4 in the morning

Nu ska jag bädda klart resten av min säng sedan ska jag gå och sova. Måste gå upp strax efter sex imorgon, det gillar jag. Älskar tidiga mornar, så lovely! Nej usch, fyfan dom är äckliga, riktigt äckliga speciellt om det är alldeles mörkt på morgonen. Då har man ingen lust alls att gå upp ur en varm säng, snarare tvärt om.
Imorgon ska jag plugga matte och svenska om jag hinner, sedan ska jag träna, fint!

Dags att ta tag i sängbäddandet annars kommer jag bli sittandes här hela kvällen.

pussss
pusss
puss
pus

ha en fin kvälljävel

Fyfarao vad veckorna går snabbt nu känner jag. Var det inte nyss Måndag? Idag är det fredag och denna dag är också snart slut. Idag har jag ingenting planerat. Jag har nyss kollat på Idol och käkat ostbågar. Nu sitter jag här vid datorn och lyssnar på Britney spears. Haha. Funderar på att göra lite på mitt svenskaarbete nu, då har man i alla fall börjat och det är ju en bra början, hehe!
Imorgon blir det boxning med Malle i think, har inte tränat på evigheter känns det som, illa. Men skolfan tar ju sån jävla tid, suger ju lite........ Men imorgon, då jävlar.



Annars så är jag sjukt mätt efter allt ätande men ändå så fortsätter jag bara att äta, fint martina.
Nu ska jag fixa lite ansiktsmask sedan plugga lite medan den verkar, låter väl intressant? Ha en fin kväll!

Pussis/martini

fint

Sjukt trött är vad jag är idag. Då kanske det är bra att sova så jag ska nog sova nu! Hahah vilket ovärt inlägg. Nej men jag ska sova nu för jag håller på och somnar, vi hörs imorgon! Nu vet ni de.

pussis

skolan

Tjo. Sitter i skolan med brudarna, eller Sandra har åkt hem det är bara Dess, Victoria och jag kvar. Snart ska vi gå ner på stan och fika, sedan ska vi plugga mer. Anledningen till att vi sitter kvar i skolan fastän vi slutat för snart 3 timmar sedan är för att vi har träff med Irlandgruppen klockan halv sex... bra drygt men jag har ju mitt lilla sällskap så det är lungt. heheheheh. Annars så är jag sjukt trött idag, jag kan typ somna när som helst känner jag. Grejen är den att jag gick och la mig typ klockan tio igår och vaknade efter sex så jag trodde att jag skulle vara pigg tills idag, men icke sa nicke. Jag var då tröttare än självaste FA-AN måste jag säga, fifan. Men jag får lägga mig tidigare ikväll istället.

Nu ska vi dra ner till stan och fika.

pussis/martini


söndag

Finns det något värre än söndagar? Nej det finns det fan inte. Söndagar innebär plugg så lite sånt har det väl blivit idag, men inte alls lika mycket som jag hade tänkt mig. Jag har lyssnat klart på en skiva av "Den allvarsamma leken", segare bokjävel får man fan leta efter, fast nu är det bara 4 skivor kvar, gött! Tog en promme runt Kolbäck på kvällskvisten och jag hade en stenjäkel i skon som låg och skavde emot under min fot under hela promenaden så nu har jag typ 3 blåsor, det är skönt... imorgon är det skola igen och det känns väl sådär om jag ska vara ärlig. SEgt med skola nu för tiden känner jag. Har typ tusen saker till denna vecka känns det som. I fredags så åt jag middag hos Malle, tacos hhehe. Sedan kom Jenny och Robin förbi och hämtade mig med bilen och så åkte vi hem till Jenny. Vi gjorde ingenting speciellt, kollade på film nere hos Alex sedan åkte jag hem med racern. På lördagen så åkte jag in till stan och gjorde ett skolarbete med Victoria och Sandra, det gick väl inte allt för bra så det slutade med att jag och Victoria shoppade istället. FAN, jag som inte skulle. Men jag kom i alla fall hem med ett par svarta klackskor och ett par svarta jeansleggings, men nu får det fan vara nog! Får lämna kontokortet hemma hädanefter känner jag. Sedan åkte jag hem från stan och käkade lite käk och bastade, duschade, packade min väska och kollade på reprisen av ensam mamma söker. Efter det så åkte jag hem till Jenny där vi fixade oss i ordning och åkte in till stan. Väl där så käkade vi på Spicy och sen kom Vickan och vi vandrade till Jennys skola där vi blev intervjuade. Eftersom Jenny skulle jobba i studion(?) från 22.00-00.00 så jag och Victoria gick ner på stan och kollade runt lite. När Jenny jobbat klart så kom hon också ner på stan och vi tog bussen till Norra haga där Alex och co var. Fast det blev inte så långvarigt för vi skulle åka hem så vi gick till Icaettan där Robin hämtade oss, sen käkad vi donken men det smakade äckel. Vi kom hem runt fyra tror jag och sen somnade jag bums med smink och hela skiten på, ej skönt. Det resulterade i att på morgonen när jag vaknade så kunde jag knappt öppna mina ögon, fifan. Nej men det var denna helg, nu är det bara att tagga för en ny härlig skolvecka. Dags att sova, är sjukt trött och seg med tanke på att det blev ganska sent. Men äh, man lever bara en gång. Man kanske skulle strunta i att sova inatt. hehehhehe

puss/martina











man eller mus?

helg for me

Nu har jag helg. Imorgon behöver jag inte gå till skolan alls... för jag ska på begravning, mindre funny men det ska göras, skönt för då är det över. Jag har aldrig varit på begravning förut, så jag vet inte alls hur det kommer att vara. Men det känns som om det kommer vara ganska sorgligt och ledsamt, det är ju för fan begraving. Nej men det kommer att gå bra.
Just för tillfället så har jag klickat hem ett par assnygga skor från Nelly, ett par klackskor, svarta. Victoria och jag köpte likadana, ja det är så när man har samma smak. Nej men jag kände att jag var värd dom där skorna. Men nu NU mina vänner. Nu är det slut på all shopping för min del, det här går inte längre. No more shopping Martina, bra då har vi det avklarat! Nu ska jag dricka en kopp the sedan så ska jag nog krypa ner i sängen och sova. Måste upp klockan halv nio imorgon. Begravningen börjar 10.00. Jag vill ha lördag, jag vill ha Jenny. Jag vill hoppa över fredagen, snälla?

/martina



Årets skolkort förresten när jag ändå kollar på bilderna.





nattinatt

Tjo. Jag är jättetrött och ska snart sova. Måste bara springa in i badrummet och borsta tänderna och tvätta ansiktet. Ikväll har jag tränat med Sofia det var skönt som vanligt. Men före träningen så hjälpte hon mig med några mattetal, tack tack snälla söta! Och innan det så färgade jag håret........ brunt, eller sofia gjorde. Så nu har jag brunt hår igen, det var ett tag sedan men nuså jävlar.. wohoow (: känns liiite konstigt faktiskt fast nej... inte så konstigt, det känns bra tycker jag.

Jag ville bara skriva ett litet inlägg innan jag går och lägger mig, done! Imorgon börjar jag klockan 13.00! NICE.

pussis/ blondini martini

im up

I morse gick jag upp klockan halv nio. Klockan nio hade jag klätt på mig träningskläderna och kvart över nio hade jag ätit frukost. Strax efter halv tio kom Malle och hämtade mig med bilen, sedan åkte vi och körde ett boxpass från klockan 10.00 till 11.30, det var skönt att träna på morgonen för då känner man sig som en helt ny människa när man tränat klart, duschat och satt på sig nya kläder. Vad har jag annars gjort idag? Jag har pluggat matte och ska väl antagligen fortsätta med det när jag har ätit, det låter väl som en kul kväll? Igår så låg jag och läste en jävla tråkig bokjävel hela kvällen och idag fortsätter jag att plugga matte, imorgon blir det att läsa bok igen och på måndag blir det att göra etikuppgiften, på tisdag blir det något annat och på onsdag också.
Mitt liv består av att gå i skolan, plugga och att träna. fint

Nu ska jag äta mat och sen hoppa ner i matteboken igen eftersom ingenting annat finns att göra denna helg. puss på det för i helvette.

martini

bitter

Denna helg kommer bli så jävla tråkig, dryg, äcklig osv osv. Jag känner det redan nu. Sofia ska umgås med Joakim och Jenny ska umgås med Linn. Ja jag får väl gräva ner mig i matteboken, etikarbetet och läsa den där jävla äckliga svenskaboken som jag inte fattar ett enda jävla ord av, ÅH. Idag är ingen bra dag för mig som ni kanske märker, jag är en riktig jävla bitterfitta idag. Kan vara för att saker inte har gått som jag velat idag och sedan har jag typ blivit irriterad för småsaker som är helt ovärda att bli sur över, men nej det är ingen bra dag idag. Grejen är den att såhär bitter var jag inte i eftermiddags det har liksom kommit nu. Jag behöver göra någonting roligt men det lär ju inte ske i första taget. Victoria är hemma i Göteborg också så det var ju också roligt..... Dess är i Slovakien och tävlar. Sandra är i alla fall hemma så det är ju brååå. Men alla är upptagna.

Jag kollade på Idol nyss, inte ens det tyckte jag var kul idag. Jävla cepedag! Nej men helgen blir väl kanoners. Sitta och plugga hela dagarna för att sedan byta av och sätta sig vid datorn halva natten, eller nej hela natten förresten. Sitta vid datorn och göra helt onödiga jävla saker... med andra ord, en helt jävla meningslös helg.

Åt helvete med denna dag åter igen! Och förlåt för ett dålig jävla inlägg, vet knappt vad jag skrivit, hahaha, lite kul va!


(:

Jag ska alldeles strax tvätta av mig sminket och sätta på mig träningskläderna och dra och träna, låter ju skönt tycker jag.

Idag så kom jag hem från skolan strax efter tolv, jag slutade halv tio typ fast jag stannade kvar på skolan och pluggade lite matte med sandra och sedan gjorde vi ett abete nere på stan. När jag kom hem så somnade jag på sängen i en timme. Jag ställde klockan på 14.00 för att jag inte skulle sova för länge, men nu är jag tröttare än någonsin bara för det, ej kul

Nu måste jag skynda på annars så hinner jag inte, tar ju sin lilla tid att stänga av allting om man heter Martina hehehehhe.

pussis hare gött

jävla dagjävel


Long time ago

Tjoooo, vad händer? Jag har precis ätit och duschat efter ett sjujävla boxpass, det var jobbigt månotro men jag och Sofia tog oss igenom det och det är ju huvudsaken.
Nu är jag helt slut i hela kroppen. Mina ben håller på och viker sig när jag går och jag får inte upp mina armar mer än till axlarna typ, träningsverken börjar sakta men säkert att smyga sig fram, gööööööött. Sofia och jag tränade ju igår också så jag tror att det är gårdagens träningsverk som kommer nu.

Nog om det. Idag var det skola mellan 08.00 och 11.20. Efter skolan så hade jag och min projektgrupp möte med våran handledare. Vi fick lite papper och lite information om hur projektet skulle läggas upp osv. Efter mötet så tog Sandra och jag bussen ner till stan och käkade donken sedan åkte jag hem och skulle egentligen plugga, men hur tror ni det vart med det? Det gick ju helt åt helvete. Istället så satte jag mig ju vid datorjäveln. Fan för datorn just nu! Inte bra att jag sätter mig här hela tiden. Nej nu måste jag koncentrera mig på skolan. Skolan och allt plugg, låter väl som en bra idé? Så idag ska jag börja läsa en bok som jag ska ha läst ut om 2 och en halv vecka, eller 3 kanske. Kommer inte ihåg riktigt. Men lär ju i alla fall sätta lite fart för den här boken verkar så otroligt ointressant så jag vet inte om jag kommer ha lust att läsa ut bokfan, men i have to do it! Så jag ska nog börja nu ikväll. Imorgon så börjar jag egentkligen klockan 10.15 men jag ska vara lite dummis och inte komma fören 13.00 då ordinarie lektioner börjar. Grejen är den att klockan 10.15 så är det skoljoggen som är obligatoriskt att gå på men jag känner att om man egentligen börjar klockan 13.00 så vill man ju inte vara där flera timmar tidigare så det blir inge jävla skoljogg för mig tyvärr heheheh. Istället så ska jag nog dra mig upp ur sängen och pluggeliplugga litegrann. Sådär säger jag bara sen när man väl kommer till kritan, alltså när klockan ringer och man ska gå upp och göra i ordning sig, äta frukost och plugga så blir det aldrig så. Då tänker man istället:" äh, jag kan lika gärna plugga när jag kommer hem från skolan, då kan jag sova lite längre nu": Det är typiskt mig. Men jag ska se till så att det inte blir så imorgon, i promise you that!

Imorgon är det möte med Irlandgruppen, det första mötet. Hur låter det tycker ni? Jag tycker att det låter bra vettni. Imorgon så ska vi träffas allihoppa och laga mat och konversationerna ska ske på engelska, det låter ju faktiskt riktigt nice tycker jag. Jag torr på en toppenkväll imorgon. Matlagningssaken ellr vad man ska kalla det är mellan 17.30 och 20.00 så det är utanför skoltid. So tomorrow is a very long day for me!

Vist är det roligt när jag blandar in lite engelska meningar här och där? Det är ju ganska intressant tycker jag allt, hehehehe

Oj, det här vart ett långt inlägg känner jag. Fast det gör ju ingenting för jag har ju ändå inte skrivit på så länge så jag fick gottgöra mig med detta inlägg, hehehehe. Nu ska jag borsta nötterna och sedan dyka ner i sängen och läsa lite rolig bok (läs tråkig!) Men måste man så måste man. Time to brush teeth i think.

pussis/martini


Inatt åkr fjunet utomlands någonstans och tävlar också! <3 lycka till.

martini is a qucumber(?)

Här sitter jag en fredagkväll i min lilla stickade gråa kofta. Jag har ansiktsmask på mig som jag snart ska dra bort, ja det är en sån mask som man ska dra bort förstår ni vänner. Jag har tråkigt och är halvt sjuk, funderar på att gå och lägga mig och sova snart. Finns ändå ingenting annat som man kan göra. Eller jo man kan ju sitta och fördröja tiden vid datorn men nej då går jag faktiskt hellre och lägger mig och sover och vaknar upp pigg och glad imorgon, inte pigg men kanske glad, det bror på om jag känner mig friskare imorgon.
Nu kan jag knappt röra på munnen för att masken har stelnat så mycket, haha känns rätt konstigt men när man har dragit av sig masken så känner man sig som en helt ny människa och det är rätt nice tycker jag. Jag som ville duscha men jag tänkte att jag kan ju inte väcka hela familjen och sedan så orkade jag inte ta mig till duschen heller så jag hoppade över det. Istället sitter jag här och väntar på att få dra bort ansiktsmasken och skriver ett helt onödigt blogginlägg. Man kanske skulle ta och plugga lite mattematik? Varför gör jag inte det för, det kan ju bli riktigt roligt nu när jag förstår skiten för en gångs skull! Fast nä... jag är nog för trött för det! Får ta tag i det imorgon eller på söndag, eller på måndag, eller på tisdag... eller någon annan dag! Inte idag i alla fall har jag konstaterat. Min hjärna är inte i funktion såhär dags på dygnet tyvärr så det blir ingen matte idag, neppp

Nej nu börjar det att sträva rejält i ansiktet. Måste nog dra bort maskjäveln nu och sedan överväger nog sängen måste jag säga, pigg och kry till imorgon, jappppppppp. fint

pussis/martini

Just fan. Laddar också upp några söta bilder från en kväll förra helgen med mina brudar <3


bruds


brudz igen


Sandra och vickan



Sandra, dessi och Vickan


Jag och dessi


Vovve och busiga bruds


Galna brudz



Dessi och Jag


Zekkegullet och Vickan


ÄCKLIGA BARN

Sådär ja, några bilder! Det är inte alltid man har tid att slänga upp bilder såhär, men nu är det gjort. Har man ingenting annat för sig så är detta en bra fredagssyssla, hiho.

sjuk!?!??!?!

Jaha, då har man åkt på en sju jävla förkylning igen, ont i halsen, ont i huvudet och ont i kroppen har jag också. Varför? Jag orkar inte bli sjuk just nu, verkligen inte.
Sån tur är så börjar jag halv 12 imorgon så jag hinner vila upp mig litegranna. Jag tänker inte stanna hemma imorgon i alla fall, det är ju sista dagen på denna vecka så jag kan stå ut.

Det var bara det jag vill säga. Nu ska jag gå och göra en kopp the och ta en huvudvärkstablett. Matlusten är noll just nu. Det är väl lika bra, jag känner ju ändå inte någon jävla smak. Dt spelar ingen roll vad jag äter, jag känner ingenting. Suger balle!

pussis/martini

Det var ju kul

Jag kom precis hem från träning. Kändes bra att träna idag också. Imorgon blir det att ha en liten vilodag sen påt igen ba på torsdag.. Idag fick jag reda på en hemsk sak också. Min morfar dog idag, och jag har nog inte riktigt förstått det än. Grejen är det att jag har aldrig varit med om att någon nära mig har dött, eller jo min farfar och det var liksom när jag var liten, för kanske 15 år sedan. Fastän jag inte hade så nära kontakt med han så känns det verkligen, jag har dåligt samvete för att jag inte tagit mig tid till att åka och hälsa på han på sjukhemmet där han låg och var alldeles sjuk. Men nej, usch. Jag behöver verkligen inte ett till last, jag har fan nog ändå känns det som. Vad väntar härnäst? Något annat lika hemskt säkert? Det skulle inte förvåna mig.
Just nu känns allt så jobbigt, med skolan och händelsen som hänt idag och andra saker. Jag får ta en dag i taget! Nu ska jag läsa en bok och ringa till min syster. Imorgon börjar jag klockan ett, tack för det, verkligen tack. Något positivt i alla fall..

PUSS

RSS 2.0