måndag morgon

Jag kom precis till skolan. Jag började som sagt klockan 10.00 idag istället för 08.20 det var skönt, så man fick sova lite längre, dock är jag inte utvilad ändå konstigt nog. Det var bara de jag ville berätta. Nu ska jag kila!


HALLÅ

Fuck vad trött jag är. Sinnessjukt. Somnade till och med henna hos Sofia. Ja jag vaknade ju klockan 09.30 i morse så det kanske är därför jag är så trött, äch jag ska ändå gå och lägga mig snart så. Måste bara plugga lite på Inköp och varuhantering för på tisdag har jag prov... igen. Så det blir att plugga röven av sig imorgon alltså, drygt. Vill bara att denna vecka ska vara över så man får påsklov någon jävla gång, hoppas veckan går fort. Om jag minns rätt så har jag bara ett endaste prov den kommande veckan, känns bra.

Vad har jag annars gjort i helgen då. I fredags sov jag som sagt hos Jenny, det var mysigt. Vi kollade på film och så vidare. Igår så vare sup med sofia, felicia och anna. Nice som fan. Och idag har jag inte gjort så mycket. Pluggade litegranna och sedan så bestämde jag mig för att ta en sväng förbi sofia, så jag tog cykeln och cyklade dit, det regnade, buhuu. Nu sitter jag här alldeles trött och ska sova, för det behöver jag. Imorgon börjar jag 10, men sova är skönt så det skulle jag kunna göra i flera timmar... HEHE

Martini


The day the earth stood still

God kväll!

Jag är just nu hemma hos Jemp, vi sitter som vanligt med en varsin dator och nördar. Dock inte sims utan nu har vi faktiskt kollat på film, på varsin dator. Haha, man brukar liksom titta på samma film samtidigt men inte vi, haha! Fult som fan. Jag kollade nyss på The day the earth stood still och det var faktiskt bra, trodde den skulle vara tråkig och att man inte skulle fatta någonting. Men jag gav filmen en chans och den var som sagt riktigt bra..

Nurå, har lite mindre än halva filmen kvar, kanske är en halvtimme kvar påren. Men jag känner att jag inte orkar kolla på den sista halvtimmen idag för då slocknar jag nog och då missar jag i alla fall resten av filmen. Så jag stängde av den.

Nu är klockan en minut över 12 och jag ska avsluta detta inlägg, ni får ha en trevlig natt, för de ska jag ha!

pussis

Tja tjena hej

Fyfan vad det snöar ute. Det liksom snöar och blåser på samma gång, fyfan vad jag inte tycker om det. När jag skulle cykla hem idag från tåger så fick jag all snö rätt i ansiktet och det var inte skönt ska jag säga, det sticktes som fan. Kan inte våren bara komma snart så man slipper snöhelvetet? Men nej det verkar bli vinter igen, heheheh.

Idag är det fredag och det tycker jag är skönt. Hade Projekt och företagande-prov idag och jag fick VG, deni. Känns väl bråå, bättre än IG. Efter skolan så drog jag ner på stan för att möta mami för jag skulle åka med henne hem i pilen vettni.. Orkade inte åka tåg så jag åkte med mamma eftersom hon ändå var i stan. Sen åkte jag hem och åt tacos och sedan skjutsade pappa mig till Jenny där jag nu sitter. Mycket trevligt må jag säga. Jag trycker lite chips, lyssnar på musik och läser lite bloggar. Blir väl simslan ikväll va, nörda lite, HEHE. Vad annars? kewl kewl. I helgen så måste jag faktiskt plugga lite också, faan att man aldrig slipper undan plugget! Har prov i Inköp och varuhantering på tisdag och det är det sista provet så det är väl bara att plugga röven av sig så man får ett toppenbetyg, HIHO!

Nej nu ska jag kila och värma matlådan, hej på er!

pussis

najty najty

Seg dagjävel idag. Jag har i alla fall beställt en bikini och ett par skor idag från nelly. Victoria och jag gjorde det heheeh. Så nu vill jag bara att sakerna ska komma, och hoppas på att dem sitter som en smäck, eller vad säger ni? Skulle ju vara lite tråkigt om sakerna inte passade, men man får väle hoppas på de bästa, hiho.

Jag har haft sjukt ont i huvudet och i ögonen idag. Ögonen förstår jag faktiskt inte varför jag har ont i, men huvudet är mer förståerligt eller vad man nu säger. Hoppas att det är bättre tills imorgon, annars är det ju illa tycker jag. Imorgon ska jag plugga som satan för jag har prov på fredag och jag fattar ingenting av det vi har prov på så det är ju en jävligt bra början. Men får väl göra det bästa jag kan sen får de gå som det vill.
Förövrigt ser det ut som ett helvete på mitt rum, skolböcker över hela skrivbordet, kläder både högt och lågt, sladdar hit och dit. Ja det är ett slagfält här helt enkelt, får ta reda på denna röra men när vet jag faktiskt inte. Om det blir nu, eller imorgon eller om 4 veckor. Nej men får ta det imorgon bitti för jag ska sova nu, är sjukt trött... as usual. Godnatt!

Pussis hörrni




Och här har vi en bild på Victorias och sen min tumme som alla tycker är
så speciell? Förstår faktiskt inte vad det är för fel på den?

Goddag

Jag orkar inte plugga idag. Har svenska att läsa och ett prov till fredag som jag behöver plugga på, men det finns så mycket annat roligt att göra istället. Såklart man tar sig tid för andra roliga saker istället för att plugga, ye. Annars då, är stentrött och kommer slockna vilken sekund som helst, man kanske skulle börja tänka på sängen redan nu, skulle vara rätt skönt att sova. Börjar ju 08.00 imorgon, äckligt tidigt! men sömn behövs.

Mina ben är också helst slut därför att jag vart ute och gått idag när jag kom hem. Gick en och en halv timme, det var skönt med svinaktigt kallt ute. Ja som trode att värmen var på väg, men icke. Det vände igen och blev kallt, det tycker vi inte om! JAJA. Dagen var väl lika seg som alla andra dagar, inget mer med det. Godnatt.

pussis







tack och och hej





schkolan

Projekt och företagande är det som gäller nu. Fast vi gör inget särskillt. Jag sitter här vid en dator och kollar runt lite. Nej men det är så att vi har prov på fredag och vi får plugga på det. Jag tror inte ens att vi behöver vara här om vi inte vill. Vi har ändå en stor håltimme efter denna lektion så vi satte oss här och slöade lite.
Nu ska jag läsa lite bloggar vettu.

pussis

hej bloggen

fyfasiken vad jag uppdaterar flitigt här på bloggen nu för tiden, härligt ju. Jag har kommit hem från mamma nu i alla fall, vi fikade och pratade litegranna, det var trevligt! Jag har varit hemma ett tag dock, har hunnit äta en god middag som bestod av älgkött, potatis, sås och sås. Gött som fan! Nu har jag duschat och funderar på att sova. Fast jag vill inte sova för jag vet vad som väntar mig imorgon. Skola!  Tyvärr är det så. Nu ska jag fanimej sova, även fast det väntar en tråkig vecka.

pussis

hos mami

Hallå!

Jag är just nu hos mamma. Vi kom för ett tag sedan hem från Ikea, fick med lite doftljus, glödlampor och lite sånt där hem. Eller mamma köpte, inte jag. Nu sitter jag här och väntar på att Malena och hennes kille ska komma hit, för mamma och jag har köpt gott fikabröd som vi ska fika, deni. Men dem är så sega och tar typ 1000 år på sig att komma hit. Men nu tror jag att jag hörde någon dörr slå igen där nere i trapphuset, undra om det kan vara dom? Jag tvivlar på det. När vi har fikat klart och sådär så åker jag nog med min syster hem, hon får skjutsa hem mig för hon har ändå vägarna förbi HEHE, och sen blir det nog en promme fast FAn nu snöar det igen, det får inte vara sant. Det är alldeles mulet ute och så är det små vita fläckar som faller långsamt ner mot marken, jaja what to do? Hoppas att det här ä den sista snön som faller innan våren kommer, har tröttnat på all jäkla snö. Om det inte blir en promenad så får jag väl göra något annat.
Skola imorgon, ÅÅÅHHH. Jag orkar verkligen inte, har ingen motivation alls till att plugga och göra prov. Just nu känner jag att jag inte bryr mig så särskillt mycket om jag får IG fast nej när jag väl sitter där med provet framför mig så kommer ångesten krypande och jag börjar tänka:" vafan pluggade jag inte för? VAFAN, VAFAN MARTINA!!" Jag är så trött på mig själv för tillfället.  

Jag behöver prata med Sofia också, fan vad jag saknar na, buhuuu

Nu kommer ma sistah.

Martini

Söndag

Idag är jag uppe ovanligt tidigt tycker jag, men jag hade faktiskt sättit klockan på 10.30 för att jag då skulle gå upp och äta frukost i bra tid och inte sova borta hela dagen. För då blir det inte så lätt att somna ikväll. Men jag vaknade ungefär 09.45 av att jag fick sms av Sofia, så jag tänkte att jag år upp redan nu och äter frulle så kan jag gå och lägga mig direkt efter igen för jag var så äckligt trött. Men väl upp vid frukosten så kände jag mig alldeles pigg så jag bestämde mig för att inte lägga mig i sängen igen och sova istället så ringde jag till mami som undrade om jag ville följa med till Ikea och jag tackade ja, för hur roligt är det inte att gå på Ikea liksom? Jag älskar Ikea, så jävla härligt att gå runt där och kolla på alla saker som man bara vill handla med sig hem. Anywell, annars händer det väl inte så mycket idag. När jag kommer hem ska jag ut på en promenix för det är ganska skönt ute idag kände jag när jag sträckte ut huvudet från balkongdörren för att säga "hej" till pappa. Men det blåste lite lite kallt om benen men äch med lite kläder på sig så blir det nog inte så kallt. Igår var det alldeles lagom, nästan lite för varmt med västen på ;P hah! 

Imorgon är det skola som gäller, bara två veckor kvar sen är det påsklov. Fan vad snabbt det går alltså, sjukt!
Prov på fredag i Projekt och företagande, och denna gång så ska jag börja plugga tidigare än förra gången. Men man orkar fan inte plugga, det är inte roligt,, buhuu. men vad gör man?

Nej om jag skulle börja göra mig i ordning för snart svichar väl mamma förbi som en ångvält och så sitter jag här inte ens påklädd och klar, man vet aldrig när morsan kan dyka upp. Halv 12 sa hon, men bäst att vara klar innan så man är på den skra sidan. Ha en bra dag!

Martini 


hej baby

Nu somnar jag

Jag har varit ute och gått i ungefär 2 timmar, och efter det så hoppade jag in i bastun så just nu är jag skapligt trött, jag skulle kunna somna i datastolen på dirren. Men först ska jag avnjuta en god middag som består av grillad fläskfile, potatis, sallad och sås. Jag är så sjukt jävla hungrig. Sen ska jag titta klart på When a man loves a women också som jag började kolla på igår. Det blir nog inte sängen förän sent ikväll. JUSTJA, ikväll börjar ju Robinson, de måste man ju se om man håller sig vaken såklart, men det visar sig.

Nej, nu ska jag gå och kolla till potatisjävlarna och duka bordet, FYFAN vad tråkigt! Jag skriver sen :)

Martini


söta bebis


mah girls



<3

Jag är en nörd

Fyfan, jag satt och tänkte på en sak precis nu. Vad gör jag på helgerna egentligen? På sista tiden så har jag ju för fan bara setat och spelat sims varenda helgjäkel, vilken jävla nörd jag är, en riktig jävla nörd. Har jag inget bättre för mig, nej det har jag inte. Men det är väl en period som jag är inne i, fast vem vet den kanske varar för evigt för just nu så känns det inte som att jag har något liv. Typ: sova, äta, plugga, dö och sen går det om och om sådär hela tiden, härligt Martina. Det är speciellt roligt att jag vet vad jag kommer att ägna mig åt dem kommande helgerna, känns riktigt riktigt bra att veta vad jag ska syssla med, sims sims sims sims, bara sims, en del av mitt liv EHHEHE.

Nej men om man skulle ta och spela lite sims då, jag menar för ovanlighetens skull?! Ska bli riktigt riktigt riktigt kul. mm älskar sims!
Okej jag kanske överdrev lite när jag sa att jag har spelat sims varje helg. Men det har blivit bra mycket. Och helgerna har blivit så fruktansvärt tråkiga på sistonde, men sedan finns det ju vissa undantag också som helgen som va, den var toppen med mina favorittjejer! puss:*


MM, såhär kul har jag :)

kyssi



skolis

Jag har precis börjat fredagens första lektion sonm är administration. Vi ska idag få reda på provresultatet från provet vi gjorde typ förra veckan. Jag hoppas på G men vi får se hur det blir med den saken, skulle inte förvåna mig om jag fick IG E-E-E.


tjabalabala

Hemma från skolan. Eller har iofs redan varit hemma i två timmar redan, slutade klockn 09.40 idag, men det viste jag inte förän lite senare. Nej men naturlektionen som vi hade idag var inte obligatorisk så jag bestämde mig för att inte gå på den och eftersom det då skulle bli ett så långt hål mellan 09.40-13.30 så frågade vi vår svenskalärare om vi kunde få uppgifter att göra hemma isället för att sitta i skolan i 43 år och vänta på att svenskan skulle börja. Det fick vi. Så jag åkte hem och det var jävligt skönt att vara hemma tidigt idag alltså. Jag har nyss käkat korv med bröd som för tillfället smakade mycket bra därför att jag höll på att avlida av hungerbrist eller vad det nu heter.. Nu är jag mätt och ska nog snart sätta på en film, men vilken film jag ska sätta på det vet jag faktiskt inte.

Ikväll ska jag träna, hade tänkt att träna nu före käket men jag orkade därför att jag höll på att somna i min datastol så jag får ta det ikväll när maten smällt. Det blir brååå de, nej. och inget plugg att göra heller och då blir ju genast dagarna mycket tråkigare, fy fa-aan vad tråkigt att inte ha något att plugga på.. well well nu ska jag krypa ner i min säng och kolla på film.

Martini

Jag var ironisk med plugget, man njuter ju som faa-aaan när man är ledig från alla läxor och prov.

hej bloggen

Onsdag idag, och jag har nyss kollat på "Den rätte för rosing" på webbtvn på kanal 5:s hemsida, vilket program, heh! Riktigt riktigt bra. Skönt med torsdag imorgon i alla fall. Denna vecka har gått sjukt fort tycker jag. Har inte haft så himlans mycket att göra i skolan denna vecka, har haft ett prov om jag inte minns fel, jag orkar inte ens tänka för att jag är så djävulens trött, och jag säger som i förra inlägget jag skrev (som var för ungefär en vecka sedan), att då tänker ni säkert:" men gå och lägg dig då ditt cp!" ja jag ska sova. Men först så ska jag dricka en kopp te, för det är jag sugen på.

Fyfasiken vilket härligt väder det har varit dem här två sista dagarna!! Idag kände jag till och med för att sätta på mig vårjackan. Har verkligen fått nog på att dra omkring på en stor jäkla vinterjacka. Det är ju för tusan Mars nu, i slutet av Mars.. Man blir verkligen på bra humör av detta väder. Helt sjukt att vädret kan påverka ens humör, det tycker jag är nice!! Tänk bara om två-tre månader när man kan gå i linne och shorts ute, how great är inte det liksom? Längtar som fan!! Igår pratade Jenny och jag också om förra sommaren, hur bra allt var. Vi låg och solade på båten med kokosolja och grejer dag in och dag ut, vi drack cola, jag hängde med henne på båtsemester (som en i familjen typ, haha).  Ja hörrni, ett sommarlov är nog de jag behöver just nu. Fast okej, det är ju ett tag dit än. Så man får väl inte längta allt för mycket, för då blir man bara deprimerad.

Snart är det påsklov, sedan skola en vecka och sen ska jag ut på 5 veckors praktik, ska bli grymt skönt och jag hoppas verkligen på att jag får vara på ett bättre och roligare ställe än förra gången. För förra praktikplatsen sök balle rent ut sagt, hur roligt på en skala 1-10 tror ni att det var att praktisera på BR leksaker? Mitt svar skulle bli 0.00001 procent kul.

JA, men hörrni det var nog allt för mig ikväll nu ska jag koka lite teee och sedan bädda ner mig i sängen. Godnatt!

Martini


You´re not alone

Jag är så trött och vill sova, och då undrar säkert ni. Men gå och lägg dig då jävla cp. Men jag har inte tid att sova utan jag måste plugga, för på fredag har jag prov. På ungefär 60 sidor i Administration, KUL. Nej inte ett dugg, jag förstår inte ett piss. Geografiska organisationer och stabsfunktioner hit och dit, hantlingplaner och internkontroller, skyddsombud och skyddskommitéer och en massa massa annat shit, då menar jag en massa. Ja ni hör ju själv hur det låter. Well.

Jag hade svenskaredovisning idag och den gick faktsikt bra,. Jag sjönk inte genom jorden som jag trodde att jag skulle göra. Nej men jag redovisade faktiskt med Sandra och Paula (?) så det gick bråå vettni, alldeles perfect. Skönt att det är över nu, för det var jävligt tråkigt att göra en massa arbeten om medeltiden, modernism, romantiken och allt var det innebär. Jag tycker inte att det är kul, och finner inget nöje i det helt enkelt. Nog om det, nu är det över. Och istället för att arbete med Modernism och alla dem där olika epokerna så ska vi arbete med sagor och säger(?), kan bli roligt, we will se. Annars så har denna dag varit dryg. Det kändes som det bara var lektion på lektion på lekion, att dagen aldrig skulle ta slut. Men det gjorde den. Det sista lektionen vi hade var IV-val. Och mina käraste vänner måste berätta att nu slipper jag det där äckliga Psykosocialt arbete, fyfan vad glad jag är. Istället så har jag Psykologi, kan bli roligt. Läraren verkar nice i alla fall.

Nu ska jag faktiskt spela röj med Vickan, nörd som jag är. Men vafan, har man inget vettigare för sig om kvällarna så är det väl röj man får sysselsätta sig med, wohoow!! Men oj vafan... jag skulle ju plugga, hur vart det med de Martini, vavava? Näeee, jag får fanimej ta tag i Administrationen imorgon istället. Klockan är  mycket och det är ingen idé att börja plugga nu tycker jag, för man lär sig ändå ingenting sådär dags på dygnet. Imorgon blir det att ta sig i kragen och plugga så att huvudet sprängs, låter väl bra? Alltid att man ska komma med en massa bortförklaringar bara för att man inte vill plugga.. thats life




Desiré var söt i skolan, men Paula(?) ville inte vara med på bild idag..


VICTOORIAAA...SANDRAA!


På rasten gjorde jag en konstig och en....


...väldigt häftig frisyr på dess. Vad tycks?


Ja kan jag :D

Finfina bilder, och gud så kul det var att göra alla dessa olika frisyrer på Dess. HEHE. Nej, men håll med om att dem var tjusiga? Nu ska jag avgå.

Och hörruni, cykla aldrig i ett badkar :P:P:P:P

Martini


I skolan

jag sitter i skolan och har projekt och företagande, vi fick nyss reda på proven och jag fick VG på det. Jag är nöjd för det var ganska svårt.. Annars så är det väl som vanligt i skolan. Har naturkunskap snart som är den sista lektionen för dagen, sedan ska jag hem och göra de sista på svenskan som ska redovisas imorgon. Kul kul:)

Kul inlägg HEHE.

Martini


like the wind

vilken helg. Länge sedan jag tog det så lungt som jag har gjort denna helg. Impulstrippen med Anna var bra. Jag tror jag gillar saker som man bara gör utan att tänka efter, dvs impulstripper hit och dit, det gillas.

Imorgon skola, ångestladdade Martina kommer vakna upp på en dålig sida. Men vad ska man göra? skolan är viktig och måste göras. Låt bara de här 3 månaderna gå fort så att det kan bli sommarlov snart, fyfan vad skönt det skulle vara. Sommar! Nej först kommer våren, och den årstiden är faktiskt också ganska bra tycker jag.

Nu ska jag promenera, promenera som jag aldrig har gjort förr. Förresten var Bolt bra, så jävla gullig hund.. nästan så man fällde en tår, hehe.

Martini

tjoenana

Jag är sjukt jävla trött, haha! Men det får jag väl skylla mig själv för helt enkelt. Igår kväll så ägnade jag min kväll åt att nörda sims. Jag förstår inte hur ett spel kan vara så kul att spela, man kan verkligen inte dra sig när man väl har börjat. Jag började spela klockan 20.30 och avslutade runt 01.30 och då var jag helt chockad över att tiden gått så fort. Men som man brukar säga, tiden går fort när man har kul, HEHE. Det gick i alla fall bra, jag och Jenny höll kontakten genom sms eftersom hon också satt och nördade hemma hos sig, precis som jag. Vi skrev:" nu är min sim gravid, nu har min sim fött ett flicka, min man är militär" osv osv. Haha!

Nu sitter jag i köket och pratar med farmor, pappa och min syster som är här. Farmor ska bara piroger, svingoda piroger måste jag ändå säga! Och på lovet så ska jag kanske åka på kryssning med syster och Jempen hörrni, kewl kewl. Men vi will se hur det blir med den thingen.

Nu ska jag kolla runt på lite bloggar och kanske kanske fortsätta spela sims:D

Martini

När man har tråkigt

Det här roar jag mig med denna fredagkväll, kan man ha roligare? Grejen är den att det är inte ens kul. Men är man uttråkad så är man, såna dagar finns också. What to doo?


Okej, nu ser man inte vad det står, men äsch! Ni ser ju i alla fall att det står en massa "HAHAHA" och det är typ det enda som står, när det har gått så långt så är man verkligen uttråkad. haha!
Nu ska jag fan spela sims och öppna min riesenpåse, det blir teamwork med Jempan^^ hehe, kul.

Martini


Tja

Jag sitter i skolan och har administration och det är det tråkigaste ämnet som jag kan komma på. Och nästa fredag så har vi prov i det också, kul:) Skönt med fredag idag i alla fall. I morse ville jag inte ens gå upp, jag höll nästan men bara nästan på att stanna kvar i sängen för att jag var så djävulens trött, jag ville bara fortsätta att sova. Men jag har prov idag så jag kunde icke stanna hemma. Prov i projekt och företagande, vi får se hur det går. Man får hoppas på det bästa.

Ikväll vet jag inte vad som händer, jag kanske träffar Sofia, vi will se. Jenny ska iväg imorgon.. igen. Denna gång ska hon på Metallica, hoppas att du får minst lika roligt denna gång gulleplutt! <3

Nu slutar vi, hörs!

Martini

En smsikon

Tja, idag är det torsdag och jag har spenderat en stor del av denna dag i skolbäckerna eftersom att jag har prov imorgon, Jag slutade klockan 11.30 idag ocg kom hem klockan kvart i 2 ungefär så jag har hunnit plugga ganska mycket faktiskt. Det känns som om jag kan det mesta nu, men jag ska i alla fall plugga mera så att jag är riktigt säker på allt.
Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli så skönt med helg, för det känns som om denna vecka har gått otroligt jävla långsamt, men det är ju skolan vi snackar om då kan väl inte tiden gå så fasligt fort? Men nu är det äntligen torsdag och det är skönt..
Jag ska snart åka och handla med pappa och då ska jag faktiskt be farsan lilla att köpa lite mjöl för jag ska nämligen göra Muffins i Micro, haha! skulle gjort det tidigare idag men när jag skulle ta fram mjölet så insåg jag att det var slut, för jag hittade inte det någonstans, så det kan bli. Victoria sa att dem var goda i alla fall så vi får väl lita på henne dåe.

Nu ska jag vänta på att pappa kommer hem tills dess ska jag plugga lite till, sååååå fucking kul HEHE

Martini


Jaoda

Nyss kollade jag på" Den rätte för rosing" haha, det är riktigt roligt det! Och nu så har jag ätit en apelsin och sitter här vid datorn och gör ingenting. Lyssnar på musik gör jag, Coldplay - Lost. Jag älskar den låten, helt bra är den så det är ju bra de. Jag ska snart lägga mig i sängen och läsa för att mina böcker kom faktiskt idag, nu har jag något annat att gör aom kvällarna istället för att sitta här.

Idag har jag faktiskt ingenting att skriva om. Eller just ja, det finns en fransväst på Cubus som jag hemskt gärna skulle vilja ha, den finns i svart och vit. Jag funderar och funderar på om jag ska köpa den fast jag kommer inte fram till något bra beslut. Ena stunden vill jag köpa den och sedan andra stunden så vill jag inte köpa den, hmm det blir svårt det här, men det lööser sig.

Idétorka, nu ska jag läsa och just ja... plugga för fan i helvette, det hade jag glömt bort, buhuu. Bara tanken på plugg får mig att börja gråta.. typ.

Martini


Fin bild 91 :D


Morgondagen blir kanon

Yes, imorgon är det måndag och det betyder att det är slut på sportlovet. Känns förjävligt. Jag vill inte! Jag har en del saker som ska vara klara nu efter lovet men som jag knappt har börjat med, men får som sagt ta tag i de imorgon så man kommer någon vart.

Ikväll så har jag gjort pannkakor, har vart sugen på de hela veckan typ men har inte lyckats gjort det någon dag så idag så bestämde jag mig för att det skulle ske. Och det var så jävla gött,. Har inte ätit de på ett jävla tag så det var extra gott idag... Nu är jag mätt som en jävla gris och rullar typ fram, det är nice. Nu har jag nyss klivit ur duschen och har sättit på mi pyamasen och funderar på att sova så man kommer upp imorgon. Jag har vänt dygnet totalt detta lov, så jag kommer väl somna någon gång i natt runt 2-3 och vakna imorgon bitti klockan 11 eller nåt. Nej jag ska inte säga så, för nu kommer det säkert att bli så för de. *peppar peppar ta i trä för fan*. Pigg och kry ska jag vara imorgon, annars jävlar.

Nu har jag ätit upp min Riesen som jag käkat på hela kvällen, gött som fan! Nu blir det att fixa i ordning för skoljäveln imorgon så man slipper göra dte imorgon.

Martini


om ni vill lyssna på en brå låt



Nu äre frulle som gäller, wohooow!

RSS 2.0