21.30, en riktigt bra tid tycker jag heheh! När jag kommer hem ska jag äta tårta för det hinner jag inte göra innan. Varför jag ska äta tårta är därför att mina tvillingsyskon Petra och Niklas fyller år idag, 16 år. grattis gullungar! <3 så jag ska slänga i mig lite tårta sedan ska jag duscha och slagga för imorgon börjar jag klockan 07.00 till 13.00 eller något, fint. Nä jag har väl inget mer att skriva. Solen har ju gått i moln nu så jag tänkte att jag skriver lite här, kul. Nu ska jag duscha osv. Vi hörs!

pussis

STUDENTEN

FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VAD JAG ÄR BRA!! Nu är det över, det gick jävligt snabbt tycker jag. Men FASIKEN vad roligt jag hade. Gårdagen var den bästa dagen i mitt liv, verkligen den bästa!! Det känns både roligt och tråkigt. Men det är mest skönt känner jag! Nu är jag fri och kan göra vad jag vill. Men fan vad jag har ont i halsen idag, sick!! Men det gör fan ingenting, det är så sjukt jävla värt! Jag fick finfina presenter från mina nära och kära. Ett jättejättefint armband från papi och BM, presentkort från Malle, ansiktsbehandling från mami och Markus, 20 stycken röda rosor och ett jättefint halsband från Jonathan, en massa kort och cash. TACK FÖR ALLA PRESENTER! Ni är bezt. Studentfesten igår var också jättekul, fast fan vad trött jag var på slutet. Då åkte jag hem till Jonathan och sov, skönt! Idag mår jag bra, lite sliten osv men jag mår bättre än vad jag trodde att jag skulle må.. Jag ska snart hoppa in i duschen sen käka lite innan jag ska träffa vänner!

Ni får lite pics här nedan.















PUSS FRÅN EN FÖR JÄVLA GLAD BRUD!!!

JAAAAAAA!!!!!

IDAG TAR JAG STUDENTEN OCH JAG ÄR SÅ JÄVLA HAPPY!!! NU KÖR VI FÖRFAN......

3 days

Jag har börjat att uppdatera bloggen lite flitigare nu känner jag, fint! Nu är det bara 3 jävla dagar kvar till studenten, det är helt galet!!!!! Jag kan verkligen inte fatta det, 3 DAGAR!?!?!?!? Vart har dessa 3 år tagit vägen, de har bara försvunnit känns det som. Men samtidigt som det känns så jävla skönt att ta studenten och bli fri så är jag så jävla rädd. Vad ska jag göra efter skolan? Fan vad tomt det kommer kännas. Skolan har ju ändå varit som en trygghet för en i hela ens liv. Man vet att efter sommarlovet så börjar man skolan igen. Men nu då? Nu kanske man inte kommer att göra det. Inte jag i alla fall. Jag är så sjukt trött på allt vad som har med skolan att göra. Jajajajaj, jag ser i alla fall fram emot fredagen. På torsdag är det mösspåtagning också, det ska bli kul tycker jag... Tur att jag har hunnit få min studentklänning, annars hade det varit katastrof!
Jag var ledig från skolan igår, likaså idag, och imorgon. Rätt skönt. Jag har umgåts med Jonathan, tränat och tagit de chill. Imorgon har jag planerat att jag ska gå upp i bra tid och dra ut och powerwalka, kan bli spännande och se om jag kommer upp. Men jag tror att jag ska fixa det, hehehe...
Nu ska jag kolla lite på tv innan jag ska slagga. Sounds great!

pussis

lördag den 5/5.

Hej! Dagarna rullar på med en jävla fart. Det är redan den 5 Juni och om 6 dagar tar jag studenten, SJUKT! Jag kan verkligen inte förstå att jag ska göra det. Men skönt ska det bli i alla fall! Jag har studentklänning och skor klart så det är skönt, då behöver man inte vara ute i sista stund!
Igår kom Dessi hit, det vart en sleepover här. Mysigt! Vi kollade på film, the notebook som man alltid gråter floder till. Fast denna gång så grät jag faktiskt inte, konstigt nog. Men när vi hade kollat på filmen ett tag så vred jag huvudet till vänster för att jag hörde någon som satt och snörvlade, då var det Dessi som satt och grät, söten då!! haha. Det är en fin film som man verkligen kan storböla till, fint. Idag har jag hämtat BM på Arlanda, Dessi var mitt sällskap i bilen. Det gick bra, men fyfan vad krångliga vägar det var på vissa ställen, men vi kom ju dit efter lite omständigheter i alla fall heheheh. Nu sitter jag och har precis dammdugat huset och städat mitt rum lite. Jag ska nog hjälpa till lite med krubbet nu känner jag, är sugen på att göra en massa saker hela tiden. Jag är jättesugen på att dra ut på krogen, synd att du inte var 18 dessi men snart äre din tur pruttis, inte ens en månad kvar!! wohoowwwwWWWwwWw.

NÄÄÄÄÄ.... Dags att dra!


ojjj, skönhetspotential on a high level

RSS 2.0