Varför?

Jag vet inte längre. Varför? Är det enda jag kan fråga mig själv... Jag vet inte vad jag ska göra, hur jag ska reagera. Jag vet ingenting. Denna radikala förändring har gett mig en chock. Hur kan detta ha blivit? Jag som verkligen trodde på det här, men hade jag fel? Jag önskar innerligt att jag inte har fel. Jag säger till mig själv: "Det kommer bli bättre..." "Det kommer bli en ändring". Och här går jag dag ut och dag in och väntar på en förändring, att något ska hända som får detta att bli till något bättre. Till de som vi hade i början.. De vill jag ha igen. Om jag fick önska vad jag ville skulle jag önska de. Jag saknar verkligen den människan som var i dig förut, inte den du är nu. Jag avskyr den människan! Dina snälla ord, din omtänksamhet och varmhet, din närhet. Nu har jag inte vart i din närhet på över en vecka och det gör mig galen. Fast de som gör mig mest galen.. och arg för den delen är att du inte är du.. Varför? Det gör ont i mig att sitta och skriva det här. Det gör ont i mig att inte känna den lycka med och till dig som jag gjorde för ungefär 1-2 månader sedan. Det gör ont i mig att inte veta vad som kommer hända härnäst. Det gör ont i mig att veta att om det inte sker en ändring så kommer detta att vara slutet på något som jag trodde bara var en början... för oss! Det gör ont när jag tänker på dig.


ledig

Idag är jag äntligen ledig. På en lördag. Men jag har inte den blekaste vad jag ska göra. Imorgon jobbar jag i alla fall. 07.30-12.30. Nu för tiden så längtar man tills man jobbar igen för man gör aldrig något vettigt på sina lediga dagar.. Jag har nyss ätit lunch och glass med familjen i alla fall, gott! Nu sitter jag här och skriver blogg, batteriet på datorn dör snart så jag får skriva på lite snabbt. Idag har jag sökt några jobb så vi får se om jag får någon napp, hoppas på de! Usch vilket tråkigt blogginlägg det här är känner jag. Har verkligen ingenting att berätta... Man kanske ska passa på att ta sig en springtur lite senare i detta blåsiga väder, är sugen på de. Har inte tränat på så länge jag minns, kanske är dags att ta tag i detta igen. Annars blir man strandsatt hehehehe. Okej det där var ett försök till att vara rolig men det gick inte igenom. Man kanske skulle ta och upptäcka världen lite? Resa jorden runt och sådär, det vore något för mig.
Nej det här går inte, jag ska ta och kolla på lite resor till London innan datorn dör helt och hållet. Jag ska dit efter sommaren har jag bestämt, med eller utan en resekompis! Jag ska dit.

puss

hard work work

Nu är det mer än en månad sedan jag tog studenten. Tiden går obeskrivligt fort! Jag förstår inte vart tiden tar vägen, den bara flyger iväg. Det känns inte som att jag gjort något speciellt på denna tid. Inget som jag verkligen kommer ihåg. Det enda jag har gjort är nog i princip jobbat. Jag har jobbat varje vecka från och med den 22 juni. Skönt på något sätt, men ändå rätt segt att inte hinna göra något annat. Men man fåt tänka på cashen som kommer rulla in :) När vi ändå talar om jobb så måste jag ta och berätta att igår vid 14.00-tiden så sökte jag ett caféjobb i Göteborg... bara för skojs skull alltså. Jag tänkte inte att dom skulle ringa upp så snabbt som dom gjorde. När jag satt på jobbet igår klockan 18.00 och käkade så ringde min mobil i fickan och jag kände inte igen nummret, så ringde dom från götet och frågade om jag kunde komma på intervju imorgon eftermiddag (idag eftermiddag) Men jag jobbade ju hela dagen idag. Men jag sa i alla fall att jag skulle höra av mig imorgon bitti men dom svarade inte så jag skickade iväg ett mail och berättade hur det stod till.... det skulle vara roligt att flytta till någon ny stad känner jag, men det är så mycket som krävs och Göteborg ligger gaaaanska långt bort. Men det var ju kul i alla fall att dom ringde.. äh, det går väl fler tåg. Det kommer säkert flera jobbchanser.. hoppas jag! Göteborg får vänta osv.
Nu sitter jag här i min säng och njuter av att börja sent imorgon. Jag njuter av att jag får sova ut ordentligt imorgon som jag inte gjort på 14 år, men jag njuter mindre av att jag vet att jag kommer jobba hela kvällen, men det är rätt lungt och skönt att jobba kväll. Jag är så sjukt jävla trött så jag somnade ett tag framför OC som jag har kollat på. Jag är helt stenad så jag kommer nog somna som en stock ikväll även fast jag sovit för inte så länge sedan. Först ska jag käka någonting, jag är hungrig konstant. Jag åt grillat kött, potatis och sås för 3 timmar sedan men jag är så jävla skithungrig och där emellan har jag ätit en frukt också och druckit 3 liter vatten eller något. Jajaj, jag ska ta mig något att äta, sedan får vi se om ögonen okar hålla sig öppna eller om jag slumrar sött i min ensamhet i min lilla lilla säng. Nu när jag är ledig så är alla andra upptagna och tvärtom när jag jobbar, hmm.
Det får allt bli någon resa när jag har slutat jobba, för det är jag värd då!

Puss



fina fina barn!

RSS 2.0