bullbak

Bullarna är nu färdiga och jag måste säga att dom vart sjukt goda. Färska bullar är alltid gott! Jag har nog tryckt i mig minst 8 bullar, och dom var inte små ska jag säga. Jag mår lite illa.. Plus att jag åt lite deg också, fuckfuck.  Vräker i sig bullar och en massa andra gottesaker. Men det är så det ska vara, jag bryr mig inte särskillt mycket :) det är gott och det är huvudsaken hehe!
Jag har fått hem mina kort som jag framkallade förra veckan. Dom är jättefina! Vill sätta upp hela högen på väggen. Tänk 100 bilder på en endaste vägg, det vore väl för underbart? :D Vi får se om jag ska sätta upp några av dom på väggen eller om jag bara ska sätta in dom i fotoalbum och titta på lite då och då när jag vill muntra upp mig själv. Jag kan självklart titta på dom ändå. Jag kan titta på dom varenda dag om jag vill :D

överviktig?

För tillfället håller jag på att baka lite kanelbullar, kanske blir några vaniljbullar också. Men mest kanel... Tidigare idag så påbörjade jag min första uppgift på Naturkunskapen och det går bra, fast ska slipa lite mer på dom vid ett senare tillfälle idag. Först ska bullarjävlarna bli klara. Jag måste bara säga att just idag precis nu så skulle jag bara vilja skära bort mina ben. Jag har så sjukt jävla ont i mina små knän.. Man börjar ju förfan undra om man är överviktig? Det liksom hugger i dom, inte hela tiden utan det går i intervaller... helvetessmärta kallar jag det! Smärta som man helst vill slippa. Jag måste söka upp någon som kan tala om för mig vad det är som spökar... Jag blir galen snart!
Snart har bulldegen jäst klart. Då ska jag baka ut degen och göra bullarna... det kanske slinker ner en och annan degbit. MMMMM. Nej, fy.. då går man och jästrapar hela kvällen, det vill jag inte vara med om. Vi skippar det!




31 januari 2011

Hej! Jag sitter i vardagsrummet och har precis ätit upp frullen, nu är jag mätt! Idag ska jag inte jobba, så idag ska jag sätta igång med pluggandet. Det ska bli roligt och intressant faktiskt!
I helgen har jag jobbat, både lördag och söndag. I fredags var vi på middag hos Malle. Det bjöds på Crepes till förrätt, fläskfilé, hasselbackspotatis, beasås och sallad till huvudrätt och jordgubbsparfait till efterrätt. Det var gott! Jag har inga speciella planer denna veckan, men jag tar dagen som den kommer helt enkelt! Imorgon ska jag träna och jag ska tametusan baka bullar denna veckan också som jag har sagt i flera dagar nu. Det blir brao!
Nu ska jag läsa aftonbladet och expressen, så man vet vad som händer i världen! Kan vara bra.

Just ja, igår fyllde Linnsan 1 år. Älsklingstjejen min! :)


kiss



lördag

Vilket underbart väder det är ute! Älskar att solen skiner och det är inte ens kallt ute.
Imorse åkte jag och jobbade. Började egentligen klockan 7.30 men jag var där till 06.50 för att jag glömde bort att jag började 7.30.. jaja. Nu är jag i alla fall hemma på rast, jag börjar klockan 15.45 igen.. Har precis ätit, nu sitter jag och läser lite bloggar och lyssnar på musik. Snart ska jag gå ut till familjen i köket och chilla lite innan jag ska tillbaka till jobbet. Slutar klockan 20.00 ikväll. Vi hörs!

pussss


sommar i mitt hjärta



helg sköna helg

Denna vecka har gått sjukt fort. Det är redan fredag, helg! Hela denna vecka har ägnats åt jobb, jobb och åter jobb. Fast det har varit rätt skönt att jobba, roligt också. Idag är jag ledig, så ikväll ska jag och familjen på 3-rättersmiddag hos min syster, mysigt! Det blir lugnt i helgen för att jag ska jobba både imorgon och på söndag, har delad tur.. jobbar från 07.00-20.00 (med rast emellan.)
Igår var min fina Jenny över.. Vi åkte ner till affären och handlade frukt. När vi kom hem så åt vi mat och sedan slängde vi ihop en liten fruktsallad, mycket gott! Senare under kvällen så hjälpte hon mig att fixa lite bilder på familj och vänner som jag nu har beställt hem, jag längtar tills jag får dom, dom är så fina (HAHA)!! När Jenny hade åkt hem gick jag och sov och idag vaknade jag upp och upptäckte att solen sken, då blir man glad!

Nu ska jag klä på mig, sitter fortfarande i pyjamas..

puss

dancing all night long

Nuu har jag tränat och det var jätteskönt. Jag har ätit massa mat så nu är jag mätt i magen också. Jag drack precis upp mitt the också. Nu ska jag gå och borsta tänderna och smörja in ansiktet, sedan ska jag sova. Det ska bli skönare än någonsin! Det är en dag imorgon också. Träna och jobba är det som står på schemat! kult.

Godnatt

hey bebe

Det blev inge bullbak idag, istället åkte jag och jobbade. Dom ringde mig i morse och undrade om jag kunde komma och det kunde jag minsann. Det gick bra, men när jag satt på cykeln påväg till jobbet så kände jag vilken helvetisk värk i nacken jag fått under natten. Jag måste ha sovit på något konstigt sätt i natt eller så kanske jag fått träningverk från gårdagens träning. Det är obekvämt i alla fall!
Efter jobbet åkte jag till banken en snabbis för att fixa ett nytt bankkort, mitt funkar inte som det ska. Så nu får jag ett nytt och fint! Jag ligger för tillfället i min säng med datorn på benen och är dödstrött. Jag ska alldeles strax ta någonting att äta för att sedan åka och träna med min syster... imorgon ska jag jobba igen!

puss

all these things

Eftersom det är söndag idag så betyder det solsidan, och jag har nyss sett veckans avsnitt och man kan inte annat än skratta. Jag älskar det!
Idag hade jag planerat att åka till Ikea med mina systrar... och träna men planerna ändrades snabbt när jag fick ett samtal från jobbet klockan 07.15 imorse, det var bara att pallra sig upp. Dagen gick ändå ganska fort och det var skönt. När jag kom hem åkte jag och Petra på ett träningspass, jag som inte trodde att jag skulle orka. Dock är jag tröttare än någonsin nu, så jag ska bara borsta tänderna sedan ska jag krypa ner i min säng och sova. Helvete vad skönt det ska bli! Älskar att det är ny vecka imorgon. Imorgon ska jag besöka banken och baka bullar. Sedan hoppas jag på att jobba några dagar sedan ska jag plugga, jag har faktiskt saknat det lite om jag ska vara ärlig, så nu jäklar ska jag spendera flera timmar per dag med plugg! :D

Sova var det!

puss

white magic

Jag är trött trött och åter trött. Tur att dom inte ringde från jobbet idag i alla fall, hehe!
Igår åkte jag in till stan med Jenny, vi gick runt på stan och kollade och sedan tog vi en fika. Det var trevligt! Klockan 5 åkte Jenny hem och jag väntade på mina andra vänner som jag skulle möta upp klockan 6. Jag gick runt och kollade ännu mera på stan medan jag väntade, tiden gick så sakta. Men jag möte sedan upp mina tjejer så gick vi och handlade tillsammans. Det blev kyckling och en massa tillbehör som: pesto, tomat, gurka, fetaost, oliver, mangosås och sedan får vi inte glömma potatisarna eller jag menade fettucini (?) Något sådant hete det i alla fall. När vi hade handlat gick vi hem till Sara och lagade mat.. Maten var desirés ide och jag måste faktiskt säga att det var riktigt gott, så vi blev mätta i magen i alla fall. Senare på kvällen så bestämde vi oss för en utgång, spontant, men jag gillar spontana grejer. Så från att ha planerat att ha en mysig kväll med matlagning och allt var det innebär så slutade vi ändå på väg i taxin påväg ner till stan och det var verkligen en toppenkväll!! Vi dansade tills fötterna blödde (nästan).. Jag hade inte varit ute på länge så det var extra kul.
Efter 2 när det stängde så kramades vi hejdå och alla gick åt skilda håll och gick jag till bussen som skulle ta mig hem. Bussresan var en av de längsta jag varit med om fast hem kom jag. När jag klev av bussen så gick jag hem i kylan, jag längtade verkligen efter min varma säng och dit kom jag.. MMMMMM
Herregud vad jag inte ångrar att jag hade mina boots på mig. Det låter fult. Boots på krogen, men det var jäkligt skönt måste jag ändå säga. Jag slapp massa jävla blåsor och skavsår under och på fötterna.

Idag ska jag inte göra någonting alls, jag ska basta och ta det jäkligt lugnt. Jag fick konstigt nog något ryck i morse när jag hade ätit frulle och började att dammsuga hela huset och vika tvätt och byta sängkläder i min säng. Nu får det vara nog! Skönt kommer jag att sova i min säng inatt i alla fall, den saken är säker..

Nu ska jag läsa igenom mina papper om kursen som jag ska läsa i vår, Naturkunskap B. Jag måste förresten beställa hem en jävla bokjävel också som kostar 477 kronor, 477 KRONOR! Det är bara att punga ut. Det får bli denna bokjävel denna månad istället för ett par nya byxor :(

puss

friends with benefits

Jag har nyss tryckit i mig en matlåda som bestod av carbonara. Jag var så jäkla hungrig när jag kom hem från jobbet efter 8 att jag verkligen var tvungen att trycka ner den i magen bokstavligt talat. Nej okej, jag överdriver lite... Jag kom nyss ut ut duschen och fan vad skönt det är med fredag imorgon känner jag, redan helg.. veckorna går så fort! Fredagen ska spenderas med fina vänner. Sara, Felicia, Dessi och jag ska ses och laga middag ihop, det ska bli så otroligt kul att träffa alla igen. Det känns som om det var aldleles för länge sedan vi sågs, men nu så.. Det blir great. På dagen ska jag eventuellt träffa Jenny och kanske sola om det hinns med. Resten av helgen är oplanerad, man vet ju aldrig om jag får hoppa in och jobba, jag hoppas att dom ringer.
Vecka 6 ska jag, Jenny, Eva (jennys mamma), alice och eventuellt fredrik åka till säfsen och... hör och häpna, åka skidor... i backe. Jag ska äntligen lära mig att åka!! Hur underbart är inte det? Nu jävlar, det ska bli underbart kul :D jag längtar verkligen. Jag tycker om att planera in saker flera veckor i förväg för då har man något att se fram emot :) det finns en hel del saker som jag ser fram emot i nuläget så det är ju bra och kul!

Jag är glad!! Och det blir inte sämre av att det är underbart väder ute. ÅH, ett lyckorus genom kroppen fick jag nu!! Om det blir sol ute imorgon så kommer dagen att bli toppen. Oj, vad överdrivet glad jag låter hehe. Men det gör inget :)

pusspussss


snygg tjej.. jao

hajhaj

Det har varit full rulle hela dagen idag känns det som. Det började med att jag gick upp klockan 05.45 när klockan ringde, herregud vad trött jag var. Jag hade legat vaken kanske en halvtimme innan klockan ringde, har verkligen inte kunnat sova bra denna natt. I alla fall, jag åt frukost som bestod av havregrynsgröt mmmmm, underbart gott! Igår när jag låg i sängen och försökte sova så bestämde jag mig för att ta en promenad till jobbet (idag). Så tjugo över sex drog jag på mig promenadskorna och drog till jobbet, det var riktigt härligt att möta kylan mot kinderna om jag ska vara ärlig, man vart pigg!
Jag jobbade till klockan 2 då jag fick skjuts till affären och köpte lite grejer.. för när jag kom hem så ställde jag mig och bakade semlor, gott va?!?!?! Nu ligger dom och svalnar på ett litet bakgaller, fint... herregud vad gott det ska bli med en semla efter middagen ikväll, jag har varit sugen på det i flera dagar. Middagen står för övrigt jag för ikväll, och jag har bestämt mig för att göra Carbonara till familjen, smarry..

Nu ska jag kolla om papi har kommit hem och firra semeljävlarna. Om dom smakar åt helvete så ska jag minsann kasta allihopa på en gång i soppkorgen och så blir det inga semlor... och det med basta!

pusss

p.s. förresten älskar jag vädret som varit idag, man blir så glad och lycklig och man får nästan lite vårkänslor också!

min fina

Jag kom nyss hem från Jenny, jag åkte till henne och mös idag. Jag överraskade henne och tog med mig kanelbullar och Ben & jerrysglass, jag tror hon vart glad! Jag tycker om att överraska människor som jag tycker om, jag tycker om att se dom bli glada, det är bland det bästa som finns. Min lilla jenny! Vi drack Kaffe och åt godsaker samtidigt som vi kollade på svtplay, vi kollade på Minuten.
Nu ska jag gå och göra mig någonting att äta, sedan är det träning som gäller. Jag är så jäkla taggad så det är sjukt! Vill träna varje dag :) Vi hörs och synd osv..

pusspusspusssss

romance

Igår satt jag bänkad framför solsidan och fasiken vad jag älskar det, man kan nästan dö av skratt! Igår var en chill dag, jag lagade mat, tränade och drack te. Söndagar är för övrigt ingen favoritdag, så det är skönt med måndag igen! Planerna för dagen är att ta mig in till stan och träffa Dessi över en fika, det blir mysigt. Vi har inte sets på evigheter känns det som, så vi har mycket att prata om! :) Ikväll ska jag iväg och träna med mina systrar också, ikväll blir det boxning. Fan, jag är så jäkla pepp på att träna just nu känner jag. När jag tränar så tänker jag inte på någonting, man bara släpper allting för en stund och det är det som är så himla skönt. Man kopplar bort sig från omvärlden... förresten är det skönt att träna också, man känner sig nöjd och så himla glad!

Nej nu ska jag ta och sätta på mig lite kläder och göra mig i ordning, här sitter jag i pyjamas och grejer. Igår gick jag runt i pyjamas hela långa dagen, härligt!

Puss

sometimes

Hej! Jag ska alldeles strax bädda ner mig i sängen. Det ska bli skönt att sova för jag är riktigt trött. Imorgon ska jag stiga upp i bra tid för att träna, sedan ska jag iväg och käka frulle med min fina vän Jenny. Det blir mysigt! Sedan får vi se vad fredagen och resten av helgen har att bjuda på. Felicia ska jag träffa innan hon åker tillbaka till Uppsala också. Det blir nog kalasbra :)

Nu ska jag sova ensam i min lille säng. Det är mysigare att sova två!

puss

beat

Jag måste ha blivit någon form av spelnörd. Jag sitter och spelar något blomspel på msn, ett jävla blomspel? Nu sitter jag och och kör sten, sax, påse.. man måste väl variera sig lite heh.
Idag jobbade jag i vanlig ordning, annars har jag lagat mat till familjen och chillat typ. Imorgon är det måndag, nice med ny vecka. Söndagar är itne särskillt roliga tycker jag. Jag har inga planer för morgondagen om dom inte ringer och väcker mig från jobbet, we will se! Nu ska jag gå in och läsa aftonblandet och expressen, intressant!

kyss

whenever

Jag skulle egentligen inte sätta mig vid datorn, men jag var tvungen att kolla min mail så jag satte på datorn ändå och passade på att skriva lite också på samma gång. Här sitter jag nu och dricker the efter en jobbkväll, det är så skönt att bara sitta och ta de lungt ett tag när man kommit hem från jobbet. Jag hade inte fått några intressanta mail så nu ska jag bara dricka upp mitt the sen ska jag borsta tänderna och sova. Imorgon ska jag upp och jobba, börjar klockan 10.00 och sluta klockan 16.00.. Detta eviga jobbande, men jag gillar det! Imorgon ska jag sätta igång med träningen, på riktigt också... nu är det slut på slöandet!!

puss



fredag

Älskar att det är fredag idag. Älskar fredagar överhuvudtaget. Idag gick jag upp klockan 9, kände att det var på tiden att ta tag i dagarna och inte sova bort dom, fast ibland får man faktiskt sova bort dagarna. Jag ska laga pannkakor till familjen idag, sedan ska jag iväg och jobba några timmar ikväll. Efter jobbet drar jag till Malle och spenderar kvällen där, det blir mysigt. Vi ska äta ostbricka och dricka vin till Lets dance... hehe

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det nog dags att börja med pannkakorna. Fan vad jag har tröttnat på att stå och steka pannkakor! Men vad gör man inte för sin kära familj :) ha en fin helg!

puss

glowing

Vilket snöoväder vi har fått ute. Det snöar och det snöar och snöar, det tar aldrig slut. Lite mysigt är det i alla fall! Idag har jag inte gjort någonting alls, jag har bara legat i sängen och kollat runt. Sedan har jag tagit mig ut i snöstormen och hämtat pizza också och jag vet inte hur många gånger jag höll på att slira av vägen, det är inte nådigt...
Nu ska jag i alla fall inta sängläge hela dagen, möjligtvis göra några koppa the, halsen är inte helt bra ännu. Jag som ville träna på crosstrainern, men det kan man glömma. Får köra några övningar med gummibanden istället, det gjorde jag igår och det resulterade i en sjuk träningsverk idag. Men det är gött, träningsverk ska det vara!

Nu blir det the-e-e

kyss

hallå

Jag har nyss avnjutit en god middag i form av fläskfilé, potatis, sås och kokt sparris och det smakade riktigt bra! Idag har jag varit iväg och shoppat med mina systrar i Tuna park. Jag fick med mig ett par träningsbyxor, en kofta, lite underkläder och ett par gosiga strumpor... Alldeles strax ska jag åka iväg till min vän Felicia och ha spelkväll.. det blir jag, sofia, sam, felicia och anna vad jag vet, det kanske dyker upp någon annan, man vet aldrig! Det blir nog trevligt.. Imorgon är det torsdag och då har jag ingenting planerat, jag ska nog bara vara hemma hela dagen och ta det lugnt. Jag och petra ska laga mat och efterrätt till kära familjen imorgon, men vi har inte riktigt kommit på vad vi ska göra, får tänka på saken..

Nu ska jag slänga upp håret i en liten knut och hoppa in i bilen och dra til spelkkvällen!

puss


ikeeeaaaa

hey. Jag sitter och häller i mig the och inbillar mig att min hals ska bli bätte. Men dessvärre så kommer jag nog få springa på toa kanske 26 gånger i natt istället, men sånt är livet.. the är gott i alla fall.
Har umgåts med Jenny hela dagen idag, först fikade vi sedan tog vi ett snabbt beslut och bestämde oss för att åka in till Ikea med Jennys mami, det var trevligt och mysigt. Väl på Ikea strosade vi runt där, jag älskar Ikea, jag älskar att gå runt där på alla avdelningar och drömma sig bort och tänka ut hur sitt framtida hem ska se ut, wonderful... förutom det fick jag med mig några grejer. Ett litet ljusfat, 2 stycken grejer till alla mina papper som bara ligger och samlar damm och sedan köpte jag en liten förvaringslåda också, behövliga saker i alla fall.. När vi kom till restaurangen så kunde vi ju inte bara gå förbi som om den inte fanns så vi ställde oss i kön och beställde mat.. Jag tog köttbullar med mos och gräddsås och lingonsylt och det var tametusan det godaste jag ätit på lång tid. Jag fullkomligt älskar mos som är gjort av egen potatis, pulvermos kan slänga sig i väggen.
Efter käket gick vi vidare och kom till slut ut därifrån nöjda, mätta och belåtna.

Time to fylla på themuggen.

puss


sex on fire

Här sitter jag nyduschad och fräsch. Man känner alltid sig så äcklig när man har jobbat på hemtjänsten en hel dag. En massa gamlingbaciller osv, big no. Imorgon är min sista jobbdag sedan har jag ledigt lite grann.. eller jag vet inte om jag kommer få jobba något mer över huvud taget. Det visar sig!
Jag sökte förresten jobb i Grekland och i Cypern idag, galet! Men det skulle vara roligt, så vi får välan se hur detta slutar. Kan sluta på två sätt! Chill att spendera sommaren i ett varmt land och bli brun som en pepparkaka, det skulle man ju icke tacka nej till. Men som sagt, the time will tell!

Jag känner mig blek också så jag ska nog sola lite grann imorgon efter jobbet. Vilket luddigt inlägg. Men nu ska jag göra mig lite the (som vanligt) och sätta på mig lite mer kläder... herregud, det är snorkallt här!

pussis


fina vänner

2 januari 2011

Nu är det nya året här. Nu kan man börja om på nytt, skönt! Nyår var grymt kul med god mat, bra sällskap och glada miner. Jag känner mig nu redo för ett nytt år!
Idag har jag jobbat från 7-11 så nu är jag ledig till och med 15.30, så jag ska alldeles strax gå och sova ett tag så jag orkar med kvällen också. På tisdag jobbar jag min sista dag och det känns lite tråkgit faktiskt, men jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får jobba mera. Det är ju inte förän nu jag har lärt mig allting och kommit in arbetet. Men som sagt, vi får se.. Annars får jag hitta på någonting annat att sysselsätta mig med. Antingen plugga eller jobba. Jag skulle absolut inte klara av att bara gå hemma hela dagarna utan att ha någonting att göra, jag vill ha någonting som jag kan göra om dagarna. Well, nu ska jag däcka i min säng sen blire jobbbbb.

PUSS

RSS 2.0