what ever you like

Jag har nyss ätit varma mackor, nu är jag mätt och belåten. Klockan är snart 8 och jag har inga planer för kvällen, jag har inte ett dugg att göra. Sofia är på väg hem från SM-kvalet som hon vart på hela dagen, undra om man ska hälsa på henne eller om hon är för trött... fast är hon trött så gör det ingenting för jag är också djävulskt trött då kan vi båda sova. Naj, men vi får se hur det blir.

Idag vaknade jag runt 10.00, då gick jag på toa och kände att jag inte hade sovit klart än så jag gick tillbaka och lade mig i sängen och sov till 13.00, lagom till maten var klar. Hamburgare serverades det. Gött! Sedan så kikade jag runt lite på bloggarna, farmor kom lite senare också. Jag kände att jag vart alltför rastlös så jag bestämde mig för att träna lite, så jag hoppade upp på den där träningsmaskinen och körde 20 min, sedan lite situps och knäböj och en massa övningar, det var väl ruwligt. Bastat har jag också gjort, så nu är jag så ren som man kan bli känns det som. Sen har de inte hänt något mer idag, så jag känner mig lagom rastlös och instängd i mitt lilla rum nu... jag vill att något roligt ska hända. Men det blir ju vad man gör de till hörrni.

Näej, nu är det dags för mig att kila

Martini


haha



Fredag med middag och grejer

God kväll allesammans!
Just för tillfället så befinner jag mig as Sofias place. Vi kom hem för ett tag sedan efter de att vi ätit en middag för två. Det blev thaimat på restaurangen i hallsta vettni, en riktig middag såhär på fredagskvällen. Sedan gick vi in på Ica för att handla lite gottis. Glass och godis blev det, men jag är dock jäkligt mätt så godiset får vänta ett tag, HEHE. 
Annars har dagen varit ganska nice. Det är ju fredag så man ska ju inte klaga. Jag hade matteprov idag och det gick faktiskt bra, ovanligt bra för matte suger jag stenhårt på, det ska jag inte sticka under stolen med. Kul kul, hoppas man klarar det för då blir det inga mer lektioner för mig.

Min låtsassyster är ju gravid och ska föda när som helst, idag gick vattnet för henne så den lille grabaten kanske kommer när som helst. Hoppas på en söt liten grabb som man kan gulla med, hah!! nejdå, men den flesta spädbarn är rätt söta. Fast vissa barn mellan 5-10 år kan vara så jävla dryga och fula, nästan så att man vill strypa dem med ett grovt jävla rep. Så kände jag idag när jag och Sofia satt på våran parmiddag, jag höll på att flippa ur...
Nog om barn, har sett nog av dem idag!

Nu har jag faktiskt inget mer vettigt att skriva om. Nu ser jag att jag har råkat måla nagellacket utanför på ena nageln, inte bra. Nej, men vem bryr sig? Inte jag i alla fall, huehue. Mene, nehe, dags att dra.

kisses Martina

matematik idag

Idag är det faktiskt inte engelska som jag pluggar, tack och lov. Utan idag är det matte som gäller. Imorgon har vi ett litet test på Butiksmatte dvs. Procent, marginal, pålägg osv. Så under kvällen har jag ägnat mig åt att försöka få in de i skallen. Som alla inte vet så är inte matte min starka sida precis. Engelska och Matte är jag sämst på, men jag måste säga att jag räknar nog hellre matte än att skriva en jävla engelsk film recension.
Men eftersom vi får ha med mallen imorgon där formerna som man ska använda sig av står så känner jag att jag inte behöver plugga mer idag. Det får gå som det går imorgon, hoppas att jag klarar det så jag slipper gå till dem lektionerna mer, skulle vara soft, HEHE!

Annars har jag bara vart i skolan idag. Började klockan 10.30 och slutade klockan 11.30, hah. Trode jag skulle sluta 14.20, men vi behövde bara pricka av oss på svenskan i morse sedan behövde vi inte gå på svenskan som var på eftermiddagen. Så jag och Dess satt kvar i skolan efter Naturen och skrev lite på svenskan som ska vara klar om en och en halv vecka ungefär. Sedan tog jag bussen med Jenny hem till henne. Där käkade vi tacos och snackade typ.
Vid 18.00 hämtade papi mig och jag åkte hem och tränade, myche brao Martina! Jag körde 25 minuter på maskinen och sedan 60 situps och någon anna jobbig övning.

Denna dag har faktiskt inte vart så mycket bättre än gårdagen. För gårdagen var verkligen hemsk, med andra ord så bröt jag typ ihop i slutet av dagen. Det känns som om det är så himla mycket runtom mig just nu. Jag hinner ju varken med de ena eller de andra. Det ska fanimej bli jävligt skönt med helg. Jag hinner inte ens åka till min lilla gamla söta farmor längre, och de har jag dåligt samvete för. Förut var jag typ jämt där... men då var då, och då hade jag i alla fall tid, all tid i världen. Men nu finns det ingen tid till det. Jävla skola!! Men skolan prioriterar jag i första hand (för det mesta), tyvärr är det så och det kan dööööö.

Nu ska jag fortsätta atta skriva på min äckliga engelskarecension, HEHEHEH! Positiva Martina!

kisses Martinaoo



engelska kan dra åt helvete

Jag säger nog de. Jag hatar engelska, åt helvete med det ämnet. Vi ska göra en jävla engelska recension om filmen "Skruva den som Beckham", och min engelska är äckligt dålig. Hur tror ni att det går dåe? Helt åt helvete faktiskt, jag orkar inte anstränga mig mer. Så jag tror att jag får ta tag i de när jag har mer tålamod, för just nu så har det tagit slut slut slut... Vi har en sisådär 5 uppgifter som ska vara klara till vecka 7, och det är inga små uppgifter heller. Utan det är uppgifter som både ska redovisas muntligt och som ska lämnas in som arbete. Sedan har vi ett prov den veckan också, det kan ju inte bli mer nice liksom. De är precis det här man har sett fram emot vettni, HEHE! Nej, men de ante mig att det skulle bli såhär. Dem säger ju att 2:an är det värsta året. Tänk när det här är över, det blir den bästa dagen i mitt liv........
HEHEHE. Nu ska vi inte tala mer om engelskan, den har förstört tillräckligt redan... Idag började jag i alla fall skolan klockan 13.30 och då hade vi endast en lektion. Narturkunskap. Idag började vi att arbete lite smått om "Big Bang" eller vi kollade på en liten film och så. Sedan åkte jag hem med tåget till Sofia och pluggade lite och kollade på tv. Sedan åkte jag hem och tränade på våran nya motionsapparat eller vad man ska kalla de. Det kändes i alla fall bra, så imorgon vill jag vakna upp med värsta träningsverken.
Nu funderar jag på om jag ska måla mina naglar för jag är typ uttråkad och det gör ju inte saken bättre, men frågan är vilken färg man ska ta. Röd eller lila? Det återstår att se.... beslutsångest, as usual

Men hoppas att ni har haft en bättre dag än jag i alla fall, HEHE.
Imorgon börjar jag klockan 10.30, och de är ju nice...

Justjao. Måla naglarna var det ja..

Martina


promeniX

Jag har nyss ätit efter att jag kommit hem från en promenix, det var skönt! Nu är jag typ proppmätt efter att jag har ätit typ 4 mackor och 1 apelsinjävel, och nu håller jag på och somnar...
Idag är det en sådan dag då jag inte har något vettigt att skriva, synd för mig men roligt för er som inte behöver läsa så jäkla mycket. De jag har att säga är väl att vi har en ganska soft vecka i skolan denna vecka, utan prov. Men sedan kommer det en vecka då vi har typ 1000 inlämningsarbeten och redovisningar, de tycker vi inte om. Men man får väl låtsas att det är kul... För det ska ju bli såå roligt, HEHE.

Roligt inlägg idag, hoho. Nej, men nu ska jag sova faktiskt!

Martina


hå hej

Mina ben är helt röda efter den långa jävla promenaden som jag och Sofia gjorde för ett tag sedan. Sedan kliar det sjukt mycket.. Men det går nog över så småningom.
Imorgon är det måndag och då är det skola igen, wohooow!! som jag har längtat alltså, eller icke. Skulle göra vad som helst för att slippa schemat som vi har nu, det dödar mig. Men what to doo?? Skolan är väl för wonderful?
Klockan är inte ens halv 10 men jag har bestämt mig för att jag ska lägga mig i sängen och läsa min bok igen.. jag vill läsa ut den, för den är ärligt talat inte så bra, HEHE.
Annars då, läget är väl under kontroll. Snart är jag nog frisk också (peppar peppar ta i trä). Skola imorgon, härliga mornar och sena kvällar, härligt härligt. Något mer? näe.  Nu ska jag slagga.

Martina


25de

Alåa hörrni. Söndag idag då, och jag är allmänt uttråkad, som vanligt det är ju söndag liksom, buhuuu.. IIdag vaknade jag klockan 12.00 då jag ställde klockan på det igår så att jag inte skulle sova alldeles för länge, de går ju inte att sova bort hela dagen heller, HEHE. Jag har läst lite i en där förbaskade boken som jag ska göra en analys på, KUL:) Nu gör jag ingenting, jag ska snart sätta på OC som jag har laddat ner, säsong 3 är det.

Oj, jag glömde bort att jag skrev blogg. Mitt när jag skrev så gick jag ut till Petra för att jag skulle säga nåt sen glömde jag bort att jag hade påbörjat ett blogginlägg, så jag gick och handtvättade min kofta på en gång. Nu när jag kommer tillbaka så kommer jag på att jag höll på att skriva blogg, så det kan bli va?! hehe.
Petra ska baka med sin pojkvän idag så jag ska mygla åt mig lite bakverk som dem har gjort, vad dem ska göra vet jag faktiskt inte. Men förhoppningvis så blir det väl något gott.. Nu äre time för OC!

Martina

24de

Hallåw. Jag sitter i köket i min ensamhet, Petra är uppe på rummet med sin pojkis. Och vad gör jag då? Jag lagar mat faktiskt. Köttfärspaj, just nu är "skalet" inne i ugnen så jag passar på att slänga upp ett inlägg eftersom de jag skrev i morse inte var så seriöst. Jag var astrött och hade egentligen ingen lust att skriva, men eftersom jag började att skriva så beslöt jag mig för att avsluta också. haha!
Idag är det lördag och Pappa och BM har inte varit hemma på hela dagen. Dem är på någon mcmässa i Stockholm, och de ville inte vi hänga med på så jag och Petra stannade hemma. Jag hade Jenny i sällskap. Hon sov här från igår till tidag, det var kewl.
Lite kortfattat om gårdagen då. Jag, Sofia och Jenny åkte hem till mig och åt popcorn, godis och drack cola sedan kollade vi på The notebook och hade dte mysigt. Efter filmen var slut så åkte Sofia hem för att hon hade match idag, och dem vann, grattis elle vad man säger?! huhu. Idag vaknade jag och Jenny upp när vi bestämde oss för att vi skulle göra våfflor. Och det gjorde vi också, de smakade bra ska jag säga för det var tamefan länge sedan jag käkade våfflor. Nu har Jenny åkt hem, buhuu.. och kvar är jag alldeles själv, men jag klarar mig. Jag funderar på om jag ska ta ut det där pajskalet snart, om jag ska städa huset eller om jag ska läsa lite i min bok som jag måste läsa ut fortast möjligt? Jag tror jag måste ta ut de där pajskalet först, annars kommer de vara helt svart om jag inte gör något. Jag har inga planer för kvällen, surt... men jag ska nog träffa Sofiaaaaaaa idag i alla fall för det är de bästa jag vet..

Förkylningen har inte försvunnit än och emellanåt hostar jag som en gammal gubbe, känns inte bra, verkligen inte! Jenny hade någon nässpray med menthol, den vill jag ha så jag tror jag ska inköpa mig en sån! Det kändes nästan som att näsan frätte bort, sedan efter så kändes det helt friskt, wohooooow!

OJ, skalet i ugnen! FUCK!

hejhej

Vad har ni för er klockan 03.30 på en lördagmorgon? Jag gör faktiskt inte så mycket. Jag sitter här i min säng med min vän Jenny, vi gör ingenting. Jenny pratar i telefonen och jag är kissnödig så jag ska alldeles strax gå på toan vettni. Snart ska vi äta någonting, typ oxfilé och potatisklyftor med beasås :) Inte så extremt såhär på lördagsmorgonen men vi tänkte på något lätt bara, inget exklusivt...
Nu ska jag göra något vettigt..

Martina


onsdag den 21 januari

Här sitter jag igen och försöker att plugga. Men det går inte så värst bra. Jenny åkte nyss hem, det var roligt.. HEHE. Vi Kollade på The notebook och var allmänt dryga... Nu funderar jag på om jag antingen ska göra Naturkunskapen först och duscha sen, eller om jag ska duscha först och sedan göra naturkunskapen.. Well, de visar sig väl. Vilken tråkig blogg jag skriver idag. Känner inte att jag har något att berätta. Jo jag hade prov idag i Inköp&varuhantering och det gick ju faktiskt oväntat bra ska jag berätta för er, det kändes bra när jag klev ut från klassrummet så jag hoppas på minst G i alla fall och högst MVG ++++, de skulle vara härligt att få.
Min säng ser ut som en stor röra, täcket ligger helt konstigt och kuddarna ligger lite här och var. Jag skulle behöva städa i ordning lite va, får ta tag i det snart..

Jag orkar inte skriva en ordentlig blogg idag. Dagen har ändå varit som alla andra dagar. Sova, äta, skolan, äta, sova, dö!

Martina

säg något

Säg att du aldrig mer vill se mig
att du bara har lekt med mina känslor
att du aldrig menade de där orden som du sa;
om att du ville träffa mig
och att du tänkte på mig varje dag
sedan första gången vi sågs...
ta tillbaka varenda ord, gör vad som helst
för jag klarar det inte längre.


/Martina



Tisdag den 20 januari

Hej allihoppa! Läget med er? Med mig är det kasst ska jag säga er. Och det finns en förklaring. Ni vet ju själv hur det känns när man är sådär förkyld att det bara rinner ur näsan, och den är helt täpt, och inte nog med det när man har en sådan där hosta som bara inte vill sluta när man väl har börjat att hosta. Så känner jag just nu, helt jävla värdelöst! Det började i morse när jag inte ens ille gå upp ur sängen. Jag var otroligt jävla trött, ovanligt trött. Mina ögon ville inte ens vara öppna. Men jag insåg att jag var tvungen att kliva upp för i skolan så väntade nämligen en redovisning på Psykosocialt arbete som jag nämde igår? Kändes hemskt, men jag klev upp för glatta livet (inte) och fixade i ordning mig. Väl i skolan så hade jag en hel dag fullspäckad med lektioner, och det sista på dagen var redovisningen. Det gick helt okej...

Nu är jag hemma. Jag pluggar till Inköp&varuhanteringsprovet som är imorgon. Det känns inte så bra, så borde plugga mera, men datorn kommer såklart i vägen, as usual, men what to do?
Nu är jag hungrig, så jag hoppas att maten snart är klar, det luktar gott och jag hoppas att det smakar minst lika gott. Fast det spelar egentligen ingen roll därför att jag känner ju varken eller lukten pga den här djävulska förkylningen. Djävulska, vilket ord. Haha!
Nej tillbaka till plugget. Kände bara att jag var tvungen att göra en liten uppdatering.

Martina


Måndag 19 januari

Så har man blivit lite halvsjuk igen. Trodde jag kunde slippa det där nu för en tid framöver, men icke. Den kom minsann tillbaka, typiskt. Jaja, jag får leva med det. Någon gång försvinner den väl...förhoppningsvis
Idag mina vänner så har jag varit i skolan... som vanligt.. Jag kom hem runt 18.00 därför att jag fikade med dess på stugan, jag åt en panini med brieost och skinka, den var god den. När jag kom hem så tog jag mig samman och började att plugga lite smått inför Inköp&varuhanteringsprovet som är på onsdag. Men jag stog ite ut så länge, så jag och Sofia kom överrens om att vi skulle ta en jävla lång promenad runt hela hallsta typ, och tro det eller ej så gjorde vi faktiskt det och det var mycket skönt. När jag kom hem från promenaden så duschade jag, sedan åt jag och sen var det bara att borra ner huvudet i skolböckerna igen, och här sitter jag nu nerborrad i böckerna, fast jag har tagit en paus. Eller paus och paus, jag har rättare sagt avslutat pluggandet för kvällen för jag ska lägga mig och sova nu, jag får fortsätta imorgon, för här sitter just nu en helt slutkörd Martina.. dags att hoppa i sängen..
Just fan, imorgon har vi redovisning i Psykosocialt arbete också, hade glömt bort det för stunden. Men i got it! Sov gott.

Jag vill ha fest!

Martina


nytt schema o grejer

Och helgen är lika fort över. Det känns som om det nyss var fredag, men what to do? Jag klev nyss ut ur duschen och nu sitter jag här framför min dator. Funderar på om jag ska plugga lite mer på Inkö&varuhantering eller om jag ska borsta tänderna och sova. Det är ju trots allt måndag och ny vecka imorgon med skola och allt vad det innebär, då skulle ju det vara skönt att vakna upp helt utvilad. Men för några minuter sedan så kom jag på att vi kommer ju ha nytt schema från och med vecka 4. Och de nya schemat är sååå jäkla segt om jag minns rätt. Dagarna blir längre och vi börjar klockan 08.00 i princip varje dag, men man ska väl inte klaga ändå. Det är väl inte så mycket annorlunda än vad det var förra terminen. Det blir nog bra hörrni...

Idag var jag på bio med familjen. Vi kollade på "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen!" Den var helt okej, både rolig och lite tragisk. Kolla på den vettja. Ungefär 5 minuter innan bion skulle börja så kom jag på att jag var sjukt sugen på popcorn så jag var tvungen att springa och köpa mig en skål. Där satt jag och vräkte i mig både popcorn och godis, vad mastig jag låter. Fast hörni, det är inte så illa som det låter. Har i princip allt godis kvar, jag åt bara av popcornen, huh. Det var väl intressant för er att veta. Att jag fem minuter innan bion sprang iväg och köpte mig en skål popcorn. Måste bara säga att nu har det fastnat ett popcornskal någonstans i min hals också men det vill inte komma ut hur jag än gör, så jag får hoppas att det är borta någon dag framöver. Nog om popcorn. 

Jag ska dra och sova nu. Imorgon slutar jag 15.50, så det blir en lite längre dag än vanligt, nytt schema var det ju..

Martina


Hej.

Nu passar det sig minsann, nej åt helvete märej 


lördag....

Bloggen har krånglat hela dagen idag. Eller i alla fall när jag skulle logga in och skriva blogg för några timmar sedan, men nu gjorde jag ett nytt försök och nu gick det. Klockan är halv 6 och jag har hållit på med rummet hela dagen, och nu är det klart. Jag håller på och lägger in mina kläder i garderoben men är faktiskt precis klar med det. Fast nackdelen nu är att jag inte har några hyllor i rummet för tillfället, och de är ju lite surt för nu har jag ju ingenstans att ställa grejerna som jag har. fast jag funderar på om jag inte ska slänga ganska mycket av sakerna för det är så mycket som jag verkligen inte har någon nytta av. Så så får det bli, sedan får man hoppas att det blir så lite saker som helst kvar....
Några dagar framöver så får jag leva i denna tapetklisterlukt, härligt att sniffa ska jag berätta. Nejdå, den går nog snart bort skulle jag tro.
Rummet är i alla fall så gott som klart och de är nice. Förresten går det inte att ladda upp bilder här på bloggen, vet inte riktigt vad det är för fel. Men jag ska försöka någon annan gång.

Idag är det lördag och jag vet faktiskt inte vad som händer. Jag ska träffa Sofia i alla fall, sedan får vi se vad som händer... något roligt hittar vi väl på.

Nej hörrni, bäst att jag fortsätter med rummet. Annars lär jag ju aldrig få undan alla dessa saker som ligger både högt och lågt i detta rum.

Martina

hey

Tjena. Dags att slänga upp ett inlägg nu såhär på fredagskvällen. Jag sitter ute i vardagsrummet och myser in mig i hörnet i soffan. Jag har precis ätit pizza med Pappa och Petra, det var gött. Gött med snabbmat två dagar i rad, fast ibland får man äta det flera gånger per vecka. Huhu. Nu sitter jag i alla fall här mätt och belåten och det är ju bra. När jag kom hem för drygt en timme och fyrtiofem minuter sedan så mötes jag av en färdigtapetserad fondvägg, den vart snygg (inte trode jag att han skulle börja tapetsera så fort) sedan tog jag på mig träningskläderna och drog ut på en springrunda innan vi skulle käka, det var skönt precis som dem andra gångerna, så ikväll kommer jag att somna bra. Nu är springningen en rutin i mitt liv.
Jag har faktiskt inga planer för kvällen. Det blir nog bara att vara hemma och ta det lungt ikväll, det var länge sedan man hade en sådan kväll, så jag känner att jag har inget emot att ta det lite lungt denna fredag. Annars så är det jäkligt skönt med helg alltså, nu kan jag sova ut riktigt ordentligt...

Nu ska jag kolla på mysteriet på greveholm. haha, de är fanimej bra ju. Så säg inte emot mig nu:)

Martina



i am so fucking tired

Jag har fått en blåsa på mitt fulfinger, eller den har rättare sagt spruckit för att jag har dragit med handen mot väggen när jag har hjälpt pappa att riva bort tapeterna i mitt rum. Fan vad fult det är nu alltså, hah. men i helgen så blir tapeterna uppslagna i alla fall. Nu så står alla möbler typ utspridda i hela huset känns det som, nej men alla saker står i hallen och kvar är min säng och mitt skrivbord, och det ekar nu... Undra hur det kommer att kännas att sova därinne när det bara står en säng och ett skrivbord där? Hm, det visar sig inatt om jag har överlevt natten eller ej, nej men de ska väl inte bli något problem.
Nu är jag helt slut, dels för att jag har tvingat mig upp grymt jäkla tidigt idag för att åka till skolan och det är ju inte direkt det roligaste man kan göra. Ikväll kommer jag somna tidigt oavsätt om sängen står alldeles själv i mitt lilla rum eller om den skulle stå tillsammans med alla andra möbler, känner redan nu att ögonlocken gärna vill slockna men duschen väntar först för jag är helt dammig efter allt krypande på golvet och allt sträckande upp i taket. Nu är det pappas uppgifter kvar, för nå mer tapetrivning orkar jag inte med idag: Spackla skarvarna och sedan tapetsera är det som ska göras. Nog om detta tapetsnack nu.

Idag var jag i skolan som vanligt. På morgonen så skulle vi ju besöka dagiset som vi inte viste vart det låg. Men tro det eller ej, vi hittade det faktiskt. Eller Mia viste vart det låg, de såg så ut i alla fall. Dit kom vi i alla fall. Och jag ska säga att det var väl inte det roligaste som jag gjort, men det var helt okej.
Sedan gick vi ner på stan och åt kebab och hade det trevligt, kollade runt lite på stan och sedan vandrade vi tillbaka till skolan för att vi skulle ha våran sista lektion, svenskan.. uäk! Svenskalektionerna som är nu är nog dem tråkigaste i universum, svåra också för den delen... Efter svenskalektionen så hade vi en "extralektion" eller vad man ska kalla det. Det var i alla fall information om IV-valet i trean, inte så intressant, inte roligt heller för den delen. Men jag tog mig igenom dagen och nu står jag här framför datorn som för tillfället står ute i vardagsrummet på en bänk. Och runtom mig så står mina saker, de se grisigt ut, men de får jag leva med.

Imorgon är det fredag och det kan jag faktiskt glädja mig åt, det ska bli mycket skönt att ta en liten break från skolan ett par dagar. Men inte kommer jag att slippa plugga bara för att jag har 2 lediga dagar. Jag har minsann ett prov som väntar mig på onsdag, så det gäller att börja plugga i tid (typ tisdagkväll, hah) Nej, så tidigt ska jag inte börja att plugga i alla fall...
 Nu väntar en varm dusch för mig. I och för sig så står jag redan här och svettas på grund av brasan som det är lite halvfart i just nu, känns som en bastu. Men de struntar jag i, nu ska jag duscha, sedan slagga..

Martina




wednesday

Plugg, plugg och plugg. Nu börjar det igen, det planeras bara mer och mer prov och allt flera läxor får vi. Har bland annat ett prov på fredag i Småföretagande som jag inte vet hur det kommer gå. Sist vi hade Småföretagande så gick vi igenom det som vi ska ha prov på, men de var bara krångligt och jag förstod nästan ingenting, men man får hoppas att det går bra. Sedan har vi inlämning av Psykosocialt arbete nästa vecka på tisdag, tror jag. Fortfarande inte klara, men vi ska fortsätta att jobba på det imorgon, nu måste vi bli klara, huh. Sedan på Onsdagen nästa vecka så har vi prov i Inköp & Varuhantering. Ja, jag får nog allt gräva ner mig i allt plugg i helgen, ingen fritid för mig här heller. Nej, men jag ska inte plugga ihjäl mig, det ska jag inte, eller det har jag ingen lust med rättare sagt..
Ikväll så har jag ägnat mig åt att rensa ut mitt rum. Ja höll jag på att säga, men jag menar papi ska ju tapetsera om mitt rum i helgen så då passade jag på att bära ut alla things som stog i hyllorna osv så det blir lätt att bära ut alla möbler sen, och nu är jag klaaar, det ekar nästan här inne, hah! Jag hade till och med glömt bort att jag var tvungen att plugga ikväll men inte förän nu så kommer jag på de. Så här sitter jag med skolböckerna framför mig och ska alldeles strax börja plugga. Jag skulle behöva sova för det är så att imorgon så ska jag, Sandra och Mia vara vid något dagis. Kristiansborgsdagiset (?) tror jag det hete, och 08.15 ska vi vara där och vi vet inte ens vart det ligger, how good? Så för att jag ska kunna komma upp imorgon bitti runt 06.00 någon gång där så skulle jag behöva sova, kanske hoppar över plugget idag ändå? Är rätt död...

Just i helvete, våran webbsida på Näthandeln ska ju för fasiken vara inne på fredag också och jag har nästan inte gjort någonting på den, BRAAA Martina, bra där!! Att jag inte har tänkt på det... fanimej, då blir det att sitta kvar i skolan imorgon, fast nej det kan jag inte heller göra för klockan 6 imorgon ska jag, pappa, BM, Petra, Malena och hennes kille gå på bio. Men jag får ta de på fredag då, på sista lektionen.. Äsch... jag får ordna de där på något sätt.

Dagen har varit helt okeeey vettni, inga större problem. Skolan som vanligt. 09.40-13.20. Drog ner till stan med Desiré och tvillingarna. Kollade lite på stan efter ett par skor och så provade jag en klänning som jag inte såg alltför fin ut i. Skulle behövt en storlek större, men det fanns icke.. tyvärr. Sedan kom Jenny ner en sväng och gjorde oss sällskap. Jag tog 16.15-tåget hem.. Nu stter jag här och har som sagt städat ur hela mitt rum. Innan de var jag föresten ute och sprang också, de får jag inte glömma bort, soft att röra på fläsket ibland vettni, nu är jag pepp som FAA-AAN.
oj vad jag skriver... nu ska jag avrunda och dra mig mot sängen, sitter här och funderar på hur jag ska avrunda detta men jag kommer inte på något att skriva som skulle avsluta detta blogginlägg bra så det får helt enkelt sluta här.

Martina
 

tisdag

Tisdag idag och jag är så jäkla trött, höll nästan på att somna på tåget hem idag, men det gjorde jag inte. Skolan idag var lika seg som den alltid är på tisdagar, somnar typ på dirren när man kommer hem och sätter sig ner, fast jag har inte somnat ännu sån tur är, huh.
Hur har dagen annars varit idag då? Inte på topp, men med mina vänner vid min sida så funkar det alltid, Tack, ni gör det lite lättare att klara av dagarna som sakta passerar förbi. Jag känner mig som ett riktigt problembarn som alltid har något att gnälla över och som aldrig kan vara riktigt glad över de som jag har, fan vad dåligt... Men sedan så kan jag ju heller inte rå för dessa "problem" eller vad man ska kalla det. Jag vill bara att dem ska lämna mig, men jag får ta en dag i taget, allting kommer ordna sig... förhoppningsvis!
Det har varit lite upp och ner idag. Vissa stunder så har jag liksom varit som vanligt, skrattat och varit hur happy som helst, medan jag andra stunden bara känner att allt är helt och hållet åt helvete.. som sagt blandade känslor idag, inte på topp direkt...

Nu ska jag gå och ta mig någonting att äta, det var inte världens godaste mat i skolan idag, "Mexicosoppa med överkokade makaroner". Ja, ni hör ju själv hur det låter. Men det gick ner.

Martina

Måndag och ny vecka

Hejhej. Idag är det måndag och skola igen efter en skön helg. Men jag gick aldrig till skolan idag därför att jag hade "ont i huvudet och nacken". Nej men vi hade bara en jumpalektion sedan en håltimme och så någon engelskalektion där det skulle komma en grupp människor från Irland och berätta om sin skola, det skulle säkert bli intressant men jag kände att jag stannar nog hemma åndå, jag tyckte att det var helt ovärt för mig att åka in till stan för att ha en jumpalektion, en håltimme och en liten engelskalektion sådär på eftermiddagen. Men det här var bara en engångsföreteelse, ska inte hända igen.. eller det beror på.. huh!

Just nu håller jag på att ladda ner Mysteriet på greveholm, det var grymt länge sedan man såg det. Eller iofs senast var faktiskt i lördags hemma hos anna, fast det var bara en bit i slutet. Nu håller jag på och laddar hem de första avsnittet som förhoppningvis snart ska vara klart. Innan dess ska väl jag klä på mig kläder. Sitter här i min pyamas och en alldeles för stor tjocktröja, de är soft det. Annars idag händer väl ingenting speciellt. Jag har faktiskt tagit mig tid till att plugga lite idag också. Jag skrev rent svenskan på datorn som ska vara klar imorgon, så då är det klart. Nu ska jag bara plugga på Småföretagandeprovet som är på fredag och sedan ska jag, Sandra och Mia göra klart uppgiften på Psykosocialt arbete...

Nu lade internet av också, bäst att inte trycka på "spara & publicera-knappen" nu för då kommer detta inlägg gå åt helvetet, och då blir jag sur.. Fast nu är dte igår igen, och nu kan jag minsann publicera detta inlägg, precis vad jag ska göra också.... jag ska ju klä på mig nu. Sedan är det film, men kommer nog få lite smått ångest över att jag inte pluggar, men som sagt jag är ju "sjuk"... Får ta det lite senare eller imorgon.

Martina


söndag

Hallå, hej, tja. Kan ni tänka er att det ör söndag igen. Fy fan, det är en hemskt tråkig dag! Snön håller på och smälter bort så det är jättehalt ute nu, man våga knappt ge sig ut på vägarna. Men skönt den dagen då allt är borta och våren kommer. Den dagen längtar jag till.
Idag har jag faktiskt varit inne i stan och köpt tapeter med papischulo, äntligen! Har väntat hur länge som helst, så nu bestämde vi att idag ska vi fixa de. Jag ska ha 3 stycken typ beiga tapeter och sedan ska fondväggen vara mörkbrun med nå blomblad i beige/guld och gårtt eller vad tusan det nu är. Snygga var dem i alla fall, jag tror det kommer bli mycket nice. Nu ska vi bara tapetsera och det vet jag faktiskt inte när det blir av, det kommer väl ta minst lika lång tid tills vi tapetserar som det tog att köpa tapeterna, huh. Nejdå, jag ska försöka att säga åt han på skarpen att han ska fixa det så snabbt som möjligt. För just nu så är mitt rum inte särskillt snyggt, inte tapeterna i alla fall, gula och fula, buääk.. Men de ska bli ändring på det:)

Nu sitter jag i alla fall här framför datorn igen. Jag var förbi Sofia en sväng när vi hade vart i stan. Vi kollade bara på tv och chillade, med andra ord så gjorde vi inget speciellt.. Vi skull egentligen kollat på American History X men hennes mamma hade redan lämnat tillbaka filmen där hon hade lånat den, synd. Men jag har för mig att jag redan har sett den på engelskan i 1:an... bra är den i alla fall..

Nu börjar det ett program på tv. Dem avslöjar olika trollerikrep, och det kan ju vara intressant, hah! Magic magic.

Ingen skola för mig imorgon i alla fall om jag har lika ont i huvudet som jag har haft idag. buhuu...

Näjje, nu ska jag kolla teve.

Martina

I miss you


dancing with tears in my eyes

Lördag idag och jag har nyss kommit ut ur en varm och mycket skön dusch. Nu sitter jag och skriver blogg och väntar på mat, fast kanske drar en pizza ikväll, de skulle sitta fint i magen.
Så vad händer idag då? Jag har ingenting planerat, någonting ska jag allt hitta på med mina väninnor. Inte tänker jag då sitta här hemma och känna mig instängd i alla fall, i dont think så. Vad gör jag annars förutom att jag nyss har kommit ur duschen. Jag läser lite olika bloggar och tar det allmänt chill, det händer ingenting roligt på datorn idag så jag ska nog ta mig härifrån, yes i will.

Martina



Här är jag förr jättelängesedan när jag hade lugg, huehue...


fredag

Hejhej. Fredagen är här och det tycker vi om. Jag kom hem från skolan för ett tag sedan och nu sitter jag här i min datastol och tar det lungt, lyssnar på musik, bra musik! Jag ska nog hem till mamischulo idag, hehe! Ikväll ska jag umgås med Sofia, det ska bli kul kul kul tycker jag. Får s evad vi hittar på för något, vill inte ha en likadan dag som jag hade igår. Jag höll rättare sagt på att avlida, så tråkigt hade jag... fyfan! Men det blir ju vad man gör de till som man brukar säga...
Det är ju säsongspremiär av Lets dance ikväll också. Blondinbella är ju med, huhu. Kan ju alltid bli roligt att se, om man nu kommer se det någon gång, jag menar, det finns ju sååå mycket annat att göra här i livet :) huhu. Nej, men kan som sagt alltid vara roligt att titta på hörrni.

Nu ska jag fixa med lite kläder som jag ska ta med mig till mamischulo. Får se hur det går. Ha en fin helg!

Martina


uttråkad till hundra

Fyfan vad jag är uttråkad, fyfan fyfan fyfan! Då menar jag verkligen uttråkad också. Det finns absolut ingenting att göra. Dagarna går men man gör ingenting vettigt. Eller går i skolan gör man ju, men är de så vettigt? Nej jag vet faktiskt inte, jag tror fanimej inte det är det. Tråkigt vet jag i alla fall att det är. . .

Skola  idag som vanligt. Slutade klockan 14.30 då promenerade jag ner till stan med tjejerna, därifrån gick vi till stugan och fikade. Jag blev bjuden av Desire, tack gulle<3  Jenny kom också dit efter ett tag. Där satt vi och pratade och hade almänt trevligt när vi sedan bestämde oss för att dra oss därfrån och kolla lite på stan. Hittade ingenting, eller... jag tittade inte ens eftersom jag lämnat plånkan hemma.. Bra Martina.. Sedan så åkt jag och Jenny hem och Desiré gick till sin dans. Väl hemma så gjorde vi väl inget vettigt, huh. Snackade och typ lyssnade på musik. Men nu har hon lämnat mig, så nu sitter jag här i min ensamhet och funderar på om jag håller på och tråkar ihjäl (säger man så?) bad day today, för jag ser ingenting positivt, he he! Jag ska lägga av med mitt gnäll, fast nej.. för stunden så känns det jäkligt bra att gnälla, riktigt jäkla bra, sedan får ni säga vad ni vill.

pissigt pissigt pissigtttttt är var det är fuck

Martina


hello my friends

Hej allesammans.

Onsdag idag och det innebär skolstart igen nu efter det sköna jullovet. Skulle verkligen inte tacka nej till en vecka till. Men tyvärr så går ju inte det. Nu är det plugg och slit igen som man måste genomgå. Men jämt när tanken kommer upp i hjärnan att det är skola och plugg då brukar jag alltid tänka:" snart är det ändå sommarlov!" Då känns det faktiskt genast lite bättre. Det är inte lätt hörni. Men man får ta det med en nypa salt. Imorgon är det torsdag och det innbär tidig morgon. Ska vara i skolan klockan 08.00 för att göra ett skolarbete med mina kära vänner Sandra och Mia. Det ska vara klart nästa vecka och vi har knappt börjat, så det är på tiden att vi sätter igång snarast! Imorgon då jäklar.
Sedan har jag möte med min psykosocialt arbete-lärare om hur jag ligger till i ämnet, de ska bli intressant att veta med tanke på att det har känts som om det har gått skit. Men det visar sig imorgon om jag ligger på ig eller MVG, haha, nej skämtosido inget MVG här eller. Jag tror starkt på ett G högst.
Skolan idag var annars okej. Hade inte så många lektioner. Mentortid klockan 11.00 och engelska klockan 13.20 sedan fick vi sluta klockan 13.00. Då gick jag ner på staden med tjejerna i klassen och kollade i affärer. Sedan mötte jag upp Sofia lite senare för lite shopping, jag shoppade inget men det gjorde minsan Sofia, dutti!
Klockan bötjar närma sig 22.00 och jag känner att för att jag ska orka med morgondagen så måste nog jag borsta tänderna och hoppa i sängen på dirren. Annars blir det seg uppgång för mig ur sängen imorgon, icke bra Martina. Nej som sagt mot tandborsten, sedan dyker jag ner i sängen för att få mig lite sömn. Godnatt!

Martina


Im not in the mode

Jag måste meddela att mitt humör är tyvärr inte på topp just nu. Jag är sjukt jävla förbannad och grymt besviken på saker och ting. Vad det är ska jag inte gå in på nu. Vissa vet, vissa vet inte. Så är det. Igår vad jag så jäkla förbannad att jag knappt viste vart jag skulle ta vägen, jag var så jäkla förbannad att jag grät, de låtet löjligt, jag vet. Med det är fanimej sant. Nästan så jag ville slänga ut julgranen i förtid, hah (den ska väl ut idag?) Jo, men så arg var jag. Det var nog väldigt väldigt länge sedan jag var så arg. Men nu har det gått över lite lite granna. Men jag har fortfarande den där iskan inom mig. Igår kände jag den där ilskan som man har när man rent ut sagt bara skulle vilja döda någon. Fast nejnej, så långt ska jag absolut inte gå. Idag känns hela jävla händelsen så jävla skrattretande. Det är bara att inse att alla individer på jorden är inte likadana. För hur skulle det vara om hela jordens befolkning skulle vara likadana? Fyfan vilket kaos det skulle bli. Så det är bara att acceptera att alla är inte lika. Alla är inte heller lika idiotiska som vissa är.

Nu ska inte jag prata mer om det här. Utan jag ska gå och äta varma mackor som min familj har gjort. För övrigt så har jag inte gjort så mycket idag. Har spelat sims. Haha, sjukt besatt man kan bli när man väl börjat alltså. Men nu har jag lagt av, det lovar jag. Kom nyss ut ur duschen också, har varit ute på en rask jäkla promenad som var grymt behövlig idag kände jag.
Imorgon börjar skolan igen. Skönt med de vanliga rutinerna igen. Sova, skola, äta, hem, plugga, äta, sova. Sedan börjar det om och om igen. Nej nu ropar dem för fullt! Dags för mat.

Fast jag måste säga att jag är inte motiverad för att börja skolan för fem öre. Nu börjar allt eviga plugg och en massa läxor hit och dit. Men endå skönt med dem gamla vanliga rutinerna igen istället för att gå hemma och inte ha något speciellt att göra. Nu vet man i alla fall vad man ska göra om dagarna.. Så med andra ord så ser jag inte fram emot skolan ett dugg. Nu vill jag att våren ska komma, älskar våren!

Martina

It is snow outside my window

Godmorgon gott folk!

Vaknade för en timme sedan ungefär. Ville dock inte gå upp men kände att jag var tvungen. Jag kände lukten av mat, det luktade gott så jag gick och kollade vad det blev till lunch. Potatisgratäng med kassler och något, såg sjukt gott ut. Så nu sitter man här och väntar på att maten ska bli klar. Jag är ganska hungrig så det passar bra med lite käk i magen.
Har västa suget efter att shoppa. Shoppingabstinens kallas det. Men idag hinner jag inte för att affärerna stänger klockan 4, buhuuu. Men nästa veckan så ska jag fara in till stan med min vän Sofia för att se om det finns något att handla.
När jag vaknade idag så såg jag att det hade snöat som bara den. Men snön skulle ju ha kommit för länge sedan, inte den 3:e januari år 2009 som är drygt 1 och en halv vecka efter jul. Typiskt. Man önskade ju att det var julafton idag i stället, well well. Nu är det som det är. 7 minusgrader är det ute också, buhuu. Nästan så att man inte vill gå utanför dörren..

Pappa åkte och jobbade idag för någon timme sedan, Petra ligger och sover? Niklas sitter vid datorn, BM lagar mat, och jag sitter här inne i vardagsrummet framför brasan och skriver blogg och har det varmt och mysigt. Nu är det dags för maaat, välbehövligt!

kisses Martina


soooola och bli bruuuun

Hej. Jag kom nyss hem från en sväng i solariet. Det var mycket skönt att sola, det har inte blivit av på ett tag så jag tyckte att det var dags. Jag frågade Jenny men hon kunde inte, sedan Bella men hon var sjuk och kunde inte heller, sedan frågade jag Sofia men hon var fortfarande lite rasslig. Sedan frågadade jag min kära syster om hon hade lust att hänga med och sola, och det hade hon. Och precis i de ögonblicket fick jag ett sms av Sofia där det stog:" vi kanske kan sola och bubbla bubbelpool efter du ätit eller nåt?" men jag skulle inte tacka nej till att sola en gång till. Undra om det är farligt att sola 2 gånger på en dag? Hmm, får ta en funderare över det. Och finns det något skönare än att ligga och bubbla i en bubbelpool?
Nu sitter jag här vid datorn och väntar på att pappa och BM ska komma hem, undra om dem har pizzan med sig nu? Det skulle smaka bra med tanke på att jag börjar bli riktigt hungrig. Kebabpizza vill jag ha. MM!
Fredag i dag som sagt och jag ska träffa Sofia sen i alla fall. Vi får se om det blir en sväng förbi badet, annars hittar vi på något annat att göra, som alltid!
Sitter och tittar på en ful video på youtube när det är en liten kineskille som dansar jättefult, hah. Jag förstår inte hur man kan få till de. Jaja, inte något som jag vill ta lärdom (eller hur man säger) av i alla fall!
Nu ska jag ta och hoppas in i duschen, sedan så får vi hoppas på att maten kommer snart. Här ska allt vara serverat på silverfat vettni, huhu. Nej jag skoja bara. Ha en bra kväll.

kisses Martina

sammanfattning 2008

Hej igen. Har inte bloggat på ett tag nu, haft annat för mig! Man kanske ska skriva ett inlägg nu. Jag ska göra den här sammanfattningen av 2008, bättre sent än aldrig får man väl säga, haha! Här är den:


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag tappade min sprojlans nya mobiltelefon i vattnet när jag var med Jenny på båtsemester. Heh!
Höll du några av dina nyårslöften? Nej, jag kommer knappt ihåg var dem var.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, ingen vad jag vet.
Dog någon som stod dig nära? Nej, sån tur är.
Vilka länder besökte du? Danmark och London
Är det något du saknat år 2008 som du vill ha år 2009? Ja det finns det säkert.
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas? 27 januari - inspelning av Marty haha, 2 juli - London, 12 juli - Danmark, 22 juli - båtsemester med Jenny och en massa flera datum som jag inte kommer på nuu.
Vad var din största framgång 2008? hmm, att jag pluggade mer än vanligt kanske...
Största misstaget? Att jag umgicks med helt fel människor där ett tag.. shame on me!
Har du varit sjuk eller skadat dig? Nej tror inte de, bara haft så oerhört ont i halsen så att jag tappade rösten och feber, inget mer.
Bästa köpet? Jag vet inte riktigt, nå kläder...
Vad spenderade du mest pengar på? kläder och mat..
Gjorde någonting dig riktigt glad? Min familj och mina vänner...
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008? Caligula - hästpojken är en låt som jag kommer på..
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var nog ledsnare detta år..
Vad önskar du att du gjort mer? Varit mig själv.
Vad önskar du att du gjort mindre? Gnällt.
Hur tillbringade du julen? Hemma hos pappa med släkt.
Hur många one night stands? hah, inget tror jag väl?
Favoritprogram på TV? ingen aning faktiskt.
Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året? Hata är ett starkt ord. Men: ja, det gör jag faktiskt.
Bästa boken du läste i år? Jag vet inte, någon jag läste i sommras i alla fall. 
Största musikaliska upptäckten?
hmm, jag kan inte komma på någon nu, Eller Lars winnerbäck lite gran.
Något du önskade dig och fick? en hårfön haha
Något du önskade dig men inte fick? en boxningssäck eller vad det heter, huh
Årets bästa film? The notebook i think...
Vad gjorde du på din födelsedag 2008? Jag var i skolan som vanligt, sedan träffade jag mackan, sedan åkte jag hem och firade mig. Släkten kom och jag fick paket. . . 
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja, verkligen!
Vad fick dig att må bra? Jenny, Sofia, tjejerna i klassen, min familj plus många andra..
Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen jag kommer på.
Vilka saknade du? min syster som jag ville träffat mera.
De bästa nya människorna du träffade? Hmmm.. bra fråga. kommer inte på någon just nu!

RSS 2.0