fo helvede

Vilken helvetesdag det här har varit. Jag har haft ont i huvudet hela dagen, och träningsverk har jag haft. Fast träningsverken var ju bara positiv tycker jag. Fast huvudvärken kan ju dra åt helvete. Därför ska jag gå och sova alldeles precis snart,
Skolan idag var i alla fall chill. Hade bara en lektion, samhällskunskap. Efter skolan så gick jag, dess och sandra ner på stan , eller vi åkte buss för regnet har helt seriöst öst ner idag. Fyfan! Sandra gick i alla fall ifrån oss och Dess och jag drog en donk, smakade bra. Sedan tog jag tåget hem kvart över fyra och åkte hem till Sofia för vi skulle träna schlagermix, HAHA. Det var det tråkigaste jag gjort, en massa jävla hoppsteg åt höger och vänster och bakåt och framåt, rätt kul ändå, fast ingenting för mig.

Imorgon börjar jag klockan 8 i skolan så nu ska jag gå och lägga mig, sen hållet mitt huvud på att sprängas känns det som. Fint!

pussis/martini

Vafan

jävla fan

Im not leaving now

Fy satan i helvete vilken träningsverk jag har ikväll. Jag kan typ inte röra på mig, men det är fint. Imorgon blir det träna igen och då blir det schlagermix, låter väl inte helt fel heller? ehhehehehe.
Annars så har jag vart ledig idag, det var väl skönt. Men det finns ju ingenting att göra nu när alla har börjat i skolan osv, då sitter man ju bara hemma och gör ingenting. Så Jenny och jag har fikat idag, den lille pluringen var också hemma idag. Det var mysigt, tack för det älskling!
Imorgon så är jag inte ledig, jag börjar skolan klockan 13.00, rätt nice. Mindre nice är att jag slutar 16.25, men what to do? Det går nog brååå. Jag vet inte vad jag känner just nu, om jag är glad eller om jag inte är glad, om jag är ledsen eller arg eller något? Fast arg kan jag ju knappast vara, för vad har jag att vara arg på? Fast äh, jag vet inte.

För att komma upp i bra tid imorgon kanske man ska börja tänka på att gå och sova? Känner att jag måste ta ett besök i duschen imorgon innan skolan också. Det bästa som finns enligt mig är att duscha på morgonen, då känner man sig så.... fräsch osv. Fyfan, nu ska jag sova. Är rätt trötttttttttt.

pussis/martini


Måndag idag

Då var första dagen i skolan avklarad. Nice. Det börjar bra i alla fall, för imorgon är jag ledig, hehehe. Och på onsdag så börjar jag klockan ett, det är ju rätt soft. Idag så åt jag på stan med tjejerna efter skolan, det blev spity hot. Sedan gick vi runt på stan och kolla lite. Ett armband och en ny mascara fick följa med mig hem idag också, jag tyckte att jag behövde de så jag köpte. Jag som sa att jag inte skulle shoppa någonting förän Stockholm på Lördag. Men ett jävla litet armbandshelvete och en mascara är väl inte så farligt? Nej det tycker jag verkligen inte.

Nu ska jag läsa bloggar. Eftersom jag inte har skola imorgon så behöver jag inte oroa mig för att jag inte ska komma upp imorgon för jag kan sova aaaaaaaaaaaaall day long om jag vill.......

pussis/martini


skolfan

YES. Imorgon är det skola igen, kul va? Nej det tycker jag verkligen inte, men jag önskar att jag kunde tycka och känna så. Synd men det gör jag faktiskt inte. Usch vad hemskt, eller hemskt är det väl inte riktigt. Men det känns som om jag vill ha mera sommarlov, den här sommaren har inte varit speciellt solig och fin. Det känns som om det har regnat för det mesta, några veckor sol har det väl varit också men inte så mycket som det borde vara när det är sommar. Nu börjar i alla fall skolan igen och på ett sätt så är det skönt också, för då får man dom där rutinerna igen. Vakna, äta frukost, cykla till tåget, gå i skolan, ta tåget hem, plugga, äta, duscha och sova. Det är väl så det kommer se ut, finfint!

I helgen så har jag tagoit det jävligt chill. I fredags var jag bara hemma och låg i min säng hela dagen typ. Igår så sov jag över hos min syster. Vi lagade världens godaste tacopaj och drack vin och hade det trevligt, kollade på film gjorde vi också, det var i alla fall mysigt. Idag åkte vi hem till pappa klockan halv 5 för att ta den gamla vanliga hederliga Kolbäcksrundan, gööööött. Nu sitter jag här och laddar upp inför skolan imorgon. Börjar klockan 11.00 så det är ju ganska skönt. Efter skolan blir det lunch med tjejerna på stan, blir nice de. Har ju inte träffat någon av dem på hela sommaren. Men imorgon så.

Nu ska jag spela något ruttet spel på datorn, hehehehe. Kul avslut på detta sommarlov.

pussis/martini


Hide and seek m

Mina fingrar är helt åt helvete just nu känner jag. Dom är helt ömma och gör otroligt ont, jag kan knappt skriva på tangenterna fast där överdrev jag lite haha. Så ont gör det faktiskt inte, men det gör bra ont, satana. Men man ska inte känna efter så mycket. Okej jag kanske ska berätta varför jag nu har så otroligt ont i mina fingrar. Jo anledningen till det är därför att jag har kastat in ved hela dagen idag. I sex timmar har jag stått och kastat vedträ efter vedträ, nu vill jag inte se ett enda vedträ till, usch. Jag tog en liten paus efter kanske 2-3 timmar och så gick jag in och såg att jag hade fått ett brev där det stod att jag hade ett paket att hämta ut på ICA och då tänkte jag:" Jag har väl inte beställt någonting, eller jo bara kläderna från H&M men dom skulle ju inte komma förän nästa vecka", men så öppnade jag och då stod det att grejerna från H&M hade kommit så jag och Malle åkte iväg och hämtade sakerna. Jag köpte en kavaj, en randig tröja och ett par leggings ochy allt passade perfekt måste jag säga och jag är nöjd över mina köp. Men nu får det vara färdigshoppat, känns som om min lön är slut och det har inte ens gått en vecka sedan jag fick den. Jag ska ju i och för sig till Stockholm nästa helg så det blir säkert lite shopping där också, men äh man lever bara en gång. Shoppa på ba!

Det blir ingen bio ikväll, istället får jag sysselsätta mig med något annat. Vad det är vet jag inte riktigt. Nu ska jag gå och göra dipp i alla fall, suger ju.

puss

rubrik

Idag känner jag att jag är ovanligt pigg. Kan nog bero på att jag stängd av datorn strax efter tio igår och att jag somnade senast 11 och vaknade strax efter 11 idag. Så jag har alltså sovit 12 timmar inatt, fyfan vad skönt. Måste försöka vända tillbaka dygnet nu när skolan snart börjar. Helvete vad segt. Jag vill inte börja i skolan igen, jag vill ha mer sommarlov känner jag just nu. Men när man väl kommer in i dom gamla vanliga rutinerna så vänjer man väl sig. Hoppas att det här jävla året går pissnabbt så man får ta studenten snart, satana vad wonderful.

igår så var jag hos farmor i princip hela dagen, det var mysigt tycker jag. Vi åt popcorn och fikade kakor och blåbärspaj och saft och satt och pratade en massa. Sedan så förflyttade vi oss ut till ballkongen. När Malle slutat jobbet klockan 5 så kom hon också till farmor och vi begav oss ut på en löpartur, igår sprang vi 6 kilometer, alldeles perfekt. Vi fick korv med bröd när vi kom hem till farmor igen. Efter de så vad vi tvugna att åka hem.

Idag är det fredag och jag ska väl hjälpa padre att kasta inved i vedboden, sedan får vi se vad jag gör. Skulle ju gå på bio idag men vi får väl se hur det blir med den saken.

PUSS/martini


shoppin

Tja!

Jag kom nyss hem från stan med Malle och Petra, har bränt lite pengar och det känns ju... sådär. Jag köpte ett par bruna klackskor som jag suktat efter jättttttelänge. Har velat köpa dom varje gång jag har sett dom men det har helt enkelt inte blivit av. Sedan såg jag dom idag.. på rea dessutom OCH i min storlek. Kunde ju typ inte blivit bättre så dom är mina nu. Vad köpte jag mer? Jo två par tröjor, ett par leggings och en kalender och tre skrivblock. Så nu ska jag inte shoppa någonting mer förän vi drar till Stockholm nästa vecka. Sedan fikade vi också. Jag tog en mackjävel med brie och slami och en loka citron, det smakade bra.
Nu har jag kommit hem i alla fall och jag ska alldeles strax äta någonting sedan ska jag fara iväg till Sofia en sväng tror jag. Här hemma kan jag ju inte sitta och ruttna hela kvällen heller. Najnaj det går inte. På fredag blir det kanske bio med Jenny, det blir mysigt. Blir det inte bio så ska jag i alla fall åka hem till min myspysis, eller om hon kommer hit det vet jag inte. Men nej jag åker nog dit faktiskt, jag tycker om Jennys place.

Nu ska jag äta mat blogg.

pussis/martini

wazzup

Nu ska jag träna sönder................... skönt tycker jag

you make it real

Nu jävlar ska jag börja spela farmwille på fejjan. Ja har man inget annat för sig om dagarna så är det väl det som man får sysselsätta sig med känns det som. Idag är jag seg så vi får se vad jag hittar på. Ikväll kanske jag ska träffa Sofia och Fels. Fels har ju tagit körtkort så man måste ju ta en åktur med brudn, sedan ska vi kolla på hennes kissemisse, hiho. Innan dess så ska jag ta det jävligt chill. Duscha ska jag göra, spela farmwille för fän och kanske kolla på en film om det hinns med.

Känner för n dusch så nu ska jag nog hoppa in i duschen en sväng. Ska nog skrubba mig, fan vad skönt! Skrubba som fan känner jag för.

pussis/martini

jag förstår inte vad du vill

martini säger godnatt

Klockan är nu över 12 och jag sitter uppe inlindad i en jävla filt för att jag fryser röven av mig. Jag funderar på att gå och lägga mig nu för jag håller på och somnar. Har haft en väldigt intressant konversation med Jenny Moreau över msn, hahaha! Det gjorde fan hela kvällen känner jag, skön brudn!

Nu ska jag sova, ska som sagt upp imorgon för att åka till banken och göra några ärenden.

Godnatt puss

söndag

En underbar vecka kvar av detta sommarlov, kan verkligen inte förstå det. En vecka. Jag ska ta väl hand om denna vecka och utnyttja varje liten sekund. Jag ska i alla fall försöka för sedan börjar allvaret igen. Ingen rast och ingen ro.... Igår åkte jag till Jenny, vi kollade på film och drack cola. Det var mysigt, runt tre vart vi tröttis så vi gick och sov, jag somnade på en gång, skönt. Idag vaknade vi 11 kanske och då gick vi upp och gjorde mat, drack smoothie gjorde vi också. Nu är jag hemma och ska strax ta på mig träningskläderna, Kolbäck runt blir det idag faktiskt. Sedan ska jag äta något riktigt jävla gott ikväll när jag kommer hem. Jag känner nu att jag är typ starving men jag kan ju icke äta för då får Martina håll, inte okej. Håll ut martina, håll ut!
Igår så beställde jag och Malle lite kläder från h&m också, kändes bra. Jag köpte en svart kavaj, ett par leggings och en liten tröjjävel. Nu ska jag inte köpa något mer i klädväg förän jag och mina systrar åker till Stockholm den 29 augusti. Då ska jag absolut shoppa, jag ska köpa allt jag ser, kanske... inte.

Jag är helt död. Imorgon ska jag åka ner till banken igen och denna gång så ska jag faktiskt lägga in min lön på kontot. Jag som trodde att lönen kom in direkt på mitt konto men så var det ju givetvis inte, istället fick jag en check hem på posten som pengarna var på, fint. Tomorrow is the day

Jag ser att solen glimtar fram bakom molnen, men den försvinner väl snart igen.

puss/martini

Lördag va

Igår vart en bra kväll. Jag sa ju de, att jag kände det ända ut i fingerspetsarna, haha! Nej men det var jättekul i alla fall. Tack för att jag fick komma (:
Just för tillfället så sitter jag och lyssnar på musik och tar det jävligt chill, jag är rätt trött med tanke på att jag bara sovit kanske 4 timmar eller något, men det är nice. Idag vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på. Det känns som om det kommer bli en tråkig dagjävel. Sen har jag i princip hela min garderob hos Jenny och det känns ju ännu värre. Vafan vad drygt. Men äh jag får väl hämta dom någon gång. Känns som om dom kläderna jag har på mig är dom enda kläderna jag har att bära för tillfället, tills jag hämtat kläderna då!

Men vafan, jag skriver ju bara en massa skit. Haha vet inte ens varför jag skriver det här? Ingen är väl förfan intresserad av att jag har en massa kläder hos Jenny, najnaj. Nu ska jag läsa bloggarna istället

pussis/martini

Status: Hos Jenny

TJOOOOOO!
Jag befinner mig för tillfället hos Jenny. Alltid lika mysigt, det vet du! Vi har precis gjort en tårta till Alex som fyller 18. Jag har helt ärligt aldrig gjort en finare tårta än den jag gjort idag, god är den säkert också! Vi ska alldeles precis nu börja göra oss i ordning och sedan ska vi ta bussen till Kolbäck för att åka på kalas, KUL! Jag ser fram emot kvällen, den kommer nog bli asparty. Känner det ändå ut i fingerspetsarna och då är det verkligen bra. Tror Jenny står i duschen nu så man kanske ska börja att platta håret och klä på sig lite paltor. Ujuj, det är alltid ett bekymmer varje gång. Man vet aldrig vad man ska ta på sig, men det ordnar sig väl förhoppningsvis. Det är bara att dra på sig någonting, spelar ju inte sån stor roll bara man har kläder på sig. Eller vad säger ni folk?

Dags att ta tag i det hela. Ha en rolig dag, det ska jag tamefan ha!

pussis/martini


haha, fjin

I walking in the rain



härligt väder. nurå? regn

Jag fryser fortfarande efter dagens runda runt Kolbäck. Det regnade hela vägen, inte ens ett enda litet uppehåll på dom där två timmarna. Jag trodde att jag skulle frysa ihjäl. Men det var skönt när man var hemma sen, lagom genomblöt och genomfrysen. Jag tror aldrig att det har varit så skönt att duscha som det var idag, satan vad skönt det var! Tack för att det finns dusch.
Annars har jag väl inte gjort något vettigt idag. Jag fick min lön, wohooow! Nu behöver jag inte känna mig fattig längre. Men jag måste hålla i cashen, för jag vet hur jag blir när jag får pengar. Då ska jag köpa allt som går och jag tänker inte alls på om jag behöver de eller inte, utan jag bara köper. Nej Martina, ändring på det! Jag måste nu lägga undan pengar till Irland och spara tills jag, Malle och petra drar till Stockholm den 29. Sedan kan det ju vara bra att ha lite till skolan börjar också. Äh, det där ordnar sig. Jag måste bara tänka på vad jag köper. Behöver jag det här? Nej, då köper jag det inte. Då blir allt bra!
Imorgon är det fredag, och jag ser fram emot denna fredag. Jag ska göra en sak med Jenny sedan ska vi på kalas, hihihihii. Blir kul. Men först imorgon så måste jag göra ett besök på banken och sätta in lite pengar och köpa vaniljsås, blåbär och hallon för att sedan ta bussen hem till Jenny klockan 12. Men jag måste upp i tid imorgon så att jag är på banken tills det öppnar imorgon. Sedan måste jag rusa hem för att packa ner lite saker i en väska och sedan äta något för att sedan dra iväg till Jennyjäveln (: blir lite hektiskt, men det går. Bara man lägger upp saker och ting på ett bra sätt. Nu ska jag nog kolla runt lite och sedan titta på tv med familjen. Var ett tag sedan, så det är dags!

pussis från martini

Just ja, Grattis till min vän Felicia som tog körkort idag! :D

Skorskorskor

Nu ska jag köpa mig ett par skor på internet. Jag måste tröstshoppa lite känner jag och då passar det fint att köpa ett par nya skor, det behöver jag också. Jag hittade ett par asnygga skor på skotrend.se men dom fanns inte i min storlek så det var ju pissigt, men det finns en hel del andra snygga skor som jag skulle kunna tänka mig. Vi får väl se vad det blir.

pancakes

Jag är mätt på pannkakor. Fan vad gott det var. Idag smakade det speciellt, svingott var det. Jag är fortfarande mätt fastän det var ganska länge sedan jag käkade. Nu är jag sugen på en god jävla fruksallad men problemet är ju de att jag inte orkar ta mig ner till affären, utan jag sitter som fastklistrad i min datastol, känns bra! Idag är det en sån dag som jag inte vet vad jag ska göra. Man kanske skulle ta sig en springtur nu när man ändå har tiden till att göra det. Men då är ju det svåraste att ta tag i själva springandet, sen när man väl är ute så är det ju ingenting. Då är det ju bara att springa. Man kanske ska ta en springtur till Borgå och se vad som händer där. Vore en perfekt sträcka just idag känner jag..

pussis/martini

When I was young

Just för tillfället känner jag mig tom, inte ok! Den känslan är inte kul att känna. Jag får försöka göra något åt saken. På fredag blir det kul i alla fall. Tur att man har något att se fram emot. Jag ska till Stockholm och shoppa också. Fan vad jag behöver det. Shoppa snormycket kläder!Det blir bra de. Jag ska nog kolla klart på dom två sista avsnitten av OC och sedan får vi se. Jag måste prata med Jenny sen också.

Imorgon ska jag göra pannkakor till lunch, kan bli jävla gott! Men det visar sig väl. Nu måste jag springa upp till min syster och låna hennes laddare till datorn eftersom min laddare av någon konstig anledning inte funkar. Sick! Men vad gör man? Naj, måste springa nu innan datorn dör. Vore inte allt för bra inte!


PUSSSSSSS


Två veckor

Jag kan inte förstå att det bara är två veckor kvar tills skolan börjar. Fyfan vad denna sommar har gått fort. Det känns inte som att jag har hunnit med att göra någonting denna sommar. Bara jobbat och vart på Lisö typ. Jag får helt seriöst ångest av att tänka på att skolan snart börjar igen. Då är man tillbaka till de gamla rutinerna igen. Då måste man lägga sig i tid på kvällarna, gå upp äckligt tidigt, gå i skolan och ha en massa läxor och prov. Fan vad surt. Jag vill inte, vill verkligen inte!
Snart får jag i alla fall en fet lön in på mitt konto, det kan ju göra en lite gladare i alla fall. Idag fick jag nå skattepengar som jag ska sätta in på mitt konto. Jag har ju inte ens betalat nå skatt så jag förstår inte varför jag ska få tillbaka en massa skattepengar. Eller massa och massa, det var typ 117 spänn. Men ja det är ju några spänn i alla fall.

Nu ska jag gå och duscha och sedan äta pasta med pesto. Kan nog vara den godaste maträtten som jag ätit (efter grillad korv med bröd.) Fast vafan, det finns så jävla mycket gott så jag vet inte vad som är godast.

pussis/martini



Lisö

Nu är vi hemma från Lisö. Det har varit en väldigt soft och kul helg med tjejerna.  Vi har solat, badat, ätit mat, sovit, åkt bååååt, skrattat osv. Med andra ord, mycket skratt.
På bilresan hem så spelade vi in lite videosar. Kolla in dom kåmpisar

Malin inleder den här bilresan


Sen gick det bara utför, haha























Okej. Ett blogginlägg med en massa hysteriska filmer. Detta händer nog bara en gång. Enjoy! HAHA. Jag skrattar ihjäl mig.

pussis/martini

Last dayyyyyyy

Slut på jobb, slut på tidiga mornar, slut på allt som har med jobb att göra! Nu ska jag inte jobba något mer på detta sommarlov, nu ska jag ta det jävligt chill.
Snackar med Jemp i telefonen för övrigt. Vi sitter och skrattar åt en rolig video, hahaha. Hon ba ringde till mig och så hörde jag någon som asgarvade och jag hörde inte vad hon sa heller för att hon skrattade så jävla mycket. Men ja.
Ikväll blir det Lisö med tjejerna i alla fall, det ska bli mysigt tycker jag. Sofia skulle dyka upp på förmiddagen så hon borde väl komma snart kanske?

Nu ska jag prata i telefonen, sen ska jag hoppa in i duschen för jag är inte i toppskick efter denna dag. Men nu behövs inga långbyxor om dagarna längre så jag slipper svettas....

pussis/martini


det har varit jag och trimmern i tre veckor, fin


åka bil

we are the people

Nu återstår bara två dagar kvar på mitt arbete. Hoppas för i helvette att dessa två dagar går fort för jag orkar inte jobba mer nu, det är så jävla varmt. Men vafan, man ska inte klaga. Det har varit ganska roligt att jobba ändå tycker jag.

Idag har det varit extremt varmt. När jag hade setat på ett sån där åkgräsklippare i typ två timmar så reste jag mig upp och jag är alldeles blöt i röven, så jävla varmt var det. Men det är ju alltid fint med två stora jävla blöta flöckar där bak, men sån tur var så syndes dem inte allt för mycket. Ingen sa något i alla fall. Fast jag tror inte att någon hade sagt något om dom hade sett något ändå.

När jag kom hem från jobbet så tog jag av mig alla mina kläder och la mig ute på gräsmattan i bikini och solade ryggen och läste en tidning. Det var skönt. Sedan gick jag in och gjorde en blåbärspaj. Så jag har precis ätit blåbärspaj med vaniljvisp, kan det bli så mycket bättre? Naj, dont thing so. Så nu har jag planer på att hoppa in i duschen och sedan eventuellt se ett avsnitt av OC och sedan ringa Jenny om det blir tid över och sedan sova. Man blir trött av att vara i solen, satana!

pussis/martini


bra musik

The drugs don´t work

Hej kära blogg! Idag har det varit en varm dag. Det har varit jättevarmt, äckligt varmt fast solen har inte lyst så jättemycket, men kvavt(?) kvaft(?), hur stavar man, i alla fall. Kvaft är ordet jag ville få fram, det har varit kvaft ute idag, det var de jag ville säga. Men så kan det ju vara ibland. Jag klagar inte, bättre att det är varmt och skönt än att det regnar. Fast emellanåt kan det faktiskt vara skönt att det regnar litegrann. Jag var totalt slut idag när jag kom hem. Hela dagen så hade jag gått runt i långbyxor, LÅNGBYXOR, kan ni förstå hur varmt det var? Så fort jag kom hem så slängde jag av mig byxorna och satte på mig träningskläderna, det var nice! När Malle kom hit och pappa kom hem från affären så drog vi ut på Kolbäcksrundan och nu sitter jag här. Jag har precis duschat och ätit käk, nu är jag mätt och fonderar (som dom säger i ICA-reklamen, HAHA) på om jag ska sätta på ett avsnitt av OC eller om jag ska läsa en tidning. OC överväger nog känner jag, hehe. Alltid i slutet på ett avsnitt så är det så spännande så man är tvungen att sätta på ett till avsnitt. ja...jag ska fanimej sätta på ett jävla avsnitt.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag har påbörjat saker att skriva flera gånger nu men har suddat ut bara för att det inte är något att skriva om, onödiga saker liksom, you know.. Eller egentligen så är väl allt jag skriver onödigt, men äh skit samma. Så eftersom att jag inte har något vettigt att skriva så avslutar jag min mening här rå...

pussis/martini

p.s. Förresten är det bara 3 dagar kvar på jobbet sedan är det inge mer slit och släp, chill va? (: jag njuter...

en lördag

Hej bloggen! Nu för tiden så har jag inget annat för mig så jag passar på att uppdatera bloggen lite då och då, och det är la trevligt. Jenny är på PIP och vad ska jag göra rå? Om du hade varit hemma hade jag ju varit hos dig just nu, men nej såklart ska jag jobba hela veckorna så att jag inte kan åka på PIP. Jag har fått massa sms av Jenny och vi pratar i telefonen rätt ofta och hon verkar ha det jävligt schyst där och det är ju jävligt bra tycker jag. Jag är sjukligt trött också och vill lägga mig under täcket igen och sova men nej det är inte ett bra alternativ utan istället så ska jag slå på ett till avsnitt av OC, det kan man inte somna till så nu är det OC för hela slanten. Det ligger en dubbelnougat bredvid mig också som jag vill stoppa i munnen, men den får vänta tills efter maten känner jag, är fortfarande mätt från frukosten.

pussis

RSS 2.0