kids kids kids

Jag har alltid problem med att komma på en jävla rubrig när jag ska skriva ett blogginlägg. Så när jag ska skriva en rubrik så tittar jag mig runt omkring för att se vad man skulle kunna skriva. Haha, knäppt men har man problem så har man hörrni.
Jag är sjukt tröt och vill bara gå och lägga mig, vad fasen gör jag uppe. Jag gör ändå inget vettigt liksom, men nu sitter jag här i alla fall.
Jag har ångest.. Ångest ångest ångest för att skolan ska börja igen på måndag. När det är lov vill man inte plugga, så jag har ju såklart inte pluggat någonting och det är surt. För nästa vecka så har jag som sagt prov i Psojekt och företagande och sedan ska jag lämna in och redovisa en engelska filmrecension och jag har inte ens börjat. Måste ta mig i kragen och fixa det här. Men jag ska inte tänka på det nu utan det får jag göra på måndag istället. Istället ska jag lägga upp några fina bilder.


Jag har träffat det här lilla knytet, Nils!


Ätit varma mackor och druckit te med Sofia!


Några och någa bilder, det var två bilder som jag kände att jag vill dela med mig av! Helt oväsentliga bilder egentligen, men dem fick åka upp ndå så att det inte såg så tomt ut. Haha! Nu är det jag som ska sova på dirren. Godnatt!

Martini

brother louie

Jag sitter här redo för en springtur ute i den friska luften. Jenny har precis lämnat mig för den här gången, så nu sitter jag här i min ensamhet och väntar på att maten ska smälta i magen riktigt ordentligt, för jag vill inte få håll när jag är ute och springer, icke kul. Så jag sitter här och väntar på rätt tillfälle.

Vad har jag annars pysslat med. Igår var jag inne i stan med Jenny och Sofia. Jag shoppade lite saker. En tröja, underkläder och ett par strumpbyxor, hittade nästan ingenting. Men seeen så kom jag på att jag ville ta ett till hål i örat. Men jag var lite velig för ena stunden så ville jag ta hål sen andra stunden så ångrade jag mig men sedan så bestämde jag mig på riktigt att nu ska jag ta ett till hål i örat, så det blev ett till hål i det högra örat, sjukt galet gjort av mig, HEHEHE. Nejrå, men det var ju kul. Efter stan åkte vi hem. Jag hämtade mina saker hos Sofia som jag glömt sedan åkte jag hem för att Sofia skulle åka iväg över helgen, hoppas att du har det roligt bäbis :* När jag kom hem så kom Jenny. Vi köpte lite gottis och kollade på lite av Bolt-filmen men Jenny konstaterade att det inte var någon bra film, den var sämst sa hon. Ja, vi gjorde faktiskt inte så mycket. Det gamla vanliga. Idag har vi i alla fall spelat sims, hehe. Kewl var det de. Men när Jenny åkte hem så ville jag inte fortsätta att spela de, utan jag stängde av skiten.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska nog titta på Bolt i alla fall för jag tyckte minsann att den verkade bra men först.... springa-a-a-a-a!

Martini  

Jennys place jao

Hallå. Jag befinner mig just nu hemma hos Jenny. Vi båda sitter med en varsin dator och ska alldeles strax börja plugga. Jag har prov veckan efter lovet så någongång måste man ju börja, så jag tog mig i kragen och bestämde att idag så ska jag sätta igång på riktigt. Jenny pluggar Naturkunskap ser det ut som, såg någon sådan bok. Mycket trevligt med naturkunskap, hehehehe. All lycka till dig Jemp, lycky you. Själv så har jag prov i Projekt och företagande, inte så jävla mycket bättre än Naturkunskap, det är svårt och långtråkigt, speciellt om man inte är intresserad av ämnet heller.
 Jaja, nog tjatat om plugg now.

Jag somnade i Jennys sköna soffa någon timme, och det var very nice. Jag sov ca 5½ timme inatt så det tog i när jag gick upp imorse klockan 08.00 och skulle åka och träna med Jemp. Så en liten powernap gjorde susen, fast nu är jag typ dubbelt så trött än innan jag sov. Men det är väl sånt man får ta, jag älskar att sova, så jäkla skönt!

Nej nu måste jag sätta fart. Jag ser att Jempen har ställt ett colaklas och en flaska cola framför mina ben så det måste ju betyda att jag får ta mig ett glas? Ett glas cola skulle ju inte sitta fel.

Martini

Bokrea

Idag lyckades jag göra en sjukt jävla god kladdkaka, fast det var nästan så att kanterna var godare än själva kladdkakan, dem var sådär segt goda. Fasiken vad jag kan lyckas bra ibland! Vad har jag mer gjort för någonting idag förutom att ha bakat en god kladdkaka? Jo jag har faktiskt beställt hel två stycken böcker från adlibris, deni. Det är inte alltid som man bestället böcker sådär. Jag beställde alltså två böcker. Den första var en självbiografi av Berny Pålsson, "Känn pulsen slå" eller något sånt heter den, och den andra boken kommer jag faktiskt inte ihåg vad det hette, men den verkade bra i alla fall. Haha, jag brukar aldrig vilja läsa böcker men idag kände jag att det skulle vara rätt chill med några böcker att läsa lite då och då när man får lust, så varför inte beställa hem några så att man har, nu när det är bokrea och allt då ska man ju passa på. Jag betalade 39 spänn styck för böckerna som jag köpte, rätt bra köp tycker jag! Nu längtar jag bara tills dem kommer så att jag kan börja att läsa dem, 1-2 arbetsdagar skulle det ta. Så på fredag kanske har har dem, hoppas!

Ikväll blir det att fara iväg till Anna med Sofia en sväng tror jag, där får vi se vad som händer, de kan man aldrig veta. Någonting skoj hittar man ju alltid på!

Just ja, jag har faktiskt städat mitt rum idag också. Jag har bäddat rent i min säng, dammat, damsugat och städat undan en massa saker för det såg ut som ett slagfält här men nu ser det betydligt snyggare ut ön vad det gjorde för några timmar sedan. Älskar känslan av att komma hem till ett nystädat rum! Det är i princip det bästa som finns, nu ska jag ta en kopp te tror jag för det är jag sugen på!

Martini

tisdag den tjugofjärde februari

Tjena tjena. Semeldagen idag råå, jag har ätit en semla idag faktiskt, gött som fan, nidå käkat någon?
Idag vaknade jag klockan 11.30, låg och drog mig i sängen tills det vart mat. Gick upp och åt, makaroner och korv, gött. Sedan så har jag bara setat här vid datorn och kollat runt lite, läst olika bloggar och nördat mahjong..
Jag har kommit in i en träningsperiod nu då jag måste träna ständigt, så när jag smält maten så drig jag ut på en springrunda på en halvtimme kanske, sedan när jag kom hem så körde jag ett hårt jävla fyspass, så jävla härligt att svettas och känna att man gör något, så de är ju nice!

Kom i alla fall nyss hem från grandma. Efter jag hade tränat och duschat så åkte jag till henne som jag hade lovat, när jag väl var där så pratade vi lite granna och sedan så fikade vi som vanligt. Jag fick en Aloevera salva av henne som man ska smörja på muskler vid för och efter träning och vid led och muskelverk, tack. Hon är så söt min farmor, jag tycker om henne :D men hon är gammal så bäst att man passar på att träffa henne så ofta det bara går nu, innan det är för sent. Det där lät sorgligt men det är så:)

Nu sitter jag här och har i alla fall tryckt i mig en semla, skulle nog ätit först kom jag på. Men äsch strunt samma nu ligger den i magen och har det bra. Dags att äta nu dåe, haha!

Martini

Jävla fin låt



On the days I can't see your eyes,
I don't even want to, open mine.
On the days I can't see your smile,
Well I'd rather sit, wait the while.
For the days I know you'll be near,
'Cause a day without you, just isn't fair.
See the days I can hear you voice,
I'm left without a choice.

Plus I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche'.
Yes I'm sweeped off my feet,
Oh my heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah that's beautiful
Yes to me, Ohhh

I can't find the words to explain,
Just how much you got me going insane.
When you speak to me sometimes we fight,
Oh I studder my words I say nevermind.
'Cause even when you just walk by,
Well I look around to seem occuppied.
'Cause I'm trying so hard to hide,
Yeah, All these feelings inside.

'Cause I get weak in the knees,
Fall head over heels baby,
And everyother cheesy cliche'.
Ohh I'm sweeped off my feet,
My heart skips a beat.
But there's really only one thing to say.

God damn your beautiful to me, Ohhh
Your everything, Yeah, that's beautiful
Yes to me, Ohhh
Yes to me, Ohhh

Yeah your beautiful...
Yeah your beautiful...
God damn, your beautiful,
To me,
To me.

tråkig bloggjävel

Jag måste ha den tråkigaste bloggen som finns. Jag skriver ingenting vettigt i den känns det som. Det enda jag skriver är om skolan, vad jag gör om dagarna och att jag tränar. Haha, kul liv Martina. Men så äre. Har man inget annat för sig såå äre väl de man får sysselsätta sig med. nejdå, jag gör faktiskt en jävla massa intressanta saker i mitt liv ska jag berätta för er.
Okej, nog om det. Jag längtar otroligt mycket till sommaren, helt sjukt mycket! Jag vill inte ha snö längre, det är så jävla tråkigt med snö, nu har vi haft det tillräckligt länge och nu har jag tröttnat. Nu kan väl snön smälta bort så att våren kan träda fram åtminstonde. Det skulle vara underbart skönt, men de får väl ta den tid det tar. Det gäller att ha tålamod vettni och det har jag inte....

Jag funderar på om jag ska gå och lägga mig nu, jag är tröttis. Sen ska jag orka upp imorgon också, jag ska ju träna med Jenny och hennes lilla söta syster Alice runt 10.00 ungefär så det gäller ju att få sin skönhetssömn, HEHE! Sedan blir det att göra lite affärer med min lilla Sofia.... gött de!!

Martini


take my body close

Vackra söndag, vilket snölandskap som har bildats utanför mitt fönster. Jag höll knappt på att komma hem från Sofia idag, dem har inte ens plogat vägarna, bara cykelbanorna. Så det var bara att gå av cykeln och gå med den hela vägen, drygt som fan när cykelfan var full av snö. Men jag kom hem i alla fall, och nu sitter jag här och lyssnar på musik och chillar. Funderar på att titta på en film, Bolt vill jag se.
Imorgon ska jag träna med Jempan, de blir soft. träna bort allt överflödigt fett, det behövs.
Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska sysselsätta mig med.

Martini

frajday

Jag fick nyss reda på mitt slutbetyg i Näthandel B och jag fick mvg, det kunde jag faktiskt inte tro. Trodde jag högst skulle få vg men icke. Så nu är jag glad:) Idag så har jag bara 2 lektioner. Administration som jag har just nu och sedan Inköp och varuhantering, de är ju soft! Sen slutar jag och får looov, wohoow! Då ska jag åka hem och plugga höll jag på att säga, det ska jag inte.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag ska nog träffa Sofia, Jenny åkte till Stockholm idag för att kolla på ac/dc ikväll, hoppas att du får roligt gymman, de förtjänar du:) <3

Nej nu ropar våran lärare att vi ska avsluta de vi håller på med, vi ska få någon uppgift. Bäst att göra som hon säger! hoho...

Martini

what to say

ÄNTLIGEN säger jag bara, äntligen är jag färdig med det sista arbetet som ska vara inne imorgon innan sportlovet. Jag har slitit som fan och nu är jag klar, bra Martina! Nu kan jag luta mig bakåt i min lilla datastol, känns rätt okej, HEHE. Nu ska jag bara skriva ut arbetet i skolan imorgon eftersom skrivaren här hemma har så konstiga och fula papper med något tryck på. Det vill jag inte ha, så jag skriver ut arbetet i skolan imorgon, FINT!
Jag hade naturprov i skolan idag och hur gick det då? Det gick sådär, hoppas på ett G i alla fall, blir det högre är det bara en bonus ju. Men som sagt, vi får se hur det går. Får reda på resultatet efter lovet.

För övrigt så är jag trött och sur som fan. Jag ska blöta ner mig i duschen en timme och sedan ska jag slänga mig i sängen och läsa en bok som jag lånade av min faster i Jönköping. " Berätta inte för någon" heter den och den verkar spännande och bra, så den ska jag börja läsa tänkte jag. Det är skönt att man inte behöver sitta uppe med något arbete sent på kvällen nu för fyfan vad jag hatar det. Nu kan man relaxa och tare chill liksom. Läsa en bok, baka en kaka, ta en promenad, äta frulle i lugn och ro, sova... ja allt som man kan tänka sig.

Duscha var det ja... fredag imorgon. Och det innebär sista dagen och sen är det en veckas looooov. Okej, en vecka bara, låter inte alls mycket men det är i alla fall något! Måste vila upp mig från skolan, HEHE! Vila upp sig från skolan var det ja..

Martini






Måndag den sextonde

Goddagens. Jag sitter för tillfället i skolan och har Projekt och företagande. fast jag hänger inte riktigt med. Vi ska göra en resultatbudget från alla hjärtansdags marknaden som vi hade i Onsdags förra veckan, mer vet jag inte.

Jag är sjuk trött idag, helt seg. Men det är ju som vanligt då. är alltid trött nu för tiden, men det är gött det, HEHE! Efter denna lektion har vi endast en lektion kvar. Naturkunskap, låt den lektionen gå fort så att jag kan åka hem. Efter skolan ska jag ta tåget hem till Sofia. Vi ska ut och springa i spåret eller något. Springa ska vi i alla fall.. springa långt så att svetten rinner. Usch, vad äckligt det där lät.. babababa.

Nu ska jag kila och kolla hur det går med resultaträkningen! 

Martina 

last week

Alå. Nu är jag hemma efter en soft helg i Jönköping. Är sjukt trött och ska snart sova. Men jaha, vad jag har gjort i helgen då. Jag var ju som sagt hos min faster och chillade lite. Vi lagade mat, gick på stan och kollade och var ute och gick. det var trevligt. Och jag träffar ju inte henne så ofta så det är extra roligt när man väl ses..
Jag skulle skicka över en massa bilder till Sofia från minneskortet som egentligen är Sofias, och då hittade jag en massa gamla bilder på Sofia och mig. HAHA, snyggsnygga bilder vettni. Kolla:

  
 
 

schysta bilder baby, hah. Var ju ett tag sedan.


Dags att hoppa i säng. Skola imorgon trots att jag inte vill dit. Men man måste. Snart är det lov. Bara denna vecka kvar sen är det sportislov. jihooooooow! Godnatt

Martini


in tha school

Godmorning! Jag sitter i skolan och har för ett tag sedan börjat en Administrationlektion, tråkigt. Jag har nyss skrivit klart några frågor som  ska vara klar innan lektionen är slut klockan 10.40. Vilken tur att jag är klar...

Eftersom pappa ändå skulle till stan nu på morgonen för att göra några ärenden så fick jag skjuts till skolan på samma gång, det var ju mycket snällt av honom tycker jag. Det är så jävla drygt att åka buss och tåg och allt det där så jag är väldigt tacksam att jag fick skjuts. Är så jävla förbannat trött på att åka tåg, men det är bara ett år kvar, sen så.. HUHU. jag hann precis till lektionen började i alla fall trots att vi åkte lite senare än vad vi egentligen skulle. Men nu är jag här i alla fall.

Efter skolan så måste jag skynda mig till tåget som går 15.02, men bara för att det är fredag den 13:de så kommer jag säkert att missa tåghelvettet. Det skulle fanimej inte förvåna mig. För jag har ju redan råkat halkat en gång idag när jag precis klivit innanför skolans dörrar, men sån tur är så ramlade jag inte helt utan jag halkade bara och var jäkligt nära på att ramla och slå på arslet. 

Nu ska jag kolla vad vi fått för andra uppgift, om jag nu orkar börja på den.. Det är ju trots allt fredag idag, HEHE!

PUSS Martini

       
Fin fjäril, någon sweet bild som jag hittade någonstans här bland mina bilder.

aloha

Tjena alla glada!

Hur mår ni idag då? Jag mår alldeles utmärkt, dock håller jag på och somnar här i min sköna datastol.

Anledningen till att jag inte skrev ett litet blogginlägg igår var därför att när jag hade loggat in på bloggen så tog det sån jääävla tid att komma fram till själva "nytt inlägg" och jag har inte världens bästa tålamod så jag tröck ner sidan och sket i att skriva igår. Men nuså, nu funkar det som vanligt igen vettni.
Igår i skolan så hade vi "Alla hjärtansdag mässa", det var helt okej. Paula, Desiré och jag sålde som sagt Chokladrutor med olika dekorationer och lotter och det gick jättebra. Bättre än vi trodde faktiskt, så det är vi glada över. Vi tjänade 963.50:- och det är ju inte illa pinkat jue, eller vad säger ni? Det vart några få chokladrutor kvar av typ 140 stycken som vi hade från början, och dem ligger i min frys just nu om någon är intresserad av att köpa? :) HEHE, nejrå, jag skoja.  

I alla fall, gårdagen var en kul dag as usual med mina tjejer :*

Jag har precis laddat hem nya låtar, städat mitt rum och packat. För det är nämligen så att jag ska iväg på en liten resa i helgen. Imorgon efter skolan så drar jag till Jönköpingtill min faster. Hon undrade om jag ville hänga med dig över helgen för BM ska dit och träffa någon brud och då kunde jag hänga med samtidigt och det är ju aldrig fel att åka på en liten holiday, haha! Så allt är packat och klart och jag har beställt biljetter från Västerås till Örebro, där BM hämtar upp mig, sedan åker vi bil dit. SOFT.

Annars då. Plugget idag bababa. Naturkunskap, svenska och Psykosocialt arbete. YAYA, de kan inte bli bättre. Jag som älskar Psykosocialt arbete så mycket. Men jag måste säga en sak. Det är endast 3 gånger kvar på Psykosocialt arbete, 3 gånger. Kan ni förstå vilken lycka jag känner! Okej, jag ska inte gå till överdrift här nu som vissa andra människor. Men jag nämner no name..

Now I am tired, so jag ska sova right now. Ni får ha en bra helg!! Och förihelvette det är ju alla <3 dag på lördag, höll på att glömma. Och den spenderas inte hemma... nej just ja. Men hoppas att ni får en bra sådan, de ska jag försöka att ha i alla fall trots alla omständigheter som vart :/ buhuuu.. nejnej inte deppa ner dig totalt nu igen. Inte in i de där spåret igen, icke icke fy usch.. Det är bra som det är nu.. men hörrni, ha det gött nu allesammans

Martini

S
ofia & Jenny <3 mina besta

dajradajrda

Nejmen hej. Det var ett tag sedan, har inte haft tid att skriva blogg förstår ni. Har haft en massa att göra. Och stressad som tusan har jag vart. Men nuså, nu kan jag äntligen andas ut. Alla inlämningar och redovisningar är klara. Nu har jag bara en inlämning och ett prov nästa vecka. De är liksom de som är planerat.. Sedan äre looooooov, wohooow! Om jag längtar.. Jag behöver verkligen det, säg någon som inte behöver ett lov just nu? haha.

Tisdga i dag alltså och jag har bakat hela eftermiddagen. Har bakat chokladrutor... okej, nu kan jag avslöja mig. Det var chokladrutor som jag skulle baka till mässan som vi har i skolan imorgon. HEHE. Busigt! Nej men nu har jag i alla fall bakat klart och fixat sakerna till imorgon, så allt är okej nu..
Jag har också hunnit med att träna ikväll. Jag sprang en repa runt skantzen, det var behövligt kände jag. Sedan körde jag fys när jag kom tillbaka.
Vad gör jag nu då? Jo vettni jag sitter och funderar på om jag ska sova. För det är så att imorgon så måste jag kliva upp redan vid 05.30 för att jag ska hinna med 7.00 bussen, fint FINT! Måste vara i skolan klockan 8.00 så det är bäst att jag håller tiderna. Men det finns en fördel med att gå upp tidigt och det är att man somnar som en stock på kvällen där, och det finns ju inget skönare än att somna direkt när man lägger sig i sängen.

Vad har annars hänt dåe? Inget särskillt som jag kan komma på just nu. Skolan är väl de ända. Ja typ. Tog en fika med Jennyjäveln igår också. Mysigt! Det kändes verkligen bra att snacka lite granna med dig! Jag säger bara en sak och det är:"I thinking of you every day, and now you know who I mean" HAHAHAH! Hoppas att du förstår what I mean, men de tror jag faktiskt. Fast egentligen så är det inte ens kul. ehm, hehe. HAHA! Jo, de är faktiskt sjukt kul.

Nu ska jag sova hörrni. Dröm sött!

Martini


I like you

fina stunder i mitt liv

Jag sitter och kollar igenom lite bilder och fick syn på dessa:

 
                       
                        

                        

     

Haha. Kände att jag lägger ju aldrig upp några bilder så nu la jag upp några gamla bilder för ovanlighetens skull. Vissa bilder har ni sett, andra inte. Puss :*

Martini


lördag

Nu är det helg igen, denna vecka gick inte så sakta som jag trodde. Den rullade på bra. Men dock var det ändå så jävla segt vill jag lova... Gårdagen spenderade jag hemma, jag pluggade på idrottsinlämningsuppgiften som ska vara inne på måndag, fyfan vad tråkigt, hur fasiken kan man plugga på en jävla fredag?! När Sofia kom hem så avbröt jag pluggandet och åkte hem till henne istället, det var roligare må jag säga. Vi gjorde väl inte så mycket. Kollade lite bilder och chillade, som vanligt.. Jag åkte hem efter 12 och somnade när jag kom hem.
Idag vaknade jag runt 11 för jag hade ställt klockan, det är bäst att göra så för annars lär man väl sova bort hela dagen. Jag åt frukost och ni pluggar jag igen, vill verkligen bli klar med dem här två uppgifterna som jag har kvar. Idrottsuppgiften och Psykosocialt arbete, hemskt tråkiga ämnen!  Har bara jättelite kvar på Idrottsuppgiften sedan så ska jag skriva klart Psyksocialt, men vi får se om det blir idag.

Ikväll ska jag åka in till stan för att äta middag med tjejerna, det ska bli kewl! :) Vi ska äta på Jensens, har ju tom bokat bord och grejer, HEHE. Nice! Just ja, jag måste ju baka idag också, till vår mässa. Cho... oj där höll jag på att försäga mig, hehehe. Busigt. Men vi har inget bakpulver eller karamellfärg så det blir inte så lätt, får be papi köpa det eller så får vi lösa det på något annat sätt..

Nu är det käk i alla fall. Kött, pommes och beasås. wohoow, gött!

Martini


today is a trainingday

Fin rubrik. HEHE. Jag är genomtrött och håller ärligt talat på och somnar. Först så hade jag skola från 08.00 till 11.30 ungefär. Sedan så satt jag och Dess kvar i skolan och gjorde klart vårat svenskaarbete som ska vara klart nästa vecka, sedan så gick vi ner på stan och skulle handla lite saker till mässan som vi ska vara med och ordna nästa vecka i skolan, alla hjärtansdag-tema. Får se hur det går för oss, jag tänker inte säga vad vi ska sälja för något för de får bli en överraskning vettni, hemlighetsfull ska man vara.
Sedan åkte jag hem i alla fall, pluggade på Projekt och företagsprovet som är imorgon, det är svårt som tusan och snart ger jag upp sen får se gå hur det vill, för nu har jag fått nog. Syster kom runt halv 5, hon kollade på mitt rum och tyckte det var mycket fint, tur för na. Lite senare så drig vi ut och sprang, precis som vi hade planerat. Sprang dock inte så långt eftersom vi skulle simma efter. Skönt var det i alla fall, så jag tror det får bli en springtur imorgon igen.. med Sofia. Tror vi sa de, fast we will see hur de blir. I alla fall, efter springturen så drog vi och simmade. Mycket folk så det var jävligt trångt, med what to do?
Nu ska jag fanimej sova för det behöver jag. Och imorgon är det fredag, skönt som fan. Men man kanske borde läsa igenom anteckningarna till provet imorgon en gång till så man har koll på grejerna. Jaooo, men sov gott.

Martini

live your life (?)

Skolfan är över och jag är hemma. Har varit hemma i snart 2 timmar redan då jag slutade skolan redan vid 11.15. Lärarna hade typ halvdag studiedag idag så vi var lediga på eftermiddagen. Så vad ska Martina hitta på nudå, jooo jag ska nämligen göra något så roligt som att plugga Projekt och företagande, jihoooow! Jag ska också göra mig en kopp te, är sjukt sugen på de, så får det blir!
Jag var inne på Gina tricot idag en snabbis och såg en massa massa snyggt som jag vill köpa. Men det får bli lite senare, efter nästa studiebidrag eller något, måste spara lite cash vettni:) Jag brukar aldrig vara sparsam, så vi får se hur det går denna gång. Har sagt många gånger att denna månad ska jag spara pengar men hur tror ni att det har gått? HAHA, åt helvete. Mene jag tror hårt på mig denna gång, HEHE.

Gotta go, ska studera! ;D

Martini

papi schulo

Hey. Sitter för tillfället här vid datorn och gör en massa onödiga saker fastän jag måste plugga. Men det är ju lätt hänt att man hamnar här, för man sitter ju hellre vid datorn, yäy. Men jag har imorgon på mig också. Torsdagen går bort för då ska jag träna som fa-an. Jag ska springa och simma.

Skoldag nummer två är nu avklarad. Tack för de! Idag i skolan så var det pannkaka till lunch och vi hade en liten pannkakstävling, haha fan vad fult det låter. Men i alla fall, jag åt hmm.. 10 stycken tror jag. Och jävla i min lilla låda vad mätt jag vart, jag bara åt och åt tror jag aldrig ätit så många men dom gick ner i alla fall. Kändes dock som att dem låg som en enda stor äkclig klump i magen efteråt, de resulterade i att jag hade ont i magen hela jävla eftermiddagen, bara på grund av dom där jävla pannkaksjävlarna, och fanimej vad jag svär. Får ta och lägga av med det med detsamma tycker jag.. Låter förjävligt förfan!
Efter skulan så tog jag bussen till centrum där jag gick till stationen för attg hämta min cykel, sedan cyklade jag hem till Sofia. Där åt vi sedan så var vi duktiga att plugga men det vart inte mycket gjort för min del heller, inte så lätt när man sitter framför teven och det visas ett roligt program, Top modell. Haha!! Kan alltid vara roligt att titta på. Så där satt vi och tittade på teve fastän det inte ens var det vi skulle göra. Men shit the saameee now... Får väl plugga någon annan jävla dag.. Vid sex skulle Sofia träna då begav jag mig hemåt på cykeln, kallt som fan var det, eller det har det väl varit hela dagen, buhuuu. När jag kom hem så drog jag på mig promenaddojjerna och gav mig ut på en promenad i det kalla vädret. Nu har jag precis duschat och ätit och ska snart sova. Är svinigt trött och vill sova sova sova....sova i 100 år... minst!

Men först ska jag kolla igenom skolgrejerna vettni.. sug,  men men men måste göras!

kisses Martini


Kött fifan, the one and only bäbä!


orkar inte rubrik idag

Bababa... jag är helt slut. Idag har jag gått i skolan från 08.20 till 14.30 ungefär, tröttsamt som fan vill jag säga, buhuu. Men nu är måndagen över och nu kan man se fram emot tisdagen, HEHE. 
Idag har det inte hänt något speciellt mer än att jag har varit i skolan och sedan tränat. Gick på stan med Dess ett tag också, åt subway, det var gotti! 
Igår satt jag upp gardiner i mitt rum, det var beiga och dem är snygga. Innan hade jag ju inga gardiner alls men nu är dem äntligen uppsatta, känns bra för nu är jag ett snäpp närmare de "klara" rummet. Bara hyllorna kvar nu tror jag.. härrrrligt!

Imorgon blir det skola, as usual. Sedan hem och plugga och träna som fasiken vettni. Och jag ska alldeles strax ta plats i sängen där jag ska få min skönhetssömn som man brukar säga, HEHE. fjöllerier

Som sagt, idag har det inte hänt ett enda dugg roligt. Det är ju skolvecka, vad kan man begära av denna äckliga vecka? Nåja, ska sluta klaga nu, åtminstonde för tillfället.

Nu är jag trött, ordentligt trött. Sov gott!

Martina


Tjenare

Här sitter jag och funderar på om jag ska ta en promenad eller om jag ska hoppa över det idag. Jag har faktiskt träningverk i rumpan från gårdagens träning, känns bra. Så ja... idag kanske jag hoppar över promenaden ändå och pluggar istället.. har ju som sagt en del att bli klar med. Jag har en vecka på mig så jag hoppas att jag ska hinna med allt. Har ett prov på fredag att plugga till också, äckligt. Projekt och företagande!

Idag var det uppgång klockan 08.30 som gällde. Vi skulle till Örebro och tapetsera ett bäbisrum, fast jag tapetserade inte utan jag satt mest och gjorde ingenting typ, hah! Spelade lite GH och åt en massa, det var gött de.
Nu har jag bytit om till mjukisbrallor och myser ner mig i min datorstol, håller på med ett kostarbete på jumpan, de är grejer de:) Funderar på om man ska sätta på ett avsnitt av OC, fast lite gottis hade ju inte vart fel till de. Om man skulle ta en prommis ner till affären och handla något gott och sedan kolla på OC. Fast är lite tveksam på den fronten, men jag får fundera lite på det.

Plugg var det ja.

Martini


RSS 2.0