ohohoohoh

Tja. Vilket underbart väder det har varit idag, nästan lite kvaft i luften, men man ska inte klaga! Idag har jag arbetat hela dagen, det har varit en lång dag som har varit mycket innehållsrik. Herregud.. Ikväll kommer jag att somna gott i alla fall :) Imorgon ska jag först åka till Köping och besikta pappas släpkärra, haha. Släpkärra? aa, men det kommer nog att gå bra tror jag. Sedan ska jag hämta nyckeln till min lägenhet. Usch, det känns lite sorgligt att säga sådär, men någon gång måste vara den första. Nu är det dags och jag är pepp!!!!!!
Idag tränade jag boxning med Malle, det var skönt så nu kan man lägga sig med gott samvete. AAAAAAH! För övrigt så fullkomligt älskar jag Lady gagas nya album, kärlek!

Nä, nu ska jag kolla min mail och sova. Längtar sjukt till min säng!

pussss


mörk choklad med mint

Vilken soft tisdag jag har haft! Jag har varit hemma hela dagen. Det började med att jag blev väckt av att telefonen ringde, det var från jobbet och dom ville att jag skulle hoppa in och jobba och det sa jag att jag kunde. Sedan ringer dom 10 minuter senare och säger att det har blivit en dubbelbokning, kuuul tänkte jag.. jaja, då var jag i alla fall upp med tuppen. Men jag var så trött så jag åt frukost och la mig och sov igen ett par timmar, inte blev man piggare av det. Annars så har jag spenderat hela dagen i sängen under en filt, har kollat på film. Nu  ikväll var jag och Malle ute på en promme, vi gick en runda som tog 2 timmar, det var skönt! Igår körde jag dubbelpass så idag har jag träningsverk i hela kroppen, det är fint det!
Imorgon måste jag åka in till stan och lämna mina filmer och sedan kanske jag åker förbi Petra och färgar mitt hår. Men man vet aldrig, dom kanske ringer från jobbet... AHH, ogillar att man inte riktigt kan planera sina dagar. Men men, det är väl så det är...
Jag äter choklad med mintsmak, det är min last just nu. Kan liksom inte få nog av det! Men det räcker med ett par bitar, sedan är det bra. Då är man inte sugen mer, det är ju bra haha!

Jag ska alldeles strax sova tror jag, sängen lockar rätt mycket. Vi hörs!




skogstider

Jag älskar att springa i skogen. Det kan nog vara bland det härligaste som finns, en lång springtur bland träden och andas in den ljuva doften. Ikväll tog faktiskt jag och Malle en springtur i kvarnskogen. Det var härligt och det kändes bra, man börjar komma igång nu. Det var välbehövligt också eftersom jag jobbat hela dagen. Nu är jag så trött som jag kan bli, så jag ska borsta tänderna och lägga mig och sova. Imorgon blir det förmodligen jobb. På kvällen ska jag och familjen ut och äta pizza, det var evigheter sen känns det som, gott ska det bli!
Tänkte bara slänga in några rader här därför att jag kände för det, ingenting mer med det! Ta hand om era nära och kära där ute, och glöm inte bort att ta hand om mer själva också!

puss


vårruset o andra grejer

Hejhej! Jag är som vanligt inte så flitig med att uppdatera bloggen. Men det är roligt när man får den där lusten av att bara vilja skriva av sig ibland, då är bloggen bra att ha.
Det känns som det är mycket som händer i livet just nu, men ändå inte. Idag så tog jag bort mina naglar. Jag har haft nagelförlängning i snart 3 månader och nu orkade jag inte med det längre. Det var roligt i början. Man kände sig så snygg när man hade fått långa naglar.. jag tyckte det var snyggt i slutet med men det som var jobbigt var att man var tvungen att gå och fixa dom regelbundet också, fyyfyfy vad drygt. Nu är dom väck i alla fall och jag minns fan inte hur skönt det var med naturliga naglar. Jag har saknat att kunna måla dom i en fin färg och kunna byta när jag vill.
Annars så jobbar jag på som vanligt. Jag har shoppat lite (läs massor) fast jag egentligen inte ska göra det. Men NU är det nog, och jag menar det nu. Skärpning!! Vårruset sprang jag idag också. Jag har just precis klivit ur duschen.. Jag är nöjd. Sprang på 25 minuter, förra året sprang jag på 26 minuter och 30 sekunder.. 25 minuter var det jag ville springa på och jag lyckades!!
Om 2 veckor flyttar jag, det blir bara mer och mer spännande för varje dag som går men ändå lite sorgligt på något sätt. Man har ju alltid bott hemma. Men någon gång ska man ta steget och flytta och det är nu det är dags! Jag känner det själv också, jag är så sjukt trött på att bo hemma. Jag har redan två flyttkartonger som står här i mitt rum och väntar på att få bli packade, fint!
Imorgon ska jag gå upp i tid för jag har planer på att baka bröd, har tänkt på det i flera dagar så nu ska jag ta tag i saken. Till lunch ska jag panera fisk för det är jag sugen på. Sedan ska jag arbeta några timmar på eftermiddagen. Till kvällen ska jag ta det så chill som det bara går...
Nu ska jag sova i min efterlängtade säng.. det ska bli mycket skönt! Älskar att det är onsdag imorgon, för då är det snart helg igen. Nästa vecka är det löning också... x2 dessutom. Då ska jag shoppa loss inne på Ikea. Ikeashopping är tillåtet i alla fall!

puss

1 maj 2011

Idag är det första maj, härliga maj! Det innebär att det är exakt en månad kvar tills jag flyttar till mig egna lägenhet. Det ska bli så himla himla skönt på många olika sätt. Jag tänker ofta på det. När jag har mitt eget kan jag laga vilken mat jag vill och handla hem precis den mat jag vill ha. Jag behöver inte gå förbi tvättmaskinen här hemma när den står färdig och ska hängas och tänka att man måste hänga den. Jag kan städa precis när jag vill och laga mat vilken tid på dygnet jag vill. Det finns många fördelar med att bo själv men också många nackdelar. Det ska bli spännande och jag längtar tills jag ska åka till ikea och köpa alla nya möbler!
Nog pratat om detta nu. Jag har bytit om till träningskläder och ska ut på en långpromenad annars så har jag inga planer för dagen. Det är söndag, man kan inte begära mera av en sådan tråkdag. Imorgon är det en ny vecka och en ny arbetsdag. Mer än så har jag inte att säga! Vi hörs.

puss


RSS 2.0