God afton..

Sitter här vid datorn med min vänninna Jenny, jag ber om ursäkt att jag inte bloggat på hela dagen, men jag har verkligen inte haft tid. Tiden har runnit iväg så fort men nu skriver jag i alla fall, mitt på natten men bättre sent än aldrig som man brukar säga :D Jag och min vänninna lyssnar i alla fall på hästpojken och gör inte så mycket. Vi åt nyss varma mackor och drack svarta vinbärssaft. Nu sade Jenny att det kliade i hennes näsa, haha. Knäpp som hon är men det är ju bara för att hon umgås med mig. Jag är faktiskt inte såå trött, men bara för att jag sa det så kommer jag väl förmodligen bli trött snart, eller är det inte så det brukar vara?

Idag vaknade jag i alla fall hemma hos mamma, jag åkte och hämtade Jenny hos en kompis, sen drog vi hem till mig. Jag år frulle och sedan så chillade vi bara. Efter ett tag så började vi att förbereda middagen. Det vart: fläskfilé, färstpotatis, tzatsiki, sås och sallad. Och det smakade verkligen toppen, men det kan man ju förstå eftersom det är jag som gjort maten. Vi vart i alla fall sjukt sugna på wienerbröd så vi beslöt oss för att åka ner och köpa det, men såklart så fanns det ju inte när man kom till affären. Men vad gjorde det? vi tog oss en varsin påse och plockade i massa godis istället, haha det blir alltid så att man tar gdis om det inte finns det som man egentligen ska köpa.
Vi gick hem i alla fall och åt maten som smakade väldigt gott. Åkte förbi Jenny en snabbis också för att hon skulle hämta lite grejer, sen åkte vi hem till mig och nu sitter vi slutligen här. Det är chill!

Imorgon blir det san för vår del, ska shoppa lite behovsprodukter och sen blir det nog käk på stan också. Det låter väl bra?
Vad ska ni göra imorgon alla gulliga folk? :D

Nu ska jag i alla fall roa mig med annat, har faktiskt en vännina som sitter här och ser hur uttrpkad som helst ut. haha men hon får stå ut. För blogga gör jag ju faktiskt hellre.. nejnej, jag skojja bara. Puss på dig min älsklingsvänninna Jenny. Dig tar man alltid i första hand. :)
Nej måste kila. Men ni får ha det så bra tills vi ses nästa gång. Sköt om varandra!!

Puss från Martinii

nattblogga...

ja, det är aldrig fel att nattblogga trots att jag gör det så sällan, men vad gör man inte om man har så långtråkigt och inte kan sova sov jag? Nej, men jag ska faktiskt snart gå och sova. Måste komma upp i bra tid imorgon. Fast måste säga att jämt när jag säger att jag måste komma upp i bra tid då blir det alltis att jag vaknar runt 1-2. haha, det är konstigt men sant.
Idag har jag träffat sofia, det var trevligt. gjorde inte såmycket faktiskt, men skönt var väl det eftersom jag var så trött idag. Nu sitter jag i alla fall här, har nyss pratat med Janne och mamma, kul... Nej måste sova nu, börar bli trött på att sitta och titta på denna skärm hela tiden.
Imorgon kommer min älskade Jenny hem till mig, ska bli kul. Hon sover kvar hos mig sen på måndagen så ska vi inhandla lite saker i stan, jag ska bland annat handla lite saker till danmark och så, sen ska jag växla pengar till London på onsdag och danmark om två veckor, och som jag sagt det ska bli såååå skönt att komma bort från Hallsta, wehoo!!

Sov gott allihoppa så ses vi, ha det så bra tills dess! Ta hand om er...

Puss från Martinii

lördag

Jag kom nyss hem från mormor. Jag, mamma och min bror var och fikade hos henne däför att hon hade fyllt år igår, det var trevligt. God tårta, bullar, kakor och dricka. Det var smarrigt. Snart ska ag hoppa in i duschen och duscha riktigt länge. Det tycker jag att jag är värd, för att det är inte så bra vder här längre. Det är regnigt och kallt, allmänt dåligt väder. Som grädden på moset sitter jag också och lysnar på Oc-musik. Just nu är det Hide ans Seek, fy tusan vad jag saknar OC alltså. Varför skulle just den serien sluta att gå på tv, den var ju världsbäst. Men nu är den ju som det är tyvärr. Nu kommer ännu en depplåt, "Us agaisnst the world", och detta väder är verkligen depprimerande, så det passar ju perfekt..
Ska ni göra något roligt idag? :D

Nu ska jag slänga mig i duschen, är frysen och kall. Men vi hörs senare alla glada läsare. Hoppas att ni har det bra.. Ta hand om varandra...

Puss från Martinii

god kväll

Har vart hos mamma idag.. Vi har käkat pizza och tagit det allmänt lugnt. Är rätt trött efter de här tre veckorna så imorgon ska jag bara vila ut hela dagen med jordgubbar och andra gottigheter.

Sen på söndag återvänder jag till Pappa, det ska bli skönt men ändå rätt tråkigt, Jenny kommer också, hoppas det känns bättre nu gumman?.. Mycket skoj ska det bli iallafall!

På Måndag ska jag, Pappa, Jenny och Petra åka in till stan för att växla pengar till London och Danmark, köpa skor till mig, kolla tapeter till mitt "nya" rum och sedan ska jag och Jenny shoppa lite nödvändiga småsaker som behövs. Sen får man väl hoppas på att far min börjar med rummet så fort som möjligt. Jag hade tänkt mig några tapeter i brunt och vitt, men vi får se hur det blir. Jag får bestämma mig när jag kommer till affären helt enkelt.

Nu är jag så trött så mina ögon knappt orkar hålla sig uppe, så jag ska gå och sova i min säng men jag lovar er att vi hörs imorgon, ha det så bra till dess! Sköt om varandra.

Puss från Martinii



old pic of me... Vad tycks? hah

fri från jobbandet..

yes, nu är jag äntligen fri från arbetet. Sista dagen idag var rätt slapp, rensade lite ogräs på förmiddagen fram till 10 då jag, Hanna och sommarjobbs ungdomarna åkte och tod en glass, det satt fint! Swdan for vi vidare och lämnade av ungdomarna för att åka tillbaka till förrådet där vi softade lite. Sedan åkte jag och Anders ochs samlade in soppåsar som var försedda med ogräs i och en massa äckliga soppåsar med hundbajs i.. bläää!! Jag körde även bild idag, det är grymt. HAHA. Jag är helt enkelt bäst på de, det tyckte till och med anders, han satt där bredvid mig och jag körde dit vi skulle. haha. ja då är det bara att börja övningsköra på riktigt nu då, med pappa när vi gått kursen.

Nu är jag i alla fall hemma, skönt är väl det. Men jag glömde att lämna in lönelappen, faan alltså alltid är det jag som ska glömma, så klantig som jag är. Men jag ringde till pappa och han sa att det gick bra att jag lämnade in den på måndag också, och det gör de säkert för jag får ju inte lönen förän om några veckor.
Tur att studiebidraget kommer denna månad annars hade jag aldrig klarat mig tills jag får själva lönen. Yes, ska i alla fall till mamma idag, ska bli mycket roligt tycker jag. Så nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag fixa mina saker till mor min, men jag skriver senare säkert, men jag lämnar laptopen kvar hos pappa på grund av att mamma inte har något bärbart grejsimojs till datorn sin. Men det blir bloggande från mammas computah i sådanna fall.

Ska ni göra något roligt idag, eller ska ni bara ta det lungt? :D

Nu ska jag kila iväg, vi hörs senare, ni får ha det så bra tills dess!! Ha en underbar dag och ta hand om varandra!!

Puss från Martinii

Förresten har solen tittat fram igen, mysigt va?:D



hallo bloggen

kom nyss hem från min vänninna Jenny, det blev stressigt när jag slulle dit. Först skulle jag skynda mig hem från jobbet och duscha så snabbt jag kunde, sen hoppa på moppen och åka till henne. Jag hatar att stressa men vad gör man inte för sin bästa kompis? haha, Vi fikade i alla fall, det var mysigt. Gott var det också för den delen, men gud vad jag åt. Jag åt en ciabattamacka, en loka och två stycken marabou styckesaker, det är inte bra men någon gång måste man väl unna sig med något gott:D Plus att jag åt så himmla god mat hemma hos jenny sen också!!

Well, vi fikade i alla fall Sen åkte vi hem till henne igen, chillade lite. Hon spelade lite vacker gitarr för mig och jag sjöng med litegranna, hahaha förresten så har vi lite roliga inspelade filmer på när jag och Jenny sjunger och spelar Björn han i melodifestivalen och hans låt Carina Berg. HAHAHA, det är så sjukt fult men jag lovar er att det var så roligt att göra det!! 
Jag hörde också att man får väldigt bra motion av att hoppa studsmatta, och vad gör man inte om det finns en studsmatta precis utanför hennes hus, jo man går ut och hoppar såklart. Det är kul till en början men sen blir det tråkigt eftersom det blir så jobbigt, men ibland kan det faktiskt vara riktigt roligt när det är lite att kämpa emot!
Imorgon är det fredag, sista dagen på veckan och sista dagen på mitt sommararbete, nice!! Blir väl hem till mor min, sen får vi se om jag drar vidare på rave hos Jenny haha jag skojja, i alla fall det där med rave, eller man vet ju aldrig med mig. hehe.

Känns i alla fall som om det kommer bli en soft helg, mor min hela helgen, mysgt värre :) sen äre ju dax att börja fixa inför londonresan, ska bli så roligt och spännande att resa utomlands... för första gången! Mer om det imorgon eller i helgen men jag uppdaterar ju naturligtvis imorgon.. jag slutar halv ett imorgon också så det är ju väldigt mcket bättre än att sluta fyra som jag gör övriga dagar...

Nej måste verkligen sova nu... men vi hörs imorgon och ha det så bra nu alla sötisbarn!! Ta hand om varandra...

Puss från Martinii

hey hoo!!

är hemma... igen på lunch. Idag kändes det extra gott med mat eftersom jag var så jäkla hungrig. Idag är det torsdag och endast en dag kvar på sommarjobbet. Det närmar sig, och imorgon får vi tårta på jobbet också, dock inte för att lilla Martini ska sluta utan för att pappa och hans jobbarkompis hade gjort något arbete till någon så dekm skulle bjuda på tårta, inte vet jag varför. Men man tackar ju inte direkt nej till tårta, haha NOOO!!  Känner mig som en riktigt tjockis, första veckan fick vi våfflor med jordgubbar och glass och förra veckan fick vi tårta på jobbet och denna vecka ska vi få några andra tårtor, hahaha, alltid ska man komma när det bjuds som mest...

Nu ska jag tillbaka till arbetet, hörs senare alla glada och söta.. Ha det så bra tills dess!!

Puss från Martinii

genomskinligt nagellack är snyggt..

jag tycker att genomskinligt nagellack är snyggt, det gör så att händerna ser fräscha ut. Nagellack över huvudtaget ser fräscht ut på händerna, men jag tycker främst att genomskinligt nagellack ser bra ut. Då behöver man inte tänka så mycket heller å om man råkar måla lite utanför, och det är ju bra...
Nu har jag ätit litegranna, duschat och målat naglarna utterligare en gång eftersom det inte vart så bra igår. Så jag tog bort de gamla skiten och målade på nytt, det vart mycket bättre idag, trots att jag satt på i en obekvämare ställning idag, jag låg nämligen i sängen och ja det var för komplicerat för att berätta haha, men det gick!!

Mätt som jag är så funderar jag på att snart gå och lägga mig, extra tidigt faktisk. Fast jag vet att jag inte kommer kunna sova på grund av att det är så ljust så i sådanna fall är det onödigt...

Imorgon är det torsdag och det innebär att det är endast två dagar kvar på denna vecka och endast två dagar kvar för mig på mitt sommarjobb. Ska som sagt bli jäkligt hääärligt med lite ledighet, det behöver jag gott och väl... ska njuta som bara den!!!
Jag snackade med min vännina Jenny i dag också vi har kommit överrens om att när jag har kommit hem från Danmark den 19 juli (då hon troligtvis är i stockholm med sin båt) då ska jag ta tåget till stockholm och vara där med henne i hennes båt med hennes familj, vi ska gå på gröna lund, haha jag som aldrig har varit där sen ska vi shoppa eftersom jag fått min lön från sommarjobbet då.. Det ska bli mycket trevligt tycker jag. Eller vad säger ni?

Vad gör ni en kväll som denna? Har ni haft lika bra väder som jag har haft idag? :D

Hoppas att ni mår bra i alla fall, för det gör jag.
Nu ska jag kila, men ni får ha det så jättebra. Sköt om varandra!

Puss från Martinii



Ja, man kanske ska måla fötterna också? :D

rabarberpaj med vaniljsås

vad gott det skulle vara med rabarberpaj och vanlijsås just nu. Pappa bad mig att göra en och jag tvekade inte, trots att det var jag som skulle vara tvungen att göra den. Men tyvärr så hade vi inget mjöl hemma, tråkigt nog. Det får bli en annan dag, i morgon kanske.
Jag har i alla fall kommit hem från jobbet nu, sköönt. Just two days left now, det känns otroligt skönt ska jag be och berätta för er. Skulle vara skönt att ta en liten tupplur nu, men jag har en massa andra saker att uträtta. Alldeles strax ska jag hoppa in i duschen, efter det ska jag måla om mina naglar som vart helt förstörda igår efter att jag tappade hela nagellacksburken i golvet, sen ska jag laga mat för jag är hungrig, sen efter de då har jag tid men då är det ju nästan dags att sova, ja de är det faktiskt. Tiden går fort...

Jag ska duscha nu, förresten ska jag visa mina snygga jobbarkläder nu på samma gång. Jag gillar dem starkt... NOT!




Inte så pjåkiga va?




Puss Martinii


soligt och varmt..

Ja, när jag blev väckt av pappa i morse så var det strålande sol ute, det trode jag verkligen inte. Eftersom det har varit sådåligt vder nu i flera dagar så vart man bra chockad. men vad bra och skönt att solen äntligen visar sig, dock är dte lite moln på himmlen men huvudsaken är ju att det är varmt och att solen är framme över huvudtaget. Nog om det.

Sitter hemma på lunch nu, jag hann i alla fall sätta mig ner och skriva mig ett blogginlägg, vilken tur va! haha. Jag åt nyss potatissallad och skinka, fyfasiken vilken god sommarmat det är alltså, det är perfect på en dag som denna. Det rekommenderar jag i alla fall, jag har en halvtimmes lunch kvar, skönt är väl det.

Dagens planer är först att jobba klart, sen kanske jag åker förbi min vänninna Jenny en sväng om hon inte blir för sen på Ikea. haha! annars så ska jag väl bara vara hemma och ta det lungt, fast nej. Oavsätt hur mycket klockan är (om det inte blir över 8-9) så tror jag nog att jag tar mitt pick och pack och åker till henne ändå. Det går liksom inte att avstå de där sockret. Vi umgås 24/7 men konstigt nog så tröttnar vi inte på varandra, rätt soft ändå.. Jaja, nu måste jag fixa lite grejer innan jag ska återgå till arbetet, jag är en hårt arbetsjourhavande tjej eller vad man brukar säga, haha.

Ni får ha det så bra så hörs vi senare när jag kommer hem, ta hand om varandra!

Puss från Martinii

                                                                                                     
                                                                                                    
                                                                                                       Jag och min vänninina Jenny, det är såhär det ska vara!

dags för bingen (som man säger)

Jajamen, det är dags att gå och lägga sig för att återigen orka upp till morgondagen.. Men som sagt jag har ju funnit mig i rutinerna och jag har börjar bli van, allt för van är jag rädd för. HEHE. Jenny, min vännina åkte precis hem, vi drack cola (som vanligt), kollade allsång på skatsen och gjorde en massa knäppa saker som bara vi kan göra. Haha. I morgon är det onsdag och jag har inte så mycket inpanerat, ska nog bara jobba sen efter det drar jag hem och vilar upp mig, bara tar det lungt det vill säga..
Nu kom jag på att jag måste lacka över mina naglar innan jag går i sängen, och eftersom naglarna måste torka efter nagellacket så lär jag väl inte komma i säng än på en 15 min ungefär. Men det får gå fort.
Jag skriver mera imorgon, på lunchen om jag hinner annars när jag kommer hem från jobbet efter fyra! Ni får ha en nice kväll så hörs väl vi imorgon.. sov gott, för de ska jag absolut göra!
Sköt om varandra.

Puss Martinis.

sensation med bilder..

ja minsann, det är de. Det är en stor sensation att jag lägger upp bilder i min blogg, men nu ska jag göra det. Det är så att jag har min kära vänninna Jenny Frank här idag, vi var nyss nere på samhället en sväng för att hon skulle köpa Cola och wienerbröd, de ska bli gott med 4 stycken i magen, ja :D Funderar starkt på att göra pannkakor ikväll till middag, jag är grymt sugen på de. Så det blir nog av att jag gör det.

Jenny sitter och läser min systers fridatidning som kom idag, senaste nummret, haha coolt. Och jag sitter här vid datorn och bara lodar rent ut sagt. Det känns som om jag tror jag är världens största bloggare, men så är icke fallet skulle jag vilja medge. Tycker det bara är roligt att skriva blogg och så måste man ju prova på att ladda upp lite pics on this blogg. Nej, nu kom faktiskt min far hem, har han varit och klippt sig vetni. Så nu ska jag göra pannkakor, pappa tyckte det lät som en bra ide! Så jag ska dra mig härifrån nu.. Ni ska förresten få så min snygga vänninna nu :) Ha det så bra så ses vi nog senare. Sköt om varandra tills dess!

Puss Martina.



SötisJenny :)



Cola + wienerbröd är nice...



Mah computer. :)


hej svejs :D

nu har jag lunch. Jag har nyss ätit spagetti och köttfärssås, och det smakade väldigt bra efter en jäkligt jobbig morgon på jobbet. Klockan är ett och min skjuts kommer snart. Hoppas att denna eftermiddag går lika snabbt som den igår, det skulle vara rätt skönt. Ska höra om min kära vän jenny vill komma och hjälpa mig med lite saker som jag ska fixa till london, det vill hon säkert för hon har inget annat att göra än att sitta hemma och smsa med mig nästan hela dagarna.
Nej, måste kila. Har lite brådis nu. Känns som om skjutsen komme komma vilken sekund som helst, och här sitter jag med datorn i knät. Nej det går inte ann. Vi hörs senare alla söta läsare. Ta hand om varandra och ha en underbar dag!

P.S. Det är faktiskt ganska bra väder idag, det gillar vi!


PUSSS/Martina

movietime!

yes, kollade nyss på beck, trode jag skulle somna till men ack det gjorde jag faktiskt inte, men när jag upptäckte att det var denna beck jag sett så var den inge rolig längre. Tycker inte om att se samma filmer flera gånger, om det inte är en speciellt bra jäkla film då går det ann att se den flera gånger. Jag gick ut till pappa och britt-marie i stället och snackade lite, sen satte jag mig hät vid datorn :) det är soft! tror att jag ska sova tidigt idag faktiskt, vart lite lite för sent igår kände jag idag, var astrött på jobbet. Men man ska inte klaga. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge (money money).. Sista veckan som sagt, det går fort :) jag vill inte sluta att jobba samtidigt som jag vill det, därför slutar jag jobba får jag ett långt och skönt sommarlov på 8 veckor framför mig men arbetar jag så tjänar jag ju mera pengar och det är nog inte så dumt, egentligen skulle man ta och jobba 1 eller 2 veckor till. Fast det passar ju inte så bra eftersom jag drar till london nästa vecka på onsdag, ska bli sjuuukt skönt att komma bort från allt, folket, men främst lilla jävla hallsta... Det kommer bli kanoni alla fall...
Tror jag ska ta mig något att äta snart, börjar bli lite hungrig. Vi får se vad jag hittar i kylskåpet.. skriver kanske lite senare, tills dett får ni ha en underbar kväll!! Ta hand om varandra!!

PUSSS/Martina

måndag=jobb..

ja så är det, sitter hemma på lunch nu. Min handledare kommer och hämtar upp mig när som helst, vi ska snart åka iväg till strömsholm och göra några ärenden. nej, ville bara skriva och så så att ni ser att jag lever. Men jag uppdaterar när jag kommer hem och så. Det blir efter 4 :) men ni får ha en underbar dag!! Ta hand om varandra..

PUSSS/Martina

sängdax!! :)

jao, nu är det dags för sängen, är trött och ska upp och jobba imorgon. Orkar inte, fast måste ju. Det är ändå som sagt sista veckan nu, skönt de. Sen får man ungefär 8 veckors semester ;P skönare kan de inte bli.

Har för övrigt haft en underbar dag. Mina tvillingsyskon fyllde 14 år, och sedan kom min bästa vänninna Jenny hit. Det var mycket trevligt, som vanligt med mycket skratt och ploj. Älskar dig högt vännen <3 Hon åkte hem för drygt en timme sen.

Planer inför veckan är inga särskillda, utan jag ska jobba på som vanligt, sen få vi se vad Martina smider ihop, men det visar sig senare under denna månad. Måste örja fixa lite inför Londonresan snart också, eftersom snart åker vi ju, ska bli mycket kul! :D:D och jag ser fram emot det så mycket.

nu sitter jag här och ska som sagt sova när som helst. Men ni får ha det så jättebra så ses vi, ta hand om varandra!

PUSSS/ Martina

roligare än roligast. HAHA!

ja, skulle ni leva som jag gjorde idag skulle ni fanimej inte kunna leva bättre. HAHA. jag har den bästa familjen, bor i de bästa huset, går i den bästa klassen men framförallt så har jag den bästa jävla vänninan, de ska ni ha klart för er!!
Nu sitter vi här och skrattar åt ett jävligt roligt bilddagboksinlägg som jag fick idag, hon har jävligt dålig humor måste jag säga..... NOOOT! hihi. nej men ville bara säga det :) uppdaterar lite senare. Nu är min mage full med tårtor, kebab och kola. Usch vad jag är mätt, jag tror jag spyr snart. Men gott var det i alla fall, främst för magen, HEHE. Nej nu ska jag gå och vara lite social med mitt sällskap eller vad man ska säga.. Vi hörs senare alla gulliga och plojiga läsare. I love you!!

PUSSS/Martina.

Jenny Johansson Frank

Hejhej, nu är det inte Martina som skriver, utan Jenny som brukar stå med i bloggen lite här och var (typ i varje blogginlägg). Jaja, jag är en av Martinas bästa vänninor. Hon har ju några fler, t ex en till i Borgåsund där jag bor.. Linda Kjellberg. Jag tar henne lite som en konkurent faktiskt, hon är både snyggare och roligare än jag.. Men det är som det är.

Jag sitter hemma hos Martina i Hallstahammar nu iaf, och Petra och Niklas (martinas syskon) fyller år idag. Stora gratulationer till dom två!! (haha, martina.. Det är konstigt att jag bara tänker på en jädra människa när jag hör ordet grattis eller gratulaioner).

Nej, nu ska jag vara lite social mot Martina, Rillo, Farmor, Petra och Britt-marie. Hejdå babes/ Jenny (kolla in www.nogg.se/jennyjohansson) höh, smygreklam ;)

Frank and Horttana

solen återkommer...

 ja det verkar som det, solen verkar vilja komma tillbaka nu och ta över de fula vädret. Härligt är väl det. Vaknade för drygt en timme sen då jag bestämde mig för att jag skulle läsa lite teori men hur tror ni att det gick? jag hann läsa ca en halv sida, sen vart det för långtråkigt. haha. Men någon gång ska jag ta mig tiden att verkligen koncentrera mig och läsa igenom den där boken, ja för någon gång måste man faktiskt göra det.

Idag fyller mina tvillingsyskon  Petra och Niklas år, 14 år faktiskt. grattis till mina små pinglor <3 så det blir att fira dem idag, det ska bli mycket trevligt. Min platsmamma ska göra välrdens godaste tårta (enligt mig) idag! den är så jäkla god, den består av maräng, kolasås, choklad, nå vetepuffar. och massa mera saker. Den är i alla fall assmarrig, den ska jag äta idag, samt en sommrig jordgubbstårta :) det sitter fins nu när solen är framme och det blivit varmt igen.

Nu ska jag väl snart dra mig upp ur sängen och duscha en snabbis, sen ska jag klä på mig. Idag ska jag bära en ljusblå tubklänning :) fint! En enkel utstyrsel eller vad man säger. haha!

Nej ska dra mig upp ur sängen nu, uppdaterar senare med lite bilder kanske för en gångs skull!!

Ha en underbar dag och ta hand om varandra!

PUSSS/Martina.





Här är födelsedagsbarnen, vist är dem söta? :)<3 Älskar er!


lördag blev söndag

skulle egentligen skrivit blogg lite tidigare idag, men klockan blev vist över 12. men nu skriver jag i alla fall, sitter och lyssnar på musik och kollar runt på olika bloggar, ska nog snart sova tror jag. Börjar bli ganska så trött. I morgon fyller mina tvillingsyskon år också, så det gäller att vara pigg och fräsh till dett också;P haha. Det blir nog bra ska ni se, dock har jar inte hunnit köpa någon present till dem. Men jag har lovat min syster att hon ska få tandsmycke och middag på stan av mig, men jag vete tusan vad jag ska ge min bror. Någon som har nåt bra förslag? Jag har alltid svårt att köpa presenter till killar, men tjejer är inte så värst svårt att köpa till. undra varför. jaja.

Nu ska jag kolla runt mer på bloggarna. Vi hörs alla gulliga läsare!! ha en underbar kväll.. ta hand om varandra!!


PUSSS/Martina


lördag.

hellu, var ett tag sedan jag skrev. Men har så mycket annat att göra, trots det dåliga vädret. Men det är ju nu man passar på att umgås med sina vänner osv. Det verkligen spöregnar här samtidigt som det blåser, jaja d emå väl lugna ner sig någon gång, härligt med lite regn ju. I torsdags slutade jag halv 1 på jobbet eftersom man var ledig på fredagen pga midsommarafton men jag hade ingenting emot det, utan jag åkte hem och drog ut på en springtur med min pappa och med min bror. Det var skönt, man känner verkligen att man gjort någon nytta efter man har sprungit, well well. Åkte en stund till Jennu, vi han inte med så mycket därför att jag var så otroligt trött och jag kom dit så sent, vid halv 9. Sen skulle jag upp 8 nästa morgon också. Så vi snackade lite bara sen drog jag hem runt 10...

Nästa morgon skulle vi åka till min plastmammas föräldrar och käka lite mat och fika eftersom det var midsommarafton, det var trevligt och mycket god mat. Vi åkte sedan hem då jag åkte vidare till jenny of course...
Vi åt god mat, var med om mycket skratt, snygga flashar då och då, roliga människor och mycket mera. Det är alltid lika roligt varje gång man kommer dit. Men som vi säger: det var roligt när du kom men roligare när du gick. HAHA, det är så jäkla roligt att vara där. Jag säger nog det...
Vi gick ner till båthamnen runt 8 som ligger alldeles nedanför där dem bor, det vart lekar som vi inte orkade medverka i så vi hjälpte till istället. Sen vart det grillning osv. Vid 10-11 var vissa folk ganska packade och hade man riktigt tur kunde man få se en eller flera roliga scener... ja, mycket skratt denna kväll i alla fall.... som vanligt! HAHA. Kom i säng runt halv 3 då vi låg och snackade lite skit och sen somnade jag runt 3.

Vaknade runt 1 dagen därpå, jävligt skönt om jag ska uttrycka mig rätt var det att sova ut denna underbara lördagsmorgon. Dock lite övertrött men med en smaskig frukost som var tacos. Vart mest chill idag, kollade på tv där jag råkade somna i fåtöljen en sisådär 2 timmar, men skönt var det. Åkte hem runt 6, supertrött men de gjorde ingenting för jag vet ju att jag har en dag till att sova ut på, YES! sen börjar det hårda arbetandet igen, men bara en vecka kvar. Håll ut Martina! Måste säga att ibland kan det faktiskt vara fruktansvärt kul på jobbet, mycket roliga människor vill jag säga, och de gör ju arbetet roligare också.
Nu sitter jag här vid datorn som vanligt, ska äta grillat nu, igen;P Pappa ropade nyss att det är mat så jag ska väl dra mig till köket då. Uppdaterar kanske senare om jag inte somnar i soffan idag eller i sängen med körkortsboken i nyllet. Annars får ni ha en jättebra kväll allihoppa!

PUSSSS/ Martina.

long time ago...

det var ett tag sedan jag bloggade nu, men jag har faktiskt inte haft tid, har obbat hela veckan så det blir bara att gå uppm, jobba, komma hem, äta, duscha och gå och lägga sig för att orka upp klockan 6 morgonen därpå. Men nu har jag bara 2 veckor kvar på mitt sommarjobb, både roligt och tråkigt med tanke på att det är ganska roliga folk där, och det gör det så himla roligt att vara där, arbetsuppgifterna varierar, vissa kan vara mindre roliga och andra mer roliga. Men dem flesta arbetsuppgifterna är absolut roliga :D i helgen har jag bara sovit och vilat ut, måste vara pigg tills imorgon då jag börjar slita och arbeta igen:) Det ska bli skoj :) Umgicks med Jenni i fredags coh igår, det var mycket trevligt måste jag säga. Vi städade hela min brors (markus) lägenhet igår också, han skulle få finbesök så Jenny och jag ställde såklart upp, vi tjänade 200 spänn var, mycket snällt, dock tycker jag inte om att ta emt pengar, men vad gör man inte lixom.

Idag ska jag åka iväg till Strömsholm och kolla på hästtävlingar, typ kapplöpning med familjen, det ska bliroligt,

Nu ska vi åka, vi hörs! ha en underbar dag allesammans!
PUSS/ Martina.

krångel krångel!

har varit lite krångel med bloggen nu på morgonenoch eftermiddagen, har inte kunnat komma in :S men nu går dte änrligen :D Vilket härligt väder det är idag, det har varit vart nu i över en vecka och hur härligt är inte det?

Idag fixade jag mitt pass föresten, min syster också. Vi ska ju åka till London och sedan ska ju JAG Martina dra till Spanien i jul med bästaste jennnayy, dte ska bli mycket trevligt:) Jag, petra och pappa var inne på bilema idag därför att pappa skulle köpa något, då när vi stod i kassan började en man prata med pappa och sedan när vi hade betalat så sade han..." du förresten, är det dina barn?" Pappa svarade att ja det var det då sade mannen. " är dom tvillingar?" haha nej sade pappa, det är dem inte, men det är precis så man kan tro det. haha det är inte klokt, är vi verkligen så lika? Jag ska lägga upp ett kort på oss så får ni säga. Fast jag kom ju på, eftersom vi ses så gott som varje dag så lägger vi ju inte märke till att vi är så lika som vi egentligen är. Men i alla fall, det är inte första gången vi hör dte i alla fall, roligt!! Nu ska jag kila vidare och tvätta håret och så, ni får ha en bra kväll. Ta hand om varandra!

So long fuckers!              Här är då en bild på oss, vad tycks? (:Ungefär 8 månader gammal bild.

ny plattform

wow, skitvarm idag också, varit och jobbat på strömsholmstävlingarna hela dagen lpng och tror ni jag är helt slut eller? plus att jag har fått solexem också och det är inte det roligaste när det kliar hela tiden, usch usch. Är i alla fall helslut nu, började 7 och slutade klockan 5, nu har jag i alla fall fått i mig lite mat, det blev grillat som pappa hade gjort klart när vi kom hem, söta pappa, så jävla bäst! Nu ska jag fara vidare till jenny, om jag orkar hålla ögonen öppna ikväll det återstår att se, troligen inte, haha. Men ni får ha en underbar kväll så ses vi kanske senare ikväll eller imorgon :D sköt om er allihoppa!

PUSSS/ Martina

SOMMARLOV!!!

äntligen har jag sommarlov, det känns så skönt. Vilken friheeeeeet :D Eller jag slutade iofs igår, men hann inte skriva blgog igår så det fick bli nu idag :D Man var ju tvungen att fira igår ju :) wohoooow!!
Umgicks i alla fall med Jenny igår, vi åt god mat och solade hela dagen, man börjar få lite färg i alla fall, och det är ju soft! Att bränna sig är ju inte så roligt, men det har jag inte åkt på ännu, men jag ska jobba hela helgen på hästtävlingar så man får smörja in sig rejält med solfaktor 30 minst. Inte så skönt att bränna sig, och de vet nog dem flesta som har råkat på de. Usch usch. Man får akta sig!!

Idag torsdag tar alla studenten i min skola, hääärligt ;D Själv ska jag bara vara hemma, ta det lungt och glassa i värmen. Måste ju få lite underlagsfärg innan jag och min älskling till polare drar till spanien, det är ju iofs typ ett halvår tills dess, men vafan vad kan ju alltid önska att det är snart man ska åka ( fast det inte är så) haha!

Är verkligen jättetrött så jag ska typ gå och sova ett tag så jag blir piggare, eller så går jag ut och lägger mig i solen igen. Dem säger att solen tar som mest mellan 12.00 - 15.00 så det är väl bara att gå ut och bränna den sista halvtimmen. Jag bloggar senare alla kära läsare!! TA hand om varandra.

PUSSS/ Martina


image16Jag
en vacker sommarkväll förra helgen på Jennys
                                                                            låtsaspappas och hans kompis 40-årsfest :)                       

one days left!

snart äre lov förhela slanten, om endast 10 timmar så har jag sommarlov, det ska bli grymt skönt. Det är bäst att jag går och lägger mig nu så jag orkar upp imorgon, börjar redan halv 9.
Annars har det varit en rätt slapp dag idag, ledig idag också fick inte reda på att vi inte hade lektion idag förän vi kom dit, bortkastad tid. kund elikaärna varit hemma och sovit, men men städade skåpet istället :) Nu ska jag sova, bloggar naturligtvis imorgon, ha en bra kväll alla läsare! ta hand om er!

PUSSS/ Martina

endast EN enstaka dag kvar...

jag är så himla glad just nu.. om en dag är det lov. Jag har bara en lektion kvar innan mitt  3 månader långa sommarlov börjar, hur härligt kommer inte det bli då på en skala 1 till10? ÅÅÅH :D

Idag har jag inköpt mig ett par nya skor, ett par blåa ballerina med snörning, deni:D Jag är väldigt nöjd över mitt köp, får se om jag har dem på skolavslutningen eller om har har svarta klackar. Det visar sig då:D
Umgicks med Jenny idag också, vi ska åka till spanien tillsammans, pluttis och jag :D kommer bli så himla roligt, längtar som tusan. Detta år blir det alltså ingen riktig jul, är i spanien över julafton, deni;) riktiga grejer! :)
Detta år kommer jag alltså åka utomlands 3 gånger, först till london sen till danmark och slutligen till spanien:D vilket händelserikt år det kommer att bli, haha.
Börjar klockan 1 imorgon så jag har inte direkt bråtton i säng men det är ju bra om man kommer i säng i tid ändå.  

Vad har ni gjort idag i detta fina sommarväder? :D solat, badat?

Nu ska jag hoppa i sängen, sov gott alla söta läsare. Vi hörs imorgon! sköt om varandra.

So long fuckers

1 days left

Bion var toppen och det var roligt att träffa ma sista. och nu är det faktiskt bara 1 skoldag kvar, inte nog med det. Den dagen är inte ens lång, imorgon är jag ledig som sagt och på tisdag börjar jag 1 och slutar vid 2 eller något, det är så himmla skönt. Imorgon ska jag köpa mig ett par nya skor också, det bir ett ar ballerina av något slag :) Lika soligt har dte varit idagm det förvånar mig inte, har varit trött hela dagen så när jag kom hem till min syster och hade fikat osv så gick jag faktiskt och la mig, jag var inte social på något sätt, jag kände inte heller att jag behövde vara det eftersom jag var så fruktansvärt trött. Men jag piggnade till innan bion, då var jag i alla fall lite utvilad.
Jag ska i alla fall gå och lägga mig snart, ska lyssna lite på musik först sedan är det sängen som gäller. yes. Men ni får ha en bra kväll så hörs vi imorgon. sköt om er mina vänner!


So lång fuckers

solen tar kol på oss människor...

ja jag säger det, solen tar verkligen kol på oss. Man orkar inte göra någotnting om dagarna, fast man ska verkligen inte klaga för det är detta väder som vi vill ha och då ska man inte klaga.
Solen skiner på som vanligt, det är 5:e dagen i rad nu som solen är framme hela tiden, det är sååå skönt och vist har man bättrat på färgen lite. Nu är man inte lika blek som man var innan sommaren kom.

Igår var det stoooor 40-årsfest hos min bästa kompis. Hennes låtsaspappa hade fyllt och deras kompis också så dem hade ett partaj ihop och jag måste säga att det var väldigt trevligt. Massa god mat och dricka, mycket skratt och dans ojoj. Vi kom inte i säng förän 05.30 morgonen därpå, haha men det roliga var att när klockan hade passerar 00.00 då var man helt trött och kände att man orkade inget mer, och det berodde nog på dels för att det var mörkt och kallt och det ända man ville var att komma hem, men vid 3 halv 4 så ljusnade det och man vart pigg. Det var roligt, fast egentligen så var man nog inte så pigg, i psyket var man heeelt slutkörd. Och inte nog med det, dagen efter skulle vi stiga upp och städa hela området där vi vart, men det gick så fort så man tänkte inte på hur tråkigt det var att städa, men i själva verket var det inte så tråkigt att städa denna gång, jag torr att det beror på vilka personer man städar med som visar hur roligt man har.

I alla fall en kanonkväll med en massa härliga människor både högt och lågt. Tack så mycket för att jag fick komma ska man väl säga!
Jag kom hem för ungedär 1 timme sedan, nu ska jag iväg igen till min syster och vi ska fika och gå på bio, det blir Indiana Jones, det ska nog gå finnemang i denna hetta ska ni se. Jag bloggar mer sen, ha en underbar dag mina vänner! Ta hand om er.

PUSSS/Martina

Förresten så kanske jag hänger med Jenny till Spanien en vecka i Vinter, jag hoppas verkligen på de. Hoppas att pappa är villig att släppa iväg mig, jag är nästan säker på de!
Ni som undrar är Jenny en väldigt väldigt bra vän, vi har kännt varandra ungefär 14 år om inte mer...

RSS 2.0