sundayyy.

jag sov 11 och en halv timme inatt, mycket skönt. Nu är jag så utvilad som man kan bli, tror jag! Nu sitter jag här vid datorn, helt rastlös. Jag springer mellan datorn och teven, det är ju OS på tv, men är inte så intresserad av det så jag håller mig vid datorn.
Gårdagen spenderade jag hemma, åt god mat och sådär. Senare på kvällen drog jag till Jenny en sväng, trevligt trevligt. Vi gjorde allt och inget, som vanligt. Jag åkte hem vid halv ett-draget, jag var trött och mina ögon höll på att falla ner 23424 gånger i minuten, nej men trött var jag i alla fall! Väl hemma slängde jag mig i sängem, så jääääkla skönt att lägga sig i sängen och bara somna när man är dötrött, och det var precis vad jag gjorde... och vaknade nästa morgon med att jag var utvilad men är tyvärr inte på något vidare humör, well well. Livet har ju sina konsekvenser, bad but true..

Idag har jag inga planer. Jenny är upptagen och ska på kalas och fixa klart sitt rum och Sofia ska städa och hon börjar skolan imorgon. Jag får väl helt enkelt ta det chill idag, kanske drar ut och övningskör med far min lite senare idag, vi får helt enkelt se hur det blir.. det visar sig!


Nu ska jag dra ut och träna tror jag ha en bra dag! Höres.

Puss Martina


Kommentarer
Postat av: Cissi

Ha en trevlig dag.



Ps. Bli medlem idag, det är precis som Buzzador. Om du blir medlem får du 500 välkomstpoäng och ju längre du är medlem ju fler erbjudande kommer du få - och med det fler poäng, vilket gör att du får fler gratissaker.



http://www.buzzscout.se/?mref=1235

2008-08-17 @ 15:42:04
URL: http://tsilodtheoneandonly.blogg.se/
Postat av: JB

Hej!



Var med i bloggduellen på:



http://vastertorp.blogg.se/2008/august/dagens-javla-bloggfraga.html



Tack för din medverkan!!!



Mvh



JB

2008-08-17 @ 15:44:43
URL: http://www.modebloggarsuger.just.nu
Postat av: jennybb

Hallo hallo. har du haft en bra helg? kram

2008-08-17 @ 16:23:13
URL: http://jenny89bengtsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0