spontant

I måndags så vaknade jag av att Jenny ringde till mig och frågade om jag skulle hänga med till Säfsen, varför inte tänkte jag? Så jag duschade, packade min väska och gjorde mig klar inför resan. Jag kände verkligen att jag behövde komma ifrån Hallsta och det var banne mig superskönt att byta omgivning och miljö för några dagar. Jenny och hennes familj kom förbi och hämtade upp mig efter ett någon gång och då åkte vi iväg mot Säfsen. Vad mysigt och roligt detta skulle bli kände jag, precis vad jag behövde.
Vi stannade i "Loudvika" som jag, Jenny och Alice tjatade om alla dessa dagar vi var i Säfsen, hahahah. Men där i alla fall så stannade vi och käkade hamburgare på Sibylla, det smakade gudomligt gott måste jag säga och efter den hamburgaren så var man mätt ett helt dygn. Sedan for vi vidare i alla fall.
När vi kom fram så kollade vi runt lite och fixade och sisådär sedan chillade vi. Vad gjorde vi annars där? Eftersom det inte fanns någon snö så åkte vi inte skidor eller pulka. Men vi vandrade i skogen, spelade en massa spel, grillade korv och en massa annat skoj. Idag lämnade vi stugan runt 11.00 och åkte raka vägen hem. Jennys familj lämnade av mig hemma hos mig.

Tack för att jag fick följa med familjen, hemskt mysigt såhär några höstdagar måste jag väl andå säga :)

Nu ska jag snart slagga för jag är cepetrött sedan får vi se om jag orkar hänga med Jenny in till stan imorgon. Det återstår att se.

martina

lördag night

Jag sitter här och kollar apatiskt in i min dator. Jag kom hem för ett tag sedan. Var på qvarn med anna, sofia och erik. Det var nå uppträdande osv, kollade på fina tjejer också. Kan alltid varor roligt. Inatt så ska man ställa tillbaka klockan en timme, hur jävla mörkt kommer det inte vara på eftermiddagarna då? Jag dör, jag hatar hösten ibland. I alla fall när det blir mörkt tidigt på dagen. Fast hösten kan vara mysig också. Imorgon är det söndag och jag har ingen aning vad jag ska göra. Jag ska sova länge för dte har jag inte gjort på flera jävla dagar. Tack, TACK. för att jag inte har någon riktig skola på ungefär 7 veckor. Det är någonting som jag uppskattar i mitt liv för tillfället, låter väl för underbart? Om ungefär 20 dagar så drar jag till Irland i 3 veckor och praktiserar och röjer. Det ska bli så himla kul men jag kommer vara nervös som fan, men det går över när jag väl är där.

Imorse gick jag upp halv nio för att jag skulle träna klockan 10. Jenny sov här från igår. Och idag åkte hon på kryssning med brottningen. Jag tränade i alla fall och nu börjar träningsverken att snyga sig fram, känns riktigt jävla bra.

Nu ska jag sova för jag håller på och somnar på stolen och min rumpa gör så jävla ont när jag rör mig, illa som fan. Nej vafan, nu går jag och slaggar.

martina


lördag

Jag har så tråkigt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, buhuuu.. Jag vill göra någonting roligt idag också. Jag har ingen lust att bara sitta hemma och inte göra nåt, fifan.
Idag har jag i alla fall träffar farmor, det var roligt som vanligt. Man hinner näsan aldrig träffa henne nu för tiden, har så mycket i skolan just nu. Jag hoppas innerligt att den kommande veckan går lika fort som denna har gjort. Jag behöver ett lov nu för i helvette!!!!

Nu ska jag gå och dra något fult över mig

martina

det är fredag

Härligt härligt. Jag känner att jag behöver helg. Jag vill sova länge....
Denna kväll ska jag spendera i stan med mina vänner. Vi ska gå ut och äta middag på Jensens och ha det trevligt. Jag åker med Malle in till stan för hon ska träffa någon kompis som hon ska käka och gå på bio med, fint att man har skjuts i alla fall he-he-he.
Nej om man skulle ta och stänga av datorn nu för batteriet är snart slut och sedan börja fixa i ordning sig lite. Malle kommer väl snart skulle jag tro, hon ska inte behöva vänta på mig heller.

Ha en fin kväll mina vänner.

martina


sounds good

Nu är det endast en månad kvar tills Irlandresan. Prick en månad imorgon! Fifan vad nice.. Det ska bli jätteroligt, fast jag börjar bli rätt nervös! Det ska bli så spännande. iihhhh
Imorgon äre torsdag, och denna vecka har gått lika snabbt som alla andra veckor. Ja den ena dagen är den andra dagen lik, det händer liksom inte så mycket i veckorna, man skriver samma sak varje dag. Det enda man gör är att gå i skolan, träna och äta, kul liv.  Najnaj!

Nu ska jag duscha och plugga lite till och sedan sova, sounds good!

martina

Mama told me... when i was young

Jag har haft lite deeptalk med Malle idag, det var trevligt. Det är skönt att prata av sig ibland. Nu har jag alldeles precis gjort klart svenskan, eller jag är typ halvklar. Har typ en liten fråga kvar som jag är lite osäker över, ska nog prata med läraren imorgon och höra vad hon säger.
För tillfället så sitter jag och lyssnar på Shinedown - Simple man. me like me like! Den är så fin, så fin. Jag kan lyssna på den flera gånger om vissa dagar. Jag har tränat boxning idag också, nu är jag helt stel i hela kroppjäveln. Imorgon ska jag sitta bänkad hemma och plugga, inge jävla träna imorgon heller. Har nämligen prov i Praktisk marknadsföring på torsdag så jag måste börja att plugga lite smått idag, annars blir det panic at the disco känner jag, inte okej. Jag vill ha bra på dessa prov. Har haft ett prov redan och de fick jag VG på, så det är ganska nice. Måste bara få bra på alla nästkommande prov också, you can do it.


D E S S   O C H   J A G   F I K A D E   P Å   E S P R E S S O   H O U S E   I G Å R !

Imorgon börjar jag klockan 1 i plugget, gaaaaaanska nice. Skönt att man kan sova ut lite grann. Älskar onsdagar. Slutar klockan två ungefär. Då ska jag och brudarna ner på stan och plugga på stugan, vi ligger efter maaassssaaaa i projektarbetet, och jag har inte ens skickat in loggboken heller som man skulle ha gjort. Bäst att göra det, annars blir Maggan sur.... hon sa till oss idag. Det blir nog en fika också så man kan koncentrera sig ordentligt på sitt arbete hehehehhe. Sitta och dricka kaffe samtidigt som man planerar lite på projektarbetet, wonderfull. Hoppas på at morgondagen blir bättre än dessa två första vidriga dagar. Att vakna till en mörk morgon är fan det värsta jag vet, det känns förfan som natt när man vaknar, inte okej!! Imorgon får jag vakna till dagsljus, JAAAAAA!

Nu ska jag plugga ppppmmmmmmmm, fint. Sen ska jag slagga,, mera fint.

martina

Its cold in here

Vart befinner jag mig om inte i skolan?
Jag och dess har precis gjort klart ett arbete som ska vara klart på torsdag. Skönt att ha det klart, för jag har en hel del andra saker att göra klart denna vecka också. Igår hade jag rättskunskapsprov och det gick bra faktiskt tycker jag heheheh.
Jag ska snart bege mig mot bussen som tar mig hem, den går i och för sig om en timme ungefär så det är ett tag kvar. När jag kommer hem ska jag springa in till affären och köpa naturgodis (sjukt sugen) och sedan ska jag cykla raka vägen hem och plugga. Med lite naturgodis i magen kan det minsann gå riktigt bra att plugga. Vi får se om jag känner att jag hinner med och dra på boxningen ikväll, det beror på hur långt jag kommit på plugget. Jag kanske inte ens kommer iväg dit för jag har nämligen sjuk träningsverk i rumpan  och i ryggen från gårdagens träning.

Nu är det verkligen höst, höst på riktigt. Igår när dess och jag var nere på stan så var jag tvungen att springa in i thebutiken och kolla vad det fanns för smarriga thesorter. Fast när vi väl kommit in så kom jag på hur pinsamt det skulle kännas sen när man skulle gå ut ur butiken och inte ha köpt något. Först tänkte jag att man kanske ska köpa med sig någonting hem, men jag gjorde aldrig det, inte heller Dess. Äh, egentligen var det ju inte så pinsamt. Eller hon i kassan hade liksom sprungit fram och tillbaka med olika thesorter flera gånger för att vi ville lukta på dom. Eller det var hon som sa att vi skulle luka på dem, hahah! Vi gick därifrån utan något the i alla fall.

The är verkligen höst, jag vet inte varför men det bara är så. Även fast hösten är den tråkigaste årstiden på året.
Nu ska jag kila. Skulle kunna skriva hur mycket oväsentligt som helst här, men det ska jag inte göra idag he-he-he.

/martina


rättskunskap

Då var denna helg slut. Helt sjukt vad den har gått fort, alla helger går fort. Men i och för sig så går ju vardagarna också ganska fort om jag tänker efter.
I fredags så var jag hemma hos anna och käkade lite och hade det trevligt, det var nice. Åkte hem runt tolv och somnade bums när jag kom hem och la mig i sängen.
Igår så åkte jag hem till Jenny. Äntligen säger jag bara. Det känns som det var flera jävla veckor sedan vi sågs, och det var det ju i och för sig, man blir alltid så glad av att se henne och desto roligare blir det att träffa na när man inte setts på länge, min älskade och fina vän! Vi lagade mat. Fläskfilé, pommes, sås och sallad och det smakade mycket bra måste jag säga, sedan så käkade vi godis (jag hade köpt typ ett kilo som jag tog med hehehe) så vi fick ont i magen. Men vi bestämde att vi skulle basta så vi gjorde det och det var sjult skönt. Tänk när man sitter inne i bastun och så börjar svettet att dripa ner, wohoow! fter bastun så kollade på vi på Kjell på datorn, hahahahahaha, har inte skrattat så mycket på länge. Men grejen var den att hennes föräldrar låg och sov så vi var tvugna att kväva skrattet så gott dte gick, men det gick ju som det gick he he he.
Idag vaknade vi klockan 11 ungefär, det vart inte så sent igår. Vi gick ner till båthamnen och kollade ut över sjön och åt kanelbullar, det var en fin avslutning på dagen. Efter de så åkte jag hem och sedan dess så har jag bara pluggat hela jävla dagen, men jag ska berätta att jag fattar nöstan lika lite som jag gjorde innan jag började plugga.

Bäst att jag tar tag i det där för sista gången, för imorgon är det dags för prov. Rättskunskap!

pussis

i dont wanna feel the love for you


mattehe

Snart börjar jag en mattelektion, det är min sista lektion för idag. Sedan ska jag hem och plugga svenska, jag ska skriva klart uppgift två som ska vara klar imorgon och jag fattar ingenting så vi får fan se hur det går.
Imorgon är det fredag och det är rätt nice, fyfan vad skönt med helg känner jag.

Nu ska jag och Sandra gå till high school och ha matte.

pussis

Tjo

Snart är klockan 4 och jag har slutat för ungefär 2 timmar sedan. Vad gör jag kvar i skolan tänker man väl då? Jag har nämligen Irlandmöte klockan halv sex ikväll och jag tyckte inte att det var någon idé att åka hem emellan så jag och Dessi stannade kvar i skolan och pluggade litegranna, en väldigt bra idé tyckte vi. Jag har nu alltså hunnit med att skriva klart en svenskauppgift som jag ska redovisa på fredag så det är ju bra. Tänkte även fortsätta med en annan svenskauppgift som ska vara klar på fredag men det är så jävla krångliga frågor så jag får nog ta det hemma imorgon...
Jag håller på och hungrar ihjäl också om jag ska vara seriös, jävla helvette!
Dess sitter också bredvid mig och skriver blogg för tillfället, vi tror att biblioteket (som vi för tillfället sitter i) stänger nu klockan 4 så då får vi sitta utanför skåpen till halv sex och ha det gött. Man kanske skulle ta en powernap för jag håller på och somnar, skulle vara svinfint.

Nu ringde Jenny så nu ska jag sluta. 

martina 


World big world

Jag sitter här och funderar lite över en massa saker samtidigt som jag håller på och gör en svenskauppgift på Word, är helt seriöst äckligt trött på skolan just vid detta tillfälle.
Jag är trött och ska snart krypa till kojs hehehe. Ska bara svara på en endaste liten fråga till på svenskauppgiften, jag börjar klockan ett imorgon så det är jag mycket glad över. Nu vill jag bara gå och sova, jag gör svenskauppgiften imorgon istället. Jag vill gå och lägga mig nu medan regnet smattrar på mitt tak där utanför, det är då jag somnar som bäst i min ensamhet

martina


Snabbköpkassörskan

träna eller inte träna

Det är frågan de. Jag lider av beslutsångest verkar det som. Jag har alltid svårt att bestämma mig. Shoppa vill jag göra, jag vill ha en halsduk, ett par sköna och varma skor, ett par byxor och tunikor men det går inte. Jag måste spara mina cash.
Annars så har jag bara setat och kollar på olika utbildningar på datorm idag. Jag kan säga att jag vet fortfarande inte vad jag vill bli eller vad jag vill göra. Undra om man ska hänga med på prommen ändå fastän jag är så trött så jag håller på och dör. Kolbäcksrundan är ju så jävla uttjatad, så jävla tråkig att gå... och dessutom så måste jag plugga och sen har jag inga kläder heller.

puss

Tre saker jag ser fram emot och sådär

Nu är hösten här, det märker man ju på vädret. Det är kallt, mörkt och grått ute som jag skrev i förra inlägget och det regnar var och varannan dag och bla bla bla. Och i skolan är det bara en massa plugg och plugg och plugg som gäller eftersom det är sista året, man måste ligga i nu, köra det sista innan det är slut, innan man står där och skriker att man tagit studenten. Men det finns faktiskt vissa saker som jag ser fram emot ni i höst, tro det eller ej men det finns faktiskt vissa ljuspunkter:

  • Sportlov vecka 44 (?) tror jag.
  • Irland den 15 november
  • Min födelsedag den 16 december
Det finns säkert en massa andra småsaker också men som jag inte kommer på just nu. Men det är dessa saker som är stora för mig, de som jag ser fram emot. Okej sportlovet kanske inte är så stort men jo faktiskt på ett sätt för hur jävla skönt skulle det inte vara med ett jävla fucking lov nu, mitt upp i allt. Jag skulle inte tacka nej.
I vår så kommer ju studenten och det längtar man ju också till som fan. Fast nej, jag både längtar och inte längtar till det. Känslan av tomheten som kommer dagen efter studenten, vad ska man göra? Jobba, plugga? Just nu så känner jag att jag inte vet vad jag ska göra. Men man tycker att det behöver man inte börja tänka på nu, det är ju flera månader kvar. Men det är just vad man måste, det är nu man måste börja fundera. Någon gång så kommer jag väl på vad jag vill göra, men när vet jag faktiskt inte.

Vilket knäppt inlägg det här vart men det jag ville säga var att det finns saker som jag verkligen ser fram emot nu i höst och det är väldigt skönt att ha saker som man kan se fram emot.




höstväder

Nu är jag hemma. Igår var det tjejkväll hemma hos Sandra. Det var jag, Dess, vickan och sandra, det var jättemysigt och trevligt tycker jag. Vi åt trerätters igår och efter det så rullade man i princip fram. Jag tror aldrig att jag har varit så mätt i hela mitt liv, jag höll på att avlida. Jag var tvungen att lägga mig på golvet och ta en powernap efter det blev det bättre. Vi gick ut med lilla dogen Zeke, han är världssöt! Vi åt i alla fall tunnbrödsnittar med potatissallad och rostbiff till förrätt, potatisgratäng, grillad kyckling, beasås, sallad, fetaost och baguett till varmrätt och cheesecake till efterrätt. Och på de så käkade vi en massa jävla dipp, grönsaker och chips, mmmmmmmmmmmmmmmmmm vad gött.
Vi följde Vicky till bussen strax före två sedan gick vi hem och borstade tänderna och gjorde oss i ordning till natten för att sedan somna till Saw 1, fast jag tror att jag somnade nästan på en gång för att jag var så himla trött och kunde inte ens hålla ögonen öppna, man blir helt slut efter en veckas skola.

I morse så vaknade vi och åt frulle och kollade på Idol. Jag tycker att Tove är bäst, hon sjunger så jävla bra och är så jävla söt, thats it! Idag är det lördag men jag har ingen aning om vad jag ska göra, chilla eller så hittar jag på någonting. Jenny är inte ens hemma....... den jävlen har dragit till Norrköping till sin far över helgen, buhuhu!! Det var förfan flera dagar sedan jag såg bruden, får väl bli någon gång nästa vecka om jag inte måste plugga ihjäl mig som vanligt.

Nu ska jag snart basta, fifan vad skönt. Detta väder är ju så jävla depprimerande, höstväder, regn och kyla, gör mig inte lycklig direkt. Fast det finns ju fina höstdagar också faktiskt som gör mig lycklig.

pussis/martini




Våran fina middag igår.

skolajävel

Nu sitter jag i skolan och har lektion. Vi ska sammanställa en massa diagram på en marknadsundersökning. Igår fick jag G på mitt matteprov, jag är glad!

Nu måste vi börja. ha en bra dag!

pussis

RSS 2.0