soft dag...

klockan är kvart över 8 på en nsdagkväll, jag sitter hos Sofia och har nyss färgat håret på henne, det vart färgen röd!:) Nu sitter färgen i och den ska tvättas yr om typ 20 minuter så jag passade på att skriva lite blogg under tiden.

I dag har det varit lika fint väder som i går, precis som jag trode. Fast jag tror att det nästan var varmare än i går ;P Det var i alla fall fett nice... Jag var i skolan började som sagt klockan 10, sen slutade jag ungefär vid 2. Jag och Mohiba for ner på stan, fick skjuts av 2 klasspolare, vi gick runt och kollad elite på stan men satt för det mesta och chillade på parkbänken i solen, det var glassigt :)
Jag tog kvart över 4 tåget hem, pluggade lite på min novell som jag har i svenska. Sen kom mamma hem med pizza, mums! Sedan drog jag ut och gick med Sofia, det är soft väder. Jag gick i bara en kofta som slutade vid armvecken. Jag får sommarkänslor när det är så här fint väder, guhja!

Snart ska jag skölja ur hennes färg som sitter i håret, just nu far hon runt som en vild mus i huset med en handduk runt sina axlar, hon slänger sopporna och städar undan här i sitt datarum, dutti kikka!
Precis nu satt hon på sin damsugare också, hon har helt städabstinens, SINNESSJUKT! Inte ens jag orkar städa, hon är galen den där bruden. well well my handsome.
Ska kika runt lite nu, kanske skriver mer senare. ha en bra dag:)

Puss Martina

Kommentarer
Postat av: SOFIA

Stäääääääääääääääääääädaa :|

2008-04-24 @ 09:02:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0