Söndag den 21 augusti

Hejhej. Nu är jag här igen. Min frånvaro vart ej så långvarig denna gång :) Jag sitter för tillfället i min soffa i min lägenhet med datorn i knät och med fötterna på vardagsrumsbordet och har varit ute på en springtur, känns bra att vara igång igen men jag måste erkänna att det var grymt jobbigt att ta sig igenom 5:an idag. Men jag gjorde det ändå och nu känns det myyycket bra! Jag har inte sprungit på evigheter på grund av att jag varit småsjuk till och från. Men nu har jag vilat så pass länge och nu känner jag mig frisk som en nötkärna så nu tänkte jag att jag sätter igång med träningen!
Jag ska alldeles strax hoppa in i duschen och sedan äta mat. Har köpt leverpastej idag som jag har varit sugen på alltför länge, mmm vad gott det ska bli!! Imorgon är det dags för jobb igen efter ett par dagars ledighet. Men först väntas en skön varm dusch, mat, en bra film och en skön natts sömn! Ahh, jag blickade just mot min säng och såg då att den var helt obäddad vilket betyder att jag måste bädda min säng också. Men en av de skönaste sakerna som finns är att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng.

Duschen kallar. Vi ses älskade blogg!

puss

inte så flitig

Det var banne mig inte igår. Jag har inte tid med en blogg känner jag. Men det kan faktiskt vara skönt att skriva av sig lite ibland så den får stå här och eka tom emellanåt när jag är på vift! Mina dagar är fullspäckade med jobb, jobb och åter jobb. Jag gillar det, men ibland kan det bli lite för mycket och då tröttnar man.. Men nä, jag älskar mitt jobb och är så innerligt glad att jag har det. Jag har varit på roadtrip med min fina storasyster och den resan kunde fan inte bli bättre än vad den blev. AHH, vill bara spola tillbaka tiden vissa dagar. Strömstad var verkligen vacker, där skulle jag kunna bo hela sommrarna och spatsera runt hamnen och titta på alla snygga båtar och drömma mig bort. Inte tala om räkorna, dom var gudomliga. Next up var Göteborg och det är en trevlig stad med mycket folk, men jag gillade det. Vi åt god mat och sprang runt på stan som två galningar. Efter götet var det Halmstads tur och Halmstad är lika härligt som man kan tänka sig. Ja, det finns så himla mycket att berätta om Halmstad men det ta vi inte upp här, hahah! En dag var vi på Tylösand och badade och solade hela dagen, det var jätteskönt!! Efter Jönköping där vi hälsade på våran faster ett par dagar så kände vi att det var dags att styra bilen hemåt. Till en början kändes det skönt att få komma hem efter allt farande men ju närmre hem vi kom desto tråkigare blev det. Vi ville inte åka hem!!!!!! Vi ville åka tillbaka till Halmstad och Strömstad och Göteborg och alla de ställen vi varit på. Men hem kom vi.. Det var skönt men konstigt på något vis. Nåja.. Förutom den alldeles lyckade trippen så har jag umgåts med mina fina vänner och hängt hemma hos familjen när jag haft tid. Nu börjar sommaren lida mot sitt slut och jag swr nästan fram emot hösten lite liiiiite, samtidigt känns det inte som att det har varit någon riktig sommar. Men what to do? Hösten är fin den också :)
För tillfället sitter jag och lyssnar på Forever young med Alphaville medans jag smaskar i mig två stycken varma mackor med tonfiskröra, tomat och ost på, MMMMM. Godaste kvällsmaten! När jag har ätit upp ska jag bege mig in i duschen för att sedan placera mig i sängen. Ska sova i tid idag. Har nämligen varit lite småsjuk på sistonde, så lite (mycket) sömn kan ju inte skada! Imorgon ska jag arbeta. Börjar mitt pass klockan 09.50 och jobbar sen till och med 17.30. Det är skönt att jobba dag för då kommer man inte så sent i säng. Kväll är också soft att jobba men då somnar man så sent. Jaja

Dags att avsluta. Detta må vara mitt längsta inlägg på länge! Nu har jag ingenting mer attg berätta. Måste äta upp maten innan den kallnar!

Ta hand om er! Puss



RSS 2.0