love you long time

Det är endast 2 dagar kvar tills det blir ett nytt år. Nice! Idag är det onsdag, och jag ska alldeles strax tvätta håret, för att sedan ge mig iväg och jobba ett pass. Jag börjar 15.30 och slutar 21.30.. jag har verkligen ingen lust att jobba idag känner jag. Jag vill hellre hitta på någonting med mina vännisar.. Men det får bli en annan dag :)
Nästa gång jag åker in till stan ska jag nog göra nagelförlängning, jag är sugen på det, kan vara rätt så tjusigt!

Nu ska jag slänga mig i duschen och byta kläder, jag sitter fortfarande i min pyjamas, hehe!

puss

sick and tired

Ja, det var det jag anade. Nu har man gått och blivit sjuk också.. Jag ligger i min säng med långbyxor, mysstrumpor, en t-shirt och en fliströja. Sedan har jag en filt över mig också, men tror du det hjälper? Nej, även fast jag har datorn på magen som är kokhet och en brasa alldeles utanför rummet så ligger jag och fryser som en idiot. Jag har feber, ont i käken, förkylning och huvudvärk. Det är bara att inta position sängläge hela kvällen. Jag som skulle dammsuga och grejer, fast jag kanske orkar det ändå...
Till lunch så skulle jag göra våfflor, men det gick inte bra någonstans. Varenda liten våffla fastnade i det där jävla våffeljärnet, och då menar jag varenda våffla. Jag vet inte vad jag gjorde för fel? Familjen fick äta de missbildade våfflorna och jag bestämde mig för att äta makaroner och köttbullar, det var gott! Imorgon ska jag göra pannbiffar, potatis, stekt lök och sås. Jag har varit sugen på det så himla länge så det är på tiden att jag tar tjuren vid hornen och tillagar denna underbart goda husmanskost. Något som jag också är sugen på hela tiden är hemmagjort potatismos med köttbullar, herregud vad underbart gott! Men vi har redan ätit det för inte så länge sedan så jag får vänta ett tag. Nu vart detta en matblogg helt plötsligt, men vad gör det? Jag har inte direkt en modeblogg, så varför inte ha en matblogg istället? Nej, Jag ska inte ha en blogg som handlar om en sak utan jag skriver bara om allt möjligt...

Nu ska jag göra mig en kopp the och kolla på tv3play på Hollywoodfruar... jag älskar Maria Montazami, hahah! Känns som att man måste sätta igång tränandet också, men det får vi ta tag i någon annan dag!

puss

i skrivandets stund

Jag känner för att skriva av mig lite innan jag går och lägger mig, och så får det bli.

Dagarna har på sistonde gått så himla långsamt samtidigt som det har gått så sjukt snabbt. Jag önskar bara att det kunde bli ett nytt år. Ja, det är precis vad som skulle behövas. Nytt år och nya möjligheter. In med det nya och ut med det gamla. Jag ser fram emot våren och sommaren mycket... att få byta ut den där stora vinterjackan mot en snygg skinnjacka eller en annan schyst vårjacka kommer bli så skönt, att kunna gå i bara en tröja utomhus för att sedan börja småsola lite på terassen i april-maj! Jag hoppas på att det kommande året blir ett händelserikt år, att jag hittar på en massa roliga saker och verkligen tar vara på tiden. Jag hoppas att år 2011 blir ett mycket bättre år än 2010. Detta år har bestått av mycket småproblem här och var, såklart alla stöter på småproblem liksom. Men det har varit för mycket helt enkelt, jag känner det. Det har hänt för många saker som inte borde ha hänt. Men jag är ändå väldigt glad att det har hänt då jag har lärt mig av det. Det har som jag har sagt förut skett mycket bra saker också, jag har varit med om massa bra saker och träffat härliga människor... det behövs det också. Körkortet var bäst och studenten! Det är mina lyckligaste stunder detta år som alla vet vid detta laget...
Nej, jag känner mig lite sömnig. Nu ska jag sova i min mysiga pyjamas som jag fick i julklapp. Det var skönt att skriva av sig lite...

puss






23

Fy vilken hemsk dröm jag hade inatt, den var verkligen hemsk. Jag drömde att jag blev mördad, men jag kommer inte ihåg vem jag blev mördad... lite läskigt. Nu har jag drömt att jag blivit mördad 2 gånger.
Och sedan kom jag på en till dröm som jag drömde för några dagar sedan. Eller jag vet inte om det var en dröm, jag tror att jag precis höll på att somna. I alla fall. Jag låg i min säng och skulle sova, sedan vaknar jag av att jag slår till mig själv i ansiktet... hårt! Och de jag drömde var om en av våra brukare som både slåss, sparkas, spottas och svär på finska. Han är riktigt hemsk. Då har jag alltså drömt att jag står bredvid honom, jag och en till ska ta upp honom ur sängen och rätt som det är så får jag ett slag i ansiktet. HAHA, lite kul ändå när jag tänker efter. Det är lite svårt att förklara men ni förstå nog, hehe!
Det har blivit mycket bloggskrivande nu på sistonde! Fast nu i jul så kommer jag nog inte ha tid, fast vem vet. Det kanske dyker upp ett och annat inlägg. Annars får jag ta och säga God jul och gott nytt år :D

Och förresten så är jag inte på maldiverna, sköt fram det några dagar! heheh

puss


whiskey in the jar

Jag sitter för tillfället och för över bilder från kameran till datorn, men det tar en jäkla tid. Under tiden sitter jag och dricker lite mintte och kollar runt. Jag funderar på att slänga mig i duschen snart och sedan gå och sova. Jag börjar bli lite sömnig. Imorgon är det jobb som gäller, fast som tur är så börjar jag inte förän klockan halv 4 så jag kan sova lite längre än vanligt... Nu är alla julklappar klara också så nu behöver man inte tänka på det mer. Men det känns verkligen inte att det är julafton om 3 dagar... det går snabbt!

Jag sprang in i duschen en sväng, så nu är jag tillbaka. Men nu orkar inte ögonlocken vara öppna längre, så jag stänger av datorn och lägger mig och sover!

puss

don't look back in anger

Underbara måndag. Det har varit en alldeles för underbar dag idag. Jag har arbetat som aldrig förr, så nu är jag tröttare än någon annan i detta hus. Idag har jag lärt mig att man alltid ska vara positiv. Jag var hos en brukare på jobbet idag, och hon satt och tjatade i minst en halvtimme om att man MÅSTE vara positiv till allt man gör i livet, hör ni det nu? Så jag ska försöka att leva upp till det nu. Vi får se hur länge det håller helt enkelt.

Jag sitter och lyssnar på Beartown och drömmer mig bort till ett varmt land, det skulle vara himla skönt. Inte för att jag är trött på vintern och kylan heller, nej nej. Bara för att byta miljö för ett ögonblick och få lite färg på kroppen. Det vore väl inte helt fel?
Aja, nu ska jag boka en resa till Maldiverna i alla fall, drar imorgon elle något. vi hörs väl när jag kommer hem!

puss

take a minute

Hej blogg. Idag är det fredag, älskade fredag. Jag har jobbat från 7-15 idag och nu är jag äntligen hemma! Jag är svinigt trött, men det hindrar mig inte från att slänga mig i duschen och göra mig i ordning för fest ikväll. Det ska bli härligt! Dock jobbar jag imorgonkväll så jag får ta det lite chill med alkoholen känner jag... Men det ta vi sen!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag göra mig i ordning!

Ikväll ska jag bli full... full för kärlekens skull!

in the end

Idag har varit en bra dag. Jag vaknade av att Malle ringde till mig och härjade, så efter det var det bara att gå upp, jag kunde inte sova mer! Jag åt frulle och städade lite. Efter lunch åkte jag och Malle in till stan och kollade på lite saker. Jag köpte ett rött fint ljus, en rattmuff (prelle alltså), ett sadelskydd, ett par hörlurar, och ett litet anteckningsblock, inte alls roliga saker. Men jag har köpstopp på kläder och dylikt, och jag shoppade ingenting sådant. Äh, har tröttnat... Vi fikade och pratade en massa, det var skönt! Nu sitter jag här och har kollat på bonde söker fru och funderar lite på allt möjligt... Jag ska alldeles strax hoppa i sängen, så man orkar stiga upp imorgon. Jag har några saker som jag måste hinna med! :)

Imorgon fyller jag 19, känns inget speciellt måste jag säga. 19 liksom, det är som sagt ingen speciell ålder? Man blir ett år äldre bara, inget mer med det. Men det blir kul att se vad man får för presenter, heheh. Och sen får jag träffa min söta farmor som jag inte träffat på länge. Nej, nu ska jag dricka en kopp te sen ska jag sova!

Puss


Här fyllde jag 18 minsann.. tiden går snabbt!

sweet and low

Idag är Martina trött. Jag anlände till jobbet klockan 06.50 imorse, och rullade därifrån strax innan 16.00. Det gick helt ok på jobbet idag, det var som vanligt... Sedan har jag tränat, idag var det sjukt jobbigt tycker jag, så nu kan jag sova gott inatt.
Just nu sitter jag och lyssnar på lite skön musik, "Eldkvarn - för kärlekens skull" och funderar på om jag ska bädda ner mig i sängen med en bok, eller om jag ska bädda ner mig i soffan framför tvn, hmm.. nu dyker beslutsångesten upp igen. Men det ordnar sig alltid. Haha, jag har kommit på att jag använder meningen: "Men det ordnar sig alltid" väldigt flitigt. Men vad gör det om 100 år?

Imorgon ska jag inte jobba, då ska jag förmodligen vara barnvakt till min brors bebis, lilla linn! Det blir nog mysigt... På kvällen åker jag nog förbi Jenny en sväng, om hon inte gör mig sällskap vid barnvaktandet... Men det visar sig!

Jag kände bara för att uppdatera såhär på tisdagskvällen, varför inte liksom?


jag vill ha vår och sommar.. fan vad jag vill ha det!

PUSS

en onsdag

Hej! Idag är det onsdag. Jag ha spenderat dagen på Tuna park med en kär vän, det har varit en bra dag. Jag har julklappsshoppat, shoppat till mig själv, ätit mat, fikat och skrattat. Nu ligger jag i sängen och lyssnar på lite skön musik, jag är helt slut i kroppen, det kan nog bero på att jag har gått hela dagen lång. Motion har man fått i alla fall! Hehe.
Imorgon är det torsdag, då kanske jag ska jobba, men det visar sig imorgon om de ringer eller ej. Annars ska jag bara träna och ta det lungt. Det känns som att jag jämt tar det lugnt nu för tiden, men det är rogivande och skönt tycker jag. Jag ska nog ta mig en kopp te nu, känner att det skulle vara gott nu. Någonting som skulle vara gott är ett glas vin, men det får jag vänta med till helgen, hehe.

Nu ska jag dricka te.

smell ya

Hej blogg!

Det känns som att jag har övergett denna blogg, det kanske jag har också. Jag har nästan glömt bort den. Lite då och då funderar jag på om jag ska uppdatera den, men jag tänker att jag inte orkar det så därför blir det aldrig av.

Tiden har i alla fall gått sjukt fort. Det är 10 dagar till min födelsedag, 18 dagar till julafton och 25 dagar till ett nytt år. Vart har tiden tagit vägen?

Idag har jag jobbat från 7-4 och det har varit en hektisk dag. Det började med att jag fick världens jobbigaste huvudvärk som inte ville släppa, med dagen så försvann den men sedan återkom den på kvällskvisten igen. Men nu är jag av med den igen, tack och lov *peppar peppar ta i trä*... Nu ska jag göra en kopp the och bädda ner mig i sängen med datorn på magen, det blir skönt!

puss

RSS 2.0