Martina is going to Irland my friends

Fan vilka sköna dagar vi har haft. Det har varit varmt konstant i en hel vecka nu och det gillar vi starkt. Hoppas att det här håller i sig verkligen, det skulle jag också gilla starkt.
Idag har jag arbetat all day long typ. Nej men i alla fall från 10 till 4. Jag har rensat en jävla grusgång och sedan gjort gräskanterna raka, det kanske inte låter som att det tar 6 timmar att rensa en jävla grusgång men det gjorde det. Det var jobbigare än vad det låter. Jag har till och med en massa blåsor på händerna, en som redan har gått sönder och den ser man lite småläskig ut, uääk och sedan en blåsa som är så stor som en pingisboll typ, eller nej där överdrev jag en aning men stor är dne jäveln, usch. Men det är hårt att jobba vettni, hiho. Om typ 2 veckor börjar min sommarjobbstid också, hoppas att det är fint väder så man får en fin bränna eller nej det kommer jag förresten inte få i mina blåa långa jobbarbyxor och t-shirt som jag kommer gå med hela dagarna, surt för mig. Men cachen kommer ju inte sitta fel sen i slutänden, den dagen dom kommer in på mitt konto så ska jag förvara dom väl, det ska jag!
Förresten så betalade pappa Irland idag, det är en utgift på 500 spänn som man var tvungen att betala för någon aktivitet som man skulle utföra så nu är det betalt och nu är det på riktigt, verkligen riktigt. Jag ska åka till Irland i 3 veckor i höst, sjukt! HAHA :D Nej men det ska bli roligt, en upplevelse och något som jag verkligen kommer att ha nytta av i framtiden.

Här ska jag bara när jag är på Irland, gött vaha?


Från en sak till en annan nu rå. Förutom att ha arbetat idag så har jag solat lite granna och badat i poolen faktiskt och sedan har jag gått runt Kolbäck, och det var svettigt må du tro. Med typ 30 plusgrader och en powerwalk runt Kolbäck kan inte denna söndagskväll sluta bättre, right? Nu har jag precis duschat och ätit och sitter här solbränd och fin och funderar på vad jag ska göra härnäst? Är sjukt trött så jag skulle kunna lägga mig i sängen nu och somna på nolltid typ, eller så går jag ut till familjen. Yaya we will se what I do! Det känns som om jag kommer slänga in lite engelska meningar då och då i bloggen nu, måste ju träna my english to Irland hiho, kör ba kör!

Naj, sluttjatat av mig. Nu ska jag gå och göra något vettigare än att sitta här en sådan fin kväll som denna. Mina blåsor klarar inte av det här längre hehehe..

pussis på er kära

babababa, jag är hemma nu

Åh nej, det vart alldeles för länge i solen, så nu har jag bränt mig, FAN! Jag som tyckte det var så skönt att ligga där ute i solstolen, det var nästan så att jag var nära på att hoppa i poolen men när jag kände i vattnet så är jag glad att jag inte slängde mig i för det var fan snorkallt. Igår så tog jag årets första dopp från Jennys båt eller hur man säger, gött va? Det var inte så kallt som jag trodde, det var typ skönt tycker jag. Tre gånger hoppade jag i faktiskt så nu behöver jag inte ha ångest över att jag inte badat i år, för det har jag gjort nu!
Idag kom jag också hem från Jenny. Jag skulle egentligen åkt hem igår men det vart inte så utan jag stannade kvar tills idag och tog "bussen" hem, eller nej förresten det var en man som kom och frågade om jag ville åka med han till Kolbäck och det gjorde jag. Det var meningen att jag skulle ta bussen men den kom aldrig och så dök han upp bara sådär. Först var jag lite osäker på om jag skulle hoppa in i bilen eller om jag skulle tacka nej men jag beslöt mig för att åka med han till Kolbäck. Fast det var bra läskigt att sitta där bredvid han, han kanske hade planerat att föra bort mig till något ställe långt åt helvete fast det gjorde han inte utan han släppte av mig vid bussen i Kolbäck sedan tackade jag så hemskt mycket för skjutsen och drog därifrån fort som fa-an. Egentligen så hatar jag att åka bil med folk som jag inte känner och den där människan hade jag ju aldrig i hela mitt liv sett, men ibland måste man visa sin galna sida också heheh.
Hem kom jag i alla fall och nu sitter jag här och vilar från solen litegranna, jag ska smörja in mig med after sun snart för annars kommer jag inte att få en speciellt kul kväll snarare tvärtom, jag kommer klia sönder mig, men det löser vi med lite aftersun. Och bodylotion för att den fina färgen ska hålla sig kvar så länge som möjligt.

Jag känner mig helt rastlös, jag bara sitter här och känner att det absolut inte finns någonting att göra. Jag har umgåts med Jenny flera dagar i rad nu och det har vart things to do all the time och en massa chill i solen och sen kommer jag hem och har inte ett piss att göra, känns lite surt va? JA! Det är typ som om man vill åka tillbaka till brudN osv va men ibland måste man väl hålla sig hemma också annars så börjar väl familjen tro att man typ har flyttat ut ur huset eller något. Så ja jag får väl helt enkelt sätta mig med en jävla bokjävel i skuggan någonstans och försöka sysselsätta mig vilket inte kommer gå bra alls. Kan inte min sistah komma hem snart, det skulle nog göra saken lite bättre i alla fall. asså... jag tror att jag är sällskapssjuk eller någonting?

Nu ska jag sluta att skriva och sätta mig med en bok rå, fast jag hörd enågon bildörr slå igen så det kan varit min syster som kom hem. Jag vet! Jag ska tvinga henne att hon ska spela kort med mig, vändtia! Kulkul.

pussipuss från martini


Älskade sol

Jag kom nyss in från solen. Har legat ute och solat med Sofia i kanske en och en halv timme, lite färg har man väl allt fått men ännu är jag inte nöjd. Jag ska bränna sönder mig. Jag kom hem från Jenny idag, jag sov kvar där som vanligt. Åkte med dom till Hallsta och kom hem halv tolv idag ungefär.
Igår kom jag på hur jävla gott grillad korv med bröd egentligen är, det är ju sjukt gott. I alla fall när man är riktigt jävla hungrig, nu är jag sugen på det. Men jag kan inte äta någonting förän ikväll. Jag ska gå den gamla vanliga Kolbäcksrundan och äter jag någonting nu så kommer jag garanterat att få håll efter typ 5 meter, inte okej. Inte nog med det så har jag svinigt ont i nacken och axlarna, tror jag måste sovit på något konstigt jävla vis inatt för det verker verkligen i axlarna eller så kan det ju vara för att jag setat för mycket vid datorn fast nej jag har fan inte setat mycket vid datorn på sistonde, jag har gjort typ allt förutom att sitta vid datorn så nej det är nog inte på grund av datorn inte.

Dags att tagga för dagens promenad, nästan så man vill gå i bikini i detta väder men det vore ju lite för väl, hiho. Ha de nice ute i solen och bränn er icke!

pussssssssss



me like

Tjo. Fifan vad härligt att vakna upp till skinande sol. Dock så är det ju en massa moln på himlen men dom kanske försvinner under dagen. Idag ska jag i alla fall åka hem till Jenny, vi ska sola sola och åter sola heheh. Nu måste man passa på, när solen för en gångs skull är framme. Bikinin är på och jag är redo för en eftermiddag på Jennys studsis, fan vad fint!
Jag är sjukt mätt också så jag behöver typ inte äta på en kvart nu. Vad mer rå? Naj har typ ingenting mer att berätta för er så jag ska lägga ner skrivandet för idag. Förresten så har jag nog bestämt mig. Det blir Irland!! WOW.



Förresten fyller mina älskade tvillingsyskon år idag också, 15 bast! GRATTIS <3


The feel good drag



Hej, här var man glad!

Nu ska jag inta sängen för jag håller på och dör. Godnatt!

pussis

Midsommar rå

Det är såna här dagar som jag hatar mest. Få oväntade besked och grejer. Haha oväntade besked lät ju lite roligt. Men äh strunt samma. Det kommer fler gånger vafan. Men innan sommaren är slut då jävlar ska det vara gjort...jag måste känner jag.
Idag är det i alla fall midsommar, och det är ju nice, men man kunde ju önska lite finare väder. Typ soligt och varmt, men istället så har vi en massa måln ovanför oss och regn också. Just nu är jag otroligt jävla trött på regn, men dom säger ju att det ska bli finfint väder nästa vecka, och det får man hoppas. Jag är proppmätt efter all mat som jag tryckt i mig och den där jävla rabarberkakan med vaniljsås som precis slinkit ner i magen. Men fan vad gott det var! Nu vill jag inte ha mera känner jag. Nu ska jag gå ut och vara social med dom andra sedan drar jag till anna.

/ pussis martini




pussssssssssssssssssssss

pissigt väder

MM kul att det regnar igen, kul att det fina vädret försvann, kul att solen försvann. Jag som hade hoppats på att det fina vädret hade återvänt, men icke. Här sitter jag igen och är sur över att regnet typ öser ner. Det känns fan som höst, kul? Nej inte någonstans. Men jag får väl vara glad över att jag blivit antagen till att göra min APU på Irland på höst, wohoow! Men jag är ännu inte säker på om jag ska tacka ja, men det lutar åt det hållet i alla fall. 2 veckor på Irland, haha! :D Kan vara något faktiskt. Nej men vafan det är ju inte alltid man får en sån här chans. Jaja.

Igår åkte jag hem till Jenny och myste till det. Vi var ute på en promenix och hade det allmänt mysigt. dag kom jag hem och nu sitter jag här och fryser och huttrar i min mysdress, kan typ inte bli bättre. Funtar på att hänga med pappa och bm till affären nu, måste tanka mobben!

pussis martini


All we do is fight, we never work things out!

Jag hatar hatar hatar dig! Du är ingenting för mig längre.


I know you want me

Hej bloggen!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här i bloggen. Men äh vad gör de, jag har ju annat för mig nu när det är sommarlov! Då vill man verkligen inte sitta inne vid datorn. Dock har det ju inte varit världens bästa väder, typ regn, blåsigt och kallt men det är ju ändå sommarlov och då får man passa på att göra en mass saker. Men just nu så är jag sjukt jävla trött och svettig. Anledningen till varför jag är så trött är därför att jag gått upp klockan kvart i nio idag för att hinna med bussen hem från Jenny och enledningen till att jag är svettig är därför att jag har varit ute och krattat upp en häck som pappa klippte igår, så det var ju bara för mig att börja kratta ihop häckfan. Fan det var varmt måste jag säga eftersom solen faktiskt tittat fram idag. När jag vaknade hos Jenny i morse så var det inte ett enda moln på hela himlen men nu tycks dom lilla små fula målnen hittat fram igen, jag som hade tänkt att denna dag skulle bli en solig dag. Men nej nu är solen i moln och det är ju ett helvete.

Nu sitter jag och käkar firre med potatis och sås, så jävla gott. Eller det är ju jag som gjort det så då kan det ju inte vara annat än got, hehehe. Idag blir det nog bara att tare chill för jag är tröttis och orkar inte göra något. Man kan ju inte vara i farten hela tiden heller, naj nu ska jag ta det jävligt chill idag.

jag älskar fan sommarlov

pussis på er

Time to sleep imorgon är det dop

Nu är jag jävligt trött och ska fan gå och lägga mig. Imorgon ska jag som sagt upp på dop. Det är min låtsassysters barn som ska döpa sig, han heter Nils de lilla livet. Eller ja, det är inte förän imorgon som han heter Nils på riktigt faktiskt. Men det ska bli roligt. Jag minns inte ens när jag var på dop senast, om jag ens vart på något dop? HAHA, jag tror fan inte att jag vart på ett dop. Eller min systers har jag ju vart på, men det var ju när hon var 14 år, i år alltså. Nej men det ska som sagt bli trevligt. Har proppat i mig to much ostbågar ikväll så jag mår bra illa nu. Jag har en tendens att alltid när jag äter saker så äter jag typ tills jag spyr, hur bra är det liksom? Det är fan inte bra någonstans. Konsekvenserna är inte bra. Illamående och grejer. Okej, vi ska inte gå in djupare på det idag för det kan bli äckligt och jag skulle fan sova sa jag. Jag kommer somna finfint i sängen ikväll känner jag. Jag älskar när man är jättetrött och ska gå och sova för då somnar man på en gång................. GÖTT bre, yes

Jag var glad för jag precis hade fått sommarlov!


Nej men vi hörs imorgon för nu ska jag slagga som sagt för att sedan fara iväg på dop imorgon. Och så kanske kanske jag hinner med att åka till min älskade men det är inte säkert jag hinner, men herregud! Vi har ett långt och härligt sommarlov framför oss att se fram emot och vi har all tid i världen att ses förfan!

/blond tjej 91


friday today

Tänk att jag har sommarlov nu. Jag sitter här och behöver liksom inte bry mig om läxor eller någontingsom måste bli gjorda. Idag ska jag istället åka in en sväng till stan med Malena. Hon skulle kolla på något halsband och jag hänger bara med som ett.... stöd typ. Haha, nej men jag har ändå inget för mig förän ikväll då jag nog ska träffa Jenny en sväng. Fast det hinner inte bli en lång stund för jag ska nämligen på dop imorgon så jag måste sova ganska tidigt idag så man kommer upp imorgon, annars försover jag mig säkert och vaknar sekunderna innan vi ska åka, inte bra. Men vi får se hur det blir med den saken va.
Jag gjorde ett försök att spela sims nu på förmiddagen men helt seriöst så tröttnade jag efter att jag ett antal gånger försökt att få upp den där fuskrutan som man skriver i för att få mera pengar, men jag kom fan inte ihåg vilka tangenter man skulle trycka på så jag stängde av skiten... och surade. Sån tur är så fanns Jenny där och berättade vilka tangenter det var man skulle trycka på, men äh då hade jag redan stängt av och jag orkade inte sätta på spelet igen, så här sitter jag och ska gå och käka korv med bröd istället, bra att det finns någonting annat att göra när inte sims duger till, gött gött gött!

Inte har jag klätt på mig heller, jag går runt här i mina röda hotpants och min sovtröja, fast det är rätt skönt det också måste jag säga. YEZ!

Nu måste jag springa, hörs kanske senare!

pussis/ martini 

Sommarlov

YES, nu har jag sommarlov! Fan vad underbart det känns, helt sjukt jävla underbart. Nu behöver man varken tänka på att man har en massa läxor och prov att plugga till eller att man måste gå och lägga sig om kvällarna. Nu kan man liksom vara uppe dygnet runt utan att det gör någonting, fan vad gött!
Idag var jag i alla fall i skolan på avslutningen, vi fikade lite och fick betygen. Mina betyg var helt okej. Sedan tog jag tåget hem och drog till Sofia för vi skulle kolla på studenterna i Hallsta och det var ju treligt. Nu sitter jag här hemma och har precis käkat käk, nu är jag sjukt mätt och kommer typ rulla fram när jag ställer mig upp.

Det var allt från mig, hare gött

pussis

nu ere nära så nära

Imorgon så är det skolavslutning och jag har längtat bra mycket dit. Fan vad jag behöver detta sommarlov säger jag bara. Fast det är ju rätt tråkigt väder, regnigt och grejer, suger ju fan...
Idag har jag i alla fall varit i stan med Jenny och hennes kompis Linn :). Vi gick runt och kollade på avslutningskläder och sådär. Sedan gick vi och åt på Red chilli(?) jag åt typ biff med bambuskott och champinjoner, det var gött. Seda fortsatte vi att kolla på stan men hittade fan ingenting tills imorgon. Får väl typ dra på sig någon gammal ful t-shirt och sådär, det tycker jag är fint! Vi tog i alla fall bussen hem sen och nu sitter jag här som ett fån, dagen före skolavslutningen. I höst blir jag 3:a, gööööött!
Just ja, jag köpte en väska till min syster idag också, och tur för na att hon tyckte om den för annars hade hon fått fett med stryk hehe. Nej men hon tyckte i alla fall om den och det var bra tycker jag.
Det flyger runt en jävla fluga i mitt rum, jävla störigt måste jag säga. Men den ska dö snart för jag ska smälla ihjäl den jäveln! En plågsam död ska han få.

Najnaj, det här duger inte längre. Måste göra något vettigare.

blondini martini




fucking miss

Jag har någon konstig känsla i kroppen. Jag är asglad och sitter och skrattar hysteriskt samtidigt som jag är assur och  är typ arg, haha härlig blandning!

jag saknar dig

Browneyed girl

För några dagar sedan så fick jag reda på att min mamma var på Kreta, kul va? Men grejen är de att hon har inte sagt ett ljud till mig om det, jag viste inte att hon skulle åka dit. Undra om hon trodde att inte jag skulle få reda på det. Min lillesyster viste om det men sa att hon hade "glömt" att säga. Ja vadskamansäga? Jävla idiotfan säger jag i alla fall, usch! Man brukar väl säga till sina barn om man åker någonstans tycker jag allt.
Nu har jag skrivit av mig lite. Idag sov jag till 11, skönt som fan! Sedan åkte jag in till stan och kollade på Junitrofén, men jag drog efter 45 minuter ungefär för jag fick så jävla ont i röven. Så jag tog tåget hem till Hallsta och cyklade till Sofia. Där spelade vi in lite gulliga filmer och åt mat. Sedan så drog vi till våran älskade gamla skola, Lindbo. Jag förstår inte vad fan vi gjorde där? Eller jo vi träffade Carro och Petra, våra fucking systrar och kollade lite på broderier och fiskeakvrium och en massa, men vi drog lika fort för det var inte ett dugg roande. Hejdå Lindbo!
Nu sitter jag hemma och ska ta en glass, inväntar Sofia också. Jag har så jävla tråkigt

pussis

en finisbild när jag är dutti och går nästaaaaan ner i spagat, split? vad vare de hete nu igen?


Say my name

Jag kände att jag var tvungen att skriva ett litet blogginlägg så jag får väl göra det nu när jag ändå sitter bänkad framför datorn. Denna dag har vart bra, jag har umgåts med Jenny och varit en sväng i skolan. Känns som jag hunnit med en massa idag fast i själva verket så har jag ju inte gjort så mycket egentligen. Jag sitter och lyssnar på spotify och drömmer mig bort för tillfället typ, är sjukt trött och vet inte vart jag ska ta vägen. Buäää.

Blev inte så långt men jag orkar faktiskt inte skriva nå mer nu.

pussis

äckligt underbart

Okej, nu ska jag skriva blogg Sofia. Jag sitter här och är alldeles helt jävla fucking superglad bara för att jag vet att om 3 dagar så är det sommarlov. Tänk 3 dagar, 3 dagar!!! Som jag har sett fram emot detta sommarlov. Ska bli så sjukt underbart.
I alla fall. Jag åkte hem till Jenny igår eftersom hon kom hem från Bulgarien natten till lördag, askul och träffa henne. Var sjukt länge sedan man såg na och hon var såå brun och fin som vanligt när man träffar henne. Jag fick en brun björn borg tjocktröja av henne, tack älskling, jag tycker verkligen om den! Okej, hysterisk! Vad gjorde vi då? Vi åt pizza, spelade sims, pratade och skrattade som aldrig förr. Jag säger nog det. Det ska fan vara minst två veckor mellan de att vi ska umgås för fan vad vi skrattar och har kul. Eller det gör vi jämt när vi umgås men det blir liksom något extra när vi inte sets på länge, man kan liksom aldrig ta ner kinderna, man bara går och ler och ler hela tiden.
Jaja, jag sov över där och vi hade det mysigt.. as usual. hiho. Jag kom hem för ett tag sedan och har hunnit att duscha och äta lite käk. Jag ska väl strax gå och slagga för imorgon äre plugget som gäller. Men jag känner att det enda jag vill nu är att gå till skolan så att dagarna bara kan ta slut, så att det kan bli torsdag snart. Så jag går gärna till skolan imorgon, dock har jag bara en lektion och det är engslska där ska vi endast skriva en utvärdering så det blir väl inte en så lång dag i skolan imorgon och skönt är väl det.

Nu så har jag inget mer att berätta för er mer än att jag nyss tände ett doftljus i mitt rum och att det luktar sju jävla gott. Naj det var allt för mig idag, nu är jag tröttis och ska hoppa ner i sängfan. Jag har fan ingen lust............

martini

i love candy

Fyfan vad kallt det är ute. När jag skrev blogg i helgen så skrev jag typ: Fan vad varmt det är ute. Men nu är det typ iskallt, fan vad tråkigt. Det är värsta höstvädret känns det som.
Sofia är seg och svarar inte på sms, så här sitter jag och tråkar sönder. Jag ska snart käka mat för jag håller på och hungrar ihjäl. Sedan ska jag terrorisera sofia genom att skicka en massa sms så att hon svarar någon gång idag, låter väl som en superidé? Inatt kommer Jenny hem, hon skickade ett sms i morse vid 10 och sa att hon kommer hem i natt och att vi måste ses imorgon och att hon har en present till mig. Vad har hon nu hittat på? Det visar sig väl, hiho. Nu ska jag äta mat sedan ska jag försöka få tag på Sofia, jag är sugen på godis så jag hoppas att Sofia också är de för då blir det en tripp ner till IIICCAA, låter svinfint

pussis och kramizzzzz

Here I go again

Hej igen! Regnet det vräker ner och just nu tycker jag att det bara är mysigt. Jag sitter här i mina mjukiskläder och lyssnar lite på musik och dricker vatten. Har nyss ätit havregrynsgröt med äppelmos och mjölk och idag smakade det som bäst eftersom jag var så sugen på det. Jag kände verkligen att det var just havregrynsgröt som jag ville ha ikväll. Idag var det också sista dagen i skolan för denna vecka men inte för mig för jag ska gå upp klockan 7 imorgon och åka till skolan och göra ett muntlig prov i Psykologi som jag inte gjorde idag. Jag och Sandra hoppade över det för att vi trodde att vi inte skulle behöva göra det, HAHA. Men så enkelt kom vi inte undan, då skickade i alla fall våran lärare ett mail och sa att imorgon 09.30 så ska vi ha de där muntliga provet eftersom vi inte kom idag. FUCK! Jaja är man så jävla osmarta som vi så blir det såhär. Tänk hade jag gjort det idag kunde vi vart lediga imorgon, buhuu. Fan vad surt!
Nej men jag ska inte hänga läpp för det, för det är faktiskt fredag imorgon och det innebär helg. Fan vad jag älskar helg, älskade helg! Och det är bara 3 dagar kvar i skolan sedan är det sommarlov, jag kan fortfarande inte förstå det. Men det kommer snart, får väl typ nypa mig i armen eller något hehehe.

Och imorgon natt kommer Jennyjäveln hem också, då blir det ingen lugn och ro här längre. Najnaj nu skojade jag faktiskt väldig mykke. Jag tycker fan du borde pallra dig hem snart alltså, och jag tyker det kan bli lördag snart också för den delen. jag säger bara pyzz påräj martinas besta ryssmysse <3

Now ska jag dricka lite mer vatten och kolla vilka biosar det är som går nu för tiden, jag har faktiskt treeee stycken fina biobiljetter inklusive popcorn och drickkkaaa det har inte do.


 
Förresten, här är en finisklänning som jag provade på hm här om dagen! tummen upp (y)

Men i detta väder kan man fan inte använda såna här sommarclothes, jag som trodde att det var sommar på riktigt efter dom här fyra fina dagarna. Men faktiskt tycker jag fortfarande att det är mysigt när det regnar.... i alla fall just nu och när man ska sova är det grejto, hiho.

Martini

Its a real good feeling

Haj haj, äre gött med er ellä? Men mig så äre gött i alla fall. Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och nu sitter jag här och funderar på om jag ska börja plugga psykologi eller om jag ska skita i det. Det bästa vore ju om jag pluggade men vete fan alltså. Jag tror att jag istället ska hänga med min sistah till affären och handla, det är ju roligare.
Idag var jag ju i alla fall på intervju i skolan om Irland, och det gick väl helt okej. Men efter den här intervjuen så känner jag mig mindre säker på om jag vill åka, jag vet inte varför men det känns på något sätt som att jag hellre vill göra min praktik i Västerås. Men det kanske bara är en känsla som jag har, vi får se hur det blir.

Ikväll blir det plättar här hemma i huset, det blir väl jag som får göra dem hehehehe. Sedan ska jag väl inte göra så mycket, plugga lite peukologi om jag har lust med det. Annars kommer Jenny hem på fredagnatt, då blire att åka dit på dirren så fort hon vaknar. Jag har inte sett brudn på två veckor, fucking sick. Saknar ihjäl mig efter na. Hon är säkert jättebrun när hon kommer hem den lille ballen, kul förej KUUUUUL. Idag ör det faktiskt någotlunda bra väder här i hallsta. Solen är framme emellanåt fast det blåser lite mycket och det är fullt med måln på himlen.... tror jag? Det kanske klarnar upp, hoppas hoppas det.

pussis


Jag är inte i mina sinnesfulla bruk

Jag spyr snart... på riktigt. Bredvid mig ligger en äcklig beige psykologibok, kan det bli värre? Nej jag tror inte det. Jag vill bara slänga den i väggen så att den går sönder, men naj jag ska nog hoppa över det men jag skulle allt kunna lira den i väggen en vända. På torsdag har jag muntligt prov i psykologi och jag har ingen motovation kvar till att plugga eftersom det är sommarlov om drygt en veckan. Vem fan vill plugga en vecka innan ett sommarlov? Inte jag i alla fall. Där ligger i alla fall boken och ser ful ut och väntar på att jag ska öppna den och läsa alla dom där otroligt äckligt svåra orden. Okej jag kanske överdriver en aning, men det finns bra många ord i den där boken som jag inte förstår ett jota av vad dom betyder så därför ska jag be min syster hjälpa mig. Hon får bli min hjälplärare för kvällen....

Annars så har det bara varit pissväder idag, regnet har vräkt ner och det har varit grått och tråkigt ute. Igår var det skinande sol och idag vaknar man av att det regnar, inte okej! Ska väl bli samma väder imorgon antar jag, mycket tråkigt. Imorgon är det onsdag och jag har prov i administration som jag inte pluggat ett piss till, GÖÖTT! Inte tänker jag öppna den där bokfan heller, varför orkar jag inte ens gå in på för det är helknäppt. hehe!

Jag funderar starkt på att sova nu höll jag på att skriva men det gör jag inte alls för jag ska ju krypa ner i den-där-boken-bredvid. Ja jag vill inte säga namnet för då blir jag på så dåligt humör. Fan vad löjlig jag är, men så ere! Så dyk i boken ba.

pussis


RSS 2.0