4 advent

Jag kom nyss på att jag har lov. Tänk vad skönt att kunna gå och lägga sig idag och inte behöva tänka på att man måste gå upp tidigt för att gå till skolan. Jävligt härligt måste jag ändå säga!
Fredagen vart lyckad som jag trodde och jag hade jätteroligt. Gårdagen var jobbig, jag var sliten och aptrött men idag så är det bättre. Idag var jag ute och gick i 2 timmar ungefär, nice! Imorgon ska jag nog baka knäck med Petra och sen få vi se vad som händer, chillin maybe. Nej men jag har som sagt inga planer. Men på tisdag då jävlar är det Jennys tur att fylla år, 18 barre! Fan vad nice brudi, tjockt nice...
Sen är det snart julafton, 4 dagar kvar och det ska väl bli mysigt fast jag har inte någon vidare julkänsla om jag ska vara ärlig, men den kommer väl.

nu ska jag kolla på tv.

martina

tjena 18åring

Idag är det den 17 december. Igår var det min födelsedag. Kom på att jag inte uppdaterade någonting igår, och inte i förrgår heller säkert?! äh strunt samma. Nu uppdaterar jag i alla fall. Igår var det som sagt min födelsedag, jag såg verkligen fram emot den dagen hur mycket som helst och dagen kunde inte bli så mycket bättre, så nu är jag ett år äldre, 18 år era jävlar, fan vad jag längtat!!!!!! Jag fick en ny mobil, en plattång, ett minneskort och lite hårvårdsprodukter, sedan shoppade jag en kjol som jag tror att jag ska ha imorgon när jag ska gå ut på kogen med mina vänner. Just ja. Imorgon så har jag bjudit hem några vänner hit. Så först ska vi äta middag här och ha det trevligt, dricka lite vin och sådär, sedan ska vi äta tårta och sedan så börjar vi bli lite runda om fötterna, jag är ju faktiskt 18 nu såatte, dont say a word. Senare på kvällen så åker vi in till stan och går på krogen och dansar hela natten lång, man vet aldrig hur kvällen kommer att sluta, haha men det visar sig imorgon. Jag hoppas och tror att morgondagen kommer att blir riktigt jävla röjig........ brudar.

Fan vad härligt det är att vara 18. Nu får jag:

- gå på krogen
- köpa snus och cigg i affären
- köpa folköl
- åka utomlands utan att föräldrarnas tillåtelse
- göra nästan vad fan jag vill!


Tre saker: Livet är härligt, du är så jävla snygg och du gör mig totalt galen. eller fyra saker: och jag har världens bästa vänner!

martina


glad brudi heheheheheh

utan dina andetag

Nu är vi inne på sista veckan, sista veckan hörrni sen är det lov. Fifan vad jag har sett fram emot detta! Jag behöver det. Dessutom är det bara tre dagar kvar tills jag fyller år, jag längtar ännu mera!
Denna helg har jag i alla fall spenderat med Jenny. I fredags var vi i västerås hos linn och hennes pojkvän. Det var gött, jag hade kul! Sedan igår åkte jag och Jenny hem till Sebbe, tevligt måste jag väl ändå säga! Och idag var det meningen att vi skulle kolla på luciaframträdande på tv klockan sju i morse. Men med tanke på att vi kom hem strax efter halv fyra i natt så ville vi inte stiga upp tre timmar senare så vi sov vidare till någon gång efter ett, SKÖNT! Annars så har jag faktiskt varit duktig och städat mitt rum idag från gunden. Jag dammade, dammsugade, flyttade sängen, bäddade nyss i sängen och plockade rent över allt. Ja det såg rent ut sagt ut som ett helvete här inne innan jag tog tag i det. Efter städningen så hade jag planerat att jag skulle träna så det gjorde jag. Jag tog mig en spingtur på 40-45 minuter, någonstans där emellan, och det va mycket välbehövligt efter tre veckors icketräning. Nu håller jag på och kollar på en film som går på tv, den är inge bra. Men jag orkar inte sitta vid datorn all the time.

Imorgon är det dags för skola igen efter sex veckors uppehåll, kul! nej.

martina


blond


Underhållande martina

Här sitter jag och ruttnar bort. Jag är så sjukt trött och borde ligga i sängen nu, men jag kan inte dra mig från datorn. Jag sitter och skrattar år saker som egentligen inte är kul, som detta.

- men vi skulle kunna ses den 27e eller så?
- någon dag affärerna har öppnat kanske vore smart?
så vi inte går runt som två lallare.

Haha, vad roligt det var! Nej det var det inte, fast jo just nu var det de.

Nej nu ska jag sluta prata. Jag är alldeles för trött och ska nog slänga mig i sängen, skönt att jag har borstat nötterna och gjort mig klar. Bara att sova, fint.

Imorgon är det fredag, WOHOOW! Och imorgon är det bara 5 dagar tills min fantastiska 18-årsdag. Det går framåt.

Martina

Home again

Nu är jag hemma igen. Det har varit en fantastisk resa som jag sent kommer glömma. Dessa tre veckor har gått så himla fort, jag är hemma nu liksom. Åkte jag inte nyss? Det är i alla fall huuuuuur skönt som helst att vara hemma igen. Idag har jag packat upp väskan. Jag orkade inte göra det igår för då kom Jenny över och lite senar kom Sofia och Fels också, så vi pratade litegranna och hade det trevligt. Malle hämtade mig vid skolan när bussen kom igår och när jag kom hem så åt jag världens godaste paj som hon hade gjort med sallad till. Jag har verkligen saknat svensk mat. Det enda som jag har ätit dessa tre veckor är antingen kyckling, strips eller mackor, så nu är dessa maträtter ett big no för en tid framöver.
Idag så har jag inte gjort ett dugg. Jenny sov här från igår men hon åkte hem rätt tidigt idag, tror hon skulle på brottning. Så jag chillade med Malle, vi lagade mat och en saffranskaka sedan strax före halv ett åkte vi och hämtade pappa och bm som hade vart på någon weekend av något slag. Det var roligt att se dom efter dessa tre veckor. Efter maten så hängde jag med hem till Malle en sväng, vi kollade på tv och chillade med syltgrottor och daimglass. Jag somnade en sväng i hennes soffa också, sjukligt trött sörru. Nu sitter jag här och känner mig fet som ett jävla fläskberg, jag rullar väl fram nu och det är ju nice för då behöver man inte anstränga sig och gå en massa. Skrivit klart loggboken om Irland har jag också gjort, nu är det bara arbetet med kvittona kvar och renskrivning av loggboken, matteprov på torsdag också. Hur ska det gå? FAN.
Imorgon är det måndag och det betyder plugg, plugg och åter plugg och på kvälln så blir det TRÄNING. Jag måste komma igång nu, jag ligger verkligen på den slöa sidan. Martina har gått och blivit en soffpotatis, näe! går inte.

Jag har bara två lektioner på tisdag och en på torsdag sedan har jag tre dagar kvar i skolan, för jag slutar på torsdagen där. Och vet ni vad som händer inte denna onsdag men onsdagen efter den?
Martina fyller 18 år, iiiiiiiiiih! Det är bara 10 dagar kvar, imorgon är det bara 9 dagar kvar. Jag längtar som tusiken! Nu är det verkligen min tur! Känns bra, riktigt bra.

Nu ska jag ta och rycka lite i kylskåpet, för det har jag inte gjort på tre veckor. Inte heller sovit i min egna säng, buhuu. Imorgon ska jag sova extra länge för det!

martina


RSS 2.0