BÄSTA DAGEN!

I dag är det den bästa dagen, det känns som fredag trots att det är Onsdag. men jaja, är i alla fall ledig i morgon och på fredag också. Är såå skönt. Jag kom hem för drygt en halvtimme sedan, och ska snart hoppa in i duschen för att senare fara vidare till Sofia där vi sedan ska fara vidare till Felicia och grilla, det blir asgött:) HEHE! Hoppas på en väldigt trevlig kväll i alla fall, hoppas att alla är peppade till 1000% hehe, jag är det, i alla fall nu.

Ja, jag ska som sagt grilla kyckling i kväll, det ska bli asgott, det blir potatissallad till, och kanske sallad också, :D Fett nice!!

I dag var en lugn dag i plugget iaf, hade Företagsekonomiprov som gick rätt bra faktiskt ;D Det gick bättre än förväntat, och jag är glad för det. Och hade bara 3 lektioner som gick asfort.
Efter plugget drog jag ner till stan med några vänner där jag senare tog tåget hem till lilla Hallsta, :P Jag skulle egentligen till Västerås i dag, men nej har knappt några pengar osv, men det hade varit roligt det också, det får bli en annan gång :) Nej mina vänner jag ska ta och röra mig till duschen nu så att jag inte får stressa allt för mycket till Sofia, haha. Jag kanske skriver senare om jag hinner. Annars får ni ha en jätte underbar kväll för de ska jag garanterat ha! :D

Puss Martina


sååå stressig vecka!!

ja, nu har man gjort lite behov. Dvs. pluggat klart alllt som jag ska, duschat, och kollat lite på tv, undra om man ska sova snart. Neje, är inte så värst trött faktiskt:P Jag brukar vara svintrött men det kanske bara är för att jag hållt i gång hela dagen.
Jag undrar om jag får sitta vid hennes dator, haha har inte ens frågat. Tog den nyss när hon gick på toa och gjorde någonting, typ duschade eller något ;P HAHA! nice,

I morgon är det Valborg, det betyder parta och leva livet. HAHAm det gör man ju varje dag. Men leva livet lite extra då, åhh jag är verkligen sämst opå att komma på saker att skriva! och då menar jag sämst, haha. Vissa saker vet jag inte ens varför jag skriver. men jaja, det blir nog bra ska ni se.
Hoppas att ni får en toppendag/kväll i morgon, för det skall jag ha! har inbte riktigt bestämt mig för vad jag ska göra ön, men det visar sig. ha en fortsatt trevlig kväll

Puss Martina

sommarväder:)

ny dag i dag, och jag vaknade upp med att det var jättefint väder. Fast jag var så dum så jag försov mig litegranna så jag hann inte fixa i ordning mig, jaja det kommer väl nya dagar haha! Så skönt, i morgon är det den sista dagen på den här skolveckan, tack för de. Är så glad för de, haha jag behöver de verkligen.
Just för tillfället bloggar jag från min kompis laptop, det går finfint. Vi har pluggat hela 5 timmar i dag på sträck, det är sjukt långt för att vara jag. Men i dag var jag verkligen inne i pluggandet, trorts att det är ett väldigt tråkigt ämne men dte verkar som om desto tråkigare ämne det är desto lättare har jag för att plugga till det. HAHA! Det låter konstigt men vet vet, det kanske är så.. ;D

I morgon blir det som sagt prov då, i företagsekonomi, jag ser INTE fram emot det på något sätt. Det ä'r det svåraste och tråkigaste ämnet som har uppfunnits. BLÄ! men man får stå ut :D snart är det över.
Jag har också gjort klart alla mina svenskauppgifter som skulle göras till i morgon, det har varit en riktig pluggardag i dag känns det som och dem dagarna gillar vi starkt :D hahaha!!

Dagens outfit var följande: Ett par knäkorta lite hängande jeans från Vero Moda, ett gulligt vitt linne med knappar från Gina Tricot, en grå tjocktröja från Stadium.
En mycket varm dag, kändes precis som en jättevarm sommardag då man är på väg hem från skolan. Superskönt tycker jag...
Nej nu ska jag sluta skriva, har inte så mycket mer att berätta för er. Men kanske kanske uppdaterar lite senare, det beror på hur läget ligger till, kanske gör något annat.
Mmmmmmmmmmmmmm, det luktar såååååå gott här!!! Jag lovar, ni borde vara här och känna lukten av den underbara doften som sveper förbi mitt ansikte. JAG DÖÖR!!
Men ni får ha en jättebra kväll så hörs vi senare kanske! Annars i morgon. Ha en underbar kväll.

Puss Martina

två dagar kvar..:)

Nu har jag skrivit början på min novell i alla fall, och jag är mer nöjd med den här än vad jag var med min förra som jag skrev. Den kändes helt kass, och den var säkert helt kass också. Jag ska nog börja med min andra uppgift på Svenskan också, det blir personsignalemente på en kändis :) Det ska bli roligt, men det är nog en svår uppgift, men de ska nog gå bra!

Just ja, i dag har min pappa och hans fru varit gifta i precis exakt 1 år, så pappa hade köpt jättefina blommor till sin fru, snällis pappa. Han tycker vi om mycket!! Grattis till er små snödroppar :D <3 Älskar er!

Är rätt trött, ska gå och ta något att äta för att sedan dyka i sängen, det ser jag fram emot. Tycker der ska bli extremt jätteskönt, ska först läsa lite andra bloggar som jag brukar läsa också sedan får det bli hopp i säng, det blir sena kvällar här vid bloggen, men de står jag ut med mer än någonsin. Blogg är mitt liv!! :D
Ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i morgon, för nu ska jag hoppa ner i sängen!

Puss Martina

sexi, sexi sexi

Hello, tillbaka! Nu har jag kommit hem, sitter här i min säng och chillar. Jag är sugen på något att äta, men jag vet faktiskt inte vad. Jaja, kanske äter något lite senare :)
Som sagt, jag shoppade lite saker i dag. Det behövdes fräschas till med lite nya kläder i min garderob och lite hittade jag i alla fall. :) Jaa, i alla fall någon gång man kan gå på stan, ha pengar och hitta något. Soft till tusen!
Jag sitter här i min säng och är nästan överlycklig, inte vet jag varför men det bara är så, bra är väl det! ;D
Kanske är för att jag har så bra polare, eller bara livet i allmänhet;D Vem vet?!? jaja.

Ska börja skriva lite på min novell som ska vara halvklar på onsdag, får se hur det går,  jag har fetaste paniken över allt i skolan. Företagsekonomiprov, 2 inlämningar, 2 nationella prov, bransch- och produktkunskapsprov och hitala dit. ORKA är de rätta orden just nu! Jaja, snart är det slut. YEAAAAAAAA!:D
Är fett taggad nu, ska göra allt jag kan prestera i skolan och på ALLA prov:) Tänk vad nöjd man är över sig själv när allt är över, den dagen får man tacka sig själv för allt man gjort. Den dagen länktar jag till! jaja, den kommer,

Ska nog fortsätta att plugga nu så ja kommer någon vart, sedan ska jag ta en lång och varm dusch och sen blir det att hoppa i säng, det behöver jag just nu.
Men jag hoppas att ni alla haft en bra dag och att ni har en fortsatt trevlig kväll, vi hörs gott folk!

Puss Martina


sweet day...

hello sweeties, sitter här hemma hos min vän och skriver en liten blogg. Den här dagen har varit värst på länge, har varit sååååå trött och helt slut i kroppen, det är sjukt alltså! :S Jag har en massa att plugga den här veckan, både svenska och företagsekonomi, ska vara klar med massa uppgifter på svenskan, det är surt, men vad gör man? Man får hoppas att tiden går fort, för snart äre sommarlov :)

Jag har också shoppat lite nya kläder idag, det vart en tubklänning och ett linne från gina tricot och ett par leggings från H&M, sen vart det inte så mycket mer förutom att jag också köpte lite presents till mohiba som fyllt år, sen käkade vi lite också. Det var trevligt, trots att jag var så trött.. Men det är så att jag har haft shoppingabstinens ett tag och nu fick jag äntligen shoppa loss riktigt rejält, det har ju kommit så mycket nya snygga kläder ;D just love it! HAHA!

Nu ska jag kolla på Outsiders sen ska jag fara hemåt:) Måste plugga och så! jaja, skriver senare!!  Ha det bra.

Puss Martina

en kort vecka...

morgon är det måndag men veckan består endast av 3 skoldagar denna vecka, det ska bli sååå skönt. På onsdag är det valborg, skojjigt! Det känns fortfarande inte som om jag riktigt bestämt vad jag ska göra fast jag nästan har allt inplanerat, fast jag vet inte riktigt. Det visar sig när dte är dags, någonting hittar jag säkert på med mina vänner...

Jag kom nyss hem från Jenny, vi båda var jättetrötta så vi gjorde inte något särskillt, vi låg och snackade och typ halvsov efter denna långa helg. haha!! Men det var vi värda, sen bestämde vi oss för att basta så då gjorde vi det, det var helskönt. Fast jag fick en sju jävla huvudvärk efter ett tag, inte vet jag varför. Men den börjar gå bort nu, kanske för lite sömn under denna oändligt långa helg? ja vem vet..Men det var inte värre än i förrgår då jenny och jag provade på oss en grej som gav oss bakslag HAHAHAHA!! vi är roliga vi. " det känns som att det är flera stenar som bara vill neråt" hahahahaha!! Ja dte finns helt enkelt inga som vi.

Jag har blivit väldigt förtjust i Mahjong, jag sitter och spelar det 24/7 när jag väl sitter vid datorn, det är ungefär som när Sofia sitter och spelar röj, en jävla galenpanna som sitter och spelar röj varenda eviga minut, är rädd att jag ska bli likadan innom Mahjongfrånten där, men det är nog ingen orsak ska ni se mina vänner... Men rätt som det är s sitter jag väl där, lite svår att dra mig i från Mahjong. Ja, men strunt samma. Man lever faktiskt bara en gång, så man ska göra något eller massa galna saker medans man kan:D Det tycker jag i alla fall..

Jag börjar klockan 08.10 i morgon, måste komma i säng i skaplig tid i dag alltså. Annars kommer jag att vara så jäkla trött i morgon och det orkar jag inte med. Jag vill vara pigg och alert precis som min farmor!! :D HAHA. Nej, nu har jag faktiskt ingenting mer att berätta för er mina vänner, kanske uppdaterar lite senare om jag hittar på något roligt att berätta för er som läger min blogg. Som jag sagt tidigare här i bloggen, jag tror inte att det finns så många som läser min blogg för det är så otroligt tråkig :D Fast vad vet jag vad mina andra läsare tycker. JAJA!
Ha en bra kväll!

Puss Martina

skola imorgon och tröött...

Godmorgon allesammans, jag vaknade nyss! Har sovit exemplariskt inatt, men jag vaknar alltid så tidigt när jag går och lägger mig sent om helgerna, så det kanske inte var så bra att gå och lägga sig klockan halv 3 på en lördagskväll, men vad gör man när Mahjong tar upp hela kvällen, det är ju för härligt...:)

I dag blir det en chilldag, kanske drar till Jenny en sväng sedan om hon har lust, hon kanske kan komma och hämta upp mig. Sen blir det chill med Nardin om det blir tid över:D Hur som helst finns dte i alla fall någonting att göra idag som det vanligtvis inte brukar finnas på söndagar och glad är jag för det;D höhö!
Och hostan och förkylningen sitter kvar, dte är feeeeeeeeett soft ska ni alla veta som ine drabbats av det... NOT! haha.. Jag känner mig rätt underhållande idag, vad tycker ni?
Tänkte lägga upp lite dagens outfit, men jag orkade inte gå ända upp för trappan för att hämta kabeln till kameran så det får bli en annan dag som jag lägger upp dem. Men i går hade jag i alla fall på mig; En marinblå klänning med en söt rosett, ett par leggings, och sist men inte minst bar jag mina svarta älskvärda tygskor;D Jaop, det var de de. Undra hur man ska klä sig i dag, det får nog bli något enkelt, söndagar är också en dag då man inte orkar klä upp sig eller något.
I morgon är dte skola också, usch känner verkligen inte för det för vi har så mycket denna vecka och jag orkar verkligen inte med de, men man får kämpa på in i de sista, de ska jag göra i alla fall:) bara att plugga och plugga! hehe..
Nu ska jag gå upp och äta frukost, sedan ska jag klä mig och skicka ett sms till min älskade vän Jenny och frpga om hon har vägarna förbi mitt hus i dag för dte tror jag att hon har nämligen.
Men jag skriver senare alla små älsklingar.. Ha en bra dag!

Puss Martina

sorgligt sent

Klockan är nu en minut över 1, jag är sjukt uttråkad, men det gör ingenting för jag ska ändå sova snart!  Det ska bli riktigt skönt. Jag tycker mest om att lägga mig i en säng som är riktigt kall, och jag tycker mindre om att lägga mig i sängar som är varma och äckliga, usch!! Jaja, nog om det..
Jag ligger här i min säng och chillar och har det bra, jag har käkar smörgåstårta och äppelpaj i dag Mmmm, gött som fan! haha ;P nej men det är så att min syster har fyllt år och vi firade henne i dag hemma hos pappa, det var trevligt!  Nu har alla åkt hem, skönt haha vad elak jag är, nej men det är rätt skönt. Har varit full fart hela kvällen ju, men nu äre tomt på folk, helt öde. 

I morgon är det söndag, den tråkigaste dagen på hela veckan är allt man kan säga om den dagen. Det finns verkligen ingenting att göra, men för min del blir det bara att ta det lungt för jag håller på och blir sjuk i gen, har ju som sagt massa ont i halsen och en sju jävla förkylning, blää på de. Men det går väl över någon gång hoppas jag väl för det är hemskt att gå runt såhär...

Nej mina vänner, ska hoppa i säng nu, känns bra att man inte måste gå upp ocj borsta tänderna i gen för det har jag redan gjort. Vi hörs!

Puss Martina


en lördag på verandan:)

Härligt väder i dag i gen, och detan inte bli bättre! Jag sitter här på våran altan i hammocken och softar, det är så skönt att kunna sitta ute med sin dator, mm! så äre. Jag kom hem från jenny i dag, vi hade det trevligt i går med en massa mat och prat. Senare gick vi över till robin, kollade på Talang 2008 sen satt vi bara och snackade om allt typ... snart kommer min bästa vän Sofia hit, vi ska käka smörgåstårta och en massa gott:D haha!! Det ska bli roligt, haha!
Jag har fått ont i halsen och så är jag förkyld, det är inte roligt vill jag lova, men om man tänker på andra saker som är värre så är inte det här saken någonting. :)
Snart är det sommarlov, och det är inte alls långt kvar drygt 1 månad :D jag slutar den 4 Juni medans dem i andra i Hallsta slutar den 13 eller den 14 Juni. För er som undrar så går jag i skolan i Västerås men jag bor i Hallsta, så jag pendlar varje dag men det gör ingenting för det är rätt soft att pendla, haha nej men det är segt i längden, hähä!

Nu ska jag inte skriva något mer för jag har inget mer att tillägga..

Ha en bra kväll:D

Puss Martina


ännu en solig dag.

Ja, va ska man säga. Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett tag, Jag har varit lite upptaget. Har inte varit hemma fören i förrgår och jag har haft en massa plugg och grejer. Det är mycket i slutet av terminen, och mer blir det väl... i tvåan. Haha jag känner mig som en jävla tönt när jag skriver det här;"jag ber om ursäkt att jag inte skrivit på ett tag". som om någon skulle bry sig lixom, men men!! HAHA, jag har ett roligt liv jag..

I dag är det sunny day och de gillar vi ;D haha, jag kom hem från pappa i dag har varit hos mamma i en vecka nu! skönt att vara där också, jaja veckan har i alla fall gått sjukt fort, och det är på måndagen man tänker" nej nu är helgen slut och det kommer dröja jättelänge till nästa helg kommer i gen, men sen går dagarna på och det är torsdag sen fredag, grymt skönt :D

Jag ska snart åka hem till en kär vän som jag nämligen känt i dryga 14 år:D så himla ballt alltså!:D eller vad tycker ni? Jag tycker i alla fall att dte är helcoolt, :) jaja! Nog med det, ska fixa till mgi lite smått, eller vadå fixa till mig jag ska snacka lite med pappa och min plastmamma, haha!! Ja, jag är trött och snackar i nattmössan som ni säkert ser :P hehe. Men jag kanske skriver mera i kväll, ni får ha en toppenhelg så ses vi:)

Puss Martina

Från skolan

Jag sitetr i skolan just nu, har lektion och min lärare är inte så glad på mig just nu. Råkade komma 20 minuter försent, och det var verkligen inte meninge. Jag tror hon skulle bli sur som tusan om hon såg mig sitta här och skriva blogg.

Men iaf strålande sol och fint väder i dag. Jag ska åka hem till en kompis och plugga i dag, har 6 7 inlömningar innan vi slutar drygt 1 månad tills vi slutar- Fett kort tid, ska bli så skönt

Men nu ska jag dra, jag slutar skolan nu... Höres!!

Puss Martina

hej svejs..

klockan börjar bli mycket, jag funderar på att gå och duscha och sen göra mig klas för sägne, är jättetrött plus att jag måste komma upp i morgon också:)
 
Sofias hår vart i alla fall skitballt, rött och sniggt ;D Hon vart nog nöjd hon också skulle jag tro. Jag är duktig på att färga håret tycker jag allt ;D

Nej, måste sova tidigt så jag är pigg i morgon. Orkar inte upp annars ;P Men hörni alla människorni får ha det så bra och sova gott så ses vi i morgon i det fina vårvädret!

Puss Martina

soft dag...

klockan är kvart över 8 på en nsdagkväll, jag sitter hos Sofia och har nyss färgat håret på henne, det vart färgen röd!:) Nu sitter färgen i och den ska tvättas yr om typ 20 minuter så jag passade på att skriva lite blogg under tiden.

I dag har det varit lika fint väder som i går, precis som jag trode. Fast jag tror att det nästan var varmare än i går ;P Det var i alla fall fett nice... Jag var i skolan började som sagt klockan 10, sen slutade jag ungefär vid 2. Jag och Mohiba for ner på stan, fick skjuts av 2 klasspolare, vi gick runt och kollad elite på stan men satt för det mesta och chillade på parkbänken i solen, det var glassigt :)
Jag tog kvart över 4 tåget hem, pluggade lite på min novell som jag har i svenska. Sen kom mamma hem med pizza, mums! Sedan drog jag ut och gick med Sofia, det är soft väder. Jag gick i bara en kofta som slutade vid armvecken. Jag får sommarkänslor när det är så här fint väder, guhja!

Snart ska jag skölja ur hennes färg som sitter i håret, just nu far hon runt som en vild mus i huset med en handduk runt sina axlar, hon slänger sopporna och städar undan här i sitt datarum, dutti kikka!
Precis nu satt hon på sin damsugare också, hon har helt städabstinens, SINNESSJUKT! Inte ens jag orkar städa, hon är galen den där bruden. well well my handsome.
Ska kika runt lite nu, kanske skriver mer senare. ha en bra dag:)

Puss Martina

Godmoron...

Jag vaknade nyss, jag börjar skolan klockan 10.00 och måste ta tåget in klockan 09.30´, rätt soft faktiskt. Ska börja göra mig i ordning nu, det är faktisk första dagen som jag går upp såhär tidigt för att hinna göra mig i ordning:)

Jaja, måste klä på mig nu också. Jag skriver senare i skolan eller när jag kommer hem från skolan.. Föresten ser det ut att det här dagen kommer bli lika solig som i går, dem sa på vädret att det skulle bli 15.20 grader i dag, WOOHOOW, säger ja ;D

Ha en bra dag

Puss Martina

Softa lite..

Nu har jag kommit hem från min systers kalas, eller ja dte var ju i och för sig ett tag sedan, har hunnit med en massa efter jag kommit hem. Jag har tankat på min mobil, pluggat, duschat och allt det har jag gort på ungefär 2 Timmar, det är soft. Haha!! Nej, men i morgon börjar jag klockan 10.00 så det är ingen brådska att komma i säng i dag i alla fall. :) Jag älskar sovmorgnar, man får sova lite extra och jag älskar när man vaknar i sängen sen somnar man om, MM, det bästa som finns ju:) Jaja, i morgon blire att dra till plugget, slutar klockan 14.20, om det är fint väder drar jag nog en glass efter plugget, kan inte bli bättre! HEHE.

Sen blir det nog också en massa plugg ochså, har en massahemuppgifter i svenskan eftersom vi inte har några lektioner i de ämnet så då får vi en massa hemuppgifter i stället, well well. Det fixar sig, jag ska skriva en kärleksnovell, nice! :)

Nej nu ska jag dra mig, ska kika runt lite, Ha dte så fins så hörs vi..

Ha en solig dag i morgon!

Puss Martina

Sommarväder, javisst!

Jag blir så glad av detta väder, verkligen! Solen skiner och allt är bara så jävla bra just nu. Men vissa problem kan ju uppstå. Men skit samma, man lever fan bara en gång! :)  jag gick på stan i dag med min mohiba, det var trevligt puss på dig. I dag fyller också min syster 25, så jag, min mamma och min bror ska åka till henne och fira henne i dag. Det ska bli trevligt. Nu ska jag gå och fräscha till mig innan vi ska åka. Mamam ropar högt att jag ska komma.
Ses senare alla glada.

Puss/ Martina <3

(miss)lyckad

Tjena mors, var ett tag sedan jag skrev här, men nu är jag på G i gen. Och det är ni alla läsare väl glada för, haha "alla", vad komiskt det lät. Men så är dte när man är i sin drömvärld hela dagarna, jaja.

Har haft på tok för mycket i skolan på ststonde, de tar kål på en som fan. Deppigt har det också varigt, inte undra på med allt som vart i skolan. De är sjukt jobbigt, men det är så att gå i skolan.

grymt skönt med sommarlov snart i alla fall, så man får chilla bre och ta det lite lungt. Det är jag verkligen värd känner jag, jag ska softa som fasiken. Har redan planerat en del saker jag ska utföra under sommaren! Ni ska få ta del av dem också här nedan:

- Åka till London
- Åka till Danmark
- Åka till Gotland
- Sola& bada.

Det är säkert en massa andra saker också på vägen som man planerar sådär, lite småutflykter osv.

Just för tillfället är jag väldigt sur på min platsmamma som är jättesur på mig för att jag snott hennes silvershampoo som hon inte ens använder, men men hon är ju som hon är. Fast emellanåt kan hon vara riktigt sjysst trots att hon blir sur för att jag snott hennes silvershampoo, fast det gör inget, jag är ju lite småpuckad.

På tal om hur dagen har varit har min dag varit helt otroligt härlig för solen har ju tittat fram i dag och det har varit så skönt väder, dock har jag haft det väldigt stressigt med 2 stycken inlämningar som skulle vara inne i dag. Och eftersom jag är så snabb och flitig som han jag i tid, jag är bäst på tal om ingenting)..

jaja, en ganska så lång blogg och det finns ju en förklaring till varför. haha! Jag hoppas att ni njuter av att läsa min långa och härliga blogg som jag har ansträngt mig att skriva nu.

Skrivet av Martina!

RSS 2.0