Tisdag.

Äntligen har denna dag nått sitt slut, eller nästan i alla fall. Som sagt är denna dag den värsta på hela veckan. haha! Men nu är den över, och de är jag glad för.

Idag när vi skulle ha psykosocialt arbete så skulle vi åka till ett dagis och intervjua en fröken där. Vi åkte dit med bussen i bra tid så vi skulle hinna till halv 4, allt gick så bra. När vi kommer fram letar vi efter dagiset vi ska till som vi knappt hittar, lite irriterande. Men det tog inte så lång stund innan vi hittade de. Vi gick dit, sedan när vi kom dit så visade det sig att den fröken som vi skulle snacka med var sjukskriver sedan kanske 2 veckor tillbaka och våran lärare har inte ens sagt någonting till oss. Då hade vi alltså åkit dit i onödan. Det vore ju bra om man fick någon information i detta ämne, men tydligen inte. Jaja, det var väl inte hela världen. Men lite sur är man ju, men det går nog snart över ska ni se. Inget att hänga upp sig på, finns så mycket värre ju.

Nu ska jag kolla på en film och sen äta och till sist så ska jag plugga lite Inköp och varuhantering..niZe! Ha en fin kväll people!

Martina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0